Takknemlig, slo fjor årets november 👏👏👏👏👏👏

Hei 😘

Tenk fredag igjen, dagen har gått unna .

Først og fremst jobb i mitt eget, Gruben Massasje er en bedrift som er under vekst.  Bare å bygge opp bedriften er så godt.  Se at all jobb å blod svette og tårer det har gitt resultater.

Det å slå fjor årets november, er genialt.

Alle som driver sin egen bedrift vet at det går både opp å ned.

Det er ikke alle dager som er like lett å få kunder.
Enkelte dager har jeg ikke nok kapasitet til å rekke over alt , da jeg enda jobber litt før andre.
Det har også gjort at jeg har tapt litt kunder.  😣

Det å vite er aldri lett å forutse, derfor når en regnet over tallene. Så kom vi over fjor årets november. 👏👏👏👏😀😀😀🤩🤩🤩🤩🤩🤩🙏

Takknemlig for at jeg har hatt nok kunder, takknemlig for at alle har satt sin lit til meg.
Takknemlig for at nye kunder har slik tiltro til meg, også takknemlig for at jeg er så heldig å få hjelpe kundene til å få en bedre hverdag 💖🙏

Får tilbake melding på at kundene de klarer å slappe helt av til meg, da er jeg på rett hylle i livet 💖🙏

Det jeg ser tydelig nå er det som funker fjell er å promotere bedriften min, ved å kjøre konkurranser på face 🙏😊

Det kommer jeg til å fortsette med , skal bedriften vokse seg til en tenåring så må jeg pleie bedriften godt.

Gruben Massasje har i skrivende stund 1201 følgere 👏👏👏💖💖💖

Det å gi rett fokus å omsorg, har alltid likt å jobbe målrettet å utvikle seg mere.

Det får jeg nettopp gjøre i mitt eget, å press seg til å klare å stå på. Digg jobben min, bare det å utvikle bedriften til noe som kan gi meg mer inntekter er også noe som jeg må bruke tiden nå fremover på rett måte.

Bare det å vite all jobb som er lagt ned, så er det mange dager jeg har jobbet 17 timers dager . Har ikke tall på det .

Det å gløde for jobben en gjør er også det som gjør at en klarer å press seg slik som jeg har gjort.

Var ute med varer til kunder i dag, også ble det noen timer i servitør jobben min. 

Det å jobbe i dette yrket så er en i stadig kontakt med mennesker.
Nye mennesker, også møter en på gamle kjente alltid hyggelig.

Nå er det kvalitstid å lytt til god musikk også cola og isbiter pluss masse sitron 💖🙏kan livet bli bedre?

Not har det så godt i livet der en er på rett hylle i livet. Jobb å karriere er det som er mitt hoved fokus.

Også er det å ha det godt i livet som gjør at jeg nettopp klarer å stå på litt mer.
Har en flott familie og bare  gode nære venner.  Som jeg bruker så mye tid jeg kan på  😘

De gir meg enormt energi til å stå på litt mer 😘

I dag når jeg kjørte ut varer til kunder, fikk jeg bruke tid sammen med min familie som en ikke ser så ofte. Godt å reflektere å prate med hverandre igjen 💖

Viktig at en lever å har rett balanse mellom salgene 🙏 det gir meg enormt energi til å stå på litt mer, økt glede gir tilfredsstillelse, derfor tilfør mer av det du vil ha mer av 💖🙏

Ta vare på deg selv , 💖  

Lille lørdag 😘

Hei 😘

En artig dag i mitt eget , det å få booking i mitt eget, å få mer å gjøre en forventet er noe som jeg liker veldig godt.

Spennande hverdag en lever i, der en aldri helt vet hvordan alt blir.
Siste dagene i november, å reflektere over tiden, tiden vi går i møte.  Advent også jule forberedelser som står for tur,  mange stresser mer enn høyst nødvendig, hvorfor?

Alltid lurt på hvorfor vi ikke heller bruke mer energi å tid på hverandre, mer tid på mennesker vi bryr oss om, med å gi vår tid til andre, sette opp gledes kalender, der vi kan gi andre tiden vår 😘

Dagen i dag har vært meget aktiv å variert, veldig hyggelig å møte flere flotte kunder , hatt besøk av en kompis, godt å styre dagen min SELV.
Det som også gjør gründer livet mitt deilig, å kjekt å jobbe mot de mål som jeg ser kommer.

Det å glede seg på framover blir mer å mer artig 😘

Det å sitte god sliten etter en flott innsats, alle kundene er så fornøyd.  Det å møte på potensielle nye kunder, gjør at en jobber ekstra for at de skal bli fornøyd.

Bare det å få reflektere, lære å se hva en ny kunde trenger av hjelp.
Ikke alltid like lett å vite hvor en skal trykke, men merker godt at jeg elsker jobben min.  Bare å fortsette slik som jeg gjør.  Så når jeg dit jeg vil være 😘

Hele huset mitt er jule pyntet, jeg fikk god hjelp ifra en kompis av min Sønn  . Det å være så å si ferdige med alt er godt .

Nå som advent tiden er for tur , så skal vi ha god tid til hverandre 😘 ha god nok tid til å lage god mat, bruke tid på hverandre, lytte mer til de rundt oss.  Også tiltate oss å skape gode samtaler å opplevelser.
Bare å leve sterkt å godt bevise også hvordan vi er mot andre 😘

Skap deg en riktig nydelig kveld 😘

Følger min egen sti!

Hei 😘

Det å være sin egen sjef å bestemme dagene mine selv.  Er noe jeg oppriktig elsker.

Det å ha fått jobbet med det jeg er veldig glad i å gjøre, så ser jeg hele tiden at målet mitt er der , jeg når det kvar dag som går.

Det å hele tiden jobbe målrettet, så når vi målet vårt.

Har jobbet disse dagene med et annet prosjekt, som jeg ikke helt vet hvordan det går.  Det å jobbe målrettet å utvikle det som gir meg mer energi til å stå på litt mer. 

Vi alle sammen har kvaliteter som vi ikke alltid ser selv , eller legger til grunn for å nå nye mål også lære andre av vår egen kompetanse.

En kunde jeg hadde i går , vi fikk en slik flott måte å kunne reflektere over livet , våre drømmer, mestrings følelsen, å hva vi gjør for å nå de mål vi har for øyet.

Da du ligger nede for telling, du har ikke økonomi til å klare seg? Du har ikke nok jobb til å betale utgiftene dine.  Hva gjør du da?

Mange gjør som strømmen, de går på nav for å få hjelp.  Det som er forskjell mellom meg å dem er at jeg vil ordne opp i mitt eget selv .

Derfor drømmer jeg hele tiden på nye muligheter? Som kommer til å gi meg mere frukter.
Det å våge litt mer er også det som mange ganger Skal til så får en åpnet opp mer for å LYKKES.

Det å være en optimist er også viktig, det hjelper en til å ikke undervurdere  seg selv i utviklingen.
Vi har så mye gode kvaliteter som kan brukes i mange jobber.

Det å kjenn på frihets følelse å eie tiden min selv , er noe jeg oppriktig elsker .
Jeg er en dame som setter meg syke store mål , som mange ikke skjønner seg helt på.
Det å ikke være A4 liker jeg veldig godt, følge min egen sti.

Jeg er en dame som sikkert er jævlig sta karakter, som mange ser på som sær, rar, egen, stor drømmer, selv påtatt, bortskjemt rikmanns datter, kunne sikkert lett ha skrevet opp mer her …

Det som er mange har alltid en måte å se meg på , ikke Alle vet hvordan alt er , men det bryr jeg meg ikke om.

Det eneste jeg bryr meg om er om jeg å mine, har det godt, familien har det bra også mine venner. 

Jeg er vel en person som bryr meg oppriktig om andre, mer en mange andre tar seg tid til å gjøre.

Mulig at jeg tar meg til å se andre mennesker, fordi jeg vet hva ensomhet er, jeg vet hva såret også er , jeg setter alltid tid på time planen å ha god kontakt med mennesker som jeg oppriktig elsker å bryr meg om.

Det å vise omsorg å bry seg er ikke noe som alle opprettholder like godt. Dessverre fortsetter det slik så er det mange vennskap som blir omgjort til bekjente….

Ta deg tid til å prate med gode venner og familie 💖🙏

Mandag er en ny start også en ny begynnelse .

Hei !

 

Tenk det er mandag igjen , nye muligheter som er under utvikling , bare det å se løsninger lenge før andre ser begrensinger er nettopp det som tiltaler oss grundere, vi jobber å tar oss i grunn lite fri . Ser muligheter på ulike områder , det å start uken med masse bookinger er kult , det å håndheve det jeg har klart hele veien at Gruben Massasje har bookinger hele tiden , woow jeg er så takknemlig men ser at min strategi den fungerer meget så godt, bare det å jobbe målrettet å være synlig for kundene .Kjøre konkurranser som jeg nettopp gjør , har også tilført meg mer kunder. Bare det å se hva alle skriver de som har vært til meg,gjør meg takknemlig , de er fornøyd med jobben en gjør ,deler innlegget å bidrar til at nettopp mange andre som ikke har sett innlegget ser det. 

Takknemlig er noe jeg har full grunn å være, jeg har jobbet å stått på i et helt år, gjort meg flere erfaringer, lært masse også ikke minst utviklet meg enormt. Det å være glad i jobben min, se hva jeg klarer å få til , er noe som bidrar til økt glede at en også får mer den indre roen ved at jeg lykkes med mine prosjekt da en står på å aldri gir helt opp.

Sitter igjen med en god følelse for denne uka , kommer til å møte på masse hyggelige mennesker som jeg ikke vet hvem er, det gleder jeg meg enormt til . Det å se at Gruben Massasje siden min også vokser er noe jeg setter pris på , den vokser i takt med at jeg når ut til mer potensielle kunder. Bare farsdags konkurransen har gitt meg enormt masse nye kunder også det å få bestillinger på natta gjør meg enormt glad, så et grunder liv er et liv der en aldri helt vet om en har mye å gjøre eller om en har lite, det som i alle fall er sikkert jeg må tilføre meg mer kunder selv , ved at jeg hele tiden er på tilbudsiden også kjører konkurranser slik at jeg får mer å mer nye kunder som blir kjent med meg, det er nettopp det , det handler om å bli kjent mange orker ikke å booke tid fordi jeg enda ikke er så kjent i markedet å mange de skryter av meg uhemmet , så ja jeg må bare stå støtt å glede meg mer på fremover også være flinkere til å jobbe målrettet å se nye løsninger som bidrar til at jeg får mer og mer faste kunder. Det er aldri lett å jobbe opp noe men jeg ser i dag, at jeg har lykkes ved å gjøre mye bra, å det er jeg så takknemlig for. 

Min gode venninne som hele tiden har lovpriset meg å sagt at dette kan du , du kommer til å ikke få tid til noe annet en å jobbe å ta i mot kunder, denne uken så er jeg veldig takknemlig det er begynt å bli mer av den strømmen av kunder som jeg vil ha, flere kunder i løpet av dagen , dette er det jeg jobber i mot. Håper å trur at det kommer mye godt ut av dette til syvende og sist. 

 

Bare det å få lov å jobbe hjemme fra er noe jeg digger veldig , jeg setter slik pris på det at det er ingen som aner hva dette gjør med meg, jeg digger det også er det så befriende at jeg styrer over min egen hverdag. Bare det å lykkes mer og mer , beviser at en er sta karakter som aldri helt gir opp , jobber målrettet slik at jeg ser at ting løsner seg for meg mer og mer . 

Mandag er også en helt ny start ,  en ny måte å se dagen også uka på , en opplever hele tiden at vi tiltrekkes av våre tanker også hvor vi er i livet vårt, hva er det vi fokuserer mest på hvor er det vi vil være ?

Jeg er en slik karakter som fokuserer på fremdrift også at de rundt meg har det bra, jeg er genuint interesserte i jobben jeg gjør , mer en mange faktisk aner også forstår. Bare det at en har gode tanker , fokuser mer på dit vi vil ikke det vi ikke ønsker i livet vårt.

Jeg merker det så godt selv , ved at jeg er flinkere til å fokusere på det jeg vil ha mer av, fokuserer mer på kjærlighet også varme så er det nettopp det jeg også får mer av, litt lite som i grunn skal til derfor vi heller bør rydde opp i dårlige tankemønster, negative energier også få ting mer i system slik at vi selv har det mer bra . 

Bare å omstrukturer litt i vårt sinn så betyr det mer en vi faktisk tror , vi hjelper oss selv med å avlede oss ifra ubehag , dårlige relasjoner avtar ved at vi kutter det , vi får en mye bedre mental helse , vi får et liv som er bedre ved at vi holder oss mer frisk også har det godt, det vi også møter på er mennesker som er på vårt nivå som har det godt i sitt sinn. Det er viktig fokus i livet .

Mandag er en ny start også en ny begynnelse – 

Søndags refleksjon mellom bookinger i Gruben Massasje , digge lo digge lei alle tittar på meg

Hei !

 

Hva er det som driver oss mennesker som gjør at vi kun ser oss selv ? Hva er det som gjør at enkelte klikker vi ikke sammen med, vet jo så godt at kjemi er noe som ikke bare er et fag , det er også det som limer oss sammen du og jeg , har vi ingen kjemi har vi heller ingen fremtid med, hverandre eller vi har heller ingen karriere sammen , litt merkelig at noen ikke klarer å jekk seg ned noen hakk. Dette synes så utrolig godt i samfunnet i dag, på mange arbeids plasser, jeg vet jeg er en djevel å observere hvordan andre oppfører seg , jeg vet at jeg har et skarpt blikk for ting også måter andre er på. Det som er viktig er også nettopp å lære seg det å underkaste seg , fordi en kan ikke være så kjepp høy , det funker en stund men ikke lenge . Når du faller ned etter å ha klart å trekke til deg folk som tror på det falske smilet ditt , det falske måten en er på , kun for å bare smiske seg opp å frem så faller en til slutt . Det å være ekte er også så klart det absolutt det aller beste. 

Det å skape en karriere for meg selv , ser jeg på som noe jeg kommer til å lykkes med , jeg vet absolutt hvordan jeg vil ha ting . Det jeg ønsker å realisere er under produksjon , jeg digger å skape også lage mat, så bare det å prøve seg frem er noe en må gjøre en stund. For å se hva som kan funke .

Da jeg å mine poder var i USA så så jeg der på mulige bedrifter der som jeg kunne eventuelt kopiere , fordi det kunne fungere meget bra her også, fungerer det der så fungerer det nettopp her også, bare det at jeg å de jeg har rundt meg har trua på konseptet. 

Det jeg registrerer nå er at jeg er mer moden for å vil lykkes , jeg ønsker mer det å være min egen herre , det å jobbe for andre er greit å ikke mer en det. 

Det betyr også at en vil lenger frem også vil en også lykkes . Det som alltid er når det er mange sjefer så er det også nettopp mange SMÅ sjefer som vil sjefe det blir alt for mye , en kan ikke vingle med en bedrift , en må heller være mer tydelig også lære alle opp slik at en og alle gjør nettopp lik jobb. Da ser en nettopp at en tjener mer på effektiv ved at en lærer opp alle som skal bli gode på den jobben som skal gjøres.

God opplæring er også halve jobben , ingen leder eller sjef kan klandre en ansatt om de ikke har opplært deres ansatte godt nok , en tanke vekker for mange som er sjef der ute, er lett å klandre en ansatt , selv om det er den ansatte sin egen innsats som også gjelder så må det som skal lages av ulike ting , være en resept på, en må vite eksakt hva som er innholdet også hvor mye det skal være av det. Selv om det kan virke så lett for andre , så er dette nettopp meget viktig at alle føler seg inkludert i en jobb. Føler en seg ikke inkludert også ikke får tilstrekkelig opplæring , så vil bedriften også til en stadig het få frafall av ansatte . Er det slik at en bedrift sier hele tiden jeg har bare skole elever som jobber å avslutter jobben pga av at de er lei eller skal gå mer studie så har bedriften er stort problem , fordi det å ha varabelt personal i ulike aldre er mer rett også balanserer dette bedriften også bedre , bedriften er mer tjent med dette også personalet er også tjent med at det variert alder på personalet , viktig med balanse . 

Det å lede en bedrift er noe jeg elsker å jobbe mot, jeg har sett opp igjennom årene jeg har jobbet i ulike jobber hva som fungerer bra, også hva som fungerer mindre bra. Det å bygge opp mer av det en selv vi , er nettopp det å opprettholde min egen drøm , den skal ikke drepes den skal opprettholdes i livet helt frem til den blir en realitet. Det å ha foretningsplanen allerede klar, vet hva jeg vil ha i den , så er drømmen ikke langt unna . I fjor da jeg startet opp Gruben Massasje så hadde jeg egentlig ikke råd til å starte  opp den bedriften heller, men hadde heller ikke råd til å la være , så ja ser hva jeg har klart til nå å realisere under prosessen , så ja vil du noe sterkt nok aldri vike helt for drømmen din , la alltid målet for drømmen være friskt også gled deg på reisen . Ser det nå da jeg har fått produsert masse bakverk her hjemme, elsker å skape mat, bake også lage noe jeg aldri har gjort før. Det å skape god mat, er noe jeg alltid har hatt i meg, som jeg liker å gjøre. Det å bring dette videre til sine barn , er noe jeg ser frem i mot. 

Ha en fin Søndag – 

 

Godt oppsummert , en må følge mer med i samfunnet !

Hei !

 

Godt å våkne opp så uthvilt etter en meget flott dag i går , deilig å ha helt fri å kun jobbe i mitt eget . Føler meg så priveligert  som kan gjøre det jeg nettopp selv vil .

– Går dagen ble nettopp det, jobbet med Gruben Massasje slik at jeg har mer å jobbe med i neste uke , det går ikke enda av seg selv helt , men det som jeg har sett fungerer meget godt så er det å kjøre konkurranser der mange vinner også tilfører jeg da også mer kunde flyt . Vi trenger så avgjort noe å strekke oss etter , noen mål å klare også ikke minst glede seg under prosessen , det å være samspilt å vil er disse faktorene som må være i bunn for å lykkes. 

Gruben Massasje er en bedrift under vekst , det å se hva en skal klare å få til i løpet av disse siste ukene så er det litt spesielt fordi dette blir andre gangen jeg kan måle opp i fra i fjor å nå tallene , i januar også oktober i år kunne jeg ikke måle opp mellom i fjor fordi jeg hadde ikke da startet opp bedriften min . Så det å se ved år slutt hva det blir til slutt så ser en også hva mer en må jobbe med fremover . Jeg har lagt meget jevnt i alle mnd, det er litt variasjon enkelte mnd, men stort sett så har jeg ligget veldig likt med flere nye kunder også hele tiden gamle kunder , det som også er viktig at gamle kunder også kommer tilbake . Jeg har min målgruppe de som vil ha en rolig behagelig atmosfære , alle sier de føler seg så vell her til meg, at de føler seg godt i vare tatt også at en følger de godt opp.

Det å føle seg velkommen også godt ivaretatt er noen faktorer som er meget viktig for meg, at alle kundene som er  til meg gjør nettopp det. Opplever at alle nye kunder blir overveldet over hvor bra det er , å det gjør veldig godt i sjerla mi at kundene uansett hvem de er alle som en blir ivaretatt på den måten at respekten også at de blir godt i vare tatt . 

Bare det at jeg har denne lune stemningen at de klarer å slappe av , ikke alle som føler det like komfortabelt å kle av seg for fremmede , bare det å vise alle den respekten også gi verdighet å se hva en kan hjelpe de med er det som gjør at de slapper av. 

 

I helgen så viste jeg meg selv respekt , jeg hadde helt fri å har bestemt meg for å nettopp ha det også, utenom at jeg blogger kvar dag, mellom en også opp til flere gang per dag , så har jeg ingen andre krav til meg at jeg skal ladde opp batteriene mine å fokusere bare på kvalitet til meg selv . Det å jobbe med bok prosjektet ,også booke inn nye kunder i Gruben Massasje er noe av det jeg har holdt på med. Det er nødvendig en må hele tiden svare på kunde forespørsler som kan bli noe bra, er veldig viktig at en svarer så snart som mulig , før at de får svar på de spørsmål som de også lurer på.

Det å bevilge en hel helg alene her hjemme har vært befriende , liker veldig godt å være alene , ungdommen er så store de kommer å går, hadde min eldste sønn og en god kompis av han her i går en stund  vi fikk spist  litt sammen med de. Det å få baket litt var også noe jeg satte veldig pris på , det å ha hjemme baket duft i huset , betyr at det er et godt hjem , en hjem der alle er velkommen , ikke alle hjem som har det på den måten men her har vi det slik. Vi må ha hjemmet vårt åpent for alle som ønsker å komme innom , en merker snart om hjemmet er godt eller kjørlig den lune gode energien er det som også skaper den gode stemningen om en er velkommen , hjemmet kan være så fint møbelert men det er kaldt selv om , du vil ikke være der selv om det er så pent på alle måter . Det er dette som nettopp forteller deg om en er velkommen eller om hjemmet ikke vil ha deg der, en merker slikt ikke noe vanskelig på noen måter. 

Det å ha så god kontakt med ungdommen er veldig viktig , også det at kompisene er på besøk her å trives veldig godt her er som da barna var små , en hadde alltid en eller tre ekstra i matfatet, det betydde ingen ting annet en at vi hadde hjerte rom for alle. Det å se i dag jeg kan like godt kontakte kompisene til mine barn om hjelp bevitner også at de har nesten vokst opp her i en periode , fordi de har alltid følt seg godt ivaretatt her , noe jeg er veldig glad for , de betyr mye for meg enda i dag. 

Det å ønske å sove litt lengre i dag, også våkne tidligere enn planlagt er vel et syndrom på at en er tippet over 40 ? Det å har levd litt også trenger minimalt med søvn , går dagen enda friskt i minne , jeg så på tv i går noe jeg gjør lite, men det er så greit en kan se på programmer som har gått før , så har jo noen favoritter , godt å få latter kulen opp litt å kjenn at det både sprit opp hverdagen til en middelaldrende kvinne som er lett å tilfredsstille . Jeg valgte å se også på Orderud saken , det å se alle episodene som har gått i går , var veldig spennende jeg bodde i Oslo da alt dette skjedde i 99 , det å erindre om saken på den tiden å i etterkant er spesielt det som gjorde meg så irritert etter jeg så siste programmet er hvor sløvt et politi arbeids som var gjennomført , bare det å ikke følge alle de tipsene i saken som var viktig , som også hadde kunnet bringet frem flere vitner. Det å se at å så dårlig politi arbeid er blitt gjennomført også får det ingen konsekvenser i saken ? Det at en som ikke er politi klarer å finne ut at det faktisk var en annen måte å komme seg til Orderud Gård en bare hovedveien er også nettopp det som gjorde meg så irritert over at tenk om politiet ikke så seg blind på en eller 2 veier, de er så udugelig i sin jobb at jeg har null tillit til deres politi arbeid . Det er klandre verdig at de er så sneversynte at de kun ser en løsning , selv om de så den ene løsningen så burde de følge opp alle mulige måter å jobbe mot et mål. Det å se at de jobbet kun mot et mål for de som de hadde “bestemt “seg for var de “skyldige” , uansett så burde de ha gjort jobben mye bedre . Det at det nå i dag blir satt lys på politi arbeidet hvor dårlig det er gjennomført så er det også et signal til oss andre i samfunnet , aldri godta noe som en vet ikke stemmer , en må hele tiden stå på kravene sine , håper å trur at saken får en ny retning .

Ha en magisk formiddag – 

Ja Alt har faktisk en grunn …

Hei !

 

Deilig å våkne opp passe tidlig i dag, å bare være , gjøre litt her hjemme også ikke minst forberede litt til hva jeg skal gjøre mer av i dag. Det å hele tiden ha en plan er noe som vi alle sikkert bør bli flinkere til, det å ha gode hensikter er noe som alltid er avgjørende for vi lykkes eller ikke.

Det å ha fri i dag er noe jeg kjenn på er meget godt, bare det å kunne blogge litt , skrive også fokusere mer på bok prosjektet mitt , da jeg kom hjem i går kveld fokuserte jeg mer å mer på det helt til jeg la meg var bok prosjektet i mitt sinn, også nå da jeg sto opp hadde jeg mer skrive kløe for det . Det å få skrive sperre for noe som en holder på med, er noe som er normalt for mange. Det jeg har kjent under denne prosessen så har jeg modnet jeg har reflektert å det er viktig i forhold til hvordan jeg også ønsker at boken skal bli . 

Det å ha mange ting som er på ja listen sin , så er det så klart noe som havner på vente listen , så der havnet bok prosjektet , hele sommer så har jeg jobbet med å skrive ned material til boken , så mye er kommet med på papiret , så er bare å ren skrive å legge til mer følelser også få litt blandet følelser slik at boken til  slutt er mer følelser en bare notater . 

Denne prosessen i livet har vært viktig for meg , å modnet det ligger så masse følelser i bok prosjektet at jeg kjent det godt i dag at mange av situasjonen som jeg skal skrive om , river opp i masse som jeg selv har gjenopplevd som ikke er helt heldig , det er terapi for meg på mange måter, men ikke alltid en klarer å ta innover seg alt. Det å kjenne den sterke følelsen som jeg nå gjør så forstår jeg ikke helt hvordan jeg klarte å være så sterk som barn å stå i så meget , var det for ikke noe annet var mulig ?

Det er vel slik med oss alle vi vi har forsvars mekanisme at vi klarer alt vi kan , bare vi må det å ta tilbake blikk i livet er ikke alltid like glamorøst men det er det som må til å lette på sløret for å få til å skrive mer igjen , så yes endelig så skal jeg få skrevet masse mer i dag også i morgen . For å få boken også ferdig . 

Mange har lurt på hvor langt er du kommet med boken din , jeg har kommet ganske langt i grunn , men føler meg ikke helt ferdig før jeg har fått vinklet alt på ulike måter, alså fortolke også se siden på to måter, i stede for kun se det en vei , en ser også at hvordan en er som menneske beviser ofte hvordan oppveksten har vært, jeg ser det tydelig med meg selv at de innerste tankene mine det er det svært få som når inn , ikke en gang mine nærmeste. Jeg ble spurt av min datter om ulike ting , så måtte jeg bare si til henne alt jeg har opplevd i min barndom vil jeg aldri at du eller noen andre skal oppleve , det er også derfor jeg ikke fokuser på det negative heller det positive å vil se fremover , jeg har også kommet frem til at det å kutte mennesker , er også en grunn til at jeg gjør det, spesielt med de en ikke har noen tilknytning til , eller de en ikke har gode relasjoner til så kutter jeg selv om de er i nær familie , vil ikke bruke mer av mitt liv med negative dager en jeg må gjøre. Så det ordtaket alt har en grunn , ja alt har faktisk en grunn til hvorfor vi er slik vi er. Det er mye av vår adferd som forteller oss om har hatt det godt eller dårlig. 

Jeg registrerer de som har vokst opp i et hjem å aldri har flyttet som jeg , har hatt det godt å trygt det er nesten som de ikke har lært seg å sette pris på det, det undrer meg mer og mer , for jeg hadde satt høy pris på å få lov til å slippe å flytte alle de gangene jeg har måttet gjøre det i min barndom . De skulle bare ha fått følt på kroppen hvordan jeg hadde det på det værste da hadde de garantert vært mer takknemlig for livet de hadde , å skapt en god å trygg fremtid for sine barn . 

Mange år før jeg selv fikk barn , så sa jeg at jeg aldri skulle  gi mine barn min egen barndom , i reprise de skulle få en trygg også kjærlig barndom som gir de den gode grunnmuren for fremover. Det å allerede vite dette i tidelig alder hva en skal gjøre er nettopp det som skjer med oss , når noe vi misliker skjer med oss … Som aldri en klarer å glemme , det er låst fast i netthinnen til evig tid. 

Jeg har også fokusert mye i forhold til bok prosjektet hvor var legene , sykehuset i forhold til etter værn i forhold til mammas skjebne ? Mamma ble så til de grader overført traumatiske lidelser som igjen påførte meg også en barndom som ikke et barn skal ha , dette undrer jeg meget sterkt på er det ikke regler for slike opplevelser ? Fordi hun fikk ingen hjelp som skulle hjelpe henne til å få det godt igjen i livet sitt, det å reflektere nå en lørdags formiddag å savnet etter mamma er stadig i mitt sin , hadde hun bare kunnet fått n bedre start så hadde hun hatt et rikere også mest sannsynlig ett annet liv en hun fikk . 

 

Dere ta godt vare på hverandre, jeg blir alltid sentimental når jeg skriver om dette men boka fortjener å se dagens lys også vet jeg at historien også er ment til å komme til overflaten også ikke være begravd som en hemmelighet som ingen får vite om …

 

Ha en fin Lørdag , ta vare på hverandre !

 

 

Woow Fredag følelse kommer stigende.

Hei !

 

Tenk Fredag å helg igjen , uken den raser av sted spesielt når en har nok å fylle dagene med. 

Det å se utviklingen hele tiden møte på nye kunder , så gjør det så mye med bedriften at kunder kommer til bake , nye kunder kommer for å få en behandling . Denne uka , har jeg hatt mange nye kunder som har vært til meg , det å se hvor lite som skal til for at jeg får nok inntekt for å klare meg så ser jeg at det kommer til å bli bra bare jeg fortsetter slik jeg gjør nettopp nå. 

En må hele tiden markedsføre seg , promotere bedriften mange kan føle at har du ikke fått nok kunder, kunder er hele tiden i sirkel de kommer når de er klar , ikke da Gruben Massasje trenger de , derfor så  må en hele tiden markedsføre seg slik at en hele tiden når ut til mange flere .

– Utrolig gøy at alle kundene som jeg hadde denne uka ble så fornøyd , pluss at de også skulle anbefale meg til alle på deres jobb også venner. Det å få den tilbake meldingen så gjør det så klart noe med meg . Bare det å se hva en klarte å hjelp de med å alle sammen kjent at de ble bedre enn da de kom til meg , så er jeg hele tiden på rett vei.

Jobben med å massere er ikke for de som ikke klarer å stå på litt, det er en jobb som krever at en har disiplin også utholdenhet , en må hele tiden yte det lille ekstra slik at kunden føler at de har fått litt ekstra igjen .

Det å gjøre en god jobb handler primært om at vi ser kunden , vi observerer ,vi lytter også får vi med oss det budskapet som er nonverbalt som ikke kommer ut annet en om vi ser de også prater med dem. Dette er noe som er meget viktig i alle jobber , der en kan fange opp noe som en hadde kunnet ordnet opp i om en fulgte med godt nok. Mange yrker gjør nettopp ikke det, har det litt for travelt også bidrar det også til at kunden føler seg oversett også velger de andre aktører . 

Det å dra på en restaurant å ikke få god service gjør at nettopp jeg ikke drar tilbake dit , synes det er meget viktig at service blir godt gjennomført av de som jobber der . 

–  Det å kan si gode helg å nyt helgen er deilig , selv om jeg enda har litt jobb igjen før jeg kan si at jeg har en fri helg , ikke helt sikkert at jeg får fri i det  hele tatt , det er alltid bookinger når det kommer helg. Noe som jeg setter stort pris på. Blir det rolig helg så blir det også greit fordi har så mye jeg skal fikse opp etter det en har styret på med , er små ting som hele tiden må gjøres i Gruben Massasje , som alltid står for tur å skal fiskes i. Bare det å ordne opp i det også fikse her hjemme er også noe som alltid må gjøres . 

Alle planene mine som jeg ønsker å realisere har jeg tenkt , reflektert , spekulert også er under planlegging så blir spennende å se hva jeg går for . Det å ha gode gener i familien min , Helma Holmen , er en kvinne jeg er stolt over å være i slekt med , å ha samme biologisk familie . Det er noe der som driver meg i samme retning som den flotte damen , beundringsverdig alt hun fikk til alt hun satte som mål , det beviser for oss andre at vi kan hvis vi nettopp vil . 

Derfor så gled jeg meg til å jobbe med mitt eget i helgen , se hva som en kan klare å få til . Da en ser hva Helma i sin tid fikset bare med masse øving også masse mot , så skal nemlig jeg også fikse . Det å ha slike flotte karakterer i min familie, som er mitt eget er også noe å være stolt over . Selv de dager en sliter med å få nok  kunder , få gjort alt en skal fikse så skal vi alle være stolte av hva vi presterer . Fordi det går en vei å det er nettopp oppover . Vi må alle være på bunnen for å lykkes , å ingen er for dårlig for å lære , det er under lærings prosessen vi også er mest lykkelig . Så la oss være her i lærings prosessen der vi er glad å lykkelig . Der vi ser hva vi kan gjøre bedre enn å være så kjepp høy at vi er redd for å lande på marka, fordi selv om en er på topp ,  så forteller det ikke deg at du alltid er der i livet. Vi må alle hele tiden jobbe for å opprettholde den posisjonen som vi har , derfor så er det godt å kjenn på stigningen , kurven som en ønsker å bekjempe , vil vi ting så får vi også det til ,en må bare jobbe målrettet slik at en hele tiden klarer å løse flokene som oppstår på en bra også reflektert måte. 

Ha en fin Fredags formiddag – 

 

 

En magisk dag !

Hei !

 

En nydelig morgen å våkne opp til , går dagen ble magisk på alle måter, masse nye kunder også mange som kontaktet meg for videre bookinger . Det er slik dagene var ment å skulle bli , da jeg gledet meg på hvordan jeg kom til å få det etter at vi startet bedriften opp i fjor. Da når en har går dagen enda friskt i minne , så registrerer jeg at behovet for massasje for mange mennesker som ikke en gang vet at de trenger det , er større en først antatt. 

Det å lykkes ved det en jobber mot er det som også er et større mål , ha trua på at du kommer til å klare dine mål så gjør du nettopp det.

Det å få solgt mer gavekort det som gleder meg også , en når ut til nye potensielle kunder, så at jeg gjorde slik flott stønt på farsdagen å loddet ut masse gratis kunder , var mer suksess en jeg hadde kunnet forestille meg, de har nå tilført meg mer kunder også mer salg så dette er det beste reklamen jeg kunne gi meg selv også bedriften min .

Når kunder forteller de skal kjøpe gavekort til noen som er veldig fornøyd med massasjen de får av meg, så gleder det meg så klart . Jeg må innrømme at jeg har hatt så mange kunder i fra oppstart til nå at jeg klarer ikke å huske alle sammen , fordi det begynner nå å bli veldig mange som jeg har vært til meg. Noen glemmer en aldri å noen gjør ikke så mye av seg , å de blir i skyggen for andre som gjør mer av seg . Det er bare slik det er en klarer ikke å erindre nettopp alle til en hver tid, det som er så kjekt at de husker enda på meg .

uken den går unna , må si det jeg synes ikke det er så lenge siden vi hadde oppstart på mandag å nå er det helg snart . Det å se over hva uka har gitt meg av lærdom å resultater så er jeg veldig fornøyd med innsatsen denne uka, det går nesten ikke en dag uten at jeg jobber med Gruben Massasje , men enten bookinger eller å forberede neste kunde. Det er så gøy en skaper en slik god forventning også ser jeg at kundene de er fornøyde. Noen er veldig forventningsfulle de vet liksom ikke helt hva de går til . Disse kundene har ofte mer muskelknuter enn de forutså også kjenner de etterpå at dette hjalp veldig , det gir meg veldig tro på at det er bare å fortsette slik jeg gjør , så kommer jeg til å øke kundemassen i Gruben Massasje betraktelig . 

Det å jobbe bare i sitt eget noen dager er så fritt også så deilig en har liksom ingen som forteller meg hva jeg skal gjøre. Liker denne livsstilen veldig godt at jeg ser selv også følger min egen sti . Det er noe det å jobbe for seg selv , det å bygge opp å utvikle er noe jeg alltid har jobbet mot, det å se hva som skal til for å lykkes mer også mer så er en hele tiden på rett vei.

I mine andre ideer så er jeg så heldig at jeg er i kontakt med så mye folk hele tiden at jeg spør de hva de savner her på mo , dette for å finne ut om det jeg har som en spire i meg som skal ut en eller annen dag kan treffe de potensielle kundene mine .

Det å balansere hva en gjør å de valg en tar så må en hele tiden tilføre mer av det som gjør oss glad , for at vi skal lykkes. Det å ha gode øyeblikk på timeplanen er så viktig for oss alle , så vi kan klare å klatre lenger opp slik at vi lykkes med de mål vi ønsker å nå.

Derfor så må en også tilføre bare ting som ikke omhandler jobb også karriere , opplevelser som en tilfører mer energi , tid med venner også familie , egen tid der en klarer å ladde opp til ny frisk . Det er mer viktig en mange tror dette med å tilføre oss mer livsglede , nok søvn , nok latter også ikke være for sorg tung , da en hele tiden jobber for å ha det bra også gjør det som er rett for en selv. Vi kjenner så klart på kroppen da vi bør stoppe opp litt. Da hadde vi sikkert skulle ha stoppet opp før lenge siden , da er vi nettopp på minus siden , så husk alltid på å lytte til kroppen da vi haster av sted. Det er aldri like lett å gjøre nettopp det, fordi vi har ikke tid vi har avtaler vi har oppgaver som må gjøres . Derfor så lever mange av oss på minus siden , de glemmer bort å leve , de glemmer bort å se hva som er viktig , de stresser igjennom livet sitt å egentlig stresser opp andre som er rundt en , stress er ikke noe som er godt for verken sinnet vårt eller kroppen vår i sin helhet . Spesielt da stress  er ofte i livet vårt , bedre at en klarer å balansere dagen godt med å være avslappet også. 

Det er så lett å se når jeg får kunder til meg , om det er mye stress fordi stress bidrar til masse muskelknuter en merker det med en gang om det er mye eller lite. Mange kunder synes det er rart at jeg spør de om det er mye stress i deres hverdag, da jeg kjenner å observerer mye muskelknuter , en massasje den er både avslappende også gir en god massasje en smerte lindrende effekt , så de som sliter med muskelknuter, smerter , hode pine og migrene så er en massasje noe som absolutt er tingen for å få løst opp i muskel knuter også gir det smertelindring og migrene og hodepine avtar eller blir redusert. 

 

Skap deg en god dag – Nyt dagen godt – 

 

Det modnes hele tiden som et lite frø !!

Hei !

 

Det å ta tidelig kveld , å være godt forberedt til en ny flott dag, er viktig i min jobb . Det å skal være forberedt til å møte nye kunder sitt problem å løse det er avgjørende for fremtidig kunde kontakt .Det er så lite som skal til for at nettopp en skal  bygge opp bedriften på et annet nivå slik at en lykkes med sine mål . 

 

Dagen i går var veldig hyggelig , hadde en flott stund sammen med en god venninne av meg , som var den som pushet meg til å starte opp bedriften min i fjor, vi hadde utallige timer vi hadde drøftet, pratet om dette å hun fremsnakket meg at dette kom til å gå bra, fordi jeg var så flink . Det å feire 1 års dagen sammen med henne , var stort å minne tilbake 1 år tilbake i tid alt vi da reflekterte over å snakket om . Det kunne ikke gå annet en en vei å det var oppover , kurven for å lykkes lå i mine hender å det mente hun også at jeg kom til å lykkes ved. 

I dag så ser jeg at jeg ikke hadde ønsket å vært denne reisen foruten , jeg hadde ikke ønsket å utsatt det mye lengre , jeg ser også at jeg er mye tryggere i mitt å mine valg en jeg noen gang har vært . Det å ikke ha for mange som skal styre å regjere i bedriften liker jeg også veldig godt. Det å ha for mange kokker kan snart bli mer rot en det skaper gleder. 

Det å bygge opp det en trur på å det en ser kundene også liker veldig godt, det er noe som gleder hjertet mitt enormt mye , se det en trur på er med på å starte opp sitt eget . Det er blitt en status nå på en måte at en ønsker å lykkes med andre ting som en i mange år har ønsket å starte opp . Bare det å jobbe målrettet så klarer jeg det også , bare det at en ikke legger listen for høyt slik at fallhøyden blir for stor .

Enda mens mamma levde , så kunne vi regne ut på ulike priser for å regne ut avansen på den varen , så ja det er mulig å starte opp med drøm nr 1 som jeg alltid har hatt i meg, som jeg kun har utsatt pga av økonomi , jeg har så mange drømmer så mange ideer at bare jeg tenker på det så kjenner jeg gleden stige i meg, fordi en dag så skal det bli til virkelighet . 

Det å ha så stor erfaring innen det yrke så ser jeg ingen hindring annet en at en hele tiden må følge med hva folk der ute er interessert i , det å lytte å observere å prate med folk er det som skal til for å finne ut om det jeg ønsker å kunne starte opp er liv laga. 

Det handler ikke om å ødelegge for andre, det handler om å gi de potensielle kundene et bedre tilbud der ute. Der jeg når ut til den målgruppen som jeg ønsker å rette meg i mot. Det å ha navnet sitt godt oppbygd på det jeg har ytterst lyst til , bare tanken på å kunne ta telefonen å booke et lokale akkurat nå er veldig nære, Det som stopper meg nå er kun fornuften , det å kartlegge mer hva er i byen vår , hva vil folk ha mer av .. bare det å ta en god gjennomgang å se hva folk vil ha så enten så åpner det mer opp eller så stenger det . Det å ta en undersøkelse på hva folk er ute etter når de tar en by tur , hvilke opplevelser er viktige hva ser de selv etter. 

Uten at jeg ønsker å røpe forretnings ideen så skriver jeg ikke mer, enda skal det være kun mitt også skal jeg jobbe mer med å lytte til folk også prate med de å høre hva savner dere på Mo I Rana , da får en også en tilbakemelding hva trenger vi her , da får jeg også opp målgruppen for ideen min .

Livet tar fort en annen retning så snart en velger å satse , bare våger å være litt modig så løser ting seg mer for oss . 

Det å våge mer er noe vi alle bør bli flinkere til , er det slik at en alltid må klage eller korrigere på folk så er det hos deg selv problemet sterkest sitter , det er viktig at en fokuserer på det som er bra, å er flink til å gi gode tilbakemeldinger. Gir en ingen tilbakemeldinger så beviser det også at en ser kun i tunnel syn  , Du ser kun bare hva du selv gjør å knapt nok det. 

– Skap dagen god på alle måter , finn noe å glede deg på slik at du kjenner god energi lang vei –