Sett deg store mål , da har du høyere ambisjoner for å nå de !

Hei 😗

Jeg har alltid hatt høye mål i livet, før pratet jeg mere om min drøm . Nå har jeg tatt større grep mot å nå mine drømmer.

Hva gjør jeg, setter i gang begynner med å bestemme meg for hva jeg vil gjøre.
Så når jeg så det har funnet ut , handler jeg , legger meg en slag plan for hvordan jeg skal nå mine drømmer.

Jeg har alltid del mål . Disse e små som en klarer å overvinne.  De høyere målene, setter jeg tidsfrister på. Slik av jeg får tempoet opp. Å rev i seilene slik at arbeids moralen kommer opp et gir eller 10 , slik at flyten blir positiv og god. Å mere effektivt. 

Jeg må ønske det jeg holder på med.  Det blir som en forelskelse.

《En har ikke sex med en du ikke kunne tenke deg å våkne opp sammen med. 》

Tenker en litt slik, så retter du fokuset ditt dit du objektivt ønsker, du vingler ikke. Du vet hva du ønsker å få det vi ønsker må fokuset vårt også vær på drømmen.

Jeg ser alltid tydelig framfor meg hva jeg ønsker å jobbe mot. Det å allerede ha bestemt deg for å lykkes så gjør du det.

Jeg har også skrevet opp ned i en bok målene mine , hva ønsker jeg å oppnå, hva ønsker jeg å innvistere i.  Dette for at jeg får mere arbeids kapasitet til å peis på. Det bor uendelig mye i oss menneske, dessverre så utnytter ikke alle de gode ressursene som en har i seg.

Jeg er meget sta person som aldri gir opp i livet, der ingen hindringer, jeg får blod på tann om prosjektet er vanskelig og andre sier dette klarer du aldri, da når jeg alltid målet mitt. 
Når en bruker de egenskapene vi har i oss, på en positiv måte for å lykkes å komme fram i livet . Så overvinne vi både frykt og samtidig baner vi vei for andre.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin – Weronika Skarstad

Da jeg satte meg selv i kjøresete , ny kurs i mitt nye liv

Hei 😗

Tenk siste dagen i April , helt uvirkelig på en måte at tiden går så fort.
Må jo være fordi jeg har det sykt hyggelig, å har mange baller i lufta. 

Det å ha flere ting som gjør meg glad og fornøyd.  E viktig fordi jeg e i rett balanse.  I går da jeg kom hjem i fra sen vakt logget jeg meg på et webinar , som inneholdt å bli mere positiv og få bedre flyt. Hmmm lurer du sikkert på . Du i alltid i godt humør. Joda er det, men humøret må vi alle jobbe med for at det e bra. 
Det å se på webinar å ta notater , for i etterkant kan ta lærdom av de gode rådene vi fikk i natt. 

Mange av oss har slitt med å si nei, når andre spør om hjelp og at en skal være med på noe.
Jeg har alltid vært pliktoppfyllende, å sagt mere ja enn nei. I mitt liv , dette hadde resultert at uansett hva jeg innerst ønsket, så bestemte jeg aldri selv noe. Hvorfor? Enkelt forklart jeg fikk alltid dårlig samvittighet når andre spilte på min samvittighet.  Når jeg gjorde et forsøk på å si nei.
Så jeg nei til en invitasjon, å det ble en diskusjon om dette, så sa jeg bare ja for å slippe mas og diskusjon.

Dette ble en vond sirkelt som skulle følge meg helt opp i voksen livet. 
Enkelte av dere synes garantert dette er surralistisk, men får en ikke bestemme selv , å heller bare følge andre for å slippe konfrontasjon og mas. Så ble det alltid enklere å si ja.

Jeg opplevde at da jeg inviterte andre, at da var det aldri så nøye om de ikke kunne. Jeg respekterte deres valg . Men jeg så jo selv i mitt indre, at mine valg ikke var så nøye.  Dette gjorde meg veldig oppført, jeg sto liksom fast i et dårlig mønster som jeg ikke klarte å få meg ut av.

Resultatet av dette , ble at jeg påtok meg alt av verv og jobb . Var alltid den som stilte opp i bursdag, besøk og fulgte opp alle rundt meg.

Men kjente på en tristhet, ved at jeg ikke fikk noe tilbake av det jeg ga selv.
Den ensomheten var ubeskrivelig trist , å dette ønsker jeg ingen skal oppleve . Dette har også tilegnet meg en hel del erfaring. 

Da jeg begynte på et hotell i byen, om jeg gjore noen feil eller ikke så sa jeg alltid unnskyld.  En god kollega sa til meg kjære jenta mi , hva har vi gjort deg? Slutt å unnskylde deg du har ikke gjort noe galt.

Ved at en har ignorert overfor seg selv hva jeg trengte i mitt liv. Så var jeg etter hvert kun blitt opptatt av hvordan andre hadde det. Uten at jeg så selv , at jeg var på tur å brenne begge lysene i begge endene.  Jeg fikk meg en en stor smell som jeg ikke hadde vært forberedet på .

At min unge kropp skulle føles så energiløs var så trist og meningsløst.  Jeg fikk et valg ta grepet i ditt liv , eller så kommer du til å dø ung og bli et vakkert lik.

Jeg viste innerst inne hva jeg burde gjøre , fikk masse gode råd. Jeg viste at jeg var dårlig på ordet nei og dette ble min nye vei. Jeg måtte sette kursen på ny , å starte på nytt.
Jeg var 33 år , da jeg satte meg selv i  kjøresete og satte kursrn for mitt nye liv.

Det å forandre et mønster en hadde tilegnet seg over mange år. Det må en endre, ved å tåle å bli sagt i mot. Jeg måtte si mere nei, over en tid for å venne meg til det. Det var ikke lett , men hadde lagt opp en strategi på at jeg skulle ikke komme med forklaring på hvorfor jeg ikke kunne. Fordi det er bare unnskyldninger.  Jeg var kort å presis.  Ba om respekt, for mitt valg.

Etter en stund , ble dette lettere, å livet mitt ble mere behagelig med meg selv i kjøresete enn alle andre. 

Dette resulterte i at jeg fikk respekt og folk rundt meg tok meg seriøst. 

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin – Weronika Skarstad.

Når livet endrer seg , er du godt forberedt da?

Hei😗

En reflekterer ikke alltid over livet , hvordan en har det , så lenge alt e vel og greit.

Den 31 desember 2012 , selveste nyttårsaften fikk jeg telefon i fra min mamma . Hun ønsket meg en riktig god nyttårsfeiring.  Hørte på stemmen hennes at hun hadde et buskap som var meget viktig.

Legen hadde ringt henne å formiddlet at hun hadde kreft , å at hun måtte komme til Mo så snart hun kunne rett etter ny året.

Den nyttårsfeiring ble ingen god feiring.  Selv om en god venninne av meg ba at jeg måtte komme til henne. I stede for å være alene.

Dagene etter, ble fylt med kaos tanker om hvordan kommer framtiden til å bli . En sorg fordi en vet at kreft betyr noe alvorlig.

Da jeg hentet mamma på flyet , ante jeg ikke hvordan hun var , kreft diagnosen Kværnet i hode mitt.

Mamma hadde en stor svulst i magen , så legene hadde informerte henne om at dette var alvorlig. 

Da hun kom ut av flyet satt hun plutselig i en rulle stol, husker godt at jeg måtte jobbe mye med selv , for å ikke la følelsene flyte.

Når vi er vandt til at mennesker rundt oss har det bra.  Så er vi ikke alltid like godt forberedt på å se de i nedsatt funksjonsevne.  På flyplassen var det selvsagt mange kjente, jeg taklet ikke da å prate med noen. Enkelt forklart fordi jeg var i sjokk. 

Vi ønsker alltid det beste for våre, å er ikke forberedt på å se stor endring. 

Det å se en mamma edre seg i karakter og utseende ble tøft og sanntid lærerikt.  Jeg lærte mye om meg selv og andre.

Jeg lærte at en kan ikke ta alt for gitt.  Det å kunne være for henne, å støtte henne opp. Var for meg veldig viktig.
I denne perioden så var jeg ikke helt meg selv.
Mange mennesker som både jeg kjenner og som var gode venner med min mor. Hadde ofte noe godt å si til meg. Var ikke alle gangene jeg taklet dette like godt.  En ble fort beveget å trist uten at en kunne sette ord på hvorfor en ikke klarte å holde igjen.

En må tørre å være seg selv , selv om følelsene kan ta litt overhånd.  Vi er mennesker som alltid utvikle oss, å fordi vi hele tiden er under utvikling så må vi tåle at vi er slik vi er.

Jeg merker godt at når jeg var på jobb , selv om mamma da var i mine tanker , så var jeg sterkere.  Jeg kunne prate så godt å kjærlig med døden og kreften og hvordan vi må være over for våre nærmeste.

Tror at da var jeg i en arena jeg både var trygg og samtidig så var jeg på jobb. Da må en kle på seg et ansikt at vi tåler en støyt . For å ikke gjøre pårørende og pasient redd.

Da mamma fortalte om kreft diagnosen sin . Så lyttet jeg. Jeg lot henne formiddle det hun selv ønsket.

Det som var viktigst for meg var at mamma hadde det bra. Pluss at hun hadde god livskvalitet.  Så var godt å få henne til å flire , muntre henne opp. Være en god mentor for henne.
Det at en fikk alle disse gode samtalene med henne, er gull i dag.

Som du sikkert forstår så gikk det ikke mammas vei.  Hun døde under 1 år etter at hun fikk kreft diagnosen.

Det å miste sin mamma da en selv er i 30 årene var tøft. Det har preget meg veldig. Har ikke en mamma som en kan ringe eller besøke lengre.

En må ta vare på alle gode øyeblikk som en for i livet sitt.  Vær god mot mennesker rundt deg. Vise raushet overfor alle e kjempe viktig.  En vet ikke selv når en står i det.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

God flyt !

Hei 😗

Et nydelig vær å våkne opp til 😗
Det gjør meg både glad og fornøyd.   Været det påvirker oss veldig på humøre vårt. Alt blir så mye lettere  , når det er  sol.  Vi blir lettere til sinds.

Når det er overskyet må vi jobbe med å være mere positiv.  Selv om enkelte ikke merker like godt disse svingningene.  Mennesker som er positive og har godt humør, må også jobbe for å være der.

Når en er positiv så ser du lettere løsninger til et problem.  Enn de som er negativ.  Derfor e det kjekt å kunne holde seg på nivå . Å være i god flyt.
Du har det så mye bedre selv. livskvaliteten din er også bedre. Du ser hva du trenger å justere . Du er lettere å nå inn til, om en må gi tilbakemelding. 

Ønsker deg en riktig nydelig dag, håper du får en fin dag ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min  ❤

MVH
Elin Weronika Skarstad.

Når du har lært av sine feil, da var feilen nyttig å gjøre

Hei 😗

En fri dag gjør virkelig susen for ho mor selv.

Ha kosa meg enormt i solveggen  i dag, det har tinet en del snø også . Det gjør godt å se at våren e nærere . Bare dager igjen av April. 
Har arbeides helg men , skal nyte stundene selv om.

Har laget kveite middag til meg å elste sønn. Fine folk spiser sent. Skal bli godt å få en bedre middag. Det e virkelig kvalitetstid for meg det.

Minner om barndommen, da vi hadde middag litt sent , da brukte mamma det ordtaket, fine folk spiser sent. 

Når tempoet e høyt i perioder så er det liksom ikke alltid en tåler like godt å ha fri. En blir trøtt å ustrukturert kan det føles . Men det e kjempe viktig å få sovet å laddet opp det vi trenger.  For at vi klarer å gi jernet på jobb og i alle andre situasjoner.

En fungerer best da. Selv om vi klarer godt å mestre absolutt alt.  Husker godt i fra tiden jeg jobbet ved Løndal, hotellet der. De få periodene jeg hadde fri , tok jeg meg aldri helt tid til å ro ned.  Besøkte absolutt alle sammen, stresset enormt og måtte være med på absolutt alt.

Nå har jeg garantert høyere tempo , men har lært av tidligere feil og mangler.  At en må restituere seg i ro og mak . Så e alene tid også blitt mere deilige med årene. Hmmm mulig kjerringa selv begynner å bli voksen 😜 men har sykt mye god erfaring.  Så en lærer så lenge en lever.

Ønsker deg en riktig nydelig kveld.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Hvorfor takler vi demems diagnosen så ulikt ? Har det noe med vår kunnskap? Eller er det fordi vi stenger av ?

Hei 😗

En tanke som har slådd meg oftere i det siste.

Hvorfor takler ofte vi mennesker endringer så dårlig?

Jeg jobber i en bransje der jeg kommer veldig nære pårørende og pasienter.
Når en forandring skjer, ved en demens diagnose.  Så kan en ikke forvente at pasienten.  Din nærmeste pårørende er som før.

De adferdsmønster som pasienten hadde da han var frisk . Kan ikke endres. 

De forandringer som kommer etter en   demens diagnose, må en godta å ikke forvente at de er som før.

Det som skjer med mange demente, er at de forandrer ofte den kjente karakteren.  Som du har lært de å kjenne.
De negative trekkene som vi alle har i oss kan bli forsterket.  Ulik karakter men, det skjer en endring her også.

Ting som har vært sjult for alle sammen, kan komme fram når demens sykdommer utvikle seg .

Jeg har alltid pratet mye med pårørende, til demens pasienter.  Å fått de til å se de gode sidene av det foreldrene kunne. Godta at det ble slik , å ikke stresse med å gjøre situasjonen oppkavet for din mor eller din far. Demente kan reagere negativt på stress, mas , de tingene de ikke husker kan resultere i at pasienten blir trist å får destruktiv tankemønstre.  De har klare øyeblikk, men det vet ikke vi da de er. Derfor må jeg å du også tenke over hva vi sier, å hvordan vi gjør ting .

Medikamenter gjør ikke alltid til det bedre , de kan i mange tilfeller gjøre ting værre.  Pga at symptomene på medikamenter blir værre en det i utgangspunktet var.

Jeg ser også i jobben min , at mange ikke tenker over adferden.  Når en kommer på besøk. Hvordan en prater til din mor eller far. Det å spørre spørsmål som vi vet, pasienten ikke husker, det er unødvendig.  Fordi det gjør kanskje dagen trist for de. Dette er noe , vi som jobber innenfor helsefag.  Tenker på hele tiden , hvordan en nærmer seg de og samtidig at en ikke trenger å være så støyende.
Fordi mange pasienter tåler ikke før mye stimmuli, de kan utagere og hele dagen deres kan pga det være ødelagt.

《Det er ofte en grunn til at det står plakat på på gangen , når du besøker dine nærmeste. Fint om du går på rommet.  Dette er for å avverge utagering, mindre stimmuli, ha en rolig avdeling. Alt som blir gjort av forandring på en avdeling er det alltid en årsak for. Det er ikke alltid du kan få vite årsaken.  Dette pga taushetsplikten vår. 》

Jeg oppfordret alle som en , som har demems i familien, til å lese seg opp på dette. Fordi en må tilegne seg kunnskap for å få en god forståelse.

En oppleve selvfølgelig at pårørende, synes det e trist at deres nærmeste ikke er som før.

Vi har selvfølgelig den forståelsen, men vi må godta den forandringen som har skjedd.  Å heller fokusere på det som er bra med deres nærmeste. 
Du som pårørende får det bedre med deg selv.

Du får også en bedre forklaring når du leser om demens.  Vet mange ønsker å komme på kurs. Det e vell å bra. Men å lese det gir deg også mye bra læring.

En kan oppleve at de ikke husker hva de likte, ikke kjenner deg igjen.  Dette skjønner vi veldig godt at det er både tøft og vanskelig for deg. Om dette kan være til hjelp så håper jeg du tar rådene mine.

Ta vare på de gode øyeblikkene som du får sammen med dine nærmeste, hent opp gode opplevelser å mimre . Fordi dette holder deg oppe , når det ser som mørkest ut.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Ved å vær mer takknemlig, får du flere ting å bli takknemlig for

Hei😘

Nydelig dag , har tilbringet tiden ute på altan , fokusert på videre prosjektet.  Bokprosjekt er godt i gang, spennende tider. 

Det fokuserer på å være takknemlig, å finne flere positive ting i livet vårt . Som en kan være glad for. En tiltrekker seg mere positive sider og mennesker tiltrekker også positive folk.  Ved at en gjør dette , du får det mye bedre . I stede for å fokusere på feilene.  Det du fokuserer på det får du også mere av. Derfor er fasiten veldig grei , fokuserer på det en gjør bra i livet, å gi mindre energi til det du ikke kan forandre. 

En oppleve vekst når en gir mindre energi til det negativ, en får et annet inntrykk og vi er i balanse til å takle utfordring bedre.

Ved å gi kjærlighet og omsorg til mennesker rundt seg.  Ved å gi kjærlighet til en selv , så har en mye å gi andre som trenger å høre positive tilbakemeldinger.  Vi må kan tenke lengre enn kun bare hvordan en selv har det, ved at vi legger fokuset på å hjelpe andre . Så gjør vi andre en god gjerning og vi får selv tilbake av det vi selv gir.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Enkelte feil skulle vi ha filmet , fordi da hadde vi skjønt hvor viktig god kommunikasjon er.

Hei 😗

Vi e så heldig at vi har sol og nydelig vær ☉☉☉☉ sitter nå ute på altan, for en må nyte disse øyeblikkene.

Terapi for sjerla å sitte ute å bare være.  Viktig at vi er flinke å null stille oss.  Har du høyt tempo , må du være flink til å tenke over, når du har ro og hvile.  Du får så utrolig mye god energi tilbake.  Ved at en lytter til kroppen.

Nå er vi i siste etappe i April, vi bare venter på Mai skal komme.  En nydelig tid vi går i møte.  Har enda en del snø igjen….litt kjedelig men vi må bare gi oss tia så kommer det som skal komme.

Det å være tolmodig er ikke alltid like lett , der må vi alle sammen jobbe godt med oss selv. Selv de menneskene som er mest tolmodig de har også en ende. 

De situasjoner som jeg merke med meg , gjør meg utolmodig eller kjenner at ting kan provosere meg. 

Da må jeg rette fokuset på rett plass, tenke godt over hva jeg sier.  Fordi gjør vi ikke dette e det lett for at vi kan gli ut.

Jeg å en venninne av meg dro på tur til Trondhjem, i 2007 jeg kjørte, hadde alliert meg med en politi mann som jeg kjenner der.
Jeg kunne ringe han om jeg sto fast. Turen fra Mo i Rana til  Trondhjem gikk greit , men vi dro først på IKEA så da vi dro fra IKEA så var det mørkt. Kjørte meg vill , fant ikke hotellet, ja min tolmodighet var da kommet på briste punktet. Ringte så politiet, å han skulle veilede meg til hotellet  , det funket veldig dårlig fordi  han skjønte ikke hvor vi vsr. Han begynte å flire godt, jeg ble mere irritert innvendig.  Mens jeg pratet med han på telefonen i bilen min , så hadde jeg kjørt feil, å ble fløytet på av en annen bil, i ren refleks så fikk jeg opp vinduet å var på tur å hoppe ut av vinduet. Det som stoppet meg var sikkerhets beltet.  Jeg sto ut av vinduet å brølte ut til en mann reis til helvete . Har aldri noen gang sett en mann så kjapp i bilen sin.
Hadde politi mann på telefonen, det ble stilt der også , så i side synet på venninna mi . Hun klarte ikke å holde seg. Etter litt kom det i fra politimannen, går det bra?
Litt forsiktig.  Vi alle har som sagt en grense for tolmodighet, denne situasjonen ble i grunn rein komedie, bare ved at jeg skriver dette nå , sitter latteren ganske løs.

Godt å kan mimre om komiské ting en har vært med på. Vi må ikke være redd for å gjøre noen tabber det e jo de vi har det artig med senere i livet .

Bokprosjektet mitt kommer til å bli en ny reise i livet mitt, utrolig spennende å ta fatt på nye oppgaver.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Ved å våge å følge drømmen din , så lære du mere om deg selv

Hei 😗

Snart e det kvelden må ladde opp til en ny flott dag i livet.

Skal jobbe hjemme i morgen, med mine prosjekter. Godt å kan være så privilegert at en jobber litt hjemme fra. 
I dag har jeg vært på jobb ved omsorgsbolig som jeg også jobber ved.

Koselig arbeidsplass, kjekt å kan ha flere plasser å jobb. En utvikler seg slik vi selv ønsker.
En må selv ta de grepene, for å bli en bedre utgave av seg selv.

Jeg og eldste sønn min , har hygget oss sammen, så godt å kan reflektere og prate om mål og hvordan en ønsker å lykkes. 

Vi er i grunn veldig like , har høye mål og ønsker å nå de.
Kjekt at en har påvirket ungene på en god måte.

Vi dras i en positiv flyt hele familien, det e så godt å være i gode omgivelser.  Det gjør utrolig mye for en.

Vi har flere mål som skal overvinnes i år. Jeg med Bok prosjektet mitt og nettbutikken. 

Bokprosjektet har jeg en grei plan med, så dette bekymrer jeg meg ikke før. Kommer til å bli en magisk øyeblikk når en har stunder som en skriver. Det å skape en tittel forfatter er jo i grunn litt surrealistisk, men også en mulighet som jeg ønsker å bevege meg inn i .

Nettbutikken er enda under planlegging, skal jobbe mere i morgen med å få kontakt med flere selgere, slik at en er et stykke nærmere målet.

Mange har spurt meg hva skal du selge? Ønsker å selge klær , vesker og flere tilbehør som vi kvinner elsker. 
Har du noen kles merke du liker eller bare må ha ? Kan ikke du si ifra hvilke ? Så skal jeg jobbe for å få det inn i nettbutikken. 

Det e så artig å bryne seg på i et annet fagfelt, så må si som en kjempe god kollega av meg og god venninne bruker å si : Vi har god tid!

I dette tilfellet er jeg enig med venninna mi , når du ønsker å utvikle noe som skal bli en suksess og gjøre inntekten enda bedre . Så må en jobbe snart, så må en også tilegne seg kunnskap om klær og vite hva en snakke om.

Derfor drømmer jeg stort , fokuserer på målet mitt, vi skal nå dette helt sikkert.  Det er jeg selv som må være  entusiastisk og har trua på prosjektet. Det er også avgjørende for  om jeg kommer til å lykkes. Derfor må en ha rett fokus.

Vi reiser ofte til USA så skal undersøke hvordan en kan importere i fra USA også .

Mange lurer på er det ikke godt å jobbe i den jobben du har ? Selvfølgelig trives godt , men må videre utvikle meg å følge drømmen e viktig. 

Hvorfor ikke leve godt å ekte , i stede for å leve et falskt liv . En må leve i pakt med sine mål og ambisjoner.  Jeg vet at det bor mye i oss alle mennesker.  Ikke alle som orker å leve ut drømmen sin. Dette vil du angre på , få fingern din ut å peis på. 

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Hvordan kan vi trekk oss unna, energi tyver?

Hei 😗

Før en flott dag, sol å nydelig vær.
E så godt å nyte kvalitetstid ute, høre på fugelkvitter og samtidig ha bakrundsstøy i fra naboene.  E godt å bare være.

Slike stunder de nyter jeg veldig, gir meg mere energi, glede og samtidig den roen jeg trenger for å være i rett balanse.

Snøen e enda i hagen min , gleden er stor når den e borte.  Er så mye en har lyst til å gjøre.  Få det på stell etter vinteren. Har en del male prosjektet som jeg å ungdommen skal få gjort sammen.  Det å kan gjøre ting sammen.  Bidrar til et større fellesskap.

Nå gleder jeg meg bare til å kunne få sitte masse ute, nyte sol og det som  hører med. 

Enda er det surrealistiske at en er ferdig med studiet.  Kun venter på tilbakemelding på eksamen. 
Merker at en er spent, men har en god magefølelse.  Jeg har gjort mitt aller beste, å våge å tru at dette holder mål.

Du har sikkert hatt samme følelsen som jeg , har en forventning til at svaret e positivt når en har jobbet godt med et emne som både e interessant og lærerikt.

Nå er en ny epoke i livet mitt igjen, spesielt og givende. 

Bokprosjektet mitt kommer til å bli en glede , å få jobbe ut. Har allerede skrevet ned mange forslag til hvordan jeg skal ta fatt prosjektet.  Det å gå inn i en utrygg arena som en ikke vet helt hvordan ting blir tatt i mot av andre har jeg også reflektert over.

For å ta et annet valg , som ikke andre hadde tenkt at du hadde drømt om . Er også en utfordring, fordi enkelte har mange spørsmål, hvorfor er det så om å gjøre å skrive om dette temaet som du har valgt.

Enkelt svar på et spørsmål som jeg forstår andre kan undre seg over. 

Ved å være åpen om ting som har skjedd, få en forklaring på hvorfor ting har skjedd.  Så kommer også mange svar som er et resultat av det jeg skal skrive om. Dette at vi ikke tørr å fortelle en historie som har preget et menneske på det groveste  .
Formidle hvordan mamma klarte å leve et tilsynelatende godt liv.  Uten at noen i hennes nære omgivelser viste om dette.

Dette har satt mange spor i meg, jeg har også et større hjerte til mennesker som har det dårligere enn jeg. Det å kunne vise raushet og kjærlighet.  E noe som jeg alltid komme til å gjøre. 

Det finnes alltid mennesker som ikke vil andre en godt , de menneskene må en bare ikke fokusere på. De tar kun energi, pga at vi selv lar de gjør det.  Ved at vi bekymrer oss over å bli pratet om.

Jeg får en større drivkraft når jeg vet at folk prater om meg. Jeg får en fanden i meg, som gjør at jeg setter motoren opp.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤

MVH

Elin – Weronika Skarstad.