Ensom Bohem ♥️

Hei kjære lesere ♥️

Hvordan har du det i dag? Jeg har det veldig bra. Liker egentlig veldig godt å kan være min egen sjef. Bestem litt når jeg må starte om dagen 😉 jeg våknet meget tidlig i morrest. Veldig godt å kom seg opp til normal tid.

Hva skjer i dag? Tro jeg er alltid spent på hva skjer når ikke noe er fastsatt så kan jo alltid endringer skje.

I dag er det siste dagen i august spennende å se hvordan denne dagen bringer inn av økning i bedriften min.

Veileder samtaler så ligger jeg så bra an som jeg aldri har vært før. Dette er faktisk en nydelig reise på en ny epoke der jeg ser bediften min så er det mulig å dele opp absolutt alt. Å ikke nå jobbe seg ihjel til siste arbeidsdag.

Det er nå så digg å se utviklingen å igjen at en er viktig for de som ringer meg.

Vet ikke helt hvorfor jeg ikke helt klarer å legge bort jobb men i natt så kom jeg meg tidligere i seng. Viktig å få nok sovn å klare å være i god form.

Jeg har en plan om å få oss en liten tur på kysten jeg å kidsa. På en liten tur der vi kan få ladde opp batteriene litt å samtidig se hvordan det er der. Vi trenger tid sammen der vi kan bare være oss å nyte livet godt. Liker å få tilbringe tid med de å trivsel gjør så mye med oss.

Fikk jo en fornemmelse på at sønnen min hadde kjørt seg ny bil igjen å jauda det hadde han. Kom hjem her om dagen ifra Oslo. Det at han har to søsken som er i bil bransjen er supert. Så er jo han meget dyktige med bil. Så skulle få fiksa bilen å selge den igjen.

Business mannen vetu er så gøy å se at han er så dyktig og dedikerte.

Målet egentlig i år var å ta en tur til Lofoten men der har jeg avblåst så får vi se om jeg får til denne andre dags turen som jeg har meget lyst til å få gjennomført.

Jeg har satt opp så tøffe og hårete mål at jeg ønsker å klare å gjennomføre de. Blir lett nå mer sport for meg å gjennomføre en at jeg skal gi meg ikke fan 🥰

Jeg har fått mange spørsmål om hvordan klarer du å jobbe så mye uten å ikke ta deg fri?

Jeg har livskvalitet og glede i absolutt alt jeg gjør. Jeg gleder meg til massasje, veileder samtaler og butikken som jeg har. En må ha hjerte sitt i det en ønsker skal vokse. Ellers blir det ikke suksess.

Jeg trekke meg ut av det jeg ikke ønsker å være i er en uredd fan som vet hva jeg vil her i livet.

Jeg vet at jeg kan oppfattes som en ensom Bohem men neida det er jeg aldeles ikke.

Jeg har det brutalt nydelig i livet mitt, selv det som jeg har mistet er ok. Jeg fokusere på det jeg kan gjøre noe med ikke det jeg selv ikke kan forandre.

Jeg har nok forandret meg opp igjennom disse snart fem årene jeg har jobbet som Gründer. Dette er året jeg desidert har jobba mest. Selv om jeg hadde frem jobber da jeg starta opp med bedriften min. Så har jeg mye bedre livskvalitet nå enn da.

Jeg eier tiden min å prosjektet mitt. Det å planlegge alene hva jeg skal gjøre er vidunderlig nydelig.

Ha en fin dag vi snakkes.

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

Veien ut av problemet

Hei kjære lesere ❤️

Go morgen håp du har det bra 🥰 jeg våknet Gry tidlig i dag, jeg var så uthvilt som jeg ikke kan huske sist at jeg var.

Søvn er så utrolig viktig i tillegg til vår mentale helse. At vi har det bra på absolutt alle plan.

Jeg har det vidunderlig nydelig i livet mitt, savner ikke noe egentlig. Mine barn og jeg vi har det perfekte sammen.

Familie er hva jeg å du selv skaper. Jeg har go relasjoner mellom min mammaes familie vi har meget tett bånd mellom oss. Tremenninger og mammaes søskenbarn har egentlig vært min nærmeste familie nesten hele livet egentlig.

Takknemlig for at jeg har de utenom mammaen min, hun forguda meg da hun levde å kunne ikke få nok av meg, utrolig skjønner ikke helt greia 🤣👌

Takknemlig for at jeg har blitt formet slik jeg er ser via veileder samtaler. At jeg har det genet at jeg ser hvordan andre har det.
Samtidig ser jeg også lett veien ut av problemet.

Hadde i går sykt mange samtaler jeg klarte ikke helt å bli ferdig med den ene før neste samtale kom inn. Fantastisk nydelig å kunne hjelpe andre mennesker.

Dagen i dag blir for meg ikke så ulike dagen i går. Ordnet opp litt i kontor ting i dag alt må gjøres. Vi er jo for fan snart ferdige med august hvordan går det egentlig ant?

Skjønner ikke helt hvordan tiden går så fort. Men det er godt å se at jeg lykkes med mine mål. Så jeg gleder meg veldig til å nyte stunden sammen med mine barn og venner. Når jeg har kommet på nivå så må jeg nok roe ned jobben min.. Ikke helt enkelt. Trur ikke værdens flotteste mann hadde klart å temt denne nøtta her. Jeg er meget sta når jeg har bestemt meg for å nå mål også gjøre mitt beste.

Ikke lenge har jeg jobbet 9 mnd i ett strekk uten fri. For de aller fleste så har de sikkert satt ord på meg at hun er jo gal osv.

Hadde dere alle sett mitt tap i bedriften min å tap som jeg selv må dekke.. Så hadde dere hele gjengen holdt kjæft å ikke sagt noe om nå må du ro ned. Eller du er gal. Du må ta deg fri. Klarer du det?

Alle disse spørsmålene er like irriterende som om du er sammen med de som ikke ønsker deg vel.

Skjønner jo at folk bryr seg om meg men utgifter må dekkes å jeg er heldigvis snart i mål til å komme asjur. Den dagen gleder jeg meg enormt til.

Hvordan lykkes en med å snu om noe som er negativt om til suksess?

Vi må våge å stå i det en gjør, ved å jobbe målrettet fremover. Selv om en kan kjenne på at dette er tungt så må en heller fokusere på det du får gjort noe med.
Å det er din egen holdning til det du gjør og dine ønsker.

Vekst kommer i en jord med næring, slik må vi også definer oss selv via at vi er positiv til våre mål så har vi en styrket energi. Å vi lykkes ved å endre vårt fokus i stede for å være i tapet.

Finn frem livskvalitet og glede i det du gjør så skal du se motivasjon er også rundt deg mer.

Håpe du får motivasjon å tar action i ditt eget liv også.

Ønsker deg en nydelig dag.

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

Woow det skjer ❤️

Hei kjære lesere ❤️

Hvordan er dagen din i dag? Jeg sov meget godt i natt, å la meg i grunn tidligere enn vanlig.

Godt å starte en ny uke opplagt som jeg er nå.

Jeg har en sønn som var i Oslo i helga, nå er han på tur hjem. De vet at jeg er meget redd for de at dem vil ikke bekymre meg unødvendig.
Men i går kveld fikk jeg en fornemmelse at de ikke kom med fly hjem.. Som planlagt. I alle fall var det det som ble sagt til meg.

Som mamma skal vi ikke vite alt men i går kveld så skjønt jeg at han hadde kjøpt seg en ny bil igjen.

Til tross for det så klarte jeg å slappe av ofte så må jeg få kontakt med de. Å det er ikke alltid like lett det.

Mine barn er jo myndig alle sammen å jeg har ikke noe med egentlig hva de gjør. Selv om mamma hjerte i blant ikke helt klarer å la være å være den irriterende mammaen som alltid må spørre hvordan det går osv.

Tenker at det er en go egenskap at jeg viser omtanke for de.

Mandag å ny Uka igjen må si dagen går fort unna.
Mandag er en ny start på noe vi ikke har kontroll over. Jeg er meget takknemlig for at jeg har det så bra i livet mitt. Det gir meg en nydelig energi til å stå på litt mer enn vanlig.

Vi har bare noen dager igjen av august å starter denne uken på september.

Helt sykt å snart har mellomste bursdag så det går unna.

Når jeg ser på mine barn så er jeg meget stolt over de. Det er så mye godt i de at jeg er så takknemlig for at jeg har de i livet mitt.

Jeg har litt planer for denne uken som blir jobb relatert. Jeg har litt for høye krav til meg selv. Men når jeg ønsker å komme på nivå etter mye tap som jeg har stått i pga av nedstegning så er jeg nødt til å jobbe som jeg gjør.

Er faktisk blitt enormt lei av å svare å må du jobbe, du kan vel prate litt? Når jeg har bestemt meg for å jobbe så må jeg få gjør det uten å bli masa på via utenforstående. Bare det å svare mange på melding som jeg ikke kjenner men de ønsker mer enn jeg orker å være med på.
Det blir jo også kleint.

Er sikkert et luksus problem men når står i det jeg gjør nå.

Hvordan kan vi klare å utvikle seg uten at en tar fri å ikke har ferie.

Jeg har alltid tid til å relex det gjør jeg ofte, mediterer og kobler ut verden. Ved å gjøre det så får jeg mer energi.
I tillegg må jeg kun være sammen med mennesker som har god energi, klarer ikke negativ energi det tapper meg helt. Jeg er meget sensitive så merker alt som skjer rundt meg.

Jeg gleder meg masse til denne uken så vi kommer til å få det mye bedre på alt som skjer.

Jeg har lykkes med jobben mine å ser nå at alt jeg gjør blir suksess til slutt. Jeg har trua på jobben min å ikke minst jeg stor trives å det er viktig ❤️

Ønsker deg en nydelig dag ❤️

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

Avslappende weekend 🥰

Hei kjære lesere ❤️

Hvordan har du det i dag? Bra håper jeg at du har det. Jeg har jobbet hele helgen, med litt cafe tid å hyggelig samvær med andre.

Viktig at en tar seg tid til å være seg selv.
Nyte tiden godt å ladde opp batteriene.

I dag har jeg sløvet mye mellom veileder jobben min.
Det å bare ha den i dag er helt greit.

Planer for weekend er at jeg skulle ladde opp batteriene mine å gjøre litt her for meg selv.

Vi trenger ikke å haste for å oppnå absolutt alt med en gang.
Det har i grunn vært nydelig å skrudd av alt av sosiale medier. Ikke vært for mye på.

Det er hele tiden mange som tar din oppmerksomhet å ønsker å snakke osv. Jeg klarer ikke å svare alle følgere hele tiden. Så da må jeg i blant velge å ha det 100 % stille rundt meg.

Bare være å se en film er vidunderlig nydelig.
Med masse snop å stillhet rundt meg.
Kun det som har gitt meg avkobling er veileder samtaler, å igjen meget takknemlig for at jeg har denne jobben som jeg slipper å gå ut å kan kun være her hjemme å gjøre det jeg ønsker mellom alt her.

Energien er mye sterkere når vi ladder opp å tar rede på oss selv. Dette er jeg ikke så go på men igjen vært tre ganger utbrent så merker snart når jeg er på feil sted.

Da justere jeg hvordan jeg gjør det å får sovet mye å gjør minst mulig.

Denne weekend gikk super fort men jeg klager ikke.
Har kost meg veldig denne weekend med tv, jobb og sosialt.

Jeg trenger ikke hele verden sammen med meg for å ha det nydelig, jeg trenger kun meg selv.

Ved å ha for mye på agendaen så brenner du deg bare ut.
Jeg skulle egentlig på en massasje jobb senere i dag.
Den går ut så viktig at vi våger å si nei.

Da sier du ja til deg selv å gjør det ikke bare for å do IT, da tar du faktisk ansvar for deg selv.

Ønsker deg en nydelig dag ♥️

Vi snakkes

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

Weekend love You ❤️

Hei kjære lesere. ❤️

En nydelig dag å våkne opp til i grunn.
Fått jobba mye i dag, så ble det en by tur sammen med tremenningen min, veldig hyggelig.

Å ta meg litt fri i fra absolutt alt rundt meg.

Ikke for ofte jeg gjør det å igjen dette er vitamin til sjerla mi.

Tempet mitt er vel litt for høyt i perioder men å bare være et jeg i grunn veldig go på. Oppvokst med cafe liv sammen med mine foreldre. De likte meget godt å ta seg litt tid på cafe sammen med meg å andre.

Bare å nyte livet er herlig å se verden for akkurat det jeg vil så kommer det meste til å gå bra.

Weekend er i grunn til avslappende ting som gir oss mer energi til å gjør mer i uka som kommer.

Jeg har bestemt meg for å nyte uka å weekend på min måte. Vi må leve å det gjør så godt å ikke ha mas rundt meg.

En merk at alle vil ha en bit av meg å det kan være slitsomt egentlig. Selv om jeg er takknemlig for at jeg har lykkes med jobben min så er det også krevende å være suksessfull.

Vi blir plutselig veldig interessant for omverdenen. Hvorfor? Fordi vi lykkes med det andre sikkert forutså ikke skulle bli bra.

Når du jobber målrettet med det du tror på som jeg gjør så lykkes du til slutt.
Selv om du ikke allid vet når du Lykkes med prosjektet ditt.

Nå har jeg fire jobber, jeg skiller mellom alt jeg gjør. Dette fordi jeg ønsker å være tilstede i absolutt alt jeg gjør.

Nå kjører jeg veileder samtaler privat, massasje, veien til lykke og veileder samtaler pr telefon. Når jeg nå også trives med det jeg gjør så lykkes jeg jo så klart med mine verk fordi jeg legger sjerla mi i det jeg gjør.

Jeg er nå nærmer 9 mnd på jobb sammen hengende. Surrealistisk egentlig men er blitt en sport som å lykkes med det er noe jeg jobber nå med å lykkes med.

Denne weekend skal jeg jobbe mellom alt her.
Skal i hovedsak å ladde opp batteriene litt mer. Merker at jeg har stått på mye å mange rundt meg er redd for at jeg skal falle om.

Jeg merker jo godt på kroppen at jeg har stått på så byturen i dag var veldig hyggelig. Se folk å shoppe litt.

Det å gjøre noe annet er meget koselig å. Igjen det bidrar til styrket helse ved å få bare være deg selv å flir og å hygge seg.

Hvordan får du energi til å øke livsglede også prestasjoner? Det er i hovedsak at du lytte til deg selv å ikke pusher deg for mye.

Jeg brukte å være mye alene når jeg trenger ro for å sentere meg å ha harmoni. Å ikke minst weekend er for å sove litt mer enn vanlig.

Ønsker deg en nydelig kveld ♥️

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

Jeg går stødig fremover til målet mitt ❤️

Hei kjære lesere ❤️

Hvordan har du det i dag? Bra håper jeg at du har det. Våknet opp til en veileder samtaler i morrest. Å ja for å si det sånn ble meget tidlig opp.

En nydelig samtale å et nydelig vær kan ikke bli bedre egentlig. Sol og varme eller håper det blir det. Litt rått ute nå når vi er i august.

Fredag er i grunn en nydelig dag å starte opp med gode ting som skal gjøres. I går fikk jeg malet huset mitt igjen. Deilig å få hjelp til det å. Så går det så mye fortere når vi er flere som hjelper til.

Yngste sønn min som jeg hadde sammen med meg i går. Godt å få tid sammen vi to. En skaper hele tiden mye ved å tilbringe tid sammen. Gjør vi det ikke så lærer vi ikke om og med hverandre.

Jeg må si jeg ser frem til weekend selv om jeg skal jobbe målrettet fremover å stå på litt mer i mitt tempo. Jeg får så go energi nå da jeg ser hva jeg har lykkes med i jobbene mine å privat.
Vi må alltid stå på litt mer for å lykkes med våre drømmer. Jeg gir meg ikke skal stå på litt mer hele tiden å igjen vil alltid teste ut grenser hos meg selv å hva jeg tåler.

Reagerer veldig på folk som ikke kjenner meg kan fortelle meg at jeg gjør for mye. Jeg har egentlig mer bestemt meg for å ikke gi energi til det jeg ikke bryr meg om. Alle vil prate med meg merker jeg, ha meg på alle sosiale medier. Kan fort bli litt mye men igjen er kun jeg selv som kan begrense kontakt å det må jeg gjøre. Tenkte litt på det i går når jeg fikk en bastant melding ifra en som påsto at jeg presset meg alt for mye. Det provosere meg når andre blander seg inn i mitt liv, men skjønner jo også at folk bryr seg om meg men jeg ønsker å være kun meg også å trenger ikke forstå seg på mennesker. De tapper meg for energi når de provosere meg. Blitt mye dyktigere til å ignorere eller bare svare med ok når jeg før hadde svart med en forbannet tone. Litt endringer her til det bedre å ikke sant?

Hva vi fokuserer på er også det vi ser mer av. Ved å si nei til noen betyr at du sette deg selv øverst å det er viktigere enn alt annet.

Det å bruke min tid på jorden rett å få det unnagjort det som er på min agenda så blir jeg også mye mer lykkelige å tilfreds. Ser jo nå jeg lykkes hele tiden med mine mål å hva jeg skal utrettet.

Vi er i avslutningen av august å snart mot september. Tror jeg har planlagt rett ved å ikke ta Lofoten i år. Blir bedre til neste år, da er det 30 års jubileum siden jeg var der sist 🙈😉🤣 å jeg har fått gjort mye mer her hjemme.

Når jeg starter med et prosjekt så må jeg fullføre det jeg gløder for. Der kan ikke den flotteste mannen stoppe lille meg. Jeg går stødig fremover til målet mitt.

Ønsker deg en nydelig weekend, selv blir det jobb igjen denne weekend kan ikke skuffe meg selv med en fri dag 😉 elsker å jobbe å Igjen det er jeg selv som vil det er ingen tvang. Å som gründer er jeg en utvikler å liker å være i min bevegelse å vil heller ikke at andre skal på død og liv bestemme over meg. Det klarer jeg fint alene. Det provoserer meg mer enn det gjør bra om du forteller meg hvordan jeg skal leve livet mitt. Sånn håper dette er til videre hjelp.

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

Hvorfor ikke kos Oss sammen mens vi enda husker ❤️

Hei kjære lesere ♥️

Hvordan har du det i dag? Bra håper jeg at du har det. Jeg har jobbet lenge i natt.. Til jeg ikke klart mer. Så ble det kvelden. Å våknet opp tidlig i dag med dette nydelig været. Sol og varme herlig å få kjenn dette været i dag meget takknemlig for å si det sånn ❤️

Jeg har litt planer i dag også for huset mitt siste innspurt på maling og huset. Er så fantastisk nydelig når vi får ting mer ferdige. Yngst sønnen min skal hjelpe meg så det blir bra. Å så jeg gleder meg til å få det unnagjort. Ellers så er det bare som vanlig egentlig her jobb 24/7 jeg digger å jobbe målrettet fremover. Kan du skjønne hvorfor 🙈

Når jeg i tillegg nå får hjelp til å få ting unnagjort så er det faktisk perfekt å lage mer planer.

Metrologene sier at vi her nord ikke får bedre vær nå. Så merker jo at høsten er kommet. Men vi er jo veldig snar med å tru godt om været fremover vi som bor her nord . Håper i alle fall at vi får mye oppholds vær. Alltid lov å håpe.

Vi har kommet til Torsdag å snart weekend igjen dagene de går fort unna her. Har du planer for helgen din? Jeg har litt planer jobb og gjøre litt mer her hjemme i helgen. Samtidig som jeg skal gjøre gode ting kun for meg selv. Mulig en cafe tur og litt mat sammen med kidsa mine 🥰

Været i dag er upåklagelig så skal nyte denne dagen godt helt sikkert.
Eldste sønn skal på konsert i Oslo i helga så regner med at det blir bra 🥰 de er ofte på turer disse ungdommene men det er jo livet å leve mens vi er her.

Hvorfor ikke kos Oss sammen mens vi fortsatt husker? Livet vårt er nå å brutalt så er ikke verden vår plattform lenger da vi er historie . Derfor mens vi er her så gjør livet ditt og andre til en bedre plass å være.

Jeg gleder meg veldig til å våkne at jeg nesten ikke vil legge meg 🙈🤣🥰 har laken skrekk å gjør alt annet enn å ta kvelden.

Jeg er så takknemlig for at jeg har veileder telefon samtale. Der jeg får hjelp mange mennesker.
Jeg merke så godt selv at jeg får økt livskvalitet ved å ha det så mye bedre enn jeg hadde det i vinter.

Når vi setter opp mål så fokusere på hva som er mest sannsynlig at du blir å Gjennomføre. Jeg har satt meg store mål som jeg gløder for å på veien til lykke så skal jeg nyte livet mitt mellom alt.

Livskvalitet er å ha det bra med deg selv og de rundt deg som bidrar til at du blir fornøyd å er i balanse. Jeg vet så inderlig godt at jeg har et høyere nivå å tempo enn de rundt meg. Som oftest når jeg er stille så tenker jeg ut en ny ide for utviklingen fremover. Vet mamma og pappa også var slik. Alle som ser meg da trur nok jeg slapper av men det gjør jeg ikke.

Jeg har arvet det genet i fra de å i tillegg har jeg motet oppe å ser ikke begrensninger da har jeg tapt.

Ønsker deg en nydelig dag 🌞♥️

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

Ikke røyker æ eller drikke æ alkohol ❤️

Hei kjære lesere ❤️

Hvordan har du det i dag? Håper du har det bra.
Jeg nyter livet ute i dag på Altan å drikke kaffen å sola. Ikke vært for ofte med sol denne sommeren.

Så vi må bare nyte dagene godt når vi har pent vær 🥰

I dag er vi kommet halveis i uka å meget nært helg egentlig. Har du litt planer for helgen?
Jeg skal jobb mellom alt her hjemme.

Har maling på huset mitt i dag på agendaen det blir bra å få det gjort så vi ser at det blir ferdig med det. Angrer nesten på at jeg bytta farge selv om den jeg maler er meget nydelig, når en skifte farge så er alt så synlig vet du ♥️

Uansett i dag får jeg heldigvis hjelp av min yngste sønn. Kjekt med litt hjelp så går det litt fortere egentlig.

Jeg ser nå at veileder jobben min generer til mye mer enn jeg først så for meg i desember når jeg startet med jobben. Vi må bli kjent med andre å gjør en god jobb i natt igjen ringt en fast kunde meg å takker for at jeg er pålogget. Å få anerkjennelse for å ha hjulpet henne er meget go følelse.

Jobben er fantastisk å hele tiden like takknemlig for at jeg har så mange fast kunder som trenger veiledningen å rådene mine.

Hvordan har du kompetanse på å gi råd om hvordan andre skal komme seg ut av problemet de står i? I mange år har jeg jobbet ved korttids avdeling i helse sektoren å hjulpet mange mennesker. Jobba i helse sektoren i ca 15 år i tillegg har jeg kreftomsorg og lindrende pleie studier og psykisk helsearbeid studier å. Vise til som videre utdanning.

Så har vi jo mine egne smerter som jeg har jobbet ut selv for å ha klart å Blitt et helt menneske igjen.

Jeg har meget bred erfaring fra livet mitt som jeg bruk i jobben min.

Takknemlig for at jeg ble påført smerte slik at jeg kan hjelpe andre mennesker.

Sikkert rart at jeg sier jeg er takknemlig for at jeg har opplevd det, men jeg er det nå i dag. Jeg har kompetanse på absolutt alt i sorg arbeid, overgrep, traumer og smerter avvisning, ikke bli sett eller hørt noen ganger. Jeg har vært i absolutt alle disse tingene.

Jeg ser i dag at jeg ble mer tydelig nå enn tidligere i livet mitt.

Jeg skulle egentlig ikke ha klart å helbred meg selv er det mange som har sagt til meg. Pga av alvorlig hets graden i det jeg ble påført.Det forteller i grove trekk hvorfor tok ikke andre grep å hjalp meg når så mange viste hvordan jeg lidd?

Jeg lærte å bære smertene som du bærer dine gleder.
Når du har blitt misbrukt store deler av ditt liv er det også din egen del å du kjenner ikke til noe annet. Enn at du skjønner at dette er ikke vanskelig.

I dag vet jeg hvilen knapp jeg skal trykke på hos den enkelte. Jeg har også pga av traumer og smerte åpnet opp mine sanser for å kjenne dårlige og god energi.

Det er i grunn lettere å jobbet med det når jeg har så lett for å koble meg på andre mennesker.

Jeg gleder meg masse til fremtiden å planlegge og gjennomføre mye spennende fremover.

Med huset mitt er det ansikts løft det kommer til å bli kanon bra. Med god hjelp av mine barn så kommer det til å bli nydelig.

Ikke røyker æ eller drikker jeg alkohol så har råd til alt jeg 👌

Skap deg en nydelig dag ♥️

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

Tenk at jeg lykkes 🧲🧲🧲🧲

Hei kjære lesere ❤️

Hvordan har du det i dag? Jeg håper du har det bra.
Sov litt lenger i dag litt deilig å kan gjøre akkurat det. Kroppen har godt av å relex å ladde opp batteriene litt.

Ny flott dag jeg gleder meg til å starte med jobben. Glemte å slå av veileder jobben i natt. Så ble oppringt igjen i morrest. Ikke alltid like lett å føle seg like våken men må bare fremstå som jeg er det. Gjør mitt aller beste, sønnen min sa til meg, er du sån her hei vænnen hvordan har du det? Jeg har mange som ringer meg så ofte at jeg har blitt mye mer kjent med de. Så vi har liksom fått et godt bånd mellom oss. Blir meget glad når de ringer å igjen fantastisk å kunne være til hjelp 🥰

Hvordan ser din dag ut da? Håper du får det bra i dag. Jeg har jobb i alt i dag. Er i grunn hvordan jeg legger det opp.

Får hele tiden nye bookinger å det setter jeg stor pris på.

Jeg satt meg mål for bedriften min å skal i året ut jobb vær dag med veileder samtaler jobben. Å tar selvfølgelig i mot andre i det jeg gjør. Målet med dette prosjektet er å se hvordan jeg klarer det fysisk og mentalt.
Med å jobbe alle dager uten fri.

Å så er det også for å øke inntekter til bedriften min. Når jeg ser på hvordan alt var i disse to årene som var. Hadde jeg det meget tøft økonomisk. Jeg hadde i perioder ikke penger til mat. Det er kipt å ha det så trangt at jeg ønsker nå å endre alt nå til å lykkes mer med jobbene mine.

Livet mitt er i grunn jobb og mine barn i hovedsak. Jeg setter alltid jobben på pause om det er noe med de eller de trenger min hjelp.

Siden jeg ikke har familie utenom mine barn, så har jobben min blitt min flykt rute hele livet mitt.
Der jeg fikk den anerkjennelse som jeg hadde trengt å fått i fra de som ikke er rundt meg.

Jeg er meget lik begge av mine foreldre, dedikert, løsning orientert, ser målet som ikke du ser. Er uredd i alt jeg gjør, etter disse to årene bak meg. Så frykter jeg ingen ting.

Har aldri før opplevd å være så nært konkurs som jeg var da. Jeg kunne faktisk ha mistet absolutt alt jeg hadde.
Det å se nå i dag jeg klarte absolutt alt.

Vet at det er mange som ikke skjønner hvorfor lykkes hun,

Mange har undret på hvordan klarte du å fokusere på målene å ikke på problemer.

Godt spørsmål om vi fokuserer på det negative så har vi ikke energi til vekst ellers suksess.

Jeg fokuserte kun på at jeg skal lykkes å det gjorde jeg. Jeg endret tanke mønster til positive tanker.
Vi tiltrekker Oss det vi tenker.

Så kort fortalt jeg klarte alltid å løse alle problemer som oppsto men å stå i dette i over to år er tøft for meg derfor vil jeg nå stå på litt mer enn vanlig. Å gjøre slik at bediften har god økonomi igjen. Det å ikke ha råd til å kjøpe dæ mat er jo ikke hyggelig når du kjører BMW x 3. Selv hva vi eier så kan vi alle oppleve det jeg ble satt på prøve i.

Jeg har nå lært i denne perioden hva som er bra å hva jeg ikke skal fokusere på.

Så nå tar jeg ikke store sjanser jeg jobber nå mer for å utvikle mitt eget brand og mine egne produkter. Så er jo bare dette med å finne tid og energi. Jeg digger alt jeg gjør.

Som gründer så bestemmer jeg meg for hvordan å hva jeg skal gjøre. Det digg jeg aller best liker ikke å ta i mot ordre ifra andre. Har faktisk aldri likt det så gründer livet passer meg perfekt.

Ønsker deg en nydelig dag ❤️

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

Fantastisk 👌

Hei kjære lesere ❤️

Hvordan har du det i dag? Håper du har det bra. Været er ikke så bra i dag, men jeg har ikke trengt å. La det styre humøret mitt.

Denne weekend gikk så fort hadde mye på agendaen her hjemme. Fikk god hjelp av min yngste sønn. Fantastisk nydelig å få huset mitt mer slik jeg ønsker å ha det.

Denne weekend ble akkurat som i min ånd at vi alle fikk bli samlet sammen i hyggelig lag med god mat og drikke. Tid for hverandre er noe som gjør min glede sterkere.

Fikk øvelse kjørt sammen med yngste sønn, artig å se at det går fremover med kjøringen Hannes. Bare det å følge opp det gir meg en stor glede.

Nå er det ny uke igjen som jeg gleder meg til å starte med. Yngste sønn er i sin andre uke i ny jobben. Så her kommer han til å få utvikle seg mye fremover.

Når jeg ser helheten i alt jeg legger min energi i så vokser det som skal vokse. Bedriften min så klart. Jeg har satt mer ønsker å fokuse på hvordan jeg kan utvikle bedriften min mer på en positiv måte. Som generer til økonomisk gevinst. Så er det bare å gjøre tester her nå fremover. På hva som gir mer økonomisk vekst. Ikke alltid like lett å stå i absolutt alt, men jeg har troen på at jeg lykkes med mine mål.

Når jeg ser utgangspunktet som jeg var i å. Det jeg står i nå er det ingenting. Vi klarer absolutt alt å igjen en utvikler seg fremover via å se at det vi gjorde fungerer.

Mandager liker jeg meget godt, Ny start på uka å spennende hvordan denne uken kommer til å bli. Jeg ser så tydelig at jeg gjør de rette tingene som generer til vekst at jeg skal ikke justere for mye heller. Så med andre ord jeg er på rett kurs å det er digg.

Takknemlig for at jeg har det bra i livet mitt, hus, hjem som jeg trives veldig godt i å jobbene mine digger jeg å, bil i fleng egentlig. Vi har det perfekte jeg å mine barn.

Vi er en gründer familie som alltid står opp for hverandre å støtter og hjelper.
Yngste sønn skal hjelpe den eldste med ene bilen, han jobber nå på Helgeland bilskade. Å. Får mye god læring der pluss har lært mye på studiet å. Han ønsker å bli billakkerer og biloppretter, han er super sterk ung mann. Så ja blir spennende å se om bilen blir som den var. Alltid gøy å se resultater.

Vi er født inn i en meget fysisk stek familie i fra min side å mine barns pappa er også fysisk sterkt. Så de har gode gener heldigvis.
Yngste sønn min ligner meget på min far og Hannes oldefar på begge sider. Alså min side. Der har han fysisk sterk og meget smart og meget teknisk via den andre siden. Artig å se hvordan de utvikler seg i fra å være en liten ungdom til å bli så stor å sterk. Det er fantastisk å se utviklingen å det å motivere til at de finner sin livsglede.

Ønsker deg en nydelig dag ❤️

Kjærlig hilsen

Elin Weronika