Stor vekst kommer ikke av seg selv

Hei kjære lesere ❤️

 

 

 

Hvordan har du det I kveld?

Bra håper jeg at du har det.. siste dagen I januar helt surrealistisk egentlig.. nå har jeg fått satt meg litt ned her nå å slappe av litt å  bare være. Jeg har enda veileder samtale jobben på tenkte å jobbe litt mer I kveld så jeg klarer å få best mulig inn . Nå ser jeg mange bedrifter går konkurs i etterkant av Pandemien.. dette er vel egentlig ikke rart å spesielt når en har mye utgifter å lite inntekter.  Jeg ser jo tydelig hvor viktig det er å ha flere ben å stå på om en skal lykkes med våre drømmer. Må en jobbe mye med å utvikle bedriften mer. Jeg ser nå mer og mer at jeg gjør  de rette valgene.  Livet mitt er akkurat nå meget spennende å igjen takknemlig for alt jeg nå opplever.  Jeg vet at jeg lykkes med mine drømmer dette fordi jeg står på for meg selv å ønsker å være I utvikling.

 

 

Stor vekst kommer ikke av seg selv

 

Jeg har lagt ned mye arbeid i bedriften min nå ser jeg konturene av mitt dedikerte måte å være på at jeg klarer å lykkes med mine drømmer.  Herregud jeg kjenner sterkt på kroppen min at jeg har stått på sykt.  Men herregud så takknemlig jeg er for absolutt alt egentlig.  Jeg ser mer etter de store resultater å jobber opp del mål for del mål.  Ved å bryte ned tallene så blir det mye lettere å jobbe målrettet mot.  Jeg ser nå mer tydelig å merk godt at jeg er mye mer i balanse mellom alt her.  Takknemlig e bare forbokstaven egentlig. Januar er egentlig en mnd som er tøffe og vanskelig.  Jeg opplever nå stor vekst I januar.  Men så har jeg ikke tatt meg fri heller så ja jeg vet at jeg er standhaftig å sløser ikke bort tiden jeg har brukt tiden meget godt å merke nå at vi lykkes å seieren er mye nærmere enn jeg trodde først.  Jeg er ikke usikker mer jeg er trygge i mine drømmer å mål.  Da blir fremtiden mye lettere også.

 

Nå en liten pause mellom veiledere samtalene her . Ønsker deg en nydelig kveld.

 

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

 

 

 

Jeg har virkelig kjent på dette lenge…

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan går det med deg?

 

Bra håper jeg at du har det.  Jeg har jobbet I hele dag med veileder samtaler på min private kanal. Takknemlig for at jeg har fått til denne kanalen vokser mye mer nå Takknemlig har egentlig ikke ord for hvor Takknemlig for alt som skjer rundt meg nå i mitt liv.  Jeg manifesterer drømmene mine om til virkelighet.  Det er akkurat det jeg driver på med 24/7 jeg har i dag vært i opplæring I en ny jobb nå.. skal begynne å selge klær mellom alt her. Takknemlig å stolt over mine presentasjoner til nå. Da er det 6 jobber pluss 3 ekstra jobber,  det blir 9 så ja jeg her i grunn nok å holde på med fremover.  Jeg skal jobbe inn dette nå så jeg har dette varmt så har jeg endelig en ny ting jeg skal starte opp med.  Men ok å ta en ting i mellom her.

 

Jeg har virkelig kjent på dette lenge

At jeg trenger å få utvikle meg mer fremover.  For å få vekst må vi også være i vekst mellom alt . Jeg trengte å få Noe helt nytt å bryne meg på . Det er jo i grunn dette jeg drømmer om å utvikle meg mer å for at jeg skal ha det godt I livet mitt så må jeg tilføre livet innhold å livskvalitet.  Det hørtes sikkert rart ut men jeg sikter mot drømmen min om å klare å realisere Mer det kan sikkert føles at får hun aldri nok penger eller slikt.. det er ikke penger som driver meg det er primært å klare mål jeg setter meg som gir meg energi og drivkraft til å stå på litt mer.  Penger er en bonus for godt jobba.  Har et hus som trenger omsorg å pleie i år. Da må inntekter til for å realisere mine drømmer om huset.  Så når jeg har bestemt meg for det.  Så lykkes jeg alltid.

 

Nå litt kaffe til kunden kommer.

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

 

Forandringer gjør en forskjell 🔥

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det I dag?

Surrealistisk siste dagen i januar,  å.ny mnd på trappene nå 🔥 magisk egentlig at tiden går så fort at jeg å du ikke lenger ser dagene raser av sted.  I dag kunne jeg lett ha sovet mye lengre enn jeg faktisk gjorde i dag,  men viktig å få kommet seg opp til en ny ubrukelig dag.  Der jeg nå får sette siste verket på januar. Legg støtet på januari å ser nå mer at jeg er mer nær målet mitt enn jeg faktisk trodde for litt siden. Jeg regner aldri lenger ut hvordan status er før mnd er over.  Blir over i 2400 i natten så da blir det endelig resultate på januar klar.

 

Jeg skal få litt opplæring i

Dag på en helt ny jobb i dag i bedriften.  Jeg skal begynne å selge klær.  Dette kommer til å bli fantastisk nydelig å jeg gleder meg veldig.  Det å drive med min egen bedrift der jeg nå kan utvikle meg i akkurat den retningen som jeg ønsker å gjøre er for meg faktisk nydelig.  Jeg kjenner kroppen min trenger mer utfordringer på en god måte en slik det gwr vært til nå en kamp mot tilværelse.  Nå er jeg mer på trygg grunn å må si jeg gleder meg veldig til å ta fart på disse nye muligheter som dukker opp hele tiden i mitt register.

 

Står sterkt i det

Jeg merker nå at jeg uansett tiltrekker meg gode opplevelser hele tiden.. hvordan klarer en egentlig dette? Ved å klarer å gjennomføre alt jeg manifesterer å ser nydelige ting som kommer til meg.  Jeg manifesterer helt tiden mine opplevelser og hva jeg møter.  Jeg ønsker å oppnå mer enn vanlige folk.  Jeg er oppvoksende i en gründer familie,  der høyere krav og disiplin var selvskreven.  Vi måte vise resultater for våre foreldre,  å vært takker for det vi mottok.  Selv om jeg så at alt ikke ble gjort bra så viste vi når vi måtte ti og da vi kunne prate. I dagen eksister ikke dette.  Da er mye respekt borte i fra samfunn dessverre.. men de erfaringene vi vokser opp med er også dette som gir deg grunnmuren i ditt liv.  Der vi starter opp med vår kunnskap ifra familien og erfaringer fra studier og annen jobber.  Jesus ble tidlig introdusert for salgs jobber opp igjennom årene.  Dette har bidratt til at jeg I perioder har mange jobbene på dette.  Siden jeg gløder for forandring å bruke mine ressurser er viktig for å bygge suksess videre.  Gjøre alltid noe positivt for deg selv.  Som gir deg selv vekst og utvikling.  Vi trenger dette for å tiltrekke oss mer av dette. Må si jeg gleder meg veldig til fremtiden min..jeg lever dag for dag å er så takknemlig for hva jeg har klart å lykkes med.  Dette gir meg egentlig mye tilbake av energi og livskvalitet.

 

Nå er det litt kaffe her før jeg får en samtale med en kollega i kles jobben min . Nyt dagen din godt nå ❤️

 

 

 

Kjærlig hilsen

 

 

Elin Weronika

 

 

 

Satte utrolig stor pris på hva ho så i meg.❤️❤️❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det I dag?

Jeg håper du har det bra I dag,  jeg har det utrolig bra I livet mitt.  Jobbet i dag med veileder samtaler I dag er så Takknemlige for hva jeg har lykkes med.  I tillegg I dag har jeg bestemt meg for å starte opp med 2 nye ting i livet mitt via bedriften min. Ene måtte jeg ha bedrift for å kunne starte opp.  Jeg skal få opplæring i denne jobben. Å Herregud så gøy dagene skal bli fremover.  Den andre jobben har jeg vært i før å jeg vet hva jeg går til.  Dette er noe som jeg selv bestemmer hvor mye jeg egentlig ønsker å stå på å merker godt at kroppen min trenger utfordringer på noe annet enn bare det jeg gjør daglig  , for å få vekst må vi alltid være I harmoni og balanse mellom alt.  Jeg trenger å få utvikle meg mer å lære mer om livet og bare satse mer enn vanlig er noe jeg alltid har likt i mitt liv.

 

Jeg har lovet min datter

 

Å ikke ta for dramatisk valg som gir meg negativ økonomi.  Å det er ikke det jeg gjør.  Jeg trenger ikke å innvister så mye å igjen ingen av disse to jobbene kommer til å bidra til tap.  Jeg må ikke ha varelager.  Å det gir meg faktisk ikke ubehag bare lettelser for meg i denne prosessen siden jeg nå vet hvordan det fungerer. Det som er jeg må gjøre noe som jeg kjenner tiltaler meg mer å bare å få være I denne bølgen kjenner jeg sterkt på at dette blir rett før meg akkurat nå. I denne prosessen som jeg har klart å redusere 100 tusen av utgifter til ca 45 tusen igjen å min arbeids måned er jo ikke over for i morgen kl 24 så får vi se hvordan jeg klarer å ro i land dette . Siden jeg jobber mye å vet at æ må stå på litt mer en vanlig så er målet mitt I år å bygge opp bedriften min på suksess.  Jeg vett hva som bor I meg å når jeg ser hva jeg til nå har lykkes med så ser jeg nå tydelig at jeg er på rett sted I livet mitt.

 

 

Utfordringer med alt

 

Da pandemien kom i 2020 , så var ikke jeg forberedt på at jeg måtte stenge bedriften min ned . Jeg har I disse årene tapt over 600 tusen.  Å det å jobbe målrettet fremover for å klare å lykkes har vært en kamp for tilværelsen egentlig.  I dag er 100 tusen I minus ikke mye,  mot hvordan jeg hadde det på det værste.  Nå er dette egentlig små penger å regne å jeg har klart å redusere tap om til suksess.  Jeg har nå tiltrekt meg mer  av det jeg ønsker å være I.  Jeg skjønte da jeg måtte stenge bedriften min at åh herregud nå må jeg finne mer å gjøre for å klare meg økonomisk.  Det var på denne måten jeg fikk veileder samtale jobben min. Takknemlig for at jeg har denne jobben. Å I tillegg I fjor åpnet jeg opp på min egen faste kanal der jeg  her har fått mange faste kunder som ber om hjelp via bedriften min.  Takknemlig for at jeg har fått hjulpet 1000 vis av mennesker via bedriften min.  Nå da jeg starter opp med 2 nye ting som gjør bedriften min mer hel og jeg gleder meg virkelig til å kunne representerer begge to produkter parallelt og sammen.  Fordi det fungerer veldig godt egentlig.  Jeg har klart å utvikle bedriften min mer enn jeg trodde eller hva jeg så for meg da min eldste venninne dytta meg fremover.  Hun døde I oktober I fjor.  I en alder av 97 år men med et sinn og sjel som bare var nydelig.  Jeg må si æ savner tiden sammen med ho å sette så pris på hva hun så i meg . Hadde ikke Edna sagt at jeg måtte starte opp bedriften min så tror jeg nok jeg hadde utsatt det.  Jeg vet at vårt fellesskap var viktig for min fremdrift,  jeg hadde kun Edna som lytta til meg å som så mine verdier.  Hun var et uendelig godt menneske,  som var så lett å bli glad I . Hun brukte å ringe meg bare for å si dette,  hei Elin Weronika,  håper du har så mye å gjøre at du ikke har tid til noen annet hade godt ElinWeronika sø la hun på røret.  Hun ønsket meg suksess å lykke .. å verdsette virkelig at jeg fikk lære henne å kjenne.  Vet at vennskapet vårt var ekte å fylt av kjærlighet.  Nå gleder jeg meg veldig til fremover å ser nå tydelig at mennesker rundt meg nå er for meg,  jeg har mye spennende ting som skjer å glede meg veldig til å formidle mer . Akkurat nu er jeg utrolig Takknemlige , å kjenne kroppen er så lykkelig.

 

Kjærlig hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

Spennende uke 🔥🔥🔥🔥

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det I dag?

Bra håper jeg at du har det,  jeg tenkte I dag å ladde opp batteriene å få sove litt lenger I dag.  Dette gikk ikke siden jeg alltid får telefon ifra alle mulige folk.  Men jeg tar dette som et tegn på at jeg må opp så er egentlig ok da en har fått statartet dagen her å nå er det ok . Jeg har nå fått ordnet med mye her allerede noe som er veldig viktig å få gjort.  Nå er det ny uke å må si jeg gleder meg virkelig til å feire denne uken sammen med ungene mine.  Vi har mye å hylle,  så tenker vi må ordne plass til noe vakkert sammen.

 

Spennende uke

 

Jeg liker egentlig veldig godt å få startet dagen med en kopp kaffe før jobb å dette har jeg fått ordnet her.  Kaffen I fra Laukvik I Lofoten er virkelig å anbefale deg . Kaffe er kultur og sammen eller alene så er kaffe noe som jeg kjenner sterkt på at kroppen min trenger.  Det å nyte tiden nå godt fremover vi har nå kun 2 dager igjen av januar noe som jeg ser på som faktisk nydelig.  Jeg gleder meg virkelig til fremtiden å februar kommer til å gå fortere den også.  Mye jobbing nå fremover. Jeg ønsker nå å motivere meg selv til å få utvikle meg mer fremover.  Jeg ønsker å realisere en ny jobb til bedriften min. Så dette er nå på tur nå . Jeg gleder meg virkelig til å få høre om dette er en mulighet for meg å at jeg klarer å kombinere dette med de andre jobber jeg har.  Det tror jeg egentlig skulle være en lett ting å få realisert.  Jeg er alene om både regnskap og være den som drar inn alle middler her hjemme gir meg faktisk energi til å fortsett videre.  Jeg ser jo nå tydelig hva som bor I meg jeg er en fighter som aldri gir opp mine utfordringer,  der det er lett å kunne ha gitt opp så har jeg stått støtt alene i mine utgifter som jeg har stått I.  Nå ser jeg egentlig mest positivt på fremover jeg har nesten klart å komme meg I mål  å det er jo vidunderlig nydelig.

 

Tøffeste måneder

 

Jeg har til nå jobbet alle dager og dette kommer jeg til å fortsett videre med helt til jeg ser nå tydelig at jeg har fått absolutt alt på G. Jeg klarer ikke å legge jobben bort å vite at jeg ikke er i boks med absolutt alt her . Men det er nærmere målet mitt å jeg merker nå ekstremt at både banker de ser tydelig at jeg er en ærlig dedikert dame som gjør akkurat det jeg sier.  Dette er meget spesielt å fantastisk nydelig nå er snart en tre års  kampe ferdig.  Meget tøft å være i denne bobbla men jeg har lært livet mitt på det værste egentlig.  Da trur jeg også at jeg blir meget sterk og en  faiter , jeg er en uredd fan som går igjennom absolutt alt for å klare meg.  Jeg seirer snart med å kan takke absolutt alle som har vært for meg,  støtte og hjelp. Dere er ikke mange som har stilt opp for meg,  men dere er vidunderlige nydelige.  Jeg setter utrolig stor pris på all omsorg jeg har mottatt av gode mennesker.

 

Nå er det litt kvalitets tid her med kaffe. Ønsker deg en finfin dag.

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

Du er så mye mer enn det du ikke får til

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan går det med deg I kveld?

Jeg har det bra å nyter nå kvelden min her hjemme.  Alene hjemme er blitt min livsstil egentlig.  Å jeg trives veldig godt å være singel,  livet er i balanse mellom alt her.  Så ser jeg nå tydelig at dette er siste weekend i januar. Ikke til å tru at vi nå kan si hade bra til januar, bare 2 hele dager igjen.  Jeg har kun I januar kjørt bil 2 ganger,  å vært på cafe kun 2 ganger.  Litt surrealistisk at det er 2 dager igjen også.  Dette når 2 tallet går igjen betyr dette at jeg er på rett vei i livet mitt,  at ting kommer til meg.  Når vi møter på tallene 2 ofte så betyr dette at vi kommer til å lykkes med våre drømmer,  det er bare å fortsette veien å ikke gi opp håpet.

 

En drøm fremover kommer til å gå I oppfyllelse.

Jeg har så lyst på denne type bil kan detter være en kompensasjon for noe som en kan se tilbake på av hardt arbeid. Dette er primært noe som jeg virkelig gleder meg til å kunne realisere drømmer om til virkeligheten. Dette er viktigere enn vi egentlig forstår så anbefales virkelig å sette opp nye mål og strategier for  hva som du ønsker deg I livet ditt.  Jeg ser nå tydelig når jeg setter opp hva jeg ønsker å oppnå så gjør jeg dette mer enn da jeg fokusert på det jeg ikke hadde… så anbefaler deg å redusere til ditt  tiltrekningspunkt.

 

Spennende liv

 

Du er så mye mer enn det du ikke får til…

Når vi aksepter tiden vi har her på jorden å tillater oss å være den feil varen vi ble da vi så dagens lys. Så blir livet vårt så mye spennende å lettere å leve.  Vi oppnår mer ved å være mer tilstede I vårt beste liv en. Å være fraværende i vårt liv , det gir oss mer av noe som gir redusert selvtillit og livskvalitet.. dette ønsker vi ikke i vårt liv ikke sant?  Derfor ønsker jeg mer å leve mitt eget liv å våge å være mer tilstede I mitt eget liv å lytte til mitt hjerte hva ønsker jeg egentlig å realisere I mitt liv . Dette livet er jo bare nå å derfor ønsker jeg å realisere mine drømmer mer å vær i balanse mellom alt her.

 

 

Kjærlig hilsen

 

 

Elin Weronika

 

 

Motivasjon og action 🔥

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan går det med deg I kveld?

Jeg håper du har det bra I livet ditt å nyter det bra.  Jeg bruker alltid å si at vi får det ikke bedre ved å se oss tilbake i absolutt alt. Vi får det Mye bedre ved å gjøre det beste ut av situasjonen som vi står overfor.  Juni har i dag fått gjort mye mer for meg selv i dag. Å bruke tiden på seg selv er utrolig viktig. Jeg har ikke vært for dyktig på akkurat dette… desverre prisen for å stå på litt mer enn vanlige er å få refundert egentlig.  Å jeg merke nå at kroppen min trenger mer ro og hvile noe jeg denne weekend har fått til veldig godt å bare nyte må si det. Jeg kom meg på en cafe tur i dag igjen  veldig hyggelig sammen med min Tremening.  Veldig fin tur sammen å bare detter med å få se litt andre omgivelsene enn bare her hjemme gjør seg veldig godt. Ble også en fin tur på besøk hos broren til min Tremening,  veldig hyggelig å få besøke han også. Ble egentlig en veldig fin søndag synes jeg oppriktig. Rett valg av tid og folk som jeg er veldig glad I.

Weekend går så fort

 

Siden jeg jobber mye så går jo både tiden og weekend veldig fort. Jeg ser nå tydelig at jeg denne weekend har fått prioritert rett meg selv først å dette setter jeg stor pris på.  Livet mitt er mellom alt.  Å jeg gleder meg veldig til å få alt på plass.  Dette gir meg egentlig mye mer energi å livskvalitet ved å ikke gi opp håpet men jeg nærmer meg egentlig målet mitt så jeg er ikke langt unna nå heldigvis. Takknemlig må vi være i alle situasjoner selv om vi kan føle i blant på kroppen at jeg har det ikke helt ok . Tremeningen min som Bor på sykehjem,  spurt meg hvordan det gikk med min pappa… jeg måtte bare si som sant er at min far har kutta meg ut for over 3 år siden.  Jeg så med en gang at dette ble sårt øyeblikk for han.  Dette var ikke bra sier han.  Juni skjønner det godt at det er tøft for andre å få vite hvordan det egentlig står tll.  Jeg måtte bare si at jeg å barna mine vi har det veldig bra,  å det er det viktigste . Jeg er veldig takknemlig for at jeg klarer å heve meg nå mye mer over denne situasjon som jeg blir satt i.  Det er jo ikke de som spør meg sin skyld,  de kunne jo ikke vite hvordan det står egentlig til.  Men jeg er nå så takknemlig for at jeg seirer når jeg mottar spørsmål rundt han,  jeg har forsonet meg med å være den utstøtte i familien min.  Å det er helt greit,  jeg tåler dette.   Jeg har et meget godt liv sammen med mine venner og barn og mange av mine Tremeninger er mye mer nær meg heldigvis. Så takknemlig for at jeg har de .

 

 

 

Motivasjon og action

 

Jeg har så lyst til å skaffe meg et symbol for at jeg har lykkes med mine drømmer og mål.  Jeg ønsker å leve å være i det som genererer til det jeg har stått på for i tykt og tynt.  Jeg ønsker å få mer inn det jeg drømmer. Jeg har lenge ønsket meg en hummer eller en ram v8 , så vi får se hvordan det egentlig blir til . Jeg ser jo nå tydelig at mange på min alder de faller i fra i tur og orden.  Å hvorfor ikke heller gjøre livet bedre livskvalitet. Gleder meg veldig til fremtiden min. Gleder meg egentlig mye mer til fremtiden.

 

Kjærlig hilsen

 

Elin  – Weronika

 

 

Gi litt mer Fan 🔥🔥🔥

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det I kveld ?

Bra håper jeg at du har i kveld,  jeg har det utrolig bra I kveld.  Ble en meget hyggelig kveld sammen med en god venninne av meg. Hun hadde laga utrolig godt middag til oss , det er fantastisk å kunne dele tid med gode venner.  Det setter jeg stor pris på.  Livskvalitet er å ha tid til å være positiv og sammen med gode venner. Dette er trivsel på høyt nivå da å gir meg faktisk energi og livsglede tilbake. Livet mitt har en tendens til å bli litt mer alvorlig enn nødvendig.  Siden jeg jobber mye å har mest jobb på min agenda.  Jeg kjenner sterkt på kroppen min at dette er nødvendig å ta rede på meg selv.

 

Livskvalitet er

 

For meg så er livskvalitet å få være I god relasjon med de jeg bryr meg om.  For å opprettholde en god helse så må vi være i harmoni og balanse mellom alt her. Du kan se på alle som er syk på ulike grunner.  Ofte så er de aller fleste mye negative å lever et usunt liv . Der de nære seg på negative opplevelser.  Dette gir redusert helse.  Derfor må jeg alltid være I god relasjon å klare ikke for mye negative energi rundt meg.  Jeg kjenner på kroppen min at jeg har fått tilført kroppen min mye mer livskvalitet og bare ha fått ladde kroppen min sammen med andre ting enn å ikke være bare alene hjemme som jeg egentlig gjør aller mest.  Selv om jeg trivdes godt med jobbene mine så trenger jeg å tilført meg nye ting og gjør fine øyeblikk sammen med andre.  Dette ga meg mer igjen å jeg merker godt at kroppen min trengte omsorg og kjærlighet.  Bare dette å være bedd bort til andre,  å bli satt pris på . Dette er jeg ikke vant med.  Så dette gleder meg virkelig.

 

Takknemlig

Så god feeling for fremtiden å takknemlig for alt jeg opplever.  Dette er meget spesielt,  alt skjer for én grunn.  Å jeg merker nå mer og mer at jeg er synkronisert , alt jeg skal være i det tiltrekker jeg meg. Bare det at jeg må være I en takknemlig vibe,  det er hvordan mitt tiltrekningspunkt skal være så må jeg være positiv og god energi. Jeg vet jeg er på rett sted nå.  Å igjen takknemlig for all læring som jeg har vært I.  Nå er det bare en vei å det er oppover.  Når vi ønsker å realisere mine drømmer,  så må jeg gjøre dette.  Jeg er så Takknemlige for hva jeg har lykkes med,  å igjen jeg gir nå mer fan over hva andre mennesker måtte mene noe om mine drømmer å hva jeg driver med.  Trur det er viktig for meg selv,  så lenge jeg jobber med min drivkraften og gjør det jeg gleder meg virkelig til,  å elske å holde på med,  da gjør jeg det i kjærlighet.

 

 

Kjærlig hilsen

 

Elin  – Weronika

 

Weekend er nydelig, love it 🔥🔥

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan går det med deg I dag?

Håper du har det bra I dag, weekend er nydelig å må si jeg nyter stunden her nå.  Er litt rolig her nå å er veldig godt på en måte.  Jeg trenger hvile å det var veldig nydelig. Å kunne slappe av litt mellomrom jobb var meget fint,  blir ikke for ofte at det blir I hverdagen.  Derfor liker jeg meget godt weekend å kobbel av til, nå er det litt tv og helt ro.  Noe som gir meg energi og livskvalitet.

 

Manifestering

Jeg har manifestert mye til meg nå å mer ønsker jeg å tiltrekke meg.  Av gode situasjoner.  Livet er ikke bare jobb og karriere,  det er fritid og sosial som gjør at vi klarer å holde hodet over vannet.  Manifestering fungerer så langt bra å jeg ser tydelig nå at jeg tiltrekker meg nå ytterligere nye opplevelser.

 

Gleder meg virkelig til

Jeg har denne uken jobbet mye med mine jobber å nå denne weekend skal jeg nyte litt sammen med gode venner av meg.  I dag ble jeg bedd på middag sammen med en venninne av meg.  Viktig at vi kan glede oss på mer enn å bare strebe å dette gir meg veldig mye tilbake.  Dette er livskvalitet på glass som gir meg energi og drivkraft til å stå på litt mer fremover.. om vi bare gjøre jobb og karriere å glemme bort å bare være så stagnere vi . Vi må stoppe opp litt for å motta mer vekst I livet vårt. Jeg ser på absolutt alle gode opplevelser som verdifullt å tror jeg kommer til å lykkes mye mer fremover siden jeg er mye flinkere til å gjøre hyggelig ting i mellom alt å samtidig leve å være takknemlig for alt jeg har fått til pr nå . Det er også viktig for å tilfredsstille oss mer inn så må det vi allerede har mottatt være Noe jeg og du er takknemlig for.  Jeg kjenner tydelig på armenerne mine at massasje var ok å få fri fra i weekend.  De brenner så mye at jeg må ta det litt roligere i alle fall i weekend så er det full pupp i uka som kommer.  Jeg er blitt snillere mot meg selv nå å takk og lov for akkurat det.  Det kommer seg  heldigvis.  Nå er det bare latskap helt frem til venninna mi komme å hente meg i dag.  Du må nyt dagen din godt kjære deg.

 

 

Kjærlig hilsen

 

 

Elin Weronika

 

 

Yes takknemlig 🔥🔥🔥🔥

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det?

Jeg har virkelig oppnådd store resultater denne mnd å må si herregud så takknemlig jeg er akkurat nå.  Jeg sitter nå å vente på en ny booking I Gruben Massasje,  fikk i dag faktisk 3 ekstra booking ikke dårlig akkurat. Jeg er så Takknemlige. Det er weekend å mange mennesker tar sikkert helg å fri . Ikke jeg tar meg fri denne weekend heller.  Eneste jeg skal er å nyte tiden godt sammen med de jeg bryr meg om.  Å nå så kjenner jeg tydelig nå at kroppen min trenger sårt litt kvalitets tid her hjemme.  Jeg fikk I dag 4 ekstra booking I Gruben Massasje I dag 🙌🙌🙌 dette liker jeg meget godt.

 

Kvalitets tid her hjemme

Mellom alt her hjemme nå så må jeg juble litt mer . Mye mer er kommet på plass.  Tydelig nå at jeg er så nære målet mitt.  Hvor Bruk du å feire? Jeg feire med noe godt,  jeg må dra i Butikken min å se om det er noe som frister.  Jeg har mye spennende produkter å så er det dette vil jeg ha dette nå ? Jeg har holdt igjen med å bestille opp produkter til veien til lykke . Dette fordi jeg ønsker å få solgt ut mer å så er det mye lettere å se hva jeg faktisk skal ta inn igjen av produkter.  Noe tar lengre tid å selge ut,  nå er det mye kaffe med kaffe bønner , kontra hva jeg hadde før.  Nå har jeg 9 ulike typer inne å dette er jo egentlig veldig bra.  Jeg drikker kun kaffe som jeg selger selv.  Orker ikke å ta turen innom den faste butikken å kjøpe kaffe som jeg ikke liker… jeg har den beste.

Jeg gleder meg virkelig til weekend

 

Jeg elsker weekend selv om jeg skal jobbe så elsker jeg å nyte tiden godt alene eller sammen med ungene mine. Jeg merker nå at weekend går så fort at jeg orker ikke å stresse eller planlegge sp mye.  Annet enn å kun være.  Så skjer det som skal skje å lite vi kan gjøre med akkurat det.  Været har meldt litt ruskevær men jeg bruker å si vi har egentlig ikke dårlig vær bare dårlig klær.  Blir nok ikke tidligere vår selv om det er meldt litt regn. Uansett vær så skal jeg kos meg her hjemme med å uten Jobbene mine.  Så tenkte å ordne med litt mat av noe slag her . Får se litt om jeg finner meg noe som kunne friste i kveld. Ønsker deg en finfin kveld.

Kjærlig hilsen

 

Elin  – Weronika