Du er den som er viktig i ditt liv fordi du behøves!

Hei 😘

Nydelig morgen å våkne opp til, stille og fredelig 😗

3 jule dag er her, godt å kjenn på formen at den e på topp.  Bare å nyte dagen godt.

Vi kan oppleve at ting ikke alltid blir som en tror , ved å fokuser på det blir heller  ikke bra, selv om ting kan være vanskelig å legg bort så må en gjøre ulike tiltak for å komme i godt stemning 👌

Ved å lytte til god musikk også tenke på andre hyggelige mennesker så klare man å få bort destruktivt energi .

Dagen i dag skal nytes her hjemme, heldig meg som fikk bestilling i går på Gruben Massasje 👌👌👌👌sykt happy 👍

Bokprosjektet i går tippet over 30 tusen ord 👌 jeg er stolt over meg selv 👌

Ikke alltid en tenker over det men det er viktig å overskryte litt ekstra, spesielt om en har ting en må skylle vekk i fra vårt tanke register .

Ofte så drukner jeg meg i alt for mye gjøremål som bare må gjøres om jeg ikke føler meg vel , eller at en føle seg litt ensom …. Kjenn du deg igjen?

Ikke alltid like lett å innrømme våre svakheter men skal en lykkes må en også tåle å se svakhetene sine , for å vite hvilke knapper som en bør trykke på før å klare å stake ut en riktig kurs !

Det er ofre når folk prøve å spenn oss ned, med ord eller handlinger vi også får se sannheten i øyet, vi lærer å kjenn oss selv hvordan vi takler å være i beredskap….også lær vi også å se motparten sitt mål oppi det hele.

Når en alltid har elsket å jobbe med mennesker, se etter tegn å karakterer om de forandrer seg osv . Så er også det å opplevd hvordan en kan stopp det på en måte som senderen skjønn jeg har tapt.

Jeg er liksom ikke født i går…. også veien i mitt liv har vært spesielt men er også takknemlig for at en har opplevd å lært så mye.

En må vise omtanke og kjærlighet til alle mennesker, selv de en ikke ønsker.  Fordi de skjønner ikke bedre , er noe med det , de er ikke helt utviklet på samme nivå som vi som har empati å medfølelse for andre .

Vi må bare utgjør en forskjell, så får vi det tross alt bedre , du er den som er viktig i ditt liv . Vern om deg selv, fordi du behøves 👌

Det å nyte stillheten her hjemme alene e så godt, deilig å kjenn på ro og fred.

Vi trenger å kjenn på denne gode følelsen som positiv energi gir oss .

Gledelig å vite at jeg får en ny kunde , e så godt å få telefon har du time ledig for en behandling 👌 dette er noe jeg oppriktig ser fram i mot.  Å kunne leve av denne jobben 👌

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg