Da er 6 mnd over , bedriften vokser Gruben Massasje vokser seg større love

Hei !

 

Endelig en nydelig dag igjen , vi har ikke lov tel å sutter å jammer over hvor varmt det er, vi må bare kjøle oss ned i en bekk eller inne i et kjølig rom om det blir nødvendig .

Dagen i dag har vært innholds rik så det holder, jeg har vært på jobb i kommunen i natt, noe jeg ikke vært på måneds vis, men med de rette folkene så er det digg å være på litt natt skift å være for de som oppriktige trenger oss. Vi opplever ofte at vi har det godt, livet er å G, vi har det vi trenger å mer en det. Derfor så fokuser å det vi ser som viktig ikke bare det at en alltid må ha så mye . Fordi de opplevelser vi har , det gir oss mer tilbake en gods også gull.

Det å har fått jobbet opp mitt eget nå i 6mnd å ser nå at jeg er godt i rute med å legge av penger , til moms også betale den skatten som jeg skal i tide. Det er så godt å ha disse utgiftene fraskilt å få betalt fakturaer som medfører i en bedrift. Ikke alltid at en synes at jobben en gjør er verd det, men om en stund så vil en se at en høster resultater etter å ha jobbet målrettet opp et produkt som vi åpenbart tror på å ser at dette er drømmen som oppriktig blir til virkelighet.

Det å bygge opp drømmen, hobbyer om til business det betyr veldig mye før meg , fordi at jeg bruker de erfaringer som jeg har i meg , til å gjøre noe som er bra for meg også det jeg digger så veldig . Det å veilede andre til å være modig til å gå for drømmen, nå i dag så gjorde jeg det igjen , jeg engasjerte meg i en kunde som hadde en drøm , akkurat som jeg selv hadde da jeg var på kundes alder, ingen motiverte meg til å se løsninger da jeg var  på kundens alder , hadde garantert blitt mer påvirket til å følge drømmen min da , om jeg hadde noen som hadde stått å heiet meg opp å fram. Hadde jeg garantert motivert meg mer .

Derfor så ser jeg i dag hvor viktig det er at vi motiverer de som kan skape sine egen arbeidsplasser som har et flott potensial som de kan bygge videre på.

 

Det å ikke bare se seg selv at en også kan være for andre som jeg i natt var , for de som trenger vår hjelp til å mestre de ting som vi fint selv klarer. Det å få være litt på en slik arbeids  plass det gjør også noe med oss mennesker, vi viser andre en raushet også bare det å hjelpe andre , bidrar også til at en selv forstår at alt er ikke glamour. Det å kan gi andre som oppriktig trenger de gode ordene , den tiden , eller bare se deg . Det gjør alltid noe med meg , så evig takknemlig før at jeg har denne arbeidsplassen om jeg kan gjeste også  få lov til å gi omsorg til de som oppriktig trenger det.

 

Kunden jeg hadde i dag , etter et langt nattskift var her til meg for første gang jeg er som sagt alltid oppe  til eksamen , da jeg får ny kunder . Det er så spennende å se om en treffer , også om de blir fornøyd. Det som jeg også ser er at jeg skal ikke gjøre mye før at kunden kjenner på det at jeg gjør en godt jobb også skal det så lite til før at de også kjenner at de blir tatt vare på.

Det betyr så lite før noen at en fort kan glemme å gi litt ekstra  fordi det lønner seg selv om en kan føle at en gir også får en ikke noe igjen . Så er det nettopp det en gjør en får mer tilbake ved å gi en bedre omsorg, det lille ekstra som kunden genuint er oppmerksom på derfor så er det så skinnsykt viktig at vi leser kundens sitt behov også løser det problemet . Det å se at en også har fått åpnet opp før å jobb målrettet å nå målet som er at bedriften går godt er en også på god vei.

Det å være selger i tillegg av det jeg driver å med , bidrar også til at jeg øker mine salg ved at jeg tilføre nye kunder hele tiden . Litt gøy at jeg også selger hund  Shampo også balsam så jeg når ut til en kunde gruppe som jeg før ikke hadde fokusert på. Det er ofte slik med oss mennesker vi ser i tunell syn . Vi setter alt i en bås , så ser vi bare det vi alltid har sett. Er det noen hjemme også gidder en ikke å bevege blikket mer en høyst nødvendig. Dette er en faktor som alle oss lider av dette syndromet , da vi bare henger i det som vi kan også løfter vi ikke blikket noe lengre. Du er nøtt til å se til høyre også venstre også du er også nøtt til å lære deg noe annet en bare det du kan , fordi du stagnerer ved å være i den posisjonen som du er i hele tiden , du må våkne opp å leve et ekte liv.

Da jeg startet opp bedriften min i fjor , så bestemt jeg meg før at jeg skal utvikle meg under veis, det som er viktig er at en treffer også får tilført flere kunder også nye kunder tilbake, jeg ser også registrerer at jeg har fått mer nye kunder, som har hørt om meg via andre . Kult at jeg blir fram snakket også andre ser muligheten å gi meg en sjanse . Da en er ny i markedet , selv om jeg har holdt på i 6 mnd så er jeg enda fersk ikke alle vet om meg heller , så bare det å være ydmyk også stolt over at en har fått moms registrert seg , en har fått alle betalings løsninger som er så har en bedre utsikter før å kan gjøre større salg til en kunde. Det å ha  konkurranser på Gruben Massasje siden , det er så opplagt nødvendig  pga  å  markedsføre bedriften er nødvending før vår eksistens også utvikling .

Konkurrentene er så fint at vi har de, de er så opplagt nødvending før at jeg som konkurrer med flere må en være skjerpet også være der kunden også er, derfor så har jeg vært alltid fleksibel. En må alltid se hva kunden søker, hva som mange kunder ønsker av behandling så blir også min målgruppe ikke å kunne hjelpe alle , men de som objektivt er min målgruppen.

Selv om jeg også har definert over for meg selv hvem som er min målgruppe så vil alltid de som er forøyd også formidle hvor bra deres opplevelse er til meg , så derfor så retter jeg mitt fokus før de som jeg kan hjelpe å lindre deres plager .

 

Ved å fleks litt mellom ulike jobber gjorde jeg mer i starten av min virksomhet , jeg har stengt den døren at jeg jobber andre plasser dagtid eller ettermiddag. Så må holde min egen butikk åpen siden jeg har åpnings tider i fra 08 til 21 på kvelden , så må jeg også være tilgjengelige for kundene . Det føles så godt å ha stengt en dør , som en før bare noen år siden ikke hadde sett for seg. Vet at jeg kommer til å nå ut til mange flere kunder med at jeg har mange konkurranser også gir bort behandlings , isteden for å betale tusen vis av kroner i annonse utgifter så gjør jeg heller det en å ruinere meg , så får jeg også praktisert mer behandling også får jeg mange mennesker som øker den trafikken som jeg ønsker å ha .

Dagene er ikke like så derfor så er det også godt å kjenn at en har mye trøkk en dag så får en litt slakke en annen dag. Det betyr så enorm masse før meg da kunden er fornøyd da de går ut i fra meg , å sier de skal ønske seg gavekort slik at de kan ta turen oftere til meg. Dette er så magisk så godt at jeg gleder meg så , jeg ser at min eksistens er så behagelig så godt å vite at nettopp det jeg planla alene sammen med en god venninne ,av meg som puffet meg fram å sa dette får du til jeg vet hva du er god for . De ordene jeg fikk i fra henne er så behagelig , jeg er så takknemlig at jeg har igjen ord.

 

 

 

 

Da er det bare å nyte stunden litt ute , å glede seg på flere gode øyeblikk , jeg takker deg for at du tok deg tid til å lese bloggen min TAKK , jeg er veldig takknemlig !

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

 

 

Takknemlig ikke noe annet å si ! NÆMLIG ❤

Hei 😘

Livet er skjønt når vi selv bestemmer veien å kursen.

Bare det å kunne nyte dagen hjemme, ha kunder mellom salgene e noe jeg oppriktig gleder meg til å se fortsettelsen på .

Ved at vi høster mer erfaring å lytter mer til andre som kommer med velmente råd.  Så er det også noe som betyr mye for meg.

Gode råd er dyre heter det, derfor så ta til oss alt vi kan lære.

Ser nå i den prosessen jeg er nå i livet mitt . Jeg har mange baller i lufta, bokprosjektet mitt, andre prosjektet som jeg skal jobbe ut , før å igjen høste frukter av min kompetanse.

De erfaring som vi gjør , i alt vi opplever.  Så tilegner vi oss mer kunnskap som vi også kan veilede andre til å ta rett valg.  Eller veilede andre til å gjøre andre valg . Som igjen bidrar til at jeg utvikler min business.

Det å grunde fram noe som ikke er helt nytt , men nytt at en våger å gå for drømmen 😘😘kjenner jeg også på at dette kommer til å gi meg masse energi å større livskvalitet. Pga av at jeg både tar mine erfaringer som er knyttet opp mot alt jeg har erfart i livet mitt.

Til å utarbeide en ny jobb mulighet 😘

En bruker ofte å si all erfaring er nødvendig.  Så kan jeg jo også spør meg selv, var de erfaringer som jeg opplevde av negativ karakter.  Nødvendig å oppleve? Vi må lære på både vondt å godt her i livet, derfor så husk det dårlige.  Den vibrasjon som også ble sendt ut , da du var i noe vondt.

Det vi lærer av, derfor så er det avgjørende at vi lærer i alt å kan veilede andre.

Derfor så kjenn jeg på at dette året , gir meg enormt masse tilbake ved at en heller ikke vet hvordan veien framover kommer til å bli.  Derfor alltid ha rett fokus 😙

Det å merke seg ut , som et annet merkevare så gjør en også noe annet .

Ser i alt jeg gjør i forhold til Gruben Massasje, så er det alltid forespørsel å mange som lurer på ulike ting.  Alltid hyggelig å møte nye mennesker som er positiv til jobben jeg gjør .

I dag hadde jeg flere positive kunder , fornøyde kunder som ble trukket ut da jeg loddet ut gratis behandling.

Det betyr mye for meg at de som får en gratis behandling også går ut ifra meg fornøyd.

Det å kjenn at jobben begynner å ta mere form , den gjør mer med meg, pga at jeg ønsker å utvikle meg mer. Det å høre av kunden som kjøpte gavekort.  Skal kom innom deg å booke tid, yes det e så deilig å kjenne på kroppen at valget jeg har gjort betyr også enormt mye da en opplever at nye kunder finner veien til meg 😘

Takknemlig for at jeg er så heldig å oppleve denne reisen, takknemlige for at jeg også våger å stake ut min egen kurs, som ikke jeg selv vet hvor den tar meg.

Tusen takk for at du leser bloggen min.

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Kroppen Bobler av Glede spennende tider.

Hei !

 

 

Enkelte dager så blir ting ikke alltid som en hadde forventet, men det er jo også det som er livet, vi forventer at det skal skje , også forventer vi at alt skal legges i hendene å oss , så skal alt gå som smurt .

 

Det er ikke akkurat slik livet er vi skal ha litt u-svinger , v i skal kjenne at kroppen bobler av glede også skal vi kjenn på smerten av å ikke få det vi forventer , det er å leve .

Det som er det motsatte av å leve det er døden , det er enda ikke aktuelt  selv om det lett kan bli høy aktuelt da tiden er inne . Vi fokuserer ofte på det som ikke betyr så meget , hvorfor ?Det er det vi henger oss opp i klær også mote å det ytre hvordan vi ser ut . Selv om det alltids er nok andre områder som vi heller bør være konsentrert om en det ytre som ikke gir oss andre ting en sosiale plager eller angst før å mislykkes , ikke være fin nok .

 

Det å skape sin egen kule stil like jeg veldig godt , å ikke alltid må følge motene slavisk , en om Mannfolk også plutselig ble mote også vi måtte følge deres mote før å passe inn ? Hvordan hadde vi damer tatt det ? Tror ikke vi hadde likt det like lite som mange av oss er lei av å må følge evige mas etter å være nok pen, se bra nok ut osv.

Ser alle de karakterene av menn som tiltrekker meg , de har former , de har lår også  har de god mage . Det er veldig sexy synes jeg at de uttaler litt ujålete side av seg selv , at de kan kle seg litt fiks også , bare mannfolket er barskt er det nesten ikke nøye hva han har på seg, det er best om det er litt lettkledd også ser litt hud.

Vi skal drømme oss bort i blå eller brune øyne eller alle farger i øynene , de som målbinder oss slik at vi blir bergtatt , å ikke klarer å få oss løs .

Tar oss tilbake til ungdommens år , der vi var unge å sexy vi fikset oss opp å ville ta oss bra ut , menn de kom alltid som de var, vi kvinnfolk hadde stått bakom speilet å sminket oss i timevis , spakkel som det heter så pent å rent.

Vi kvinnfolk vi vil også framstå som yngre en vi er , ved å stelle med kroppen vår også se yngre ut , ta oss bedre ut å se frest ut . Jeg må si jeg digger å være  meg selv , med litt innslag av litt make up som tar meg litt oppover, til nye høyder vi vil jo fremheve det vi liker med oss selv.

 

 

 

Ved å være 100 % trygg i seg selv , så er det også godt å kan være et forbilde for mange der ute som kan ha meg som et forbilde ved at de ser hva jeg får til , pluss at jeg våger å være meg selv uten å må gjøre nevneverdige forandringer .

 

I dagens Botox samfunn så må vi som er godt voksne være de rette rollefigurene for ungdommen, at vi ikke må forandre oss .

Mange er veldig redd for å få kreft , men Botox også andre skjønnhetsmidler er også kreftfremkallende så det er mye bedre å framstå som vi er , det er både enklere også lettere for de som kommer etter oss .

 

Ved å ha mange baller i luften som jeg har , nå for tiden har jeg så mye jeg gleder meg til å gjøre at en bær ikke tru på det. Ofte må jeg klype meg i armen for å bevise at jeg lever også at dette er ekte.

Ved at vi lukker en dør så åpner vi flere nye dører , i morgen så skal jeg lære meg mer om masse som kommer godt med i Gruben Massasje , om aromaterapi oljer , å hvordan disse skal brukes. Dette kommer til å hjelpe meg veldig å samtidig så gjør det også noe med at jeg hever min kompetanse , ved at jeg lærer meg nye ting. Som jeg kan vise kunder da jeg får de igjen .

 

Det er så godt å kjenne at kroppen er spent også er det en viss forventning også gleder jeg meg så at du vet når går fingrene av seg selv på tastaturet. Dagen i dag har gått med til jobb med regnskap også kunder, det må til i min bedrift også , godt å få det unna gjort, pluss at jeg fikk betalt momsen inn også levert inn selvangivelsen , godt å vær ferdig med det. Det å være i rute med alt er bedre en å være i utakt, derfor planlegg jobben som en skal gjøre så har vi også mer å gled oss på.

 

Nå er det kvalitets tid her hjemme med en god bok og litt tv titting , ha en fin kveld du .

 

Tusen takk for at du leser bloggen min .

 

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

 

 

 

Like kloke ord nå som på 90 tallet ❤

Hei 😘

En nydelig formiddag, kan pluddre litt med både jobb også få kunder i mellom salgene 👌

Alltid gøy å få solgt mere produkter til kunder .  Det som igjen bidrar til at jeg  lykkes mer med min jobb .

Det å få lov til å utvikle meg mer, å samtidig være så heldig å ha denne evnen til å jobbe mål rettet.

I dag jobber jeg  inne, siden været ikke er det beste.  Vi må
Nyte dagene godt pga det lett kan variere . Variasjon er ikke noe som gjør noe galt, er greit å nyte alle dagene.

En må bare sett pris på de dager vi har det godt, med masse go vær.  Skal ikke så mye til før vi her nord blir overlykkelig over varme 😘

Jobber med å få levert inn selvangivelsen, litt godt å ha 1 mnd ekstra, men alltid så tar vi ting til siste slutt.  Det å ha kontrollen på alt selv bidrar også til at jeg lærer mye i denne perioden.  Det gjør mye med mestrings følelsen min at jeg våger å gå inn i denne fasen i livet mitt med åpent sinn.

Ofte kan vi lure på om ting er bestemt i forkant? Jeg ser nå at det vi søker mot , er også det vi ønsker å utvikle oss i . Jeg har alltid ønsket å utvikle meg mer, så tiden framover kommer til å bli kanon bra.

Har mange nye ting som jeg skal være med i , som kommer til å bidra til at jeg får mere økt kunnskap i forhold til jobben min i Gruben Massasje.  En må hele tiden være i utvikling, vi kan ikke stå stille å ikke se verken framdrift eller resultater.

Ofte tar jeg meg til året 2012 som påminner meg, min utholdenhet, styrke også vilje .

Året 2018 kommer med mange nye erfaringer, mange dører lukker seg , mange nye åpner seg .
Om frykten for å ikke lykkes, tar jeg tilbake blikk på året 2012 , da jeg kjempet min største kamp.

I fra 2012 til 2018 så har jeg før det meste jobbet hele tiden, fra 40 til 60 timers uke, med skolegang, mamma som fikk kreft å døde under 1 år , alle studiene som jeg staret på , før å tilegne meg mer kunnskap.
Kunnskap er noe vi objektivt behøver , i forhold til å lykkes i vår jobb.  Som omhandler å jobb med mennesker.

Ved alle disse årene har en sett hva en ikke skal kopiere av dårlig ledelse . Å ukultur som ofte følges med i negativ farvann.

Det at jeg har mistet interessen for å jobbe i helse sektoren, er også garantert pga meget dårlig ledelse og ukultur.  Heldigvis finnes det noen gode ledere  der . De er dessverre i få tall, men de burde få en større plass . Fordi de gjør en unik jobb ❤

Ved å utvikle seg mere å finne mere nytt å gjøre er noe som også er sykt spennende.

Vi behøver å forflytte oss ved å få mer lærdom som skal til før å lykkes videre .

En lærer også kopierer en lett det som en ser fungerer , jeg har alltid hatt lett for å kjenn på dårlig og god energi.  Er meget sensitiv for energi, så snart ting ikke er som det skal, da trekk jeg meg unna .  Godt å ta grep å værne seg selv om det behøves.

En sjef jeg hadde sa til meg på 90 tallet, en skal ikke være på en arbeidsplass i mer en 5 år, om en ikke kan tilføre mer i bedriften.

Må si meg så enig med han, å godt å se at de som er eldre, også gir deg kloke ord som i dag er like kloke som på 90 tallet.

Så med andre ord, jeg har jobbet på overtid i helse sektoren, spennende å se videre hva dette magiske året gir meg.

Det som er så gøy er at alle gode erfaringer, de bidrar til å få et bilde i oss . Som både former oss også lærer oss masse . Jeg er så heldig at jeg finnes ikke redd for å jobbe mot et annet mål.

Snart er vi i juni, må si jeg gleder meg enormt 😘

Tusen takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Magisk dag ❤

Hei 😘

Dagen i dag har vært aldeles nydelig, kan ikke klage 😘

Været å alt en har vært i har gitt meg masse gleder . En skal aldri se tilbake å dvele, en må heller se framover også stå på å se løsninger.

En kan erfare at livet ikke alltid er like lett, det som igjen bidrar til at vi lykkes. 

Da en dør lukkes så åpnes alltid nye dører. Så aldri fortvil, en må alltid se lyspunktet, fordi det er nettopp det som også holder livet i oss.

Sommer å sol , bidrar også til at vi ser lettere på livet, være sammen med flotte folk bidrar også til at vi ser lyspunkt å åpner opp for nye å bedre veier .

Det er godt å se at det en tror på også kommer med de resultater som en ønsker, vi må tru på det så åpner vi mer opp.

I dag fikk jeg en sterkere bekreftelse på at jeg har gjort rett i et valg.

Ofte kan vi vær redd for å gjør egen valg, pga av penger også ønsker vi ikke å tape ansikt. 

Jeg ønsker kun å oppnå noe som jeg kan være i , som jeg selv ønsker å vær i . Ikke noe som ikke føles riktig.

Derfor lytt alltid til magefølelsen, svaret ligger i bølgene i den følelsen.  Det ble så avgjort i dag, godt å vite at framover kommer til å by på masse nye opplevelser 😘

En konkludere med at: framover så kommer jeg mer tydelig fram, jeg er nå en frilanser på 100 % , surrealistisk på en måte, magisk på en annen måte ❤

Vi lever kun en gang, dør jeg i morgen så vet jeg at jeg har ikke støtet noen, jeg har gjort hva jeg har kunnet.  Vi Må framover fokuser på det en ønsker mer av .

Jeg trekker meg bort i fra avfall å mas , i fra det som ikke betyr noe.  Derfor så gleder jeg meg veldig til å starte denne reisen 😘

Ved å bygge opp det en objektiv tror på så lykkes en , det synes så godt i dag at jobben en gjør, høster fruktene av jobb som i grunn ikke ofte synes 😘 derfor fortsett i disse spor så bringer en mer suksess.

Tusen takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Hvor vanskelig skal det være å spørre en Mann i sin beste alder før Rullatoren tar han fra meg !!

 

Hei !

 

En nydelig dag går mot slutten dagen den blir akkurat som vårt fokus er , vi tilfører oss den energien som vi ønsker oss om det er godt eller det er dårlig.

 

Derfor så er det lurt at en tenker over hvilke signal en sender ut , til seg selv ved at en fokuserer på målet også drømmen . Gjøre den virkelig i stede for å si at dette får jeg ikke til ,  men så ønsker en å gjennomføre det , men en sender ut et signal som at en ikke får det til. 

 

Om vi ønsker å lykkes i en jobb , så fokuserer vi på at vi ser for oss drømmen , så har vi en annen faktor som herjer i oss , om vi har nok penger eller om det er risiko som er . Dette forhindrer din egen lykke før å nå ditt mål.

Fordi du sender ut 2 signaler som begge har 2 ulike betydninger så da , får du faktisk ingen respons med å lykkes med noe en ønsker , pga av at en selv sender ut frykt også glede i samme faktor.

Det er ikke alltid lett å se for seg om en vil lykkes, men det som i alle fall er lett er å omprogrammere ditt eget tankemønstre dette koster ingen ting ,  også gi dette tid så ser du at ting løser seg bedre for deg.

Vi tiltrekker oss mer støy ved å være negativ så det henger ikke opp mot de drømmer som vi sender ut , så lev det livet som du vil fortelle alle rundt deg. Ved å være en selv så bidrar en til å være mer sammensatt , de verdier som vi representer de blir også mer synlig . Selv om enkelte oppdrag kan ta litt tid , så fortvil ikke , det kommer til deg.

 

I dag tidlig da jeg hadde sola så godt her i hagen , så fikk jeg en visjon et nytt giv i meg som gjorde at jeg har skrevet ned en del mål som jeg skal gjennomføre . Det er viktig for oss alle å gjøre det , pga av at vi må sette oss mål også skive de ned for oss selv, både grunnen til målet også hvorfor en skal klare målet , det definerer også en større klarhet om målet og jeg er i samme bås .

Det klinger ikke godt om en ikke går god før det en selv skriver , da hadde en like godt kunne langt det ned med en gang, en er den karakteren en er , derfor så er det så godt å kunne se mulighetene som ligger der , også gjøre dette til større en drømmen , bare det å være modig , tøff også våge å jobbe mot målet er like vanskelig som å si til en du liker godt ,at jeg synes du er søt.

Jeg har bestemt meg , jeg skal øve på de ordene som er lett å si , de er mest vanskelig å si en å be noen dra til helvete er jo så jævlig lett, hvorfor får en ikke til å spørre en mann i sin beste alder , før rullatoren tar han , om han og jeg har en sjanse til å bli bedre kjent med hverandre ?

Det å gi ting tid er veldig godt, det å vise andre raushet er også noe som jeg liker veldig godt, det å små prate med andre er jeg veldig god på , men det å si I Love You er jeg ikke like flink til , hvorfor er de ordene så vanskelige å si til en person som utstråler en slik karakter som igjen er veldig tiltrekkende ?

Jeg kan rett si til en mann , hvor dyktig du er de er heldige de som har deg osv , men det å lete opp mannen i mitt liv er ikke like lett, lett er det å finne han men ikke like lett å kapre han , som det var før. Vi hadde ingen hemninger før , vi satt bare ut et agn også var an der, jeg husker å erindrer at jeg bestemte meg tidlig hvem jeg ville ha , også fikk jeg vedkommede, men hva gjorde jeg , jeg sendte ut et signal også pratet jeg , blikket var forførende , også hadde jeg trua på at jeg fikk han . Jeg hadde sykt høy selvtillit da også , det har ikke endret seg , heldigvis men jeg er ikke like pågående som da, jeg har roet meg er jo før fan blitt voksen .

Det at en er blitt voksen betyr ikke at en ikke skal kunne flørte , men ser jo den at her har en endret seg masse , er jo godt at en ikke må på død å liv date alle en ser som hyggelig, da hadde jeg vært på date enda . Det handler om å være moden å trygg i seg selv , jeg tenker at jeg skal teste ut denne gode teknikken ved å fokusere på det jeg vil ha , så skal jeg visualisere dette både mentalt også fokusere mer på mannen i mitt liv ,så skal dere få høre om dette lar seg løse uten å måtte jakte videre hele tiden.

Ved å fokusere på alt vi vil ha , så må du se dette for deg , jeg er velig flink til å fantasere så jeg klarer dette lett, men det er slik det er i alt, en kan visualisere alt en vil få til seg av alt en vil å ønsker å oppnå , men verdien også målet må samsvare . En kan ikke si ene dagen til seg selv at du ikke lykkes , også neste dag så lykkes du. Vi må være bestemt på at dette klarer vi, vi tiltrekker oss alt vi fokuserer på , derfor er det viktig å fokusere å det du vil ha i ditt liv. Derfor lønner det seg ikke å fokusere det en vil ha bort, i livet sitt det kan en bare registrer at det har en ikke lengre å fokuser ikke mer på det. Gi det du ikke vil ha til deg null energi også det du vil ha til deg mer energi.

Jeg skal i kveld få ordnet med kapitlene til bokprosjektet mitt , jeg har satt meg et mål å bli ferdig med boken  år. Har bestemt meg for å kutte på den tiden jeg ofte har sløset bort på ting som ikke gir meg mening så derfor da en kutter noe , å gir det som en vil ha mer tid til så klarer en også å få det gjennomført.

Hvorfor hele tiden være den som hele tiden spørre andre om de vil være med på noe , nei før pokkeren ta grep også stak kursen ut som en selv vil så blir dagene så mer oversiktlig .

Det å tilbringe dagene mine med flotte folk som gir meg masse næring , i opplevelser også goder relasjoner , betyr enormt masse for meg . Det gir meg større næring for å lykkes å hente den kraften som jeg har i meg . Det å vie tiden sammen med andre er viktig fordi det gir oss mer tilbake i forhold til både gleder også lærdom .

 

 

Tusen takk før at du leser bloggen min .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

Skal PRINSESSE vil ikke finne Prinsen !

Hei !

 

Da en sitter her alene en lørdags kveld å synes det er helt innfør er en blitt vel gammel ? Bare det å lene seg mer tilbake å nyte stunden her hjemme er i grunn godt.

Selv om det er også veldig hyggelig å ta seg en tur ut å livet å se folk så må en konstatere at det er ikke som det en gang var , at en alltid kjent at en måtte være der det skjer , før å bli nok tilfredsstilt.

Bare det å kan roe ned , være hjemme er også noe som en kjenner på at det er innfør også . Selv om en kan virke veldig kjedelig for enkelte så er det helt greit å roe ned å ladde batteriene opp til en ny flott uke som skal gi oss masse flott varme .

Bare det å kjenn at vi nærmer oss sommeren med raske skritt gjør så absolutt masse med meg , jeg gleder meg enormt masse til å kan få nyte dagene ute å vite at jeg bygger opp min egen karriere hjemme fra, det å kan sitte ute å drikke kaffe samtidig som en jobber er genialt.  

 

Selvfølgelig er det ikke alt som er like lett da en er sin egen sjef en må lære å utvikle alt selv , en kan ikke bare ta seg fri da en selv ønsker det . En må stå på men det er jo også det som igjen gir de resultater som en er sugen på som bidrar til at en lykkes med drømmen .

 

Alle som starter opp en bedrift har et mål å lykkes med det de ønsker å jobbe med , å bare det å få det til motiverer også veldig. En venninne av meg sa til meg , at du må forvente at du får dager da det ikke skjer noe i din bedrift . Det er klart ingen dager er lik så derfor er det viktig at en aldri helt gir opp drømmen om det er det som skal til før å ha det bedre i livet .

 

 

 

 

Jeg har sett for meg ulike metoder for å nå drømmen min , ofte kan jeg få en ide som kan bidrar til økt trafikk i Gruben Massasje , det å utvikle bedriften er noe jeg oppriktig er veldig glad i. Så derfor så er dette babyen min som jeg må verne om , pluss at jeg må utvikle meg før å gi deg som kunde et bedre tilbud en jeg har i dag.

Det å være under utvikling er veldig godt , en blir tryggere på seg selv ,  ved både å gå i en annen gate , pluss at en også skjerper seg veldig.

Det å ha bestemt meg for å stenge en dør om ikke så lenge , så betyr også det at jeg vier min egen oppmerksomhet før mitt eget prosjekt mye bedre.

 

Ikke alltid lett å  ta beslutninger som kan være en risiko , men tar vi ingen risiko hva kan vi tjene da ? Jeg ser ved alle anledninger da jeg har stengt en dør så har nye muligheter alltid  åpnet opp for meg fortere da jeg har lukket en dør . Derfor så ser jeg nå at tiden den er moden før å gjøre dette igjen . Dette året skal gi meg mer utfordringer , jeg skal modnes som en gammel vin blir , bare bedre jo eldre vinen blir . Derfor tar jeg å lukker nok en dør som skal både gi meg mer opplevelser også gi meg mer ro til å gjøre mer av de prosessene som jeg har startet opp med .

 

 

Derfor så skal jeg gjøre det , jeg både gleder meg til  lukke en epoke i livet mitt , også åpner jeg en ny epoke i livet mitt. Da vi kjenner at vi trenger annen pust  å annen energi så må vi alltid tilføre oss det. Aldri være redd for å gå nye veier, ta andre valg. Ofte så er vi så redde for hva naboen også alle andre måtte mene om oss. Fordi pga de valg vi har besluttet å ta. Om vi finner en kjæreste som er mye eldre enn oss selv eller vi tar andre gale valg som de som tror de er så normale blir redd bare ved tanken å  gjøre noe som ikke er helt A4.

Derfor vær mer deg selv , gå for det du vil gjøre også vinner du også mer på dine gale valg. Tror faktisk at jeg har det mye bedre ved å gå for drømmen , enn å være med en kjedelig snål kar , som ikke gir meg annet en hodebry . Skal Prinsesse vil ikke finne prinsen , ja så må den karen være meget så reflektert , trenge ikke å være mer utstyrt en at de klarer fint å være inkluderende , en trenger bare en som er raus av seg , ikke noen kipe karakter de går vi førti , ikke for at en må få gaver i tide å utider , men det å være raus er en god egenskap.

 

 

Jeg faller for de menn som lett kan være en konkurrent , har et hode som er skapt slik at en kan gjøre noe annet med det en kun å kline , du skjønner vi må kan reflektere å ikke bare se i noen dyp blåe eller andre fargevalg . Som tar oss til en annen planet , du vet vi blir så rare da vi er inn love , at vi kan forveksles med en ny klekket spurv som går på glattisen å bare faller ned .

Det er derfor vi alltid om vi er forelsket i bedriften eller en mann eller noe annet som en ikke vil fortelle andre om , så ja da må vi alltid huske på at vi er små rare da vi inn love uansett om det er i bedriften eller om det er privat .

Så må vi ofte få en hammer i høvet å bli godt tilsnakket av de som er glade i oss som  ser tydelig  at vi er bambi på glattisen . Ikke så lett selv å se det , derfor er det alltid godt å få en som bryr seg om deg til å si det.

Den informasjon vi ofte får i fra andre er lett å mistenke at andre ikke ønsker vår eksistens . Derfor så lytt mer en du selv prater , spesielt om det er noen som ønsker å si noe til deg.

Velmente ord er ikke vonde , men vi tar det vondt pga av at vi ofte selv vil kun høre det som er bra rundt oss. Derfor så råder jeg Absolut alle til å våg å være seg selv , også vær en god venn . Det er ikke noe som koster noe fordi vi får igjen ved å være en person som alle setter pris på.

 

 

Det å være en grunder der vi tar våre egen veier , som gjør at vi staker kursen ut å en annen måte , så åpner vi opp før andre som ønsker å kopiere oss , ved at vi våger . Tenk mer på det om noen spør deg om råd eller hvordan du løser et problem på jobb eller hvordan du fant ut at du skulle våge å gå for drømmen din . Noen trenger andre som kan si til de at det må du gjøre , noen trenger råd å veiledning i mange mange år. Før de kanskje tør å gjøre det de drømmer for. Andre  våger aldri å gå for drømmen sin pga at de er redde for å mislikes. Jeg synes alle sammen som våger å gjøre noe annet , som er utradisjonelt eller rett å slett følger en drøm som de ser de kan virkelig gjøre , faktisk ikke alltid vi vet om det er realiserings bart om vi starter opp , men den som intet våger den vinner heller ikke.

Jeg oppfordrer deg ikke til å lytte til mennesker som ikke forstår det å være grunder, pga vi er nok et eget folkeslag, vi vet hva vi prater om så oppfordrer jeg deg til heller å prate med de som har gått veien før deg , i stede for å gå til de som tror de vet .

 

Tusen takk for at du leser bloggen min .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

 

Godt med helge følelse .

 

Hei  !

 

En nydelig dag å stå opp til , selv om det er litt vindt mellom slagene så er det Sol også magisk vær.

Det å kan nyte dagen her hjemme , bare ved å filosofere også gjøre litt , å litt her hjemme er før meg veldig godt å behagelig . Det som er godt er å eie tiden min selv , kjenn at jeg ikke helt forstår alt , bare i fjor så hastet jeg av sted alle helgene på jobb , nå i år så jobber jeg kun før meg selv før det meste. 

 

Bare det å kjenne på den indre roen , hva det objektivt gjør meg betyr også mer en hva penger også titler er for mange . Det er bare å fokusere på at en skal lykkers med de prosjekt som vi foretar oss , så derfor må en aldri gi opp.

 

Huset i dag preges av hjemme laget mat, det å kjenne duften av mat også som er laget på kjærlighet å glede betyr så enormt masse.

Ser nå at det å produsere noe godt her hjemme er mer viktig  en det kanskje var før , nå kjenn jeg på den indre roen også kjenner jeg også at jeg koser meg enormt med å lage noe godt. Et hjem som ikke lages mat i er ingen plass som en trives i , så en må skape gode relasjoner , å bare det å produsere noe kunstverk selv gjør også at en har det bedre med seg selv.

 

 

 

Bare det å finne de rette kombinasjoner innen for kjøkken verden som matcher  hverandre er så gøy , vi har ikke bare de vanlige råvarene nå heldigvis så vi kna åpne opp blikket vårt , å se mot andre tradisjonelle grønnskaper som er meget så gode .

Så det gjør seg å eksperimentere litt på kjøkkenet også ikke bare innen for karrieren jeg gjør det.

 

Siden jeg startet opp med Gruben Massasje så har jeg fått økt salg i alle salgs jobbene mine , det at jeg valgte å skille de da jeg startet opp var i grunn et feil steg, fordi hadde jeg vært like trygg i meg , som jeg er nå hadde jeg garantert vært lenger opp . Det er ikke garantert att jeg hadde fått de kundene jeg nå i dag har men , hvem vet.

Uansett så er det gøy å se at en har prestert også har en fått til mer enn jeg hadde forutsett , bare det å glede seg til å kjøre ut varer eller at kunden skal kom å hente de , er en jobb som jeg oppriktig digger.

Bare det å få tilbakemeldinger i fra kundene at de er fornøyde så gjør det mye med meg  jeg er evig takknemlig.

Det å se at gode venner også støtter meg mer og mer opp, de vet hva jeg kjemper mot å eie tiden min selv, de vet hva som er min drøm at jeg vil klare å være helt selvstendig uten helsesektoren i bunn.

Det å ha satt seg dette målet så vet jeg også at jeg skal klare det . Bare når jeg skal stenge den døren er ikke helt klart.

Jeg har overfor meg selv bestemt at jeg må stenge en ny dør før at jeg skal kunne lykkes med de valg jeg har tatt meg. Ikke fordi at jeg ikke trives der , men objektivt før at jeg trenger å få luft også kun fokusere på mitt eget mål.

 

Derfor er gode omdømme ifra andre så innmari viking at de forteller at de liker produktene , også at de kan anbefale meg , det er noe jeg setter dypt pris på . Allerede mange av mine gode venner som har gjort det, dette er noe jeg blir så glad før , fordi skal jeg overleve så må folk vite av meg, også må de som liker produktene også fortell andre at de kan få kjøp de dirkete i fra Gruben Massasje . Jeg har ikke alt på lager, men jeg har en god del produkter som de kan få kjøpt med en gang , ellers så bestiller jeg opp til kunden det de vil ha .

 

 

 

 

 

Ved å omringes av gode venner også flott familie , så er det behagelig å være til. Jeg gjør alltid mine grep som gjør at jeg tilfører meg den rette energien som jeg skal ha i meg, før at jeg skal klare å utvikle meg også samtidig , ha rett fokus.

 

Ved at jeg er negativ , eller er sammen med karakterer som er det , så må jeg alltid rense meg etter et slikt nærvær , fordi jeg vil ikke ta dette til meg i mitt liv.

Det som er vi lykkes ikke i noe vi ønsker å foreta oss , ved å være blærete eller negativ vi tilfører oss ikke kunder heller . Derfor så er det så avgjørende at vi renser luften , fordi vi tiltrekker oss det vi tenker også det vårt fokus er i , så oppfordrer alle sammen til å endre det fokuset som ikke speiler de rett, fordi ønsker jeg å lykkes så kan jeg ikke ha negative tanker om meg selv eller andre.

Så valget er enkelt vi må heller ikke la oss påvirke av andre negative omgivelser , fordi da må vi også rense oss .

Alt vi tenker på eller gjør , det som er vår konsentrasjon er også det vi tiltrekker oss mer av, så jeg bruker alltid å får bort alt jeg ikke vil ha å tilføre det som jeg vil ha mer av, vi må verne oss mot negativ støy.

 

 

 

Sommeren er å god vei til å komme tidlig i år, noe jeg setter stor pris på , i går da jeg å en venninne var på en ny Indisk restaurant her på mo ,var oppriktig behagelig å få maten servert, det å se så mye folk kom inn å gi denne restauranten en sjanse synes jeg var veldig fint. Når vi var ferdig å spise kom ei dame som ventet på et ledig bord, hun kunne fortelle oss at fuglene hadde byget reiret 2 ganger , dette betyr at det blir en meget flott sommer .

I neste uke blir det godt over 20 grader opp mot 30 g så yes må si en gleder seg meget .

Dette kan vi like veldig godt at været er så fint , å en varm flott sommer her hjemme er noe vi også behøver. Godt å se at vi har så mye å se fram i mot .

 

Tusen takk fordi at du leser bloggen min .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

 

Har GARANTERT bedt mange flotte menn om å vinne veien tl HELVETE selv !

 

Hei !

 

Dette kan vi godt like sommer vær også kan sitte ute , å ikke frys bare nyte livet . Kan ikke si det oftere men dette været er bare aldeles magisk , det gjør så mye med vårt humør også hvordan vi selv ønsker å ha det.

Det er slik at en blir mer motivert til å lykkes med ulike oppdrag da solen er her, så blir de ting som er betydnings løse mindre også retter vi også det fokuset som nettopp bringer oss opp til andre nivåer.

 

Ved at en registrerer alt rundt seg , hvordan alt er så bidrar også dette til at vi retter det største fokuset på kanskje dit vi ikke ønsker å være.

 

Derfor så skal vi oppnå suksess  med hva det måtte være så , er svaret for å lykkes å se positivt på målet . Vi lykkes aldri med å tenke negativt uansett om det er ment for å hjelpe , eller hva det måtte være.

Den beste hjelpen er at en distanserer seg også fokuserer på hvor en selv vil henne i livet , så tiltrekker du deg det som er viktig for deg. Fokuserer vi på de opplevelser som vi ikke ønsker i livet vårt , så får vi også mer av det.

Derfor så er det best å fokusere på det vi objektivt ønsker å ha i livet vårt, det som gjør oss glade , dermed så tiltrekker du deg de menneskene som også ønsker det samme som deg, da møter du de eller de kan henvende seg til deg , fordi dere har nettopp den samme energien det ønsket .

Ved å ha det rette fokuset å se det for seg i 15 til 20 minutter kvar dag , så tilfører du kroppen din mer positiv en om du ikke gjør dette. Tenk eller skrive ned det som gjør deg glad , det du vil ha eller det du ønsker å oppnå av opplevelser . Så fokuserer du på det å ser det for deg at dette skjer så gjør det nettopp det, i stede for å bruke tiden å ting en ikke kan rette opp i , eller forandre så gjør din egen dag bedre også lykkes du mer å får et mer rikt liv som gjenspeiler de verdier som du har i deg.

 

Det å rette fokuset dit en vil også se for seg at dette skjer , å lage dette som en film som en gjør kvar dag i 15 til 20 minutter , altså mental trening for å rydde det tanke mønstret en selv har også rett det fokuset som en selv vil ha i seg.

 

Vi kan føle oss ikke bra nok , at vi sliter på ulike områder at vi ikke får ting til eller at vi selger dårlig , dette medfører bare negative tanker , som igjen ikke bidrar før videre salg . Dette er i grunn i min gate , skal jeg øke min business så må jeg fokusere på at dette klarer jeg , se målet framfor meg , se at jeg får vekst osv.

Være positiv selv de dager som en kan føle at det er litt i det roligste laget, så vips så har en masse å gjøre , så vær takknemlig for alt en går igjennom å lærer på denne veien.

 

Jeg har registrert at ved at jeg har truen å at jeg oppnår noe , også har roen i meg så kommer det til meg det jeg skal ha . Er det slik at jeg stresser fram mot målet så er det ofte at en ikke lykkes med det en vil .

Det blir akkurat som at en søler det selv til , ved at en haster av sted. Det kan virke veldig rart ved å bare se fort på et objekt å ta en konklusjon da en ikke vet hva en snakker om , derfor så må en vite også ta ting før det , som det er .

 

 

 

 

Bare det å vite at vår eksistens betyr mye for andre en vi ofte tror eller forstår ikke alle som brifer ut med hvor mye vi betyr for andre , ikke alle er slik som jeg at jeg tørr å si hva jeg mener , å står for det. Før kunne jeg være dypt direkte , nå er jeg enda dyp men kanskje en smule mer gjennomtenkt , er mer moden nå en før også setter vi livserfaringen på toppen av vår forståelse også da skjønner vi også at vi kan såre ved å være for direkte.

 

Vi lærer i alt som vi opplever i livet vårt , ikke alltid at all erfaringer er nødvendige ,  men ikke alltid like lett å få andre og en selv til å innse at mulig den reisen også var nødvending før å lære .

De erfaringer en gjør kan være dumdristige men vi må stå for de valg vi selv gjør , derfor er jeg så stolt over meg selv at jeg har våget mer i år en jeg hadde sett for meg i fjor at jeg kom til å gjøre , selv om dette hadde ligget i kortene lenge.

 

Jeg hadde så lyst å bygge opp en nettbutikk som jeg kunne selge ut varer derifra , jeg har den ideen enda i meg , klarer ikke å legge den bort pga av at den er realiserings bar . Det å ikke gi opp en drøm men la den ligge til en har fått modnet en stunder også veldig viktig , fordi vi må aldri forkaste gode ideer kan lett bli mer en bare en ide.

Veldig takknemlig forød at Ungene de er så dyktige til å hjelpe meg med å gjøre ulike arbeids stykker her hjemme, i sommer kommer det til å bli en arbeids leir med masse ungdommer , som skal ha litt jobb til meg i år. Masse som skal gjøres ferdig også er ungdommen så flinke til å produsere, å da vi er kreative mennesker rundt om kring her så klarer vi å ferdigstille flere prosjektere mellom mine egen jobber.

Derfor så følger jeg mer med å alt hvordan en kan produsere også utvikle nye ideer eller hva en kan produsere her hjemme , som igjen skaper noe som igjen blir en ny trend eller at en kanskje kan skape en ny arbeids plass bare en leker mer med en ide.

 

For å lykkes med alt vi gjør så må vi først å fremst ha motivasjon til å øke vår jobb også ville prestere mer i noe som en har låst seg litt fast i , en kan kjenne på det at Gruben Massasje tar en del tid, men her blir det også det jeg ofte snakker om , en må avpasse tiden på alt en vil å ønsker å gjøre .

Vi kan i blant slite med motivasjon på ulike områder , jeg har jobbet mer i det siste med bokprosjektet at jeg har formet mer hvordan jeg vil løse oppbyggingen også det å kjenn at jeg nå kribler etter å sett meg framfor tastaturet å skrive er mer stigende enn det har vært på lenge.

 

Jeg reflekterer også fordyper jeg meg i alt jeg gjør , sikkert derfor at jeg hadde fordypet meg enormt med dette bokprosjektet  , til jeg fikk skrive sperre for dette prosjektet, trist at jeg ikke har fått produsert så mye i det siste, men det er sikkert en grunn fordi jeg skal modnes på andre nivåer også skal det ta bokprosjektet videre en topp til.

Vi kan i bland ta for mange oppgaver i livet vårt , jeg er snar med å hoppe i noe jeg genuint ser for meg at dette vil jeg lære , eller dette kan jeg høste erfaringer ved å være i , eller at jeg kan ha dette som karriere bringende som gjør at vi har nok til gods også gull.

 

Nå i livet da jeg kjenner på denne lykkefølelsen skulle jeg nesten tro at jeg hadde funnet lykken i livet mitt , den største kjærligheten fordi jeg har det så sykt godt . Selv om jeg våknet opp alene , så drømmer jeg ofte at jeg ikke gjør det , håper at drømmen er ekte at det snart blir en sann drøm , viktig at en har noen som er glad i en , det betyr enormt masse for oss alle. Siden jeg har vært så uryddig i de valg jeg har hatt på de forhold jeg har bak meg , har jeg garantert bed mange flotte menn å om finne veien til hælvete selv , fordi en vil ikke brenne seg flere ganger en nødvending , så ja en blir mer årvåken med årene som en god gammel årgangs vin som er så opptatt at vi nyter den med all respekt .

 

Det som er en må være på nivå i livet , før en kan finne lykken , da tiltrekker vi oss de mennesker som er  ment to be .

 

Tusen takk fordi at du leser bloggen min.

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

 

Magisk må si det !

 

Hei !

 

Du snakker for en herlig dag , Sommer å sol i rana en kan ikke ha det likar en det e nå .

 

Dagen har vært magisk i fra start til nå , en får det en selv leverer så enkelt er det .

En vil bare ha slike dager selv om en vet etter sol kommer alltid regn , men så frodig å flott som vi i dag har det så kan vi ikke nyte dagen bedre en vi gjør i dag.

Vi må bare ta alt vi får av gode opplevelser som en tar i minne boken.

 

Det en ser i dag at ingen ting kommer av seg selv , ved å gi så får du igjen det er også slik livet er med oss. Vi må ta oss igjen å se hva verden gir oss av enkelte gode episoder. Noen ganger så kan små uhel være et ganske så kult øyeblikk , en får i vært fall noe å le av . En god latter har alltid vært innafør en må nyte de dagene som en er med godt humør , livet kan snu fort så derfor så tar jeg alt av gode øyeblikk å rammer inn.

 

Som frilanser så er dagene ikke like , jeg er i grunn veldig takknemlig før det, som sagt vi trenger variasjons også er det godt å kjenn at vi må jobb oss mot målet i stede for at alt skal dett i fengran på oss.

Liker å se at alt en gjør går som smurt , fikk kjørt ut litt varer i dag , også nye bestillinger deilig å se at bedriften den får stadig vekk tilført nye kunder . Det er som musikk i mine ører , samme som pappa får nye ved kunder så blir det akkurat det samme med meg å mine kunder, litt gøy at mine kunder kommer til meg å får behandling også masse flotte velvære produkter så drar de til pappa også kjøper ved . Gøy at kundene holder seg innen for slekta , at vi drar nytte av de alle oss.

Det er slik at en vil jo at dine skal få det til å gå rundt , å få tilført mer kunder så klart at jeg anbefaler ranas beste ved selger .

 

Det at en er vokst opp med å jobbe med service også lære dette i fra barne årene at en skal tilegne seg gode kunnskaper så er det så behagelig at jeg har det så godt i meg .

Dagen har vært helt topp må bare håpe at finværet det fortsetter lenge , fordi dette er balsam før både kropp å sinn. En får virkelig vært ute i naturen å hygget seg , bare det å få gjort så mye ute er så godt. Gjør litt før kvar dag som går så kommer en nærmere målet .

 

 

 

 

Det å kan jobbe uten at en merker at en jobber i grunn er litt deilig , selv om en fokuserer på å utvikle seg også få solgt produkter så selger en ingen ting om en konsekvent bare fokuserer på en ting. Selv om en må være på , så er det denne balansen som en må variere så kommer salget som skudd i fra klar himmel.

De siste dagene så har jeg solgt mer produkter en jeg hadde forutsett også til de jeg heller ikke hadde forventet ,  derfor er denne jobben så digg .

Magiske øyeblikk skjer også må vi bare ha det rette fokuset også gi seg selv mer næring ved at en er i rett miljø som bidrar til at vi tiltrekker oss de rette menneskene , det handler om å se etter de rette verdiene som er i ett menneske .

 

Kjenner at den gode energien som skal til før å lykkes , for å nå ny høyder så har jeg allerede fått masse god innputt, skal liksom ikke mer til en at en er sammen med gode venner som igjen skaper gode relasjoner.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.