Hvordan finner vi balansen igjen ?

Hei kjære lesere ❤️

 

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Jeg håper inderlig at du har det fint også koser deg veldig . Det gjør nettopp jeg her hjemme mellom jobben min. Det jeg tenker ofte på om dagen er at jeg er så takknemlig fordi jeg har flere ledd i bedriften min jeg er ikke bare avhengig av en ting jeg har flere ledd som jeg jobber med . Det gjør at jeg ikke er avhengig av full time plan på massasje eller veileder samtaler . Jeg har bygd opp bedriften min veldig bra på den måten at jeg kan være fri også jobbe når også hvor mye jeg måtte ønske. Dette med at jeg nå i dag ser at min oppvekst er min kompetanse for å hjelpe andre mennesker . Jeg vet at dere alle andre ikke har helt truen på at en kan hjelpe uten at en er tilstede . Dette med å veilede ett menneske på en nydelig måte som de finner seg selv igjen er noe som ikke er mer vakkert enn det. Jeg snakker daglig med sjeler som ikke har det bra, å føler at de ikke har  noe å gi verden . Dette er jo fordi en har mye negativt i seg selvfølelsen er på bunn å samme selvtilliten er ikke mye å skryte av. Da vi går for lenge med dette i oss gir det oss ikke bra liv . Vi blir i utakt med oss selv å trenger å gjøre en endring for å komme i balanse igjen .

 

 

Hvordan finner vi balansen vår igjen

 

 

Jeg også du må jobbe ut det negative vårt ved å finne igjen tilbake til oss selv. Jeg erindrer da jeg fikk det som aller mørkest da det brant i Kabelvåg da jeg var barn , da kom alle ned lagrede traumer også avvisning opp til overfalte som en storm . Jeg var tom lenge lo ikke på mange måner var apatisk å helt uttrykksløst .  Hjelp hva gjør en da med ett barn som skriker uten stopp … hva gjør en da en ikke får til å hjelpe ? vi sender vedkommende til en psykolog fordi det må jo selvfølgelig hjelpe. Jeg åpnet meg ikke opp jeg var stille hele timen . Det er en måte å hjelpe så er det å snakke med de , å få de til å få tiltro til deg. Det skjedde ikke meg jeg måtte til syvende og sist hjelpe meg selv ved at jeg klarte å komme igjennom alle mine traumer også negative ting som gjorde meg sårbar også redd for å mislykkes . Dette med å være konstant ening med deg selv at du er ett uønsket barn så klart da tror jeg jo også på at jeg er udugelig ikke sant ?

 

Hvordan endrer en det negative om til det positive ?

 

 

Det tok lang , lang tid før jeg klarte å endre meg men det gikk gradvis bedre ved at jeg hadde noen få jeg snakket med om det indre som plaget meg . Dette med å få ut det negative er avgjørende for å få ett bedre liv . – Jeg er ett resultat av at det er mulig også fikse noe som var veldig skadet , en som ville ta livet sitt , en som ikke trodde hun hadde en eneste verdi i samfunnet . Dette med å være fortalt å ingen bryr seg om deg er jo også en skam jeg fløte på . Hva galt er det i grunn med meg som gjør at jeg ikke er attraktiv nok for min familie at de vil ha noe med meg å gjøre ? Dette kan skade alle som utsettes for dette om vi kverner på det å lager dette som mat for oss , at vi tenker på dette hele tiden eller at vi lager oss som offer. Det jeg var snar med å tenke igjennom var hva er mine egen skaper . Det er mange gode også har jeg en del dårlige egenskaper. Dette med å se de i sammenheng så blir de dårlige også gode veldig bra sammen . Jeg er meget utålmodig sjel men , jeg kan bruke dette til mye fornuftig faktisk det er en drivkraft jeg får ting gjennomført med at jeg er litt rastløs sjel.

 

Takknemlig for alt denne juni kom med til meg

 

Som grunder er dette med å jobbe på veldig i tiden min . Jeg driver mitt eget å trives med å jobbe mye . Da vi kommer til andre uken i Juli har jeg fått jobbet i 1 år også 8 mnd uten å ta meg fri . Det er sykt men jeg digger det . Dette med å se at jeg mestrer det jeg gjør å jeg lykkes så er dette veien for meg å gå jeg klarer alle mål jeg setter meg . Jeg holder på å sprenge mer grenser for fremtiden men det er bare spennende .

 

Juni mnd er i dag siste dagen i denne månden det er helt sykt hva jeg har klart å prestere denne mnd . Helt alene å ikke med å mota noen form for hjelp. Dette med å lykkes å klare seg selv er noe jeg er så takknemlig for . Jeg ser tydelig nå at jeg bygger opp en veileder kanal som er unik å utrolig bra. Dette med at jeg også du kan  klare å utvikle oss som vi måtte ønske er bare helt nydelig . Jeg har knyttet nye bånd i denne perioden av kunder som ringer meg mye så blir jeg jo  mye mer kjent med de en de jeg har som venner her i Rana. Dette med å bytte litt med hvem en bruker tiden sin på tenker jeg er bare sunt . Vi trenger pauser i fra det vi ikke skal ta inn i oss eller det vi ikke trenger.

 

 

Hvordan klarer en å jobbe så mye som jeg gjør å ikke bli dårlig eller syk ? jeg er hele tiden i balanse mellom alt her. Jeg nyter tiden min også gjør jeg alltid noe godt for andre. Jeg gir deg eller andre god energi som igjen løfter meg også opp min engen energi. Høres dette underlig ut ? da bør du teste det ut . Fordi det vi sender ut av signaler det mottar vi igjen til oss selv . Derfor er det viktig at vi sender ut det vi selv ønsker oss i retur . Kjærlighet også dette med å være i balanse er ved å ha det godt gjøre gode ting for oss selv som gjør oss glad. Det er dette som gjør balansen mellom alt . Det som gir oss næring er det vi må være i , jeg liker veldig godt å være ute i hagen her også jobbe med å endre også gjøre ting bedre. Dette er noe jeg liker også holde på med. Du må finne en nisje for deg som gir deg inspirasjon om det er å male eller mekke på en bil er i grunn ikke viktig det som er viktig er at du gjør det som er fint for deg også gir deg livsglede. Da er du i balanse .

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

Gjør ting jeg ikke kan men det går nok bra …

Hei kjære lesere 💛

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det, jeg har det helt topp her hjemme. Det er nydelig sommer temp i dag også . Dette er jo bare helt magisk. Det været her kan jeg lett like for å si det enkelt. Dette med å ha sommer også ha en del på planen så er det alltid noe som må gjøres først å noe som åker ut å blir sist . Dette med å se at jeg holder på å endre alt her hjemme . Det er så nydelig at jeg har i grunn ikke ord.

 

Dette med at jeg helt alene er med på dette å jeg har ikke noen som hjelper til eller er å står i veien . For å være en liten plage kan ikke skylde på noen om det går for tregt eller fort . Det må bare gå i dette tempoet fordi det er her farten er best. Dette med å gjøre litt her og litt der . Det gir mer og mer resultater for å være helt ærlig med deg. Dette synes mer og mer at her er det til det bedre.

 

 

Sommeren er her det er helt magisk i grunn for meg så trenger jeg ikke reise bort da jeg har det så topp som det er nå. Dette med å reise i fin vær orker jeg ikke . Det er heller mer slitsomt enn det er gøy . Så jeg tenker heller at en nyter tiden her å gjør det jeg har startet med å gjennomføre at jeg skal rydde opp her også skape en drømme hage her som jeg også du kan si wow dette ble nydelig for å si det enkelt .

 

Jeg elsker å gjenbruke ting det er jo akkurat som å overta en brukt mann det er jo også gjenbruk for å si det slik er det ikke ?

 

 

Vi kan jo ikke forvente at de ikke har brukt seg den mannen den er jo delvis brukt men det er jo akkurat som med gjenbruk da det er jo delvis brukt av andre det også. Noen aksepterer ikke at en mann har hatt flere liv eller flere damer , noen aksepterer ikke at en dame har hatt ett liv før ett nytt forhold tar fart . Hvorfor er det noen som på dø og liv må bruke tiden sin på sjalusi ? dette har jeg så absolutt ikke forstått meg på. Dette med å være oppi noe som er ferdig . Det betyr jo i grove trekk at en har mye grums i sitt eget da en er sjalu på andre. Det er ofte slik at de som er mest sjalu har mye svin på sin skog. Eller at de ikke vil ha noen som har hatt en fortid men , det er noe vi alle har hatt . Å vi må påregne at det er litt bonus barn med på kjøpet med en ny mann.

 

 

Dette kommer vi aldri i fra men hvorfor er det så skummelt med å bli kjent med den du er glad i sine barn ? Det har jeg ikke skjønt meg helt på? er det ikke bare å være seg selv ? min far han serverte lungemos på sin første date til hans utkårede . Det synes jeg i grunn var lit modig men jeg tenker vi serverer akkurat det vi ønsker å gir det en sjanse . Dette med å godta andre sine barn før en involverer deg i deres liv så er dette super viktig for å være ærlig med deg.

 

Fuglekvitter også meditasjons musikk på

 

Å snart en kaffe kopp i hånden kan en ha det bedre da ? jeg leser nå over alt med alle som skriver en tekst på ett bilde på fb kan vi ha det bedre nå ? jeg har ofte så lyst til å skrive ja du kan faktisk ha det bedre enn nå men , jeg vet ikke helt når den dagen kommer . Jeg hadde ett hyggelig besøk av min datter i går det er alltid hyggelig . – Hun er så lik mamma på en måte at det er en lyst å høre på henne. Dette med å se seg selv i henne er jo også helt sykt at jeg en dag var på hennes alder. Så ja jeg er så heldig , huns snakker rett fra levra å jeg merker at jeg ser hun er mer ærlig enn jeg våget å være på hennes alder. Det er fint å modig gjort i stede for at en skal bare face alt å bare si ok å gå videre.

 

Dette med å ha nydelig ting på gang her med alt som jeg skal få gjennomført så blir det en reise til Nesna for å hente ett hundehus det blir stas å få det på plass her til lille Milo. Det blir stas også kan reise sammen vi alle her så jeg gleder meg veldig til det. Det er ikke mye utflukter på meg men vi har det så topp her i Rana at jeg vil ikke reise av sted . Det er en slik ro å sitte ute å nyte kaffen i fred og ro å lytte til fuglene å bare være . Dette er jo min meditasjon i seg selv. Dette kan jeg lett leve med i hele sommer så får jeg den roen også ikke minst tid til å restituere meg mer så blir det bra.

 

Gjør ting jeg ikke kan men det går nok bra.

 

 

Jeg gleder meg til å få bygget ferdig røykeriet her hjemme . Dette med å ha planlagt dette en periode så er det så mye annet som jeg måtte ordne opp i før det kan skje. Nå er det ikke mye igjen før det kan startes på denne prosessen. Det kommer til å bli så artig jeg ser for meg at jeg kan få til å lage mye bra i røykeriet mitt . Det er jo ikke for alle sammen å klare alt men jeg tenker at vi må jo uansett ikke være redd for å forsøke. Jeg jobber en periode med å sette ting sammen for å se hvordan det kan funke. Så må jeg la det modne litt før jeg starter så rydder jeg plass til det så jeg ser nå at denne uken så kan jeg få satt det mer i system å herregud så gøy. Det er alltid artig å være mer kreativ også ikke være redd for å gjøre noe helt selv . Det er utfordring men samtidig lærerikt.

Jeg finner alltid så mye annet jeg bare må ta rede på under veis her

I denne prosessen så finner jeg selvfølgelig andre ting som er kastet som jeg kan ta rede på å bruke i hagen min. Hvem som har kastet dette her jeg vet jeg ikke men tenker det er naboen som har bare kastet ting her av seg selv. Dette var i grunn for pent til å la gå. Det kan bli veldig fint her egentlig så jeg må ja dette får et forsøk med å hente dette opp å rydde plass for det. Blir spennende å se når jeg får det på G så kan jeg bruke dette som heller her i hagen . Det vil faktisk gjøre hagen mye mer finere på en måte. Dette med å lete etter skrot eller ta rede på det jeg finner det ligger i meg fra jeg var ett barn . Ikke alt jeg tar rede på men det jeg kan bevare å hente opp livet i tar jeg rede på. Det er så harmonisk her  hjemme nå også ute . Det er slik jeg vil det skal være jeg mekrer at ting er i mye mer harmoni og likevekt . Elsker når jeg har klart å snu noe negativt om til noe som blir suksess jeg klarer meg alltid jeg å ingen kan stoppe meg om jeg har bestemt meg for å nå ett mål så går jeg kun for gull.

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

Jeg personlig synes det er helt sykt at barn …..

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan står det til hos deg ?

 

Bra håper jeg at du har det i ditt liv , jeg tenker at så lenge vi alle har litt gode mål også gjør mye bra så har vi det bedre. Enn om vi bare sitter i sofaen å trykker på fjernkontrollen å ikke bedriver med noe nevneverdig fornuftig . Det er en tanke vekker om du føler deg truffet så er det lov å gjennomføre en endring i ditt liv . Dette med å se litt tv er hyggelig men , om det er alt oppslukende er det ikke bra.

 

 

Dette med å tilegne seg gode vaner er viktig for å ha det godt med seg selv også livet sitt. Dette med at en hele tiden ikke vil endre seg eller bare går i det samme kjedelige – Som om du er en ungdom men er en voksen dame eller mann men , tar ikke ansvar så er det galt av sted . Da trenger en ofte hjelp for å komme seg ut av det. – Tenk den dagen mamma eller din pappa er død , å de ting de gir deg ofte tar slutt. Hva skjer da ? hvordan blir livet ditt da ? De aller fleste de tenker ikke så langt . Dette er ikke fordi de tror foreldre er evigvarende . Nei , det er det ikke men dette med å ta litt ansvar for seg selv er så vanskelig at de har gjort seg avhengig av foreldre helt oppe i voksne alderen .

 

 

Jeg personlig synes det er helt sykt

 

Da jeg hadde normal kontakt med min familie så hadde jeg ikke daglig kontakt med de, en gagn i blant . Det er også dette som er mest vanlig også de sunneste forholdene . Dette med å ha ett avhengighets forhold som daglig også flere ganger på en dag så ender en jo opp til å miste det en har rundt seg. Da en ikke gir energi til andre i sitt liv . Dette tror jeg ikke de som går i denne verden å suller skjønner seg helt på. – Takk og lov for at jeg slipper denne hodepinene jeg . Dette hadde jeg heller ikke orket å tatt del av hele tiden .

 

 

Du må ikke være så steng da

 

 

Nei da jeg er ikke det egentlig jeg bare konstaterer å jeg ser hvor mye sunnere liv de som lever uten å ha avhengishets forhold med foreldre . Dette med å ha gode relasjoner med de er fint det unner jeg alle sammen . Det som jeg mener i dette er at du selv sletter ut deg , i tillegg har du jo til slutt ikke dine egne meninger . Så lenge foreldre er klar og orientert at de ikke har blitt demente eller at de har store plager så har du så godt av å kunne mestre ting selv. – Dette med å pleie foreldre som om de er ett lite barn er jeg heller ikke for , sterkt i mot. Like mye i mot det som da barn i 6 års alderen går med bleie også bruker sutt også sover på samme rom som foreldrene sine å ikke kan spise normalt på ett kjøkkenbord … hjelp sier jeg dette er fri barneoppdragelse . Det andre blir også en fir oppdragelse på foreldre i tillegg. Det er vi barn som må bryte dette , for å ha ett sunt også nært forhold på ett bra nivå.

 

Jeg må si jeg er så takknemlig for

 

Jeg hadde mine faste regler for mine barn , men jeg hadde også min måte å se ting på akkurat som de som opprettholder bleie også sutt frem til de er 6 år å barnevernet blir koblet inn . Her er det faktisk snakk om å endre en fri oppdragelse . Dette med å sette grenser er det mange som er redde for . Her er det tydelig mot de som lar foreldre ta hele hånden eller at barnet får ta hele hånden . Dette med å være venninne med foreldre eller barn er ikke noe vi skal være. Det er rolle modeller vi skal være å lære de at dette er fint også gjøre . – I grunn da de er mest sint på oss da har vi gjort en hælvetes bra jobb . Da har den lærdommen vi lærte de kommet inn under overflaten .

 

Jeg hadde en ste far som var politi

 

 

Han sa alltid hva han fryktet i den verden som vi har nå konturer av en fri barna oppdragelse der barn skal få gjøre akkurat det de selv føler for. Dette så de tydelig konturer av i politiet før han døde . Dette med at jeg å han reflektert masse rundt dette så var jeg klar over at jeg hadde de rette holdninger også ikke mist gjorde det rett overfor mine barn . Dette med å være tydelig mamma også ikke være den som vinglete. Jeg erindrer vi jeg også barna var i en bursdag så var barna litt urolige å det gikk litt over kontroll. Så hevet jeg røsten min litt , å ba de dempe seg kraftig . – Det ble stille som i en ørsters da så jeg i blikket til de andre at her er det kustus på de. Jeg har aldri likt at barn skal rope og skrike da vi er på kafe eller er i bursdager . Dette er noe jeg har med meg i fra mitt liv å jeg har alltid hatt det i meg . Barn skal læres opp til å ha respekt for oss voksne like mye som jeg skal ha respekt for de. Jeg vet jeg krever mye men jeg gir mye til de som er for meg . Det er alltid slik at skal du motta noe så må du alltid gi noe selv .

 

 

Jeg elsker å ha mange ting på agendaen min jeg bare elsker det jeg

 

Jeg har fått gjennomført mer her hjemme dette tar aldri helt ende men jeg digger å få gjennomført mine planer. Dette med å se nå konturer av hvordan det skal bli. Det er alltid noe som endrer seg . Det er det å jeg jobbet i går mange timer med å endre også lage noen nye så plasser for en grønsaks hage så jeg gleder meg veldig til å få sådd mer . Dette er året der jeg endre meg selv mye . Det er nesten som jeg endrer meg i pakt med det jeg gjør her ute også inne i huset mitt. Alt er energi å vi tiltrekker oss alltid hva vi tenker også føler . Det er i blant at en kan kjenne på seg at den energien den trenger jeg ikke mer . Jeg merker det så godt da energier er jeg ferdig med eller at noen er bare på en pause . Vi skal ikke gå i noe som vi ikke liker eller som tar energi . Jeg gjør ikke det å det må ikke du heller gjøre. – Jeg kan heller ikke lyge så jeg må heller være ærlig for ved å lyge så ser du hva jeg egentlig mener uansett. – Det er i grunn veldig fint å ha det slik at jeg ikke kan lyge jeg er så mye friere selv da. Dette med å kutte relasjoner er for meg nydelig jeg elsker å kutte ut det som suger å jeg gjør det til en stadighet.

 

 

Jeg tenker at jeg skal ha det godt å orker ikke å bry tiden min på å ha det kipt eller bare opprettholde noe jeg ikke orker for så å snakke med en annen om det jeg ikke liker . Da er vi der vi tiltrekker oss mer av det vi omtaler . – Dette bør du selv endre fordi om du gjør det selv så mottar du også mer av det du snakker ned. Dette er det ikke alle som skjønner seg på men jeg nevner det å jeg vet at de aller fleste de Himmler med øynene til meg men , da det skjer som jeg hadde speilet så er de ikke så jævlig i hatten sin men da er jeg for lengst i ett nytt prosjekt å har nok glemt bort hva jeg hadde påminnet deg på for ca 100 år siden . Jeg jobber hele tiden å orker ikke å bry meg om bagateller eller tøv . Dette med å spørre meg om hvorfor jeg ikke vil være din venn så teker jeg ikke gjør det , spør heller deg selv hvordan gikk dette egentlig til ? hva ga jeg i den relasjonen hva fikk jeg selv ut av alt ? går jeg ut av en ting er det fordi jeg alltid ga også alltid du tok i fra meg til jeg er helt tom å har null interesse av deg.

 

Hage = utfordringer

 

 

Det er alltid utfordringer her i livet akkurat som en hage har slik kommer livet vårt med til oss. Jeg har nå over tid holt på her alene å jeg vet ikke helt hvordan alt skal bli jeg har bestemt meg for hvor drivhuset skal være. Så har jeg funnet ut hvor jeg skal legge røykeriet henne . Dette med å endre her også forandre til det bedre så har jeg så mye kos med alt . Det er trenging mellom healing for dette med å jobbe i hagen er faktisk selv healing terapi for sjela vår. Dette med å sentrere seg i seg selv her er så herlig jeg merker så godt at ting er så mye lettere nå en det var for litt siden . Det blir bedre ser jeg å nå er det bare å nyte fremtiden mer jeg skal det håper du også får en  nydelig dag.

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

Det gror det er sommer og sol 🧡


Hei kjære lesere ❤️

 

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Jeg håper at du har det fint , jeg har det utmerket å nyter faktisk sommer varmen som er ankommet rana . Dette er akkurat slik som kunden sa at i år skulle vi få en nydelig sommer. Det er allerede startet nå jeg bare elsker det.

 

Dette med å nyte frokost ute å høre på fugler også bare nyte er livet . Det er magi også bare være . Kan vi ha det bedre ? nei tenker jeg det kan vi ikke . Dette med å nyte sommeren her i Rana er nydelig vi har det så fint her nord å samtidig frodig . Det er det jeg liker aller best med her Nord at vi har det så flott at en har bare 1 time i fra alt her jeg bor . Dette er i grunn det beste med å bo her at vi er nært alt .

 

 

Sommer planer har du det

 

 

Jeg har planer for sommeren å det er å få gjennomført alle mine mål for sommeren / høsten i år. Dette med å ha mange ting på agendaen er ikke så bra tenker noen men jeg tenker det motsatte hvorfor ikke ha en plan med hva en gjør også i alle fall ha en start så ser en hvor langt en faktisk klarer å komme . Det er ikke lett alltid å være alene om alt men det som er det motsatte av alene er flere så en kan alltid spørre andre om hjelp til å få planer til virkelighet. Dette med å se at ting blir bedre er noe jeg liker godt .

 

 

Dette med å være alene i verden uten foreldre er sikkert for mange som er avhengige av sine en uforståelig at en klarer det . Dette med å gjøre seg avhengig av sine foreldre skjønner jeg ikke noe av. Det mener jeg er menings løst . Ikke fordi jeg misunner deg at du har god kontakt med dine foreldre men jeg mener at er du ikke ansvarlig for ditt eget lvi også tar alt for lite egne beslutninger om dine valg og mål at du til slutt har ingen egne meninger. Det er så lett å høre på hvem som er for mye sammen med sine foreldre i ett å alt de kommer til å få ett kjempe problem da de er døde men det ser de ikke nå da alt er så fint rundt de.

Lære å ta seg selvstendig ansvar for oss selv

Vi må lære oss selv til å lytte til hva er det vi ønsker ikke hva andre mener er rette for oss. Jeg har alltid hatt sterke meninger i fra jeg var ett lite barn . Det vil si at jeg alltid uavhengig konsekvenser sa i fra om jeg måtte. Konsekvens kunne være å bli banket eller ett brekt kragebein . Det skjedde at jeg ble banke opp å jeg måtte på sykehuset jeg ble ofte påført andre sine lidelser for at de sikkert skulle få det så mye bedre . En dag trodde jeg at min siste time hadde kommet. Jeg har alltid ropt ut om noen slo meg eller gjorde meg ting jeg ikke likte. Denne gangen så ropte jeg kun en gang , da hadde broren min en syl skarp kniv han fektet rundt meg . Det som ente i var at mamma rev den i fra han å boren min måtte på sykehus i dages  vis blod i hele blokka… han hadde fått ødelagt ringfingeren som gjorde at han ikke lenger hadde den samme følelsen i den som den gode hånden . Jeg fikk da en skyldfølelse av at dette var min skyld den slet jeg med i mange mange år . Hvorfor jeg fikk det var nok fordi jeg hadde påkaller hjelp. Det var jo dagligdags at jeg ble opp banket av han men denne gangen sa intuisjonen min der og da kall på hjelp .

 

 

Det vi ikke dør av det blir vi sterkere av

 

 

Jeg har lært den tøffe leksen i livet mitt av å lære ved å gjennomføre ulke handlinger som jeg ikke alltid har gjennomført før men jeg har mestret de godt.  Jeg er så takknemlig fordi jeg har det godt å ikke minst har lært min lekse i livet der jeg har klart å takle det vonde å gjøre dette om til noe vakkert. Dette med at jeg ble det barnet som alle skulle fortelle at jeg er stygg jeg hadde ikke livets rett eller at jeg ikke passet inn jeg følte meg alltid i veien for deres mål jeg var nok aldri heller med i deres plan heller . Det har gjort meg vondt i mange år. Dette med at jeg ikke har kopiert dette videre til mine barn er noe jeg er så glade for. Jeg hadde jo kunnet blitt verre en de … da hadde jeg vært veldig skadet . Nå er jeg bare litt skadet som ikke synes men det åpner seg opp om du er ett helvete mot meg . Det kan være vanskelig for de som opplever det men jeg advarer aldri noen de skal bare få oppleve det om de ikke behandler meg pent så værsego her har du det du har bedt om . Ta det du har bedt om å kle det inn i deg .

 

 

Ved at vi opplever litt røffe ting i livet vårt så er ikke dette døden selv om det kan være alt oppslukende en periode . Dette med at vi går igjennom dette å lærer eller tar ut det vi lærte av dette så var det mening at det skjedde eller det vi gikk igjennom. Dette med å leve i en tøff oppvekst slik som jeg har gjort . Dette har bidratt til at jeg er uredd , jeg bruker styrken min for å finne mål og mening i livet . Dette med å uredd for endringer er jo fordi jeg har bodd 33 plasser som barn så det er ikke rart med endringer . Dette ga meg en annen styrke som jeg ikke hadde kunnet vært foruten i hensyn til å klare meg i alt jeg gjør . Dette med å være modig , se løsninger for fremtiden min ved at jeg hadde mye smerter i fra min fortid så har jeg ikke brukt dette for å lage meg til ett offer . Åh stakkars meg , nei jeg har fokusert på hva kan jeg gjøre for å få ett bedre liv å utnytte disse reassurerer til en styrke ? Jeg måtte bearbeide all nederlag i livet mitt med kjærlighet til alle som har vært vonde mot meg .  Dette å klare dette uten å kjenne på sinne eller anger er en kunst . Det er ikke alle som har denne styrken i seg men jeg har den i meg . Hvorfor ? jeg kan si deg at for å klare å bo under de forholdene jeg bodde under ble dette skapt i meg . Det var mareritt som du aldri hadde taklet å levd under. Spesielt når du i dag ikke gjør noen ting for å hjelpe deg selv i ditt liv så hadde det vært tøft å blitt kastet inn i mitt liv . Du hadde fått sjokk å ikke hatt kontroll på noen ting . Dette med å bli tatt ifra livets gleder ble jeg som barn / ungdom / voksen altså i over 40 år, dette med å ha klart å mestret dette så nydelig som jeg har er en bragd må jeg si. Det å klare å bygge opp så mye fint rundt meg er noe jeg er så stolt over .

Dette har ikke kommet av seg selv jeg har skapt mitt drømme liv av en grunn fordi jeg vil gjøre om alt det negative i livet mitt om til noe fint . Dette med å hate noen gjør jeg ikke , men jeg trenger ikke å ha noe med de å gjøre. Dette med å få høre i fra kunder hvor lik jeg er min far, også hans sønn. Det er litt underlig på en måte . Dette med å høre hva andre sier så vet jeg at de kommer til å videre bringe dette til de.

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

Takknemlig jeg er nærmere 💛

Hei kjære lesere 🧡

 

 

Hvordan har du det i dag ?

Bra håper jeg at du har det , jeg har fått gjort så mye her i dag at jeg har faktisk ikke prioritert å skrive noe før nå. Dette med å jobbe i hagen tar tid . Det er så mye også gjøre men jeg ser at da jeg starter på noe så tar det litt tid men det kommer seg veldig merker jeg fra dag til dag.

 

Nå har jo været meldt veldig godt de nærmeste dager så jeg må si jeg gleder meg veldig til å kunne jobbe mer også endre også bare gjøre små ting ute. Det vokser så mye av det jeg skal lage salve krem av så jeg skal ta også starte å sanke det også . Det er mye også gjøre men det er nydelig . Dette med å ha bestemt mål for hva jeg skal gjøre så er det i grunn ikke noe problem .

 

Nå har jeg endelig bestemt meg sånn ca hvor stort drivhuset skal være. Det er veldig godt også kjekt å ha startet med å ordne til i alle fall. Det er en del grunnarbeid som skal gjennomføres å jeg har enda en del busker også kratt som må bort . Det er så rart i fra år til år hvor mye det vokser her helt sykt.

 

Jeg trives så godt med å kan jobbe ute i hagen å bare være meg å ikke tenke på noe annet enn å gjøre det jeg har bestemt meg for . Det er så inn i helvete tungt noe at jeg får jo styrke prøve i flere ender men jeg klarer det helt alene å det er i hovedsak det som er agendaen at jeg skal gjennomføre dette alene så jeg gleder meg veldig til å kan se hvordan ting blir til slutt. Jeg har funnet ut hvordan jeg skal ha det jeg har gledet meg så til å klare å få ting ferdig i rett tempo men jeg må si jeg er på rett vei.

 

 

Dette med at re jeg starter en plass så er det alltid noe annet som jeg også må gjøre men det er uansett bare hyggelig . Jeg er en karakter som tar vare på det andre ser på som skrot å jeg har alltid vært slik i fra jeg var ett lite barn. Det jeg fant i dag var det som andre definerer som skrot men jeg skal fiske de så det blir bra . Dette med å se igjennom å ta rede på ting er noe jeg alltid har gjort . Selv om en ikke har hatt økonomi for alt så er det i år at jeg har bestemt meg for å starte i rett ende med huset mitt å jobbe på slik at jeg kommer meg i mål til slutt.

 

 

Når jeg også du har mye på agendaen vår å setter oss mål som gir oss mye å fokusere på så har vi i grunn ikke tid til å bry oss om bagateller …

 

 

Jeg måtte bli i 40 årene før jeg skulle ha huset mitt fult av blomster å bestemme meg for å ha drivhus . Dette med å ha ting på agendaen er nydelig . Jeg trives i grunn veldig godt i livet mitt ved at jeg har fått ting på stell som jeg vil også ønsker mer enn jeg hadde en periode . Det tar tid å gjøre alt men jeg er på vei å det er nettopp dette som betyr aller mest.

 

Jeg har nå flere olje i utrekk for å lage kremer også salver. Dette med å ha mye klart om litt er nydelig . Dette blir så spennende at jeg har ikke ord eller hva jeg skal si jeg elsker å jobbe med dette. Ugress er det over alt å dette kan jeg faktisk gjøre penger av. Så hvorfor ikke gjøre dette om til noe bra som jeg kan drive mellom alt annet her .

 

Jeg kan ikke finne meg en hobby det har jeg i grunn aldri hatt . Alt jeg gjør blir enten suksess eller fiasko . Jeg har ikke stor tålmodighet om jeg ikke klare å få ting til . Da avslutter jeg om jeg ikke kjenner at jeg klarer å ha tålmodige . Jeg har nå snart jobbet i 1 år og 8 mnd uten fri det er lenge å jobbe med det jeg gjør men , jeg trives å har det nydelig mellom alt . Da går det faktisk ant . Jeg sov så lenge i dag men , det er nødvendig å ladde kroppen opp helt . Det er godt å kjekt å vite at jeg er på rett vei å at ting rundt meg blir så mye lettere. Dette med at jeg står slik på som jeg gjør er så herlig også ser jeg nå resultater over hele linjen . Dette med å se utvikling i livet mitt er nydelig jeg trives så godt med at jeg er på rett vei at jeg merker at nå er jeg mye mer rolig enn jeg var i sist uke. Dette med at en er alene om alt å aldri vet helt hva som kommer inn så er det en bragd når en lykkes med mine mål . Det er en sann glede for å være ærlig .

 

 

Dette med å gjenskape det jeg liker å gjøre det om til noe som blir enda bedre enn før

Jeg er i harmoni og likevekt mellom alt egentlig , selv om noe ikke enda er klart så er det mer her enn før .  Dette med at jeg nå skal få til rette lagt for lille Milo her er en sann glede for meg .  Den lille hunden er så nydelig jeg er blitt så utrolig glad i han . Det er en stor kjærlighet å se han når han kommer til meg . Det er så vakkert at jeg kan ikke beskrive det helt for deg.

 

Jeg å de mellomste barna mine må ta turen sammen å hente ett hunde hus som vi har fisket til Lille Milo , det blir stas å dette med å ordne til for de en bryr seg om er veldig viktig . Dette skal bli en  riktig så nydelig sommer jeg gleder meg veldig må bare si det .

 

Blir det ferie på deg i år ?

 

Nei det blir det ikke har ikke hatt ferie på 6 år å jeg tenker at jeg har det nydelig med å være her også kos meg med å orde også bare være . Dette med å må på dø og liv reise bort er ikke så viktig for meg . Det som er mer viktig er at jeg er i balanse her mellom alt . Så har vi det så nydelig på helgeland at vi kan reise en tur uten å bruke så mye tid . Så er vi på kysten . Det er i grunn veldig fint her i rana på sommeren at jeg trives i grunn bedre og bedre hjemme enn å må reise bort . Da en har så mye på agendaen her hjemme i år i tillegg så er dette med å ha fri bare dumt . Det tar vi heller en annen gang . – Livet er veldig fort om vi ønsker det eller vi kan si at livet går sakte men. Jeg føler at tiden bare flyger men , det er så avslappende å bare være ute i sommer temperatur må jeg bare si at dette liker jeg veldig godt . Så er det ekstra gøy å se at sommer varmen blir mer og mer . Dette er bare å glede seg mer på jeg har nesten ødelagt ute grillen min så jeg kan få brukt den til noe helt annet. Det blir spennende å se i grunn hvordan alt skal bli her . Føler jeg har begynt i flere ender for å gjøre ting når jeg kjenner at kapasiteten er på plass. Dette med å ha fått puset altanen er ok men det må kanskje pusses litt til før jeg skal olje den inn .. det er noe hele tiden som bare må gjøres da det er godt vært å noe jeg kan gjøre da det regner også er sol – herlig egentlig .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

.

Dette med å bygge eller gjennomføre det du planlegger er så spennende 

Hei kjære lesere ❤️

 

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det , jeg var oppe litt for lenge i natt men det blir slik i blant . Dette med å ikke klare å ta kveld er vel ett problem vi alle har i blant . Det er så nydelig også sitte oppe å bare være her . Det er nydelig må jeg bare si. Det gir meg veldig ro også er det så herlig at jeg kan jobbe mellom alt her .

 

I går var det St aften som mange feirer stort , jeg var bare alene her hjemme å koste meg etter en lang dag på jobb. Dette med å få ekstra kunder som er på gjennomreise å se litt mellom åpnings tider så er det så kjekt . Det å få kunder som også i tillegg gir en så herlig energi etter seg er jo en rein glede. Det ga meg mer enn jeg trodde . – Ofte så er det slik at vi kan være redd for å være den vi er i møte med andre. – Jeg har ikke noen problemer med å vise at jeg bryr meg om de jeg har rundt i min sirkel.

 

Det å ha litt planer er så herlig

 

 

Jeg har jo som mål å klare å jobbe i 2 år sammenhengende  uten å ta fri . Det er ikke snakk om så lang tid igjen faktisk . Dette med å se at jeg har nå i juli jobbet uten fri eller noe siden i 2021 så hadde jeg noen dager her og der litt fri men det er jo historie egentlig . Dette med å ha klart dette er for meg i dag en bragd . Dette med å se hva jeg i tillegg har fått igjen for det så er dette med på bygge opp bedriften min veldig . Jeg har som mål i år å få til å gjennomføre mine planer som er å endre hele hagen på en god måte. Dette med å få det på stell her er noe jeg oppriktig gleder meg til .

 

 

Dette med å bygge også renovere er

 

 

Jeg har mange ting på agendaen min det som er størst er vel at jeg skal få ordnet taket i løpet av året. Dette med å få det gjennomført i år er noe jeg oppriktig ser frem til . Håper så inderlig at jeg klarer å få det også gjennomført . – Jeg kan nå stolt vise frem hva jeg har her å jeg gleder meg så til å kan få hagen også alt i min ånd . Dette med å rydde vei for det jeg ikke vil ha lengre så er det med stolthet at jeg nå i dag kan si mine planer . Det er jo i hoved sak derfor jeg står på ved side linjen som jeg gjør – Det holder ikke at en tror en skal klare det en må jobbe målbevisst å sette seg planer for fremover.

 

 

Bygge noe en aldri før har gjort

 

 

Jeg merker nå i dag at jeg har en slik ønske som jeg ikke hadde for en del år siden . Der jeg må eller vil prestere så mye på alle områder. Det jeg holder på med mest i dag er jo jobb relatert å jeg vet at jeg kan for andre virke hoven å avvisende . Det får så være men jeg tenker at det er alltid en grunn til om jeg trekker meg unna deg . Det bør du tenke på en annen gang. Før hadde jeg alltid lyst til å konfrontere andre med hva jeg mente om de , i dag så svelger jeg det i meg selv å går videre . Det er ikke plass til drama i mitt liv å jeg vil heller ikke være en del av det. Det er utfordrende også ikke minst er det energi tyv som gir meg også deg en dårligere dag.

 

 

Dette med å bygge eller gjennomføre det du planlegger er så spennende

 

Jeg skal lage meg ett krem / salve produksjons rom nede i kjelleren der alle kremer / slaver osv fremover blir laget her nede. Det gleder meg veldig . – Jeg har allerede fått mye til dette rommet som skal bli ett nytt arbeids rom der jeg kan være kreativ å ikke mist kan lage mye fremover . – Jeg gleder meg så jeg holder på å sanke blomster som jeg skal få tørket dette med å ha så mange kule prosjekter på gang nå er dette som gir meg inspirasjon for å jobbe videre på. Jeg er ikke en dame som gir opp fordi jeg ikke lykkes men jeg gir opp fordi det ikke tiltaler meg . Jeg har pr i dag 5 jobber som jeg jobber med stort sett vær bidige dag. Bloggen er jo også blitt en inntekst kilde å det er nydelig . Det var ikke det som var hoved grunnen for at jeg startet å blogge men , det å være en som kan inspirere deg også dette med å fortelle deg litt om hvordan jeg løser en del oppgaver så kan dette bidra med at du igjen får det til det du plages med.

 

Jeg har avsluttet ett prosjekt som jeg ikke fikk til men det gjorde ikke noe mulig jeg ikke hadde det rette utstyret men , det gjør ikke noe jeg har bestilt opp det jeg skulle selv lage så er ingen problem . Dette med at en i dag kan bestille alt hva vi måtte ønske så er det i grunn så mye lettere i dag bare å søke opp hva en vil ha så finner vi det. Det er i grunn genialt. Så tenker du kanskje hva er det du har bestilt , det får du ikke vite før jeg har fått det. Så enkelt er det.

 

Jeg elsker å lage mat også elsker jeg å være kreativ det er en god kombinasjon ikke sant ? jeg har lyst til å få laget meg ett lite røykeri som jeg skal ha ute . Dette med å kan lage det selv eller med litt hjelp av gamle material her så jeg har sett litt på nettet på ulike måter så jeg gleder meg litt til å kunne sette i gang . Dette med å rydde plass til drivhuset mitt er også en prosess som jeg har startet opp med . Det er mye jobb men jeg får det til . Det å sage ned tre er ikke en lat manns jobb  i grunn det er en styrke prøve akkurat som massasje jobben min også er . Det er nydelig også se hva som i grunn bor i oss mennesker å hva lille meg faktisk klarer å få til helt alene . Det er ikke mange av mine venner som gjør så mye som jeg gjør . Det å se at ting bare blir lettere for meg er også ett stort pluss . Dette med å se at en kan puste lettet ut ved at ting er mer  balanse her er også noe som gir meg enda mer energi for å jobbe på. Det er i grunn rart kan føles som jeg ikke trenger å sove lengre selv om jeg også til dels kjenner at kroppen er sliten så er det så godt å kan få gjennomført en del av mine prosjekter med å bare samle litt folk å ha god mat å servere så tenker jeg vi kan få gjennomført mye sammen på kort tid. Dette med at jeg selv gjør en liten grunnarbeid selv med å rydde bort det som jeg ikke trener mer her . Det  gjør jo i grunn så mye mer å det ser så mye bedre ut da jeg har fått det i system .

Denne helgen er det ikke varmt som sist helg da hadde vi nærmere 30 varme grader. Dette med å jobbe med alt ute da varmen var på det største er ikke alltid like lett. Det gir meg energi i grunn i dag å få gjennomført mer i dag ute å klare å komme ett stykke til på vei. Lysthuset skal gjøres ferdig i år. Det har tatt lengre tid enn det skulle men det er jo ikke alltid alt skjer eller blir akkurat som en vil eller ønsker . Dette med å være alene om alt å se nå at jeg klarer å få ting gjennomført i rett rekke følge så jeg gleder meg veldig til å kunne si til deg så her nå er det unna gjort . Det å stolt kan vise frem hva en gjør er noe jeg har i meg , det er så herlig å kan gjør ting så mye finere å igjen det er livskvalitet ved å gjøre noe for en selv .

Kjærlig Hilsen

Elin – Weronika

Det er weekend igjen hjelp ….

Hei kjære lesere 🧡

 

 

Hvordan har du det ?

 

Håper livet ditt smiler fint til deg i dag ? her er det som vanlig egentlig jeg jobber på å gjør mitt aller beste for å opparbeide meg mer inntekter . Dette med å være i en form for prestasjon er nydelig . Nettopp ferdig med en samtale med en fast kunde som jeg har hjulpet over ifra å ha det utrolig tøft i livet sitt. Dette med at en ser de også gir de respekten de faktisk fortjener for å bli sett også klare å ha det  bra er viktig det er her jeg kommer inn å hjelper de. Dette med å se hva en skal gjøre er noe jeg faktisk klarer . Det er noe med dette å ha vært ett skadet barn så kjenner jeg andre sine smerter å det varmer meg så inderlig at andre kan få til bake kraften sin å selvtilliten også ikke minst trua på at det er noe godt her i livet også .

 

 

Jeg nyter en nydelig kaffe  i fra veien til lykke butikken min. Dette med å ha den å nyte er veldig godt . Jeg trives så godt med å ha butikken min som en liten baby der en former alt slik som jeg vil. Dette med å se på alt hva jeg faktisk har klart å bygge opp . Det er noe jeg ser så stolt over. Dette gir meg hele tiden en indre ro også glede av at jeg er ikke så dårlig jeg . Selv om det er mange som ikke liker at jeg klarer meg så er det ikke mitt problem det er deres.

 

 

Det er weekend igjen hjelp

 

 

Hvordan går det til at det er helg igjen ? det var det jo nå nydelig men herregud det går så radigt unna at skal det fortsette i dette tempoet så er det litt faut å si det men det er jo vinter før vi vet ordet av det. Jeg trøster meg med at det er lenge til slik at jeg overbeviser meg selv at det er lang tid men tiden er snart bare noe vi definerer som vi ikke helt skjønner hvorfor går tiden vår så fort . Jeg for min del har jo ikke hatt fri siden i 2021 så jeg skjønner så klart at jeg ikke ser at tiden flyr jeg jobber jo daglig uten stopp så mine dager de går i 300 km i timen føles i alle fall slik .

 

Det er St Aften i helgen mange feirer det nå på lørdagen så jeg har i grunn ingen andre planer enn å jobbe her hjemme har heldigvis booking så det blir jobb helg på meg . Det liker jeg veldig godt kan jo ikke bare gå å sose å gjøre meg til . For øvrig så har jeg en hage å masse prosjekter som står på agendaen så er litt vær avhengig så vi får se hva ting blir til  – Dette med å ikke planlegge så grusomt mye er nydelig . Det er godt å kan være litt rolig også .

 

Jeg ser på hva jeg har til nå klart å gjennomføre i hagen min til nå så er det bare litt jobb igjen så er det faktisk en helt ny hage som jeg gleder meg veldig til å kan få gjennomføre bare med å klippe / sage ned tre – Det er rett og slett en befrielse av å få bort det vi ikke trenger her. Mye åpnere å jeg får ting til uten hjelp i fra omverden det liker jeg veldig godt. I natt glemte jeg selvfølgelig å slå av veileder telefonen den bedriften er tilknyttet . Så ble oppringt mens jeg sov var bare å hoppe opp. Må si jeg er så opptrent på å jobbe på den måten men herregud det er jo ikke helt bra å være tilgjengelig døgnet rundt .

 

Jeg hadde håpet på litt go vær slik at jeg kunne få ordet med mye ute nå i dag også i morgen . Dette med å se ut å se på regent gir meg ikke direkte arbeids lyst til å dra ut men , det kan jo være hyggelig det også bare kle seg etter været . Så vi får se det er godt å gjøre litt annet å ikke bare være inne å jobbe som jeg gjør. – Det er viktig at en får balansert seg på den måten at en får noe annet fokus . Det gir meg mer inspirasjon til å gjennomføre mer . Ellers så kan jeg nyte å ladde opp her inne vi får se trenger sikkert litt hvile også så er jo ikke noe problem .

 

Jeg har så mange ting på agendaen men , det som betyr aller mest er at jeg selv også de jeg bryr meg om har det fint da har jeg det veldig fint. Dette med å se at yngste sønn har det bedre etter at han fikk 2 grad forbrenning på fotbladet så gir det meg en glede over å se at ting går fremover for han også. Dette med å måtte erfare det er ikke noe hyggelig , men rart med alt vi må ofte erfare ting for å skjønne at det er ikke noe vi skal gjøre igjen . Var så  nydelig jeg høre han kom kjørende hit med dogden ram den er så avslørende med v8 eren , jeg vil selv gjerne kjøpe meg en slik søt nos som jeg kan nyte like mye som han gjør . De er meget tørst men de er verd det for kjøre komforten også lyden også gleden av å kjøre den .

Fikk gave i går i fra en fornøyd kunde

Dette med å få  uventet gave i fra ande som vil gi meg en anerkjennelse på at jeg betyr noe å at jeg er viktig for de . Dette med å se at andre setter slik pris på meg er noe jeg gleder meg over . De er så nydelige rosene de stråler så pent. Det er noe eget med roser de er bare så vakker å se på jeg gledet meg i dag tidlig til å stå opp for å se på di mens jeg skrev bloggen i dag. Dette med å ha det hyggelig her hjemme er viktig for meg . Det føler jeg at jeg har klart å skape et hjem som er veldig harmonisk å god plass å være . Dette med å kjenne den indre roen da jeg er hjemme er noe jeg mener kunder også kjenner sterkt på da de kommer til meg . Det er alltid en ære å få være den hjelperen å jeg trives så godt med å være i denne posisjonen jeg . Nå er det litt kaffe tid mens jeg venter til jeg skal hjelpe enda en kunde nå. Så da trenger jeg litt ro rundt meg så håper jeg at du får deg en nydelig dag.

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan finne kraften også i tillegg være i harmoni ?

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har så du i kvelden ?

 

Bra håper jeg at du har det , jeg må si jeg nyter i grunn alt som skjer rundt meg om det er dårlige ting eller det er gode ting . Det som skjer rundt oss er for en grunn . Dette med å se at alt vi gjør er i bevegelse . Dette gir meg mer trygghet at den situasjonen jeg er i nå er bare midlertidig . Dette med å leve som om alt har allerede skjedd . Der har du meg . Jeg er veldig åndelig å jeg legger ikke skjul på det. Dette med å leve ett doblet liv å skjule meg for deg eller andre det orker jeg ikke.

 

Hvordan det er å leve i det åndelige verden som jeg så kan jeg fortelle deg litt om det. Jeg har mine ritualer der jeg alltid skriver dagen i dag hvordan den skal bli. Dette gjør jeg daglig så den dagen jeg ikke lever mer vil mine alltid se hva jeg forutså i dag. Dette er så nydelig fordi jeg lever i en nydelig pakt med meg selv. Dette er at jeg er takknemlig fordi jeg har alt jeg trenger . Dette betyr i grove trekk at ting kommer til oss mer da vi er i balanse .

 

 

Hvordan klarer jeg å finne kraften også ha balanse &  Harmoni ?

 

Det er det ikke alle som skjønner seg helt på – Dette ved at jeg manifesterer mine ønsker så må jeg også leve som de allerede har skjedd men , en ting til se det for meg skrive de ned å være i pakt med det jeg drømmer om , altså at det kommer . Dette ser jeg daglig nå at alt jeg manifesterer det kommer til meg . Dette med å være takknemlig for det jeg har i dag, selv om det er lite så fokuserer jeg hele tiden på å være i balanse også likevekt altså harmoni. Dette fordi jeg ønsker ikke å være i motstand . Dette er en del av prosessen som bidrar til at de aller fleste ikke klarer å manifestere de ønsker de har .

 

 

Om jeg konstant lever i konstant frykt for at jeg ikke klarer å vinne over det jeg er i nå så har jeg aldri en mulighet . Dette med å se at jeg kan finne en døråpning så gjør jeg det – Dette som driver meg er kun positivitet . Jeg er veldig lite negativ selv om jeg også er der i mellom. Dette med å våge å være seg selv om jeg er fette sur eller om jeg er nydelig også bild så er dette meg på godt også vondt om du skjønner . Jeg prøver ikke å gjøre meg til jeg er bare meg . Kan ikke lyge det er noe som avsløres med en gang . Dette med å være meg selv er aller best.

 

 

Hvordan klaren en å holde koken som jeg har gjort nå år ut og år inn. Det er i November jeg har 6 års jubileum i bedriten min dette er jo i grunn helt sykt å reflektere over dette nå i dag det er nå st aften denne helgen så snakker jeg om 6 års jubileum i november allerede nå men dette som er poenget jeg har ikke hatt fri en eneste uke siden oppstart . Dette er for de aller fleste en rar ting å fordøye . At jeg ikke har ødelagt meg selv eller ikke har klart å stå på mer i mitt fag for jeg har ingen lett jobb for å være ærlig . Dette er mark løft også styrke prøve på det sterkeste. Det er nydelig også ha en jobb der jeg gleder meg til å være våken døgnet rundt i eller stå opp gry tidlig for en veileder samtale. Dette driver meg at jeg ser at jeg får betalt mine utgifter å jeg lille meg som du ikke trudde på skulle lykkes jeg klart det .

 

Hva er det som er min store motivasjon mellom alt her er det sikker noen som undrer seg litt på. Jeg er skapt på den måten at jeg alltid fikk vite at jeg ikke dugde til noen ting, jeg var kun i veien så jeg hadde en indre glede av å få vise mine at jeg kan å jeg har ambisjoner. Den gangen jeg ga fan i å se etter poteter som kokte på kjøkkenet da jeg fikk den oppgaven da jeg bodde hjemme til ene foreldrene mine . Jeg var mest interessert i å røyke etter skole tid les etter ungdomskolen . Da hadde jeg litt ego interesser der jeg så meg selv mer å de som ikke brydde seg om meg de ga jeg også fan i . Så da denne foreldrene kom hjem hadde potetene kokt tørt lenge .. de var blitt søt poteter det fantes ikke slike poteter da så de ble sett på som uspiselig så fikk jeg til svar så du kan ikke koke poteter en gang … jeg sa ingen ting å tok bare til meg den kritikken som jeg hadde blir så vant med at jeg sugde dette til mitt indre som om at det var den næringen som hjalp meg opp å frem . Dette bidro til at jeg aldri fikk være potet kokk å det passet meg i grunn utmerket .

 

Når du alltid får høre hvor udugelig du er eller dette med å bli avvist så gjør dette noe med meg også deg som opplever det samme som jeg . Det du ikke dør av gjør deg sterkere å jeg lever enda i min prakt mer sterk en noen gang å jeg vil si jeg har klart å gjøre alt mine foreldre fortalte meg at jeg ikke kunne eller kom til å lykkes med. De begge to var slik mot meg at det så nesten ut som de ikke alltid likte at jeg var faktisk bedre enn de. Det er litt rart for jeg ble jo også den som alltid trøstet de så noe var jeg da okey til da men jeg er ikke trist for det i dag, dette har jeg snakket ut å fått ut av mitt system . Dette med å leve i min pakt der jeg får opp det negative i mitt liv å omprogrammerer dette til noe fint så blir det vakkert til slutt – Jeg er nå i dag mer og  mer glad for at mine foreldre ødela min barndom , jeg har blitt en kjemper også tar aldri ett nei for gitt. Jeg har jo reist meg i fra konkurs til suksess på disse årene så noe bra bor da i meg . Dette med å ha lært å være i krise , jeg har bodd 40 plasser, 33 plasser da jeg var i beredskap hos mine foreldre . Dette forteller at jeg er ikke redd for en forundring . Det har liksom ikke gitt meg hodebry mer enn at jeg ser etter en snarlig utvei å den kommer alltid på ett magisk vis.

 

 

Jeg ser på alt som lærdom også er dette med å akseptere at livet vårt gir oss skylle vasker men vi lærer så klart i de. Dette med at en kan være sensitiv er noe som ikke er underlig men det kommer i perioder , merker jeg . Før var jeg veldig skjør det var nok at du sa til meg åh så synd det er i deg stakkars deg som har opplevd det du har gått igjennom så kom tårnene mine med en gang . Nå er det ikke mer igjen av de veldig lite, jeg merker at jeg er litt redd for at jeg har bygd enn vegg rundt meg som jeg beskytter meg å det er ikke underlig fordi det er naturlig da en har hatt en brutal oppvekst som jeg der psykisk terror , misbruk både fysisk og psykisk jeg må si jeg er takknemlig for at jeg ikke har blitt helt ødelagt da en tenker over hva jeg gikk igjennom . Dette med at jeg har gjort mine feil i dette livet er så kart det gjør vi alle det som er forskjellen på mine foreldre også jeg er at jeg erkjenner da jeg har gjort de enn de vil ikke innrømme det , jeg startet tidlig da jeg var barn å fortelle hvordan det egentlig sto til men det nådde jeg ikke frem med . Alle vernet om de voksne men ikke meg som barn , de syntes synd i meg å fikk meg til å gråte for så å gi meg noe godt å la meg gå hjem igjen .

 

 

Dette har nok formet meg som voksen mer eller mindre ved at jeg har en moral også en stå på engasjement som ikke de fleste har . Jeg hadde en drøm å ba til gud at ting skulle bli bedre da jeg var barn . Jeg rømte alltid til en en bedre verden . Her jeg er nå er faktisk første plassen i hele mitt liv at jeg erkjenne at jeg trives 100 % har aldri følt meg hjemme noen andre plasser i hele mitt liv . Det er rart å reflektere over men dette har gjort at jeg nok er bitt arbeids narkoman å dette er  min flykt men jeg trives ikke misforstå meg jeg nyter livet mitt å jeg er 100 % i takknemlighet for hva jeg gikk igjennom . I dag kan jeg hjelpe alle som ringer meg , det er ikke alle som kan skryte på seg at de har opplevd alt jeg har . De aller fleste vil spy om de får høre hele min historie fordi det er groteske .

 

Det som er med meg er at jeg har åpnet opp sinnet mitt mer for det åndelige jeg bruker min intuisjon å merker alt før det skjer . Dette er så nydelig å jeg merker i grunn mer enn jeg vil fortelle deg . Det er ikke alle som forstår alt det som en ikke kan se men jeg føler ting før du åpner kjeften din så de jeg veileder så er det så nydelig jeg vet jo hva de skal si meg så er lett å koble seg på.

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

Når du vokser opp med at ….

Hei kjære lesere 🧡

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det , jeg nyter formiddagen min her jeg med litt mat også kaffe mellom alt . Dette med å ha for mye på agendaen vær dag er ikke bra for verken helse eller sjela vår . Dette med å ro ned mellom er noe jeg holder på med å bli dyktigere på. Det skal sies at det er ikke så lett for meg å redusere farten min men jeg gjør mitt beste. Selv om jeg ikke har fri i dag heller så er det godt å kunne starte dagen min mykt da, med ett lite blogg innlegg med å være litt fortellende her å samtidig fortelle deg litt hvordan jeg klarer å få ting gjennomført .

 

 

Jeg har alltid enten hatt full fart eller helt rolig , det har ikke vært noen mellom ting i hele mitt liv egentlig . Mamma sa alltid med deg Elin – Weronika så er det enten alt eller ingen ting . Det er så rett det hun sa om meg for det er nettopp det jeg er . Dette med å ikke klare å stoppe eller bare har en liten pause så på igjen . Hvor henter jeg motivasjonen ? Jeg har en plan for hvordan jeg ønsker at huset også hagen skal se ut . Dette med å endre nå er også fordi jeg har bestemt meg for å gjøre en forandring her som jeg over tid egentlig har hatt lyst til men har ikke hatt kapasitet . Det har jeg egentlig ikke nå heler men , jeg har fått flettet inn det sammen med alt annet jeg gjør i løpet av dagen .

 

 

Det er i grunn ikke så mye som skal til før at en ser resultater etter at en har endret her og der. Den yngste sønnen min kom til meg en tur in går å så seg rundt han som ikke ser at ting er forandret så fort så dette tydeligere i dag. Det er nydelig også stolt kunne vise frem til han her hvordan det er på tur til å bli. Det skal bli en drømme hage der jeg kan nyte late dager mellom jobbene mine å den dagen barnebarna kommer . Dette med å være forberedt på det så er det å ordne til endre her også gjøre hagen også huset slik jeg vil ha det.

 

Jeg er født inn i et hjem der jeg ble oppdratt strengt , noe tok jeg med meg av det jeg lærte der noe valgte jeg å legge igjen der . Dette fordi jeg så ikke på det som nødvending for å ha ett godt liv at jeg skulle kopiere det jeg ikke likte. Du lever i en familie men du trenger aldri å ta med deg det som ikke responderer på deg. Ene av mine foreldre hadde tvangs tanker , alt skulle være telle kanter i skap også skuffer osv . Dette var noe jeg definerer som tortur å vokse opp under. Det likte jeg ikke å være den som måtte gjøre ting oppatt igjen selv om det var lagt sammen pent men ikke på den måten som den forelderen gjorde .  Det ble en lærdom at dette skal ingen få oppleve igjen . Det har jeg holt hele tiden .

 

 

Når du har vokst opp med at hus og hjem ikke lengre er ditt hjem lengre alt er borte

 

 

Så er dette noe som selvsagt gjør noe med deg i en alder da du selv skal starte eller stifte hjem at det samme ikke skjer med mine barn . At vi en dag ikke har et hjem som de kan ha det godt i. For meg så har det å kunne bevare huset her hjemme på øverste liste . Det har jeg helt til nå klart. Det er en bragd må jeg si for jeg har bodd her alene uten noen som har stilt opp i 15 år å de årene barna var små så var det tøffe tider men vi hadde det bra . Dette med å se verdien av hva jeg klarte å gjøre ut av de små tingene . Da jeg var barn hadde jeg 33 plasser jeg bodde…

 

 

I dag er jeg på denne reisen alene i livet men det er også fint å kan skape ting alene som jeg lenge har hatt lyst til . Det som kommer av ting er noe en tar med seg som ett stort pluss så ser en hva en sitter igjen med. Dette  med å være alene med alle oppgaver jeg har . Så er det i blant greit , men det kan i perioder være plass til flere i grunn. Dette med at en har blitt vant med å være alene så er det tryggest eller bedre enn å bli såret . Det er nå en jeg har en knapp på som jeg liker så vi får se. Jeg holder meg frem til noe spennende skjer at jeg jobber målrettet som før.

 

 

Jeg holder på å planlegge å få laget meg kles snor av tre også ønsker jeg å ha ett røykeri som jeg skal lage meg . Det er alltid mye skrot av material som en kan få til å lage noe som blir fint til slutt . Poenget er at jeg som holder på også ikke minst jeg liker det jeg gjør så er det noe som gir meg livsglede også mestrings følelse . Dette ved å skape det jeg har lyst på selv er noe jeg liker . Det er bare en ide som kommer i hodet mitt . Så jeg er enkel slik jeg trenger ikke så mye mer en god ide å ha tingene som skal til for å få det gjennomført .

 

Derfor så har jeg nå holdt på å sage mye tre ned her i hagen noen venner av meg har hjulpet meg men , det aller meste  har jeg selv gjort. Alene for å rydde her har vært en stor jobb for å være ærlig men det er artig å se at ting en selv finner ut at en skal fikse så får en det til selv om det tar litt lengre tid alene så kommer det seg . Det er mye bedre i dag enn da jeg startet . Det er så herlig også se hvor lite som skal til for at jeg faktisk lykkes . Selv om det er så alt for mange av dere som ikke liker min suksess så er det noe jeg gleder meg til så er det å nå nye høyder som jeg kan jobbe med mer . Det er ikke rom for meg å ta meg fri enda . Det har det vært alt for tøft i denne pandemi perioden for å være ærlig dette med å fortelle meg du må ta fri eller noe så ber jeg deg vær så snill å hold kjeften din du er ikke i mine sko å en annen ting du aner ikke heller hva det vil si å drive en bedrift. Så da ønsker jeg heller ikke råd fra deg som ikke har kompetanse på det.

 

Jeg må si de få venner som er her ofte å støter meg opp med alle mine trofaste kunder dere er gull. uten dere hadde ikke dette gått. Jeg er evige takknemlig fordi at jeg har dere , å igjen gleder meg alltid til å se dere igjen .

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

Likheter mellom meg å Arnold Vi gir oss ikke før vi har funnet suksess

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det , jeg gleder meg veldig til å starte en ny dag som jeg gjør i dag. Der jeg har nye muligheter for å sette mitt fotavtrykk som gjør at jeg i dag kan gjøre en forskjell for meg selv også mulig deg også. Jeg gleder meg alltid til å kunne sprenge mer grenser . Der jeg ser at jeg når de mål jeg har satt meg underveis å de mål som bare oppstår fordi en ikke har noe annet valg . Livet vårt gir oss de utfordringer som jeg også du selv måtte trenge for å tilegne vår kunnskap til verden .

 

 

Dette ved at vi kan føle at ting er ikke lett , eller hele tiden kjenne oss som ett offer så har vi i grunn for  mye tid . For å dvele over det som er sart . Det bidrar ikke til noen vekst i livet tvert i mot . Det er det samme som motstand som gir det ingen suksess. Jeg så i går kveld på en serie om Arnold som har vært den store kroppsbyggeren også hvordan han tok seg frem i verden . Dette med å sette seg mål for hva vi skal lykkes med så er det å se målet ditt hele tiden . Da visualiserer du de .  Arnold gjorde akkurat det samme som jeg gjør daglig for at jeg skal nå de , se de fremfor seg. Fokusere på ett nytt mål etter at en har lyktes med et nytt mål . Dette å være sulten for å lære også tilegne oss mer kunnskap også seier er noe jeg ser er en likhet mellom meg å Arnold . Selv om vi er født inn i ulike års tider så har vi akkurat det samme synet på fremtiden vår vi skaper den selv også det vi ikke har klart å få til det må vi øve på.

 

 

Jeg kjente meg så igjen i dette med å vokse opp i en familie som ikke er bra….

 

Dette å se hvordan han hadde taklet å få mye bank også dårlig oppvekst var å gjøre det bedre enn de . Dette med å bli en faiter etter å ha levd under tortur som jeg definerer det så er det akkurat det samme som jeg har opplevd dette med å bli overlatt til seg selv å ingen som bryr seg om deg så blir du jo sterk av det . Det vi ikke dør av det blir vi sterkere av å det er noe i det. Vi må bare fokusere på dit vi ønsker å være suten på å oppnå mer her i livet . Det er alltid hinder for oss alle før vi lykkes . Det er det som er vår motivasjon for å lykkes , jeg ser dette så tydelig selv . Jeg vet aldri hvor mye jeg får inn klarer jeg meg . Dette med at jeg klarer meg så bra som jeg faktisk gjør så er det perfekt i hensyn til alt rundt livet mitt at jeg aldri gir opp mine drømmer .

Dette med å se en likhet med meg å Arnold har jeg ikke før tenkt på som jeg tenkte på da jeg så serien på netflix i går jeg   har egentlig sett på han som en dyktig person men , da en ser at måten en lever på selv om han hadde andre planer for livet enn jeg så hadde vi akkurat de samme metoder for å manifestere det livet vi drømte om. Det handler om å tru på det vi ønsker oss i våre liv.

 

 

Startet prosessen

 

Jeg har nå fått startet prosessen med å gjøre klar for å trekke ut alt som er bra i løvetann for videre å lage salve og krem av denne blomsten . Dette med å se at jeg klarer absolutt alt jeg har satt før meg er noe jeg gleder meg så til så er det å ha de i krukker som er sterilisert for å ta i mot salver . Dette livet mitt med å gå litt nye veier her å lære meg noe helt annet er akkurat det samme som Arnold gjorde da han sluttet med å være kropps bygger å konkurrerer , han sluttet da han var best. Så er dette med å la andre slippe til noe vi alle skal være mer på. Det er alltid noe godt som kommer ut av at jeg eller du gjør det vi drømmer om .

 

Da jeg ønsket alle sammen en nydelig jul i fjor så fikk jeg denne meldingen i fra en kompis av ene sønnen min .Du er så dyktig å stå på du er ett stort forbilde for mange som ser opp til deg. Dette med at jeg fikk en slik hyggelig melding på at jeg var en fantastisk mamma som alltid så de andre for det de var var noe han så opp til at jeg var så inkluderende . Dette beviser jo at jeg gjør de rette tingene . Det at jeg er tydelig i blant er bare når jeg må. Dette med at jeg ser nå mer tydelig at jeg har gode forutsetninger for å lykkes mer så er det disse gode ord som gir meg en indre glede av at jeg er bra for mer enn bare noen .

 

Jeg har planer om å endre så mye her å jeg har avsluttet mitt hemmelige prosjekt som enda ikke kommer til overflaten . Dette med at en ikke får det til eller at andre funksjoner ødelegger er nok en grunn tenker jeg her . Så derfor så avsluttet jeg med å knote med det jeg ikke pr dags dato klarte å få til . Da er det heller mer tid nå til de andre prosjekter som jeg skal gjennomføre her . Så jeg blir ikke arbeids ledig med det første . Det er jo i grunn veldig hyggelig det.

 

Jeg vil ha en klessnor som er bygget i tre som er på den riktige romantiske bonde stilen jeg . Det er noe jeg har i grunn hatt lyst på lenge men jeg gleder meg veldig til å kunne få det til . Det er noe som er mulig å gjennomføre så er det også noe jeg gleder meg til å kan ta i bruk . Det er noe eget med å henge ut sengklær ute de dufter så godt etterpå.  Så er det å få laget ett lite røykeri er en plan jeg har hatt i år som jeg gleder meg veldig til å kan få til . Dette med å ha det også på agendaen tenker jeg at jeg skal få dette til . Jeg har andre planer som jeg skal få til å gjennomføre men det forblir enda en hemmelighet til det er en realitet å jeg har det her i åkerne min som jeg alltid definerer min hage. Jeg gjør nå hel omvending her ute . Dette med å endre på hva andre en gang startet en prosess med for over 20 år siden .. eller det er jo faktisk 38 år siden de gjorde det . De hadde bodd her i 20 år da vi flyttet hit . I år har jeg bodd her i 18 år helt sykt egentlig men jeg har aldri i mitt liv hatt et hjem der jeg har hatt like lenge tilknytning til som barn , men i oppveksten så bodde jeg 33 plasser så det er jo ikke så rart at jeg ikke kunne ha klart å fått det til … ikke sant ? jeg er så takknemlig for at jeg er så dyktig med å se ting i fra det positive lyset jeg selv om en også i blant er negative men det er følelser som skal ut som er underliggende . Dette med at jeg ble påført en del traumer i min oppvekst med det livet jeg fikk så har jeg i dag klart å fått ett  nydelig liv fordi jeg ikke kopierte det jeg mottok , jeg endret dette om til å gi kjærligheta å kutte de som ikke gjør meg godt. Det å kutte relasjoner som ikke gjør oss bra er viktig for vår fremtidig vekst . Det er noe vi må ta innover oss i dag. Vi kan ikke utsette en endring vi må gjøre det nå . For å kunne få det så mye bedre. Jeg ser virkelig fram til alt nå jeg skal gjennom jeg ser at jeg er så tydelig på rett hylle . Dette med å jobbe dedikert fremover så vet jeg at til slutt er det jeg som er vinnerne å det er noe som jeg oppriktig gleder meg til å formidle videre . At du lykkes med dine mål også ambisjoner men du må aldri gi opp gjennomføre det som er viktig så lykkes du .

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika