Har alltid hatt øye for gode innvisteringer !

Hei !

Deilig å disponere dagen min slik jeg selv ønsker det, en opplever når en får nye kunder at en ikke alltid vet hvor en har de, pga av  at en ikke kjenner de så godt. Dette lærer vi godt ved at vi holder en fin kontakt under hele behandlingen. Hvordan skal en ellers vite om jeg er på rett vei ?

Denne jobben gjør at jeg både utvikler meg , også lærer jeg stadig vekk mye nytt om meg selv også lærer jeg å bli kjent med andre mennesker. Det å være i denne utviklingen som jeg er i nå er så spennende , en utvikler seg dag før dag, også viser det seg også at jeg hele tiden blir flinkere til å se andre sine behov bedre etter at jeg har fått trenet meg nå i mange timer med massasje.  

 

Jeg var i banken i dag å ordnet meg med et fond å spare til min pensjon , det å tenke på framtiden er viktig for oss, vi må sikker oss en bedre framtid enn å bare tro at den pensjon som vi jobber oss til via grunnpensjonen så sitter vi veldig dårlig i det. Det å sette av peger i fond som igjen bidrar til økte fortjeneste når en blir eldre er viktig . Høres meget rart ut at en tenker pensjon allerede nå i en alder av 41 år, men hei du vi må faktisk ordne opp før oss selv , mange er redd for å spare penger i pensjon pga om de får en tidligere alderdom , det jeg gjør nå er at jeg forsikrer mine barn om jeg dør før jeg kommer i pensjons alderen . Synes det er viktig at jeg sikrer min framtid like mye som jeg også sikrer mine barns framtid om de skal miste meg før jeg blir pensjonist.

 

Det å tenke litt lenger fram enn bare i dag også i morgen er for meg mer viktig enn å gå mest moteriktig kledd, vet mange kommer til å synes at jeg virer små rar du kjører jo en bmw x3 så du er jo veldig mote riktig der, det jeg mener er at jeg investerer mer en gjerne i framtiden enn må kjøpe meg dyre merke lær til en stadighet enn å være så forfengelig at jeg ikke har råd til å bli gammel . Oppfordrer deg til å gå i banken å får de til å hjelpe deg å ser hva du kommer ut med som pensjonist med den inntekten du har i dag, du kommer til å få sjokk men du får ikke det du har i da i motsetningen til at du gjør investeringer som jeg er startet med. Dette skal jeg få mine barn til å gjøre så de sitter bedre i det , fordi etter dagen ordning så må alle som er født sist på 90 tallet , også mine barn jobbe til de blir 75 år gammel . Det er noen år mer enn i dag, pluss at det er heller ingen sikkerhet at det er nok penger i pensjons kassen vår… det er stadig under forandring så mitt råd er å investere en handlevogn i aksjer å tenk langsiktig , ikke at du skal ta ut pengene til neste år, la de være i 10 til 30 år i alle fall. Så at det blir noe ut av det.

 

Har alltid hatt ett øye for gode investeringer også våge å hoppe i noe annet , som gir meg en annen inntjening enn bare  å sitte å vente til at ting skjer bare det å ta noen andre valg som bidrar til at jeg kommer meg lengre så er jeg fornøyd.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

En magisk helg er over !

Hei !

 

En nydelig morgen å våkne opp til , sol å flott vær . Det som også er veldig godt at vi er i slutten av april , den siste dagen i denne mnd. Det må jeg si er godt på en måte, men da vi ser tilbake på mnd, hvordan den har vært også hva en selv har lært. Så er det  mange flotte ting, det å ha fått gjort så mye forskjellige ting som jeg har , er så godt, det å samtidig ha fått utviklet Gruben Massasje , er veldig godt.

 

Denne reisen har jeg lært pluss at jeg har tilført meg masse nye ting som er gøy, det å være på foredrag også få mer lærdom også det å knutte mer både mellom de en møter der , er så hyggelig.

Helgen så fikk jeg både ladde opp , også tok jeg meg god tid til en god venninne , som trengte en sammen med seg, det å være for andre gir meg veldig mye tilbake. 

Det som er litt synd er at helga gikk så fort , når en har det så godt med alle rundt seg så vil en ofte at tiden skal stå stille, men det er slik da en trives også har det godt så går tiden fort.

Helge følelse er det som er så godt, være litt lat også ha det godt , gjøre kun det en har lyst til å gjøre. Så får en gjort litt av det som var planen i helgen , eldste sønn hadde jobb i helgen , så vi så lite til han , er enda rart at han er så mye borte, men dette må en bare venne seg til. Det betyr at de er ikke avhengig av oss lenger på den samme måten som de var før. Selv om det føles veldig rart , så er det jo helt naturlig . Selv om en ikke helt var forberedt på at denne tiden kom . Det hadde vært mer rart om han ikke hadde sunne verdier , så må si jeg er veldig takknemlig , en flott sønn å være stolt av.

 

Det å ha god tid til ungene er for meg veldig viktig , så i helga fikk vi koset oss veldig med film , å kvalitetstid spist masse god mat sammen , hatt en magisk helg med de . Det å bruke tid på ungene gir masse energi også livsglede igjen , det betyr masse for oss alle , fordi vi knytter oss i mellom et godt bånd.

 

 

Når en tar tilbakeblikk om hva en er fornøyd med , også hva en ønsker å jobbe videre med, så er jeg fornøyd med at jeg våger mer en jeg gjorde før, jeg er heller ikke redd for å avlutte bekjentskaper. Deilig å samtidig en stor befrielse når dårlig vennskap er borte i fra oss. Bare se igjennom dine venner , er det alle som er like gode for deg ? Det er sikkert litt grums der også, ofte så tar vi vare på søppel , hvorfor vi ikke bare kutter de helt enkelt ut er ikke lett og si , mulig at en er redd for å såre. Det å avslutte vennskap er deilig , fordi all den tiden jeg brukte på et vennskap som ikke fungerte , så brukte jeg jo tiden min. Deilig å få den igjen , så jeg får brukt den på det jeg vil selv. En må gå igjennom å se hvem suger energi , eller hvem har vi vokst forbi at vi ikke deler de samme interessene med ? Mange faktorer som spiller inn for å avslutte et vennskap. Det er veldig godt å avslutt alt en ikke vil være i som er mer som en irritasjon moment enn til glede.

Det å ha vært på flere foredrag , har vært en sann glede, jeg er så fornøyd med det jeg har vært på veldig fascinerende også samtidig lærerikt blant annet. Det å ta seg tid til å lytte er også veldig avgjørende for å lære. Det jeg lærte på disse 2 foredragene hadde jeg ikke ville være foruten , pga av at vi lærer alltid i noe vi er i , så jeg har bestemt meg for å dra på alt jeg kan få med meg av gode foredrag er både godt for sjela også godt for oss selv.

Det å ha noe å se fram i mot er så gøy , skal i et møte i dag i etterkant av det ene foredraget som jeg var på . Det er alltid spennende også få mer kunnskap også sette oss inn i hva vi må gjøre i forhold til vår pensjon, selv om jeg er tidlig i 40 årene , så er det ikke lenge før jeg blir pensjonist, tiden raser av sted så jeg ønsker å lære meg viktige ting som betyr masse i forhold til pensjon og lignende.

 

I blant har jeg vel mye på dags planen , så i helga ble det lite blogginnlegg , det ble rett å slett sølv helg, men det behøvdes, jeg trenger totalt ro å være kun i mitt eget , deilig å kunne legg seg kjempe tidlig . Det å legg seg å sovne av med en gang hodet treffer puta bevitner at jeg trengte det , det er jo så godt å sitte oppe sammen med de andre , men vi tok tidlig kveld hele huset i går, deilig å ladde opp.

Jeg har en ny kunde som kommer til meg i dag, gleder meg enormt masse , det å bli kontaktet er alltid så gøy . Det gir meg den gleden som er så viktig at jeg har i jobben min , denne mnd så har jeg hatt veldig mange nye kunder, pluss så har jeg hatt veldig mange som finner  veien igjen til meg. Det betyr enormt masse for meg at jeg får kunder igjen også nye kunder. Det er en tillits erklæring , at en får de samme tilbake , de er tross alt fornøyd med det jeg gjør . Det bevitner også at det jeg gjør er bra, en må våge å skryte av seg selv .

Litt rart å se ut av vinduet også ser en enda masse snø , også er  vi i mai i morgen … men den drar forhåpentligvis fort .

 

 

Det som stopper oss er vår sunne fornuft, også redd for å drite seg ut !

Hei !

 

Vi snakker virkelig at det er godt med helge følelse, var en kjapp tur i byen , for å gjøre noen få æren , møtte på masse flotte folk. Det å ta seg litt tid for å prate med andre er så gøy. Det betyr masse for en at en tar seg tid til å lytte til andre. I stede for å bare må høre sin egen stemme. Været har vært variabelt, men godt å se sola også det viser også at vi går en flott tid i møte når den er oppe.

 

Det å sette slik pris på helgen at en kan sove litt lengre også gjøre andre ting er så viktig for oss , jeg kjenner at det bidrar ti at jeg selv får økt livskvalitet. Det er nødvendig å stoppe litt opp , for å reflektere hvor vil vi ? Jeg har alltid hatt et vist mål og mening om mye . Det som ofte stopper oss er også vår sunne fornuft også redd for å drite oss ut . Det behøver ikke alltid å være rett å stoppe , men det er det vi er lært opp til å gjøre , det tradisjonelle. For at vi skal lykkes med våre mål også se løsninger der andre ser gråstein , så er det også viktig at vi Ser ting på en annen måte.

For å se muligheten eller se løsningen på en litt annen måte, så må vi også ofte bevege blikket vårt også reflektere for også i mot , ofte ser vi ikke at vi lar en oppgave gå i fra oss , før vi har mistet den . Det er så åpenbart ofte at vi er så opptatt med å gjøre alt korrekt, ha rett makeup før vi drar ut, tenke riktig kles kode, også ha de rette klærne til de rette tidspunktene . Vi er litt slik ofte , de som gir litt fan er ofte de som også når lengre enn vi andre, de bidrar til å gjøre en forskjell som igjen viser at de er meniser med et stort hjerte.

 

Ofte kan jeg selv føle at livet er spesielt, å kunne til tider sikkert ha vært mer spennende, men livet er også hva vi fyller det med. Derfor så tenker jeg mer på hva jeg vil fylle dagen mine med , en hva jeg ikke vil fylle dagene mine med. Ofte bruker vi mest tid på det som ikke tilfører oss næring,  vi glemmer det som i grunn er viktig , å legge vårt fokus på . Det som skalper gode verdier, også gode hensikter. Det å kan gjøre andre sin kvar dagen bedre med vårt nærvær så har vi bidratt med noe positivt. Vi kan ikke hjelpe hele verden , men vi alle kan disponere tiden vår bedre, fordi vi kjenner alle de som aldri har tid, til å møte oss eller noe annet. Kanskje er det du som bør løfte deg opp å ta initiativ til å sette av tiden til å møte noen venner, eller gjøre en annen person glad.

 

 

Det å være mer på i livet er ikke alltid lett å forutse at det skulle ha skjedd og lignende. Det skjer ofte i etterkant , hvorfor gjorde jeg ikke så å slik ? Det jeg ser selv i mitt liv , av de erfaringer jeg har gjort så langt , så har jeg besluttet å eie tiden min selv, det betyr også mer frihet til å ta litt mer gass, også i en annen retning . Selv om det også er skummelt så betyr det også at en utfordrer seg selv mer å mer , til å nå drømmene også stå i det ikke minst. Det kjenner jeg på nå er både godt også surrealistisk .

Bare det å ha et eieforhold til de drømmene også ha mål , da har jeg kommet litt lengre , i dag på byturen kjøpte inn litt til bedriften , noe som er et godt hjelpe middel for å stake ut en ny kurs også se framdriften på en annen måte. Dette kan jeg bruke både i bokprosjektet mitt også i det andre jeg holder på med , er enda i start gropen der, å lære seg å lage webinar  som andre kan kjøpe av meg , da jeg har fått det ferdig. Det er en spennende tid jeg har framfor meg, det å bruke tiden min rett for å lykkes med mine mål , er også avgjørende for at en lykkes. En må rette fokuset på dit vi vil ikke dit vi ønsker oss vekk ifra , det tar bare energi også blir det bare støy av den situasjon.

Mitt mål nå framover et at jeg skal sette meg seriøse mål som jeg skal klare å nå , både med å rekruttere nye konsulenter, pluss at jeg kan bygge god karriere innen for salgs yrket også. Det ligger mer i alt dette en bare en ting, derfor så er det så digg å kan forflytte seg litt å ikke  være i mitt eget trygge . Hele tiden kjenner litt på denne spenningen som en forelskelse gir oss , den samme er også når vi går for drømmen vår også egentlig ikke helt vet hvor vi ender. Det gir meg denne spenningen som betyr så mye for meg at jeg satset også ser jeg nå , at jeg er snart på 6 mnd i bedriften helt syk . At tiden har gått så fort, facebook siden min har blitt større, folk finner meg også . Hadde nå på fredag en hyggelig dame i fra Skonseng som kom å hentet et gavekort som jeg loddet ut , fordi det betyr mye for meg som bedrift å vise omverden at jeg finnes. Det å få reklame i etterkant , av en loddsalg så er dette god reklame for bedriften at jeg har blitt satt mer på kartet enn jeg hadde trodd.

 

Ønsker deg en riktig flott Lørdags kveld , nyt den !

 

Tusen takk for at du leser bloggen min .

 

Mvh

Elin – Weronika Skarstad.

 

Hva gjør du……!

Hei !

 

En deilig morgen å våkne opp til , nesten som at en har sovet tett inntil en flott mann , men hmm puta gjør alltid underverker, er så stor at kan lett forveksles med en mann som vil bare være snill å holde godt rundt meg.

 

Uansett så å våkne opp å være uthvilt er deilig, like deilig så å legg seg å være sliten pga at en har hatt mye å gjort. Det å kjenne på denne følelsen at jeg er på rett vei i min karriere så er det betryggende, jeg går inn i en ny mnd som jeg ikke vet veien til. Det å ha denne usikkerheten i seg , som bidrar til at jeg øker min kreativitet også øker andre metoder for å tilføre nok inntekter, da døren for helsesektoren ikke er åpen denne mnd. Vi må ikke være redd for å stå i det , vi lykkes med akkurat det vi selv ønsker å utvikle bare vi har målet også en god framdrift for hvordan vi skal løse det problemet.

 

Jentungen spurte meg her om dagen mamma , hvor mye penger har vi til å bruke på mat, jeg eh hva mener du , har aldri satt direkte opp buskjett på mat, kjøper alltid ettersom det jeg har råd til . Ser nå at en har vært flink til å både justere seg fordi alt kommer ikke av seg selv det må jobbes , jeg må være den plagsomme selgeren som en tidligere bekjent lurte på om jeg var.

 

Det å gå litt utradisjonelt det å bestemme seg for at du jeg vil gjøre noe helt annet, så åpner vi også opp mer for å lære oss andre metoder for å kom oss dit vi er i dag. Ser det så godt i Gruben Massasje som jeg hele tiden jobber å utvikler, jeg ser også etter nye metoder som jeg kan gjøre for å få kundene til å ønske også komme tilbake.

Nest siste kunde i går etter en times behandling  jeg kommer tilbake i mai , det å vise at jeg er så takknemlig å ydmyk som er så takknemlig fordi de velger meg, jeg sier det til kundene , fordi en skal være ærlig også får en fort en god dialog som bidrar til at de kjenner at de føler seg trygg til meg , mange kan lette på tankene også føle at det er godt å bli så godt tatt i mot. Dette er en service som en skal gjøre, fordi når en jobber med mennesker så skal en også se menneske bak det problemet som de kommer for å få løst.

 

Da jeg var på Foredraget til Pølsa Pettersen , så opplevde jeg at mine mål , mine visjoner var ikke så ulik pølsa sine . Det å lytte å ta i mot gode råd i fra andre , selv om han var yngre enn meg , så har han også tilegnet seg en stor erfaring som vi alle kan sette oss inn i.

Hva er motivasjon din for å stå opp om morgenen ? Min  motivasjon er å gjøre dagen i dag mye bedre enn dagen i går var, se etter nye metoder som en kan knekke ut nye koder.  Pluss at jeg eier tiden min selv , så er stor motivasjon ved å jobbe ut Gruben Massasje pluss , pluss mange andre ider som alltid popper opp i mitt kreative sinn. Det å være en kreativ sjel , så bidrar også det til at mange kan føle at jeg aldri føler meg mett på opplevelser. Jeg må bestige mer enn deg, det betyr ikke det, kun at jeg er genuint interessert i å finne gode veier til å ha passe nok inntekt,  siden en har flere ben å stå på så blir en også tryggere i seg selv , fordi vi trenger denne tryggheten med at dette klarer vi.

 

I dag skal jeg besøke en god venninne, av meg som en nesten kunne tro vi var søsken , hun har sagt til meg flere ganger , du er den søstera jeg aldri fikk .Det å kan ha det så godt i et felleskap er viktig , fordi vi lærer også trenger vi også å roe ned , fordi vi kan ikke alltid være i den situasjonen , at vi alltid må bestige en fjell topp eller at vi ikke ser oss met på enkelte oppdrag men vi vil vinne over alt.

Det å være den karakteren vi er, også bygge opp rundt det, fordi vi blir også det vi tenker på , så jeg lar aldri en negativ tanke gå seg vill inne i meg, fordi da har jeg den der lenge også blir jeg slik som tanken også viser seg å være . Det samme om vi henger med mennesker som er demotivert og lignende så blir vi likens , om vi ikke klarer å finne andre venner som er bedre for oss.

Venner er noe vi trenger for å utvikle oss , pluss at vi skal ha det bra. Blir et vennskap til at andre får et eie forhold til deg, å dine tanker ikke lengere er dine , en deres så bør du reflektere er dette mitt eierskap ? Da mener jeg at det vennskapet er sykt, da hadde jeg snart sluttet å brukt tid på det.

Det å eie vår egen tid er avgjørende for vå egen helse, vi må ha det godt i oss selv , for å kan hjelpe andre  . Dette er et viktig budskap, så gjør en forskjell for andre, gi av deg selv å bestem deg  for hvem som du ønsker å gi den oppmerksomheten på . Det å brukte tiden på gode venner, som gir en magisk energi tilbake er noe som vi alle bør gjøre. Fordi det du gir kommer også tilbake.

 

Skap deg en magisk dag .

 

PS : Været i dag er solfylt da følte jeg at dette bilde ble rett, vi går mot finere tid, der vi kan gå mer lettkledd, gledelig tid vi har i vente.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min .

 

Mvh

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

Jeg drømmer at den skal være på RIKTIG !

Hei !

 

Deilig dag å våkne opp til , Dagen i går ble akkurat slik jeg drømmen at den skal være på riktig , fordi den ble magisk hele dagen. Det å ha mange gjøremål på dags planen , var i perioder veldig hektisk men også veldig godt å kjenne at tiden den må vi bestemme oss for hva den skal inneholde.

 

Jeg var på et foredrag i går som bare var så bra, en blir inspirert av å lytte til andre, det å høre hvordan andre tar seg mot toppen så lærer en , også forflytter en også blikket også ser en at en kan lykkes med sine egene mål om en bare bestemmer oss for det.

Det en først må gjøre er å bestemme seg for hva som er viktig for en i livet, også prioriter ut i fra det. Vi opplever alle at de sier at de sliter med tiden , jeg har alltid tid til de oppgaver jeg oppriktig ønsker å være med på , eller gjøre for min egen del eller for andre sin del. Jeg har kuttet ut masse folk, også flere ting som jeg ikke ork å bruk tid på. Fordi jeg ønsker å bevilge meg mer tid før å lykkes med det jeg ønsker å grunde fram. Det å utvikle bedriften også se at en bærer frukter av det en sådde i fjor. Det som er en må alltid tilføre frøet næring, i form av utvikle de interesser som er viktig for å kunne bli bedre i jobben ,også ha det godt ellers.

 

Jeg har alltid sagt at det er en kultur på alle arenaer , både på areids plasser også egen kultur hvordan en ønsker å løse et problem eller hvordan ting er. Vi opplever at alle arenaer har ulike kulturer derfor kan det også være vanskelige å bryte en dårlig kultur , pga at den er så inngrodd , derfor må også en endring av en dårlig kultur på en arbeids plass, være et felles ønske for en bedrift. Om en skal lykkes med en endring til det bedre.

Det å gå ut i fra dette foredraget å kjenn på en følelse av å ha lært mer også blitt inspirert så har også dette foredraget levert det som også er viktig for meg .

Jeg har sluttet å spørre venner og lignende om de ønsker å bli med meg på disse foredragene , pga av at vi har ulike interesser, jeg vil utvikle meg til det bedre å de er fornøyd med slik de er. Det er ofte slik at noen vil bestige den største toppen for å ha det godt med meg selv, jeg må bare få tilfredsstilt meg med å dra på ulike foredrag som jeg kan ta til meg mer lærdom , fordi det å lytte til andre som har lært andre oppgaver en deg, de sitter også på en annen kompetanse en oss andre som ikke har vært der de er.

Det å henge med mennesker som er flinkere  en deg, de som kan mer så tvinges en også til å bli bedre selv , vi utvikler oss også mer ved å være med de som sitter på en annen kunnskap. Fordi da tvinges vi også til å øke vår læring , ser det selv at ved min egen jobb så må jeg utvikle meg ved at jeg øker  min interesse for å utvikle meg i behandlingen, jeg må tilføre mer en kun å massere, jeg kan også ta mer i bruk de produkter jeg selger slik at jeg etter hvert øker salgene mine i alle de 3 salgs jobbene mine . Fordi jeg ønsker at kunden skal bli så fornøyd at kunden finner veien tilbake, får den hjelpen kunden trenger også blir så fornøyd at jeg bidrar til at dagen blir bedre. Det er mitt hoved mål i min bedrift, da har jeg gitt meg veldig hårete mål men det er gjennomførbart, det lar seg ikke gjøre å bevilge seg en kaffe pause da en har kunder , en må levere om jeg har en kunde som har 2 timers behandling eller mer, så må jeg være på. Jeg kan ikke bli dårligere å dårligere etter som timeglasset er på tur å renne ut. Jeg må levere slik at kunden går ut i fra meg fornøyd også er fornøyd , først da har jeg gjort en god jobb , ikke før eller i mellom først da får jeg en bekreftelse på om jobben jeg har gjort var bra nok.

Dette blir akkurat som et ski løp jeg har en viss tid jeg skal selge meg inn til kunden , derfor så er tiden avgjørende om jeg disponerer den rett, velger jeg å rote bort tiden så har jeg også rotet bort kunden. Det er som å gå opp til eksamen da jeg får nye kunder, det jeg digger med nye kunder er at jeg også får skjerpet meg meget, også får jeg bevist om jeg duger, vi alle trenger bekreftelser på det vi gjør.  

 

Når jeg startet opp min egen bedrift så var det å eie min egen tid viktigere enn å tjene masse, det å eie sin egen fritid er også noe en merker etter kvart at det betyr enormt masse. Derfor er det så viktig at jeg får de 3 salgs jobbene mine , opp å gå ved siden av Gruben Massasje , jeg ser nå at jeg allerede har fått mange nye kunder i tråd med Gruben Massasje , nå våger jeg også å bestille opp mer produkter slik at jeg kan selge dirkete til kunder . Genialt, å ha en voksende karriere som en ikke helt vet hvor den ender, eneste jeg vet er at jeg skal bestige mange topper, i mitt eget tempo. Det å ha nesten lukket døra for helse sektoren er genialt, fordi jeg kjenner at tiden der er jeg ferdig med, jeg skal på en annen arena å utvikle meg mer.

 

Jeg er en formidler , en som liker å hjelpe andre mennesker, det er også det jeg kommer til å jobbe mer med. Skal som sagt lage et webinar som du kan kjøpe, å lære mer av, det å bevege meg i denne verden , blir som Pølsa Pettersen sa , en må henge med de som er bedre enn deg før å lykkes, å det er nettopp det jeg gjør , så det kreves veldig mye selvdisiplin ved alt jeg gjør.

Ser bare bokprosjektet mitt det gjør ikke seg selv det heller , hadde vært genialt om det var så , en det betyr at alt ligger på oss selv å hvordan vi disponerer tiden vår.

 

Jeg vil også utfordre dere alle lesere, hva er det dere ønsker å lære i løpet av en dag, ? Ønsker dere kun å være der dere er ? Eller er det noen motivasjon som bor inne i dere som ønsker å komme fram , reflekter litt for deg selv om hvordan du synes livet ditt egentlig er , hva kan jeg selv gjøre for å… lykkes osv .

Lykke til med denne utfordringen , ha en flott formiddag vi høres .

 

 

Tusen takk for at du leser bloggen min .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad .

Spennende dag 👌❤🌞

Hei 😙

En ny morgen , woow så jeg gleder meg til å starte dagen 😘

Det å starte dagen med glede, positiv energi også vite at en skal kun gjøre positive ting.  Så har en bare med å være glad.

Nå først er det å kjøre kidsa på skolen, så skal jeg kjøre ut litt varer . Å besøke pappa og co på røssvoll. Alltid hyggelig å sett av tid til hyggelig opplevelser.  Må ha timeplanen booket på kun hyggelige ting .

Skal på foredrag på meyergården i dag, wooow gleder meg enormt til det .

Håper du også får en fin dag 😘

Det å skal få bli mer inspirert er noe som jeg ofte trenger.  Vi kan fort havne i et spor som er at vi ikke lærer oss mer .  Det å bli inspirert betyr også at vi utvider hva vi engasjerer oss i . Derfor dra på alt som kan inspirere deg.

Det bidrar også at vi åpner opp vårt tunell syn.  Ofte lett å havne i et spor.  Som heller ikke fører bra med seg .

Tusen takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Spennende tider ❤❤❤Love

Hei 😙

Du snakker om før en flott dag, fått levert varer til kunder.  Vært ute med masse kataloger  .

Det å være så aktiv, medfører også at en blir litt døgn vill. Dagene går fort , men må si jeg er så takknemlig for at jeg har det så godt. 

En føler seg så priviligert, stolt også veldig takknemlig. 

Takknemlige pga av at jeg får lov til å holde på med der jeg brenner mest for.  Å bygge opp min egen bedrift.  Det å våge å finne nye måter å tjene penger på, er så digg.

Det å se at resultatet av det jeg også gjør , kommer pga av at jeg også sikker meg mere fram. 

Det å ha så varierte dager betyr masse, hadde besøk av en flott venninne av meg.  Alltid hyggelig å tilbringe tiden min sammen med gode venner.  Gode venner florerer ikke , de som er magisk de holder en tett mot brystet å værner de . Som om de skulle være ditt eget barn.

Vi er kommet oss opp i en alder der vårt fokus blir endret . Mine verdier i dag, er ikke som en 20 åring.  Så vi endrer kurs med våre behov , det som også er så kult .

Ser at alle mine gode venninner , har endtet seg, slik som jeg. Det å se at vi har modnet oss til gode råvarer. Er viktig , fordi vi er forbilder også rollemodeller , så mitt fokus blir værne om de verdier som betyr aller mest for meg. 

Ser at jeg har endret meg , ork ikke drama ol. Stenger totalt av før det , derfor er det så godt å ha det så godt
Å være trygg i sitt eget.

Dagen i dag har jeg hatt litt utfordring for å lete etter det jeg ønsker å begynne å selge . Jeg holder på å lete i en verden som ikke er lett , å finne fram i . Det betyr bare at en  må jobbe videre .

Det er alltid gøy å bevege seg langsomt men sikkert, bare det å ha nok å fylle dagene med, betyr enormt masse for oss alle.

Det å ha kunder på ulike måter, så betyr det enormt mye for meg .  Pga at jeg har mer å tilby en kunde i Gruben Massasje.  Jeg holder på å videre utvikler meg, step for step i denne gamen også . Deilig å kjenn på at en både er på rett vei . Også glede seg til å jobbe mer å mer. 

Deilig å bare se ut at Snøen er mer borte, i forje uke var det så mye at en nesten trodde at april aldri skulle bli ferdig . Nå ser en at april snart er historie.

Det er alltid gøy å få snøen bort , også se at vi går en ny tid i møte . Gledelig å starte våren med flere gøye opplevelser. 

Ser veldig fram til morgen dagen, det e så godt å gled seg. Bare det å ha noe å se fram i mot.

Håper også du har det .

Tusen takk for at du leser bloggen min.

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Tvinger meg til å gå inn i en annen verden.

Hei 😘

Godt å få mårran med seg, litt sån små hektisk på mårran, når ungene også en kunde kommer å hente varer .
Det å være aktiv i alt en gjør , bidrar også til at jeg har nok å fylle dagene med.  Det betyr mye at det en gjør også viser at en nærmer seg suksess , nærmere enn at en har avstand i fra det.

Jeg er en kreativ sjel, som ofte har mange idéer og ser mulighetene før du ser det . Jeg gløder over om jeg når ut til en ny potensiell kunde, energien er alltid stigende.

Det å ha mange idéer som ikke er helt utarbeidet så er det under planlegging.  Ofte så kan en idé være å bli liggende.  Pga at den er ikke ferdig modnet .

Det å ha mange ting som en gjør , er også godt . Pga at en utvikler seg perfekt, også tvinger jeg meg selv til å gå inn i en annen verden.

Det er her jeg er nå, i ett nytt prosjekt som skal bli noe som både kan bidra til økte inntekter betraktelig . Også øker det også mine selvfølelse også det å våge noe som jeg heller aldri har gjort på denne måten før . Så er nye ting alltid litt skremmende . Vi kan føle at vi ikke duger eller vi føler at vi må kaste det bort .

Jeg råder deg til å gå for det  , men modnes å hygg deg mens du jobber mot målet ditt . Jeg følger med på det andre gjør , for å bli inspirert til å utvikle mitt nye prosjekte som ikke bare er ett men flere.  Uten at jeg orker å si alt .  Fordi noe er godt å kun ha for en selv .

Venter nå på en kunde som kommer, hun har vært til meg før . Alltid hyggelig å få tilbake kunder som er så fornøyd ❤

Tusen takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Det jeg brenner for bærer frukter.

Hei 😘

En magisk dag, det å gjøre så mye variert.  Det å jobbe med det jeg brenner for, viser seg også å bære frukter.

Må si jeg gleder meg til resten av denne uka, kommer til å bli kanon bra å møte masse kunder . Det å aldri gi opp er også noe en som gründer også må ha i seg. 

Vi er en gründer familie ingen tvil , jeg å jentungen luftet litt før mulig et ny idé som kan være interessant. Når en bygger opp en bedrift . Så er det mange muligheter å ta den til også .

Det som også er så bra, ❤

Gruben Massasje blir satt mer på kartet , fikk 2 henvendelser om jeg kunne gi gave kort til noen lag å forening. Selvfølgelig gjør jeg det . Det betyr enormt reklame for meg.

Bedre det en å reklamere på fb , selv om fb også er nødvendig. Vi må promotere bedriften selv, uten å vise bedriften fram så er det nesten som at bedriften ikke eksisterer.

Hadde en ny kunde i dag også, det e som å gå opp til eksamen.  Besto eksamen ❤alltid hyggelig å se at jobben en gjør er blir satt pris på . Også at det en gjør bidrar til at kunden kjenner en større forskjell 😘dette bidrar til mer økt trafikk. 
En magisk tid en har i møte .

Jeg feirer i dag med å lage and til middag til meg å kidsa ❤ at jeg er et steg nærmere målet mitt 😍

Tusen takk for at nettopp du leser bloggen min.

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Det er mange veier fram til Lykke !

Hei !

 

En nydelig morgen å våkne opp til selv om en godt hadde kunnet sover lenger , det er alltid slik med oss at noen ganger så blir søvn mønstret vårt ikke helt optimalt, men det er ikke så mye annet å gjøre ved det, enn å nyte de dagene som en kan ladde opp batteriene , også  gjøre det beste ut av dagen.

 

Jeg har i dag måttet presse meg selv litt, det er slik med oss at vi kan ofte utsette oppgaver som vi ikke helt ork å gjøre med en gang, så derfor i dag presset jeg meg selv til å få ut Oriflame kataloger til potensielle kunder, katalogen den selger seg ikke selv her hjemme. Så er litt gøy også konkurrere med meg selv litt ,  for å få gjort det jeg gløder for. Det å finne ut hvor folk bor henne er litt av en sport, men hus også blokker har vi nok av her i området så jeg har vært flink å gjort et godt forarbeid i dag.

En kan jo ofte føle at livet blir vel alvorlig da en kun jobber å strever for å lykkes , for å finne nye mål også noe som gir oss mer enn bare halvveis . Det er mange veier fram til lykke , derfor så må vi også kan ta helt fri også å tillate oss å nyte dagen .

Jeg er så lykkelig for at det regner, våren kommer raskere til oss også får vi påbegynt med det som vi skal gjøre med huset mitt, det blir så godt å få masse gjort også bare det å få alt på stell. Vi er en flott gjeng her hjemme, jeg å mine barn er et flott team som vil kvarende veldig godt Så flott at vi fyller hverandre så bra, at vi kan være til stor hjelp. Det synes så godt nå at det har regnet i flere dager, det er nesten ikke snø igjen , så får bare håpe at vi år det på G rundt her nå før helgen . Vi vil alle ha det på stell , det betyr masse for oss, huset må ha sin pleie også vi også.

I fjor brukte vi masse penger også tid i USA i år , blir det kun hjemme ferie , men det kommer til å bli godt, ungene skal få jobbe sammen med meg , så vi får fisket alt som trengs å fiskes på. Det er så nødvendig, alt som skal gjøres, så får en også en indre ro også er det stas å se at det har en fått til alene. Min eldste sønn er et Geni til å hjelpe denne unge mora, jeg er heldig som har 3 flotte barn som i grunn vil bare mitt beste. Det blir slik da vi har en god relasjon mellom oss. Båndene er sterke , merker det selv om vi er uenige så er vi enig at vi kan ikke mene det samme. Deilig følelse det også.

I går ble det en hyggelig middag sammen med de, alle 3 ikke ofte vi er samme nå lenger etter at eldste sønn ble 18 år, han har det plutselig så travelt, skjønner ikke helt dette, men det er vel slik vi også var ? En glemmer det fort men erindrer mamma , spurt meg om jeg ikke heller kunne være sammen med henne i stede for å gå ut.. Nå er jeg i akkurat samme situasjon, så da jeg tar meg tilbake å ser i mine fotspor så erindrer jeg at jeg hadde det veldig travelt jeg også. Det er akkurat det som er livet , modnes , ut å utvikle deg også sosialiseres med andre likesinnede. Ha interesser også ikke steng seg totalt inne , å ikke få noen annen form for prat eller kun det en selv bryr seg om.

 

Da blir det vel snevert om vi konsentrerer oss om kun våre egne ting , så derfor så er det sundt at ungdommen er blant likesinnede å har det godt med å tilføre seg gleder også nye impulser.

 

 

 

 

Det skal ikke så mye til for at jeg skal opprettholde god motivasjon , en kan alltid føle at nei nå vil jeg slappe av litt , vi tar det i morgen . Not i dag tok jeg grep også sa til meg selv , nå få det gjort ellers så blir det ikke gjort, en må forberede i Gruben Massasje , også må en kontakte kunder i forhold til varer og lignende. Det er gøy også ha mange roller ,  fordi det bidrar også til at jeg får passe variasjon som skal til for at jeg har det godt med meg selv .

Det å finne den rette balansen er ikke alltid lett, en kan føle den ene dagen at en ikke vil , også neste dag så vil en . Vi er bare slik at vi må ofte bare bruke litt tid også finne ut av ting. Derfor er det viktig at en har mye å se fram til også glede seg på det en skal gjøre.

Får en ny kunde i Gruben Massasje i dag også er så kult å få det, gleder meg enormt til å få satt meg på plass til å gjøre det perfekt for kunden. En ønsker alltid at kunden skal bli så fornøyd at de finner veien tilbake hit. Det er så gøy når en merker at en har gjort det bra, ofte så har en ikke god tid på seg, så i dag har jeg 30 min på å vinne tillit , men målet mitt er alltid at de skal gå ut døra fornøyd så vi satser på det. 

 

Tusen takk for at nettopp du leser bloggen min .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.