Det er så UTROLIG herlig å være lettvint jeg støpte faktisk i dag for aller første gang

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i dag ?

 

 

Jeg håper at du har det fint på absolutt alle måter jeg . Dette med å ha det bra er relativt du kan jo synes jeg har det magert også jeg kan synes du er for negativt om du skjønner selv om du har mer enn meg pr nå. Det er for meg uvesentlig hvor mye en har bare en har mat  i kjøleskapet å det har jeg så jeg er så takknemlig for absolutt alt jeg .

 

Jeg har vært litt stille her på bloggen fordi jeg har jobbet mye med mine ting her hjemme .

 

Det er så mye som skjer rundt meg akkurat nå men , bare positivt . Jeg holder på å gjøre ting jeg aldri før har gjort selv men da er det ekstra gøy når jeg får ting til. Det er alltid hyggelig når jeg klarer det . Selv om det alltid kommer i bakhodet mitt at du duger ikke . Har alltid fått den infoen i fra jeg var liten så det henger hele tiden igjen . Jeg må bare alltid jobbe med at jeg er nødvendig også at jeg er dyktig . Jeg klarer ikke å høre negative ord eller dette med at det går ikke , jo det går jeg har ikke testet det ut men fuck vi tester det ut .

 

 

Jeg er ikke med i gjengen siden jeg ikke drikker som de aller fleste gjør .Da blir en ikke bed med på fest . Da er en heller den som blir bedd om en kan kjøre folk hjem i fra fest . Dette med å ikke være inkludert er ikke alltid like gøy men ja det er nok en realitet at jeg lever ett mer alvorlig liv enn deg eller noe slikt . Dette med at jeg er nødt til å stå på mer enn andre så er det ikke slik at jeg aldri kan ta meg fri noen timer . For å møte deg for eksempel men jeg orker ikke å dra å møte deg bare fordi jeg ser på snap eller andre sosiale medier hva du gjør . Du må fysisk kontakte meg om du vil ha kontakt ,

 

 

Hva skjer med oss siden mange er borte i fra oss ? å noen kommer alltid tilbake .

 

Jeg merker at i min egen prosess så er det fint at noen drar av sted i livet mitt . De jeg ike kan stole på er utmeldt å de jeg ikke liker så godt lengre har jeg selv kuttet ut. Det er nydelig også melde seg mer ut av samfunnet å være mer alene i mine ting selv om det kan i perioder føles ensomt . Det er en prosess i alt . Selv om en kan føle at ting er bare midlertidig . Livet er jo også midlertidig bare det vi vet jo ikke når vi tar vårt siste ånde drag . Det tenker jeg er  nydelig får håpe jeg kan få lov til å bruke pusten også stemmen min mange år til . Det som er aller viktigst er at jeg går min verden for å gjøre ting ferdig som jeg har planlagt . Jeg er en person som i blant kan se ut som jeg gir helt fan i absolutt alt. Det som er jeg gjør ikke det , jeg følger med som bare det. I dag så observerte jeg ett medisin beger som var på tomten min så jeg skjønner ikke helt ? ikke bruker jeg medisin eller har noen her i min krets som bruker det så ja hvem er det som suller å går å snoker rundt her . Ene dagen er det sigarett sneiper rundt om her også i dag er det dette medisin begre som plutselig kom for øynene mine når jeg skulle lage sement for aller første gang . Jeg likte å få det til å jeg har fått tatt bort ene ved ovnen inne så nå er det bare i kjelleren igjen så har jeg fått fulført dette som jeg har snakket ås mye om . Jeg får slike ideer for hva annet jeg kan lage av ting jeg må være litt andeles enn deg også alle andre . Det er slik når en er kreativ sjel som jeg vi har det slik på denne måten .

 

 

Jeg holder på med røykeriet mitt også det er blitt mer jobb på det også i dag , jeg skal støpe inne i det slik at jeg kan ha varme der så jeg gleder meg veldig til å se hvordan det blir til slutt . Jeg fant fort ut at støpning var noe jeg likte veldig godt så det blir det mer ab absolutt . Det er nydelig også kan være kreativ også bare får ting gjort . Det er det jeg liker med å være alene jeg trenger ikke å forhøre meg i timevis hvordan partneren min vil ha det. Så det er på den måten fritt men om en ser det på en annen måte så er det ikke alltid like lett å være meg heller for jeg har alt alene . Det er fordeler også ulemper med alt vi foretar oss . Jeg er uansett så takknemlig for å se at ting jeg har satt på agendaen min det blir gjennomført . Dette med å se hvor mye sement jeg i grunn trenger så ble jeg litt overaska over hva jeg tekte da jeg hetet 200 kg . Det er jo ingen ting i det jeg har planlagt å gjennomføre her . Så vi får se hvordan det blir jeg gleder meg veldig til å planlegge neste prosjekt mellom alt her .

 

 

Jeg har fått en lekse stue som skal hentes nå om noen dager så jeg holder på å tenke ut noe lurt hvem skal være de uheldige som må hjelpe meg igjen? det er alltid noe de må gjøre for meg enten venner eller barn men ja vi får se det ordner seg alltid i grunn bare en bestemmer seg for det. Jeg var å hentet noe jeg har fått til hønsen som kommer om ikke så lenge . Det gleder jeg meg veldig til vi blir som en liten bonde her med å ha litt høner som skal få en liten gård som de kan boltre seg i. Jeg merker at jeg er blitt i den alderen at jeg er mer hjemme , jeg har det jeg trenger materielt å igjen jeg har blitt mer tydelig på hva jeg vil også hva jeg ikke vil ha. Dette med å se ting i fra alle perspektiver så er det veldig fint å kan være den som er lett på foten å ja det er jeg .

 

 

Jeg fikk en tidligere kollega som regnet ut hvor mye jeg trengte av sement for de få oppdrag jeg hadde så lyst til å gjennomføre så ja herregud det ble mye jeg kom om i ca nesten 120 pk 25 kg sement til mine små prosjekter. Jeg har 8 hjemme som jeg har en liten plan med så kom jeg på at jeg kunne jo støpe inne også jeg har så mye jeg vil gjennomføre men jeg må holde meg nå i anken for det er ute prosjekt som jeg skal fokusere på uten om å få fjernet ved ovnene inne så er det ute om gjelder enda en stund. Dette med å jobbe mye å se at mine ting går fremover å jeg er ikke på lat siden selv om jeg er fette treg i dine øyne . Jeg bare tenker når du synes jeg er treng også filosoferer hvordan jeg skal klare eller hvordan jeg skal løse ting . Det er så herlig å se at ting blir til mens en går .

Så nå skjønner du hva jeg holder på med på høyt nivå er jeg jobber også prioriterer det som betyr aller mest å de jeg bryr meg om viser jeg så klart ved å gi deg melding eller være for deg om du trenger meg . Det er viktig å vise omtanke mens vi lever å ikke stå ved kisten min å skrike over det du ikke fikk fortalt meg da jeg levde. Det er viktig at vi våger å leve å være til å ta litt sjanser for hva kan gå galt ? enste som går galt er at du gjorde det feil eller at det ikke var noe for deg men , da hadde du i alle fall testet det ut .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

Det tar tid å endre noe men herregud så bra det kommer til å bli🧡

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i kveld ?

 

Jeg har det utmekret godt å er så takknemlig fått gjennomført så mye her mellom alt . Dette med å være en som er alene om det meste så er det veldig hyggelig å se at ting går mer min vei. I dag har jeg fått gjort mye her hjemme fått ordnet opp , mer ikke det at jeg ikke har det på G, jeg er veldig over gjennomsnittet av at jeg må ha det i ordne her .  På min måte men dette med å være over hysteriske er jeg ikke men jeg ser nå at ting ble mye bedre enn i sta . Dette med å ha mange baller i luften så er jeg veldig dyktig til å delegere ting jeg selv ikke kan å det er smart å kan be om litt hjelp .

 

I dette tilfellet var det bare å få regnet ut hvor mye sement jeg trenger til det jeg ønsker å gjøre her hjemme så får vi se om jeg får det gjennomført. Jeg vet nå uansett hvor mye jeg trenger av beton / sement å jeg må si jeg gleder meg glugg til å få ting gjennomført . Det er som jeg er ett lite barn da jeg holder på her , jeg får liksom ikke nok .

 

Dette med å være så kreativ som jeg er , tror jeg er for mange andre slitsomt for meg er dett en resurs for meg for å jobbe videre å aldri helt gi opp målet mitt. Dette med i det ene øyeblikket plukke grovblad til en salve jeg skal lage så gjør jeg bare en annen vurdering . Dette er meg i ett nøtte skall . Jeg ga bort ett teppe i går til en hyggelig damen jeg kjenner godt. Dette med å dele med det jeg ikke trenger så er dette manifestering . Det er så nydelig også få besøk eller bare dette å slå av en liten prat med noen en ikke har snakket med på lenge. Jeg er jo rett frem på min særegne måte om du liker det eller ikke så er jeg meg .

 

 

Jeg tok helt feil da jeg tenkte sement 25 kg så er det bare 13 l da en skal bruke det ..

 

Det er sykt egentlig hvor lurt en kan bli da en føler at jeg hadde hentet mye betong så nå er der det mye mer jeg må ha enn dette jeg har fått til nå. Det blir bra å jeg må si jeg gleder meg veldig til å få flere lass hjem til meg for det er dette jeg skal produsere i år. I dag så så jeg om jeg får bort ved oven her oppe . Det klarte jeg så det er bare å få ordnet med  sement så jeg får dekket hullet her så jeg kan få starte nede også å gjøre det samme der også. Det ga meg en slik fryd i år så er det noe som sier til meg nå skal du rydde opp i absolutt alt her å det blir å skinne i alt du gjør . skal jeg gjøre alt jeg har planlagt så blir det 116 25 kg sekker som jeg trenger. Det er helt sykt så kom jeg selvfølgelig på noe jeg hadde lyst på å lage det er nettopp meg dette med å klekke ut en ny ide men jeg gleder meg til å se hvordan ting blir .

 

 

Jeg har så mange planer men jeg har hode med meg i alt jeg holder på med, nå i dag fikk jeg testet ut ett nytt produkt som jeg skal bruke for å fikse ting her hjemme om det fungerte , det er slik da jeg er alene også ber jeg om hjelp ifra venner . Så sier de ja klart bare si i fra da jeg ber om hjelp nei ikke fan da passer det aldri . Jeg er ikke vant med å ha noen som hjelper meg unnsett men det er fette irriterende da du sier i ene setningen ja så gjør du det motsatte mot meg da får du frem irritasjonen i meg . Så nå gjorde jeg ett forsøk på å ordne midlertidig en ting som jeg egentlig skulle få byttet ut men jeg tror jeg klarte å fikse det så jeg kan bruke det litt lengre. Det er så underlig med meg , jeg var så mye på Løkta som barn . Det tenker jeg i grunn var veldig fint fordi der lærte jeg meg så mye viktige ting som jeg kan nå i dag å ser verdien ved å ha lært det.

 

 

Så nå får jeg fikset nede med dette midlet så jeg kan få ting mer i struktur på vaske rommet . Det er så herlig da jeg selv kan være selvhjelpen at jeg har ikke ord. For meg nå i dag merker jeg at jeg er i grunn veldig lik min farmor , hun var akkurat som jeg , selvstendig bestemt å viste hva hun ville . Det er noe eget med slike damer som oss. Vi hadde det utrolig moro sammen mens jeg var barn også da jeg selv fikk barn . Takknemlig for at hun møtte min eldste som hun fikk knyttet ett bånd med . Det var så hyggelig at jeg har ikke ord.

 

Vi alle her skal ta oss en Løkta tur sammen som skal gi oss alle en ro også bare dette å være sammen . Vise de hvor jeg vokste opp der å jeg gikk i perioder på skolen der da mamma ikke hadde tid til meg . Det er litt sik i blant men jeg hadde det utrolig nydelig der, jeg levde å var viktig for alle mine der. Det betydde alt for meg . Det som alltid var det artigste for meg da jeg dro dit banket jeg alltid opp søskenbarnet mitt . Så var det ok , jeg hadde så mye energi som bare måtte ut å da fikk han gjennomgå helt sikkert . Vi hadde det gøy sammen også.

 

Harmoni også likevekt er jeg snart i

 

Jeg mekrer at jeg er nærmer målet mitt jeg er så klar for alt jeg skal gjennomføre at jeg er så stolt over meg selv at jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Dette med å bestemme meg også bare do it så er det meg liksom. Dette med å få støpe platt ute utenfor lyst huset mitt gleder meg veldig til det. Så er det her med altanen skal jeg ta den ned eller ikke . Her ble jeg en del usikker . Det må jeg tenke litt på , dette med å vente til ting modnes så er det veldig ok. Jeg har ett mål for øye så er det å klare å får drivhuset ferdig i år så skal jeg ha ferdig platten ute så er det jo røykeriet mitt . Herregud jeg glemt det nesten bort. Jeg har ett hunde hus jeg har så lyst til å få gjennomført jeg har sett en patent på å lage den bare via paller så jeg skal se om jeg ikke klarer å få dette til . Det bør gå så jeg skal få sanket mer paller så jeg får bruke pusse maskinen å være en bad girl elsker bare dette å være i en annen verden å nyte jeg . Så er det taket mitt jeg skal få fisket mer på så det er planen å jeg går ikke for å vike den . Det er så mye annet jeg skal gjør at jeg orker ikke å neven det for da hadde du tatt kvelden for lenge siden . Jeg er arbeids narkoman så var det en som spurte meg om jeg hadde adhd for en periode siden , mulig det jeg vet ikke har aldri fått en diagnose på det. Men om jeg har det så er jeg takknemlig for jeg bruker energien min rett for å ha balanse mellom alt her om jeg på død også liv må ha en diagnose på det så er det jo arbeids narkoman adhd gründeren men jeg ser ikke at jeg har tatt skade av det akkurat . Jeg bruker mine resurser rett føler jeg for å ha god fremdrift selv om jeg i perioder føler meg litt lat men det er jo for at jeg har nå snart jobbet i 1 år å 9 mnd så jeg merker at jeg har holt på jeg er stolt over hva jeg har klart å prestert . Det er jeg å jeg håper at jeg kan inspirere deg til å nå dine mål .

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

 

Har vel med årene blitt en utvikler med stor M 🔥

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Håper du har det fint det har jeg i grunn, jeg orker ikke å sutre eller være i noe negativt men tenker at livet vårt er i mellom alt her egentlig . Dette med å se hva en skal gjøre å samtidig se hva en burde gjøre så er det i blant litt pause mellom alt . Det er nødvending for oss alle sammen å kunne ta en pause i mellom alt. Det er ikke lett å ha full pupp hele tiden .

 

 

Jeg mekrer så godt at det er høst luft selv om vi enda er i juli , det er kjedelig men det er da bare slik livet er å sommer går også kommer den så jeg må si jeg gleder meg veldig til alt i grunn . Dette med å ha en ting i ganen som en skal realisere så gleder jeg meg veldig til å kunne få ting mer i system . Det er ikke bra alltid at en ikke har pauser så jeg holder på med å være litt mer snill mot meg selv . Det er er ikke så lett i grunn meg jeg forsøker så godt jeg kan .

 

 

Sommeren blir forlenget med en nydelig høst er noe jeg gleder meg til

 

Noen ganger så kan vi føle at ting ikke alltid er så det skal være eller at noen ikke orker å være for deg . Det er slik livet vårt er , noen er veldig behjelpelig andre har det kun i kjeften sin ved å si jeg hjelper deg gjerne men da en spør har de aldri tid. Det er så underlig at disse karakterer ikke ser dette selv ? men tenker nok at de gjør det nok ikke for dette med å bare si jeg hjelper deg gjerne om jeg har tid så da en spør om hjelp så har denne karakteren aldri tid. Det er helt i ordne at en ikke kan hjelpe men, da må en heller ikke si at dette kan jeg vi finner tid.

 

Jeg har alltid sett etter det positive i andre se etter gode tegn men , dessverre ser jeg så mange egoister som jeg har vært rundt i alt for mange år. Jeg har gitt deg alt for mye bedd deg på middager, kaffe osv men jeg får aldri den samme invitasjonen tilbake . Dette med å ikke klare å dele med det du har viser jo bare helt enkelt hvordan du er som menneske. Jeg tenker at det er sundt av oss alle å dele . Det er en måte på å hjelpe andre som trenger det . Jeg gjør det selv om jeg ikke har råd så hjelper jeg alltid andre . Det jeg har bestemt meg for er å kutte ut mer av dere som tar min energi . Skal jeg få mer tilbake så må dere ut av mitt liv . Dette med å samle på det som irriterer meg er ikke vits å jeg trenger dere heller ikke i min hverdag for jeg har det utrolig nydelig .

 

 

Balanse mellom alt jeg holder på med å jobbe å lære meg en ny jobb er så spennende

Jeg har holdt på med mye opp igjennom årene mine med jobb også karriere det er så spennende at jeg gleder meg alltid til å få lov til å utvikle meg mer enn jeg er til nå. Dette med å jobbe med mine ting som jeg gleder meg til så er dette med å bygge opp min egen bedrift så klart . Jeg pr nå 4 jobber i mitt eget å jeg skal få på dette året en ny nisje i butikken min . Altså nye produkter som jeg skal ha i butikken min. Dette med å realisere mine drømmer mellom alt her skal bli en stor glede . Det er ikke sundt å ikke ha noe å glede seg til å jeg merker at jeg daglig må ha noe nytt eller gjøre det jeg gjorde i går. Bare det er noe produktivt .

 

Jeg vet ikke helt om jeg er rar eller om det er noe som ikke er rett men jeg har utviklet at jeg er arbeids narkoman , min far er det også jeg er vel det litt mer hakk en han er . Det som alltid har vært forskjell mellom meg også han er at jeg alltid har tatt risiko strekken litt mer ut en han hadde våget å gjøre. Mamma sa alltid til meg da hun levde du mer mye er modigere en din far du kommer til å nå mye lengre enn han . Jeg har i alle fall lært på den tøffe måten å jobbe er det ingen som dør av men jeg må si jeg kjenner jo så klart at kroppen min trenger litt hvile men jeg må jobbe samme det om jeg så aldri så mye kunne ha trengt en fridag. Det kommer alltid en ny dag ikke sant?

 

 

Jeg hadde planlagt nettbutikk da ble jeg nødt til å stenge ned en periode

 

Siden jeg nå bygger opp bedriften min mer og mer å butikken tar mer form å jeg skal lage engne produkter så er det så klart naturlig å kunne skape en nettbutikk som jeg hadde i utganspunktet satt som en plan . Noen ganger da ting ikke går som vi tenker osv så er dette for en grunn. Dette med å planlegge ting så er det nydelig jeg gjør det hele tiden at jeg tenker ut en ny ide som kunne være smart . I Butikken min nærmere jul jeg følger med å tar selvfølgelig hva andre gjør så jeg må bare kopiere det jeg ser selger bra der ute . Det er så herlig å se at tiden gir oss kraft til å kunne gjøre mye mer spennende ting her . Det er liv så lenge en puster å jeg har så mye kraft i meg at jeg har tengt å stå løpet ut å vise alle sammen der ute at hei dette klarte lille meg . Det er en ære også å vise alle at jeg har klart å bygd opp mitt eget å klarer meg på min inntekt . Det tenker jeg er stort 2 av jobbene mine tjener jeg på hva jeg har erfart på det negative i livet mitt . Det er ikke dårlig det at mine dårlige dager i disse tider gir meg en god lønn vær mnd , det hadde jeg ikke sett for meg da jeg var yngre å så alle som gjorde meg ille i varmen men i dag er jeg bare glad for all smerte livet kom med , jeg er mye mer rustet en du som har hatt det for lett .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

Kjærlighet er å være tro mot seg selv .❤️

Hei kjære lesere 🧡

 

 

Hvordan har du det i kveld?

 

Jeg håper at du har det fint i kveld , å kan nyte sommer natten som er så herlig . Dette med å se at sommeren går mot slutten å vi får mørkere netter , så er det i grunn nydelig på ene måten å en vet at tider går så det klarer ikke du å jeg å gjøre noe med .

 

Jeg må si jeg er så takknemlig for hva jeg klarte å få utrette i løpet av dagen i dag. Dette med å jobbe alltid som jeg gjør så er det så klart ikke så lett alltid men jeg gleder meg veldig hele tiden for å kan klare å få til det jeg vil gjøre. I dag har jeg vært litt lat i grunn ved å tatt meg litt pause i fra alt her . Dette med å jobbe daglig ut og inn så gjør det jo oss til at vi bare eksisterer . Det bør vi endre til noe som gjør oss bedre å det er nydelig å se at ting kommer til mer å bli bedre gleder meg .

 

 

Jeg har en del små prosjekter som skal bli ferdig i løpet av denne uken

 

 

Eller i alle fall mye mer på plass enn jeg har klart til nå dette med å endre en del ting her så er det så klart mye å gjøre så jeg gleder meg veldig til å få ting på agendaen her som  skal vise at dette blir bra til syvende og sist.

 

Jeg har ett lite røykeri som jeg skal starte med å få snekret mer på jeg stopper i blant opp litt i det jeg holder på med dette er jo så klart fordi jeg har hele tiden noe jeg må gjøre. Det er ikke lett å se hva en da i det gitte øyeblikket faktisk hva jeg har gjort . Dette gir meg hele tiden nye ting også ønsker jeg å bare få ting mye hurtigere ferdig . Det skal jo være en glede i det jeg gjør ikke sant .

 

 

Så spennende med alt en ønsker å gjennomføre så blir ting bedre og bedre så jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg veldig til å se tiden bli mye bedre etter at jeg har fått planer i havn .

 

Jeg er grunder som aldri i grunn har gitt slipp på at jeg skal klare meg . Dette med å jobbe på så er det så klart blitt min egen sport at jeg skal få ting til mer enn jeg hadde klart før . Dette med å gjennomføre ting ferdig er det jeg holder på med nå. Det er mange små ting som i grunn skal gjennomføres mellom jobb så jeg gleder meg veldig  . Dette med å få fjernet ved ovner her så blir det straks mye lettere å få bort tak stigen på taket da er vi nærmere det målet jeg skal være i. Dette med at jeg har ett hus som trenger omsorg så er dette som ett lite ekteskap som ikke alltid har vært i balanse men i år så skal jeg få det i harmoni også likevekt med min kjærlighet så jeg gleder meg veldig til å få til å realisere dette med hjelp også ved at jeg selv med mine  små sterke hender klarer å gå dette til så skal det bli nydelig jeg gleder meg veldig til å få ting mer i system som jeg ikke hadde trodd jeg skulle klare å få gjennomført .

 

 

Kjærlighet er å være tro mot seg selv .

 

 

Jeg har alltid vært en tøff dame som har turt å gå mine egne veier, det som er forskjellen på meg nå i dag enn da . Er at jeg er mye mer rolig å stødig i det jeg gjør . Dette er så viktig at en klarer å stå støtt i ting selv om vi kan føle at vi er mellom alt. Dette med å vise følelser er bare sunt i grunn vi trenger faktisk å være i balanse mellom alt for å kunne nyte livet eller bare dette å klare å realisere det vi ønsker . Jeg vet ikke hvorfor men jeg klarer ikke å sove med at hele huset mitt er rot i så jeg må alltid ha primær rommene ryddig før jeg tar kveld . Dette har alltid vært hele livet mitt så jeg har vært litt underlig . Skapt men jeg har jo også noe jeg ikke bryr meg om å viser ikke at jeg tenker over det så jeg ser jo der andre har panikk angst er jeg helt rolig . Her snakker vi om gresset ute i hagen . Det er så herlig også ha en slik avslappende vesen her , eller jeg skal høste inn mye nytte vekster så de er fette viktig for meg så ja , de får være å gro å igjen før jeg glemmer det humler å andre små kryp de trenger blomster å nytte vekster så jeg  er glad jeg har ro i mitt indre selv om ikke jeg har det helt perfekt .

 

 

Jeg er ikke perfekt heller men det bryr meg veldig

 

 

Dette med å stadig se på vårt ytre så kan vi alle føle oss mindre bra, men jeg er takknemlig for meg selv . Jeg har fått tre barn som har gitt meg den kroppen jeg i dag har . Så jobber jeg daglig å er massør så jeg får trening hele tiden så jeg har ikke så mye grevinne heng jo litt om jeg går inn i sømmene men hvorfor skal vi liksom det. Om du har liten pikk eller løs hud på armene dine så er du vel ikke ett dårlig menneske for det ? Det jeg egentlig forsøker med å nå ut til deg i dette innlegget eller avsnittet så er det at fasade er kun ett spill – Jeg kan ikke se på alt det vakre å si at de er ett bedre menneske en deg eller noen andre . Det jeg mener er at det indre i vårt er det som må speile det ytre som vi har .Stemmer det indre med det ytre så er det nydelig men det er ikke alltid det gjør det.

 

Jeg ser jo dessverre tydelig rundt om kring at fasaden er dessverre så tydelig ute i blant folk , jeg vokste opp i en fasade hjem . Der det er mye viktigere å vise hvor fint det er enn å gjøre ting bra å være trygg på hvordan du har det der også da ikke betyr noe i det hele tatt. I dagens samfunn så ser jeg tydelig at vi må dømme andre å hetse andre . Dette er en situasjon som ikke er ok å jeg håper at vi sammen kan endre dette . Det må en holdnings nedring til å det er det du også jeg som må starte å være trygg i oss selv omv i ikke har alt på g så er det ok . Dette livet er noe som vi alle lærer i selv jeg som nærmer meg 50 år nå så lærer jeg mye – Det er nydelig å ha noe nytt som vi kan lære oss å samtidig våge å feile . Der er jeg blitt mye mer uredd en før.

Dette å dele så mye som jeg har gjort via bloggen hadde jeg aldri gjort oftentlig hadde det ikke vært for bloggen . Jeg får daglig tilbakemelding i fra mennesker som leser at de takker meg fordi jeg er en person som inspirerer andre også er ett godt forbilde der jeg viser at det er mulig også lykkes med masse enorme tap som egentlig skulle ha slått meg personlig konkurs . Jeg må være ærlig at jeg er så takknemlig fordi jeg er forøyd med ingen ting på konto for så å fokusere på at jeg har det jeg ønsker meg . Livet blir allerede da tusen ganger bedre ved at jeg er avslappet til livet å nyte tiden med de jeg ønsker å dele dagene mine med , jeg takker nå for at du tok deg tid til å lese denne bloggen .

 

Kjærlig Hilsen

Elin – Weronika

 

Æ jubla for høyt fette dumt æ veit da …

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

Jeg har det utrolig fint jeg , har fått gjort mye i dag. Dette med å nyte dagen her ute i fin været å ikke minst kan nyte hyggelig besøk i tillegg. Dagene di går så fort synes jeg . Dette med å se at ting går så fort at en ikke helt vet hvordan at tiden skal får føtter å gå på. Det blir litt slik da jeg hele tiden har ulike prosjekter som er på gang .

 

 

Jeg må bare være glad for hva jeg faktisk klarer å gjennomføre – Det er ikke for amatører å være bygge herre osv . Det er ikke lett men jeg gjør mitt aller beste. Dette med å ha hus og hjem så er det alltid noe en skulle ha gjort , nå er det veldig tydelig hvor jeg er på tur til . Det gleder meg veldig å se at jeg mer eller mindre klarer å gjennomføre at jeg er så nære målet mitt. Jeg merker at jeg utrolig takknemlig også glad . Det er ikke bare bare å være en grunder , en må være i alt for å kunne forstå meg eller vi som driver en bedrift . Dette med å høre at andre holder på jevnlig så er det noe jeg gleder meg så til å kunne får mer i boks her .

 

Jeg som trodde at 200 kg sement var fette mye så er det ingen ting da jeg ser hva jeg hadde planlagt å ordne her . Jeg er ikke født i går men ikke alltid hode eller at en tenker over hvor mye en trenger av alt en holder på med men herregud det er slik det er . Da får jeg teste ut med det jeg har til nå med å gjøre ferdig to eller 3 ting så jeg kan teste ut dette med å se om jeg klarer å få til å lage min egen sement . Dette med å gjennomføre er  noe jeg oppriktig digger veldig . Det er noe jeg ikke bare elsker men jeg lever for å være i mitt eget .

 

Æ jubla for høyt fette dumt æ veit da , jeg bydde på ett kjøkken på en fb side i går å fikk det. For en 100 kr hva er det egentlig ingen ting . Det å juble for høyt er for dumt jeg innser det. Jeg skal lage ett rom i kjelleren til Salve / krem rommet mitt. Der jeg skal lage kremer i fra Ringblomster også grovblad , dette med å ha fått dette som  min hobby men jeg vet at dette blir garantert mer enn hobby da jeg får dreisen på det. Jeg hadde sanket løvetann for å lage salve av den . Så ser jeg på den i går kveld å fan i helvete den sur lukten . Du ander ikke det var ikke tvil at dette var ikke bra. Det er på denne måten jeg lærer , gjennomføre å lære. Det er noe jeg alltid har gjort hele tiden . Det er så fette irriterende da jeg mislykkes men jeg måtte bare si , åkey vi gjør ett nytt forsøk heldigvis har jeg mer tørket løvetann … da vet en hvordan det ikke skal dufte.

 

 

Jeg må bare si jeg er sugen på å innta mer læring det er underlig i grunn i en alder av snart 47 år , tenk at jeg skal bli det når jeg fyller år. Det er i grunn rart å tenke på at jeg blir det . Det er ingen selvfølge at en fyller år. Dette med å være i det rette miljøet føler jeg at jeg er . Det e godt å kjenne på at ting går seg til å jeg er på rett vei i livet. Dette med å se at jeg har klart å få til det jeg har bestemt meg for.

 

 

Jeg merker at kroppen min er nå meget sensitiv for alt , dette med å få for mye ros eller at jeg mottar ting jeg ikke hadde forventet . Tårene renner med en gang , jeg har nå i mange år stått på daglig for å bekjempe å holde bedriften min oppe å gå også dette med at jeg klarer å forsørge meg selv. Dette med at mange har store matbudsjett har jeg ikke hatt . Det jeg bruker nå på det meste på mat er litt over 1000  kr , da har jeg i tillegg fått til å dele med mine barn da jeg har invitert de på middag. Dette med å ha hatt det tøft pga av alle tap som har vært en følge av at jeg måtte stenge ned . Kunder har endret deres mønster i hensyn til å bruke butikken min så merker jeg dette så klart . Dette med å merke at noen går så kommer det alltid nye hyggelige kunder tilbake . Dette med å motta nye kunder så mye som jeg har gjort pr nå i det siste. Så er det så herlig .

 

 

Dette gir meg energi også stryke til å jobbe videre på mine mål også ser jeg at jeg klarer dette igjen selv om jeg kan synes at ting er fette tungt eller at jeg mekrer at jeg i blant har lyst til å gi fan så kommer alltid tankene mine til mine barn , de fortjener at jeg står løpet ut . At de ser at deres mamma jobber videre på selv om jeg er sykt sliten som aldri har fri . Så vet jeg den dagen jeg har det så kan jeg juble for det blir en gang i år . Håper jeg at vi klarer å få til . Det er ikke for amatører å holde mitt tempo men jeg har bestemt meg for å klare det jeg gjør å har enda mye mer som skal gjøres.

 

Jeg holder på ute med å få ting i system her ikke lett men jeg gleder meg veldig til det. Vi må alltid holde hodet hevet å kjempe mot det vi frykter eller føler er tungt. Jeg har neste etappe her med å måle opp å tenke er det mye sement som jeg faktisk trenger . Dette med å sette i gang noe jeg ikke helt skjønner så kan ting bli litt i ball men jeg er så glad for at jeg nå skjønner at jeg trenger mer enn jeg har pr nå det er så herlig å viste at det er ikke bare jeg som er blå øyd her .

 

Jeg bor så landlig til at jeg har det perfekt , naboer som jobber på hester som går mellom alt her å jeg som snart får litt høner her så jeg må si jeg glede meg veldig til akkurat det. Jeg skal ordne med å få det mer som jeg vil ha det. Være litt selvforsynt med mat , å så er det dette drivhuset som jeg skal gjennomføre . Det er noe jeg gleder meg til å ikke minst ønsker å få til så jeg kan få mer helhet her . Dette året er ett år med å endre også finne meg selv mer på en måte. Dette  med å modnes , mer å ikke mist lære at det er ingen feil ved å ikke ha nok av alt . Ting ordner seg alltid for oss alle sammen å vi har alle sammen en verdi derfor så tenker jeg mye på at å  re skape nye ting av ett gammelt produkt . Det er meg liksom . Jeg fikk i går gått igjennom ting her som jeg ser nå at jeg har mye av.

 

 

Sommeren er den nydeligste tiden der varmen også lett kled er noe som jeg liker. Jeg å ene barnet mitt dro for å spise litt sammen , jeg fikk ett spørsmål om jeg hadde kledd meg anstendig . Det viser seg at jeg har oppdratt det rett , liker å se at de er så korrekte. Ble en snill stund sammen så gleder meg allerede til neste gang . Dette med å vie tiden vår til de en bryr seg om venner som barn eller familie. Så er dette vitamin.

Kjærlig Hilsen

Elin – Weronika

 

 

Hva er det med disse folke valgte ?

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det ?

Jeg håper du har det bedre enn de som ikke har helt rent med i posen i stortinget for tiden . Hva er det egentlig som er på tur til å skje ? rundt de også oss vanlige folk ? Jeg reflekterer rundt dette å kan ikke helt bli så kloke av det. Jeg leser eller hører. Dette med å ha truverdighet hvor er den blitt av da ene politiker stjeler for åpen sene på Gardemoen . Den andre gjør åpenbare kjøp av aksjer som han har innsyn i eller får innsyn i pga av sin posisjon .

 

Hva er det som gjør at vi andre må inn å sone om vi hadde gjort det samme ? enn de som bare får gå fri . Dette systemet liker jeg overhode ikke å jeg kan ikke si at jeg er veldig glad for å skulle gi en stemme til ett eller annet parti. De har ikke lengre min troverdighet . Dette er nok fordi det er kommet frem så mye griskhet også falskhet rundt alt som har med makt også gjøre.

 

Til og med i Politiet

 

Er det stor ukultur som bør ryddes opp i , jeg tenker at det er nok mange av de som jobber i politiet som er frimurer å de verne jo alltid om seg selv også de som er i denne sekten . Jeg vet om mange politi som er med i frimurer så der er det nok dommere også advokater også så da gjør de jo rent bord når de er samlet .

 

Er det på denne måten vi ønsker å ha vårt samfunn ?

 

Der de som roper høyest får mest å de som har de rette venner vinner saker ? eller de som er med i losjen får alltid full støtte i alle samfunns lag er det slik vi ønsker denne ukulturen velkommen ? Vi kan ikke sitte å bare se at ting faller sammen . Er det slik vi alle skal agere ? at vi bare ikke bryr oss fordi det omhandler ikke meg ? jeg tenker at vi alle sammen må gjøre ett opprop å at vi tørre å stå sammen . Det er alltid en eller 5 som kommer på banen som jeg som bare er meg selv men jeg vil ikke se andre lide mer en nødvendig .

Det er skremmende hvordan regjeringen har håndtert dette …

Dette burde ha kommet mer opp i lyset da han hadde kjøpt disse aksjer . Det å lese at han ikke var klar over hva som skjedd eller at han hadde gjort noe som ikke var helt heldig . Det er jo så åpenbart at dette er korrupsjon og handel der du vet da ting blir kautelet altså innside handel. Det er nok flere som har gått i denne fellen som bare enda ikke er kommet i dags lyset enda . Er nå nede i mørke men bare vent å se det kommer enda ett Skrekk også gru oppslag snart . Siste ordet her er nok ikke sagt å jeg tenker at det er fint at det kommer frem men , om vi snur det enn om vi ikke hadde fått vite dette å trudd at denne personen hadde vært lojal også ikke brukt opp sin tillitt hvor galt kunne det ha gått. Dette er en refleksjon fordi det er åpenbart at det er flere som ikke er helt stue rene i stortinget de har hatt det litt for nydelig å lett tilgang til luksus å sus og dus . Så da blir veien til å kunne karre til seg mer og mer mye mer attraktivt da en har fått smaken på en stor pølse så vil en ikke ha en liten en skjønner du ? en har fått smaken på det søte liv også vise at jeg er en stor mann eller kvinne som presterer da blir veien lett til å gjøre feil grep for å vinne venner også velgere . Dette er jo så åpenbart at en blir helt tause Birgitte i blant å undrer seg over har ingen på stortinget jobbet før de ble valgt inn ? eller er de aller fleste pr kåte stunt personer som blir veldig pratsom så snart de får oppmerksomhet . Fordi det er ikke noen god sammenheng med noe som de snakker om . De er tydeligvis redd for å bli tatt med buksene nede . Det er så klart ingen som ønsker at dette skal skje men jeg er redd for at vi i fremtiden kommer til å se mer av dette korrupte som allerede har blitt en trend . Det er jo ikke skam lengre hos de som gjør noe slikt lengre. Det er jo heller ikke store følger . De som hadde fått for mye i fra nav , måtte jo rett i fengsel . Det samme burde ha skjedd med alle som gjør grove feil i stortinget . Som er åpenbart at det gjør vi bare ikke !

 

Takk for at du tok deg tid til å lese innlegget , det setter jeg stor pris på. Ønsker deg en nydelig dag.

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

Denne helgen gikk så hurtig hva skjer?

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Det er søndag å avslutning på denne weekend , jeg må si jeg har fått utrolig mye ut av denne helgen jeg . Dette med å gjøre det jeg liker også  får ting gjennomført etter min plan . Dette med å gjøre ting i mitt tempo er noe jeg liker så godt å få gjort . Det er ikke alltid like lett å få til eller bare hente opp energi men jeg må si jeg gleder meg alltid til helg da en kan nyte også bare være.

 

 

Det regner i dag noe som i grunn er veldig flott

 

Regnet er viktig for alt egentlig , dette med å slippe å vanne blomster og hage urte hagen med ulike mat nyttige planter så blir det så spennende å se hva har jeg klart å få til å høste i år. Salat det er jo bare så nydelig det er kommet mye å jeg må si jeg gleder meg veldig til å se de andre hva som kommer opp eller ikke . Jeg har plantet litt urter også reddik . Ikke så mye men dette bare å se hva en selv kan bruke hagen sin til for å plante litt her så kommer jeg til neste år til å gjøre mye mer enn i år. Det har vært veldig gøy også bare dette da en ser hva en faktisk får til så er dette veldig hyggelig.

 

 

Jeg jobber i dag også med mine ulike jobber

 

Når jeg kommer til august så nærmer jeg meg 1 år å 9 mnd jobb på rad uten å ta meg fri. Dette med å se at jeg klarer alltid det jeg bestemmer meg for . Dette med å snu negativ inntekt. Det er jo så klart artig men , krevende å ha denne rollen som jeg har . Det er mye som skal ut via bedriften å det er noe jeg alltid på være 100 % presis på dette som skatten og Moms så jeg må si jeg er glad jeg klarer meg veldig og mer en det jeg kunne håpe på.

 

Dette med å se at tiden går så fort , det begynner allerede å bli mørkere på kvelden . Det merket jeg i natt det er første gang i sommer at jeg ser at det faktisk er det. Det skal ikke mer til en at vi nærmere oss august så er det mørkere så ja det blir fint det også med å kunne nyte sene kvelder her med masse lys som hjelper oss med å ha mer lys der vi ser hva en holder på med. Det er en fin tid det også.

 

 

Forhånds dømmer eller forhånds stempel

 

Det er lett også falle i den klemma at en forhånds dømmer eller gir andre ett stempel på hva vi måtte mene om de. Jeg hadde en bestefar som var alkoholiker, det ga meg en tid som jeg ikke fikk lov til å bli kjent med han . Mamma nektet oss å dra dit alene . Dette gjorde vi i smug fordi han var alltid hyggelig mot oss barn selv om han hadde drukket. Det e ikke alle som klarer å slutte å drikke . Det er bare slik det er . Dette med at en skulle nekte oss kontakt med han gjorde at jeg ble veldig lite kjent med han . Husker ikke hans verdier eller hva han sto opp for . Eneste at han var veldig glad i sukker også te, utenom øl . Jeg erindrer at jeg så at han ikke hadde ribben på den ene siden av brystet . Det var fordi de hadde operert bort en lunge . Han hadde tuberkulose da mamma var liten så det bidro til at han måtte ligge lenge på sykehus. Dette vet jeg i alle fall om han , han var en utrolig kreativ mann som var rørlegger . Skulle ha hatt mannen hos meg i dag for da hadde det vært så mye lettere alt . Dette , med å få ting gjort med en lett hånd så vet jeg at han var utrolig dyktig. Det jeg ser i mine barn er jo at de er lik han på mange måter. Dyktig , kreativ også ikke minst alle tre i industri jobb med 2 som er i bil arena der de enten retter opp biler eller at de lakkerer en bil . De har det i seg alle sammen .

 

Dette med å forhånds dømme andre er så lett å havne i den fellen . Der en bare bestemmer oss for hvordan eller hva vi mener om de å dømmer de for hva vi mener ikke for hva de selv har gjort eller klart . Det sier jo utrolig mye om de enn det forteller oss andre om oss selv. Dette er noe vi alle kan havne i samme fellen å det er ikke noe en skal gjøre. Dette med å dømme i dag en person så kan jeg neste gang være en som blir dømt i det folket ikke liker . Så jeg velger å være passiv her også ha mine meninger for meg selv på det som er fordømmende . Dette med å mene ting er sundt men det er ikke alle som tåler at jeg eller du har våre meninger men , det må vi bare kutte ut å være sammen med eller diskutere med. De har ikke den verdien jeg liker men jeg må bare godta de for det de er skapt inn til i denne verden .

 

I dag skal jeg en tur til

 

 

Min gamle arbeids plass da blir jeg veldig obs på hvordan ting er jeg liker ikke å se at pasienter lider eller se at personalt ikke gir de den omsorgen som de så åpenbart trenger . Det er aldri lett å være pårørende eller pasient . Dette med å ta turen innom er så fint på en måte å samtidig er dette å se hvordan har de det. Jeg har en tremenning som er pasient der så jeg skal på besøk. Dette med å se hvordan de blir ivare tatt er jo også dette som jeg bryr meg veldig om.

Vi må ha hjerte vårt med oss i det vi gjør uansett om det er i min jobb eller det er i din jobb. Det er aldri lett å være 100 % klar for alt men vi kan i blant føle at vi feiler men det gjør vi stort sett ikke om vi velger å tru på oss selv mer enn vi gjør til daglig . Dette med å lytte mer til oss selv for hva er det i grunn som gir oss mer tilbake ? Jeg tenker på dette i alt jeg holder på med. Det er viktig for oss at vi kan reflektere over for hva som i grunn er viktig eller hva som ikke er det. Det er det jeg gir min næring til . Da har jeg det godt med meg selv også inne i meg . Da får jeg også vekst å suksess.

Kjærlig Hilsen

Elin – Weronika

Tar du deg tid til å være for andre ? Eller er du kun egoistisk?

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i kveld ?

 

Jeg har det i grunn veldig fint , jeg må si jeg er så takknemlig fordi jeg har klart så mye på denne perioden . Dette med at en klarer å nyte tiden mellom alt så er det unikt at en klarer så mye mer enn jeg hadde sett for meg i det siste. Dette med å gjøre ting mellom alt her så ja det er ikke alltid det går like hurtig som jeg selv ønsker .

 

Dette med å ha mange ting på agendaen er jo i grunn nydelig jeg får tiden til å gå alltid fort jeg har liksom ikke noen problemer rundt dette med at en får tiden til å gå . Det er noe jeg setter mer og mer pris på .

 

Det er i livet med alt en ser også gjør så er det noen som går i fra oss for alltid .

 

Det har skjedd så mye i det siste som ikke er så hyggelig . Det å se ulykker som går over til døden for de det gjelder så er dette trist . Jeg har kommet opp i en alder som jeg nå ser mange av mine jevngamle har  forlatt oss , det gjør noe med meg må være ærlig å si det. Det påminner meg at jeg må leve mer , være sammen med de jeg er glad i. Ikke utsette det jeg kan gjøre med kidsa i dag. Dette med å se dem mere er noe jeg skal ha på dags arenaen for en dag er det også min tur til å si by by for alltid . Det ga meg ett ekstra stykk i hjerte mitt , for hun skulle bli 48 , å jeg blir i sommer 47 dette med å se noen som er på min alder blir så uvirkelig men samtidig så må vi alle sammen lage gode minner sammen . Dette med å skvise ut noen er bare tøv , dette med å ikke ta kontakt med de en bryr seg om det er bare slørv som jeg sa til en kompis av meg i sommer da jeg gjentagende ganger spurte om han kom på en kaffe . Så da sa jeg håper du kommer i begravelsen min . Da fikk jeg til svar er den nærstående  ? Jeg vet jo ikke svarte jeg men jeg vet jo ikke når du kommer så kan komme brått på men håper jeg er her lenge . Dette med å våge å si disse ordene mens jeg enda lever . Det kommer jeg til å fortsette å gjøre fordi jeg vil at folk skal skjønne at vi ikke er her for evig og alltid selv om vi ofte kan tenke at vi har god tid for å gjennomføre alt .

 

 

Det var en gammel kollega av meg som alltid sa daglig vi har god tid da vi ikke fikk gjennomført det vi hadde satt på agendaen for å få gjennomført . Vi gjør det heller i morgen , å det er nydelig å ha en slik måte å se livet på. Det er ok i blant men noen ganger må vi få opp tempoet å få gjennomført ting på en mye hurtigere måte. Det er ikke alltid vi kommer på å gjøre det vi aller mest hadde lyst til . Hvorfor i grunnen hadde vi det ikke travelt med å leve ? fordi vi skulle gjennomføre ett forhold som ikke fungerte til bare var så store at de klarte seg uten oss foreldre . Dette med å gjennomføre noe som ikke hjelper oss for å få det bedre hvorfor ?

 

 

Det gir oss ingen god helse eller det gir oss heller ikke noen godt liv selv om vi føler der også da at jeg gjør det rette i mitt liv. Dette med å love seg selv også andre at en er mer tilstede i livet er noe en skal sette på sin egen dags agenda . Dette er noe jeg også du kan bli flinkere til .

 

Jeg har blitt mye dyktigere til å ta meg litt fri enda ikke hatt en hel dag fri men det blir en an annen dag. Dette med å være i det jeg drømmer om er det som gir meg en god energi , jeg tåler ikke negative ting for jeg blir oppriktig syk av dette mentalt også fysisk . Dette med å være snille med seg selv er noe jeg har blitt mer eller mindre nå å jeg ser jo så tydelig at jeg har klart å lykkes med mine store krav som har vært på meg som en stor verke byll. Dette med å se at steg for steg så kommer det seg til det bedre. Bare at jeg får inn penger på veileder samtaler så smiler jeg i fra øre til øre. Det er medisin for meg noe jeg kjenner at jeg er så på riktig sted i livet mitt.

 

Har du noen gang tyv lånt noe for å skaffe det tilbake ?

 

Jeg har gjort det i blant men ikke ofte jeg fikk høre en sykt nydelig historie om akkurat det i dag, de som hadde tyv lånt en båt som de rodde på fjorden . Så var det en som ropte til de hvem er det sin båt dere sitter i , du som spør vet vel svaret … Så gjentok han ja det er min båt , de rodde inn slukk ørret inn til land . Dette med å se denne historien at de i grunn hadde ett mål for øye var å drege mye fisk å kunne lage seg en nydelig middag. Det måtte være noen som slukk ørret kom seg til land . Når jeg dør så har mine barn mange gode historier som de kan fortelle om oss . Eller hva jeg har gjort med også uten de . Har artige røver historie med oss alle men de egner seg enda ikke på trykk kan snart bli kjedelig om det ryktes hva en holder på med. Jeg sa til en kunde om det var mulig også tyv låne en robot gress klipper, hun lo nei er du gal det kan du ikke gjøre den lager signal at den ikke er på plenen . Herregud så idiot sikkert alt nå til dags skal være at de gir i fra seg en alarm , men jeg hadde kunnet lånt en men da hadde den ikke klart å bevegd seg her for det er sensorer som er gravd ned som jeg har forstått det riktig . Det er alltid hyggelig også skape gode minner det må du også gjøre mens du enda kan skape .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

Skitten på fingrene er mitt høyde punkt da er jeg i harmoni og likevekt❤️t

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Håper dagen din er nydelig, jeg har det helt topp. Dette med å gjøre lite på lengst mulig tid er det jeg gjør i dag. Det er i blant litt godt å gjøre ting langsomt . Dette er nydelig synes jeg også . Dette å se på folk som jeg gjorde i byen i dag. Dette med å høres eller må snakke med alle er borte i fra meg. Jeg har trukket meg mer bort i fra alt og alle . Dette med å være mer anonym er noe jeg liker mye bedre enn at jeg må være eller sess av alt også alle.

 

 

Dette med å ha mye med mange mennesker å gjøre har nok bidratt til at jeg i blant vil bare være anonym også helst ikke snakke med noen . Det er nydelig også ha en dag der en bare er seg selv også nyter livet med lite også være i denne boblen . Det ble en nydelig by tur med min tremenningen der jeg møtte på tidligere kollega i fra meyergården hotell alltid hyggelig å møte igjen gamle kjente å slå av en god samtale. Det er derfor jeg liker å ta en by tur se på folk å nyte å slappe av – det gir meg veldig mye tilbake for å være helt ærlige.

Hage prosjektet mitt tar en ny retning

Jeg fikk lånt meg en sement blander i dag, så fikk jeg mer armerings stål som jeg skal ha i det jeg skal støpe . Dette med å ha bildet i hode mitt for hva jeg skal lage så er det jeg som aller mest vet hvordan jeg vil ha det jeg holder på med. Dette med å ha så mange baller i luften så er det nesten som det tar pusten i fra mange . Jeg må bare vær ærlige jeg digger dette med å få ting mer som jeg vil ha det.

Livet mellom alt er nydelig også er jeg stolt over hva jeg skal få til å utrette . Dette kommer ikke av seg selv men jeg gleder meg veldig til å kan få realisert det jeg drømmer om her . Jeg skal forandre hele hagen min egentlig å i tillegg ordne med en liten høns hage så jeg må si jeg er i grunn på rett vei er det . Dette med å samle opp ting som jeg kan skaffe meg er så fint . Det er en glede alt som skjer nå i livet mitt . Det er nesten som en forelskelse men det er nydelig også vet en at ting er på riktig nivå da en har det godt.

 

Jeg blir aldri arbeids ledig uansett ute som inne .

 

 

Når vi har hus og hjem så er det alltid noe å gjøre , dette med å se hva en kan gjøre mer av så er det nydelig jeg gleder meg . Det er ikke alltid like lett å få alt ferdig i det tempoet som vi vil men jeg ser at jeg er dyktig tatt i betraktning at jeg er alene så er det veldig nydelig å artig å se hva jeg får til å gjøre alene . Dette å ta rede på alt gammelt også få det bort . Det gir huset mitt nå fremover mye bedre energi jeg er hellig overbevist på akkurat det.

 

 

Jeg skal fjerne vedovnene inne her så jeg gleder meg veldig til det. Det kommer til å bli mye større plass her bare en får det bort så får en også endret mer her mellom alt. Dette med å ha hus også være singel har ikke alltid vært en lett kombinasjon men , jeg gjør ting selv som jeg klarer selv så er det noe jeg nok må lære meg mer så jeg ønsker selv å få ting til å få det til jeg elsker å kan gjennomføre ting selv alene får en slik mestrings følelse av å gjøre det selv . Det er ikke alltid like lett men jeg kjenner bare dette å hente mye armering jern  som jeg hadde på dogden ram også sement blanderen så følte jeg meg veldig med å på rett plass. Jo mer skitten jeg er på fingrene mine jo mer herlig altså i mer harmoni også likevekt er jeg i da.

 

Jeg har avventet å løfte av sement blanderen også armerings jernet jeg har i en periode hatt kraftige smerter i hjerte regionen . Det er nok mest fordi jeg har pushet meg litt mye . Det er bare å ro ned litt mer så jeg kan ladde opp igjen så jeg må bare være flink til å lytte mer til kroppens signaler så går det meste seg til . Det er ubehagelig når det rir som mest men , det er bedre i dag så jeg har lyttet å ting går mer i min retning for å være ærlig .

 

Weekend er nydelig også gir det meg en pust i bakken jeg elsker det uendelig mye

 

I alt jeg gjør så er det alltid en mening bak eller at jeg selv vil ha denne forandringen . Jeg har alltid hatt en sterk intuisjon å merker snart da mennesker er dratt i fra meg eller det er noen jeg skal kvitte meg med. Det er alltid sundt å endre hvem vi omgås . I går var jeg på besøk til en klasse venninne i fra ungdomskolen vi er så like , kreativ har alltid noe å snakke om. Dette med å se at jeg tilfører henne energi også ho tilføre meg energi så gir det meg veldig mye tiden med henne . Det er hyggelig å timene gikk så hurtig i hennes felleskap . Det er så koselig å dette med å være så mye alene som jeg er så trenger jeg innputt ifra andre som har like sprø god energi som jeg . Dette er for meg ett perfekt felleskap som jeg liker også får næring i fra . Selv da jeg kom hjem var jeg super sliten men hadde fått energi til å gjøre ferdig noe i kjelleren . Det ga meg veldig mye glede av å kunne sitte igjen med å være så takknemlig for å få meg en nydelig kjøretur å bare hente gi bort litt så få mer energi av å glede meg også andre. Det gir meg veldig god energi selv også har jeg mer å gi til andre.

 

Jeg holder på å se etter hvordan jeg skal andratte hagen her så jeg er så spent på hva også hvordan det blir til slutt. Dette med å se at jeg har så mange planer som jeg skal få til å gjennomføre så er jeg så klart bestemt på at jeg skal lykkes med det. Dette med å ha gode holdninger til det jeg skal gjøre så er det alltid lett å se for seg  mer hva jeg skal i stede for å klage over det jeg ikke har fått gjennomført . Det er i år jeg skal få endre mye mer her også bare dette å se hvor langt en har kommet å det blir bedre og bedre . Dette å bruke gjenbruk for å bygge drivhuset så er det noe jeg har bestemt meg for å skal klare å få til . Jeg har en plan men jeg orker ikke å neven den enda må se om det lar seg realisere . For meg nå så tror jeg at dette skal kunne gå fint så ja vi får se . Jeg er en evig optimist, siden jeg er en fattig grunder som ikke har alt i mål så , må jeg alltid være forsiktig men jeg vet at jeg skal få ting i system å bare dette med å se at ting bare blir mer i system for meg så er jeg så klart på riktig vei.

Kjærlig Hilsen 

Elin – Weronika 

 

Hvor henter jeg inspirasjons i fra ? Er det utenfor eller i ditt kreative hode

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Her har jeg det utrolig fint , jeg kunne i grunn ikke hatt det bedre eller jo sikkert om jeg hadde hatt en bedre halvdel men , akkurat nå så må jeg si meg veldig takknemlig for alt jeg har å ikke bare det det jeg klarer å realisere helt alene uten hjelp. Det er noe jeg digger mye mer enn alt annet. Dette med å se at ting faktisk blir til noe annet her så har jeg nå i dag startet med å ordne til nye prosjektet der jeg skal lage en helt ny platt her . Det blir på bakkenivå som jeg tenker kommer til å bli nydelig også ikke bare det jeg får en helt ny look her som bare jeg selv har skapt med mine hender . Det gir meg veldig god energi også ikke bare det livsglede.

 

Hvor henter jeg inspirasjon  i fra ?

 

Noe er bare jeg liker også noe ser jeg andre har ordnet . Jeg er veldig glad i paller også kable tromler det er noe som går igjen inne i huset mitt også ute . Dette speiler meg i grunn å så er det gjenbruk på sitt beste. Dette med å hente ting andre ikke lengre ser monn i har blitt litt mer som en hobby enn som noe jeg bare gjør for moro skyld . Jeg elsker å ta vare på det jeg kan å dette med å gjenskape noe nydelig ut av det gamle så er det nydelig for meg .

 

 

Dette med å jobbe som jeg gjør er ikke for alle sammen men jeg trivs å vet at jeg lett kan irritere deg fordi jeg maser med at jeg skriver om det. Det er helt ok men da tenker jeg at denne bloggen er ikke for deg.

 

Vi tar ofte å korrigerer oss selv fordi andre mener vi er for mye jeg gjør det ikke . Hvorfor skal jeg endre meg fordi du ikke liker hvordan jeg er ? jeg er i grunn bare dirkete å har mine meninger å ikke noe verre enn nettopp det. Dette med å være så snar med å skal endre meg eller noen andre synes jeg ikke vi skal gjøre . Hvorfor ikke det ? nei fordi det som skjer så er det vi som bestemmer over andre å det synes jeg ikke er helt ok. Det som trigger deg i vårt møte er noe du selv skal jobbe ut . Det er viktig at vi selv har innsikt i vårt eget å ikke mener at vi vet så inderlig vel om alt også alle.

 

 

Jeg har sluttet å bry meg om alt og alle også har jeg trukket meg i fra de som tar energi. Dette med at alle må kritisere hele tiden liker jeg ikke . Jeg er meg å du er deg . Det er mange ganger jeg lett kunne ha hatt lyst til å kritisere deg da du kommer med dine utsagn . Dette med at hvorfor gjør du ikke  noe med ditt alkohol  forbruk ? eller hvorfor gjør du ikke noe med vekten din ? men dette kan jeg ikke si . Det er jo sårende for den jeg sier dette til . Du som alltid må påpeke meg eller andre , ta nå heretter å gå inn i deg selv . Slutt å kommentere alt også alle . SE heller inn i din verden hva kan jeg gjøre for å bli bedre.

 

 

De aller fleste som slenger dritt til meg eller deg de sliter selv . Men skal vi orke å ta med oss det ? jeg er snar med å kappe av de både kjeften også føtter da du starter med kjeften min . Dette må stoppes med en kraftig mynt . Jeg ser tydelig at dette funker fjell overfor de jeg har stoppet. Noen slutter å komme hit å takk og lov det er så bra da slipper jeg å høre på deres evige jamring . Dette med å være ærlig kan ofte tolkes som angrep  men tenk selv er du for ærlig eller må du bare ta ut ditt indre når du kommer til meg eller andre?

 

Dette er noe vi alle må tenke over å ikke minst ta innover oss at vi trenger alle sammen i møte med verden . De som forlater oss fordi vi ikke er snille mot de , gjør det fordi de ikke klarer oss mer . De som vi mister fordi vi har vokst energi det gjør vi for at vi er ikke på samme energi linje alt vi er , det er energi de vi tiltrekkes av har samme energi som jeg også deg. Dette er meninger , holdninger osv . Det jeg også du sender ut så tiltrekkes vi av de samme energier som vi har i oss selv. Bra ikke sant ?

 

 

Planer for weekend ?

 

Jeg har i grunn litt planer for weekend det blir selvfølgelig jobb så klart så blir det å ordne mer her hjemme . Det er så herlig å få ting mer på system som jeg har jobbet for i hele år . Dette med å se hvordan jeg lille meg faktisk klarer alt så er jeg nå veldig kry over hva jeg faktisk har lyktes med. Det er ikke for amatører å løfte så mye som jeg har fått gjort men jeg er jo fysisk sterk så jeg liker veldig godt å få gjennomført mer her enn bare å være . Dette gir meg veldig mye tilbake i alt jeg holder på med.

 

Det blir en liten cafe tur i  helgen så jeg gleder meg veldig til det, det å ha noe som jeg kan se frem til er noe jeg gleder meg til . Dette med å jobbe daglig som jeg gjør så er dette med å minne meg på å ta tid til meg selv . Det er ikke alltid like lett, men jeg gjør daglig forsøk på å bli dyktigere . Dette med å ha mål store som små er noe vi alle skal ha å ikke mist fokuset ditt. Jeg  har bodd i huset jeg bor i nå alene med barna i 15 år , det er underlig i grunn jeg har mange planer for huset også så jeg tenker det er nydelig også ha prosjekter da går liksom dagen også uken mye hurtigere også. Dette med å ta meg tid til gode venner eller ungene er noe jeg setter stor pris på. Dette med at jeg ikke har kontakt med min familie er noe jeg ikke daglig tenker på , men jeg får ofte spørsmål rundt alt . Det er da en stadig påminnelse på hva jeg mistet i livet mitt . Da jeg ser på meg selv i dag , så har jeg blitt en mye bedre utgave enn de jeg mistet . Dette med å se verdien i det nære også se deg som betyr mer enn verdier . Det er nydelig det.

 

 

Livet kan gi oss smerter med det kan også endres til Gleder , ved at vi klarer å se det vi ble påført som lærdom i stedet for å tenke her mistet jeg alt .. det å reflektere over det vi går igjennom så er det for en grunn. Det høres rart ut at jeg skulle gå alene i livet mitt uten familie. Det som er , jeg har gått alltid alene i livet mitt , ingen har vært der for meg så fra jeg var ett lite barn så var jeg alene i verden jeg passet ikke inn hos familien . Det er bare slik det er å jeg kan heller ikke klandre noen for det , jeg kan takke for den lærdommen jeg fikk i fra dem , de lærte meg alt jeg i dag er . Som grunder ,å jeg ha is i magen , jeg må ta sjanser som jeg ikke helt vet om det er bra for meg . Det som er så genialt det er at jeg har brukt alt jeg lærte som barn i min egen verden for å overleve . Den kampen var tøff men i dag er jeg så takknemlig fordi jeg takler også være i 100 000 i minus , sover godt jeg jeg takler å være i 200 000 i minus jeg . Dette er fordi jeg har vært vant med å tenke nytt , se løsninger også være mer uredd. Kjeften min måtte vært planlagt at den skulle kunne både målbinde eller stoppe kjeften eller få andre til å bli smigret ikke vet jeg men det er så fette nydelig når jeg ser at alt har en grunn jeg bare jubler nå mens jeg målte opp mitt neste steg ute så kommer det sikkert mye ting som vanlig med meg . Tusen takk fordi at du lot tiden din gå til meg , jeg er takknemlig for det. Ønsker dæ en nydelig dag også en fin weekend

 

 

Hilsen

 

Elin – Weronika