Årets siste dag 👌

Hei 😘

Årets siste dag 👌

Må si dagene de har gått unna 👌 litt surrealistisk at vi nå kan reflektere over hvordan året har vært .

Jeg ser heller mer framover, gleder meg enormt til å ta i  mot det nye året.

Mange sett opp nyttårs ønsker som ikke er gjennomførbare.  Jeg har sett at dette året bor det sinnsykt mye kraft også pågangs mot. 

Så kommer til å gi gass mere i år , har høye mål som alltid. 

En må ha mål skal vi ha noe å jobb mot.  Skal bli ferdig med bokprosjekt til neste år .

Skal utvikle Gruben Massasje enda mer 👌

Skal gi mere fan en  jeg gjør 👌

Jeg skal kun være meg den sarte karakteren som lever er bohem liv 👌

Blir godt å bruke siste dagen i dette året på pasienter som trenger mer omtanke.  Det gir meg enormt tilbake.

Med dette ønsker frøken STRØKEN deg en vidunderlig nydelig nyttårsaften.  Håper dagen din blir flott på alle måter . Være for de som trenger deg, gi gode ord til de som trenger deg 👌

Gleder meg til å gi omtanke til pasienter, det gir meg enormt tilbake. Blir fylt opp med Kjærlighet og glede . Det gir meg enormt tilbake, 👌

Takk til alle som har beriket mitt år , takk til alle som har formet mitt år i tykt og tynt , takk til dere som har vist meg ekte glede. Dere har vært fantastisk å ha i livet, utolig takknemlig for å ha en flott bukett med familie og venner, nære mennesker som en bryr seg om . Som har støttet meg når jeg har trengt det.

Ikke alltid de som er sterke sier i fra at de trenger litt omtanke, jeg er nok den karakteren 👌

Ønsker deg et riktig godt nytt år 🎉🎉🎉 håper du får et minne rikt feiring 🎉

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Ønsker deg en riktig godt nytt år ❤

Hei 😗

Tenk siste dagen i dette året er nå kommet .  Jeg har hatt et år med mange gleder , mange utfordringer som jeg ikke hadde ønsket, men heller ikke ville vært for uten .

Fordi vi lærer i alle situasjon som vi er oppi .  Vi lærer å kjenn oss selv ekstra godt på ned turer også andre mennesker lære vi også å lese bedre i situasjoner som vi ikke alltid er like forberedt på .

Livet er ikke bare Glamor også lykke det er alle faser.  Derfor må vi lære å takle de alle som en . Ofte så kan vi sitt å føle at dette fortjent jeg så absolutt ikke. 

Men jeg har ved alt jeg i år har måtte tåle heller, snu dette om til hva kan jeg så lære av denne situasjonen.

Januar ønsker jeg å dra fram vår minne rike tur til USA jeg å mine flotte barn.  Vi dro til Los Angeles, vår første tur til USA.  Vi fikk en opplevelse for livet . Lite viste mor selv da vi drar til USA at det kommer flere turer i år .

Februar ønsker jeg å dra fram at jeg og min eldste sønn drar til Las Vegas, en tur jeg gledet meg enormt til.  Det å oppleve gambler byen ble også utrolig spesielt.  Vi bodde på et lukksus hotell som var enormt stort .
Det å gå gatelangs å se på livet , se på mennesker som bor her ble veldig spesielt. 

Mars starter jeg opp med å skrive blogg , for å kunne motivere meg selv også deg leser . Mitt høyeste mål var å kunne starte opp min egen bedrift.  Så det var målet mitt med å skrive også det å kunne nå ut til deg, også kunne motivere seg til å ta acton i ditt eget liv .

April hoved fokus for meg denne mnd er å jobbe mest mulig, øke inntekter for å ha nok penger til USA turene våre . Jeg kontakter flere forlag for hvordan de ser for seg å kunne gi ut min bok . Som jeg enda ikke hadde startet å skrive på men hadde våget  meg å skrive et blogg innlegg om det.  Et forlag ringt meg tilbake, da jeg formiddlet mitt budskap så sa forlaget.  De hadde aldri opplevd at en som forhørt seg før hun hadde startet å skrive boken . Hun bare sa du e rå bare start å skrive .
Tårene rant etter den samtalen, utrolig beveget å rørt .

Mai  mitt hovedfokus er å skrive blogg, skrive på bokprosjektet mitt også jobb målrettet. Slik at turene til USA er innafor. 
Det å være motivator for mine barn også andre bidrar også til at jeg øker gleden ved å stå på .

Juni hovedmål denne mnd er å jobb også gjør en god jobb, se pasienten også være en god rollefigur .jobber mye så en skal ha god nok inntekt til USA turene.  Bokprosjektet mitt også huset står i fokus . Tiden strekker ikke helt til alt . Jobb også barn er hovedfokus hele året . Så kommer det som en velge mellom.  Vi drar til San Diego denne mnd , vi opplever at fattigdommen er stor også en større kontrast enn i Las Vegas . Det ble enormt sterkt å se når vi spiste middag på resturang også var det mennesker som måtte i søppla for å spise mat i fra de rike spor.

Juli jeg har hoved fokus på å få gjort mest mulig hjemme, få malet mer på huset mitt , da jeg er alene om absolutt alt så er det ikke så lett å vinne over alt . Har jobbet hele året 40 til 60 timers uke.  Så da skjønn en også at mye en velger bort som ikke gir mening.

Jeg kjøper meg min nye BMW x3 i en belønning til meg selv . Det å gi seg selv litt er også nødvendig.

Hovedfokuset er å ha det godt også glede seg på andre også bidra til de rundt meg hele tiden har det godt .

August  jeg å ungene drar på vår 4 USA tur.  Vi drar til Los Angeles.  Er der i nesten 14 dager , fikk feiret bursdagen min der , vi opplevde turen som veldig hyggelig på alle måter . Det å få oppleve å se en annen kultur også ser en hvor godt vi har det her hjemme. En ble satt en del ut , veldig spesielt.

Når jeg kommer hjem i fra USA, får jeg oppleve verket for aller første gang.  Ble tatt i mot med et glass vin i  døra.  En annerledes opplevelse som bare må oppleves.

En lever lenge på denne hyggelige stunden, som kommer til å bli en ny flott epoke i livet .

September fokuset mitt er nå på blogg, være aktiv på trim turer er veldig aktiv på mange områder .  En velger bort mennesker som en ikke trenge i livet .  Som er nødvendig også bidrar til at jeg har det godt.

Bokprosjektet mitt er også viktig fokus .

Oktober jeg begynner i en ny jobb jeg får en varm å god mottakelse som jeg skjelden før har møtt på .
Det å glede seg til å dra på jobb ble en sånn glede .

Bokprosjektet mitt også blogg er fast daglige gjøremål.

November jeg møter en del forandring, jeg er vikar på flere avdelinger.  Men jeg har plutselig ikke nok jobb til å klare meg økonomisk . Så etter jeg var på jobb, kjøre jeg rett hjem.  Også starter jeg opp bedriften min Gruben Massasje.  Får min første kunde den 14/11 utrolig digg å få lov til å eie tiden min selv.

Jeg lagde meg en Facebook side for å markedsføre meg selv .  Slik at kundene kunne nå meg lettere.

Når bedriften er åpnet så ryr det inn vakter i kommunen.  Så kjent på en god følelse av å ha nok også få en grei start også på Gruben Massasje.

Desember jeg har utviklet Gruben Massasje enda  mer, jeg har fått satt Gruben Massasje på kartet også jobbet med å nå ut til nye kunder som trenger en behandling.

Det å ha fått utviklet mitt eget firma er enormt hyggelig, spennende og en reise som jeg oppriktig ser fram til.

Det jeg har fått oppleve i denne reisen er også at jeg har sett sider ved meg som jeg ikke viste jeg hadde . Ved å våge så vinner vi mere enn å sitte å ikke gjør noe .

Gruben Massasje har hatt 53 % økning i kunde massen i forhold til november.  Godt å vite at kunden e fornøyd også når de skryter av meg etter de har vært til meg e stort for meg.

Det at jeg  jobber 100 % i tillegg til 3 salgs jobber e så digg.  Vi lykkes ikke om vi kun avventer å må se ting Ann. 

Alle mennesker som har vært med på å bidra til at jeg har hatt det godt. Dere er unik også utrolig spesiell . Dere har påvirket meg på deres gode kvaliteter.  Jeg ser oppriktig opp til dere som betyr aller mest for meg.  Dere har en enorm verdi pga hvordan dere er i mitt nærvær. 

Det å føle seg litt ensom i blandt er det ingen som tar skade av.  Det å vite at en behøves er det som betyr aller mest for meg .

Tusen hjertelig takk for alle dere som har vært for meg på alle måter, utrolig takknemlig for å ha dere i mitt liv. 

Ønsker deg en riktig nydelig nyttårs aften, håper dagen din blir nydelig 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad

Hvorfor undrer du sikkert på?

Hei 😗

Nest siste dagen i ette året 👌

Sitter å venter på en ny kunde, alltid spennende å få nye kunder som selv tar kontakt også booker time til meg 👌

Det er så vi har en forventning til oss selv også andre rundt oss . Ofte så kanskje vi skrur forventningene opp før mye også noen ganger så har vi ingen forventninger også blir vi tatt på sengen også blir vi overasket .

Det som er med oss mennesker vi behøver tilbakemelding på jobben vi gjør , også trenge vi gode konstruktiv tilbakemelding for at vi skal kunne bli bedre i vårt fag . Uansett hva vi jobber med .

Derfor når du jobber sammen med noen også synes du de er flink men kanskje ikke på alle områdene , skryt der de e flink.  Fordi da du får gode tilbakemeldinger på jobben du gjør , så vil du også gjøre det du ikke e så flink til enda bedre .

Hvorfor undrer du sikkert på ?

Fordi når vi får gode tilbakemeldinger på jobben så øker dette vår selvfølelse også mestringsfølelse.  Vi får større tro på oss selv .

Dette fungerer kanon privat også, så start allerde i dag å begynn å se andre, også gi mere ros .

Du øker gleden , også den indre styrken som skal til for å ha det godt.  Dette skal du tenk på, så får du også se gode resultater.

Den nest siste dagen også ha sovet aldeles nydelig, dagen i går spritet opp før dagen i dag . Derfor så må en være i gode omgivelser for å kunne ha det godt på alle nivåer.

Kjenn oppriktig at dagen kommer til å bli god på alle måter, det å bruke tid på ungdommen mellom slagene e godt . Vi haster ofte av sted, kjøring mellom jobb også kundene.

I dag blir det en slik dag , kjenn på det at det blir kanon godt når elste sønn får lappen om ikke mange uker. Kommer til å merke det stort .

En god kollega av han skrøt av min mamma Rolle her om dagen.  Hun syntes jeg var unik som sto på å hentet han til alles døgnets tider, slik at sønnen min kunne få jobb mest mulig på Cirkel k, det å være for ungene er viktig , det å være en god rollemodell for de har også vært enormt viktig for meg. 
Ved å vise de respekt og verdighet, forståelse også være kjærlig mot de er godt .
Det å bane vei for de er også noe som jeg også har gjort , en ser at en betyr mye for de , det som er viktig.

Det er kvardagen jeg liker aller mest , fordi hvorfor være spesiell kun på høytid? Jeg digg å være spesiell hele året jeg i kvardagen like jeg å utgjøre en større forskjell.  De som jeg bryr meg om merker alltid at dagene er alltid spennende sammen med meg 👌

Vi må våge å være oss selv, ikke være et falskt menneske, en ødelegg kun for en selv også bidrar det til økt frafall av gode venner og nye bekjentskaper blir ikke fast de er av og på .

Nå skal ha litt kvalitetstid før kunden kommer, ha en nydelig dag du 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Godt å kjenn at huset rister med flott pop musikk love it 👌

Hei 😘

Det å ha så flotte kollegaer e så digg, hatt verdens flotteste arbeids dag. 

Latteren har sittet løst må si det, skiftet gikk sykt fort i godt selskap.

Må si det e skjelden en oppleve så mye underholdende på jobb enn i dag, det å e så heldig å må kjør beboere på en tur, resultert i masse latter, kjent eg trengt dette .

Godt at en er en uredd sjåfør, all ære til meg 👌👍 det som e vi får det ikke mye mer artig enn vi selv lager dagen.

Men må si kroppen e god sliten etter først jobb i Gruben Massasje også på et fult ettermiddagen skift 👌

2 dager igjen til ny året e her, blir litt godt å kun jobb i mitt eget i morgen, håper flere kunder kommer i morgen  en det som er bestilt 👌

Godt å kjenn huset e fult av litt liv, musikk også god bakgrunns støy e behagelig i mine øra 👌 Det å kjenn at huset rister e digg kjekt å ha ungdommer som hold meg ung til sinds ❤

Skal utnytte dagen godt , nå e det kvalitetstid å bare være . En trenge også å vær på ladding skal en være god på alle plan så må en også gi egentid til en selv .

Blir litt julegave åpning på oss i morgen, har ventet med det til de små kom hjem 👌 så de er forventnins full , skjønn de godt julen er jo i grunn til ungene .  Selv om vi voksne liker den vel så godt som ungene. 

Tydelig at en er blitt voksen etter som en ikke lengre brenn for å må åpne gaver  som før i tiden .

Ønsker deg en riktig nydelig kveld du 😗.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad

Er super fornøyd 👌

Hei 😘

En nydelig morgen å våkne opp til, godt å være så uthvilt å klar til en ny dag 👌

I går kom små ungene hjem , var hyggelig 👌😗😘 spist pinnekjøtt å nyte stunden sammen med de e gull .

En må være i nuet utnytte stunden også tiden vi har til rådighet.  For å utrykke oss også være et godt forbilde for ungene. 

Det å gjør alt for de e gull, en får det tross alt igjen ved en senere anledning. 

Dagen i går ble magisk, kjent jeg trengt en flott opptur etter all støy som har vært.

Det å være på også må holde masken  herregud en e rå på det , var i butikken også møtt litt folk . Alltid godt å prate med folk .  Det letter liksom alt, også blir en mye liker da en får ting på avstand.

Fikk bestilling på Gruben Massasje i går, en som ønsket en behandling.  Det å ha noe å våkne opp til e så digg , kunden ble sykt fornøy 👌💪✌

Artig da de sier at se skal fortelle andre om at dette var bra, e jo akkurat som en er oppe til eksamen når en får nye kunder 👌

En merker godt at en utvikle seg godt når en praktiserer massasje daglig.  En må liksom ikke vær redd for å utvikle seg.  Ser at dette kommer til å bli kanon 👌

Den økningen jeg har hatt er flott tatt i betraktning at de fleste har stresset med juleforberedelser.  Så er jeg super fornøyd.

Som en venninne av meg sa etter jeg startet opp bedriften, du må ikke stress . Du kommer til å få økning men ting tar litt tid. 

Er super fornøyd så utvikle en seg i takt med at bedriften også modnes.

Godt at jeg er slik skrudd i hop at jeg ser løsningene framfor å se etter nederlag.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad

Ved å se dine GLEDER, bidrar også til at jeg har det godt!

Hei 😘

5 juledag også 2 dager igjen av dette året .

Å nyte stunden hjemme e så godt, høre musikken i bakgrunn, være totalt avslappet til alt . I grunn så har en det veldig godt , spesielt når en ser på enkelte som ikke har det fult så godt som jeg og mange andre har det.

Er utrolig takknemlig for at jeg har det godt, venner som bryr seg også en flott familie også de som står meg nær 😘 Takknemlig for at en er frisk også han jobb også glede seg på andre sine gleder .

Det å se du lykkes også ha det godt er oppriktig godt, det gleder meg veldig .  Det å kunne få lov å være for andre , det å bety noe for noen e også godt.  Dette som oppriktig betyr aller mest , har aldri gjort forsøk på å være en bedre utgave av FRØKEN STRØKEN, men like å sett pris på mennesker jeg bryr meg om også e glad i . Det gir meg enormt tilbake.

Vi setter høye krav til mennesker rundt oss , for at de skal passe inn i vårt mønster . Tenker vi over hvordan vi påvirker andre?

Ofte når jeg prater med mennesker så tenk jeg ofte på , de har en historie som er sær egen . De har en historie som kanskje ikke vi forstår men i møte med mennesker må vi åpne opp til å kunne tolke andre ikke bare tro.

Ved at vi sier ting uten å tenke så kan vi såre andre mennesker for livet. 

Det jeg registrerer på jobb i helsesektoren også i Gruben Massasje, der kommer jeg ofte tett inn på både kunden også pasienten .

Ved å gå inn i deg selv , gjør du ofte det ?

Vi kler på oss et skall for å takle ulike oppgaver også opplevelser som vi ikke alltid er forberedt på . Men før å eksistere så må vi ofte kle på oss et skall som bare er utenpå . Ingen som kommer inn dit om de ikke gjør seg fortjent til å bli mere kjent .

Dette er for å værne om oss selv , fordi vi ønsker ikke å vise vår sårbarhet til alle.

Vi er sårbare alle mennesker , tenk på handlinger også hvordan du er i møte med andre.  Fordi om ordene ikke var slik ment som det var sagt, vær snill å korriger også si heller veit du jeg ment det ikke akkurat slik.

Ofte så kommet tonefallet vårt også totalt feil ut , da har også meningen også budskapet to ulike meninger.  Du forstår sikkert nå at ved å bare bryt seg vei å ikke tenk så kan vi selv alene skap en situasjon som blir ubehagelig.

Derfor så er jeg så opptatt av å tenk over hvordan jeg selv er overfor andre . En vil ikke såre mennesker .

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Viktig å ha rett fokus så når vi dit vi ønsker å være!

Hei 😘

4 juledag, en egentlig helt vanlig dag, der mange har sine arbeids plikter som står på dags planen.

Utrolig takknemlig for at en har en jobb å gå til , takknemlig for at en våget å satse . Det å glede seg på å ta fatt på et nytt år kjenn på akkurat nå , godt å se at målene en satt for seg selv i 2017 , ble bedre enn forventet.

Hadde en rolig arbeids dag i går , dagene blir ikke alltid som en forventer . Det som betyr aller mest er at en får fornøyde kunder som kommer tilbake.

Det at eldste sønn min anbefaler meg til nye kunder e så digg, godt å ha slik støtte rundt meg . I en oppstart fase er det nødvendig å få kunder som ønsker å kom tilbake.  Derfor er hoved fokuset mitt at kunden drar i fra meg fornøyd.

Føler at jeg har holdt på i en lang periode, men startet jo opp før 7 uker siden .

Hele meg har på en måte levd i et vakum, smått må jeg klyp meg i armen fordi jeg tror nesten ikke at dette er sant.  Dette kommer til å bli en reise som jeg oppriktig gled meg på å jobbe ut .

Det å ha klart å øke kunde kretsen på disse ukene e digg, også kunder kommer igjen og igjen 👌

Det å kan hjelpe andre med å få hverdagen deres bedre er så godt, det  gir meg det ekstra kicket, som gjør at jeg setter opp et ekstra gir for å skal lykkes med mine drømmer.

En tanke som ofte slår meg, ved å fokuser på målet kommer du nærmere . Ved å distanser seg i fra problemer så fri gjør vi plass til ekstra lykke, som igjen bidrar til at du øker din livskvalitet også har du en sunnere holdning, vi har en bedre energi ved å omgi oss med karakterer som er sol og varme, en frost å kulde karakterer. 

Et viktig fokus sagt på en litt sær måte kanskje? Men jeg er ikke som dere andre mennesker, litt utenom det vanlige, ønsker heller ikke å være en kopi av noen. 

Er kun en enkel sart sjerl som ønsker å nå høyere en høyest , gleder meg enormt til jobben videre. 

Ved å få ut det en tenker også fylle på etter på med Kjærlighet og varme så skinner du som ei sol , alle sammen ønsker å få en liten bit av deg , fordi du blir ekte også et vidunderlig vesen.

Viktig å ha rett fokus, så når vi dit vi ønsker å være. 

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Ha mindre forventninger!

Hei 😘

3 juledag en helt vanlig dag, har egentlig bare eksistert i dag i grunn. Har fått gjort litt hjemme plikter e godt å få ting gjort, 👌

Gled meg til jula e over også vi kan ta fatt på et nytt år, jula har ikke vært den mest perfekte . Hadde vært aller best om den hadde vært oppfylt til randen med jobb.

Merkelig at jeg allerde kjent på meg tidlig i desember at denne jula kom ikke til å bli den helt store.

En skal ikke syve bort når en får enkelte forvarsel, det skal være sikkert å vist . Det eneste som stemt er at jeg har levd som en forfatter i bohen stil . Låst meg inne også flyktet inn i forfatter verden .

Tror jeg også gjør det i nyttårs helgen også , er jo en karakter som er litt spesiel. Så kommer jeg kankje til å klare å få mere gjort på bokprosjekt mitt 👌👍 bra at en klare å se lyspunkt på noe.

Godt å se at ting går framover med de mål en har satt seg . Jeg har bestemt meg for at jeg skal gi mere fan heretter også ha null forventninger til Absolut noe !

Da slipper en også å bli så jævlig frustrert, så blir en heller positiv om noe går min vei .

Jeg ser framfor meg at neste år kommer jeg til å forme meg litt pga DETTE året har gjort med meg .  Jeg kommer til å ta de erfaring som jeg har lært i år med meg videre.

Det å sitte alene e i grunn veldig godt, akkurat no e det helt innafor.  Musikken e på litt lyd. Deilig å høre på noen toner som får deg i en god stemning 👌

Ønsker deg en riktig nydelig kveld du 😗

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Du er den som er viktig i ditt liv fordi du behøves!

Hei 😘

Nydelig morgen å våkne opp til, stille og fredelig 😗

3 jule dag er her, godt å kjenn på formen at den e på topp.  Bare å nyte dagen godt.

Vi kan oppleve at ting ikke alltid blir som en tror , ved å fokuser på det blir heller  ikke bra, selv om ting kan være vanskelig å legg bort så må en gjøre ulike tiltak for å komme i godt stemning 👌

Ved å lytte til god musikk også tenke på andre hyggelige mennesker så klare man å få bort destruktivt energi .

Dagen i dag skal nytes her hjemme, heldig meg som fikk bestilling i går på Gruben Massasje 👌👌👌👌sykt happy 👍

Bokprosjektet i går tippet over 30 tusen ord 👌 jeg er stolt over meg selv 👌

Ikke alltid en tenker over det men det er viktig å overskryte litt ekstra, spesielt om en har ting en må skylle vekk i fra vårt tanke register .

Ofte så drukner jeg meg i alt for mye gjøremål som bare må gjøres om jeg ikke føler meg vel , eller at en føle seg litt ensom …. Kjenn du deg igjen?

Ikke alltid like lett å innrømme våre svakheter men skal en lykkes må en også tåle å se svakhetene sine , for å vite hvilke knapper som en bør trykke på før å klare å stake ut en riktig kurs !

Det er ofre når folk prøve å spenn oss ned, med ord eller handlinger vi også får se sannheten i øyet, vi lærer å kjenn oss selv hvordan vi takler å være i beredskap….også lær vi også å se motparten sitt mål oppi det hele.

Når en alltid har elsket å jobbe med mennesker, se etter tegn å karakterer om de forandrer seg osv . Så er også det å opplevd hvordan en kan stopp det på en måte som senderen skjønn jeg har tapt.

Jeg er liksom ikke født i går…. også veien i mitt liv har vært spesielt men er også takknemlig for at en har opplevd å lært så mye.

En må vise omtanke og kjærlighet til alle mennesker, selv de en ikke ønsker.  Fordi de skjønner ikke bedre , er noe med det , de er ikke helt utviklet på samme nivå som vi som har empati å medfølelse for andre .

Vi må bare utgjør en forskjell, så får vi det tross alt bedre , du er den som er viktig i ditt liv . Vern om deg selv, fordi du behøves 👌

Det å nyte stillheten her hjemme alene e så godt, deilig å kjenn på ro og fred.

Vi trenger å kjenn på denne gode følelsen som positiv energi gir oss .

Gledelig å vite at jeg får en ny kunde , e så godt å få telefon har du time ledig for en behandling 👌 dette er noe jeg oppriktig ser fram i mot.  Å kunne leve av denne jobben 👌

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Moderne Bohem sta som fan!

Hei😘

Kjenn på den følelsen de ekte forfatterne gjør akkurat nå .

Glede også være i denne bobblen e så digg, det å skape denne boken kommer til å bli en sånn glede for meg .

Har allerede kommet godt over halveis i bokprosjektet mitt, må si jeg e så fornøyd, over 30 tusen ord nå er deilig 👌👍

Må si jeg e glad jeg klarte  å hente opp skrive gleden igjen, den har vært borte en lang stund, endelig får jeg tilbake gleden ❤

2 jule dag er for meg kun en dag, sitter her alene hjemme uten å ha noen rundt meg .

Men må si akkurat nå føles det helt greit, å leve i denne forfatter bobblen e greit , godt å være litt små rar for enkelte.

Det å fokuser mye på jobb å karrieren har også satt litt spor, en blir lagt mere merke til, ved at en har høye forventninger til en selv.  Også sett seg høye mål er også noe som jeg like utrolig godt.

Jeg har allerede startet å planlegge neste bok , kommer til å være en  formiddler , kjenner på at framover skal jeg skape mere, også blir litt mer morderne. 

En karakter som jeg, kler godt å være moderne bohem, sta som fan , skal vi nå fram må vi satse også våge litt mere enn gjennomsnittet 💪👍👌

Vet at jeg er vel litt mere seriøs i forhold til at jeg ønsker å utvikle meg, innen for business å karrieren.  Godt å se at året som vi har hatt, har åpnet opp mere for meg. 

Bedriften skal settes på kartet, jeg skal være en som kommer til å utvikle meg enda mere til neste år .

Jeg vet ikke hvorfor jeg har dette konkuranse innstingtet, men jeg går alltid for gull.

Oppfordre deg om du har foretnings planer, om du kjenn på at dette er rett før deg . Så gå for drømmen  din .

Jeg har bestemt meg for å være flinkere til å disponere tiden min bedre . Slik at jeg kan oppnå dit jeg oppriktig ønsker .

Skal være flinkere til å velge bort ting som jeg ikke ønsker å bruk tid på lengre.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.