Jo mer poitiv vi er , jo større resultat får vi !

Hei !

 

Lørdags kvelden ble til bringet litt på jobb , også her hjemme . Det å  jobbe så variert , ved å må omstille meg hel tiden gjør også til at jeg blir flinkere til å huske også lære meg nye ting.

Servitør jobb har jeg hatt i fra jeg var tidlig i 20 årene , det å igjen jobbe i det da jeg er i 40 årene viser til at jeg er enda aktuell også klarer det tempoet som det er å være en servitør , en må hele tiden være på . Det å må ha et høyt tempo betyr også at gjesten skal ha maten varm .

Hadde vært litt gøy å hatt skritt teller etter dette skiftet , ingen pauser men slik er det i denne gamen.

Det som også er gøy jeg møter masse hyggelige folk , møtte en del slekt , gøy det også mine kunder i mitt eget veldig hyggelig det , at folk følger med meg på hva jeg gjør å jobber med. Fikk så mye gode tilbakemeldinger i fra de som jeg kjenner , som vet hva jeg står for osv. Det å få høre at mange ser opp til meg , ved at jeg står slik på gjør meg beveget men samtidig veldig glad. Det å bli sett er jo også det en grunder streber etter, det er jo også en jobb som ikke alltid er like lett å klare å mestre , men jeg kjenner på at jeg er så på rett vei ingen tvil om det , da jeg hadde hentet jentungen på sin jobb i kveld , så fikk jeg en ny booking i Gruben Massasje i morgen , yes deilig ikke en fridag denne søndagen heller , men det som er greia , jeg digger det at jeg kan bestemme mi egen arbeids tid selv. Det å jobbe målrettet så vet jeg at jeg skal lykkes med målet mitt.

 

Uansett så er mye vi gjør gørr kjedelig , men da en ser at en lykkes med de mål en setter seg , så får en også en bedre følelse .

Bare det at en får gode tilbakemeldinger på jobben en gjør så blir ting så mye lettere , en jobber faktisk så mye bedre enn om en bare får kritikk for hva en kunne ha gjort bedre.

Det er dessverre alt for mange som hele tiden “maser om ditt ,  om datt ” det som ikke alltid er like lett å lese er om hva egentlig mennesker bak all denne maset så ligger det så klart noe godt bakom maset. Det å få folk til å tilegne seg mer kunnskap så må en rose mer , en må gi tillit også gi folk tid til å føle seg fram.

Alle bør gå inn i seg selv å fundere litt mer på hvordan vi er , å gi andre mer tid til å få komme til ordet eller gi folk tid til å lese bildet i jobben eller hva det måtte være. Vi er alle så ulike , jeg klarer ikke karakterer som maser meg glugg i hjerl kjenn jeg blir egentlig mer tom en jeg blir full av energi , også er det noe som en mister på veien da en hele tiden får en ny beskjed , det du selv skal formidle er lett å glemme på veien Dagens refleksjon !

 

Såå er det bare snart å finne segen å ladde opp til en ny fresh dag , til masse hyggelige gjøremål som står for tur.

Skap deg en nydelig kveld.

 

Gi mer Ros enn ellers !

Hei !

 

Deilig å se at helga er oss i møte , selv om den både blir hektisk men godt å kjenn på denne følelsen av at en er viktig for ikke bare en selv men andre. Det å bety noe er viktigere en vi ofte tror , det å føle seg mislykket er det mange som også føler de er. Det å vite at mange ikke våger å være seg selv , er også trist men håper vi som våger kan løfte de opp mer ved å formidle et budskap av om vi går på tryne så gjør det ingen ting, om vi sier feil så gjør heller ikke det noe , bare det å vite at vi er gode nok , skal også være nok for å være bra i samfunnet vårt. 

 

Håper at om du ser noen som sitter sammen trykket , gir de mer ros en du ellers ville ha gjort, håper at du i stede for å kritisere lytter mer, håper at du som ser noen ikke bruker de sterkeste ordene i vårt alfabet , men heller fokusere på det personen gjør bra, fordi jo mer vi løfter andre opp på ulike måter på de plassene som de er flinke på , så vil de automatisk stråle også vil de klare det de synes er vanskelig til slutt. – Bare gi mer ros , enn kritikk ingen som lærer ved å bli kritisert for hvordan vi er eller måten vi jobber på , begynn med det som personen gjør bra, også heller si hva en kan gjøre osv.ikke starte med å forandre fordi da kjør du over de som har lyst til å lære det selv.

 

Ved å se at vi nærmer oss 1 års dag i Gruben Massasje er helt sykt , denne mnd var planleggings mnd for bedriften , jeg hadde kun 1 person som jeg kontaktet å som framsnakket meg at dette burde jeg gjøre. Det å sette i gang å gjøre denne prosessen var noe jeg ikke for 1 år siden hadde sett eller forstått hvor mye jobb det skulle være også hadde jeg nok heller ikke sett for meg at jeg kom til å få så mange følgere på facebook , det å snart ha 1100 følgere er fantastisk , jeg ser nå at jeg når de mål jeg setter meg , men det blir som Anja på foredraget sa, vi må sette oss et mål også må vi kos oss på veien til målet , vi må trene mye på det vi ønsker å bli gode på , det som er i Gruben Massasje , jeg må også så klart trene hele tiden , jeg har nå faste kunder som kommer igjen å igjen som gir meg deres tillit det er så gøy å vite at jeg gjør en god jobb for de . En kan aldri gjøre alle fornøyde men slik er livet. 

Den lærings kurven en går igjennom i år , ved å sette seg inn i regnskap også , huske på alle datoer som en skal betale ulike fakturaer mellom all annen jobb , kan lett gi hode bry for mange, men jeg opplever denne perioden som meget lærerik også ser jeg at jeg har modnes mer i denne perioden , ved å våge nye ting så er vi mer åpen , vi fokuserer på å lykkes også vil vi lære da lærer vi også et nytt system også . 

Bare det at jeg tvinger meg til å lære et annet system , som de har på NO 3 , gjør også at jeg lærer hele tiden fordi hode å hjerte ønsker å lære så lærer vi , er alt fraværende så lærer vi ingen ting men da er vi heller ikke mottakelig .

 

Skap deg en magisk Fredag , kos deg masse . 

 

 

 

 

 

Fredag , woow sist fredagen i September

Hei !

 

Deilig å våkne opp tidlig også kan gjøre litt egne ting , litt før alt alvor starer for dagen . Bare det å slippe å stresse å bare være er også noe som er genialt. 

Ungdommen de har som vanlig god tid, det å ikke påføre oss mer stress en nødvendig er også noe som en skal jobbe mer i mot , at vi er flinkere til å organisere det meste som kan organiserer før en skal gjøre det. Det å være helt forberedt til alt vi skal foreta oss hadde vært genialt, det lar selv selvfølgelig ikke helt løse det 100 % men vi kan i alle fall jobbe mer ved at vi forbereder slik at vi ikke tar av andre sin tid, mer en nødvendig. 

 

Ofte kan en oppleve at venner også bekjente de avtaler tid med en , men de dukker ikke alltid opp til den tiden de hadde sagt at de skulle komme. Det er noe som kan lett irritere , men det er så klart avgjørende hva en legger i tiden mellom de en bruker tid på. Er det slik at telefonen , eller andre er mer viktig en de en besøker så er det viktig at en går mer inn i seg selv. En kan oppleve at enkelte aldri ser seg selv , hvordan de er , men mange de er dessverre alt for snar å både kritisere meg får både at jeg jobber for meget å står på for mye. Skjønner at folk kan være bekymret men , en må alltid ha nok penger inn av det en skal ha ut, jeg er ikke en slik karakterer som får alt servert hjemme fra som mange gjør. Jeg må så klart jobbe inn så jeg har nok til å brøfø meg selv også mine barn . Det å hele tiden må fokusere på mer salg , i bedriftene mine som jeg jobber ut , så er det så klart ikke alltid like lett. Noen ganger er en veldig så heldig med å få mye salg andre ganger er en ikke like heldig . Det er også det som er greia , en vet aldri hva en klarer å prestere derfor må en også hele tiden være på.

Derfor så synes jeg det er så godt å vite hva det å ha lite gjør med meg , da sett jeg så pris på det jeg lykkes med , da en ikke har foreldre som kommer med en slant i ny å ned, vet mange får i bøtter og spann i fra sine kara, jeg vet at prisen de må betale den dagen deres foreldre er borte så blir det også merkbart økonomisk. For meg som har mistet en mamma , så vet jeg hva savn er , det å ikke savne henne kun pga av penger ol. er godt , det å savne henne pga av de verdiene hun lærte meg også den gode humoren som hun hadde , vi kunne prate med hverandre om alt. I går hadde jeg mest lyst at telefon nummeret til himmelen hadde vært aktuelt , fordi jeg vet at hun hadde ikke klart å stoppet å le av meg … jeg klarte noe jeg ikke helt forsto først hva det var jeg hadde gjort. Jeg kom borti en dings i bilen , så den datt ned så skulle jeg få det på plass mens jeg hold på å få det til så hører jeg en stemme i bilen min , jeg sitter alene i bilen det er det er politiets nød telefon jeg ble først stille trodde ikke dette var mulig fordi jeg hadde jo musikk på først men stemmen ble mer bestemt det er polities nød telefon . Måtte bare si jeg hadde ingen nød , hadde jeg fått tak i mamma da , hadde hun ledd gått , en litt utenom det vanlige men kjekt å vite at om noe skal skje så har jeg nødalarm i bilen også , kjekt å vite. 

Helgen blir som vanlig aktiv men innslag av jobb, venninnetid , familie tid også jobb også kvalitetstid   siste dagene igjen i september skal nytes helt klart.

Vær snille med hverandre , fortell andre at de betyr noe for deg , vis omtanke på din vei fordi gode velmente ord det bidrar til at vi er flinkere til å lykkes også får vi opp mestrings kurven vår ved å få ros tenk det ? Fortsett om du gjør det gjør du ikke det så start allerede med det i dag, du vil se at du klarer å bidra en større forskjell.

 

Det å være ekte , leve sterkt

Hei !

 

Deilig å våkne opp til ny flott dag , der en er helt uthvilt også gleder seg på å starte denne dagen også med et smil.

 

Dagen i går da en var på foredraget med Anja , var magisk det sitter enda i meg under huden , det hun formidlet er også det jeg lever etter, det å våge mer , det å være ekte det å leve sterkt , det å ha trua på deg selv , det å finne plassen din i flokken også bare det å gi mestrings følelse til andre også en selv.

Når vi ønsker å lykkes , det som er målet vårt da vi setter oss mål også klarer vi ikke dette på veien så er det lett å tilføre oss skam , fordi det å misslykkes er ikke godkjent blandt alle , også ikke det å anerkjenne at vi mislykkes med det vi ønsker å gjøre . Da blir vi framstått som tapere , da vi ikke vinner den kampen som vi har sagt vi skal vinne . 

Da vi tilfører oss skam så gjør vi oss mindre , vi tilfører oss en rolle der vi ikke vinner eller lærer av våre feil. Derfor så gi deg selv anerkjennelse , glede selv om du taper eller vinner. Finn ut av hva som bidro til at en ikke lykkes å heller få mer erfaringer sammen med andre , som har gjort det før deg. Det å være i et team der en reflekterer også heier hverandre opp å fram , det betyr enormt masse. Det øker selvfølelsen , det øker lysten til å vinne også øker det vår egen interessen for faget eller det vi jobber med. 

Skal vi lære oss noe så må også folkene rundt oss, også vi selv ha gode  hensikter vi kan ikke kritisere eller bare fortelle hva en skal også bør gjøre , skal en ha god lærings kurve så må en hele tiden får gode tilbake meldinger på jobben en gjør. Det som en ikke gjør bra bør en også drøfte men da på hvordan en kan bli bedre , ikke ved å kom med krass kritikk . Fordi det bare gjør at vi stagnerer mer , også får vi ikke tilliten til å mestre å trua på seg selv. 

 

 

Før at vi skal tilføre kroppen også sinnet vårt god energi også være på , så må vi ha gode relasjoner i det vi foretar oss i . Det som er helt sikkert er at alle som tror at de lykkes ved å stenge andre ute, blokkere for andre , eller holde andre utenfor deres “område” så har de misforstått hele greia , det å stenge andre ute er bare dumt om det er gjort før å straffe andre.

Konsekvensen av å leve et slikt liv er også at en fra støter seg mange flere enn en hadde trodd , fordi ikke alle klarer å se igjennom slike karakter som lever et skittent spill der du også jeg skal være deres brikke for at de skal kunne trå på oss .

Dette er noe å tenke på , også ta det til deg om du kjenner deg igjen , å gjør noe med livet ditt før det er for sent ….

 

Gleder meg enormt til å starte dagen i dag, men kun gode hensikter, jeg å ungdommen skal på et seminar senere i dag, der det blir holdt foredrag om positiv sparing , noe som er genialt at vi alle lærer oss mer om . Også bare det at en får en flott stund sammen med sine også, så det å melde seg på slike ting som en både kan lære av, møte nye mennesker så skaper en også relasjoner også kan en knytte nye bånd .

 

Ha en fin dag , ta var på deg selv også de rundt deg .

Ga meg mersmak 👉❤👈❤👈🙏😇

Hei 😘

Dagen i dag har vært meget aktiv, variert å samtidig lære rik.

Bare å gled meg til foredraget med Anja , flott håndball spiller som vet hva livets bakside handler om, i forhold til å finne sin pass i både samfunnet også i karriere, sport osv.

Vi tror at det å kjøpe oss en ny bil, få nye klær, bytte miljø, flykte i fra ting som er vanskelig.  Så blir kvardagen min så mye BEDRE.

Ved å bli noe stort er også noe mange av oss, strever etter.  Men det som betyr aller mest for oss.  Så er det å ha gode relasjoner mellom venner, mamma og pappa.  Også alle gode vennene våre.

Disse som jeg ovenfor refererer til, er de relasjonene som både vi blir påvirket av, også tror vi at de liker oss eventuelt BEDRE om vi lykkes med å selge mer produkter.  Får den drømme jobben.
Bare blir bedre på skolen , bare blir bedre på å multitaske, bare viser omverden at jeg stråler av lykke.  Så har jeg det så meget BEDRE.

Den indre stemmen som hele tiden går å surrer rundt i hodet vårt.  Du suger, du er ikke flink nok , du er ikke pen nok , du kan ikke søke på den jobben fordi du kommer aldri til å få den.. det som i alle fall er sikkert.  Du får aldri en jobb om du ikke skaper den selv.  Eller søker på jobben.

Jeg er alltid en slik karakter som har gått utenfor min egen komfort sone.

Jeg har vel opplevd mer trøkk i livet, en mange aner.  Det som utgjør en forskjell er hvordan jeg har omvendt de opplevelsene.
En kan ikke dyrke fram det som er negativt.
Vi kan heller ikke sy pute punn arman på folk.
Det vi må gjøre er å lære av de opplevelser som en står oppi.

Ofte så kan en lure på hvorfor mennesker er vonde mot andre , det å være ærlig er noe jeg setter veldig stor pris på.  I stedet for at mennesker er så fin oppi Øyan mine å  glis i fra øre til øre også er det ikke sant Noe av det de lefser ut …. Så er det godt å heve nivået å kvaliteten på  de en omgås.

Hvordan vi har det i  vårt indre.  Så speiler også dette hvordan vi er mot andre, hvordan vi uttrykker oss, både med vårt kropps språk også muntlig tale.  Det er 2 måter å kommunisere på, derfor så er det lett å glemme bort kropps språket vårt.  Det kan vi ikke kamuflere så godt…. i det lange løp.

Derfor feil mer , å lære av de, oppsøke nye miljøer ved å slutt å hele tiden være kun i det trygge.  Er du lei av dama de , typen din… Å dette har pågått i mange år … gå ut av det om det ikke kan løses til det bedre.

Gjør noe med livet ditt slik at du føler deg mye bedre  . Slutt å prat deg ned , 
Finn ut hva du ønsker å oppnå eller ønsker å realisere.
Tro ikke alltid negativit om andre sier noe til deg som ikke du vil, eller setter pris på . Det er ikke alltid ment som kritikk.  Det er også ment som hjelp.

De som kun ser negativt, stenger veien for andre.  Er egoistisk å ser kun sitt eget behov også lytter de ikke til andre.

Det betyr ikke at de er vonde mennesker, men de må jobb mentalt med seg selv til de klarer å ta kritikk og ros på samme nivå. De LYKKES heller ikke i livet sitt før de er på nivå igjen.

En person som kun kan gi kritikk må også tåle at andre gir konstruktiv tilbake melding .

Det å være 1 time på mental trening med Anja, ved å endre innstillingene våre  , finne selvtilliten opp , å fokusere på målet vårt.

Ga meg mersmak 🙏😇

Å ikke at en ikke duger, da har vi satt oss selv i en offer rolle.  Der vi kverner vår egen død.  Vi kvener vår egen selvtillit ned . Til vi også tror vi ikke klarer å realisere drømmen vår.

Ofre har jeg opplevd at mange ikke vil eller kommer med nedlatende ord , holding over min jobb. 

Det å heve seg over andre det må vi gjøre , fordi det oser misunnelse lang vei.  Når en får kommentarer som er nedlatende sagt. 

Derfor mist aldri motet, gi aldri opp din drøm, gjør dagen din magisk. 

Tusen takk , til alle hyggelige mennesker som jeg har tilbringet sammen med i dag.  Dagen i dag har vært magisk ❤🙏😇

Gode hensikter 👉❤👈🍃🍁🍀🍂

Hei 😘

Tenk at vi er påbegynt siste uka i september, uka er allerde ganske full stappa.  Med ulike gjøremål.

Det å jobb selvstendig, være min egen sjef betyr også at det så klart blir uker med litt mer jobb en vanlig.

Det å jobbe seg opp en god buffer e veldig godt, selv om en kan føle at ting går tregt… Så gjør det i grunn ikke det .💰💰💰

Denne uka, har jeg satt flere kule aktiviteter på dags planen.  Ungdommen er alltid i fokus, selv om jeg kjører en hard jobb stil så har jeg alltid tid til de. Det er nesten verre med de … De har dårligere tid enn jeg,   men det er slik livet er. Det setter oss på timeplanen at jeg må forme mitt eget liv i den forstand at jeg ikke gjør meg totalt avhengig av mine barn for å kunne gjøre ulike ting. 💸🙏😇💃🧘‍♀️🎉👉❤👈

Så denne uken, så blir det godt variert, med jobb i mitt eget også på No 3 også i helse sektoren.  Godt å få solgt mer produkter, det å kjenn på den gode følelsen.  Når du lykkes…. Den er veldig god å føle på.💃

Gode venninner er også satt på time planen. Viktig at en lever å har sunne verdier.  Ikke bare lever for å leve.  Men har det godt sosialt på alle plan.

Har meldt meg å ungdommen på foredrag denne uken, anng økonomi.  Gleder meg enormt. 💰💰💰

Samtidig så skal jeg å en venninne på et annet foredrag.  Denne uka, så då får jeg både flott tid med henne også får vi begge utbytte av et flott foredrag.  Så i morgen får jeg besøk av en annen venninne, digg å kan utveksle tid å ha gode relasjoner mellom oss mennesker. 👉❤👈

Bruker jeg ikke min tid på gode venner, hvorfor skal de bruke tiden sin på meg? 👌

Derfor er jeg snar med å booke tid til gode venner, det å gi vår tid til andre betyr at vi skaper et godt bånd overfør kvarandre. 👠👢

Ikke alltid vi har god tid, men innholdet i tiden vår som er avgjørende om vi bruker tiden vår rett.❤🙏😇

Selv om en må jobbe , kjenn at det hadde vært godt å hatt fri…Så vet en alltid prisen fri betyr.

Mindre lønn å mindre kunder i mitt eget.  Derfor må jeg stå på  , selv om det garantert Hadde vært nydelig med en fri dag.  💰

Jeg ser meg i min far, da jeg var på mine barns alder. Han jobbet sykt mye da jeg var barn… noe jeg har kopiert etter han, både mamma og pappa har formet meg til en faiter .
  👉 👨‍👩‍👧👈

En som aldri gi opp.
Derfor så er det så gøy å se at bedriften min , å jeg ved siden av.  Har det helt topp. 🧘‍♀️💰💯💯

Det å hente opp servitør rollen min også.  Har vært utrolig gøy.. Det bidrar til at jeg øker mestrings følelsen.  Ved å se at jeg i en alder av 42 år leverer like bra om ikke bedre enn mange av mine kollegaer i  tempo Også kommer alt annet som tar litt tid å huske.  Det handler om å finne sin plass i flokken, vi må først og fremst bli trygg å kjenne på mestrings følelsen.  Så kommer alt annet. Det ligger der så klart 😘

Det å være moden å ikke bare se seg selv…. Viktig at en fokuserer på andre, ved å gi ros også ta like godt i mot ros. ❤

Må si jeg er utrolig takknemlig, håper du også får en flott uke, kos deg masse i høst været å nyte siste dagene i september. 🍁🍀🍂🍃

Magisk helg e over no😘

Hei 😘

Ei magisk  og aktiv helg e over, nå over .

Kort oppsummert helga, da en har ulike roller så betyr det denne helga meget aktiv.  Det å ha bestillinger i sitt eget, jobbe på No 3 i et hektisk men artig miljø . Bare det å kjenn på følelsen at dette liker jeg veldig godt.

Bare det å få møte så mye hyggelige mennesker, folk en ikke hadde møtt på om det ikke hadde vært for at jeg jobber slik som jeg gjør.

Bare det å vite etter skiftet i går at i dag måtte jeg opp tidlig.  For å ta i mot kundene i Gruben Massasje.  Det å se at en også fikse å ha mye å gjøre. Så får jeg denne mestrings følelsen. Av å ha den indre styrken, som forteller meg at jeg har det som skal til å litt til. Før å LYKKES.

Gode kommentarer i fra kjente som prater med fram , det er så godt å den følelsen av at jobben en gjør det får en også godt til uten noen problem.

Vi får ikke problemer her i gården til å få helga til å passere fort. 

Det å få tid til å ta en café tur sammen med jentungen, er også noe som jeg liker.  Det å kjenn på kroppen at vi lever.  Er godt , en oppriktig god følelse.

Siden jeg Også har et ben i helse sektoren.  Så stilles det krav til meg der også.  Tok et medin kurs, i diabetes i ettermiddag/ kveld .  Det å få gjort unna det som er krav.  Så kan neste uke Bare kom innom.

Utrolig takknemlig for alt jeg har opplevd å lært denne uken, bare det å hele tiden ha nye kunder, hele tiden kjenn at kroppen gleder seg til nye utfordringer.

Det å gå inn i siste uka i september kjenn jeg på blir godt . 😘

Konklusjon etter helga, vi klarer de mål vi setter for oss.
Også blir det godt å slapp av litt før en tar kveld.  Med god samvittighet, å at en har gjort mitt aller beste 😘
Skap deg en magisk kveld 😘

Skap deg en magisk dag 😘

Hei 😘

En hektisk hverdag en lever i, nesten som en ikke alltid klarer å følge med på alt som skjer.  En lever i en bobble som kommer til å bli kanon bra.

Det å være et forbilde for mange, det å jobb mer en andre, det å vite at jobben en gjør også former meg mer som det menneske jeg også ønsker å være.

I går møtte jeg på mange kjente.  Det å hente opp servitør rollen min, å være i et aktivt miljø.  Der ting går hurtigere en vi ofre klarer å tenke.  Det gjør at vi også lærer å jobbe hurtigere, vi lærer å lære nye muligheter å gjøre ulike prosseser.  Så er også dette med på å utvikle oss som menneske.

Vi lærer i alt vi foretar oss, vi lærer når  vi er på trygg grunn, også lære vi når vi øker mestrings følelsen.

Viktig at vi er flinke til å gi andre gode tilbake melding på det de gjør.  Ikke bare motiverer det , det styrker oss alle veldig.

Det å vite at denne helga blir aktiv både i mitt eget, i servitør jobben min også ta et nytt medisin kurs på toppen av alt.  Så får jeg da både gjort det jeg er god på også får en også vist hva en kan .
Så tar jeg meg alltid tid til mennesker rundt meg 😘

Viktig at jeg ser andre som trenger noen.

Helgene de går unna, men de skal nytes med de beste.  Godt å alltid ha god tid til de en har nære.

Skap deg en magisk dag 😘

Yes endelig Fredda 🌹🎶💃🧘‍♀️

Hei 😘

God morgen, fredag å helg igjen 🎶🎶🎶

Dagene de går unna, de har ben å gå på , synes mandag kommer snart Også skal vi nyte.. å mens vi nyter dagene så vipps så er det jammen helg igjen 😘😝💃🧘‍♀️

Helga hva skal du gjøre da ? Late deg å gløtt på teven å nyte stillheten å fri helg ?
Eller er det full pupp, å masse gjeremål så helga passerer like hurtig som uka mi ?

Vi må også huske på å nyte late dager, i mellom full pupp, også mange avtaler.

Det å ha ulike roller betyr også at en aldri helt vet hvordan uka igrunn blir.  Jeg er alltid snar med å booke kunder så jeg skal ha noe å gjøre i alle fall.  Digg at vi har klart å ha kunder kvar uke sìden oppstarten 👏👏👏👏👏👏👏👏 det er lov til å være stolt over seg selv.  På bakgrunn av det en får til.

Gründer livet, er genialt en passer hele tiden på at alt er ok i bedriften.  Selv om en enda må jobb litt utenom.  For å føle at en har nok buffer.  Ikke alltid like lett å vite økonomien hvordan den blir… Da er det godt å vite når en jobber målrettet.  Å gir litt ekstra.  Mange vil vel påstå at jeg jobber litt før mye….. Men det å brygge opp en bedrift i fra starten.  Så tar alt tid . Takknemlig for alle kunder som booker tid.  Mere kunder kommer, en må bare stå på å aldri gi opp.

Det er nettopp det gründer livet handler om, gi litt ekstra å mer til. Bare det å ha god tid til ungdommen. Betyr enormt mye. Bare det å få lage middag å servere de er noe som jeg liker veldig godt.

Heldigvis har jeg fått gjort det mer i det siste, ikke alltid en er hjemme vi alle.  2 av de jobber utenom skolen så  en kabal som skal gå opp er ikke alltid like lett… Men det å gi vår tid til andre betyr aller mest for for meg ❤

Hadde jeg fått fortalt før 6 år siden at jeg skulle starte opp Gruben Massasje, at jeg kom til å stå mye på å stenge en del dører som jeg har gjort i år. Så hadde jeg garantert sikkert sagt at jeg ikke hadde trodd jeg kom til å lukke så mange dører. 

Det å gjøre det er ofte nødvendig.  I stedet for å bruke tiden min på å irriterer meg over andre.  Som ikke gir meg glede ved å ha de i livet mitt. Så kutter jeg det , fordi jeg skal ha nok energi til å stå på å lykkes så må jeg gjøre disse grepene.

Jeg tror også etter at vi kommer opp i en alder , å tippe over 40 så har vi levd en stund.  Da er man forbi drama å jåss.

Det å merke at energien rundt meg er digg, jeg dras imot de som er på mitt eget nivå nå.

Nettopp derfor er det så viktig å riste av oss grums.  Tilføre livet, sinnet vårt masse glede. 

Bare det å ikke være redd for å satse mer, gjør også noe med oss.

Vi må leve livet mens vi enda kan huske at vi lever, sanse våre drømmer, føle hva som skjer også glede oss på reisen.

Det er nettopp det som er livet, da våre sanser, følelser også hukommelse er borte eller nedsatt er det blitt en begrensning.  Så nyt dagen å minnes gode minner, det å skape gode samtaler å opplevelser må være dagens mål .

Mitt mål i år er å skape gode samtaler å opplevelser, mange prosjekter som jeg vil gjennomføre. Mellom slagene må jeg tilføre kroppen nok energi til å stå på.  Da trenger jeg å være sammen med flotte folk.  Som jeg er på nivå med, det å være flinkere til å løsrive seg å være uavhengige.  Er også et stort mål for meg.

Ved å ha gode relasjoner mellom mennesker, så blir også målene gjennomførbart. 

Skap deg en magisk dag 😘💃🎶🌹

Fokus, hva tenker du på ? I ditt indre?

Hei😘

Må si at uka går unna , en opplever at en har nå bare mandag å fredag nå for tiden.  Helge følelsen e allerde startet å forme en. 

Det å forberede seg på ny tid, å motivere seg selv at dette kommer til å gå bra. Når en ser seg rundt om kring.  Så er jeg heldig.  Til tross for alt jeg ønsker å gjøre.  Så er jeg mye mer priviligert enn mange andre.

Det påvirker oss alle hvilken sinnstilstand vi også er i mentalt.  Hva vårt fokus er på . Hva betyr aller mest, hva er mindre viktig.
Ved at vi hele tiden motivere andre Også oss selv til å løse floker, så blir selv den dårligste, mye flinkere enn den flinkeste med god motivasjon å trua på seg selv.

Det å bestem seg for dette skal jeg lykkes med, så gjør vi nettopp det, vi må bare ha roen å trua i oss selv. Så kommer alt til oss. 

Mestrings følelsen, å selvfølelsen de ligger tett oppå hverandre.  Vi må hele tiden ha balanse mellom de . Vi må aldri miste motet for vi lykkes ved å aldri gi opp.

Det å bli tiltrukket av situasjoner, andre mennesker som plutselig bare omringes oss . De en er på bølge lengde med er vi på samme frekvens med , det betyr de som vi dras ifra er vi ikke på nett med.

Vi må aldri miste motet, eller føle at noe er vår feil.  Fordi vi alle er unike å har gode egenskaper, kvaliteter som må brukes.  Så lenge vi har gode hensikter med vårt mål.  Så synes jeg vi skal være ærlig å være oss selv.  Heller det enn å skape en fake fasade…… liker ikke fasader de er så lett å se gjennom.  Spesielt om en er interesserte i mennesker og psykologi.

Det handler om menneske sinnet , det kan bli både vondt å godt ut ifra hvordan vi selv løser de valg, muligheter og plikter som vi står ovenfor.

Det å digg å knekke koder er vel Også derfor jeg alltid har digget å jobb med mennesker å lese de som en åpen bok. Det å meget ofte lese situasjoner godt.  Er jo også fordi jeg er godt trent på å merke adferd forandring.  Det å være godt trent på det , så  merker en om mennesker er gode for oss , eller om det er bedre om de passerer.

Om vi ønsker å ha det bedre i livet vårt,  husk at hva vi tenker på det er også det vi tilfører mer av.  Om det er penger, helse eller familie.  Så fokuser hele tiden på at alt løser seg.

Ha gode følelser i vårt sinn.  Det frigjør følelsene å det bidrar til at vi tiltrekker oss situasjonen som er heldig for oss.  Mennesker som vi drar nytte av på ulke måter.  Om det er vennskap, lærdom eller som veileder oss dit vi skal være.

Ved at vi fokuserer mer på glede, latter , humor så takler vi nedturer bedre, vi lærer i alle slag.  Vi er aldri på topp hele livet.  Men vær ærlig hele livet.  Fordi det å leve et liv på falskhet betyr at karma henter oss inn.  Da vi ofre minst venter det.

Skap deg en magisk dag, bruk tiden på de du er glad i, bruke tiden på gode gjerninger.  Som igjen bidrar til at vi får det beste ut av situasjon.  Ved å gi vår tid til andre Så vis vi også at vi sett pris på de ❤