Vi lykkes med alt vi , vi trenger bare å være i takknemlighet ❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Jeg må si jeg håper du har det topp jeg , jeg har det meget fint her . Jeg tenker hele tiden mer på fremtiden her å bare dette med å skal klare å skape mer enn jeg hadde gjort til nå. Det er så mye jeg hadde på agendaen min i år. Dette med å få taket tettet jeg trenger litt hjelp men vi skal få til å løse det. Det er ett gammelt tak men det skal gå å få det mye bedre enn det er så får jeg heller ta å bytte alt til neste år.

 

I År blir det bare å utbedre å gjør det beste som jeg kan ut av de få midler jeg har

 

Dette med å ha hatt så mye tap som jeg har hatt opp igjennom disse årene å se hva jeg faktisk har lyktes med så er jeg veldig takknemlig . Jeg skal i år få til å gjennomføre de mål jeg har satt meg . Nå har jeg bestilt mer paller for å få til meg så jeg skal ikke bli arbeids ledig fremover om du skjønner. Jeg gleder meg som ett lite barn her .

Satt først her å tenkte ja da må vi bare rive ned det jeg hadde startet på … nei det må jeg så aldeles ikke gjøre. Det skal være tenkte jeg ut en ny plan også på hvordan jeg kan gjøre det bedte så jeg slipper å se naboen mer . Dette med å tette igjen så jeg slipper blir nydelig . Det er ikke alle naboer som vi ønsker kontakt med å dette er en slik karakter . Så da er det jo bare å glede seg til resten her .

 

 

Målet mitt i år var å lage ett drivhus , ett ande hus også ett røykeri . Nå er det alt klart å jeg kan lage alt sammen uten noen problemer .

 

 

Er ikke dette herlig ? jeg må si jeg nå gleder meg veldig jeg har fått tak i mer tak plater å jeg får nå mer stein som jeg skal mure i røykeriet mitt . Dette med å skape ting selv er noe jeg gleder meg veldig til . Det er ikke for alle å ha min kreative skjel det skjønne jeg veldig godt. Det kan være slitsomt  å være nær meg men jeg merker at jeg skal klare dette jeg . Dette kommer til å bli mye bedre enn jeg hadde forventet jeg . Det er en glede å kan nyte livet mitt mer på den høyden her . Der jeg nå er i balanse. Hvorfor jeg skal ha drivhus . Det er fordi jeg vil dyrke frem mine egen ting her hjemme . Det er bare det jeg må få gjøre mer av . Nå har jeg jo egen møkk som blir til gjødsel å det er fint så slipper jeg å kjøpe det. Det er rundt meg alt. Dette med å skape ting rundt meg er noe jeg faktisk er blitt veldig gode på.

 

 

Målet mitt er å kunne lage egne kremer også salver for salg . Dette med å dyrke ringblomst som jeg har gjort i år har vært ett nydelig stykke . Det jeg skal få til mer av er å dyrke mer av dette jeg gleder meg så at jeg har ikke ord for dette for å være ærlig med deg. Dette med å se at mine planer de er lettere å få gjennomført her jeg er evige takknemlig for alt jeg klarer å lykkes med. Det er en seier for meg at jeg klarer dette føler jeg . Det er ikke annet en akkurat det.

 

 

De aller fleste mener sikkert at jeg burde ha roet ned i livet mitt

 

 

Hvorfor skal jeg det ? da jeg har det fint også trives veldig godt . Dette med å se dere andre som stort sett hele tiden er syke å må sykemelde dere i tide og utide så tenker jeg at jeg må jo gjøre noe riktig . Jeg har enda ikke hatt en syke dag på de 6 årene jeg har jobbet med mitt eget. Jeg har snart jobbet i 1 år og 10 mnd uten å ha fri , noe som jeg vet for mange av dere andre ikke hadde klart å gjennomføre så er dette lett for meg . Hvorfor er det lett for meg ? jeg må jo i grunnen være skapt på en annen måte enn deg ? eller er vi i grunn like ? jeg tenker at jeg må være annerledes en folk flest jeg . Siden jeg klarer mine ting som har vært sykt tøffe så dyrker jeg ikke mine tøffe ting . Selv om jeg er åpen over for hvordan jeg har hatt det . Så er det ikke en klaging for jeg elsker livet mitt jeg . Da jeg ikke hadde mat også ikke råd til å handle viste jeg da også at jeg klarer å komme igjennom den kneiken også.

 

 

Vi må ikke miste truen vår på hvordan vi skal utvikle oss eller om vi ikke klarer det vi skal få til å gjøre. Det er ikke for alle sammen å leve det tøffe livet som jeg har gjort til nå. Det skjønner jeg veldig godt . Det er ikke alle som tåler tap det er ikke alle som tåler svik . Det er heller ikke alle som tåler å kjempe til en bedre dag. Det har jeg skjønt til nå jeg . Dette med å være i kjærlighet så vinner vi mer enn om vi er i hat . Dette med å se lyset på en god måte i stede for å dyrke ting i hat . Så kommer det jo mer hat. Jeg kutter alle strenger i mitt liv som jeg ikke liker.

 

De menn som tafser på meg da jeg ber de slutte , de som ikke kan være i mitt liv ved å vise meg respekt . Dette med å tørre å stå opp for deg selv tenker jeg at det er nettopp dette jeg skal lære nå å våge å si i fra , Jeg har blitt seksuelt misbrukt opp igjennom min barndom dette er ett mønster i mitt liv jeg ikke ønsker å ha mer av. Menn som tar på kroppen min over alt det liker jeg ikke . De jeg vil skal ta på meg de skjønner at jeg synes det er ok men det er ikke alle det.

 

Jeg måtte si i fra til en som kom på besøk her på kaffe men klarte ikke å holde fingrene av fatet . Det er jo i grunn bare ekkelt at menn oppfører seg så lav mål at de må holde på slik. Dette funker ikke for meg å ha denne personen mer i min krets så da ble valget lett å kutte ut . Da en ikke kan vise respekt da en viser tydelig at dette liker jeg ikke så er det noe som er galt en plass. Da  er det ikke lenger ett vennskap da er det en jeg kjente før . Bedre å få bort avfall i stede for å bruke tiden på å irritere deg over de. Jeg velger å avslutte alle slike bekjentskaper så tenker jeg at nå endrer mye hos meg også . Vi må alle sammen stå opp for oss selv for da vi har de rundt oss så godtar vi at de holder på slik . Det kan vi ikke gjøre.

 

 

Tenker at denne endringen blir bare så bra å jeg gleder meg så til fortsettelsen på alt jeg skal gjøre jeg merker at kroppen min klør etter å få ting til å snu på en bedre måte å det gjør det . vi sitter selv med kraften i hva vi sender ut til verden . Vi får tilbake det vi sender ut å det må vi selv tru på. Jeg velger å ha det godt å vil at du som leser skal ha det nydelig du også. Det håper jeg at du har . Du må lytte mer til dine drømmer å følge de mer enn du pr i dag gjør. Dette med å leve livet å våge er noe jeg har blitt flinkere til å gjøre . Det er en fryd også nyte dagen som jeg gjør her å håper du også nyter du også.

 

Jeg mekrer at jeg har det mye bedre en jeg hadde det for en stund siden å dette med å se at en klarer å endre seg selv er noe jeg håper jeg kan påvirke deg med å skrive denne bloggen her. Jeg er i pakt med det jeg drømmer om å jeg vil alt alle jeg har i min krets skal ha det fint . Det er det livet mitt handler om så er dette å ha det hyggelig å følge mine drømmer så mine barn kan fortelle sine barn hvordan mor var da jeg ikke lever lengre. Dette med å skape minner for livet tror jeg faktisk at jeg klarer å jeg gleder meg til å sette opp flere minner nå da de andre dyra kommer til oss. Vi går en fin tid i møte jeg gleder meg veldig .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

 

Det som kommer til oss er mest sannsynlig ment for oss også

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Jeg håper du har det fint jeg jeg tenker at ting blir bedre  med tiden å det ser jeg jo nå at det blir . Dette med å få til mer her hjemme så er det alltid  noe en kan ordne også fikse så jeg er så takknemlig for at jeg pr nå har mer i boks til dyra mine . Det er så herlig å se at ting blir mer som jeg selv ønsker det skal være så jeg har i grunn ikke noe å tape på jeg har pr nå kun noe jeg kan vinne å det liker jeg veldig godt.

 

 

Da en er i gode nettverk der en ser at alle som er nær meg bryr seg om meg å dette med å få ting som jeg vil mer er noe jeg er veldig takknemlig for. Dette med i dag å få en melding med hva jeg kan få slik at jeg slipper å lage det selv eller kjøpe det så er det så mye lettere for meg . Dette hjalp meg veldig så  nå i dag ble ting plutselig mye lettere enn i går. Det ordner seg å en ser hvem som er venner også de som veldig gjerne at jeg skal lykkes med mine prosjekter . Dette med å ikke dele alt her er en grunn fro det for ting er ikke helt pr nå slik det skal være . Så jeg gleder meg til å få det enda bedre å bedre plass til ender som skal nyte livet sitt her på gården er . Dette med å se at ting blir mer i harmoni enn jeg hadde våget å tru på aller først dette er ikke noe jeg bare gjør for å være hyggelig eller artig jeg gjør dette for å være i rett vater med mine enge valg.

 

 

Denne uken så kommer det mye spennende ut av alt

 

 

Jeg har valgt å kutte ut flere i fra mitt liv det er nødvending for min fremdrift . De jeg ikke vil snakke med live dem trenger heller ikke å være her på fb det tenker jeg er helt ok å slippe de fri. Så har jeg heller ikke noe mer med dem å gjøre i det private heller. Dette med å tørre å ta beslutninger som jeg har gjort så er det så klart mye som skal til for å være i bevegelse her med mindre enn jeg har fått ting på g så er det ikke alltid lett å forstå hvorfor jeg gjør det jeg holder på med. Dette med å gjøre mine valg er for meg veldig hyggelig jeg trives å du trenger ikke å like alt jeg gjør . Det er bare hyggelig å kan være for meg selv å dette liker jeg veldig godt å nyte livet med meg selv å jeg

 

Jeg har så mye ting jeg skal få gjennomført at jeg ikke klarer å slappe helt over før jeg er ferdig med det jeg holder på med her . Det blir ferdig i september med mine prosjekter her . Så jeg gleder meg veldig til å få det  mer i system det blir stas å jeg kjenner at tiden min er inne for å være i denne lærings kurven jeg er bare så takknemlig for alt som skjer rundt meg nå å jeg gleder meg så til alt .

 

Jeg må bare fortelle deg en ting jeg har tenkt mye på her

 

Dette med å ha en bedrift mellom alt jeg holder på med her så er det ikke alltid en klarer å se alt som du ser i forhold til hvordan jeg kan være mot deg eller om jeg kan virke veldig andeles . Jeg har endret meg mye i disse årene da jeg har jobbet mye med mine mål også målsetninger her . Jeg har ikke stagnert men jeg har heller utviklet meg mer enn jeg hadde gjort om jeg hadde vært i den jobben jeg var i da jeg startet opp for meg selv. Dette  med å være hele tiden i utvikling så er det noe jeg alltid jobber mot . Dette er noe jeg vil være i som gjør at jeg får det mye bedre her å jeg må si jeg gleder meg veldig til alt jeg skal få til å gjennomføre .

 

 

Jeg er så glad for jeg fikk disse ender også høns her som skal være med på å gjøre meg til en mye bedre menneske de har gitt meg veldig mye bedre livskvalitet bare dette ved å få litt mer liv her å jeg mekrer de er bare helt nydelig og jeg er veldig glad for at jeg er den kreative sjelen her så jeg er gald for å være her for alle sammen .

Jeg har en tro på at dette med å ha dyra her så gir de meg den healingen som jeg også trenger jeg gleder meg veldig til å få de som jeg skal hente på søndagen som skal gi oss mer lykke her . Dette med å få ting til så er dette noe jeg kommer til å utvikle meg mer på . I dag fikk jeg et spiker telt gratis som jeg skal få hentet i september . Dette blir ett hus til dyra mine å jeg er så takknemlig for at jeg får det til det jeg har bestemt meg for å gjennomføre .

 

Vi alle sammen må våge å gå våre veier som vi skal gå . Det er ikke alltid at vi skal være samme du eller jeg men fin din egen vei å nyt den i livet ditt. Dette med å være på siden linjen i ditt eget liv er bare for dumt en må leve å tenke også reflektere over hva eller hvem er det som skal være med på å forme dine dager eller hvem er det som gjør dagen din bedre . Jeg sender alltid ut kjærlighet for å få ting på en bedre sted her . Dette med å få ting på en bedre plass er noe jeg faktisk gleder meg veldig til å jeg merker nå at jeg får tingene mye bedre til her så jeg bare kjenner på kroppen min at jeg gleder meg så til alt som skal skje . Vi kan feire mer sammen også være den som hjelper andre opp også frem . Da gir vi mer til andre også får vi også mer tilbake selv.

Dette med å klare å få ting til mer er noe jeg gleder meg så til . Det handler ikke bare om å være men dette handler om hva jeg også du kan få til sammen . Jeg gleder meg veldig til alt som skal skje fremover å jeg tenker ikke på nederlag jeg tenker mer på at dette skal vi fikse .  Jeg er ikke kjent for å være en som er født i går jeg er en som alltid har vært en gammel sjel. Her å jeg tenker det er i grunn helt ok , jeg liker å være den som alltid har vist det. Nå er det bare å organisere her hjemme i hagen min for å ta i mot det nye som skal komme . Å endre hagen min til det bedre i tillegg. Jeg må si jeg gleder meg enormt masse å jeg tenker vi skal i år få til å gjøre alt jeg hadde bedd om her å mer til av å endre å skape . Det var nettopp dette jeg ønsket meg i år å det har jeg klart.  Jeg må si jeg har vært dyktig med tanke på alt jeg har gjort å det er ikke for alle å få ting til som sagt .

 

 

Mange tenker nok at jeg er veldig ensom

 

 

Nei jeg er ikke det, jeg har i grunn aldri vært det . Å jeg må si jeg trenger ikke så mange her for å ha en nydelig dag. Dette med å være avhengig av andre er ikke meg . Jeg er bare glad for at jeg har det så bra som jeg har det å jeg trivs aller best her alene pr nå jeg . Jeg vil ikke ha en mann som skal bestemme over meg . Det er ikke det jeg søker . Det kommer da jeg er klar for det ikke nå . Det jeg er klar for pr nå er mine barn også dyra mine å mine gode nære venner som jeg har jevnlig kontakt med det er ikke mange men dere er gull . Vi trenger ikke mange for å ha det bra vi trenger kun oss selv for å være i pakt med oss selv først da vi har det godt med oss selv kan vi få det bra med andre. Dette med å ha hele verden som venner er for meg ikke viktig . Det som betyr aller mest er de som jeg har daglig eller ofte kontakt med . Dere setter jeg veldig stor pris på .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

Det er i grunn magi da en lytter til – Din indre

Hei kjære lesere ❤️

 

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Jeg må si jeg har det helt topp jeg , selv om jeg føler jeg kunne ha fått gjort mer i helgen som var så må jeg være takknemlig for alt som er gjennomført . Det er ikke alltid en klarer å få til alt men jeg gjør i alle fall mitt aller beste jeg . Så får det være okey. Denne helgen ble kun fult opp med hund pass også ta vare på mine dyr også dette med å jobbe mye her . Det krever sin kvinne det å ta vare på alt men jeg forsøker i hvert fall å gjøre mitt aller beste å jeg mener jeg klarer det jeg vil selv om det kan ta litt tid så er jeg på rett sted i livet mitt føler jeg da.

 

 

Ny uke å fortsatt magisk nydelig sommer temp

 

Dette kan jeg like veldig godt jeg trives med varme dager også bare dette å få være ute så mye som jeg har vært til nå sammen med dyra også bare dette med å sanke litt blomster som jeg skal bruke i kremer . Så er det hele tiden noe jeg skal gjøre her så jeg er veldig takknemlig for alt jeg klarer å få gjennomført . Det er en fryd å se at jeg klarer det jeg vil .

 

Dette med å ha egen bedrift oppi alt dette så er det alltid noe papir arbeid som skal gjøres også dette med å følge med moms også skatt det er ikke alltid like lett å finne tid for alt men det er så herlig å se at jeg her også er på rett sted for å si det slik . Dette med å ha stort ansvar er noe jeg liker men jeg merker jeg gleder meg veldig til å kunne ta litt slakke med å bare nyte litt fri å bare være . Dyra de får meg til å være i en god stemning de er veldig herlig jeg er veldig takknemlig for de å jeg merker vi blir jo i tillegg bare mer og mer kjente med hverandre . Det er jo ikke rart at de blir stresset å oppkavet  når det har vært en del forandring med å komme hit i fra der de var. Det er en ny prosess i deres liv som jeg gleder meg veldig til å ta del i .

 

Jeg holder på her med å få bygget ett nytt ande hus til de , så dem kan få det mye finere å så kan høner være for seg selv . Det er det som er planene så får vi se hvordan ting blir . De er veldig sosiale dyr så jeg vil jo gjøre det aller beste for dem så klart. Jeg har en ting jeg skal få denne uken så jeg skal ikke fortelle dette nå i dag . Det blir for tidlig . Det har jeg kun fortalt til noen få i min egen familie så det er barna aller først så er det dere . Så jeg gleder meg som ett barn igjen jeg .

 

 

Viktig å være fokusert på hva vi skal få til i stede på å fokusere på hva som en sliter med .

 

Jeg har den oppfatningen jeg at ting får gå seg til å jeg må gjøre mitt beste på der jeg kan gjøre de gode tingene . Dette med å ikke mestre ting er ikke alltid hyggelig men jeg merker at jeg er blitt flinkere til å se på det jeg faktisk klarer å realisere. Dette med å undergrave det jeg gjør så er det ikke bra for det betyr bare at en ikke får til å gjennomføre det jeg skal gjøre. Det er fint om en kan til mer av de planer har men jeg har ikke sluttet med å våge å tru på de heller . Dette med å være i mitt tempel så er det noe jeg jobber hele tiden mot å bli en bedre utgave av meg selv . Det er noe jeg faktisk jobber med å det tenker jeg er lurt i stede for å være kritisk .

Søndagen ble en dag der jeg fikk hentet flere ting som jeg trenger til mine prosjekter her hjemme så fikk jeg også en kompis av min sønn laget en dør til ute gården til dyra . Det blir veldig fint jeg gleder meg veldig til å kunne si jeg har fått dette til å alt er ok. Det er bare det som skal til nå men . vi er underveis . Jeg har aldri selv gjort dette før , med å snekre dør eller lage en ute gård til dyra men det er gøy å se at ting faktisk blir bedre og bedre her . Jeg er veldig glad for å se at ting er som det skal være . Dyrene de er i god harmoni her å det er bare så herlig .

 

Får du tiden til bare deg selv oppi alt dette da ?

 

 

Det har ikke vært så mye tid etter jeg fikk dyra at jeg har hatt så mye tid til overs alt annen tid har gått til jobb eller å hjelpe barna . Det er en periode en må ha ne innkjørings fase så merker jeg tydelig at det blir bare bedre og bedre fremover.

For meg så handler det ikke om å reke på byen for å ha det hyggelig , jeg trives aller best med å invitere venner eller barna  på en bedre middag eller en fiasko så vi i ettertid kan huske at det var da vi  laget den dårlige middagen . Det er alltid noen ganger en ikke får til alt dessverre så er det noen av mine som har litt ekstra vagant gane at de liker ikke alt som jeg . Det er dette som skaper ulikheter men det er også en kontrast i fra meg selv . Som i grunn liker alt er som en søppel bøtte å regne så er de som er veldig kresne som jeg ikke helt skjønner hvor kom dette ifra ?

 

Denne uken den blir bare så magisk jeg har bestemt meg for det

 

 

Ved å ha ett fokus der en bestemmer seg for å gjøre det aller beste ut av alt så blir det så klart mye lettere da en ser positivt på livet enn å se etter hindringer . Det gjør noe med oss at vi ikke alltid klarer å få ting til så lett men jeg er så takknemlig for å kan være i den karakteren der jeg får ting til så jeg er veldig takknemlig . Denne uken kommer til å være en reise for meg . Det er mye som skjer å jeg skal jobbe , mye som jeg har gjort til nå men jeg skal også finne mer tid til bare meg oppi alt dette. Det har jeg greid å jeg må si jeg gleder meg så til å få ting mer gjennomført så vi er på rett sted det er helt sikkert.

 

Dette med at jeg skaffet meg disse dyra har gjort mye med meg her . De har tent en flamme i meg som jeg tror har vært slukket dessverre. Det er ett lys som har åpent seg opp mer å jeg merker de har gitt meg gnisten tilbake at det faktisk er hyggelig å leve å ikke minst dette med å ha noen å ta rede på så er det magi i seg selv.

 

 

Dette med å ha Indiske løpe ender også høner så er det nydelig jeg gleder meg så til fortsettelsen bare dette med å takle alt en skal på vei til så er det ikke noe en skal klandre eller det å se dette som negativt . Det her er noe som gir meg vekst å livs glede så da skal en gjennomføre det en har bestemt seg for .

Kjærlig Hilsen

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

 

Det går fremover takknemlig for det ❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan går det med deg i dag ?

 

Jeg håper du har det fint å nyter dagen din like godt som jeg . Det er ikke alltid lett livet vårt men det er dette som er en prosess at vi er i en læring å skal utvikle oss . Det er noe jeg har skjønt så langt at jeg er på rett sted i livet mitt pr nå å jeg tenker at det jeg er er for en grunn. Ikke for å være vanskelig eller noe jeg er bare her for å utvikle meg mer enn jeg hadde gjort i går. Dette med å ikke helt være på plass er ikke artig men jeg tenker det er en prosess som vi jeg også du er i .

 

 

Godt å høre at naboer jobber også at de lager lyd her

 

Dette med å ha naboer er for noen bekymring også noen liker det ikke . Jeg tenker at det er helt nydelig med det gir oss alle en utfordring også gir det oss en stor glede . Det å skal klage på andre har heller ikke vært min greie å jeg liker heller ikke å gjøre det. Jeg mekrer at jeg har modnet veldig i denne prosessen jeg . Å skal vel modne mer enn jeg har gjort til nå . Det er hyggelig å kan nyte dagene som jeg har gjort til nå . Det er en godt måte på å erfarte også ikke minst tenke på at jeg skal være i balanse mellom alt mer her . Jeg gleder meg så til å se ting bli mer i system å ting tenker jeg går unna her . De jeg før hadde nær er ikke lengre nær meg . De jeg har nær nå er de som har samme energi som jeg .

 

 

Jeg har en god følelse på at ting blir lettere å jeg kan fremover godta mine valg bedre enn om jeg ikke gjør noe så er det ikke noen krise om d forstår. Dette med å jobbe så mye som jeg gjør så har jeg skjønt dette med å være en karakter som både jobber med mine ting også hjelper jeg andre. Dette med å være den som er litt ande ledes er for meg helt ok . Jeg er ikke A4 å jeg vil heller ikke være det. Jeg trives så godt med å være den rare dama som ser verdien i det jeg gjør å jeg vet at jeg klarer å utvikle meg mer enn jeg har gjort til nå.

 

 

Ting er ikke bare vanskelig fordi vi skal feile det er fordi at vi skal lære også er det for at andre skal få opp noe i sitt. Dette med hanen har jeg avsluttet å bekymre meg for. Dette med å se tydelig at hanen har fått gått fritt så er det så klart ikke rart at han vil være fri . Det skjønner jeg veldig godt det. Det er bare det at ting blir ikke så lett for meg da han reker å er vanskelig  å få tak i. Den er i nærheten her å kommer i hagen å spiser litt mat her å går igjen . Den er vakker så jeg liker den veldig godt. Bare å håpe at den finner sin plass her så vi  sammen kan nyte livet her .

 

 

Weekend er nydelig men dessverre går den alt for fort

 

 

Dette med å se at denne helgen også gikk fort å fikk ben å gå på så har jeg klart å fått til å gjennomføre ting  mer her hjemme . Det skjer mer også har jeg fått jobbet mye noe som jeg gleder meg veldig til. Dette med å jobbe mye så har jeg snart klart å sprenge mer grenser for hva den normale damen eller mannen klarer å jeg skal sprenge flere grenser så jeg må bare si jeg gleder meg veldig til alt jeg .

 

Dette med å ha små mange fine prosjekter på gang samtidig så mekrer jeg nå at jeg er mer i rute med de jeg gleder meg veldig til å få det til . Dette med å få gjennomført de så er det noe jeg gleder meg veldig til å ja vi skal sammen her jobbe målrettet for å få ting til å jeg gleder meg som ett lite barn jeg . Det er ikke alltid lett å stå ved siden av å se hva jeg gjør . Det er teknisk umulig for jeg vet hva jeg vil men er ikke alltid jeg klarer å fortelle deg det. Å samtidig nå er det heller mindre viktig for meg å informere deg om alt jeg skal gjøre.  Før var jeg veldig en som hørtes nå er jeg mer tilbake å lukket i forhold.  Jeg har det nydelig også er takknemlig på min vei , dette med å trekke meg unna verden for en periode er nydelig jeg liker det godt jeg . Dette med å være trygg i mitt er noe jeg er .

 

 

Jeg har mange ting på agendaen å jeg skal klare å nå mine nye mål som jeg setter meg for det å gjennomføre de er noe jeg skal klare . Alt kommer til å bli mye lettere for meg etter denne stormen her som jeg har ridd av. Dette med å mestre alt jeg har vært igjennom har ikke vært lett men jeg er i en prosess der jeg faktisk klarer alt nå merker jeg . Jeg er vel laget av det som defineres som stål jeg har følelser men det er noe som gir meg nå en indre styrke for å gå de siste milene for å klare dette. Jeg er født inn i en verden for å hjelpe andre det er jo derfor jeg fikk dette livet der jeg ble behandlet dårlig . Jeg må si jeg er veldig takknemlig for alt jeg lærer i denne prosessen jeg å vi skal klare dette sammen jeg har ikke noe annet en at jeg stoler på det .

 

Jeg skjønner  i grunn ikke helt hvorfor jeg ikke er  mer sliten enn jeg er ? dette med å stå i så mye som jeg har gjort til nå er ikke for amatører men jeg må jo være laget av stål som klarer å være her jeg er pr nå. Dette med å lykkes er noe jeg trenger for å være mer i harmoni med meg selv . Jeg trives i alt jeg gjør pr i dag . Det å ha fått litt dyr her er nydelig også gir dette meg veldig harmoni også like vekt jeg er i balanse mellom alt.  Jeg merker så godt nå at jeg jobber så godt med det jeg drømmer om å det er viktig for meg .  Drømmer de blir til virkelighet jeg startet opp bedriften min i 17, nå er vi i 23 å dette er mitt 6 år som har klart å holde den i livet til tross for all unødvendig negative ting som har vært i en periode her som har bidratt til at jeg har hatt litt stress. Dette har gjort at jeg har sett nye veier for å tjene mer penger for å klare meg . Så enkelt kan en gjøre det å jeg gir meg heller ikke . Det er en grunn til at jeg ikke har hatt fri på snart 2 år. Det er nettopp det som er jeg jobber hele tiden på å jeg tenker ikke bare på meg selv heller . Dette med å kan hjelpe de rundt meg i tillegg så er det noe som gir meg veldig mye tilbake . Det er en sann glede å ikke noe jeg verken bekymrer meg for . For å være ærlig så mekrer jeg at ting er i positiv endring å det liker jeg veldig godt. Da er vi i flyt å ingen ting er bedre enn akkurat det .

 

 

Kjærlig hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er bare så spennende dette livet

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

 

Jeg håper at du har det fint , jeg må si jeg har det helt topp. I dag kommer det til å bli en nydelig dag. Det er så herlig at jeg har ikke ord. Det å kan nyte sommer temperatur ute nå er herlig . Jeg må si dette kan jeg lett bare elske vakkert om du forstår .  Vi har en nydelig dag om vi selv ønsker å være i det vi bestemmer oss for . Jeg har den oppfatningen at om min holdning er bra så endrer verden seg mer . Å det er slik om vi bestemmer oss for å være vonde eller hevne oss så er det noe som forteller oss om vår egenskap . Det er ikke en bra ting å ha i seg.

 

 

Jeg sitter ute nå i skrivende stund å nyter utsikten min , den er mot dyra mine som bare er helt fantastiske . De rømlingene de er like borti her så jeg har fått lagt til mer mat til de så de skal komme hjem . Det er ikke lett å skal springe etter de , de kommer jeg er helt sikker på det. Bare å være rolig her nå å følge med . Det er akkurat dette med å ha mer tålmodighet å det er ikke alltid at en har det , men i dette tilfellet så er det en dyd av nødvending het . Det er ikke bare bare da en holder på i alle retninger men jeg vet jeg kommer i mål til slutt .

 

Vi startet i går med å bygge oss ett ande hus på lav budsjett så vi får se hvordan det blir . Det er ikke bare å kjøpe alt nytt men dette med å skape noe selv ut av mitt kreative hode så er dette helt fantastisk . Ender de legger mellom 200 egg i året eller mer da de har det bra å er tilfreds . Dette med å skape noe som jeg gleder meg så til så er dette noe jeg skal gjøre mer av fremover dette med å være kreativ har aldri vært en ukjent fenomen med meg. Det å være den karakteren som ikke alltid passet inn er meg det. Det som er så fint er at jeg tenker ikke slik i dag.

 

 

Jeg definerer dette som en gave der jeg kan være meg selv helt enkelt å jeg kommer aldri til å være en annen karakter enn bare meg . Det å være en liten kjapp tur på butikken i dag tidlig er veldig sjelden jeg faktisk er  hjemme fra i grunn. Det har bare blitt slik at jeg er mer hjemme her en på rek over alt. Det er alltid noe jeg skal gjøre her hjemme eller at jeg skal jobbe . For øvrig så er det blitt min livsstil det er bare nydelig .

 

Jeg føler mer at jeg nå er i pakt med meg selv også hva jeg skal gjøre fremover . Dette med å følge drømmen min er blitt en ting jeg bare må gjennomføre .

 

Selv om jeg kan merke at ikke alt jeg drømmer om er lett å oppnå , det er alltid slik at det som kommer for lett til deg det drar like hurtig igjen nå merker jeg at dette jeg selv jobber opp selv om jeg i perioder her kan ha det litt variert så har jeg hele tiden nye kunder å det er bare så herlig . Det forteller jo at jeg gjør de rette tingene å jeg er veldig takknemlig for alt jeg skal gjøre å litt til .

 

Om drømmen min i utgangspunktet var å skaffe meg mer dyr her jeg bor var nok ikke det jeg hadde bestemt meg før aller først . Dette med hva vi vil gjøre å dette med å ha noe å gjøre for er vel det som har blitt viktig for meg . Dette med å ta vare på noen andre også dette med å være i bevegelse så er dette noe jeg gleder meg veldig til å få til . Jeg drev med høns for over 20 år siden så det er ikke nytt for meg men det er and jeg har aldri før har holdt på med som jeg også gleder meg veldig til . De har en helt utrolig sjarm å ikke minst personlighet som jeg ikke trodde de hadde . Samtidig så er en i en lærings fase med å utvikle seg mye mer enn jeg hadde våget å tru på. Dette med at jeg ikke har fått til alt enda er bare tids spørsmål. Denne weekend så får jeg takk og lov en del hjelp her så da byr det ikke på så mye problemer da går ting mye fortere takk for det . Det er da en er sykt takknemlig for at en har venner også kjenner mange som en kan be om litt hjelp så en får ting unna på en , to og tre.

Jeg har en vane med å bare ta action i livet mitt å gjennomføre det jeg har bestemt meg for så blir det smud .

Om vi bare gjør akkurat det samme hele livet vårt uten å forandre oss eller ta noen endringer så blir vi aldri 100 % utviklet. Vi blir jo i grunn bare dummere på en måte. Det er fordi hjernen vår utvikler seg ikke den blir ødelagt som igjen gjør at vi kan få demens osv . Dette med å tvinge oss med å være i noe annet enn vanlig er lurt . Jeg tenker det er smart å igjen hva oppnår du selv tenker du? mange er dessverre redd for endringer men de endringer vi gjør er jo for å bedre fremtiden vår. De erfaringer som vi har tilegnet oss er gode å ha med seg i fremtiden . Det er noe jeg har merket godt så er det nettopp dette med å ha erfaring ved å takle de utfordringer som vi kan møte på her i livet hvor verdig fult det faktisk er .

 

Vi opplever det vi skal jeg tenker litt slik at de erfaringer som vi har i bunnen de er jo avgjørende for vår kommende suksess i fremtiden . En må ha mål men samtidig så må en også ha ambisjoner å være litt løsnings orienterte for å klare det en skal gjennomføre . Det er aldri helt lett det her men vi klarer alt om vi bestemmer oss for det så er det aldri noen problem .

 

I dag skal jeg ordne til litt mat til meg å ungdommen her som hjelper meg

 

Dette med å sette pris på den hjelpen jeg får er noe jeg gjør ved å gi tilbake enten i hjelp eller at en belønner de med  noe annet tilbake . De trenger å lære å kan dele også hjelpe det har ikke barna noe vondt av. Jeg bidro alltid for mine foreldre å dette er noe vi alle må være litt snille mot hverandre så får vi mer igjen enn om vi ikke gjør noe . Vi vokser jo selv på å lære nye ting å det er nødvendig for fremtiden vår.

 

Jeg hadde i grunn lyst til å kjøpe hele butikken i dag da jeg var det er så underlig men ja det er alltid noe som frister mer enn andre ting det er bare det at en kan ikke alltid bare ha det en ikke vil noen ganger må vi unne oss litt mer . Det er nydelig med å lage god mat sammen med andre eller alene . Det er like viktig at en lager god mat i ensomhet . Så jeg må ha litt mat så jeg kan lage litt forskjellig her det er noe vi trenger så er det å kan kos oss for å ha det godt .

 

Jeg føler jeg er på så rett vei her hjemme med å få til det jeg har ikke fått gjennomført så er det nå mer eller mindre i boks før sommeren er over. Det gikk fritt for paller men det får vi rikelig i neste ute så jeg bekymrer meg ikke i det hele tatt for akkurat det. vi klarer å få ting til akkurat som vi selv vil å jeg har flere ideer på lur så denne perioden så skal vi få til å gjennomføre mer her så jeg frykter ikke i det hele tatt jeg . Frykt avler frykt så vi må heller fokusere på det som gir livet vårt mening å jeg er så klar på at jeg skal klare dette så jeg bare gleder meg så til å få ting gjennomført . Gleder meg veldig må bare si det.

 

Jeg har en tendens til å bestemme meg for alle mulige planer for å få ting gjennomført her nå i dag kom jeg på flere som jeg skal få gjennomført . Så jeg tenkte i grunn i år å klare å få til å ordne alt jeg skal fikse på her med nesten ikke budsjett her dette å se igjennom alt en har å se på gratis sider her på fb så er det i grunn mye en kan få som jeg kan lage noe av . Det er noe jeg har blitt mer bevisst på. Dette med å få til røykeriet er noe jeg skal få gjort mer av . Det har bare tatt litt på denne perioden med løse dyr på tomta . Det er jo en grunn for de er vanskelig å få inn de har jo vært vant med å være løs da skjønner jeg så klart mer men det kommer seg heldigvis jeg har trua på at det skal ordne seg så da gjør det så klart det .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

Det er lov å be om litt – hjelp

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Håper at du har det topp å kan nyte dagen din . Det har jeg gjort i dag selv om ting ikke helt her ble etter planen . Det er vel slik det er i blant at ting skjer for en grunn. Jeg tenkte litt på dette før i dag så jeg må si jeg skal ikke lengre bekymre meg for da ting blir utsatt eller at en kan føle at ting ikke skjer. Det er slik det er for oss alle sammen .

 

 

Jeg har fått gjort en del her hjemme i dag selv om

 

Jeg i tillegg har dyra mine også passa jeg Milo, han er sammen med mammaen sin så de har det topp en stund til han kommer tilbake . Det er herlig men samtidig krevende med en hund som må luftes også gå tur med . Mine dyr går tur med seg selv men det er så hyggelig også sitte her å se på de å beundre dem . Det er herlig må si dette var mer terapi enn jeg hadde våget å tenke på.

 

 

Helgen står for døra å jeg skal selvfølgelig jobbe her jeg som alt annet jeg . Det er ikke annet enn å få ting i mer system også dette med å få de rømlingene på plass så får jeg en bedre energi . De kommer så klart tilbake men det tar litt på da en vet at de kan irritere andre mennesker .

 

Det er verket i helgen også jeg skal nyte min helg hjemme her med å ordne i stand

 

Jeg har bedd om hjelp til å få lage ett ande hus så det skal vi få til i løpet av helgen . Vi skal starte å få det gjennomført så får vi se hvor langt vi klarer å komme med den materiale som vi har pr nå. Jeg har fått gjort så mye her at jeg er så takknemlig for det at jeg har i grunn ikke ord. Dette med å få ting mye mer i system så kjenner jeg på kroppen også ikke minst sjela at det skal bli enda hyggeligere da en får alt på plass her . Jeg er i en rus der jeg vet at ting ordner seg . Det funker ikke om vi tenker på det som er problemet.

For meg så blir det uvesentlig akkurat nå så jeg kan ikke gjøre mer ang enn det vi gjør pr nå for å gjøre vårt aller beste å er ikke dette godt nok så vet ikke jeg . Det er ikke alle som skjønner at en ikke kan gjøre alt med en gang men det løser seg så vi får det så fint her . Jeg merker at Indiske løpe ender også Høna de har det så herlig i gården her . Det er så fascinerende å se at de nyter livet her hos meg . De er noen herlige skapninger å i dag er de ferdig furta . I går fikk de litt mindre plass slik at hanen også hun andre høna skal lett klare å komme seg inn uten at det byr på noen problemer .  Det er  at de på rømmen finner veien tilbake hit betyr jo at de vet hvor de holder til så det er jo betryggende i seg selv. Dette gir meg en større trygghet for at jeg skal klare å få de inn i løpet av helgen .

 

 

Dette å ha for mye på agendaen denne weekend er ikke lurt .

 

 

Jeg tenker at vi fint skal få til å gjennomføre det vi har satt som plan nummer en jeg gleder meg veldig til å få ungdommen hit så vi kan ha det hyggelig sammen å bygge litt. Det er noe som skalper gode minner til vi en gang ikke er mer. Det å skape gode relasjoner mellom oss er viktig . Det å få hjelp gir meg veldig god følelse av at en betyr noe for de . Det er så herlig at en skal få ta steg 2 nå så pallene jeg hentet her om dagen viktig . Det er godt mulig jeg henter mer men det blir nå i første omgang det jeg har nå så får jeg heller vurdere hvor mye jeg trenger . Det er jo sykt gøy også bygge noe som skal bli noe bra som jeg har bestemt selv utgangspunktet i . Det gir oss energi da en får til å gjennomføre ting både alene også sammen . Jeg har holdt på så mye alene her at jeg mekrer at det skal bli nydelig også gjøre dette sammen . Det å lage en ny liten ande gård med en liten hage til det gleder jeg meg veldig til . Det er en slik lykke rus jeg har i meg . Det å få ordnet hagen min som jeg hadde lyst til å gjøre å dette med å få bygget ferdig ute gården her så er det så klart noe jeg ikke bare gleder meg veldig til jeg ser at vi skal få dette godt til .

 

Jeg har ett røykeri som jeg holder på med men det er mitt lille egen prosjekt som jeg skal jobbe med så jeg må si jeg gleder meg veldig til vi skal få dette til å få røyka å ikke minst dette å ha laget dette selv er noe jeg liker veldig godt. Det å ha delvis vært født også vokst opp på bygda, mine besteforeldre hadde bonde gård så jeg er vant med å holde på i fjøsen å være sammen med dyra. De ble mine aller beste venner i barndommen å jeg har alltid hatt en god energi med dyr så jeg merker at denne perioden nå fremover kommer til å bli veldig hyggelig . Gleder meg stort å dette å kan nyte helgen i finværet her hjemme så kommer det også til å bli veldig bra . Det å vite at en har sommer i slutten av august så kan en ikke annet en å bare nyte tiden å være glad for at en er til .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

Det skjer alltid noe som gjør at ting utsettes er ikke det kjedelig ?

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det i dag jeg , jeg må si dagene de går bare så fort å jeg ser jo nå at August renner snart ut i det blå igjen til at vi møter September . Jeg må si en ting jeg er så takknemlig for alt jeg har klart i denne måneden. Det aller meste har jeg gjort alene å noe har jeg vært så heldig å fått hjelp  til som blant annet dette med å bygge om høns gården her så er jeg så takknemlig for all hjelp jeg har mottatt her . Det er ikke alltid like lett å være den som skal klare å løse absolutt alt men jeg er så takknemlig for alt at jeg har ikke ord.

 

 

Jeg tenker mer nå på alt annet jeg skal få til å gjennomføre mellom alt her jeg

 

 

Jeg har fått så mye dra hjelp at jeg ser jo nå mye tydeligere at jeg kalrer å få fikset ferdig mer av det jeg skal få til å ordne . blant annet røykeriet det har jeg fått mer til som jeg skal hente i løpet av helgen . Så har jeg fått noe annet som jeg skal hente . Det er ikke så lett da en har så mye annet å gjøre men jeg tenker vi får til alt vi skal gjøre det er bare å ha litt is i magen her så kommer det seg.

 

Før hadde jeg ikke tålmodighet men ser det tydelig nå at det er dette jeg skal lære meg i denne tingen jeg står i nå i livet mitt .

 

Så er det dette å tåle å bli avvist av mange som ikke kan eller vil eller ønsker ikke å hjelpe deg. Dette med å takle det som alltid har vært ett sårt tema for en er ikke bare bare alltid men jeg tenker dette lærer jeg bare mer av . Så jeg er på rett vei i livet mitt så langt .

 

Jeg stopper ikke nå selv om jeg har det ikke så lett så er dette med å klare å komme meg igjennom denne kneiken her så ser jeg heller ikke etter problemer må heller se etter løsninger som jeg ønsker å få løst. Dette med å få ting til så er det noe jeg alltid har klart å gjennomførte det jeg har bestemt meg for – det eneste som er det er ikke alltid det skjer i akkurat det tidspunktet som jeg selv kunne ønske at det skjedde . Det er da bare slik i livet vårt at ting skjer for en grunn å vi må heller bare godta hvordan vi lærer her i livet vårt enn å være redd for å feile .

 

Denne perioden her så har jeg fått mer i orden for å være ærlig selv om jeg selvfølgelig ikke er i mål med alle mine ting så er det i alle dall en god start . Dette med å være glad for å være over halv veis så er jeg veldig fornøyd spør du meg . Jeg jobber på hele tiden å er bare meg så jeg takler det jeg må å går i det jeg må også jeg klarer denne kneiken her så jeg gleder meg veldig til å kan mestre alt mer enn jeg har gjort til nå. Dette med å lære om dyra jeg har skaffet så er det her følelser ute å går hos de også . Jeg trodde ikke at Indiske Løpe ender skulle bli fornærmet å det ble de . De har fått en litt mindre ute gård pr nå fordi hanen også den andre høna er fremdeles fritt gående her på Gammeljordet nå i dag er det 4 gang dem er her hjemme så de vet hvor de hører til så jeg har satt inn godt med mat til de. Det er bare det at da en i dag ble hunde passer i tillegg til de som kom som hadde vært på rek så klarte jo selvfølgelig hunden å springe etter de . De dro jo så klart å det skjønner jeg veldig godt. Han fikk seg en liten annen dag enn å bare ligge på plenen å bare være hund han fikk jo erfare å se høne og en hane på nært hold. Jeg tror nok han Milo ønsket å være gode mot de han er jo toss alt en liten hvalp på 6 mnd . Så det er nå bare slik det er . Dem kommer hjem det tviler jeg ikke på de har det bra ute for det er så mye å hjemme seg bak her så jeg bare gleder meg til å kunne skrive de er hjemme alle sammen nå  så jeg også kan få den indre roen i meg . Som jeg pr nå ikke helt har fordi jeg har hatt en del pes med naboer også blitt oppringt av politiet takk og lov for at det har endret seg nå det er bra.

 

 

Jeg gleder meg så til weekend at du bare ikke aner det.

 

Jeg har litt planer for hjemme denne helgen her jeg fordi jeg skal få bygget ett ande hus av paller . Ja du leser riktig her . Jeg har bedd flere hjelpe meg da vi er mer enn en så hjelper det alltid stort på. Så jeg må si her jeg gleder meg veldig til å kunne tilbringe tiden sammen med ungdommer som er så glade for å kunne være til hjelp. Jeg er så glad for jeg vil ha det på stell her å jeg vet at vi skal klare å lykkes med de prosjekter som bare det. Jeg har en kle snor som skal på plass så det må vi også få gjennomført så det blir stas her . Det er i blant slik at en kan tenke seg at jeg ikke har noe på G hjemme hos meg . Dette med at en forteller hva en skal gjennomføre så forplikter en seg jo så klart for å klare det eller en blir mer motivert til stå på som jeg har gjort til nå. Jeg kjenner ingen som faktisk står like mye på som jeg å ikke klager for at en ikke har så mye penger til luksus . Jeg er faktisk så takknemlig for lite så blir det som blir mer bare en ekstra bonus . Jeg tenker det er en fin ting å ha det så bra som jeg kan ut av det jeg faktisk har klart å utvikle mer av her . Jeg må si jeg synes personlig at jeg har vært dyktig å det er akkurat det som er godt nok for meg å kan klare å det er en stor prestasjon i grunn.

 

 

Hvorfor ville du nå ha mer av det du ikke har hatt på over 20 år

 

Jeg er kommet i en alder der jeg liker å være mer hjemme også vil ha noen å kunne være for . Dette med å få meg litt høner også en del ender er for å ha noe jeg kan være viktig for . Dette med å lære meg noe nytt om de er også en viktig greie merker jeg at jeg pr  nå er blitt veldig engasjert i alt jeg holder på med , dette med å kunne om planter var før ikke viktig for meg , men nå så liker jeg det veldig godt å alt gror som jeg aldri før har sett . Det betyr jo at jeg har grønne fingre å at det jeg liker å holde på med vokser . Hvorfor jeg ønsker meg and det er fordi jeg vil ha de både for å få de tamme som at de kan være en del av oss her hjemme , vi er veldig glad i dyr både jeg også alle barna mine så dette var en fin bursdags gave til meg selv ved å invester i dette det er i tillegg terapi også får jeg være nyttig for dem å det gir meg veldig mye tilbake om du skjønner . Jeg var ikke klar over før jeg startet opp at ender legger mye egg . Så det er jo så klart en del av målet at jeg skal få mye egg. Det hadde jo vært toppen .

Ellers så tenker jeg at helgen her hjemme blir så bra som overhode mulig her jeg gleder meg veldig til nydelig vært som er meldt så jeg kan ikke være mer takknemlig for denne gode perioden vi er inne i nå . Må bare ønske at vi får masse fin vært så jeg også du kan nyte late dager i weekend å bare vært til . Jeg tenkte å bygge litt som sagt sammen med ungdommen , men  jeg skal mellom alt kose meg veldig her å jeg gleder meg alltid til weekend jeg har alltid en slik ro for weekend jeg å den skal jeg feire stort her .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

Det er i utvikling vi søker de vi skal være med ❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Jeg håper du har en nydelig dag jeg , her går det seg bra til . Jeg må si jeg har fått en  ny herlig venninne vi har i grunn klart å hjelpe hverandre i alt vi står i å det er jo i grunn det som skal til for å flytte fokus over på noe som er hyggelig ikke sant ?

 

I stede å fokusere på det jeg ikke kan gjøre noe med så tenker jeg mer nå på hva jeg kan gjøre bedre å gjøre bra . Jeg ønsker mer vekst her å da tenker jeg bedre om jeg har mer kjærlighet i det jeg holder på med . Dette med å lære det er nettopp dette vi alle gjør i det vi står i . Ingen går fri for å være den som ikke opplever nederlag men det er du og jeg som bestemmer oss for hvor lenge vi skal være i det vi ikke liker for å snu det som er kjedelig om til noe positivt .

 

 

Dette med å dyrke det vi mistrives med så forteller vi jo omverden vår hvordan vi objektivt er

 

Jeg har valgt å fokusere på det jeg kan tiltrekke meg som positivt her i stede for det som er bittert. Jeg ser på hva jeg har lyktes med å det jeg har av gode ressurser . Dette med å se hvor mye flott hjelp jeg har fått av blant annet gode venner også mine barn å Inger , det er så hyggelig at vi har blitt så gode venner . Det er noe jeg liker veldig godt. Vi har mye til fellers med hverandre å det er jo bare hyggelig å utvikle noe som bare blir bedre og bedre ved å være for hverandre i stede for å være fiender eller ikke vil forstå hverandre.

 

 

Jeg jobber daglig her jeg å har ikke en fri dag der jeg kan sitte å pønske ut verken fan skap eller noe , å for å være ærlige med deg så er det heller ikke i mitt interesse felt heller . Dette med å være for å dette med å skape er noe jeg holder på å bygge mer opp. Det var så hyggelig da vi holdte på å bygge ute gården til dyra her så sa min yngste sønn at jeg nå fikk det drivhuset nesten som jeg hadde snakket om i hele sommer å våren . Det er noe som aldri blir til å det er helt ok . Det er noe vi ikke gjennomfører å det er også helt ok . Jeg er i den forfatningen at jeg får til absolutt alt jeg ønsker å litt til . Det er alltid en lærings fase alt vi gjør å det er å mestre men det er lov til å feile å det tenker jeg ikke er noe som er negativt . Vi alle sammen gjør feil på veien å det tenker jeg er nødvendig for å være i en god utvikling. Når vi fokuserer på at dette klarer vi i stedet for å være en som ikke vil se utfordringer så  har jeg også du skjønt det å det er dette som skaper oss som ett godt menneske med å akseptere alt ved oss våre gode sider å de negative sider . Det gir oss mer kraft ved å være i det enn å gi kraften i fra oss.

 

 

Jeg holder på hele tiden her med å utbedre her hjemme å det er så herlig at ting blir bare mer og mer i system her .

 

Jeg har bestemt meg for å få ting til i år å har lagt vekten min på at jeg skal utbedre her hjemme også få det mer som jeg vil ha det i hagen min . Dette med å få saga ned en del tre så har jeg kjøpt inn litt for ¨ å skape en ny energi her ¨ , jeg må si jeg synes jeg har vært dyktig å det blir bare bedre og bedre å det er hyggelig .

 

Det er nå bare en flott mann som hadde vært fint også hatt her , så jeg kan ha som en god venn også en som vi kan dele mine drømmer med så jeg er i grunn veldig klar nå til å finne en rett karakter . Jeg har nok ikke være åpen for  noen for jeg har hatt så mye prosjekter så jeg har ikke ønsket å ta inn noen i mitt liv . Dette med å åpne oss mer opp til kjærligheten så er det noe vi alle trenger å ha i vårt liv for å få ting på en god måte. Det er ikke vekst i det som ikke gror . Se det som en rot , på en blomst . Da den er i full gro hold så er det god vekst slik er det med oss mennesker også. Jeg merker dette så godt at jeg har det bra men jeg vet at jeg hadde hatt det enda bedre med en god venn , å du er der ute en plass det vet jeg bare .

 

 

Klarer du å få tid til en i livet ditt da du jobber så mye som du gjør…

 

Jeg jobber mye å det er en nydelig greie at en har høye mål i livet vårt. Dette med å jobbe mye har bidratt til at jeg har utviklet meg mer å dette med å se løsninger så er det nettopp dette jeg gløder for i mitt liv. Det er ikke alltid like lett å jeg tenker ikke på noe annet enn å ha det bra å jeg har det veldig hyggelig her med å stå på litt mer enn vanlig jeg liker det. Det har blitt min livsstil å jeg bare elsker å stå litt mer på det er i grunn gratis trening da jeg masserer kunder så har jeg mye styrke prøve i alt jeg gjennomfører her hjemme så jeg er i grunn som hulken jeg , å det er fint å kan være sterk på den måten at en får ting til å unna vei her .

 

Dette å være flinkere til å be om litt hjelp har jeg faktisk fått til å gjøre mer av i år det er ikke noe jeg ser på som at det må jeg gjøre . Det er nå i alle fall slik det skal være å jeg er så takknemlig for all hjelpen jeg faktisk har fått så ser en jo at med litt doning så går jo ting som smud  her å det er noe jeg liker veldig godt så er det nettopp å få ting gjennomført å det er .  Jeg skal nå fremover nyte det jeg har fått til å gjennomføre her å ikke ha så mye krav på alt som skal gjøres . Dette med å få ting i system også ferdig her er mer viktig enn alt annet . Så mellom jobb så nyter jeg livet så gleder meg veldig til å tilbringe tiden min samen med deg .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

Tror jeg må bo i det dårligste nabolaget ever siden….

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det , jeg har det fette bra  til tross for hanen enda ikke er på plass her . Det har vært en tørn her men vi er nesten i mål med å få ute huset deres perfekt . Dette med å se hvordan naboer reagerer å så blir jeg sjokka over at de har så liten evne også elendig tålmodighet med noe som ikke er for evig tid at hanen skal gå rundt her .

 

Jeg følte bare for å formidle for dere hvordan ett nabo lag ikke er hyggelig . For jeg kan ikke påstå at jeg har det varmeste nabolaget men jeg trives godt i hagen min da jeg slipper å se mot rød naboen å jeg nyter hva jeg har klart til nå. Dette med å ha så lange fingrer slik at en plutselig ikke klarer å tåle litt støy som ikke er over gromt heller så tenker jeg de har bestemt  seg  for å være fette irriterende overfor meg .

 

 

Jeg har bestemt  meg for å heve meg over alle sammen som har ett slikt lav mål at de må ringe politiet for absolutt alt

 

Eller er det slik at jeg som aldri gjør det skal nå starte med å lete etter feil på alle mine naboer som jeg mener holder på med støy ? det er mange det faktisk de aller fleste som jeg kan skrive under på er støy naboer . Har jeg kontaktet politiet av den grunn nei har aldri falt meg inn . Dette med å lære seg å godta litt er for meg en grunn til at en bosetter seg her en bor. Dette med å ha sauer i nærområdet , hester som også til tider lager mye støy også ikke for å snakke om alle som har hunder i området . De som har katter de driter i alle hager osv. Det er jo også noe jeg kan ta opp med politiet eller er det ikke innenfor ? Eller er det når rød naboen går rundt huset mitt for å skjekke om vi har kastet mye snø på Hannes tomt på vinteren. Da har han lov til å bare ta seg rundt huset mitt i sin Hitler uniform før øvrig så har jeg snakket til han å spurt hvorfor han så går rundt huset mitt en tidlig morgen men var ikke noe kin på å svare meg  , jeg kunne ha ringt politiet  men jeg er ikke skapt slik som trenger å bruke den resursen .

 

 

Dagen i dag ble merkelig å jeg tenker å dette blir ett vende punkt i mitt liv egentlig .

 

Jeg fikk nettopp klarhet i at jeg faktisk hadde kjeftet opp politiet i går da han kom å spurte meg ang hanen . Det er helt utrolig hvordan dette nabolaget mitt er . De er ikke mye til naboer som både ringer Svolvær politi kammer også sender politiet på døra til meg eller jeg var ute å jobbet med ute gården til indiske løpeender også høner. Det er helt utrolig at jeg ikke var klar over at jeg snakket med en politi … jeg trodde aller først at det var en av de ,mange som politiet forteller som har ringt inn å klaget på hanen som i grunn er veldig snill men bare redd for å har forniklet seg mer i det å ikke ta seg hit enn å være den som kommer tilbake.

Jeg hørte han her i nærområde for en stund siden da ble både høna å Indiske løpe ender veldig glade. De ble oppriktig lykkelig å det hadde vært prikken over i en om de hadde fått han hjem. Dette med å være i søkelyset skjønner jeg nå hvordan det føles da en blir oppringt både dag som natt å skal stå gi akt for å ta telefonen . Jeg skal være ærlige jeg sov godt i natt jeg å jeg hørte hanen langt langt unna å det kan jeg ikke gjøre stort med. Det jeg kan gjøre  noe med har jeg faktisk klart å lykkes med pr nå . Huset å gården er nå helt tette så ingen av de kommer seg ut . Det var en fryd  å slippe de ut i dag jeg vet at hanen den kommer til rette jeg har ingen tvil på det.

Jeg har liksom ikke forstått problemet med å melde alt inn til politiet jeg …

 

Tydeligvis så er greia blitt en sak for enkelte naboer at de bare gjør dette for å være vanskelige mot meg å jeg fikk uansett vist politiet i går da , at jeg gjør det jeg sier jeg skal gjøre. Det som forundret meg var at han trodde at hanen var i huset . Det er litt rart med dette hva er det egentlig naboene forteller politiet kan jeg bare undre meg på. Har ingen interesse av å spørre noen av de men jeg tenker dette blir en situasjon jeg aldri kommer til å glemme . Dette med å stramme opp både den ene og den andre er jo meg da . Det er ikke alltid like lett å være den som kommer utenforstående her . Jeg er litt i beredskap å har nå fått så nok av naboer å de som mener jeg ikke gjør det jeg skal jeg gjør alt jeg kan å mer en det.

Jeg har satt i gang nå i dag å få flere til å hjelpe meg med å få jaga eller få hanen mer på banen her så vi kan få fanget den så vi kan få det på G å naboer kan få sove en natt eller to så de får hvile ut stakkars de. Jeg er snart i min periode med jobb 1 år og 10 mnd å klager ikke i det hele tatt. Så jeg vil jo ikke erte på meg flere enn høyst nødvendig om du skjønner .Men jeg må være ærlige dette ble for flaut også alt for dumt å bruke ressurser på en hane som ikke lager mer leven enn hunder , sauer eller en hest for så vit . Dette med å bestemme seg for at nå skal jeg ta deg det er nettopp det som jeg tenker her er det største problemet deres. De må slite med noe som hanen har vekket opp. Det tenker jeg er nydelig da kan de få ting forløst om de velger å jobbe med dette men , jeg tenker de klarer sikkert ikke det. De er i en posisjon akkurat nå at de er sur, aggressiv alt som en hane ikke er de det akkurat nå.  Politiet jeg snakket med i går , spurte meg hvor lang tid tror du det kommer til å ta , tror du det kan ta 3 eller 4 dager. Ja svaer jeg vi skal klare å få han inn til da . Det er i alle fall det jeg jobber for .

 

 

Men tydeligvis så er dette heller ikke godt nok for naboer som jeg har i dette naboskapet . Jeg tenker at om ikke så lenge da jeg får bedre råd så skal jeg ruse bilen min hele tiden . Natt som dag, skal lage masse bråk som jeg skal nyte . Dette kan jo komme til å bli gøy ? eller selvfølgelig skal jeg ikke gjøre det men til og med alle mine barn er rystet over dette nabolaget som de alle 3 har vokst opp i. Hvordan naboer faktisk har håndtert dette å det forteller i grunn mye .

Jeg er så takknemlig til tross for alt nå at jeg har fått fikset en nydelig ute gård til de , som jeg gleder meg veldig til å kan utbedre mer og mer . Dette med å nyte dyra har jeg faktisk ikke fått tida til for det har vært for det meste å lete etter dra å ha politiet her også motta opp kjefting i fra nabo kjerringen . Dette blir ett nabo skap som aldri blir nydelig  men jeg skal gi min hage kjærlighet, vi må vanne det vi ønsker skal vokse her vi er . Det er ikke alltid like lett å være en som er i beredskap hele tiden å jeg mekrer at jeg er nettopp det. Det er ikke ønskelig å jeg merket godt at jeg har syl tynn tålmodighet mot mas eller dette med negative folk .

 

Vi satser på å få hanen hjem i løpet av dagen å det er noe jeg gleder meg veldig til om vi lykkes vet jeg ikke men jeg håper det så klart.

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika