Godt med helg 💖🙏

Hei 😘

 

Godt med helg, fått gjort mye i dag, hatt kunder i mitt eget i dag også fått laget masse til jul. 

Det å stå på kjøkkenet å lage , sild , smågodt, syltetøy også fikk jeg laget lutefisk til middag var magisk stund, jeg å minste poden fikk spist middag samnen 🙏💖

 

Slike stunder der vi har god tid til hverandre er noe jeg oppriktig sett pris på. En merker da hvor mye vi skal være takknemlig for at jeg har slike stunder, sammen med podene ❤

 

Dagene frem til jul går fort nå , litt spesielt å se , godt å kjenn på den gode energien som flyter over her.  Det å se at en er på rett vei, gir meg enormt energi til å stå på litt mer. 

Denne uken har vært meget aktiv, jeg har fått utviklet meg enormt.  Det å møte på så masse hyggelige mennesker.  Som har funnet veien til meg, Gruben Massasje å fått god hjelp, gledelig å se hva jeg har klart å hjelpe de med 🙏😊

Helgen skal nytes helt klart, håp du har det fint ❤🙏🎅

 

 

Lille lørdag !

Hei dere !

 

 

Deilig å komme halvveis ut i uka , snart helg å tenk 3 søndag i advent litt rart at tiden går så fort unna men jeg må si vi lever en hektisk hverdag så  godt at ting går unna , selv om enkelte dager hadde en håpet at en kunne ha skrudd tiden litt stille.

Bare det å nye morgenen å ungdommen selv tar seg til skolen , er litt godt det å være litt mer fristilt en jeg var for noen år siden kjenner jeg på i dag er mer å mer befriende. Det er tid for alt sies det bare det å ha det godt sammen med de så har vi tiden godt sammen alle vi . 

Dagene nå frem mot jul så stresser vi ikke , vi koser oss å gjør i grunn minst mulig å bruker tiden på hverandre , jeg er en anti stresser før jul jeg orker ikke å mase frem mot jule striden det skal være en stund vi alle her hjemme skal nye også kos oss sammen . Før var det huske lister over må gjøre mål hele tiden denne mnd, i år har jeg ikke skrevet noen lister, vi lager kun det vi vil også spiser , vi kjøper ikke over mye heller også tror jeg vi er like lykkelig nå i dag som da. Jeg merker vært fall jeg er mye mer roligere en før , jeg orker ikke å høre på andre sitt mas heller . Det er litt slik at en melder seg mer ut å jeg tror faktisk vi som klarer å melde oss helt ut av den karusellen vi har det faktisk mye bedre en de som stresser også blir julen ikke slik som de hadde tenkt eller planlagt .

Du har sikkert en del ting du må bake til jul før du kan si at nå er det jul , jeg har også det samme i min familie jeg har vokset opp med mamma også pappa også har jeg vokst opp med bonus familie , som har tilført meg flere tradisjoner som jeg har tatt til meg . Det å ta til seg ulike tradisjoner er for oss alle helt vanlig , om det er ifra familie eller om det er i fra bekjente eller venner , samme det tradisjoner er det som som også skaper oss , gjør oss til en som må ha dette ferdig til jul , først da ringer julen hjem til oss alle i den husstanden .

Det å ha pyntet hele huset ferdig til 1 Søndag i advent er noe jeg alltid kommer til å gjøre , nettopp fordi jeg ork ikke stress også er det som er ferdig så godt å ha unnagjort. Så kan en kose seg også nyte besøk av venner også bekjente også ha gode stunder sammen med familien også mine nærmeste . Det er kvalitetstid på det sterkeste , jeg ser oppriktig frem til å nyte julen spise all god mat som vi skal ha, selv om jeg må innrømme så synes jeg det er vel mye hysteri ute blant folk , derfor ønsker jeg å lære mine barn at julen kommer også trenger vi ikke stresse oss til den , vi kan heller kose oss på veien til julen , la denne tiden bli magisk at vi gir andre vår tid, vår familie våre venner også det vi ønsker å gjennomføre.

Dette året så må jeg si synes at alt for mange av venner også bekjente alltid har så dårlig tid, en merker det godt da en spør de om en kaffe tid at mange ikke ser seg tid til å ta denne. Det blir ofte slik at en begynner også vurdere er vi bare bekjente nå ? Eller er det fordi enkelte lever et så hektisk liv at de ikke ser seg tid til noe … ofte så under en veldig på det , nå er det slik at en slutter å spør de som alltid ikke ser seg tid på timeplanen , for å kunne avse litt tid . Det forteller meg mer en ord, så får heller det så være .

Venner passerer også kommer nye bekjentskaper til oss, det er også slik det gjør da vi lukker en dør vi åpner opp for nye utfordringer også muligheter. Dette året har tatt meg inn i en verden jeg ikke ante fantes der jeg nå ser havet av muligheter fremover for meg mer en jeg hadde gjort for mange år siden . Glad jeg har lukket en del dører i livet mitt i år, å flere dører blir  nok også lukket fremover også, vi må våge å drømme , vi må våge også satse .

Veien til målet skal være gøy å reise i , en skal tilføre livet masse gleder på veien , erfaringer en må hele tiden tilføre seg det er viktig å ha med seg på veien til suksess . 

Ha en magisk dag dere !

 

 

 

Rett fokus gir mer tilbake ❤

Hei 😘

Godt å bygge uka opp slik som jeg gjør, masse gode planer i vente.
Det å møte på masse flotte folk i jobben min i Gruben Massasje.
Er noe helt spesielt, en kommer helt tett på, jobben en gjør betyr også mye for kunden.

Det jeg ser tydelig nå, er at jeg må bare stå på å aldri gi opp.

En kan føle at ting går tregt, at gründer livet ikke alltid er like lett å vite hvor en er henne. En må hele tiden være forsiktig med både tid å økonomi. Det å se at bedriften også øker stort i fra fjoråret er noe jeg ser på som meget positivt.

Det er alltid slik at det som betyr aller mest for oss er ikke verdier eller ting.

Det som er synn er at samfunnet er mer styrt i den retningen at alt ofte dreier seg om penger….

Må si jeg er takknemlig for at jeg har nådd så langt som jeg har gjort til nå , bare det å se min utvikling å se hvor mange som har et stort ønske om å komme til Gruben Massasje, bare det å jobbe målrettet å markeds føre meg slik jeg gjør, når jeg målet mitt mer å mer .

Bare det å vite all jobben som en legger i det en gjør, så kjenner jeg på både kropp og sjel at yes dette skal jeg lykkes med.

En må bare ikke ha så store behov, styre unna så mye luksus fordi gründer livet er tøft i starten, men når en først ser at jeg skyter fart må jeg nå jobbe mer enn folk flest, må stå på å gi jernet så jeg klarer å utvikle bedriften å se at resultatet i år blir bra.

Det å være alene i alt har sine fordeler, jeg slipper hele tiden å må være enig eller uenig med andre.  Bare det å jobbe målrettet å utvikle seg mere er noe jeg oppriktig jobber for.

Jeg har registeret overfor alle kundene jeg har hjelpet i nå i over 1 år , jeg er priviligert på mange måter.  Det å ha på samvittigheten min at jeg har bidratt til å øke livskvaliteten til kunden er noe jeg oppriktig elsker.

Det er nettopp ikke noe som gleder meg mer enn å se at jeg får til å hjelpe kunden.

Gründer livet er en egen livsstil, en kan oppleves som sær å tilbake trukket.  Merker godt med meg selv siden jeg ønsker å nå ut til flere kunder, så må jeg skille meg ut , være den aktøren som har mer kunde vennlig åpnings tider, også merke meg på den måten at de får god service å føler seg godt ivaretatt hos meg.

Siste kunden jeg Hadde i går kveld , sa til meg, det er så lunt og godt her . God energi og jeg føler meg så ivaretatt ❤👈

Det er nettopp det mitt fokus er , gi god behandling å se kunden som et helt menneske. Å løfte kunden opp ❤

Flere andre kunder sier vi kommer garantert tilbake, du er den eneste som har klart å hjelpe meg, du ivaretar meg slik at jeg kommer tilbake 🙏💖
Bare det å gi god service til kunden , så vil vi nettopp tiltrekke oss masse mer kunder.
Må si jeg er meget takknemlig for at jeg er så heldig.

Dagen i dag skal jeg jobbe med samme fokus som alle andre dager . Godt å jobbe kun i mitt eget , føler meg så hel når jeg er i mitt eget, bare det å hele tiden jobbe målrettet så vet jeg at jeg kommer til å få dette så godt til.

Mange gleder seg sykt til jul, jeg gleder meg enormt til å trekke ut mange vinnere den 27/12 den dagen har jeg Også kunder i mitt eget.  Gledelig å vite at jeg får en kunde som ikke vet selv at kunden Skal til meg, jeg gleder meg enormt til å hjelpe å gi kunden den oppriktig god å avslappende stund.

《Gleder meg veldig til julen sammen med ungdommen, det å tilbringe tiden med de kommer til å bli en magisk stund.》
 

Det er nettopp det som Gruben Massasje , representerer ivareta kunden å se kunden sitt behov ❤

Ved å ha det rette fokuset å den rette balansen i livet bidrar nettopp til at vi tiltrekker oss det vi trenger å skal ha i livet , rett fokus gir mer tilbake ❤

Våge å hoppe i en fallskjerm uten skjerm…

Hei 😘

Deilig med helg å bestemme dagene helt selv . Tenk å jobb i sitt eget tempo, genialt 👌

Kjenn på kroppen at vi lever et hektisk liv , aktivt å er mer stå på å aldri gi opp.
Det å ha dette genet i meg; se muligheter, se løsning, våge å hoppe i en fallskjerm uten skjerm…

Er nettopp det gründer livet er, går videre å står han av , livet kan i perioder føltes tungt, ensomt, å er et slit….
Må si at å jobbe 9 til 16 er før meg ikke et alternativ, før meg så skal jeg lykkes.

Mange spør meg hva er oppskriften?

Det er 1stor dose til tålmodighet

Stor arbeids kapasitet

Ser løsninger

Er løsnings orientert

Er kreativ

Er blid og omgjengelig

Optimistisk

Positiv

Energisk

Glad

Sta karakter

En som aldri gi opp

Kopierer det som er bra

Lærer av de feil som en gjør

Har stor dose selvironi

Er flink til å se løsninger

Kreativ sjel

Gründer livet så må mange av de punktene være i deg , før å kunne lykkes.

Først å fremst må vi tro på prosjektet vårt.
Da vi ser det begynner å bli en form som går igjen, først da er vi på rett vei.

Vi må opprettholde arbeids kapasiteten å kunne jobbe mer enn vi hadde sett for oss, jeg regner ikke timer utenom effektiv massasje tiden, tiden jeg bruker på booking, forberedelser også fikse litt i bedriften er mange timer, det å at ting går framover, betyr at jeg har sikkert jobbet 80 timer denne uken, noe som krever at en hele tiden er  disiplinert, er på å følger med om e  helt tiden har alt på G.

Det å hele tiden jobbe målrettet for å booke nye kunder er noe jeg også jobber med, må hele tiden markeds føre Gruben Massasje, det jeg ser nå dette blir en livsstil.

Det å ha tatt i mot så mange kunder, gitt meg tid til å være sosial sammen med gode venner. Er noe som er meget viktig, vi må leve å ikke glem bort å leve å være litt leken.

Livet er kort, derfor tilfør mer kvalitet i livet som gjør at vi tilfører oss mer energi også livskvalitet.

Det bidrar til at vi lykkes med våre drømmer, vi får det til det vi fokusere på.

Det blir slik at det vi tenker på det kommer til oss , derfor vær snill mot deg selv.  Fokuser kun på det du ønsker mer av .

Steng døren for det du ikke vil ha, gi livet kjærlighet å mer kommer tilbake.

Det som er viktig er å ha det godt å send ut gode vibber.

Har en slik god følelse i kroppen, selv om en har kjørt kroppen hardt ved å jobbe mye.  Det å ha nesten 30 timers massasje Denne uken, er rått.  Det har gitt meg blod på tann skal jobbe målrettet for å få dette til å bli en realitet 💖👈🙏👈💖👈

Det vi fokuser på det kommer til oss, en venninne av meg sa til meg, eg kjenn ingen som deg , du er rå 👏👌🙏 det å få gode tilbake melding på hvordan andre oppfatter meg er noe jeg oppriktig sett pris på.

Håp du gjør det som du gløder for i ditt liv , følg din drøm i livet ditt.

Har du spørsmål å føler deg helt alene, still spørsmål til meg, jeg Skal svare deg.  Det som ofte er med oss vi er redde for hva andre mener, jeg bruker alltid å si , du kjenner dine medmennesker, ikke si noe om de du kjenner dreper drømmen din.

Snakk heller meg en kreativ sjel som jeg 💖👈

Ha en fin kveld du skjønne 💖

Merke oss litt mer på kartet!

Hei 💖

Deilige med helg, den følelsen at en kan slappe helt av.
Bare nyte også være.

Synes oppriktig ukene de går unna, var jo mandag her om dagen å nå har vi sannelig lørdag.

Uka har vært meget aktiv, hatt mye å gjøre i mitt eget. Bare det å få møte så mye hyggelige mennesker.  Få oppleve slike dager, som jeg har fått gjort denne uken er noe jeg oppriktig setter stor pris på.

Denne uken har levert så til de grader, hadde ikke våget å tro at jeg skulle være så heldig å få så mye å gjøre.
Det å må si ifra meg annen jobb. Forteller mer at JEG er på rett vei.

En erfarer meget på denne reisen, bare det å klarer å prestere den jobben en gjør er en bragd for mange. En stryke prøve.  En får trenet kroppen godt i takt med at en hjelper mange.

Det å kan små prate med alle kunder, uavhengig hvor de kommer ifra er meget viktig .
Bare det å vise omsorg, respekt også gi de det lille ekstra.
Så blir de så fornøyd.

Det å se at veien blir til mens en går , en ser nå resultatet av godt grunnarbeid.
En må hele tiden jobbe med å bygge rett grunnmur.  Det å hele tiden ha fokus på nye kunder også kjøre konkurranser.  Bidrar nettopp til at kundene øker interessen for å booke tid. 

Det som er vi må være synlig, også må vi merke oss litt mer på kartet.
Gjør vi ikke det , så er det ingen kunder som finner oss.

Vi må hele tiden promoterer bedriften , hele tiden fokusere på framdrift å stå på .

Det jeg nå selv ser er at fokuset på Gruben Massasje er blitt større, også har jeg nå fått kunder utenfor kommunen, noe jeg oppriktig elsker.
Bare det å vite at all jobben jeg har lagt ned, gir avkastning mer eller mindre. Så må jeg si er utrolig glad å lykkelig over å ha prestert en stor jobb med mye jobb.

Det å mestre det jeg har gjort, gjør at jeg får økt selvtillit som igjen øker gleden over å mestre.

Det å ha nesten 30 timer massasje  bak seg denne uken, all annen jobb i mitt eget. Det å få solgt mer produkter også gave kort e så digg 😘

Helga skal nytes her hjemme 💖🙏

Skap deg en riktig nydelig helg 😘

Liten refleksjon 💖👈

Hei 😘

Må si at uken går unna, er snart helg 😘

Det å se tilbake på uken som jeg har jobbet i mitt eget. Det å klip meg i armen å være takknemlig for at jeg lærer, opplever gode samtaler, opplever masse nye muligheter som kommer fordi jeg nettopp sender ut et positivt signal 💖👈

Vi får tilbake det vi selv sender ut 👌

Denne reisen er så artig , bare det å få nye bookinger i fra kunder som har et behov for å få en massasje som letter deres hverdag.

Massasje er smerte lindrende, det gir deg mer energi, det løser masse muskel spenninger å muskel knuter.

Mange som er til meg , sier de blir hel etter at de får løst i denne floken 💖

Jeg merker så godt nå at jeg er så fornøyd med å LYKKES med å nå ut til flere kunder.  Bare det å lykkes med å gjennomfør en god jobb er noe jeg oppriktig er stolt over.

Det er en stor presentasjon å prestere den jobben en gjør. Det å se at en både mestrer den godt også kundene er så fornøyd. Å vil tilbake, bevitner at jeg er på rett vei 💖🙏

Det som er koden for å LYKKES, er at du har trua på prosjektet, har trua på at du lykkes også gir deg selv masse selv skryt. Viktig at en gir seg selv gode tilbake melding på jobben en gjør, at det gir meg enormt energi til å stå på litt mer 💖

Det å få gode omtaler gjør nettopp at en øker mestrings følelsen Også selvfølelsen.

En kan sikkert oppfattes som høy på pæra, men ofte må en trekk seg litt bort. En trenger mye ro også mye oppladning for å klare å stå på litt mer.  Det er en balanse mellom alt.

Skap deg en riktig nydelig dag 💖👈

Banken vår trenger alltid påfyll av energi 💖

Hei 😘

Dagen i dag har vært meget aktiv.

Det å møte så mange flotte mennesker, som kommer til meg før å få hjelp.  Det å se at alle sammen, ble så fornøyd 👏👏👏👏🙏💖

Det å se fremover som en seier, målet mitt fremover er å fortsette slik som jeg gjør.
Jobb målrettet å utvikle seg mere .

Jeg ser Konkuransen som jeg fikset her om dagen, er allerde delt mange ganger.
Også nærmere 4 Tusen som har sett innlegget 💖🙏
Det forteller meg alt , for det første er jeg på rett vei.
Jeg må bare stå på å aldri gi opp.

Det å kjenn på den gode energien som flyter over her , det fokuset som en har i seg nå .
Er nettopp kun å jobbe målrettet å samtidig klare å utvikle seg mere.

Min utholdenhet har jeg oppriktig fått satt på prøve.  Det å massere i ett i 7 timer.  Har nå blitt en vane.  Selv om jobben er tøff så er det utrolig inspirerende å få det så godt til 💖

Kunden forteller meg snart om de er fornøyde med behandlingen. En ser det så tydelig at kunden er så fornøyd, klart når muskel knuter og muskel spenninger avtar.  Så er det nettopp som en tung bør avtar…Godt å være på rett vei.

Denne uken så blir det over 30 timers behandling i Gruben Massasje.  Det å jobbe målrettet å utvikle seg mere er noe jeg er glad i å gjøre.
Bare å knekke mer koder bidrar til at jeg tiltrekker meg flotte folk som ønsker å booke tid eller komme i kontakt med meg.

Allerede i dag har jeg blitt kontaktet av flere som ønsker at vi skal samarbeidet med det jeg også selger av produkter.

Jeg klarte ikke å slå av bryterne for å rekruttere nye kunder i Gruben Massasje, så ja ikke umulig at det blir enda flere.

Tenk at du bygger opp en drøm, som du tror på også gløder for å LYKKES i. Må si dette året har vært en bratt læringskurve. 

Rett fokus gjør at vi lever et godt å rikt liv. Bare det å være uavhengige av andre er det som er viktig.
Det å sette fokus på små opplevelser som ikke koster noe.  Men som gir oss mer energi er noe vi alle må være flinkere til å gjøre.

Ingen som takker oss for innsatsen den dagen vi ligger for telling. Derfor hele tiden værne deg selv mot støy mennesker, mennesker som kun tar å ikke gir.

Vi må hele tiden passe på at vi selv ikke lider unødige.  Ser ofte på mine barn, at jeg følger de opp, værner om de som en mamma hjerte alltid gjør. 
Det å se at alle sammen har et hjerte av gull, de er flotte ungdommer som har gode egenskaper, verdier også har sunne verdier. De har lært den rette grunn leksen.  Vær snill, raus også omtenksom.

Takknemlig for at nettopp en alltid tar seg tid til å bruke tiden min på de , å lytte til dem 💖
Tid er noe vi alle må være flinkere til å disponere rett.

En kan ikke alltid si nei til en innvitasjon. Til slutt har vi ingen som ønsker å bruke tiden sin på oss, derfor husk å rydde opp slik at en har tid til å møte mennesker som gir oss mer energi 💖

Banken vår trenger alltid påfyll av energi 💖

En bedrift som har flykt i fra ansatte er en bedrift uten ryggrad!

Hei 😘

En flott dag  Mandag å ny uke 😘

Har jobbet i mitt eget i hele dag, noe jeg oppriktig elsker.
Bare det å få flere kunder som kommer igjen, å nye utfordringer er genialt.

Dagen i dag har vært meget aktiv å variert.
Jeg har fått møtt på masse flotte folk.
Bare det å få gode tilbake melding på jobben en gjør, betyr mye for meg 🙏💖

Det er ikke alltid like lett å vite hvor en står henne, ikke alltid like lett å vinne kunder , jobben en gjør betyr mye.  Både for fremdrift også videre eksistens.

Det å massere i nesten 7 timer , er noe en blir flinkere til å gjøre.
Målet er å kan jobbet kun i mitt eget. Så nå er starten på fremover helt ryddig og kart.

Jeg ordnet til at jeg skulle ha litt pause mellom salgene.
I dag ble det minimalt med det, godt å se at en LYKKES med jobben selv om ikke alt går etter planen.

Vi må aldri være redd om ting ikke helt går etter planen, vi må heller være takknemlig.  Takknemlig for at folk setter lys på det vi nettopp jobber mot.

Mange som er leder også har leder jobber . Burde faktisk gå mer inn i seg selv.  Hvordan er jeg å hvordan vi er mot andre. 
En blir så forundret over at makt misbruk er noe enkelte tar i bruk. Synes ikke det er innafør alt en ser å hører om …

Det å være en leder betyr ikke at jeg eller en annen leder har større verdi en  de på gulvet.
Alle har like stor verdi, hvorfor er det så at enkelte ledere.. Tror de er større enn kongen og dronningen? Hmm undrer meg mer og mer , til slutt står de alene uten arbeids folk, en leve regel.

Ta alltid godt være på dine arbeids folk.  De er grunnmuren til bedriften din.

《En bedrift som har flykt i fra ansatte er en bedrift uten ryggrad.》

Tenk nøye over dine handlinger, til slutt står de alene uten noen som støtter deg..

Derfor synes jeg det er gøy å planlegge fremtiden, med å være uavhengige, være på gulvet SELV om jeg planlegger flere bedrifter 🙏💖

Det å se feilene andre mennesker gjør , det å se hvordan mennesker behandler de som ikke fortjener det negative situasjonen, dette beviser også hvordan du er som menneske!

Tenk over din handling , karma henter deg alltid tilbake 💖👈

Våger å være den feilvaren som jeg er , nemlig !

Hei dere !

 

Tenk vi er kommet oss i Desember , allså jule måneden , det å ha huset så si helt ferdig pynta er deilig å befriende. Slipper all jule stresset som mange påfører seg selv. Enda mens jeg jobbet ved meyergården Hotell , så hadde jeg en gjest som kom i resturangen  å var så glad for at alt stresset var over, julen for meg var ikke enda begynt enda , men adventa hadde ringt inn , da hadde hun fått jule stemning i hele huset. Etter da så kopierte jeg henne , fordi det var så genialt å være ferdig med alt , også kunne jeg å kidsa kose oss med alt vi hadde lyst til å gjøre. 

Første søndag i advent , ute er det jule lys over alt , magisk tid vi også går i møte . I dag har jeg jobbet med å promotere meg mer på Gruben Massasje , jeg har vært på en hyggelig cafe tur sammen med en tremenning av meg , veldig hyggelig stund sammen med henne, magisk å samtidig godt å bruke tiden på vår familie , ser alt for lite til de alle sammen , alltid så sier vi til hverandre nå må vi møtes snart igjen , så tar det alltid lang tid . Ser selv at jeg kan ikke avtale så mye i lang tid i forkant , jeg må heller se om jeg har ledig tid i mitt eget .

Bare det å møte på så mye flotte folk , det å tilbringe tiden godt å få gi min tid til andre, møte på gamle kjente som en ikke har snakket med på alt for lenge, å samtidig kunne love at neste gang så skal vi få oss en kaffe sammen . Det å gi tiden vår til andre en bare en selv er viktig . Julen minner meg hele tiden på hva jeg mistet for 5 år siden , det å hele tiden fokusere på det en hele tiden har lært av mamma, det å erindre de flotte stundene . Det å hele tiden få vite hva hun betydde for så mange er for meg så fantastisk . Det beviser at jeg er heldig som hadde en slik flott mamma, som lærte meg å minne hva som er viktig her i livet , ha tid til de rundt deg også være snill også grei. Det har jeg hele tiden lært mine barn , det å være raus mot de en bryr seg om . Det er så klart ikke alltid like lett å være over alt , bare det å ta en enkel telefon er å bare taste et nummer så er vi sammen , tiden vi gir trenger så klart ikke å være så lenge , bare at vi gir hverandre en bekreftelse at vi alle er viktig for hverandre .

Denne uken er jeg stolt over at jeg klarte å være flere plasser , gi min tid til andre en kun meg selv , selv om jeg føler at jeg er mest i mitt eget så ønsker jeg ikke å bli en selv opptatt jævel som bare ser meg selv , selv om en kan føle seg i blandt tygd å utspyttet å føle at en ikke rekker over alt , en ikke henger med så fortvil ikke det er alltid noen som har rutiner på alt, jeg fikk i dag høre en god historie nemlig om gode rutiner, en som hele tiden presiserer at rutiner er viktig , en annen som presiserer  at den personen gjør ingen ting . Så snart den som ikke gjør noe , vasker vindu å presiserer at det skal gjøres så , gjør nettopp den med de faste rutiner det samme , bare det at personen får andre til å gjøre oppdraget for seg . 

Jeg satte den som påstår aldri gjør noe , men som for meg har gode rutiner , til å ha det litt gøy bakom kulissene å arr litt hyss det er så klart litt gøy da en ser at andre biter på agnet så snart. Det som er vi får det ikke mer hyggeligere en vi selv gjør livet vårt til. Det å lev et tørt liv er i grunn kjedelig om en ikke vet hva en skal le av, jeg må si jeg har et liv der det smått er vanskelig å stoppe å le , men det er jo litt galt den veien også, som i dag da jeg å min tremenning var på by tur sammen ,  så knakk jeg i hop flere ganger, ikke lett for en som ikke alltid klarer å styre dette selv , men heldigvis har jeg arvet både sunn fornuft også ordforråd til både min mor også min far, så godt sammensveiset så er jeg de begge 2  som en kamelon, pappa siger frem da jeg skal holde roen , mamma siger frem da jeg ikke klarer å hold meg , så ja godt at jeg har de begge som sliter i meg , de gjør meg levende også ser jeg at ved å være et menneske som våger å være den feilvaren som jeg er, våger å trå litt feil , så har jeg det så sykt mye bedre en de som på død å liv kamuflerer livet sitt for omverden . 

Det jeg har hele tiden jobbet for er å nå mine drømmer som kan hjelpe meg til å være helt selvstendig  , jeg ser jeg er på god vei .  Det å jobbe hele tiden med å kjøre konkurranser som skal gi Gruben Massasje en større løft er viktig , jeg har på dette året lært masse ved at jeg jobber målrettet , har lært av de feil jeg har gjort, pluss buker konsekvent facebook til å promotere bedriften slik at vi når mer ut til flere potensielle kunder. De som ikke er på sosiale medier , de kommer til slutt til å dø ut, det er slik at skal vi holde oss levende så må vi også fortelle publikum at vi faktisk finnes .

Det å se hvor mange som nettopp ønsket å kom på en behandling til meg , gjorde at jeg tok å trakk ut enda flere en jeg hadde først skrevet , det å nå ut til mer kunder er viktig også ser jeg at neste uke den kommer til å gå sykt fort , bare det å vite at jeg har en 30 timers jobb for meg bare i massasje biten , så kommer all annen jobb i tillegg, bare det å ikke alltid vite helt om en får mer eller ikke så er denne jobben så syk interessant at jeg vet at ved å opprettholde denne flotte stigningen av kunde strøm da de som kommer blir fornøyd også får en god behandling så kommer de så klart igjen . også vil de så klart fortelle andre at de er fornøyd med den jobben en gjør. Det gir meg en enorm glede å vite at jeg har gledet 44 personer med å vinne , bare det å være litt raus nå før jul er noe jeg liker veldig godt. 

Det du gir får du også tilbake , så jeg kommer til å fortsette i denne gata fordi det å være flink omhandler også at en er flink til å gjøre grunnarbeidet , svare kundene fort å presist gjør nettopp at jeg nå gleder meg sykt til neste ukes styrke prøve , mange dager med masse kunder men jeg gleder meg enormt masse.  

Skap deg en flott søndag – Gjør dagen din magisk å bidra til at de rundt deg også kjenner på den gode energien –