Spennende avslutning av oktober 🧡

Hei kjære lesere 🧡

 

 

Hvordan har du det  i dag ?

 

 

Jeg håper at du har det fint i dag jeg det er ikke alltid like lett å se alt for hvordan en skal legge planer for fremtiden da ting enda er diffuse å en ikke helt vet hvordan ting blir akkurat som en egentlig ønsker men det er ikke alltid vi ser løsningen for alt med det første dessverre. Det er en ting vi trenge ikke alt men vi trenger å ha det vi merker gir oss livsglede . Næringen for å fortsette å holde oppe motivasjonen for  videre jobb. Det er noe som sier om vi gir opp ved målstreken så er vi feig som ikke gikk de ekstra mila for å lykkes. Det er ikke lett å kjempe for å være i teten men vi klarer det om vi bestemmer oss.

 

 

 

Jeg mekrer at jeg mottar mer av mine ønsker å jeg trenger ikke lengre å være redd for å mislykkes det er noe vi må endre på øyeblikkelig for da gir vi oss selv det vi ikke skal være i . Det blir misnøye med andre ord som ikke gir oss det vi skal være i . Da tiltrekker vi oss det som gir oss plager med misnøye. Det kan være rygg problemer , nakke også hode pine . Dette er kjente problem som kommer over tid da vi har vært i mye negativt . Da spenner vi muskulaturen å en føler ikke at en har det noe særlig bra – Dette med å være i det en ikke liker så mekrer jeg også du at vi har det vondt på andre plan i livet vårt. Det kan være ting vi ikke klarer å sette ord på akkurat her å nå.

Men det gir oss blokkeringer for at vi har vært i en negativ energi for lenge . Da kan andre funksjoner for oss redusere sine funksjoner også blir kroppen vår i grunn tomme . Dette merker jeg meget godt på mange av mine kunder at de er tomme for energi også har dem utrolig mye blokkeringer fordi de har bare gått videre å ikke brydd seg så meget om hvordan de egentlig har det. Vi kjenner jo så klart kroppen vår selv . Det som er ett kjent frase i fra alle kunder , de har gått med dette over en tid å bare håpet at dette skal gå seg til . Dette er overlevelse instinktet vårt der vi kjemper selv om det er tøft . Jeg anbefaler alltid mine kunder at healing meditasjon er meget bra for å klare å bli sentrert massasje hjelper veldig godt for å oppheve nye blokkeringer også gamle . Det er en viktig brikke for å få sirkulasjonen opp å gå igjen i kroppen vår så føler vi oss med en gang som ett nytt menneske .

 

 

Spennende utvikling egentlig

 

 

Oktober ble en veldig spennende måned der jeg fått mer inn av kunnskap også har dyra å jeg fått et enda tettere bånd mellom oss. Det handler om å være sammen med de så får vi som sagt mer sammen å jeg må si jeg gleder meg hele tiden til alt som skjer rundt meg å jeg mekrer at oktober har lært meg mye å jeg har i tillegg klart mer enn jeg hadde turt å håpe på. Dette med å se utvikling så merker jeg mer av dette nå i dag . – Det gir meg en ro å i tillegg anerkjennelse på at jeg faktisk klarer å gjøre mine drømmer til virkelighet . Det er noe som alltid har vært sant så er dette med å være en pådriver å stå i et problem så jobber en dette ut . En kan aldri flykte i fra det , siden det da kommer tilbake i større kraft .

 

Siste dagen i oktober er helt rart egentlig at vi har klart å bruke opp alle dager i denne mnd til nå. Dette med å både se utvikling også samtidig se der en ikke har klart å komme helt i mål . Det vil alltid være noe du og jeg ikke er helt i rute med . Det er noe vi kan føle at ting blir litt vanskelig det er noe vi alle kan føle på oss i perioder da vi har hatt mye rundt oss. Jeg har bestemt meg for å være mer for meg selv denne perioden å ta litt mer avstand i fra alt og alle. Det er befriende å det er veldig sjelden jeg gjør dette. Alltid svarer jeg deg da du ringer , alltid bruker jeg tiden min på deg da du ber meg om noe . Da jeg sender en melding eller ringer er det svært ofte ingen svarer . Til alle som har ignorert meg de vil mekre at jeg nå også gjør dette over for de . Det må bli slik siden dette tar en del energi å jeg orker ikke å kun være for deg da du bare bestemmer deg for å ignorere . Det er ikke mitt problem lengre så jeg tenker vi får ta en pause så får en se om dette funker bedre eller om dette kan være vedvarende. Tiden vil fortelle oss hvordan ting blir .

Vi lærer i tap men vi lærer også under press også. Det har jeg merket at jeg jobber aller best under press da får jeg gjort mer også leverer jeg mer enn jeg hadde gjort om jeg hadde hatt god tid på en oppgave. Det er litt underlig dette men det er slik vi jobber . Jeg merker at jeg er så happy for at jeg ikke bare har massasje jeg har både veileder samtaler også healing jeg jobber med . Det er veldig spennende å åpen opp for mer også trenger en å ha flere ting som kan være til stor hjelp for kunden så det er noe jeg er veldig takknemlig for . Jeg merker at jeg har dette grunder genet i meg , der jeg ser hvordan jeg kan utvikle bedriften min mer enn jeg har gjort til nå. Dette med at jeg er åndelig også har evner har ikke kommet i dag det er noe jeg alltid har hatt i meg å de har bare blitt sterkere med årene . Alt er bare energi å jeg leser alle sammen som en åpen bok det som er så herlig nå er at jeg vet hva du svarer før du gjør det . – Dette er meget fascinerende å jeg bare elsker jobben min der jeg ser at ting vokser mer og mer akkurat dit jeg vil være .

 

Dette med å kjenne på denne følelsen av å ha det vi allerede har bedt om da har du allerede fått manifestert inn til deg , før du kan motta dette så må du tro på at det kommer til deg. Vi må leve som dette allerede er hos oss. Dette er slik en jobber med å få det vi ønsker til oss. Det er så herlig at en kan være i det vi måtte ønske å vi skal alle en dag motta det vi har best om er en ære også glede. Det gir meg mer energi også livsglede å dette med å dele med det en selv har til andre gir oss mer tilbake . Dette er takknemlighet for alt det vi allerede har hos oss pr i dag – Ved å kjenne på en god takknemlighet gir oss mer god energi .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

Prestere under fart er veldig imponerende for de andre 🔥

Hei kjære lesere 💛

 

 

Hvordan har du det ?

 

 

 

Jotakk jeg har det fint jeg , nettopp ferdig med en veldig hyggelig veileder samtale.  Jeg er veldig takknemlig for alt jeg får til å gjennomføre i denne prosessen . Det er like spennende for vær samtale jeg mottar så jeg vet jo aldri helt hvordan dagen min blir . Det eneste jeg vet er at den skal være hyggelig også fin på min måte. Det er noe som gir meg veldig mye tilbake å jeg gleder meg alltid til å kunne se mer av det jeg drømmer om .

 

Hva drømmer jeg i grunn om mon tro ?

 

Jeg hadde mange drømmer i år med alt jeg holder på med her å jeg har ikke avsluttet det jeg har satt på agendaen min . Det er noe eget med å være selvstendig som jeg er . Jeg trives veldig godt å jeg ser jo mer tydelig hvordan jeg skal klare å lykkes mer med mine drømmer også bare få ting ferdig mer her så er det jeg drømmer om .

 

 

Da jeg også faren til mine barn solgte huset vi bodde sammen i før jeg og han å barna flyttet her jeg nå bor , så ble masse gjort ferdig i siste liten før huset der skulle bli overtatt av noen andre. Det er alltid slik for alle at det er noe eller flere ting som ikke er helt ferdig å det er det hos meg også. Det er noe en alltid må endre på eller noe som er blitt slitt etter alle disse årene som jeg har bodd her . Så jeg glede meg til å få endret mer her med å gjøre det jeg har lyst til å få kastet mer av det jeg skal få bort . Det gir meg veldig god følelse av å være klar også ikke mist veldig takknemlig for vi får ting til selv om det tar litt tid.

 

 

 

Jeg har alltid en tru på at jeg skal klare meg også få ting til å bli mye mer som jeg har lyst til å få gjennomført det blir en sann glede . I dag skal jeg hente meg en sement blander som jeg har fått så jeg gleder meg så til å få den hentet så slipper jeg å hente / låne mer igjen da en selv får selv . Dette med å ha det en trenger da en stadig som jeg holder på her med alt jeg gjør. Det blir stas å samtidig så får jeg meg en liten tur sammen med enten en av mine eller en av kompiser til mine barn så jeg får dette hentet . Takknemlig for å ha så mange rundt meg som kan være behjelpelig dette er en ære .

 

 

Jeg drømmer hele tiden om endring her å ikke minst dette med å skape mer . Dette med å være i mål med det jeg jobber mot nå er jeg veldig klar for å få ting mer ferdig så jeg kan starte på en ny plass å gjøre mer . Det er alltid slik at vi jobber mot ett mål for å gjøre dette ferdig så er det enda nytt mål som kommer på agendaen . Dette med å se igjennom hva jeg har gjort så ser jeg mer tydelig hva jeg faktisk har klart å få til her å jeg må si jeg er veldig stolt over meg selv . Dette med å prestere under fart er veldig spennende å imponerende for de aller fleste . Jeg er glad for alt jeg har klart til nå å da jeg ser ha som i grunn bor i meg så blir jeg mye mer kokere av å være i denne reisen som jeg er i nå i livet mitt .

 

 

 

Endre eller bare peis på ?

 

 

Jeg har en tendens til å skal endre mye underveis å det har jeg gjort med ute gården til dyrene de får nå en mye større ute gård som dem kommer til å bli mer glad for enn de har nå . Det skal bli en ære for meg å få ting mer i orden . Dette med å endre mellom alt her så er jeg så glad for alt jeg har gjort å jeg tenker litt mer på dette at jeg er faktisk alene om alt her så jeg skal være veldig glad for hva jeg får til å gjennomføre . Det er en tid for det meste å jeg er på rett vei det føler jeg .

 

 

Jeg har en positiv måte å se livet mitt på å jeg manifester mitt drømme liv , så alt jeg vil ha det fokusere jeg på. Dette jeg nå har holder på med har jeg praktisert i mange år. Dette med å endre hva en sender ut er viktig å en kan ikke sende ut negative ting da mottar du mer av det du selv sender ut . Det er noe jeg ikke ønsker så er det negative samtaler eller noe som har med negativt å gjøre . Det bringer oss ikke vekst eller noe som gir oss mer av det vi ønsker . Det tilfører oss mer av det vi selv ikke ønsker . Derfor så er jeg heller i en god vibrasjon å jeg ser at ting kommer til meg å jeg må ikke mate trollet om du skjønner .

 

 

Litt greit å være i det gode her i stede for å sette fokuset på

 

 

Jeg mekrer så godt nå at jeg er på veien til å klare å møte gjennombruddet mellom alt jeg skulle lære meg i år. Dette med å gjøre mitt aller beste for å beholde bedriften min oppe å gå har vært mitt hovedmål hele tiden å jeg har satt det på agendaen hele tiden det gir meg veldig mye tilbake ved å være i dette jeg hele tiden jobber mot. Dette å endre mitt fokus er noe jeg hele tiden gjør . Da jeg merker at jeg er i motstand så ender jeg dette . Fordi er jeg for lenge i motstands så er jeg i negative ting som jeg ikke ønsker å være i å dette igjen tilfører mer motstand så derfor må jeg være i en god flyt for å ha det godt å kjenne at kroppen lever.

 

 

Jeg føler at tiden min er kommet for å kunne få sette agendaen min i mål . Der jeg kan si jeg klarte dette jeg vet at den dagen kommer men det er mellom alt her å jeg har blitt mye dyktigere på ¨å finne veien til målet ¨ så jeg jobber videre for å klare de neste steg  , da en feirer litt under veis der jeg gir meg selv litt tilbake for strevet mitt. Dele med andre så tiltrekker jeg meg mer selv . Det er loven om tiltrekning som gjelder for oss alle å vi kan mekre at ting kommer hurtigere da vi er på rett frekvens jeg også du. Jeg liker ikke å tilbringe tid med for mye negative folk . Dette fordi det tar meg ned som er så sensitiv . Dette burde alle sammen som er i det endre for det bærer ikke noe positivt med seg heller det motsatte så jeg anbefaler deg å endre om du som leser er ofte i negative ting . Livet ditt blir mye lettere om du gjør en endring .

 

 

 

Små endringer gjør hverdagen vår til en bedre sted å være . Derfor  ta små endringer som gir deg en bedre livskvalitet som gir deg det lille ekstra livsgleden . Ved å dele så mottar du derfor del mer om du er gjerrig i dag. Du forteller mer om knapphet om du ikke gir eller deler det er negativt .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

Vi er i slutten av Oktober

Hei kjære lesere 💛

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

 

Håper dagen er snill med deg å du faktisk klarer å nyte tiden å gjøre det du har satt på din agenda i dag. Jeg har startet dagen litt mykt i dag . Dette med å starte med en liten veilednings kunde først mellom alt annet her så er det så herlig da en ser at ting blir mer til mens vi går.

 

 

I helgen fikk jeg gjort mer enn jeg hadde våget å håpe på i hensyn til været å at det er kommet en del snø så er det ikke så lett å jobbe med det en skulle ved å lage en større lufte gård til de . Det klarte vi faktisk å gjennomføre til tross for snøen å mørke som kom så ja vi fikk dette mer til så vi er ikke langt unna målet vi er uansett på god vei.

 

 

Det ser ikke ut som at ting er vanskelig eller komplisert men da en skal gjennomføre dette så er det en tung prosess alt sammen egentlig . Jeg fikk flyttet bort alt jeg ikke skal ha mer av før til neste sommer . Så vi var litt sent ute men det gikk fint for det . Det er herlig også se at ting blir mer som vi vil å jeg får mer og mer til selv også alene det har jeg så klart nå bevist for alle . Det kreves at jeg også du selv har truen på oss selv så er det faktisk bare å jobbe på så vi klarer våre mål .

 

 

Jeg stemmer for å vinne løpet

 

 

Dette med å ha klart så mye store ting dette året så merker jeg at jeg er vist blitt mer uovervinnelig egentlig . Det er en ære for meg å se at jeg faktisk klarer å gjennomføre det vi har bestemt oss for det er ikke for alle å gjøre alt vi har gjort men det er ikke alle heller som har mine behov eller ønsker . Dette med å bestemme seg for å realisere mer så får vi dette til om vi setter dette som hoved mål . Det er bare å jobbe på selv om alt kan virke langt unna så er vi faktisk nå mye nærmere målet enn jeg hadde våget å håpe på . Det er underlig egentlig hvor lite som skal til for å lykkes eller mislykkes .

 

 

Nok at jeg ikke følger med følger med eller at jeg bare tar ting for gitt at dette ordner seg selv . Det er mye å fikse også ha kontroll på da en har bedrift . Det skal være sikkert men , jeg merker at ting blir mer og mer akkurat slik som jeg vil å da får jeg bare jobbe nå fremover 24 / 7 så vinner jeg dette løpet også .

 

 

Dette med å klare å bevise at jeg klarte det å jeg vil gjennomføre dette så jeg må si jeg gleder meg så til å kan si jeg klarte det å vell jobbet . Det er en ære for meg å se at ting blir gjennomført i mitt tempo . Det å se at det er mulig å få ting forskyve frem i tid er noe jeg er veldig takknemlig for . Det er en grunn for alt skjer i våre liv . Vi skal lære, vi skal oppleve også erkjenne at vi lærer ved å gå den tøffe veien i våre liv. Dette med å anerkjenne at tiden er rett eller at vi lærte mye den tøffe gata vår. Det er nettopp det at vi er stadig i læring å jeg merker at ting kommer mer til meg nå også . Mennesker som jeg ikke skal være sammen med er borte , de jeg skal være mer sammen med er mer sammen med meg . Det er nydelig også det å se at ting sirkulerer å vi lærer hele tiden i absolutt alt vi gjør det er så herlig .

 

 

 

Vi er i slutten av oktober

 

 

I alt denne mnd så er vi avsluttingen på en nydelig reise der jeg har klart igjen atter en gang til å endre en negativ økonomi mer mot der jeg ønsker å være . Dette med å se alt jeg klarte å realisere denne mnd så er jeg veldig takknemlig for hva jeg faktisk har klart å gjennomføre her . Det å være alene om absolutt alt så kreves det utrolig mye av oss egentlig . Selv om det er deilig å slippe det styret da en ikke er enig med den en bor sammen med . Det er alltid noe vi må endre på å noe vi ikke liker . Det å bo sammen med  noen bare for å gjøre har jeg aldri forstått poenget med . De som gjør dette må leve ett sørgelig liv der de angrer på mye men de får jo heller ikke ett bedre liv bare fordi dem holder ut .. det er jo bare dumt for å være helt ærlig . Det er deres bord å jeg skal ikke gå inn i de relasjoner de får være i det de føler er fortapt for min del . Det er heldigvis ikke mitt bord.

 

 

Vi skal være mer på plass i oss selv da har vi det mye bedre enn om vi er uten for kroppen vår – De som lever ett falskt liv de er ikke tilstede i sin engen kropp. Om du skjønner , de er hele tiden på jag etter det som de ikke helt skjønner hva de søker . Siden de ikke får en god harmoni i seg selv , dette bidrar hele tiden til at kroppen vår er i ubalanse også opplever vi selv at ting ikke er bra . Det aller beste for oss selv er å finne oss selv å klare å komme i kroppen vår . – Ikke dette med å være hele tiden på jakt eller søk etter noe bedre eller aldri bli fornøyd med det vi har . Det blir akkurat det samme da er det noe i oss som ikke enten er helbredet eller at vi har ett savn eller alltid søken etter å ha noe som tilfredsstiller oss så vi kan føle oss fornøyd men det holder aldri lenge .. siden at vi alle sammen må jobbe med våre indre også ytre følelse som gir oss denne følelsen av misnøye eller tap. Vi må lære oss med å være takknemlig for ingen ting . Dette med å sette ned våre krav , å heller ikke må være den som vet alt eller skal belære alle og en vær. Det kan fort bli slitsomt for de aller fleste. Dette er i grunn en negativ karakter trekk også viser dette i grunn at en har ett stort markerings behov. Når vi klarer å tone dette ned , ved å ikke være så veldig sterk karakter hele tiden å heller ta dette opp i blant så er det ok men dette må en styre så en ikke sliter seg selv ut også omgivelsene våre . Det er noe jeg også du bør se inn i oss selv . Har vi noe av dette jeg referer til ovenfor ? så må en dempe dette ned , jeg hadde ett stort behov før for å ha rett . Nå i dag er det likegyldig for meg om jeg har rett eller feil i din mening så lenge jeg vet at jeg har rett så gir jeg alltid deg rett som alltid må ha det.

 

 

Lag deg en snill uke der du er for andre også ikke bare deg selv . Gi andre en god ting ut av deg , der du kan være en god venn eller gi noen en tjeneste for at du bryr deg uten grunn . Dette gir deg mer tilbake enn du faktisk er klar over så ta å være mer for andre å dele med dine goder .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

Hadde jeg fortalt at jeg skulle ?

Heisan kjære lesere 🧡

 

 

 

Hvordan har du det ?

 

Jeg håper at du har det fint jeg , å kan nyte dagen din selv om ikke alt er helt på plass i livet ditt. Dette med å være en klage mur eller lage seg selv til ett offer så blir vi jo ikke mye bedre enn vi ønsker vi blir faktisk bare være . Dette med å aldri gjør en endring i livet vårt så får vi heller ingen endringer . Noen må faktisk miste venner eller miste seg selv før de ser jeg må gjøre en endring selv da kan livet være tøffe tak . Selv om dette gjelder for oss alle så er det noen som takler ting mye dårligere enn andre igjen. Å det er her min veileder jobb kommer til syne jeg er så glad for alle nedturer jeg har hatt . Den erfaringen jeg har lært å veien ut av de hvordan jeg har løst dette. Dette er i grunn nøklen min for å hjelpe andre i dårlige situasjoner .

 

 

Søndag er en hvile dag for de aller fleste men for meg så er det aldri det

 

 

Trivsel her er på høyt nivå må bare si det jeg gleder meg veldig til alt som en skal gjennomføre her det er mye men været ble ikke helt som jeg hadde forventet meg denne helgen men , håper vi kan klare å løse ting for det . Det er ikke alltid vi klarer det men vi må bare gjøre det aller beste ut av de situasjoner som vi får i livet vårt . det er ikke for alle å ha så mye som jeg har . Det er noe jeg har skjønt at alle takler ikke de utfordringer som en har stått i men , det kommer seg bruker jeg å si det er nå det er å bringe action for fremtiden å få en god sving på alt vi ønsker skal bringe mer tilbake til oss.

 

 

Manifesteringene mine fungerer alt jeg ber om kommer min vei , takknemlig for alt må bare være ærlig med deg i akkurat det. Vi må bare ikke være redde for å be om ting så mottar vi det . Jeg visualiserer alt jeg vil ha å ser for meg at jeg allerede har  mottatt det . Derfor så er jeg heller aldri i en negativ energi eller fokuserer på mine tap så mye som jeg gjorde før . I dag så ser jeg mer på hva jeg skal klare å hvordan jeg skal jobbe mer med å tiltrekke  meg det jeg vil møte på.

 

Noen tap i livet bidrar til at du og jeg åpner oss mer opp for å være i pakt med oss selv. Det er i blant en grunn for at du skal tape det du gjør men det er ikke noe du skal fortsette med heller . Selv om en grunder kan tape på ulike ting en tester ut så er dette noe vi alle grundere gjør . Det  er risiko fylt med alt vi gjør men om vi ikke takler litt risiko så har vi ikke noe i grunder verden å gjøre.

 

Jeg ser i alle negative ting som har skjedd i bedriften min så har dette åpnet opp for mer nye ting

 

 

Jeg har blitt mer moden i bedriften også mer trygg . Det er ingen frykt i meg lengre så det kan virke underlig men nei , jeg eier ikke frykt jeg vil bare ha mer spenning eller nå vil jeg ha mer ro for det har vært en lang periode med mye spenning så jeg har i denne perioden vokst som menneske å utviklet meg enormt men jeg ser jo også hva jeg har valgt bort . Det er mye i grunn også skal vi være mer i kroppen vår å tørre å være den vi er . Jeg orker ikke å ta stor plass for jeg har så mye på agendaen i jobb også karriere så jeg ønsker ikke så mye støy ellers i mitt private . Da vil jeg kun være i ro også ha harmoni mellom meg også alt.

 

 

Jeg ser tydelig at ting blir jo mye mer tydelig at en har bestemt seg for hva en skal gjennomføre å gjør det jeg må si jeg er veldig dyktig å løsnings orientert så jeg er veldig takknemlig for absolutt alt her i grunn det er en tid for det meste å jeg må si jeg gleder meg så til å kan si jeg seiret veldig å jeg klarte dette med stor seier å ikke mist dette med å vinne over seg selv å bare dette å få makten min mer tilbake å klare det jeg har bestemt meg for .

 

 

Når en har disse herlige dyrene så krever de sitt jeg har ender , løpe ender også moskus ender å de har fått være litt inne her hos meg . Fått badet de å det må jeg si har vært så herlig det er en fryd å ha de her å jeg må si jeg nyter å høre deres pludring i karet så jeg begynner å tenke tilbake til da mine barn var små å pludret på sin måte – Dette er harmoni også kjærlighet . – Det som er så fascinerende med at moskus ender de ville sitte på nakken min etter at dem hadde badet her . De kommer til å bli veldig tamme for dette er bare å fortsette med å så vipps så er de som en hund å regne å kan se litt på barne tv her .. jeg må le litt for jeg har sett ulike film snutter på nettet der de har bleie på ender også lar de ligge å se på tv også ha litt kos også spise de bare elsker det.  Jeg hadde en undulat da jeg var barn som ble meget tam som snakket til oss også var veldig tillitsfull så jeg bare elsker dette med å være i denne reisen her jeg det er noe helt eget med dyr enn med mennesker de er bare så magiske å tillitsfulle da de får kjærlighet .

 

 

Hadde jeg fått fortalt at jeg skulle

 

 

Endre på alt her etter mange år i fast jobb å bli grunder som jeg ble i 2017 så hadde jeg nok ikke trudd det. Det var en drøm men jeg trodde ikke jeg hadde det som skulle til fordi jeg var så nede i min egen selvtillit. Dette med å bygge opp den med deg selv eller sammen med andre er noe vi alle må gjøre . Vi må endre de tanker som gir oss bedre selvtillit for å ha truen på oss selv . I blant er vi vår egen energi tyv der vi snakker oss ned å det gir oss ingen kraft for å ha det bra eller at vi kan si at vi klarte det. Vi klarer ingen ting når vi snakker oss ned . Da mister vi truen på oss selv å vi trur at vi ikke kan det vi skal gjøre.

Derfor så få opp din egen selvtillit ved å endre dine egne tanker for hva du sier til deg selv ¨ å deg selv ¨ Da vi snakker oss ned , blir energien vår lav også tiltrekker vi oss mer av disse tankene som gir oss negative energi vi får ingen flyt eller harmoni også vil vi egentlig være misfornøyd med ett liv der du har alt . Så ser du ikke verdien av det som i grunn er veldig fint . Da vi kan kjenne på misnøye for hvordan vi har det så må vi endre det vi ikke liker . også endre på hvordan en selv er mot seg selv . Andre vil behandle oss dårlig om vi ikke behandler oss selv bra. Derfor er jeg meget bevisst på hvordan jeg snakker til meg selv ¨å om andre påfører meg deres drama så trekker jeg meg unna det. Dette med å være bevist på hva er mitt også hva er andre sitt . Da er vi mer på plass i kroppen vår. Er det slik at vi alltid må være i drama så er vi heller ikke på plass i kroppen vår å har mye som er usortert å vi liver i en misnøye . Da må en selv ta rydde jobben for å endre det en selv ikke liker.

Nå er det litt kaffe tid her med litt refleksjon for hvordan dagen skal bli mer av her. Jeg tenker så det knaker å jeg må si jeg gleder meg veldig til absolutt alt som skal skje. Det er mye endringer å en del jobb ute i dag som jeg ser fem i mot. Dette med å være på plass i livet mitt er noe jeg er å takknemlig for alt må bare si det helt ærlig . Dette med å være takknemlig sende ut gleder til de du bryr deg om så tiltrekker du deg mer av godheter . Vi bør tenke mer over hvordan vi er i stede for hvordan vi måtte mene hvordan andre er . – Jeg husker mor hadde ett skilt på do døra si , Den som taler meget får sølv den som tier får gull . Dette ordtaket betydde i grunn dette her – Ved å lytte også prate mindre får du med deg de usagte ordene som ikke kommer frem da vi hele tiden må lytte til vår egen stemme . Verd å ta med seg i alle samtaler at en lytter for å forstå ikke lytte for å gå til motangrep det tjener oss ikke .

Kjærlig Hilsen

Elin – Weronika

 

 

 

Litt lurt å sosialisere seg mer enn vanlig 💛


Hei kjære lesere 💛

 

 

 

Hvordan har du det i kveld ?

 

 

Jeg håper at du har det topp jeg , må bare si jeg har hatt en veldig hyggelig dag. Der jeg fikk meg en hyggelig by tur sammen med tremenningen min . Vi fikk en veldig hyggelig stund sammen å det må jeg si jeg setter stor pris på det. Dagen før fikk jeg en hyggelig stund sammen med datteren min å det er veldig hyggelig . Dette å være sosial å ikke må prestere men jeg er bare meg selv er noe  jeg liker veldig godt . Det å sette planer for alt ser jeg ikke alltid blir slik som jeg hadde speilet først . Det gir meg ikke ubehag eller at jeg føler at en skuffer noen , men det ble snø i dag så jeg måtte endre mine planer for hva jeg hadde først tenkt å gjennomføre her ute . Det er ikke alltid like lett å få til å gjennomføre det jeg har mest lyst til så vi får da se om jeg får det .

 

 

 

Noen gange virker ting som at det blir litt satt ut å en ikke får dette til men jeg må si jeg er glad for at jeg fikk en litt roligere dag i dag. Dette med å ha fysisk tung jobb som jeg har så er dette med å ha roligere tider å veldig nydelig .

 

 

Bare å sosialisere meg mer tror jeg kan være veldig lurt egentlig

 

 

Jeg er for det meste bare her hjemme å jobber som bare rakkeren men jeg må nok bli enda flinkere til å være mer ute av min egen konfortsone å bare være å ikke prestere. Dette med å se andre sosialisere seg er veldig viktig . Det jeg gjør i fra jeg står opp til jeg legger meg da jeg er hjemme så er det kun å jobbe så det er ingen påfyll det er noe vi trenger for å klare å stå i alt vi holder på med.

 

 

Jeg merker nå at jeg er så klar for mer endringer her for å få ting til å gjennomføre . Jeg gleder meg så til å klare mer å få ting mer som jeg vil . Være selvstendig er noe jeg er , men dette ¨å se seg selv utenfra å inn er ikke alltid en gjør , vi er ofte inne i oss selv eller noen ganger ikke i kroppen våre . Dette med å være sårbar er noe jeg også du kan være om vi bare er i en ting eller nå som det er full mnd i dag så er kroppen vår mer sensitiv for kommentarer eller at andre måtte mene ting om oss. Det sitter dypere på ny mnd også full mnd så vi tenker ikke alltid over hvorfor vi reagerer som vi gjør.

 

 

Når vi har disse tider så bør vi selv tenke mer over hva vi sier til andre , være en god venn eller gi det vi vil andre skal ha . Dette med å være belærende er noe samfunnet ikke liker så veldig godt . Derfor så må en tenke litt før en alltid skal være den som vet absolutt alt. Det tenker jeg er ikke nødvendig i alle sammen henger   å vi skårer mye mer på å være ydmyk å ikke gi alt  med en gang .

 

 

Weekend er noe jeg senker mine skuldre mer enn i hverdagen min 🧡

 

 

Jeg starter alltid med en ting eller flere som jeg har lyst til å gjennomføre så blir det ikke alltid helt der bestandig men jeg merker at ting blir mer til mens vi går. Dette med å ha disse hønene også ender så må jeg gjøre mer for de enn jeg hadde tenkt men jeg gleder meg i alt jeg gjør for de . De blir som mine barn alle sammen . Det så var så herlig jeg møtte i byen i dag en av mine tidligere lærere på Gymnaset som var en nydelig tid. Der jeg også mange flere knyttet bånd for alltid . Det å fortelle gammel læren at jeg hadde fått høner også ender så sier han , du må snakke messe med de å ta de inn til medarbeider samtale . Det var en genial ide dette tolker jeg i grunn som at vi må ta de mer inn i vår verden å det har jeg allerede gjort. De er blitt mye mer tamme siden jeg fikk de så moskus ender fikk i dag ett bad også negle klipp å en nydelig stund inne sammen med meg i dag . De er så herlige så jeg må se om jeg ikke får bestilt meg bleier til de så jeg kunne ha de inne så de ble mer tamme . De er så fantastisk at jeg har i grunn ikke ord.

 

 

Jo mer tid en bruker på de så blir de jo mye mer vant med oss som holder på med de. Dette å være rolig også nyte stunden sammen var noe som jeg personlig gledde meg veldig til å jeg ser at ting blir så mye lettere når en har en bedre tone så kommer deres personlig trivsel igjennom med en så god energi . Dette blir bare så mye bedre enn jeg hadde forestilt meg å jeg gleder meg til å få de mer tamme så det blir de til slutt .

 

 

Målene mine fremover

 

 

Hvorfor er mål så viktig for fremover ? eller må vi bry oss så veldig ? Vi kan gå videre å ikke ha mål å bare gjøre det vi vil der også da . Da er det ikke alltid vi klarer å være klar for hva vi skal eller så blir ting ikke alltid det vi ser for oss . Om vi ikke bestemmer oss for hva vi søker eller ønsker til oss. Hva vil vi ? eller ønsker vi forandring ? dette må vi bestemme oss for. Noen ganger føler vi at ting ikke er det vi så før . Det kan være at vi har endret hva vi liker ? eller at vi må ha noe mer til oss for å være i balanse og harmoni . Dette finner vi mer ut av ved å våge å gi oss mer av det vi søker. Det trenger ikke å være de store tingene . Det kan være noe som er gratis . Dette med å gi en venn god tilbake melding eller at du ringer å skryter av noen du ikke har snakket med på en stund. Dette med å gi av din tid er gratis å da forventer vi ikke mer men , vi får tilbake, det vi selv sender ut der og da.

 

 

Dette med å sette ned forventingene våre så merker vi at ting blir så mye bedre vi senker våre krav til oss selv også omgivelser . Dette å ikke ha for mye regler er noe jeg ser på som viktig jeg klarer ikke å ha 2100 regler hater det. Dette jeg ikke liker er å bli kommandert over alt. Eller at noen skal styre meg . Du kan ha andre ting du ikke liker å dette er noe vi selv må definere over for oss selv hva liker vi hva godtar vi osv.

 

 

Jeg bruker å si vi må se oss selv før vi dømmer andre , vi må våge å se andre i kjærlighet før vi starter med å dømme eller kritisere . Jeg vil ikke kritisere andre for jeg kan ødelegge dagen din da. Jeg kommer aldri til å pirke i hvordan du har det eller noe annet negativt om det ikke er nødvending for ditt liv og helse.

 

Får jeg for mye negative mennesker rundt meg eller drama så hemmer dette min vekst å det tillater jeg meg ikke . Dette med å være i kjærlighet så merker jeg at ting blir mye bedre enn om jeg sender hat til den karakteren . Dette med å være i ett med kjærlighet så er vi mer i kroppen vår . Det er nå vi kan manifestere mer inn i livet vår i dag er det som sagt full mnd å da er det å sette nye mål igjen å kvitte seg med det en ikke skal ha med seg videre . Dette er en prosess jeg alltid gjennomfører hele tiden så jeg gleder meg veldig til å være klar for fremtiden mer .

 

Vinteren kom som kastet på meg her dette var jeg ikke forbedret på

 

 

Dette skjer i grunn vært år å jeg mekrer at i år skal jeg starte tidligere men det skjer alltid noe som gjør at ting blir utsatt men , jeg ser jo at vi får takk og lov mildere dager så vi får gjøre oss mer ferdig her så jeg er veldig takknemlig for alt jeg klarer å få gjort selv nå . Så er det bare å be litt mer om hjelp her og der så jeg kommer meg mer i havn her. Det er så spennende å se hvordan alt blir å jeg mekrer at ting blir mer akkurat som jeg ønsker det. Jeg har en plan om det jeg holder på med å jeg mekrer at tiden er rett for å endre noe mer her å noe skal vi ut av . Det er som sagt en tid for det meste å vi må heller tørre å stå i det vi går inne i. Dette med å være i kjærlighet så er vi mer i harmoni mellom alt selv om vi kan føle at vi ikke er i det vi ønsker akkurat nå så stå støtt også aldri tenke at dette går ikke vi kommer i mål med akkurat vår plan om vi ønsker å nå det vi har satt på agendaen vår . Vi må ville dette å bestemme oss for å ta action for fremtiden vår .

 

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

Jeg hadde enorme store planer for sommeren ….

Hei kjære lesere 🧡

 

 

 

Hvordan har du det ?

 

Håper du har det kjekt jeg , det å nå gå i møte denne helgen med blanke ark der jeg gleder meg like mye som jeg alltid gjør. Her blir jeg akkurat som en 3 åring der jeg er i mitt lille barn i meg . Da jeg får det litt som jeg selv ønsker å ha det. For meg så er tiden vi er i nå ikke helt på min agenda da jeg enda ikke er helt ferdig med ting ute. Det er ikke alltid like lett da en føler at tiden ikke alltid er med meg . Det er litt slik at enten går det over eller så skjer det nå eller aldri. Det er alltid med meg , enten er det full fart eller så er det full stopp . Det som skjer nå med meg er at ting skjer plutselig veldig fort her .

 

 

 

Her håper jeg mer på at ting blir mer avslappet å være til , da jeg la meg i natt morrest måtte jeg le over hvor mange samtaler jeg hadde klart å få ifra en kunde . Det gjør noe med meg at jeg ser hvor viktig jeg er blitt for andre . Dette med å se at jeg har en jobb som er i vekst så er det veldig spennende . Det er veldig hyggelig en knytter i grunn veldig gode bånd med mange av de sjeler som ringer meg så jeg må si jeg er så takknemlig fordi jeg har klart å gjøre alt om til en glede . Det å glede seg til denne helgen der jeg nå skal jobbe ute med kreativitet er noe jeg oppriktig gleder meg til . – Jeg fikk en sement blander på en gratis side så jeg ble så glad så nå slipper jeg å låne . Det er herlig med å kunne gi bort noe så andre kan overta dette. Det er noe jeg liker veldig godt.

 

 

Jeg er veldig glad i dette med å endre ting så føler at ting denne helgen så skal jeg få ting mer i system her jeg har jo i hele sommer fokusert på ute aktiviteter så jeg har ikke fått gjennomført det jeg hadde planlagt her inne det er ikke mulig å klare så mye men jeg må si jeg har fått til uendelig mye her så jeg er veldig takknemlig for alt som har blitt gjennomført .

 

 

Uten hagen blir endra til fordel for høns også ender

 

 

Da jeg anskaffet meg disse herlige dyrene som bidro til at jeg fikk mer politi oppringing enn da mine barn bodde hjemme , så har det satt meg litt mer på kartet over hva vi faktisk har fått til . Dette med å virke opptatt av bare en ting så er det ikke det jeg er . Min sønn sa har du ikke nok med det du allerede har .. jeg skjønner at han ville at jeg skulle ha litt mer fri til å være kun meg . Dette med at jeg skaffet meg dyrene så var dette primært fordi jeg ønsket meg en hobby med sunn næring med en lærings kurve der jeg kan utvikle meg . Dette med å ha dyr sammen med oss så har vi ikke det å si at en er ensom . Jeg har de å forholde meg til når jeg ikke ser andre enn bare kunder her . Dem gir meg kjærlighet å jeg trenger de merker jeg .

 

 

Dette å se hvor mer tamme de har blitt siden jeg fikk de , å dette med å se deres egenskaper å energien deres . De er så herlig at jeg innimellom må ta meg fri for ¨ å stå ute å bare ta inn deres gode måte å se verden ut i fra deres øyne ¨  De er så ærlige også troskyldige de er så nysgjerrige å samtidig glad for lite eller mye . Det betyr veldig mye å i dag da jeg åpnet døren etter en natt sammen , så lå alle ender nede på gulvet å hønene så ned på de med god harmoni . De hadde det så lunt der å jeg gleder meg veldig på deres tilværelse . Da er det veldig hyggelig å se at ting jeg skaper det blir bare bedre å dem har det så herlig at jeg bare blir så lykkelig .

 

 

Jeg skal nedre ute gården deres i løpet av helgen jeg gleder meg veldig til å få dette gjennomført . Det er i grunn ikke så meget som gjenstår da en ser ut å ser på det totale bilde . Så vi kommer oss mer nå så jeg må bare håpe at ting blir mer lettere fremover . Det å ha en plan som jeg har nå ut av lav budsjett så går ting veldig tregt . Jeg kunne selvfølgelig ha ventet til jeg hadde alt klart men vet du en ting jeg vet vi får dett ferdig så jeg frykter ikke. Frykt eller negative tanker avler det vi mister så derfor så fokuserer jeg bare på det jeg vil ha eller overflod så kommer det seg vettu.

 

Jeg hadde enorme store planer for sommeren

 

Da skulle jeg ha ferdig ett drivhus , ande huset , støype masse også skulle røykeriet bli ferdig . Det som er når vi bestemmer oss for noe. Så er det alltid noe som blir forsinket . Noe må vi utsette å noe igjen blir ikke som vi hadde sett for oss. Jeg brukte mye tid på å hente masse ting . Det tar veldig mye tid da jeg også må vente eller ha flere med meg så jeg tenker det blir bedre tider etter alt nå.

 

Selv om en del av mine planer for ute ikke ble ferdig så fikk jeg gjort mye å ande huset er ikke helt ferdig men det er ikke langt unna . Det som nå gjenstår er å lage en ny ute gård som skal blir mye bedre å slik at de kan ha ett enda større område å boltre seg på så gleder meg veldig til å gjennomført det . Du skjønner jeg har bildet å tegningen i hode så det er kun jeg som har det totale bilde av hvordan jeg vil ha det. Det kommer seg .

 

 

Røykeriet er det ikke så mye som gjenstår på heller det har i grunn tatt tid å jeg i perioder har gått litt tom for energi for å klare alt alene . Jeg har mye mer materiale for å klare å gjennomføre så jeg satser på at vi kunne få mildere vær enn akkurat nå så jeg kunne få lage litt støyp så jeg kunne få gjort meg ferdig i år med røykeriet vi får se det er uansett artig å ha noe på gang å alltid  være på en reise der en ikke tenker for mye på hva alle andre måtte mene i alt jeg gjør . – Jeg tenker mer på hva jeg selv vil enn hva andre mener om mine prosjekter . Det er litt kaos nå ute med alt som er , det skal være i orden før denne helgen er ferdig jeg lover deg det.

 

 

For meg å bli skitten på fingrene eller føle meg sliten etter en lang dag på jobb så er dette en glede da en ser resultatet at jeg har faktisk klart igjen å snu konkurs som lå veldig stygt igjen som ett faktum rundt meg . Jeg har holdt hodet mitt over vann å jeg jobber som en helt for å klare meg . Det er ikke alltid like lett å være like motivert men jeg jobber målrettet fremover for jeg vet jeg skal klare det. Når en har hatt det så tøft i over lang tid tærer dette på men jeg må si jeg føler motivasjonen stiger da jeg merker at jeg klarer å tiltrekke meg mer å gjøre , jeg har det uendelig godt selv om jeg enda ikke har den gode økonomien til å kjøpe alt jeg vil ha av mat. Der har jeg ikke klart å komme enda , men er mat så viktig da ?  Næring er viktig det er klart å sovn er like viktig . Det å ha ett valg så har jeg også det jeg er ofte takknemlig for all pulver næringen som en av mine barn har her hjemme som jeg ofte har tydd til . Det å må velge om en skal fylle drivstoff eller om en skal holde seg hjemme så er det i blant ikke ett valg da holder jeg meg heller hjemme .

 

 

Ut av alle situasjoner så kommer det noe godt ut av det , vi kan alle snu negativt mønster om til noe som gir oss mer vekst . Jeg forsøker å glemme egentlig min egen virkelighet . Jeg vet dette høres rart ut men om jeg mater meg med alt jeg ikke har råd til eller mine negative ting så kan jeg ikke få vekst . Da mister jeg det jeg har . Derfor så endrer jeg på min energi jeg fokuserer på målene å vil heller ikke ha for mye prat om det jeg ikke har pr nå selv om jeg også er åpen om at ting er tøft det jeg står i pr nå men det kommer seg å nå kommer det til å gå hurtig . Jeg må si jeg føler jeg har vært veldig dyktig til å ikke ha en mann som hjelper til her . De som har mann eller andre som betaler hjemme så vet de heller ikke hvordan jeg har det. For det å være alene på ene siden så er det tøft men , jeg klarer det å jeg må si da skal jeg være stolt over mine presentasjoner men de har ikke kommet av seg selv det er bein tøffe dager på jobb . Blir lett opp mot 17 timer i gode dager å noen dager jobber døgnet rundt. Da blir det ikke så mye tid til overs men målet er å lykkes å jeg gleder meg så til å få løftet litt paller her å få kjenne på koppen at jeg lever .

 

 

Når vi gjør vårt beste alle som en , så skal vi være stolt over våre prestasjoner . Vi er dyktige å jeg gleder meg alltid til å kunne jobbe målrettet å ikke minst dette med å gå ut av mine egne konfortsone . Vi trenger alle å se bort i fra oss selv å våre egne problemer . – Lytte mer enn du selv prater så fanger du opp signaler i en samtale for de usagte ordene ligger i luften mellom deg også mottakeren .

 

 

Nå skal jeg leve sterkt her å nyte stunden å ha en hyggelig pause mellom alt her . Kaffen i fra Lofoten som jeg har i butikken min er så nydelig , kommer for øvrig i fra Laukvik ett kaffe brenneri der. Det er luksus å nyte dagen , kvelden eller bare øyeblikket med en nydelig kaffe å bare være . Skap deg selv en nydelig stund denne weekend .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

 

Det tar på kreftene å være i det jeg har vært i …

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det, jeg har det bra kan ikke si noe annet . Det å være i alt en er i så kjenner jeg det veldig på kroppen at en lever for å være ærlige . Det tar på å jobbe som jeg har gjort til nå men jeg merker at ting går mer min vei nå å det er herlig . Det er en pris for alt dette med å være i alt er ikke alltid like lett. Det er godt i grunn å kan ha det jeg nærer meg med . Det jeg trives i som gir meg veldig god energi tilbake.

 

 

Dette å jobbe mye tar på å en kan merke at en kjenner på at en gleder seg til å kunne ta seg en fri dag om ikke annet . Jeg husker faktisk ikke sist jeg hadde fri , det har blitt en tid nå å jeg kan se at det en gjør blir bra å bare dette å få lov til å glede seg mer til ro. Da alt jeg har strevd med er i havn . Det ble mye i år men , det tenker jeg er en lærdom som jeg må igjennom for å klare neste stepp . Det er en grunn for alt skjer tenker jeg så jeg må bare brette opp armene mine å jobbe videre med det jeg skal få mer ferdig .

 

 

Det er weekend å helg de aller fleste tar nok fri ..

 

 

Jeg gjør det ikke å jeg gleder meg veldig til denne helgen for jeg har satt flere ting på agendaen som jeg skal endre ting ute her hjemme mellom jobb også noe som gir meg livskvalitet mellom alt. Jeg tåler ikke negative ting . Det er jeg alt for sliten av . Drama ønsker jeg ikke å være en del av så det trekker jeg meg unna om det nærmer meg . Det har jeg ikke kapasitet for. Det er en grunn for at en klarer de mål en setter seg for jeg verner meg selv for det jeg ikke vil være i . Det å ha gode folk som bryr seg er viktig men når en jobber så mye som jeg gjør kan mye folk faktisk bare bli støy så derfor trekker jeg meg unna . Det er lurt å gjøre det en blir så klart sliten av alt å jeg mekrer at det er ikke alt min energi vil være  i akkurat nå.

 

 

Vi har en full mnd energi rundt oss nå som er veldig sterk som kan medvirke ting vi ikke vil være i . Vi kan føle at vi har mer tristhet i oss, eller at ting blir forsterket men dette er helt normalt . Det jeg gjør i disse tider så holder jeg alltid avstand i fra mye i denne perioden for å restituere meg jeg trenger det. Hadde jeg vært meg selv som 20 åring i dag så hadde jeg klemt inn alt å litt til med de ord eller setninger som ikke hadde egnet seg på trykk jeg har takk og lov blitt mye mer ansetning med årene å det er noe vi alle blir .

 

 

Planer for weekend

 

Jeg har mye på agendaen men jeg skal denne helen sette meg selv øverst å egentlig ferie at jeg har klart å komme meg så langt som jeg har gjort til nå. Det er ikke for ingenting at jeg har det jeg har i dag . – Alt har sin pris å jeg tenker at da jeg er i mål så skal jeg endre litt med mine arbeids rutiner å gi meg mer fri . Det er nesten som jeg avstraffer meg på en måte slik jeg holder på som jeg gjør . Det blir bedre sier jeg alltid til meg selv for å gi meg den puffen jeg trenger for å klare å gå disse mila . Med tøffe tak jeg har jo ikke hatt det helt lett i år med alt men det har lært meg å gjøre ting andeledes også ved å endre mitt eget fokus . Det er ikke alltid lett om du kjenner på en irritasjons eller at en blir frustrert så har en jo egentlig lyst til å bruke sinne sitt.

 

 

Dette har jeg jobbet mye med å få temmet mitt sinne å det er nydelig jeg har faktisk klart dette mer enn jeg hadde trodd . Dette med å bruke tid på å snakke negative ting det orker jeg heller ikke så helgen den blir feiret med å jobbe litt ute i hagen her å endre en del ting som jeg har hatt planer om en stund. Det er ikke alltid en får tid til å gjøre alt da en ønsker det . Det jeg i dag har bestemt meg for er å gjøre mer av det jeg gleder meg til å det er noe denne helgen skal bringe mer av så er det livsglede å jeg tenker at jeg har det veldig godt i grunn som har det bra selv om jeg ikke har alt i mål som jeg hadde ønsket meg .

 

 

Det tar på krefter å være i det jeg har vært i

 

 

Det å jobbe som jeg gjør er jo en ting for å få det bedre økonomisk etter en del tap også en del ting som en ikke alltid forutser i alt. Når vi har en bedrift så er det alltid noe ekstra som kommer på banen så vi ikke har kontroll over . Jeg så en annen som hadde de samme ting som jeg har i mitt at hun følte at hun var i havn så ble det mer utgifter hele tiden . Dette med å klare seg slik som jeg gjør til tross for at jeg er alene så er jeg veldig stolt selv om jeg hadde ønsket at jeg hadde kommet mye lengre. Det er en del ting jeg hadde ønsket jeg hadde sluppet men , det slapp jeg ikke fri for …. jeg fikk en  telefon på bedriften min som utløste meg en slutt faktura på nesten 17 tusen kr … det for min bedrift så er dette mye penger . Det er kommet ned til litt over 9 tusen men jeg er enda ikke happy over dette . Hadde jeg sluppet disse pengene hadde jeg hatt min bil i ordne .. men men det er ikke gøy å må jobbe 24/7 å hele tiden stå på . Det jeg gleder meg aller mest til det er å være i mål . Så skal jeg være 100 % takknemlig jeg har ikke de store kravene jeg ønsker meg kun ro også harmoni rundt meg . Det jeg merker at en blir mer sårbar da en jobber som jeg gjør . Det er jo en grunn til at dette ikke er å anbefale å pushe seg som jeg gjør pr nå i dag.

 

 

Jeg kokte meg en kaffe i formiddag å jeg må si jeg nyter den i ro også harmoni her merker at jeg nyter stilheten rundt meg med healing musikk på tven å bare nyter det. Det er en nydelig ting å starte dagen min med å være i ett med meg selv å ha den gode trygge i meg . Dette skal bare gå en vei nå å det er oppover å jeg gleder meg veldig til å kunne skrive at jeg klarte det men jeg er veldig introvert at jeg sier ikke alt også ønsker jeg heller ikke å dele alt med alle . Det er tøft nok som jeg har hatt det i disse årene . Det er en grunn for alt bruker jeg å si så det er å vise kjærlighet for det en bryr seg som for meg er aller viktigste i verden .

 

 

Siste epoke i Oktober er her nå å jeg merker at jeg er ikke helt klar for kong vinter heller men , jeg vet vi kan ikke styre verken noe av dette . Så vi må bare godta det eller ikke men jeg velger å ikke bry meg mer så mye om ting jeg ikke får gjort så mye med . Det har en grunn for alt ser jeg å jeg kommer til å glede meg til tiden som kommer å håper bare jeg får endret det jeg hadde planer om før den kjem . Det er i alle fall det en jobber for så får en håpe at vi klarer dette . Jeg mekrer at jeg er mer klar nå for å kunne få det ferdig å slippe å tenke mer på det. Vi skal klare å få komme mer i mål så jeg gleder meg veldig til å si jeg fikk dette til i tillegg til alt annet jeg gjør.

 

Jeg har delt en del over at jeg har hatt store tap i pandemi tiden også har jeg skrevet en del om de jeg bekymrer meg for det er dem som ikke takler det de går i. Jeg hadde en periode jeg trodde jeg måtte bare gi meg . Siden jeg hadde ett så enormt tap å mye utgifter . Dette har påvirket meg veldig merker jeg at jeg har nok blitt mer glad for enda mindre enn jeg hadde før. Jeg setter som sakt pris på en brødskive uten pålegg å jeg kan i blant føle meg så fattig siden jeg ikke har hatt råd i år til å be ut mine barn på middag. Det er enda sårt for meg det merker jeg veldig på .

Dette med at jeg må prioritere som jeg gjør er en ting men jeg vet at dette ikke er for alltid så er det uansett noe en kan føle på er litt slitsomt men vi alle har ett eller flere ting vi strever med så jeg velger å ikke fokusere på mitt eget hele tiden jeg vil ha det godt å jeg ønsker selv om jeg ikke har alt jeg ønsker pr nå så er jeg takknemlig for ingen ting jeg er glad i hjerte mitt jeg gleder meg veldig til å kunne slappe mer av å den tiden kommer om det er da jeg ligger i grava eller om det er i livet det får tiden vise. Nå lever jeg å det håper jeg du også gjør . – Vær en god venn også nyte tiden sammen , vi skal vise mer aksept for andre for vi vet aldri om det vi sier støter eller om vi kan ødelegge en hel dag for andre så uansett om en kan føle at en ikke skjønner alt så la dette ligge . Svaret kommer da det er klart . Ikke pushe for mye i denne full mnd tiden det er ikke helt heldig siden det er så kraftig energi så ting blir ikke akkurat så heldig alltid . Dette fordi full mnd energien den påvirker oss alle å en diskusjon er uaktuelt for meg i denne perioden om jeg ikke på død og liv må men det tror jeg ikke .

 

Jeg ønsker deg en riktig nydelig dag å håper at du får det du ønsker ut av denne dagen din jeg .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

Hvordan kan vi selv endre vår hverdag ?

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det ?

 

 

Bra håper jeg at du har det i dag , jeg må bare si jeg er utrolig takknemlig for hvor langt jeg har klart å komme i alt jeg gjør egentlig . Dette med å være en som må gjennomføre mer enn vi alltid har lyst til akkurat pr nå så blir veien fremover veldig mye lettere bare en kommer igjennom denne kneika som er nå så blir det mye bedre jeg vet at jeg klarer å komme meg i mål så jeg frykter ikke .

 

 

Frykt gir oss mer av det vi ikke skal ha , derfor alltid få dette bort i fra din egne energi . Da er du mer i kroppen din også igjen balanse og harmoni mellom det vi holder på med så har vi en bedre start.

 

 

Dagene dem bare flyr mer enn jeg klarer å få med meg.

 

 

Dette med å være mer tilstede å bare være er noe vi alle bør være litt flinkere til . Dette med å kjenne at en ikke har klart å fått til alt . Det er ingen som blir ferdig med alt med en gang . Jeg hadde en kollega som alltid sa da arbeids dagen startet vi har godt tid husk alltid på det. Det vi ikke klarte å få gjennomført i dag det sa hun alltid på slutten av dagen da det aller meste var igjen . Det gjør vi i morgen . Det var alltid så  fascinerende å se hvor  avslappet hun var til alt rundt seg . Dette er noe jeg er mer av i dag en da . Det er en befrielse å klare å komme til dette punktet at vi gjør det vi klarer i dag eller som en annen venninne bruker å si , gjør litt vært dag så , kommer du deg alltid i mål til slutt. Dette er bare en bagatell for mange men jeg ser dette så tydelig mønster i mitt liv også andre sitt liv ved å endre på det vi trenger å endre på så får vi også mer energi for å gjennomføre dette som skal være i oss som skaper mer av glede .

 

 

 

Jeg har vært i en prosess i år der jeg har valgt å kutte bort flere jeg brukte tid på før. Dette er ikke noe jeg nå lenger dveler ved jeg har bare funnet ut at jeg trenger de ikke for å ha det bra i mitt liv. De som kun kommer til meg for å irritere meg, kun spør meg ut eller bruker meg så må jeg til slutt avslutte dette . Det gir meg ikke noe bra lengre så jeg har bestemt meg for å være mer og mer kritisk for ting i fremtiden . Det betyr heller mer at jeg ikke kan være i alt jeg ikke vil . Da stjeler jeg energien min i fra meg selv . Dette er noe vi alle gjør , bruker du energien din feil ? så må du takke deg selv om du ikke har det så bra. Du tiltrekker deg akkurat det du selv sutter om . Dette med å daglig sutter eller føle at en ikke mestrer så er vi da også i en negativ energi flyt . Endre alt du gjør negativt selv for å få en bedre dag. Ved å være anstrengt så blir en jo negativ .

 

Hvordan kan vi selv endre vår egen hverdag ?

 

 

Ved å bryte litt mønster å dette med at jeg ser mer inn i meg selv for hvordan jeg selv lever . Er jeg med mye negative folk eller er jeg selv den som er negativ ? snakker jeg ned alltid alt og alle ? eller er jeg en evig optimist ? vi må tørre å se inn i oss selv . Dette med å bli sint på alle for bagateller så er dette noe som ligger i oss selv . Dette med å være en som kan være utstøtt så er det ikke noe du eller jeg kan for . Det er bare trist . Det er noe vi her kan endre på selv for å få det mye bedre i kontrast av hva vi opplevde. Det er å gi oss selv mer kjærlighet for å være mer i balanse også like vekt . Dette med å være i det tunge hele tiden redder oss ikke det påfører oss mer lidelse.

 

 

Jeg bryter ofte mønster der jeg kutter ut alt som tar min energi jeg har merket at jeg er veldig intro vert å jeg er veldig utadvendt jeg har alltid vært dette hele mitt liv men dette med å være det har aldri vært noe en har snakket om . Jeg trives med masse folk så har jeg dager jeg ikke orker noen . Det er sykt dette men det er bare slik jeg er . Dette er en prosess der vi jeg også du har nok med å fylle oss selv for å få det bra rundt oss vi kan ikke avslutte nå i dag vi må bare jobbe på videre så vi kan være mer der vi ønsker .

 

 

Dette jeg mekrer så godt da jeg endrer min egen energi så ender du deg i møte med meg eller at jeg ikke ser deg mer . Det er noe i dette å du skal bare teste dette ut . Jeg anbefaler deg å være  mer raus med deg selv også de som er rundt deg. Det er en tid for alt å jeg merker nå godt at ting blir bare bedre og bedre . Ved at jeg stødig jobber videre på.

 

 

Hva tror du egentlig er det som gjør at en får bedre tid for alt en skal gjøre eller sagt på en annen måte dette med å lykkes mer ? det er aller først at vi stoler på det vi ønsker skal skje. Det jeg også ender her så er det energien . Det å snakke bare fint til seg selv , jeg merker at det gir meg stort løft . Jeg tåler ikke for mye negative folk så jeg må alltid være i det jeg trives aller best i da det er noe som gir meg en bedre balanse .

 

Så er dette å ikke bare jobbe , være i det jeg trives i med andre å nyte min hverdag. Dette med at jeg skaffet meg dyra mine har gjort at jeg nyter mer også drar lett ut til de å koser meg å snakker med dem . De er så herlige å har en slik sjarm at jeg er utrolig takknemlig for tiden jeg har sammen med de. De healer meg på en god måte å jeg føler meg levede selv om de er bare ett dyr som jeg sier så er det andre som sier de er ikke det dem er fugler også and , jeg må le litt for jeg kalle de dyra mine , en felles betegnelse å dermed basta. Uansett så er dette med å fylle tiden med mye mer enn bare jobb jeg er jo arbeids narkoman så det skjønner jeg å alle mine venner , de vet at jeg jobber mye å det er min livsstil jeg trives selv for meg så kan jeg bli litt sliten .

Da kjenner jeg at da må jeg roe meg ned litt. Det jeg liker aller best å se på da er de som løser mord eller de som har blitt drept uten grunn eller en annen dokumentar som jeg kan henge på en knagg det som skjer, dette gir meg energi å dette er noe jeg føler er spennende å se om de klarer å løse dette eller hva skjedde med den fornærmede . Her blir det lett til at jeg må se de flere ganger da jeg har dette på mellom veileder samtaler , herregud jeg er takknemlig for at jeg jobber med dette å i tillegg til alt annet . Det er en gave jeg har så jeg må bare si jeg gleder meg så til å kunne få lage mer krem som jeg gjorde i sommer . Det skal være tid for alt å det er det ikke helt akkurat pr nå. Min eldste sønn mente jeg hadde nok da jeg skulle få dyra , men jeg merker at det er mer å gjøre men dette gir meg innhold i livet mitt . Dette er en god ting som både gir meg egg også mat på skit . Det er jo godt å være selvberget ikke sant ?

 

 

 

 

Kjærlig hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

Hvordan klarer vi våre liv så bra uten å ha så mye ?

Hei kjære lesere ❤️

 

 

 

Hvordan har du det ?

 

 

Bra håper jeg at du har det, nydelig dag har gått over til kveld . Dette med å jobbe som jeg gjør dag som natt så er det veldig behagelig å vite at jeg er på rett sted i livet mitt. Det er en fascinerende reise jeg har på min vei . Det er behagelig å være i denne verden å jeg må være så ærlig å si jeg gleder meg veldig til å komme dit målet mitt er. Det er en vei som vi alle sammen må gå så er det å klare å få gjennomført vår plan med å realisere våre mål for å være viktig for oss selv. Jeg må si jeg trenger ikke alt , jeg kan kjøre en lada å være lykkelig jeg trenger ikke alt for å ha det fint . Det er nettopp kun jeg som definerer livet mitt som gir meg kjærlighet for å vokse.

 

 

Du og jeg uansett om vi ikke liker hverandre så får vi ikke vekst i våre liv om vi hele tiden bruker tid på å dyrke hatet. Jeg var slik før at jeg ikke klarte å legge bort det negative . Det var min mat for å ha det fint . I dag så er dette utøy for meg . Jeg klarer det ikke å trekker meg unna det som om at jeg aldri før har sett deg eller møtt deg før – Dette betyr ikke at jeg hater deg , det betyr jeg orker ikke drama eller noe mer enn det.

 

 

Jeg jobber 24/7 å orker heller ikke drama eller noen innblanding på det jeg ikke orker å bruke mine tid på. Det er en makt jeg bruker for jeg vil aldri tilføre noe inn på livet mitt som gjør at jeg blir liten eller føler meg uvel – Det tenker jeg er smart å samtidig så verner vi oss selv for fremtiden . Jeg har aldri lidd av misunnelse eller hater aldri noen andre selv om jeg kan kjenne på at jeg ikke makter andre så har aldri hat vært tilstede .  Jeg har ikke tid eller energi til å bruke tid for den negativ energi flyt så aldri spør meg om noe så dumt eller tru at jeg har disse egenskaper for dette ligger ikke for meg .

 

 

Jeg kjenner få som meg som har så mye selv kontroll å vet når det smeller å alltid sier i fra før det blir nok . Jeg har denne kraften i meg som jeg er veldig takknemlig for. Jeg har registrert at jeg blir observert her jeg bor , det virker som jeg har noen som er i mitt område der jeg ikke skal observere den karakteren men jeg kjenner dette på meg . Det er ekkelt å jeg vet at jeg har hatt helt rett før . Jeg ser at ting har flyttet på seg i hagen å jeg mekrer ofte spor etter det. Jeg har følt på er her i området .  Det jeg nå føler har jeg opplevd før da ble bilen min stjålet å den som stjal bilen min var inne i huset mitt. Det jeg da kjente var enn ekkel følelse før det skjedde så jeg har en intuitiv energi der jeg vet før ting skjer . Dette med at jeg nå registrer det jeg føler så er det noe i det. Den uroen en kan føle er ikke noe jeg liker å ha men jeg konstaterer at jeg har folk som lusker rundt her å jeg gleder meg til å ta de på fersken . En dag så gjør jeg det, jeg har registrert folk i fra nabolaget som går rundt huset mitt tidlig på morran som de ikke har noen grunn til å gjøre .. dette fordrar jeg overhode ikke å jeg gjør aldri dette over for noen uten at jeg har spurt de om lov for å gå i deres hager . Det er frekkhet å gå på andre sine eiendom uten å forhøre seg om dette er ok .

  Hvordan klarer vi vårt liv så bra uten å ha så mye …

 

Jeg har ett fokus for dagen og uka jeg er i så er det at jeg skal klare meg økonomisk ha  nok til å betale mine utgifter også bare dette med å kan nyte livet mitt som alle andre gjør – For meg er det luksus å kan nyte en fri time eller to. Det er noe jeg setter stor pris på. I dag eller i går så overasket jeg en av mine kunder som jeg massere med å kjøpe noe jeg vet kunden liker veldig godt. Jeg er på en institusjon  å hjelper denne kunden for å få en bedre livskvalitet . Noe jeg ser på som en gave å kunne hjelpe. Selv om jeg selv ikke har nok så kan jeg dele med det jeg har , eller det lille jeg har – Det gir meg mye tilbake å dette med å gi uten å forvente noe tilbake gir meg en ekstra livsglede å en knytter mer bånd ved å være rause. Jeg må si jeg elsker jobben min der jeg kan få være raus mot andre å gi litt her og der. Det er noe jeg liker så er det å dele med mine goder.

Da mamma fikk kreft å livet hennes ble vendt på hode, så skjønte jeg med en gang nå får jeg ikke beholde henne mer eller lenge. Det skjønte jeg med en gang . Det lå bare dessverre i kortene at mamma hadde vært syk alt for lenge. Det er trist å se på at jeg fikk rett selv om jeg aldri la disse ordene i hennes munn jeg bare hjalp henne med alt for å få henne opp på det rette nivået for å beholde henne her lengre sammen med oss. Dette med å se at jeg mistet en mamma da jeg var i 30 årene da mine barn var så unge , dette er nå i disse tider 10 år siden at hun døde . Det er rart hvordan disse årene har påvirket meg også barna mine . Vi har lært mye av henne , å vi har lært i å være alene . Det ble en smerte på en måte , min lærdom å mine barns lærdom ved å være sammen vi også være lojal med hverandre å gi hverandre de løft å den hjelpen vi kan gjøre for å være  for hverandre. Da mamma døde mistet jeg alle rundt henne , det ble også en endring i fra mine barn . Dette med å ha taklet dette så har vi sammen utviklet oss ett nærere bånd de tar rede på meg å beskytter meg om de merker at ting ikke er bra rundt meg . Dette å ha så herlige barn så må jeg si jeg er takknemlige for de er mitt alt , jeg hadde aldri trudd at min far også skulle kutte oss ut som nå til jul er fire år siden vi hadde sist kontakt . Dette med å være i alt er ikke for alle . Vi tåler mye men vi tåler ikke alt . Det er en ting vi alle har lært i denne perioden at jeg også de vi bruker kun tiden på godhet , jeg vil ikke ha drama det har det vært alt for mye av i mitt liv så jeg har valgt å gå ut av alt dette . Det betyr ikke at jeg hater noen for det gjør jeg ikke  – Det betyr kun at jeg verner meg selv i fra selvskading av å tilbringe tid med mennesker som ikke gir meg positiv energi .

 

Ingen er tjent med å være i det negative å vi får heller ingen vekst om vi nærer det negative fremfor å ta action i det som betyr mer det som gir rom for kjærlighet . Det å gi en du ikke kjenner anerkjennelse for noe som er bra på den som du ser . Dette med å sette sluttstrek for en strid er nødvending om du skal få harmoni og balanse mellom livet ditt også alt rundt deg. – Det blir som blomster det gror ikke i en rotten jord. Skal du og jeg få vekst å stråle så må vi få være i ett miljø som bringer oss mer kjærlighet der vi kan føle oss hjemme. Der vi merker at vi blir tilfredsstilt, ved å føle oss verdifull for den jeg er ikke det jeg har . Dette er noe av det som bringer mer til oss enn om vi jager etter penger , makt eller mer kjærlighet. Om jeg dør i morgen så frykter jeg ikke min omtale  i etterkant for hva andre måtte mene om meg etter min død. Jeg har vært så tydelig da jeg levede så det er ikke noe jeg frykter . Det jeg er glad for er at jeg har lyktes med er at jeg har temmet mitt sinne . Det er ikke like grovt som det var før. Jeg er uendelig takknemlig fordi jeg aldri gir opp . Jeg er glad for all kjærlighet jeg får i fra de jeg bryr meg om . Den kjærligheten i dyra mine gir meg merker jeg er så vidunderlig at jeg blir ofte rørt over hva de sender ut av herlig budskap .  Jeg har en tru på at det jeg sender ut så får jeg dette i retur , jeg trenger ikke mye men jeg trenger til å klare meg . Det nok til oss alle å bare jeg kan gi mer til deg så trenger jeg ikke noe annet i retur enn å bli respektert .

Det er en sterk følelse å vite at en er godtatt også elsket det er noe jeg aldri har følt at jeg har blitt opp igjennom årene . Det er noe en hele tiden har måtte jobbe med å jeg er i dag så takknemlig for at jeg er i harmoni også likevekt å tørr være meg selv uten å være redd for hva du måtte mene om meg , i dag så driter jeg mest i det bare jeg får være fri å ha den kjærligheten jeg trenger å det er at noen liker det jeg gjør det er nok for meg . Falske folk trenger jeg ikke lengre de har jeg hatt nok i mitt liv å de klarer jeg ikke . Det er nok blitt slik fordi en har blitt håndtert på en ufin måte så har jeg i voksen livet mitt fått avsky til disse karakterer jeg leser dere som en åpen bok . Derfor så kan jeg være kvass mot dere uten at dere forstår hvorfor . Jeg kan skjønne at du kan bli litt engstelig men jeg er ikke en å være redd .  Bare være ærlig mot meg så trenger du heller ikke engste deg overfor meg .

 

 

Mine gode råd til alle sammen så er det å anerkjenne for deg selv hva du ikke trenger i ditt liv , anerkjenne det som er dine svakheter å jobbe med de. Det som også er viktig gi litt mer fan i hva andre gjør om det er naboen eller de du ikke kjenner .  Mennesker som må springe meg ned for å spørre meg hvorfor laget du den tik tok videoen ? Hvorfor spør du meg om det ? jeg gjør akkurat det jeg vil der og da. Spør jeg deg om hvorfor du er slik du er ? sprø jeg deg om hvorfor du har så tygg en bil ? spør jeg deg om hvorfor du er så veldig falsk ? eller spør jeg deg om hvorfor du drikker så mye alkohol ? Jeg stiller aldri de spørsmålene om jeg ikke må eller det er liv og hele det går utover . Jeg er aldri frekk mot deg uten grunn . Jeg henger deg aldri ut om du ikke har gjort noe mot meg først . Jeg har enda til gode å springe på noen for å spør om hvorfor de gjør det de gjør . Det du gjør er for din grunn . Det betyr at du er trygg i deg selv . Derfor sier jeg også det jeg gjør , å jeg gjør akkurat det jeg føler for der og da. Å dette med å må si at jeg eller andre må endre oss fordi vi blir for meget eller mye så trenger du heller ikke se hva vi legger ut. Dette synes jeg i grunn bare viser om hvor du som person har ett kontroll behov for meg eller andre for å eventuelt drite oss ut i full befolkning eller på nettet .  Derfor så mener jeg at vi alle bør vise mer toleranse for andre å heller sende de kjærlighet isteden for å sette spørsmåls Teng på alt de andre gjør  .

 

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

Prosessen vi møter er noe vi skal rense ut

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det ?

 

 

Håper at du har det fint jeg må si jeg har det veldig fint jeg å tror vi alle har godt av å se litt mer her hvordan vi kan få oss dit vi har lyst til å være i . Dagene mine de går i grunn i ett , jeg møtte på en dame for en stund siden som sa hun kjedet seg veldig . Det er i grunn noe jeg aldri gjør – Det er så mye som skjer hos meg på alle plan å da tror jeg av den grunn at jeg har ikke tid for å bruke tid for å kjede meg .

 

 

Det er en prosess vi alle har vært i der vi kjedet oss litt jeg kan huske at jeg var mer i den energien før i tiden . Nå i dag er det sløsing av tid jeg misliker jeg liker aller best å utnytte tiden perfekt der jeg får delt meg perfekt opp der jeg kan være i akkurat det som gir meg veldig godt balanse og harmoni .

 

 

Prosessen vi møter på er noe vi selv skal rense ut

 

 

Ved at vi er mer tilsted i våre liv så skjønner vi mer hvorfor ting skjer , alt skjer for en grunn både det dårlige også det gode . Det vi mister eller det vi har på vent er også fordi vi skal gjøre oss klar for å kunne motta det. Vi skal alle lære tap også suksess på samme tid. Det er ikke alle som tåler for mye tap eller dette med å være i endring . Det er noe vi kan lett se da en må endre det en har gjort dag ut og dag inn. Forandring kan være til det bedre men vi må gi slipp på vår negative energi som gir oss mer av det som vi ikke ønsker å motta.

 

Jeg har opplevd mye nederlag i bedriften også i livet generelt. Det jeg i dag ser på så er det fint at jeg opplevde tap på flere 100 tusen . Det lærte meg å se livet også bedriften min på en helt annen måte. Dette med å nesten miste det jeg eier , lærte meg å jobbe mer dedikert å være mer der jeg vil være. Jeg er uendelig takknemlig for hva jeg har klart å lykkes med. Det jeg taper er det jeg lærer så jeg tenker vi lærer i alt , både pluss også minus . Dette med å være så viktig at jeg også du skal gjøre alt 100 % rett alltid så være heller mer takknemlig for å være nesten i mål . Vi kan aldri være 100 % klar alltid noen ganger er det aldri helt på plass selv da vi driver godt så er det alltid noe vi aldri blir helt i mål med.

 

 

Hva er egentlig poenget ved å være en som alltid skal se etter feil eller mangler ? eller hvorfor er det så viktig å se om alt er som det burde være ? vi bør heller konsentrere oss mer om oss selv å slutte med å kommentere det vi selv ikke liker om andre. Det er en grunn for at ting er slik det er pr nå. Enn om jeg skulle kommentere alt jeg synes om deg ? alt jeg ikke liker ved deg hadde du satt pris på det ? om jeg ikke synes du er dyktig eller finne en ting eller flere som jeg kan kritisere deg ? jeg har muligheten for å finne det alltid om alle som går i to sko. Det som er jeg liker ikke at folk hele tiden må klage på enten været eller hvordan det er . Jeg mener at klager vi hele tiden så mottar vi mer av det vi klager om selv om vi selv kan føle at vi ikke gjør det. Vi kan være en som påvirker andre negativt så derfor tenk før du snakker .

 

 

 

Dette med farger på møbler eller i huset så har jeg mine farger jeg liker å dette med at andre måtte fortelle meg hva jeg bør ha eller den fargen er ikke fin nok . Det liker jeg overhode ikke , jeg har ikke de fargene for å tilfredsstille deg . Å jeg bryr meg ikke om hva du liker hos meg , det er nettopp jeg som skal like hvordan jeg primært har det. Dette med å skal ha det akkurat som alle ande har det er ikke meg . Dette med å male rundt om kring her hjemme for å endre er noe jeg liker i grunn veldig godt å gjøre . Det er farger som en blir lei av. Jeg bor ikke i ett sykehus så hvitt er ikke min farge den liker jeg ikke . Det er akkurat det skulle jeg med en gang kom til deg , starte opp med å klage på hvordan du har det ? kommer aldri til å skje . Derfor aldri fortell meg hvordan du synes jeg har det , kunne ikke brydd meg mindre om hva du mener .

 

 

Jeg er på en riktig veiskille mellom bra også dårlig

 

 

Dette med å se at jeg klarer å kjempe meg videre , jeg får ting til mer enn jeg hadde våget å trudd . Hva gjør jeg for å holde hjulene i gang ? jeg jobber er positiv å igjen jeg nyter livet mitt med lite pr nå. Jeg har det godt å jeg trenger i grunn ikke så mye mer enn det jeg har pr i dag for å ha det veldig fint . Dette med å være kresen er ikke meg jeg er alt annet en det. Jeg må si jeg er mer modig en de aller fleste å det liker jeg veldig godt. Det kommer resultater av det noe jeg er veldig takknemlig for .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika