Yes do it more ❤👈

Hei 😘

En flott uke er påbegynt , bare å starte dagen med sol å varme. Deilig å våkne opp til en Mandag .

Er en ny start, godt å jobbe med frilans jobben min.  Det å levere varer . Kjøre ut kataloger er så gøy.  Få kunder på besøk , å flytte mellom ordene.

Viktig at en lever å tar seg god tid til å leve livet. Det å ikke bare eksistere men realiserer det en har bestemt meg for å gjøre.

Når en har huset med et halvt fotballag næsten 😘då e det alltid nok å fylle dagene med.

Det å planlegge fremover hva vi skal kose oss med til jul.  Så er det å lage hjemmelaget mat.  Utrolig artig, noe jeg oppriktig elsker å gjøre.

Bare det å forberede seg til å produsere litt.  Kommer til å bli kanon godt, elsker å jobbe målrettet å samtidig lage mat.  Bare det å lære ungene opp til å bli like glad i å produsere god mat . Er også viktig, å holde på gode tradisjoner 😘

Det å bevilge tiden rett fremover kommer til å bli kanon godt,  jobbe bedre med frilans jobben min, sette meg mål som jeg ønsker å realisere.  Det å vil nå de , er noe jeg oppriktig ser fram til å jobbe mer med .

Ofte så utsetter vi det vi vil oppnå.  Det å se potensielle kunder bare vaser av sted, å går uten at de vet om produktene som jeg selger.  Så skal jeg promotere meg mer , å bli flinkere til å gled meg til oppnå mer i det jeg drømmer om.

– Opplever at bare 1 dag borte i fra alt , har påført meg masse mer energi, tenk deg om en hadde gjort dette oftere fremover .
Hvor mye det kan utgjøre en større forskjell i livet mitt.

Bare å finne gnisten tilbake 😘gleden over å strebe etter å lykkes. Bare det å ladde opp batteriene igjen det kjennes ut som en ny start for meg 😘Bare det å ligge på hotell, sove litt med masse latter kule 😘 godt å spise god mat, er luksus. Det gir mer tilbake enn du faktisk aner. 
Har allerde sett på nye hotell opplevelser, fordi vi trenger å reise bort litt . Å null stille oss.  Bare det å slippe mas å fjas, bare det å få være meg selv og tilføre kroppen ro. Er det  sanme som balsam er for vårt hår. 😘

Derfor må vi aldri glemme å ladde opp batteriene, våre slik at vi har lettere for å klare å stå på litt mer, utvile nye muligheter, eller bare være på stede hvil. 

Det å ta kontrollen over hvordan jeg ønsker å leve.  Er også meget viktige.  Vi må avpasse for hva vi ønsker å være med på .
Fordi det å gi vår tid til de som ikke vil bruke den, er heller ingen vits å planlegg så mye med.  Det å prioritere det som betyr aller mest for meg, er også det som er primus motor fremover.

Ha en magisk mandag ❤🙏👈

Perfekt helg ❤👈

Hei 😘

Det å reise bort sammen med flotte folk, er så godt.
Det å ladde opp batteriene å gjøre noe annet , betyr mye for oss alle.

Bare det å være i et annet miljø å se andre mennesker. Så åpner vi oss mere opp , til å gå en ny uke med masse gleder å ny energi til å ta fatt på nye muligheter.

Dagene de går unna, helga blir akkurat som vi selv bestemmer oss for hvordan den skal bli 😘

Kjenne godt at helgen har gjort mye godt, ved å ladde opp batteriene, spise masse god mat å ikke minst ha latteren på lur hele tiden 😘

Det å fokusere på å ta vare på deg selv, ladde opp batteriene, også reise bort sammen med gode venner ❤ Så gir det mye tilbake. Vi tilfører oss mer energi, Livs glede, vi øker gleden over å ha det godt i livet. 

Tilbringe tid sammen, å bare det å trimme lattermusklene i helgen.  Har vi så absolutt klart å fått til . Alt har vært gøy, både det å bestille så enkelt som karbonade smørbrød med erter å løk.  Bidro til at en lett kom på en situasjon som bidro til en ny latter kule.  Det gjør så godt å kjenne latteren klirrer lett sammen 😘

Det å tilbringe tid sammen er viktig, det å gi meg selv fri i halve helga til å nyte stunden sammen.

Det å ha brukt en natt på hotell overnatting, føles meget god.  Bare Det å gå  ned til dekket bord, å ha latteren på lur å møte nye folk å samtidig ha fri var en nydelig følelse.  Kommer til å bli flinkere til å prioritere dette fremover .

En trenger ikke å reise så langt unna før å oppnå kvalitets tid. 
Det å ha perfekt reise følge betyr også mye 😘

DETTE ble så avgjort ikke den siste turen vår , kommer til å prioritere dette fremover helt klart ❤

GLEDER meg oppriktig til å  ta fatt på ny uke , etter denne flotte helga, nå etterfulgt med kvalitetstid sammen med ungdommen ❤🙏

Ha en magisk søndag ❤

Skap deg en magisk ❤🙏👈

Hei 😘

Det å vite hva en ønsker å oppnå er noe en setter høyt på listen over alt en skal oppleve å gjøre.

Bare det å utvikle seg selv mere , bare det å finne ut hvordan en kan utvile stasjonen, eller se hva som skal til før å lykkes med nye muligheter.

Møtte en kollega i fra meyergården tiden, deilig å utveksle opplevelser som vi sammen skapte der .

Hadde veggene der kunne prate, så hadde mange hatt det sinnsykt gøy.

Gode minner, gir meg enormt energi til å glede meg til fremover.  Til nye muligheter, å gode opplevelser.

Merker godt at jeg er under kontinuerlig utvikling, skal…skal ikke… tempo, arbeids kapasitet å arbeids moral er det noe jeg har.  Så er det nettopp det.

Gründer livet passer meg perfekt, liker å jobbe målrettet å utvikle seg mere.  Bare det å bestemme over minn egen tid.  Betyr enormt mye for meg.

Bare det å jobbe ut det en tror på, så kommer jeg meget langt.
Alltid gøy å få gode tilbake melding på jobben en gjør i mitt eget.
Det å møte på potensielle nye kunder.
Som forteller meg at de hører mye skryt av jobben en gjør i Gruben Massasje.

Det betyr masse å få denne tilbake melding på jobben en gjør.  Det gjør at jeg gleder meg enormt til å stake ut en stø kurs i det jeg drømmer om.

Det å jobb litt som servitør gjør at gamle kjente kommer en i kontakt med.  De en hadde som kunder der jeg jobbet før . Alltid hyggelig å møte igjen folk som en ikke ser så ofte.  Bare å veksle noen ord er så gøy.

Det å ha gode relasjoner mellom mennesker er det som forteller oss om vi er på rett plass i livet.

Skap deg en riktig nydelig kveld 😘

Yes Fredag

Hei 😘

En nydelig fredag å våkne opp til , kaldt ute men bare å kle på seg ekstra.

Siste fredagen i oktober, Woow dagene de går unna må si det.
Bare det å ha nok å gjøre å vite at en har det så godt.  Betyr enormt mye.

En trenger ikke all luksus men bare det å ha nok å gjøre slik at hjulene går rundt.  Så er jeg fornøyd.

Ikke alltid en tenker over hvor heldig en er . En har det godt på mange plan , bare det å fylle dagene med nok  gleder som igjen bidrar til økt lykke.

Ved å presterer så får vi en mestrings følelsen som gjør at vi blir mer lykkelig.

Tenk helg igjen, ukene de går unna.  Fortere enn vi klarer å reagere.  Helga kommer til å bli minne rik.  Ser oppriktig ser fram til å nyte den sammen med bare flotte folk.

Bare det å ha noe å se fram i mot, betyr mye for oss.  Det å realisere det vi har bestemt oss for å gjøre.  Gjør at  vi har brukt vente tiden rett. 

Nyt dagen din godt 😘 Det skal så absolutt jeg også gjøre.

Nattens Refleksjon : Hele tiden gjør vi ting som hindrer oss i å utvikle oss mer.

Hei !

 

 

Det å starte dagen veldig rolig, gjøre helst kun det en må gjøre er godt . Hvorfor skal vi hele tiden være for ande ? Det å hele tiden være tilgjengelig ? 

å hele tiden må svare andre ? En begynner å bli en smule lei av å hele tiden må være tilgjengelig  å være på nett så er det også lov til å stenge helt av å være kun for seg selv . Det har jeg gjort i dag, en trenger en pause i fra alt , ikke alle som skjønner at det faktisk tar på om alle forlanger et svar hele tiden at en hele tiden må bruke tiden på svare på ulike sosiale medier , så kommer jeg nå fremover til å stenge mer av der , kun fokusere på det som er primært er viktig privat også jobb . Det som ikke er viktig kommer jeg nå ikke til å bruke noen tid på har nok med å svare kunder i mitt eget å holde den kontakten oppe , så en må avslutte ting som bare tar tid. Det tar veldig mye tid bare å svare , svare å sende snapp også forventes det jo så klart hele tiden svar, kjent det her om dagen at jeg ble så dritt lei av å bruke tiden min så mye på unødvendig ting , der jeg heller kan bruke tiden min på bokprosjektet mitt å ha mer fremdrift der .

 

Hele tiden gjør vi ting som hindrer oss, å ting som gir oss mer fart i å få fremdrift. Det å være seg selv ,  stå på å aldri gi opp er en god fremdrift. Det vises godt om en har gode hensikter å vil gjøre en bedre jobb. Det å utvikle seg mer er også noe som er så gøy å lære å se at både en selv også de rundt meg har det godt . Det betyr enormt mye at vi alle sammen har en god energi rundt oss. Bare det å se at en lykkes mer , en lærer mer å en klarer å stå  i ting som ikke alltid er like lett. De opplevelser som vi kommer i , eller møter på de skal vi lære av , selv om enkelte opplevelser kan virke skremmende å skummelt så skal vi våge å møte nye veier i livet . Det at vi avslutter noen kapitler i livet vårt er bare sunt ,de er med på å åpne opp for mer utholdenhet , nye opplevelser som vi også blir tiltrukket av . Det å stenge en dør for å glede seg på nye opplevelser som alltid kommer til oss da vi er klare. Vi må gi alt tid , vi må være tålmodig uansett hva vi venter på , vi må lære av situasjonen som vi har avsluttet, ikke bare gi de andre en skyld men en må lære av det å gå videre. Om vi hele tiden snakker om negative opplevelser så tiltrekkes vi også av nye negative opplevelser , det er ikke ønskelig men vi må heller fokusere på hva vi heller vil oppleve å ta imot det nye som kommer til oss med strak arm.  

 

Det å snart kan juble over 1 års jubileum , i bedriften min så kan jeg se hva har jeg gjort bra også hva har jeg gjort mindre bra… Det er slik at vi lærer da vi gjør feil , en må heller bare juble at bedriften har gått så godt å  mange trofaste kunder booker til stadighet ny tid i Gruben Massasje . Det å se hvordan en har drevet skuta så viser det også at jeg har jobbet mye , hele tiden har jeg jobbet for å utvikle bedriften min på sosiale medier, det er ikke så lett å stå på alene men jeg synes jeg er tøff som aldri gir opp , står på å brett opp ermene å jobber hele tiden. Det å ha kommet i fra nattskift å ha hatt kunder i mitt eget til langt utpå ettermiddag , er ikke før amatører det er en jobb som en gir av seg selv 100 % derfor så er det så godt å avslutte noe som hat tatt mye tid , slik at jeg kan bli enda flinkere i mitt eget å klarer å tilføre meg å mine arvinger nok inntekt så vi har hodet over vann. Det å lykkes i dagens samfunn er ikke alltid like lett, en må promoterer seg selv . Det å ha mange nok følgere så merker jeg godt at jeg får mer snakk om bedriften min. Det er viktig i dag at folk prater om at de er fornøyde , det å få høre i fra kundene at de er så fornøyd å at de har fremsnakket meg er musikk i mine ører. 

Vet mamma hadde smilt i fra øre til øre om hun hadde vært blant oss nå , hun hadde sagt hva var det jeg sa til deg Elin – Weronika ? Mamma ønsket at jeg skulle drive med dette på heltid , men jeg skjøv det alltid bort fordi jeg glødet å brukte tiden min på masse annet vas. Det å prioritere feil gjør vi alle i livet vårt , det er det å være et menneske men det å ta en snu operasjon å  prioritere andeledes så kan vi alle klare å lykkes med våre drømmer , vi får til akkurat det vi selv bestemmer oss for , derfor så skal jeg bli enda flinkere til å disponere tiden  min bedre å ikke vase den bort . Da tenker jeg på andre prosjekter som jeg ønsker å realisere , som enda er i tenke boksen , liker å ha noe kun for meg selv , det å være en mystisk blid person er digg , en å være en mystisk sur person skjønn du ? Du lykkes med dine ideer om du vil det å du er motivert , bare det at jeg selv har satt meg så på kartet er gøy. 

Det å møte på gamle skole venner i fra gymnas tiden da vi var rødruss sammen , er kult det at de har fulgt med meg om Gruben Massasje å legger merke til hva jeg gjør er veldig hyggelig . Det viser seg at jeg er blitt lagt merke til helt klart.

Bare det når jeg er på jobb på NO 3 ,  så fikk jeg spørmål ifra en gjest er det ikke du som er ho massøren ? Jeg svarte ja det stemmer det, hyggelig gjest som bare ville promoterer meg . Da gjesten forlater lokalet så sier jeg til han mens vi prater litt hyggelig å se deg igjen – Der jeg bruker å drikke kaffe sammen med noen venner , er også gjesten mye også . Så sier han ååå ja det er jo du som er dattra til vedmannen . Ja stemmer det måtte jeg bare avsløre .

 

Ha en magisk natt – Alle flotte mennesker  

 

 

 

Tiden modnes – Vi er klar , ferdig Gå !

Hei dere .

 

Deilig dag må si det , det å være min egen sjef å få lov til å være så heldig å kan utvikle mitt eget pluss at jeg er så heldig å få jobbe som servitør igjen der en på nytt henter opp de egenskaper å det en kan er så digg. Bare det å møte så mye flotte folk er så gøy , det å få lov til å jobbe sammen med trivelige folk er for meg en rein glede. 

Det er sunt å avslutte et kapittel i livet , det å kutte ut noe har lenge vært for meg ikke så lett , du vet en holder på mye som en ikke alltid burde gjøre. Det å kjenne energien blomstre i meg, selv om dagene i servitør yrket ikke er det letteste men det gir meg enormt masse glede å bare det  bytte miljø er så godt . Dette burde flere ha gjort oftere, men jeg er takknemlig for at jeg endelig fikk fingeren ut … Vi skal alltid være til for andre , så glemmer vi så klart bort oss selv , derfor så er det nå så godt å ha tatt denne beslutningen som har pågått en stund i mitt indre. Det å ha mange jobber er ikke alltid like lett , det å holde kursen på rett vei da en ikke trives 100 % alle plasser så har en lett for å gjøre dårligere jobbe på alle plasser. En er i dette fordi en ikke har nok guds eller er redd for å såre  men hvem er det i grunn vi sårer mest ? Det er så klart oss selv , en blir energi løs også er en for lenge i det en ikke gløder like mye for , så blir en bitter å grinte  kjerring noe ikke jeg vil kjenne meg igjen som eller se meg ut ifra min egen kropp at jeg blir et ufyslige mennesker som ikke viser andre respekt å glede. 

Så jeg er så glad for at jeg trekker meg i tide mens jeg smiler å har det godt på alle nivåer i livet mitt , det å lytte til kroppens signaler hva en liker også hva en vil ha mer av … Så forteller kroppen å sinnet vårt veldig tydelig hva vi ønsker mer av å hva vi ønsker mindre av. 

Bare det å lære seg et nytt system er vanskelig i seg selv , men det å holde på noe fordi en må tjene penger å ikke vil være i det … så yes gledelig å se fremover da en lukker døren bestemt , så kommer det godt ut av det til slutt. Nye dører åpner seg for meg , merker det allerede godt at jeg har kunder i mitt eget som ønsker at jeg skal lykkes mer , med min bedrift . De framsnakker meg å vil at jeg skal få mer økning , kundene mine de er gull ser at jeg har en periode som jeg har jobbet masse med å få mye å gjøre , jobben jeg har gjort kvar uke siden jeg startet opp bedriften min i fjor , har vist seg at det gir avkastning fortid kundene de er fornøyde med jobben jeg gjør. Bare det at jeg aldri har tatt fri i fra jobben bruke på meg selv , bedriften også egen tid også salgs jobbene mine også servitør jobben min får jeg bedre tid til å bli enda flinkere i . Det å stå på å vil bli flinkere må jo hele tiden være et mål ellers så kan vi bare kaste å avslutte. Det å gjøre feil er det som må til for å nå toppen selv de som er på toppen i dag ,de har gjort mange feil de også . Det vis seg også at jeg våger å vil lykkes med mine mål. Det å ha vært i andre jobber som jeg nå har trukket meg ut av, så tilfører jeg meg selv mer tid til å klar gjort mange dramatiske feil , men jeg ser at vekst kurven i den nye jobben min , har vist seg å være bratt men jeg er kommet meg mer å mer , deilig å kjenne at en har funnet seg til rette i miljøet også det å vite hva en serverer ikke minst , så ser jo også gjestene at jeg er mer trygg å vet hva jeg holder på med …  det å seire over det en ikke helt kunne i starten , så ser jeg at selv om jeg hadde kunnet vært mamman til flere av mine flotte kolleger så er de skjønne alle som en , det å være en av de å lære av hverandre å samtidig utvikle meg som menneske så gjør vi det i et nytt miljø , det å våge å være sårbar å kjenne litt på frykt å stå i det så vinner vi til slutt , bare det å ikke gi opp er også et godt tegn for oss slitere. 

Bare det at jeg selv bestemmer for når å hvordan jeg vil jobbe , er så godt å planlegge min egen tid er så deilig . Ser så frem til å bli flinkere til å jobbe med bar å lage mer drinker som jeg gjorde da jeg var i 20 årene også 30 årene så da jeg er i 40 årene så er jeg tilbake i et team som er aktivt å jeg digger det rått , jeg er skapt for å jobbe i hektisk miljø også det å må lære seg fort å aldri en dag med de samme gjestene er noe som gjør at vi hele tiden blir trenet opp til å bli flinkere til å se deres behov også selge mer til de, det er noe en liker veldig godt – Livet smiler da en kommer hjem fra et godt skift i dag , jeg har jobbet i mitt eget først å hatt en flott dag her hjemme , sto tidlig opp å hadde sovet en meget god natt , dagen lovet godt allerede da jeg kom opp , da du smiler til ingen ting så skjønner du selv at dagen den blir bare mer en bra. Derfor så skap deg hele tiden gode øyeblikk som du kan bruke som gode knagger for å nå fram dit du måtte ønske . 

 

– Skap deg en fin dag du også – Gode ønsker til deg –

 

 

 

Kvalitetstid 🙏😁

Hei 😘

En nydelig morgen å våkne opp til , bare det å disponere tiden min selv.  Å kan sløve litt ekstra er digg.

Det å jobbe i Dag hjemme fra, like jeg veldig godt.  Bare det å få ordnet mye her med praktiske oppgaver.  Det å haste av sted.  Eller ha for meget å gjøre er ikke alltid like lett.  En må stoppe opp litt å ha det litt roligere rundt seg.

Det å våkne opp tidlig å være så uthvilt er veldig godt.  Det å være på rett kurs i livet er så godt.  Det betyr at en har det så godt.

Livskvalitet handler ikke bare om penger å status.  Det handler om å finne sin plass i flokken. Ha det godt å våge å være uavhengige å være seg selv.

En opplever at noe kan være en utfordring.  Men det løser seg alltid om en vil møte på de situasjoner som kan være en utfordring for oss.

Vi opplever om vi klarer å løse problemet som oppstår på en god å reflektert måte. Så styrker det vår selvfølelse å styrker oss mer enn om vi ikke tar grep i vårt eget liv.

Det å ta ansvar for hvordan vi velger å leve livet vårt.  Er også med på å påvirke våre håpfulle.  At de ser hvordan vi håndterer ulike opplevelser å bare det hvordan vi velger å løse problemet.

Det vi ser kopierer vi, om vi ikke er sterk til å gå våre egene veier.

Derfor bruker jeg alltid mye tid på å reflekrere over situasjonen som en opplever eller plutselig  opplever .  Er det noe jeg opplever som negativt.  Så går jeg alltid min egen vei.

Det er veldig viktig å føle seg godt frem 😘

Skap deg en riktig god dag 😘

Jeg vil lage mere spor etter meg 😘😍❤🙏👈💯👈

Hei 😘

Ny uke er så deilig å ta fatt på 😘 Mandag å ny start.

Denne uken starte godt med mye å gjøre i mitt eget, det å jobb nå beviser Også for meg hva som bor i oss.

Bare det å få nye kunder betyr enormt 😍 å samtidig få høre at kunden har bare hørt god omtale om Gruben Massasje 👏😘🙏😁 meget meget takknemlig må si det 🙏😁

Åsså skulle kunden promoterer bedriften min ❤👈

Takknemlig å på rett kurs i livet mitt helt klart ❤

Bare det å se hva som skal til før å lykkes, se at hardt arbeid å stå på så LYKKES en med både fremdriften også veien framover.

Det å avslutte et kapittel i livet er herlig, det gir meg enormt energi til å utføre mer i andre områder.

Om vi står i ting som er vanskelig så avslutt de så en får ryddet bort negativ energi. Det å se hva som skal til å ha gode relasjoner mellom det en gjør.

Ofte så kan en føle at når en endelig har våget å ta en risk i livet så taper vi… jeg er heller i den oppfatningen at om vi tar en risk så vinner vi så absolutt mer en vi taper.

Uansett livet mitt å ditt liv blir så klart slik vi velger å leve det .

Jeg vil lage mere spor etter meg, helgen har vist seg at jeg har tydeligvis laget mange spor som flere har merket seg ved.  Det å kan ulike jobber betyr også at en er mer kreative å ser løsninger fremfor å bare være i det trygge å vanlige.

Bare forfatter rollen min kommer nå mer tidlig fram.  Mystisk menneske😘

Hele tiden kommer jeg til å utvikle mitt språk, skrive ferdighet  Ved å blogge kvar dag.  Blir akkurat som en av nærings toppene som heller aldri har en eneste dag fri, må skrive til magasinet. 

Da kjente jeg meg enormt igjen, men ved å reflekrere, skrive, skildre å undre.  Så blir vi du å jeg dyktigere.  Ved å modnes.

Derfor er det så godt å ha god tid til å jobbe målrettet å ikke ha frist for bokprosjekt enda.  Det skal være gøy å samtidig kunne hjelpe andre mennesker som står fast. 

Det å bite litt ifra seg, gi litt mer fan i å leve A4 liv , trå litt nye veier, for å LYKKES så må vi også ta ærlige valg i livet.

Ikke alltid de rundt oss skjønner hva vi tenker med våre drømmer. Det er så klart ikke alltid alle skjønner hva som er grunnen til målet vårt.

Det som betyr aller mest for oss er at vi selv skjønner hva vi driver henne å skaper oss mer kunnskap å kan  påvirke størrelsen på resultatet i det vi ønsker å utvikle 😘

Jeg opplever ofte at folk ikke helt skjønn hva som driver meg, hvordan en klarer å press meg så hardt som jeg gjør.  Det som hele tiden er viktig er at en hele tiden har det gøy på reisen til suksess 😘 drivkraften bak fasaden er at jeg skal lykkes med mine mål. Da må en jobbe ved siden av mitt eget.

Det å jobb nå kun som servitør og selger er gøy, å ha mindre områder å forholde seg til.  Det å minimere tiden min til å jobbe i godt miljø som også gjør mer med oss som mennesker. Vi trenger å være i sunne miljø, der vi er oss selv også utvikler oss mye mer .

Det å være ærlig at en trenger luft i fra det en vil avslutte.  Så er det mye bedre enn å stå i noe som ikke fører til økt lykke. 

Det å høre andre refererer til at de har jobbet i 25 eller 30 år i samme yrke.  Gjør ikke til at jeg blir imponert over det , med mindre om de selv er gründeren bak fasaden.  Da er det noe helt annet.

Det å tilegne seg mer kunnskap som vi kan lære av, lære bort også øke vår forståelse for hva som er lykke?

Hva som betyr aller mest for oss?

Så må vi så klart leve et liv som gir oss mer energi, livs glede, tar vare på helsa vår.  Bare det å lære av de feil som en til stadighet gjør.  Så kan vi alle bli hele tiden mye bedre.

Det å vise omsorg å bry seg om andre mer er også viktig.

Det ser jeg i jobben min i Gruben Massasje og selger jobbene også servitør jobben min at det å vise omsorg å omtanke betyr masse.  Vi vinner mye der 😘

Forfatter rollen min, den er også en rolle der jeg er en formiddler som skal veilede deg å andre igjennom traumatiske hendelser.  Informere hvordan det livet har vært å leve i . Det å vite hva som bor i de vi tror vi kjenner er for mange av oss ukjent hva som river å sliter bakom gardinene….

Bare det å ikke vite er da ikke lett å vite hva skal jeg jobbe etter for å se.  En må hele tiden ha en knagg å henge både erfaringer, opplevelse osv.

Bare det å se det i hvitøyet at alt er ikke ok , selv om det er tilsynelatande ok … En refleksjon mellom linjene, mellom falske neggler , glitter og Glamur.

La deg ikke lure av flott fasade, det er ikke gull alt som skinner….

Skap deg en riktig god uke 😘❤🙏💯👈

En må bli med i flokken først og fremst ❤👈

Hei 😘

Lørdag er ofte en dag en drar til byen på café å nyter, ser på folk å bruker tiden på venner, familie, å nytelse.

Livet jeg lever nå er full fokus på jobb, karriere å klatre opp i gradene i gründer jobben.

Det å promotere meg selv, det å jobbe i servitør yrket igjen.  Gir meg masse god energi til å stå på litt mer enn normalt 😘

Det gjør også at jeg møter på mange potensielle kunder i mitt eget også. Det å være synlig er viktig. 👏💯👈

Så min lørdag var først jobb i mitt eget , så i servitør jobben min, digg å være mer aktiv i et nytt miljø. Vi trenger å tvinge oss i noe annet.  Som gjør at vi får et annet perspektiv og fokus.  Merker godt på meg selv at kroppen å sinnet mitt trengt miljø forandring.

Mange sutter å jammer over at jobben er kjedelig å tung.
Må si ingen av jobbene JEG har er lett .

Gruben Massasje også servitør jobben min, er krevende.  Det som er viktig e at en trives i jobben en gjør. Så blir også jobben selv om den er tung lett å gjøre.  Fordi en trives i jobben. Ha rett fokus ❤👈

Trivsel å finne sin pass i flokken.  Er viktig, før å mestre å lykkes videre.

Det å få kunder som åpner opp til nye muligheter for meg e vidunderlig.  Det å ha fått hjulpet kunden, slik at livskvaliteten å at de kjenn at jeg har bidratt til å gjøre en større forskjell er for meg vidunderlig.

Det er musikk i mine ører, å gledelig at jeg klarer å flytte fjell.

Da jeg Gründet fram Gruben Massasje, Hadde jeg kun 1 som heiet meg opp å fram.  Som jeg våget å fortelle dette til utenom mine barn.

Da bedriften var et faktum så fikk alle vite det .
Det å se hvor mange som jeg har hjulpet i fra i fjor til nå er så gøy.

Å kunden JEG Hadde i dag , vet jeg kommer til å kan hjelpe meg mer opp å fram.  Det å utgjøre en større forskjell.  Det å være genuint interessert i jobben min, mennesket, å ønsker å hjelpe de som booker tid til meg.  Det å både høre at de sier at de skal komme snart tilbake. Fordi dette var kanon bra 👏❤💯👈betyr mye

Har allerede fått faste kunder ifra Mosjøen Også 👏👏👏👏

Når en ser hva min lørdags fra morgen til kveld har vært.  Så er det verd det . Når en kjenner kroppen stråle Også energien blomstrer.
Skal vi LYKKES må vi stråle. Skal vi gjøre en god jobb må vi også ønske å gjøre det.

Derfor så kjenn jeg så på kroppen at det å få lov til å kjenn at jeg lever.  Står litt mer på i perioder.  Så er det så avgjort verd det, når en ser hvilet resultat vi nærmer oss.  Gledelig å se helga passerer like hurtig som den kommer, å vite at jeg har bidratt til å gjøre mye bra for andre. 

Bare det gir meg enormt energi å glede til å stå på litt mer.

Ha en vidunderlig nydelig Søndag ❤

Wooow helg igjen ❤👈💸👈🤑👈😁👈

Hei 😘

Helgefølesen er herved sendt til meg å deg også.  Digg helger med masse jobb i bøtter og spann.

Servitør rollen er digg å ha i seg , det å kom jobbe med ulike gjøremål er viktig.
Digg å vite at helga passerer like hurtig som den kommer.

Det å starte helga med jobb i mitt eget, fikk mer booking i mitt eget til i morgen, digg å få slike gode meldinger…👏👏👏👏👈💯👏👈

Vi er alle tjent med at vi har gode hensikter med de mål vi setter oss.
Det jeg har planlagt til neste år, må vi få til å gjøre. Selv om noe kan bli litt kranglete, men uansett alt ordner seg for snille piker ❤👈

Ny bedrift under kontinuerlig utvikling 💯👏😘

Hvorfor har Jobb å karrieren vært så viktig for meg?

Hmm usikker på det , jeg er født inn i en gründer familie.  Der jobb å nye utfordringer alltid har vært et høyt mål . Då blir en også som opphavet sitt. Jobber å står på, å ser løsninger.

Framfor å male alt sort å ikke se løsninger på målet.

Det å realisere , oppnå noe ligger også i bunn.  Det å se bare hva Gruben Massasje har gjort, å hva mange kunder sier, at de er fornøyde 👏👏👏👏💯👈

Det betyr masse, også betyr det at jeg ser at jeg klarer å få til ting, som mange sikkert ikke hadde forventa. Det å lykkes er noe jeg oppriktig jobber mot.  Bedriften min blir 1 år i November, åh du må vite at jeg gleder meg til å kom dit å kan feire bursdagen til Gruben Massasje ❤👈

Det å få gode omtaler er en ting, det at kunder som har vært til meg, som framsnakk meg til andre er gull for meg.

《Det ser jeg nå resultater av gode omtaler ifra gode kunder. 》

Det er ikke alle som skriver på fb siden min at de er fornøyd, men de har fortalt alle de har møtt på sin vei at de er fornøyde.  Det er noe jeg oppriktig sett pris på.

Å få høre ifra kunden dette kan du 👏💯😊👈

Du er det rart jeg digger jobben min å ønsker å trekke meg 100 % ut av 2 jobber jeg har vært litt i. Det å begrense seg for å åpne opp for noe som kan å vil bli mye bedre.

Da må vi avslutte med det som ikke gir oss mer energi. 

Mange ganger er det vanskelig å avslutte… men en må gjøre det.  Det å avslutte noe er viktig, selv om en kan føle at en både sårer andre eller at en gjør ting vanskelig for andre.

Det å gå inn i høst mørke med god motivasjon, energi å stå på vilje.  Så vet jeg at nå å fremover.  Så kommer jeg til å være mye mer motivert å lettere å legge planer fremover ❤

Ha en magisk kveld ❤👈å magisk helg 💯❤😁👈