30.06.2018

Hei !

 

En nydelig morgen å våkne opp til Sol å nydelig vær , det tar litt tid før det varmes opp men det er bare nydelig å kan se sola om ikke annet.

 

Lørdag er en fredelig dag, skal kun nytes her hjemme denne helgen , uten om å dra på besøk til en venninne som står mitt hjerte nært, ellers så er det kun her hjemme å nyte dagen .

Det å kan få sove godt om natten er ikke alltid en selvfølge , men det er så avgjort nødvending før vår eksistens at vi får den oppladingen som skal til for å klare å eksistere. Ved for  lite søvn så leverer vi halvferdig resultater vi er også , lettere irritabel om vi ikke er i rett balanse. Det er så viktig for alt , en kan tru en kan sluntre unna det som ikke virker så viktig så er det mer viktig enn hvordan du går kledd eller hvilken look du har , ta alltid vare på deg selv , før det er viktig skal vi klare de grep som livet kommer med.

 

 

 

Det å hele tiden skal ta seg godt ut , være den som alltid har rett posisjon må være meget tidkrevende ? Det at en hele tiden må være den som alltid skal til de flotteste plasser også må hele tiden levere er også noe som ikke alltid er passende .

En forventer ofte at de fleste har de samme verdier som en selv , men det er ikke slik livet fungerer , det å heller ha lavere forventninger til livet , å heller hygge seg på ekte er det som også gir oss mer smak.

 

Vi får en bitter smak da alt hele tiden skal stå sammen med det vi utad tror på , også representerer vi ikke dette selv men det er den ytre fasade som er på de fleste lepper , det som betyr om vi skal være godtatt i flokken .

Mange tørr ikke annet en å følle strømmen , de må kjøpe inn riktig mote, de må ha de rette fritids interessene for å være en av gjenengen , er det virkelig nødvendig ?

Jeg synes ikke det er nødvendig i det hele tatt, har alltid kunnet pratet med alle , det bor alltid noe godt i oss alle . Som jeg bruker å si det er vi selv  som bestemmer hvordan andre skal huske oss på. Er det på godsiden eller er det på gal siden , vi velger også selv om vi vil stå utenfor denne galskapen som ofte er et jag som ikke alle klarer å henge med i , pga av at fasade det koster mye om en må opprettholde dyre verdiene som kanskje ikke en gang betyr noe for den som opprettholder det.

 

Om noen sier noe til deg en gang , om hva som biter eller sliter eller har såret så lytt å prat med en entusiasme som du før kun hadde for det du selv , trodde på , det som skinnet av fasade .

Ved at vi hører , ser andre for det de er å det deres historie er så viktig først da viser vi respekt for andre , ved å ikke gjøre det så viser vi kun vårt eget ego.

Da når aldri et budskap fram , også får en heller ingen god respons på det en har satt for seg .

 

Tenk deg at du møter noen som du ikke har de samme verdier , men de vil ha deg med fordi de mener du kan bidra noe til deres fellskap , pluss at du også dere kan lære av hverandre . Det er det også vennskap i bunn og grunn er, vennskap har ikke betydning for hvordan du går kledd , hvilken jobb du har eller hvilken familie du kommer fra. Det er kun de indre verdier som kommer fram , hva som bor i oss , også hvordan vi også bruker de gode verdier som ligger i oss.

De fleste hadde gått forbi også hadde de takket nei eller så hadde de bare gått , fordi det ytre spiller en større rolle en vi faktisk er klar over, for å føle oss godtatt .

Det å se at mange ikke passer inn i det felleskapet som de hadde kunnet bidra med masse fint , så er det mest trist at vi går for den Ytter modellen de fleste av oss.

Det å se hvordan mennesket er ta oss god tid å lære å kjenne andre så blir vi også mer kjent med oss selv. Vi opplever også at vårt ego går ned, for hva vi like også hva vi trekker oss unna.

 

Jeg ser ikke på hvordan andre ser ut , jeg ser på deres indre hva de representerer i det  indre det speiler for meg så opplagt hvem de er. Vi kamuflerer oss selv med en ytre fasade ved å kle oss i pent tøy osv. klesplagget det representerer for meg ikke noe , det er karakteren inne i klærne som skaper stemningen også gode relasjoner

 

Det eneste jeg ikke fordrar er falskhet også løgner da ser jeg rødt !  Jeg trekker meg alltid unna folk om jeg oppdager det jeg referer til , liker det ikke å kan heller ikke være i falskt miljø , fordi det er ikke noe jeg har godt av , en stagnerer bare ved å være i det også bidrar det til at en selv blir negativ.

 

 

 

Jeg våknet opp til en solfylt dag , det gir meg masse motivasjon i seg selv , det at jeg har lagt en del planer for dagen , det motiverer meg veldig  godt, fordi uten planer så har vi ikke mye som motiverer oss.

Jeg har satt flere hyggelig ting på timeplanen min i dag, skal skrive på bokprosjektet  jippi , så skal jeg til en venninne litt senere i ettermiddag, blir stor stas.

Det å motivere også gi en selv kredit for det en gjør , også er det godt å kan la noe vente , vi er en familie som er i aktivitet hele tiden så er godt at det er litt roligere noen dager , det å være hjemme en lørdags kveld er for meg veldig godt.

By livet tiltaler ikke meg , selv om det også er veldig hyggelig å møte nye mennesker så er det så godt å gjør noe for en selv, handle inn god mat til meg å ungdommen, lage god mat også bare være til .

Det er vel et tegn på at en er blitt gammel , da disse tingene er blitt mer viktig enn fest også andre aktiviteter .  

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig !

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

Prioriter det en gløder for

Hei !

 

Fredag å finværet er så på tur , deilig å se skyene , blå himmel den er helt magisk på himmelen.

 

Ikke så mye som er så deilig enn at en har det bra , sammen med de en bryr seg om , ungene de er slike stå på personer godt å se at de er flinke .

Denne helgen er det ulike arr, det er både -Sommertreff på acr , arr på flyplassen for å feire 50 år med flyplass også er det Hemnes båt og fjor festival. Det er noe for en kvar smak , godt at værgudene våre er med oss denne helgen , slik at vi kan nyte denne helgen .

 

Det å se blomstene ha kommet mer ut, er så godt må si jeg gleder meg til å få gjort masse her hjemme i helgen , bare det å klippe gresset også få gjort litt mer , som en har ventet så lenge på det å få ting på stell , en vil ha alt gjort med en gang , kan nesten ikke vente. Det å tilføre helgen med gode innslag med gode opplevelser som igjen bidrar til økt glede. Det er viktig , en må faktisk både avgrense også utvide vår grense . Vi trenger å gjøre ting vi ikke er gode på , også trenger vi å gjøre det vi liker aller best. Så denne helgen blir det litt for en kvar smak .

 

 

 

Det å tilføre oss meditasjon med å null stille oss er alltid viktig , vi behøver å få fjernet det som ikke skal være i oss , som betyr negative handlinger.

Det å få bort den energien som kan svirre rundt om kring , er viktig vi tilfører oss gode handlinger ved at vi verner oss selv mot negative situasjoner . Uansett om de situasjoner vi har vært i , så er det godt å null stille oss , for å ha de bedre i alt vi er i.

Ingen mennesker er på rett vei hele tiden , vi behøver å lytte mer en vi prater , ofte kan viktig informasjon passere om vi er for hasta . Derfor så er det alltid genialt å ha rett fokus på vårt mål .

 

 

 

Jeg var så heldig i dag  å vant en bok i fra en medforfatter som har skrevet en flott bok , så gleden var stor at jeg ble en av de 10 som vant. Det å vite at en kan være en av mange der ute , som også skal få gitt ut en bok er noe som jeg oppriktig gleder meg til.

Vi prioriterer ikke alltid rett for å nå de mål vi skal ,  ofte kan vi føle at vi bare er et middel , men vi selv må bestemme over vår egen tid.

Det å ha fått kommet så godt i gang på boken , på det prosjektet som jeg har jobbet med i mange år. Det er noe jeg ikke alltid har følt har vært like lett å jobbet med, sikkert derfor det har stått litt i stampe også.

Det å motivere andre til å jobbe lettere , er noe jeg er stolt over , det har bidratt til at jeg har tilført meg selv økt energi til å jobbe mer med bokprosjektet i helgen , uten om alt annet så er det prioritet nr 1 har utsatt det lenge nok ? så kommer til å prioritere mer det jeg selv gløder for .

Vi må få ting ferdig å jeg føler at jeg må få det gjort , har kommet meget langt , så bare det å mote seg opp etter at jeg har vært med varer i morgen , kommer til å være en kul plan .

Vi må ofte bare sett i gang ved å nå de mål også ferdig stille det vi har bestemt oss for , ofte må vi bare press oss selv mer enn vi ønsker skal vi komme i mål med våre drømmer .

Hadde vært sykt gøy å nådd målet mitt med å få boken til ferdig format i år, da en ser hva andre har klart så langt å vet at jeg har vært med å påvirket de på positivitet , så må jeg selv pushe meg selv.

Ser at dette kommer til å bli en kul plan , kommer til å lykkes med mine mål herregud så godt det skal bli å få den ferdig ?.du aner ikke hvor stor glede det hadde vært , men ja jeg vet vi får det til.

Mamma  som er himmelens vakreste engel ,  hadde hun levd i dag så vet jeg hun hadde pushet meg , fordi hun vet at dette omhandler så mange andre som er berørt i dette.

Jeg har heldigvis en flott heiagjeng som heier oss opp å fram , så takknemlig at det går ikke an å beskrive.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

 

Mvh

Elin – Weronika Skarstad.

 

En må tilføre latter og livsglede, skal få en stor overdose i kveld!

Hei 😘

Det å være modig betyr ikke annet enn at en våger mer , ikke er redd for å utfordre seg selv.  Også heller ikke er redd for å mislykkes.

Vi er ofte redd for å ta andre valg, vi sitter ofte på jæret å venter,  at ting vi vil skal skje, også skjer det ingen ting. 

Vi må faktisk gjøre jobben selv , derfor må vi planlegger å få ting unnagjort.

Vi utsetter det som virker skummel, det som kan fremme fare, også det vi ikke helt vet løsningen på .

Vi har ofte mange baller i lufta, så blir det ofte utsatt det vi mest gløder for.

《 Da interessen vår for det vi går i , avtar så må vi tilføre oss mer kunnskap på et annet plan 》

Det å ha valgt å jobbe målrettet å for meg selv, være tiltalt frilanser er noe som er spennende å utfordrande.

Kundene mine er heldigvis fornøyd, å kommer stadig vekk tilbake, utrolig takknemlig må si det, føler meg meget priviligert, 😘

Det å ha fokus på framdrift det å hjelpe andre til å forstå mer , er for meg utrolig viktig.

Ser forfatter forum som jeg er med i , utrolig takknemlig for at jeg er omringet så mange flotte folk, også det å kunne gi velmente råd til andre med forfattere, er for meg vidunderlig ❤

Vant en bok som en av mine medforfattere har loddet ut, vinner så å si aldri , da en trekker vinner loddet så er det bare å ha full fokus videre, til å få forfatter stua ferdig, også få alt på G!

Før å skape gode gjerninger må en også tilføre kroppen livsglede, energi også latter.

Det skal jeg ha i kveld med kun fine folk .

Tusen takk for at du leser bloggen min, takknemlig.

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Vi er rå ingen protest !

 

Hei !

 

En nydelig morgen å våken opp til , Fredag å helg er en god følelse , som igjen bidrar til at en kan nyte helgen sammen med gode venner også gjøre noe annet.

 

Dagene de går fort unna , det er litt godt fordi da kan vi glede oss til helgefølelsen , som gir oss masse tid til å gjøre ting som ikke alltid en får tid til. Det å glede seg til sommer været er noe jeg oppriktig gjør , etter vær meldingen å regne så kommer det meget flott vær her Nord så yes vi gleder oss meget.

Bare det å kan nyte dagene ute , sitte ute å kjenne solen ta , er også noe jeg kjenn det kommer til å bli oppriktig godt .Vi trenger det etter snart en hel mnd med bare dårlig vær , det å se en hel sommer mnd bare gå i fra oss å nesten tru at det er høsten som er kommet er ikke så rart , vi hadde festivaler også arr. som var denne mnd som ikke ble så bra som det kunne ha vært til tross for det kalde været som vi har hatt , ikke så gøy å dra å høre på musikk også må du fryse neggelbetta på fengran å tærne men det var mange som til tross for været dro på festivalen , flott at de fleste ikke brydde seg om været , så lenge vi bor her nord så må vi også bare forvente dette været , men nå ser vi oppriktig fram til Sol å Varme.

 

 

Det e akkurat dette vi glede oss til , se sola nyte sene kvelder også kos oss fordi nordnorsk sommer er akkurat som å være i Syden så dettan gleder vi oss tel veldig .

Det er reine skjære terapien at vi får sola fram , alt blir så mye lettere da vi ser finværet , også får jeg å ungdommen gjort mye ferdig her hjemme som bare har ventet på godværs dager , så yes deilig å glede seg til å få se hagen full av arbeids glade mennesker , er litt slik at en sommer er ikke startet før en får tilbringe tiden med masse glade arbeids glade ungdommer som alltid liker å hjelpes til , de er magiske hele gjengen.

Det å ha masse møbler allerede klart til Forfatterstua mi er også noe jeg ser fram til å kan både møblere også skape om som et   nytt krypinn for meg . Det å ha en plass der en kan skrive også finne roen , finne god inspirasjon , er ikke det finner det hvor som helst er en engasjert person som sikkert mange hadde håpet kunne hold kjeft , men du veit du hva ? Jeg taler det språket jeg er vokst opp med , vi skal våge å si det vi oppriktig mener, vi skal våge å pirke i det som mange ikke liker ,  hvorfor ? Fordi det er viktig at vi gjør det , ufarlig gjør det mange er redd for å pirke i .Det er om en beveger seg å skriver om Nav , eller om en skriver om de som får mer en andre er det alltid noen som føler seg truffet , hvorfor er det enkelte som alltid føler seg så truffet ?  Har alltid lurt på det , spesielt da de også påstår at de ikke får det jeg hevder,  da er det så soleklart ikke de jeg henvender meg til ? alle som har levd en stund som jeg , vet at det er forskjell på oss , også at mange får mer enn andre selv om vi har samme status : Alene mor , eller nav , eller arbeids taker alle vi har alle ulike erfaringer , alle har også ulike måter også metoder for å oppnå det vi vil .

Om vi prater med de ulike karakterene å stiller de samme spørsmål så vil du også alltid få ulike svar , ingen som kommer til samme resultat , dette for at det er forskjell på oss.

Jeg kjenner mange som er flinke til å finne smutthullene i systemene som mange andre ikke orker å bry seg om, fordi det tar mye tid , også er det heller ikke sikkert at en får det , derfor så referer jeg til at det er en heldags jobb å finne alle smutthullene å jobbe for å få de . ære være de som orker , men dette gir null pensjons poeng , de pengene de får mer en jeg å deg , så gir det de ingen større pensjon en vi som jobber , lønner seg alltid å stå på for lønnen sin vettu er ikke gull alt som glitrer en stakkars stund.

 

 

Veldig godt å vite at helgen er her, at en skal gjøre noe sammen med andre, gjøre andre glad være sammen med flotte folk også jobbe litt en stakkars stund , det er deilig å bare være , gjøre litt slik at vi kan opprettholde gode relasjoner mellom mennesker som en bryr seg om , de en vil ta litt ekstra gass å gjøre mer for en selv også andre er helgene god å ha .

 

Før eide jeg ikke selv helgene selv , fordi jeg var låst til kommunen annen kvar helg , nå bestemmer jeg selv over mine egen tid er deilig , har jeg lyst til å ta et ekstra skift en helg eller vil jeg ha fri , er nå kun mitt eget valg.

Denne befrielsen er så deilig, i fra å ha jobbet hele tiden år ut og år inn , så er dette noe som er enda nytt for meg , selv om det om ikke mange mnd snart er et år siden jeg sa opp en stilling i kommunens , før å gå over som frilanser.

Deilig å være en fri kvinne til å bestemme over meg selv , det å jobbe målrettet til de høyder som er spennende er også noe en sikter høyt etter.

 

 

Det å glede seg til å få gjort mer her hjemme er ikke til å beskrive en ren glede , da en leser også ser at de sørpå har bare fint vært så er det en mager trøst at vi har ved , også er  vi så dyktige vi Nord på vi klarer alltid å lage dårlig vær om til noe som faktisk ikke de sørpå hadde fikset , sikkert derfor vi klar å bo her Nord , vi er rå ingen protest.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

En må stå til svars for våre handlinger !

Hei !!

 

Nydelig morgen å våkne opp til , en flott regn full dag lite vi kan gjøre med været men vi kan fint skape sommerstemning her hjemme helt klart.

 

Deilig å kunne jobbe med salg også prat med kunder i dag, deilig å utvikle meg mer her i det en holder på med .

Hadde 2 nye kunder til meg i går som begge hadde hørt om meg via andre, det å få høre at de valgte meg pga av at jeg hadde fått skryt var veldig hyggelig å høre. Det å se at en lykkes mer og mer med det en gjør , kunder shopper varer også det å få gamle kunder tilbake på de produktene jeg selger , fordi de ikke liker det de har nå i dag er for meg veldig hyggelig.

 

Det er slik da vi lukker en dør så åpner det alltid opp til noe som er bedre, vi får ting til å løsne mer opp for at vi lykkes med de mål vi skal tjene . Derfor så er det så godt å se at en får gevinst ved at det en gjør får en gjennomslag for det via at en får gode kontakter igjen som i tiltrekker oss pga av gode gjerninger .

 

Livet det gir også tar det, derfor så er det så viktig at vi har rett fokus som skal til for at vi tiltrekker oss det vi ønsker selv å stå i.

Det å være mer takknemlig , gir oss også større sjanse for å oppnå nye høyder. Vi må heller fokusere på vår egen framdrift , enn å se begrensninger ,  vi må heller fokusere på det som gir livet mening en det som fratar oss det fokuset som er ment som positivt.

Det å ha mange planer er godt, vi begrenser oss så snart vi stopper opp også ikke ønsker å utvikle oss, ved å være i utvikling så må vi også starte opp med det vi også ser for oss som det som gir livet vårt mening .

Dagen i dag har så langt gitt meg masse positive tilbakemeldinger , jeg har fått gjort mye som jeg ikke hadde fått gjort om jeg hadde fortsatt å se negativt på livet.

Ved å ha negative holdninger se negativt på de opplevelser som er så stagnerer vi derfor se heller løsninger å motivere  oss selv til å være under rett utvikling .

Da en leser på Facebook at andre ikke har det så bra i livet, noen mister det kjæreste de har , så er det også trist å se at andre ikke setter pris på det de har ?. Kjente tårene kom da jeg fikk se et trist budskap er aldri rett tid å gi slipp på de en er glad i , det flotte menneske som skulle ha fått sett sine barn vokse opp også se sine barnebarn er nå blitt himmelens vakreste engel.

Jeg vet hvordan denne smerten er , har selv opplevd det så sikkert derfor jeg er nazi på hvordan andre er mot andre. Livet er for kort for å søle det bort , derfor gjør dagene så positiv å gode som en bare kan gjøre.

Det å minne seg på å alltid ha gode hensikter med de mål vi setter oss, fordi det kommer alltid en morgen dag da en må stå til svars for våre handlinger.

 

 

Det er alltid lett å være etterpå klok å reflektere i etterkant hva en burde ha gjort, i stede for å tenke også reflekter i forkant hva som er bra også se om våre planer er i tråd med de beste hensikter.

Jeg fikk en hyggelig telefon i fra en god kompis av meg , som har vedvart i over 20 år , litt speiselt at vårt vennskap har alltid holdt i alt vi har vært i på tvers av at vi bor langt unna hverandre.

Gode vennskap vokser ikke på tre, de må vi alltid verne om , som vi gjør med alt vi ønsker å opprettholde. Det å få gode råd er også noe vi må ta til oss, fordi de som kommer med gode råd gjør det ikke for å være dum i mot oss. Det er alltid kjekt med veiledning på områder som vi ikke alltid har den beste kompetansen , så lytt mer en du prater .

 

 

Mange har stilt spørsmål til meg skal du på ferie i år , må nesten le jeg har startet opp en bedrift å kan jo nesten ikke stenge den , før å late meg ? Ferie er å ladde opp batteriene , det betyr at jeg kan feriere hjemme å nyte dagene ikke sant ?

Ferie er ikke alltid å måtte reise bort , å sløse med penger ferie er også å bidra til at en får opprettholdt den gode energien i seg så energi banken blir oppfylt av gode hendelser som en tilfører av livsgleder også  som igjen resulterer i at en får bedre livskvalitet. Vi har det ikke godt med oss selv om vi kun er negativ også er misunnelig på andre,  det er minus sider som er meget dumt å tilføre fordi det gjør at vi stagnerer i oss selv.

Så derfor så skal jeg glede meg på alt, lysthuset skal bli ferdig denne sommeren , gleder meg som et barn . Tenk å kunne skrive å bokprosjektet der i de sene natte timer , så blir det forfatter stua mi , allerede fått masse møbler til Forfatter stua mi så yes er bare å henge seg rundt å få det gjort. 

Vi utsetter pga av en grunn , men en må bare stå på så kommer det avkastning etterkvart en må bare brett opp ermene å stå på .

Kjenn allerede jeg stor gledes til vi får det ferdige resultatet. Så å ferie her hjemme  i år blir en fryd .

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

 

Mvh

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

Nemlig !

Hei !

 

En nydelig dag å våken opp til , da dagen i går ble så perfekt må jo også dagen i dag bli likens , vi avgjør selv hvordan alt skal bli så derfor avslutt alltid morgen dagen på en fin måte.

 

Det å våkne opp til Sol å nydelig vær er så godt, har fått sittet litt ute , en må kjenne vind pusten , kjenne sola ta også bare være en stakkars stund. Bare det å dufte sommer , ny klippet gress å ta inne alle duftene som er sommer er magisk øyeblikk.

 

Etter alle nattskiftene så sliter jeg nå litt med å henge med , hvilken dag det er , en blir litt døgn vil sikkert flere som kjenner seg igjen i det. Det å ha kommet oss midt i uka allerede også vite av vi også er snart ferdig med juni er meget spesielt , i fjor på denne tiden så planla jeg å min eldste sønn tur til San Diego på denne tiden , litt rart å tenke på at fjoråret skapte så mye med utfart også blir dette året mer et jobbe år , selv om jeg jobbet sykt masse i fjor, jobbet 40 til 60 timers uke alle uker , da jeg var hjemme i Norge. Også blir dette året et annet år , med også en del variasjon mot i fjor.

Det å ha lukket så mange dører i år , er godt en har stengt for drama også situasjoner som en ikke ønsker å være i. Det å jobbe målrettet å ikke være avhengig av andre eller av hjelp i fra nav er også  noe jeg setter pris på , selv om jeg må jobbe mer for min lønn enn de som jobber privat .

 

Det betyr ingen ting for meg at jeg må jobbe mer , jeg elsker å jobbe målrettet , jeg elsker å knekke koder, jeg elsker å se nye muligheter framfor å må ha nav som mitt tempel. Nav er for de som oppriktig behøver hjelp til de som er syke og lignende. ikke til oss som har helsa også alt i behold. Dessverre alt for mange som må slite med å få hjelp der , de har jobbet i en manns alder også får de ikke det de har krav på. Det at jeg reflekterer rundt dette er fordi jeg alltid aldri har likt folk som snylter på et system , der de graver til seg alt , i stede for å kunne jobbe å tjene pengene selv på ærlig vis.

Systemet er lagt opp til at de som oppriktig ønsker å ikke jobbe de klarer også å finne en løsning på penger , de som er syke å søker på uføretrygd eller annen trygde ordninga de får det ikke , de må vente , men er du en enslig mor så har du dessverre alt for mye som du kan sitte igjen med ,  synes oppriktig det ikke er rettferdig , systemet er skjevfordelt etter mitt syn.

Har mange kunder som sliter med nav systemet å vet hva de snakker om , da blir det trist å høre at noen finner smutthull i systemet , det å se at de aldri ser seg mett heller er for meg en gåte ?.

Systemet skulle ha vært likt for alle enslige mødre okke som ,  men systemet som det er i dag , så er det så opplagt at kvinnen vil ha barna på 100% derfor får de mer en vi som har barna våre på 50 % vi får ikke de godene vi kunne ha tilført oss også barna , jeg er glad jeg er raus mot barnefaren , at vi deler jeg er takknemlig for jeg er glad i å jobbe , jeg er også glad for jeg ikke gjør meg avhengig av andre sine penger en stakkars stund. De pengen som kommer fort de drar like fort sies det.

 

Hadde jeg kommet inn i politikken så vet jeg så opplagt hva jeg hadde kjempet for , at det skulle ha blitt likt fordelt de pengene , fordi det er ingen rett at alene mødre de skal ha det bedre en de som er på avklaring penger i påvente med å vente på en trygd om 5 til 10 år , synes oppriktig at systemet vårt er for godt til de enslige mødrene .

Slik jeg også har fått vite så er det en heldags jobb å lete etter alt, i systemet så værsegod stå på , blir null pensjon av slikt.

Håper at systemet kan bli bedre , at vi menneskers kan påvirke det på valg også ytre våre meninger, bør jo være en selvfølgelig at enslige mødre de jobber som andre dødelige ? de er vel ikke syke selv om de er enslig ?

Jeg er selv enslig mor på 10 året har aldri søkt om en eneste stønad som vet finnes der ute , vil tjene mine egen penger selv også vil jeg at pengene skal gå til de som oppriktig trenger de. De som er syke , er på avklarings penger , osv de som har en sterkere grunn en at de er enslig mor.

Jeg var 4 turer i USA i fjor fikk ikke nav til å betale halle  beløpet , hmm lurer på om jeg skal gå innom å høre med de hvordan dette fungerer kanskje jeg får noe igjen neida vet det er ingen vits men hadde jeg hatt alle mine barn på 100 % så hadde det selføgelig gått fint …tror ikke det er så mange som vet om denne tingen men den finnes , for de som er enslige foreldre , forstå det de som kan .

 

Det er sikkert mange som lurer på hvorfor mener du dette du er jo enslig mor selv. Har alltid ment dette , da jeg var sammen med barnefaren så mente jeg dette, hadde aldri kunnet tenkt meg å flå barnefaren heller med store beløp heller hadde ikke falt meg inn. Det er så unødig på alle vis også skaper det også et større skille mellom samarbeid mellom oss foreldre da pengene er mer viktig en barna som vi faktisk skal ha som hovde fokus. De er kun en brikke fordi alene mødrene skal ha mer penger , hadde det ikke vært for bana , så hadde de måtte jobbe like mye som du å jeg . Nemlig !

Hadde alle som venter på svar på avklarings penger , på uføretrygd alle de som får avslag hadde de bare vist hvor mye enkelte alene mødre får i mnd så hadde de blitt like rasistisk mot de som de er mot innvandrer .

Dette er noe en må få politikere til å revidere dette kan ikke fortsette på denne måten som det er nå .

Dette ble dagens refleksjon , dette er et viktig tema .

 

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig . 

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad

 

yes endellig

Hei !

 

Endelig kom sommer varmen også sol , vi skal vel ikke være før snar å bli så glad , men heller glad en sur si nå jeg .

Vi skal glede oss på de små ting som gjør dagen vår til det bedre, lykke er viktig at vi har i livet vårt fordi har vi ingen lykke også gleder hva har vi da å henge våre gode minner på ? Ingen verdens ting , vi behøver for å bevare god helse så må vi tilføre god energi , vær i gode omgivelser , fordi det bidrar også til at kroppen også sinnet vårt blir hellet ved å være i gode miljøer.

 

Vi trenger det å glede oss , vi behøvd å lære oss å savne noe , også skal vi kjenne det å bli elsket disse 3 faktorene det er viktige telemeter i vårt liv.

Vi styrer dette selv hvor mye vi vil ha av disse 3 elementene , det er også slik med alt vi bestemmer om vi vil ha det godt eller dårlig i livet vårt.

 

Det å hele tiden klage over de forhold en har ,om det er privat eller om det er på jobb så må en alltid gjøre noe med det en klager på . Fordi en kan ikke ha negative opplevelser hele tiden i vårt sinn , fordi det skader oss mer en vi faktisk forstår .

Vi blir en karkter som skaper en dårlig energi vi også ved å være i dårlige miljøer ikke så lett å tenke på det men det er faktisk slik det fungerer. Klager vi å ikke er fornøyd med vårt liv , da må vi ta grep også gjøre noe med det , slik at situasjonen bedrer seg. En kan ikke klage om det samme problemet et helt liv , fordi da forteller dette også hva som er i vårt sinn , kun misnøye også negative situasjoner .

Jeg sier ikke at en ikke skal klage om en har rett på det, men viktig å rette fokus på det som faktisk gir oss mer energi så er det Glede.

Derfor så må vi hele tiden vær i rett balanse mellom glede også normaltilstand, vi har det så avgjort mye bedre både til Sinds også mentalt ved at vi er rett balansert .

 

 

 

Vi vet av erfaring de som er hyggelig , som er positive de tiltrekker seg mest venner også andre som vil omgås de, de som er negative de tiltrekker seg de karakterene som er på samme nivå.

 

De tåler ikke klimaet til oss positive sjeler , derfor da vi er mest positiv så frastøter vi også de som ikke er som vi , det er jo også magisk , koster ingen ting å vis glede , det gir mer glede også avler det mer gode relasjoner ved at vi sprer gode godehensikter så det er verd å gjøre det oftere helt klart.

 

 

Tusen takk for at du leser bloggen min.

Mbh

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

En flott kaffe date !

 

Hei !

 

En nydelig dag der vi har fått utrettet veldig mye bra, ved å kunne være for hverandre. Alltid godt å reflektere også gjøre noe annet enn bare fokusere hele tiden å jobb , jobb , jobb . Ofte kan det bli vel mye for meg også , men en er litt slik at en følger strømmen ved å bare gjøre , vet du vi er slike ikke alltid lett å gi slipp på det vante mønstret også gjøre ingen ting .

 

Det å få besøk også kos seg sammen med de en bryr seg om , så går tiden så fort en glemmer bort tid å sted å vipps så er det gått mange timer , slike øyeblikk setter jeg enormt pris på de stundene vi ikke hele tiden må følge uret å haste oss igjennom dagene .

Det å gå  av nattskiftet også jobbe  i mitt eget da jeg kommer hjem , det har blitt en livs stil å er faktisk godt å se at kunder finner veien til meg , nye kunder som sender meg melding at de skal komme til meg , det betyr så meget at ingen som i grunn forstår så er det også godt å kan late seg litt å være meg selv uten at en hele tiden skal å må prestere.

Yngste sønn skal jobbe til meg i hele sommer, vi har mange mange planer , så gleden er alltid stor da en ser at mitt eget opphav ønsker å bevilge tiden her hjemme å jobbe , blir liksom som en frilansen men han lærer meget som kommer han godt med videre i livet.

Må si jeg er stolt av den yngste skuddet på stammen , du vet det er ikke alle som har like god kjemi også det å ha den gode kjemien også jobb så godt sammen med alt vi skal gjøre er også noe jeg er glad for. Tøft også at han vil bidra mer en mange kanskje hadde forventet av han , men en ser at de modnes ved at de får oppgaver også at vi har god kjemi slik at vår dialog limer oss sammen , er det også godt å kan samarbeide godt sammen .

 

 

 

Bare det å ladde godt opp å frigjøre våre tanker , la de flyte så er det som vi får bort all vår frustrasjon , tanker også ider . Det er så godt å bare ha null stress også bare prate om alt annet en jobb også karriere, vi forplikter oss så mye ved at vi har strenge krav til oss selv, selføgelig er det nødvending men det er like nødvending som at vi tar oss helt fri.

Bare det å ha vært litt ute i dag , bidrar også til at vi klarner opp mer, kjenner at klimaet er i endring vi kommer til å få bedre vær snart , det virker slik selv om himmelens sluser åpnet seg flere ganger i dag. Det blir liksom aldri tømt , men vi skal bare gled oss finværet er på tur helt sikkert.

 

Var så heldig å fikk koset meg i dag med kaffe sammen med flott besøk alltid hyggelig å prate med andre , en får liksom beveget blikket litt annet , ikke bare der vi hele tiden er , det å se andre å lytte til de er også noe som en bare bør bli flinkere til .

Dagene de går fort unna, de har raske ben å gå på så en må bare nyte dagene snart er sommeren over før vi her nord har fått lov til å kjenne på den .

Det å se ute at siren er kommet mer ut , bevitner at sommeren er på tur , det er så magisk ute ,  trærne er så grønne også så frodige at jeg ser oppriktig fram i mot sommeren å sitte ute å nyte verden . Det er terapi å sitte ute å dufte å blomster , kjenn på sommer duftene , kjenne på nyklippet gress er så godt . Da en har hus har en mye å gjøre , men det er også det som limer oss sammen meg å ungdommen. De er så flinke til å hjelpe til .

 

 

 

Dette er til motivasjon slik at vi ikke skal miste motet at vi får det godt her Nord, jeg gleder meg så til å få gjort så mye her ute i sommer , en skal ikke legge for meget med planer , men i år har vi kun lagt planer som er overkommelig . Det at en har masse god hjelp også bidrar til at jeg ser også enden på alt i år. 

Vi kan lett føle oss tung i dette været , men det som er viktig at vi tilføre oss masse livsglede.   Latter også gode energier , vi må leve på den gode  måten at vi sprer glede også får andre til å føle seg bedre .

Da blir gråværs dagene ikke et hinder de blir en gledens dag, la dagen i dag speile morgendagen , så viktig at vi fokuserer å det vi også vil oppnå.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig.

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

Masse energi ved å hjelpe !

Hei !

 

Deilig morgen å komme hjem til , det å være nattens dronning for de som oppriktig trenger oss er så avgjort noe en får masse energi av å hjelpe , ingen tvil .

 

Det å jobbe i team er så avgjørende om en stemmer , da en jobber natt er det meget viktig at en har gode kollegaer sammen med seg, fordi vi må jobbe så tett sammen , da er det viktig at en kan løfte blikket også være en flott kollega.

 

Dagen er ikke en solfylt dag, men selv om , da jeg kjørte hjem så kjørte jeg med et glis rundt munnen , akkurat som det skulle være sol å god stemning pga av været , men stemningen den lager vi så avgjort selv .

Hva er det vi ser etter av de verdier som vi har, i oss hva er det vi kan si vi er stolte over ? Hva bør vi jobbe med ?

Ofte er det lett å alltid overføre en skyld over på andre , som ikke kan gjøre noe med det , derfor må vi heller ansvars gjøre oss selv for de handlinger også gjerninger som vi ønsker å være i.

Det vi må fokusere mer over er , hva vi er takknemlig over,  også ved å fokusere på det som gir oss mer energi , så kommer det mer av det også . Litt rart å tenk på at det er så lettvint , men vi tilfører oss det vi også trenger , så vær takknemlig også send ut gode energier så kommer alt som skal være til deg, vi sliter oss kun ut ved at vi tenker negative tanker eller at vi fokuserer på de oppgaver vi ikke kan gjøre noe med.

Derfor så er det så digg at vi hele tiden kan justere oss selv , med enkle grep så tiltrekker vi også de menneskene vi vil ha i våre liv , ikke de som er trøtte å vanskelige men de som er optimistiske også energi fulle , de menneskene vil vi så opplagt ha mer tid med .

 

 

 

Livet er kort uansett hvordan vi ser på det, selv om en kan se på alder så er det lenge men ser en på oppgaver å hva en har gjort så er det ofte kort , vi har mye vi vil å ønsker å utrette , men hvorfor får vi ikke gjort de  mål vi har satt for oss ?

 

Ofte så er det pga av at vi sinker oss selv ved å henge oss opp i ting vi ikke kan gjøre noe med, eller at vi ikke våger , eller at vi hele livet lever for de andre også lever en ikke sitt eget liv. Mange måter å se å livet sitt på , det blir også det samme hvordan  andre også ser livet sitt på . Vi ser ting på den måten vi er skrudd sammen , så derfor selv om jeg synes andre ikke lever et godt liv , så kan de som sagt gjøre det , pga av våre ulike erfaringer også behov .

Derfor så må vi ikke konkludere å være så dømmende overfor andre , fordi form ditt eget liv slik som er best for deg, følg dine verdier også ikke dilte etter andre.

Hvem dilter etter deg ? Ofte er det snyltere som alltid dilter etter de som sitter å venter, hvorfor har jeg aldri skjønt men dessverre er det ofte slik.

Om vi dilter etter de så er døra stengt. Tru meg !

Derfor må vi ikke henge oss opp i andre , hvordan de lever , la de leve sitt liv men viktig for oss andre er at vi setter agenda før vår egen dag, ikke la døra hele tiden så køll åpen for de som alltid stenger den for deg, viktig å steng den godt slik at de kjenner hvor godt det kan svi å bli avist .

Ikke alle som skjønner om en fôrmidler fordi de hører heller ikke etter, men handling det skjønner de fordi det er følelse også er det ikke ord men en handling å da er det mer kjennbart også svir det om en alltid har vært vandt med å få det som en alltid har fått det.

 

 

Bare det å glede seg til nye kunder som kommer igjen også få bestilling på ny behandling gjør at min motivasjon blir ikke mindre bare større.

Det å se hva gode handlinger gjør med oss , hva vi selv sender ut så gir det også mer resultater ved at vi har rett fokus .

Ved å kutte fokus på enkelte karakterer som en ikke lenger vil ha i livet sitt er godt , det betyr at vi får mer tid også bedre energi til det som gir livet vårt mening .

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

Denne modellen om til mitt nye liv.

Hei !

 

Deilig  kom hjem etter et flott nattskift i natt også , deilig å se sola vil komme frem å vise seg til oss herlig.

 

Ungdommen både kjør meg på jobb også blir e hentet , jeg kjører ikke meg selv lenger nesten noen plass, det er så rart det her da ungdommen de vokser opp til vårt nivå, så er det nesten som vi er jevne i alder. Litt speiselt å se men en blir bare mer å mer vandt med det , selv om det er uvant også.

 

Det å sitte igjen med en god følelse etter endt nattskift en har gjort så mye fint for de som trenger oss, er en god følelse at en har gjort gode gjerninger . Det å se hvor lite som skal til for at andre blir så glad før det vi andre ser på som lite , viser også verdien av det vi gjør mot andre , det betyr mer en vi faktisk forstår . Derfor blir det å kan være på jobb litt ekstra i kommunen veldig godt , det å ikke glem bort det som oppriktig betyr noe , det å vise andre at en vil så gjerne hjelpe , det at en også ser hvor lite som skal til for at livet også er forandret.

Vi mennesker vi setter ikke pris på det vi har før vi har mistet det , eller er på tur å miste alt.

Vi er ganske rare , dyre gjenstander er i grunn uvesentlig  det som oppriktige betyr mye for oss er at vi har god helse også har det bra i livet vårt. Det å se på verdienes på gjenstanders kan ikke forenes med våre liv . Derfor så lev livet nå , ikke forkast det bort på tøv å vas , ikke gjør ting du kommer til å anger på , før en dag så må vi betale for det vi gjør .

Prisen alt koster er ikke avgjørende for hvordan vi vil ha det, eller hvordan vi får det, vi får det vi også ber om heter det så pent.

Vi er ikke alltid like takknemlig for de tingene som er naturlige , det en ser at en trenger å er så avgjørende da en blir syk , det er ikke noe vi setter fokus på ofte før vi havner der eller mister noen , som vi ville ha nær oss, mens vi hadde helsen med oss eller mennesker som dør fra oss, da ser vi hva vi mistet . Ikke før , men etterpå da kommer savnet , da kommer de tingene som en skulle ha fått gjort sammen , men så hadde en oversett tiden , fordi vi hadde så god tid, hva vet vi om tiden vår her på jorden ? Vi er alle her på lånt tid, selv om vi ikke skal være hysteriske på avslutningen ,  men vi må ikke bare si vi har så god tid , det kan vente , vi må leve livet vårt å være ekte . Det å prate med mennesker rundt oss , vise at vi oppriktig bryr oss , er noe vi skal gjøre oftere.

Alltid hyggelig å bli satt pris på , av en god venn eller en god kollega, ikke ta alt for gitt at de har det bra , noen ganger er det godt å gi det som er gratis en god klem eller gode ord. Fordi ord blir lett til handling ,  derfor knytter en lettere bånd om en tillater å åpne seg litt mer ,  en å være så inne klemt ting blir så tungt også frastøter vi oss mange som sikkert hadde ønsket å komme i kontakt med oss.

Motivasjon er alltid å være blid , snill være den som viser omtanke , måtte høre med min sønn`s kollega i morrest hvordan det gikk med han etter at han ble beten i ryggen flere plasser , av en kvinne. Han hadde fått store flekker som heldigvis ikke gjorde vondt lengre, men hun hadde knust brillene hans så han hadde det ikke helt optimalt ved å bruke gamle briller , bare det å må vente på å få erstattet det som ble ødelagt i det som ikke burde ha skjedd , er for meg trist, ting tar lang tid dessverre . Uansett så ble han glad for at en viste omtanke for han , det må vi være flink til å gjøre fordi vi må løfte opp alle rundt oss.

Gjør det med de som er rundt deg å være hyggelig , å kun fokuser på positivt utfall . Mange kan føle at det er en stor utfordring , jeg liker ikke den karakterene jeg orker ikke å skryte av menneskers jeg ikke liker. Vi skal aldri skryte av ting eller mennesker som vi ikke liker , la det ligge dødt.

Rett fokus er å forholde  oss , rett til de vi ønsker å gi energi så er vi rett balansert også gir vi oss selv en større tjeneste vi er i balanse også distanserer vi oss for det som ikke gir oss energi det tapper oss heller. Derfor gi kun energi til ting vi vil være i å ting vi liker . Alt annet det styrer vi unna ,ikke prøve da gidder du ikke å forsøke, men si til deg selv i dag så skal jeg gjøre denne modellen om til mitt ny liv.

 

 

 

 

 

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.