Er det bare jeg som må om møbelere i

Hei kjære lesere❤️

Hvordan har du det i dag ?

Bra håper jeg at du har det i dag. Det er en nydelig dag å våkne opp til i dag. Har fått gjennomført masse av mine faste daglige rutiner her – Det begynner å bli mye men jeg har fått en slik nydelig morgen aktivitet så dette her er i grunn veldig hyggelig å få gjennomført i år så er jeg super tidlig ute med å plante blomster som jeg skal få laget krem og salve av. Dette lover bedre er fint å se at det allerede har startet å vokse så jeg gleder meg veldig til denne sommeren har allerede laget litt mer planer for dette året jeg . Enn du har du laget litt planer for din sommer ? jeg har bestemt meg for å gjøre mer av det jeg startet på i fjor men i år skal alt gjennomføres . Det skal bli ferdig det jeg ikke ble ferdig med i fjor.

Dette med å planlegge er lurt men , det er ikke alltid en får dette gjort uansett hvor mye en planlegger alt . Jeg ser dette tydelig i alt jeg har bestemt meg for å få gjort. Det er en tid for alt men jeg må si jeg gleder meg veldig til å få denne sommeren kunne nyte dyrene på tunet mitt her uten at jeg må jage å lete etter de. Dette skal bli en nydelig del å da er dette med å få så masse mer her som skal endre hagen min mer enn jeg gjorde i fjor. I år må jeg få unna flere tre jeg har bestemt meg for å gjøre noe annet her så vi får se hvordan alt blir men jeg får plutselige nye innfall men jeg lever nå å ja jeg skal gjøre de planer som jeg har lyst til å få gjennomført her å jeg gleder meg . Dette med å endre seg er ikke dumt jeg liker dette med å kan gjøre andre ting som er veldig spennende for oss alle her .

Dette med å være en kreativ karakter så lykkes en

Jeg er så takknemlig fordi jeg er kreativ å ser på det skjeve som nydelig jeg har ikke påstått at jeg er så perfekt fordi jeg ble aldri slik som de som oppdro meg hadde håpet på at jeg skulle bli. Bare jeg lo for meget så ble det for mye støy . Det kunne ikke være så lett å være en som skulle oppdra ett barn som ikke alltid var like enkel som de som holdte kjeft å så søt ut . Jeg var nok en sjarm troll som i perioder sikkert var nydelig . Men jeg erindrer jeg hatet meg selv også alle disse krøllene som vokste hysterisk på mitt hode . Som alltid hadde en eller 3 kuler fordi jeg hadde blitt så forbannet på de jeg bodde sammen med. Så min frustrasjons som barn gikk bare ut over meg selv. Det som er så artig å se at de i dag som blir frustrerte de lar også deres frustrasjon gå mest ut over seg selv . Når vi aldri er fornøyde eller alltid må pirke i alt og alle så har vi det objektivt ikke det fint med oss selv eller i omgivelser. Det er negativt å alltid må kommentere negativt om alt og alle.  Om en gjør det så bør en avslutte dette fordi det gjør ikke noe bra for deg eller meg .

 

Spennende tider som en enda helt ikke vet hvordan blir

 

 

Tiden min fremover er ikke helt planlagt ned i materien jeg har en plan for hva jeg skal gjennomføre her men jeg skal ikke fortelle alt før jeg har startet dette med å være som jeg at jeg endrer mer av mine planer eller at jeg plutselig vil ha det helt annet her så jeg må bare si jeg gleder meg veldig til å kunne få se at jeg skal klare dette jeg har truen jeg i alle fall. Dette med å skal gjøre mer enn i fjor er i alle fall sikkert . Det ble gjort mye men det ble lagt feil energi på en del ting . Det skal endres på i år. Det er ikke alltid like lett å planlegge alt det går ikke , siden jeg har den jobben jeg har at kunder må komme før alt så har jeg en del å gjøre før jeg kan starte på dette jeg har i mine drømmer jeg ser nå tydelig jeg har klart mer og mer mål for fremtiden å jeg gleder meg så til kunne rope ut jeg klarte det.

 

Det er så mye konkurranse i meg jeg har en vinner instinkt i meg så jeg mekrer at jeg alltid har konkurrert med meg selv ikke med noen andre .   Det handler alltid om å sprenge litt grenser å knekke nye koder også klare nye resultater .  Neste uke har jeg jubileum igjen her , jeg har da jobbet i 2 år også 7 mnd uten en dag fri . Det er ikke mange som har klart det , men som sagt det er ikke for alle å klare dette det er krevende å en må være i rett strukturert å ikke bli utbrent på turen . Det har vært flere tendenser der jeg har måtte roe kraftig ned å jobbe meg ned for å ikke bli utbrent dette har vært 2 ganger i denne prosessen . Så ja vi kan jobbe oss syke om vi ikke følger nøye med. Dette med å vært utbrent 4 ganger før så vet jeg symptomer før de slår helt ut . en kan sikkert føle det ulikt men de som aldri har hatt det vet jo ikke før de er utbrente .

Det er en erfaring som er verdifull i etterkant en lærer i alt tenker jeg å jeg må si jeg er glad jeg har vært utbrent fordi jeg lærte mye i den prosessen med meg selv. Vi skal aldri være i det vi ikke vil være i for lenge . Da kan vi også brenne oss litt mer enn ellers . Dette er viktige faktorer som gir oss motivasjon for å klare å holde oss mer på bena enn under dyna . Dette med å lytte mer til oss selv også hvordan kroppen vår har det er avgjørende for vår helse . Vi kan snu mye selv ved å være mer våken . Det vi aldri kan snu så er dette alderen vår , selv om dagens samfunn er for redde for å vise våre utrykk . Dette med å fylle kroppen vår med alt mulig for også slippe å se våre rynker det forstår jeg ikke at noen virkelig ønsker å gjøre mot seg selv .

Da jeg tok kreft omsorg med lindrende pleie så sa læren at alle som fyller masse inn i rynkene for å se yngre ut , om en 20 eller 30 år vil alle disse få kreft eller andre sykdommer . Dette fordi at det som en får inn i kroppen ikke er bare for oss. Selv om mange av de som har dette ser veldig delikat ut så må jeg si jeg liker heller den kroppen som har de rynker å utrykks linjer som er naturlig i stede for å fylle inn slik at en ser mer ut som en mumie å har null utrykk det er ikke  nydelig må jeg bare si. Ellers så gjør jo alle og en hver hva de måtte ønske å gjøre.

 

 

Ønsker deg en nydelig dag håper den blir fin på alle måter selv om en kan føle at en gjorde en feil så er det ikke verdens under gang  Vær heller glad for alle feil du gjør fordi du lærer av det å gjøre feil betyr ikke noe negativt betyr bare at vi ikke har kunnskap på det å ved å være under læring så lærer vi hele tiden å når vi slutter med å straffe oss selv med å være kritisk så kommer kunnskapen mye hurtigere .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

Mitt kall er å

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan går det med deg i dag ?

 

Håper at dagen din er fin å du kan  nyte den . Selv har jeg fått gjort masse her i dag . Det er alltid noe en kan gjøre om en tror en er ferdig med alt. Det er bare slik at noen ganger er det godt å kjenne på kroppen at en har fått være litt lat det liker jeg i grunn veldig godt. En trenger å være i ro å ikke alltid ha store planer om absolutt alt. Selv har jeg snart jubileum igjen her . Da vi kommer til mars så nærmer vi oss mer der .

 

 

Jeg er en arbeidsnarkoman som alltid finner en løsning om å kunne tjene penger på det jeg gleder meg til å kunne få til . Det å være grunder er ikke alltid like lett det er opp å nedturer i alt å det er nettopp dette som en skal være i forkant med å kunne se at jeg burde har gjort mer slik . Det er ikke alltid en ser det før det er for sent .

 

Jeg holder fortsatt på med ruge maskin

 

 

Det tar mye tid å gjøre alt til rett tid , det er ikke super krevende men jeg må hele tiden følge prosedyrer for å få mest mulig klekk av ande eggene som er i ruge maskinen. Det er spennende å se hva som kommer ut av alt dette . Har skrudd ned mine forventinger for det å ha for meget av det er bare tull det kreves bare at jeg gjør akkurat det jeg skal så er det bare å glede seg underveis i denne prosessen jeg lærer masse underveis her . Dette med å skal utvikle de selv å få flere ande babyer er noe jeg ikke helt hadde sett for meg da jeg startet dette i fjor. Det som er med meg så er det alt eller ingen ting. Det er ikke noe midt i mellom eller slik. Det har alltid vært full gass med meg eller full stopp. Det er da jeg får pauser at jeg klekker ut noe nytt å jobbe med. Det er alltid interessant å utvikle . I år skal jeg få jobbet ut mer med krem også salve prosjektet jeg startet litt rolig med det i fjor men jeg skal jobbe videre mer med det i år. Jeg har fått plantet mer til det prosjektet også. Då er det bare å smøre seg med god tålmodighet .

 

 

 

Her jeg bor er det mye skog også er vi i en

 

 

Jeg bor veldig landlig det eneste som mangler her er egentlig en fjøs utenfor her så hadde det vært praktfullt. Jeg elsker å ha mye å gjøre med dyrene å har vokst opp delvis med bonde gård så jeg er vant med møkk lukt så det er ikke noe som hindrer meg i å spa litt møkk for dyrene mine . Jeg faller gjenre i det også for det er jo akkurat slik jeg er litt klumsete men , det er dette som gir meg sjarmen for å være den blid fisen som jeg er at jeg er ikke redd for å drite meg ut eller å gjøre de underlige tingene som bare jeg kan klare å få til .

Jeg gleder meg til neste ruge maskin her for jeg fikk så enorme mengder meg egg som skal ruge frem ande barn så jeg må si jeg er glad våren er på tur hit . Det synes så godt at jeg trives her i mine jobber . Dette med å utvikle meg innen ande hold er noe jeg gleder meg så på å lære mer . Det er hele tiden læring Høns hadde jeg da mine barn var så så de er ikke ny for meg . Dette med å ha and også høns sammen er nytt så en har takk og lov mye hyggelig fremover å kan jobbe med . Det kreves at en har masse tålmodighet noe jeg ikke hadde i utgangspunktet .  Jeg har måtte justere den så jeg har blitt mye mer tålmodig.

 

 

Som grunder så må vi

 

 

Livet mitt som grunder er opp og nedturer men jeg må si jeg er mest glad for de dager jeg ikke fikk alt til . De turene jeg hadde i gjørma . Der jeg nesten mistet alt jeg eide også hadde. Hvorfor er jeg glad for dette i dag ? jo enkelt forklart jeg hadde aldri jobbet ut veileder jobben , butikken eller satset på høns også ender. Å så skal jeg starte opp i år med å lage krem og salve så de blomster som skal være i de skal jeg selv dyrke i min egen hage. Spennende å se hvordan alt i år egentlig blir jeg lever i fra dag til dag. Selv om vi alle sammen skal dø en dag så venter jeg ikke på døden jeg tenker jeg lever her å nu å velger å bruke tiden min på Kun positive mennekser som vil meg vel dere andre som er negative 80 % av dagen deres bare kutt ut å ha kontakt med meg jeg orker dere ikke .

 

 

Jeg å du vi må verne oss selv mot de som er energi tyver , det er de som baksnakker andre, eller de som ikke vil oss fint eller de som bare snakker negativt om alt å alle. Vi alle sammen gjør feil. Det er å se seg selv før vi dømmer andre som er viktig at vi tørr gjøre . Er det på død og liv viktigere å snakke om meg også alle andre så verse god men da er vårt vennskap over . Trenger ikke falske venner da jeg har mine barn også de jeg bryr meg om i min sirkel . Livet er for kort for å måtte se at andre bryter andre ned. Vi er levende alle sammen , noen bryter seg selv ned ved å være vonde andre bryter andre ned ved å snakke de ned eller være den som dolker andre i ryggen . Hva vil du være for noe den som løfter andre opp eller den som river ned ? Jeg ønsker å være den  som løfter deg opp så får du like det eller ikke .

 

 

Som barn / ungdom skulle jeg ha ønsket at jeg ikke straffet meg like hardt som alle de andre som ikke likte meg gjorde. Dette med å være sin strengeste sjef å ikke ha truen på seg selv fordi andre sa du ikke dugde har alltid fulgt meg . Dette med å høre at jeg var styggeste barnet å ikke brydde noe for de var også noe som alltid har satt seg inn i meg. Det er noe vi bærer med oss i sendere tid. Jeg har nå i dag alle mine negative erfaringer med meg i livet mitt på en god måte. Jeg har lært at å straffe meg selv var dumt også ser jeg at jeg er ikke så stygg som de som sa det sa om meg . De som sa jeg var dum også ikke kunne noen ting de tok jo feil de også. Jeg har lyktes om grunder i 6 år med opp å nedturer men , jeg har lyktes .

Derfor aldri lytt til de som kommer med de negative ordene . Vi finner på noe som er mer attraktivt å si som du er dyktig eller som denne setningen du lykkes . Bare du selv vil det. vi Selv må ønske våre mål , ingen andre kan fortelle oss hva vi skal bli . En jobb er ikke bare en jobb vi må ha det inspirerende i den jobben å vi må nyte den like godt som vi nyter den jobben som ett forhold . Er vi i en jobb vi mistrives i så får vi flere fall gruver vi kommer til å stagnere. Det er dette jeg jobber mye med å hjelpe andre for å få de selv til å se hva som er aller best for de selv. Dette er en jobb som jeg får mer energi selv om det kan være super krevende å snakke med andre for det er ikke alltid de får alt inn så en må ofte gjenta de samme ordene ofre til de sitter. Det er nettopp dette som er min mening med livet å kunne hjelpe å være en hjelper det er mitt kall til denne verden .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

Er makt penger ?

Hei kjære lesere ❤️

 

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

 

Det er ny uke siste del i februar er igjen . Det er så underlig at tiden går så fort. Dette med å se at tiden vår får ben å gå på så skjønner jeg jo det. Denne uken gleder jeg meg veldig til . Det er slutt spillet i å regne ut tallene på hva en har klart å få inn i bedriften . Det er alltid en krevende jobb å være i balanse mellom alt men det er ikke vanskelig heller å være der vi vil være . Det er jo vi selv som avgjør om vi vil være i der det er vekst eller om vi ønsker å vær i det som stagnerer.

 

 

Vi kan føle at makt er penger men er det det ?

 

Jeg vil si at makt er å se verdien av det vi selv er i møte med andre penger er ikke makt så lenge vi ikke har dem å om vi kun baserer makt på penger å vi mister alt vi har har vi da mistet oss selv også da ? Dette er i grunn viktige poeng som vi sikkert ikke reflekter over da vi har penger som strømmer inn men da vi mister litt er da vi lærer også erkjenner at penger er ikke det vi skal hele tiden lite makten på. Det er oss selv som må være makten å vi må kunne stole på oss selv at vi er makt å alt som penger definerer. Det å være ekte er mer stilrent enn å være uekte å ha påfyll av uekte fyller som de gjør for å ta seg bedre ut synes de selv. – Det synes godt på de at dem er utrykks løse også ser dem ikke heller ekte ut. Ved å være ekte den varen vi er er mye mer attraktivt med de rynker som vi får til tross for at vi alle vil være ung eller ikke bli gammel. Dette med å være så opptatt av at vi må skjule hvordan vi ser ut er noe som har kommet mer og mer med årene . Det som er vakkert er de som er naturlige vakker uten å sette inn fyllers som gjør de mer eller mindre ukjennelig.

 

 

Siste innspurt betyr

 

 

Selvfølgelig jobbe videre på som jeg alltid gjør jeg har nå funnet ut 2 nye deler i bedriften min som jeg nå skal satse mer på enn jeg har gjort til nå. Det er nydelig å jeg mekrer at jeg gleder meg veldig til å se hvordan alt skal bli fremover . Det er alltid stas til å være i det jeg trives med det er noe jeg gleder meg til så en kan alltid føle at tiden er mer slik som en vil den skal være.

 

Våren er mer på tur hit nå så her tiner det veldig noe jeg må si jeg er behagelig jeg liker dette veldig godt. Det å se at det tiner å vi får snart solen her så jippi jeg gleder meg mer og mer . Det betyr at en får en bedre tid for alt å jeg er i rute med å så også i år. Jeg startet i januar med å så her hjemme så det er herlig . Dette med å skape at jeg skal være mer selvhjulpen her så er dette noe jeg gleder meg til å kunne slippe å fly til butikken hele tiden ved å shoppe da en kan ha det selv . Det er en nytelse at en har alt mer selv å det er herlig . Det gjør mer med min kreativitet at jeg gjør mye her selv . Vi utvikler oss alle mer eller mindre av våre erfaringer også det vi er i .

Så er vi mer i det vi egentlig ikke ønsker så er det ikke helt bra, vi må tørre å ta mer plass for å vise verden vår egen identitet så er det viktig for å være en bedre utgave av oss selv . En som bare godtar alt blir aldri godt behandlet . En som setter krav for også bedre behandling selv om den som setter krav ikke alltid er like snill som den som alltid gjør det som alle ber oss om så er det den som setter krav som blir hørt også sett. Dette er viktig at vi all ser mer at vi våger å se også ta mer plass i stede for å være unnskyld for at jeg er til.  Når du endrer denne energien så vil alle som er rundt deg også endre hvordan de er mot deg. Så start med å endre deg selv når du mener at vi alle andre er dumme i mot deg er det noe ved deg som må nedres for at du skal få bedre kontakt med andre.

 

Siste del hva skjer nå da

 

 

Jeg er i siste epoke i februar som jeg gleder meg til å få satt mer fotavtrykk for min energi også det jeg gløder for det å se vekst av det jeg har manifestert er nydelig . Jeg også du manifesterer daglig i våre tanker også det vi sender ut . Er det å klage på alt vi ikke har er det nettopp dette vi får mer av. Er det at vi er takknemlig for alt vi ikke har som om vi har det er det nettopp dette som kommer mer inn til oss. Dette er så spennende å jobbe med å en ser tydelig hva jeg selv legger energien min det er her jeg har vekst . Veksten kommer ikke i en jord som er usunn det er noe vi skal tenke over i hensyn til våre tanke mønster eller hva vi sender ut . Send ut kjærlighet å være i det en gleder seg til .

 Jeg ser at det å fokusere på de små tingene jeg ønsker å gjennomføre her så er det nettopp dette jeg også får til meg . Det er så mye som skal skje når snøen drar i fra oss at jeg har ikke ord for hvor jeg gleder meg til å kunne si jeg gleder meg til å få satt siste fart på alt som jeg skal bli ferdig med  her ute . Det er en ny reise for meg å se at dette skal nå snart bli ferdig gleder meg så å håper du også kan kjenne på en indre glede AV å være elsk bar også ikke minst tørr å være deg selv . Dette med å mingle med de en ikke konnekter kun for å skaffe poeng for å være i de rette miljø så er det i grunn usunt for oss . Vi må tørre å være oss selv i vår energi det er her vi tiltrekker oss mer av det vi skal være i. Jeg bare elsker da jeg ser at ting jeg har manifestert kommer til meg . Da blir jeg så takknemlige å ikke minst veldig happy for å se at det faktisk funker.

Jeg er vokst opp i to verden ene i rikdom ene i fattigdom jeg har begge disse erfaringer i mitt liv som er store kontraster men jeg er glad for at jeg fik lære å leve i de begge . Jeg hadde det aller best i den fattige verden fordi her var vi mer i livet vi levde med kjærlighet . Vi higet heller ikke til å kjøpe mer men vi var ett fellesskap som  levde for å være i kjærlighet . Det betydde mer en å ha de dyre middager osv.  Ville aldri ha vært foruten denne oppveksten der jeg ofte måtte legg meg sulten å ikke hadde alt på plass men jeg hadde en som brydde seg om meg . Det tenker jeg er det aller viktigste for å vite at vi trengs så er det kjærlighet som er nøkkelen for å klare seg videre i livet.

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

Finne seg selv i de små ting

Hei kjære lesere ❤️

 

 

 

Takk for sist alle lesere, det er en stund siden jeg har

 

 

Skrevet her på bloggen min , jeg har hatt mye på hjertet mitt men har vært litt mer opptatt en ellers. Jeg har siden sist startet opp med å se om jeg klarer å få ruget frem ande barn . De dyrene mine de gir meg mer energi enn jeg hadde trudd det var mulig de skulle gi meg . Selv om det er mye jobb er det også til tross for all jobb med de en sann glede.

 

 

Store gleder for meg også for de aller fleste så kan dette virke som en tappert forsøk på å være en som skal klare å få til alt men det er ikke det jeg streber etter jeg streber ikke etter andre sin annerkjennelse for at jeg er dyktig eller klarer meg dette med å mestre å lære er vel det som er min største drivkraft. Enn at du skal gi meg annerkjennelse.

 

 

Jeg jobber på her men jeg må si jeg nærmer meg mer

 

 

Jeg har endret mer med hva jeg legger min energi , hva jobber jeg mest med å hva har jeg lagt bort. Dette med å utvide bedriften min er dette som dette året skal bringe mer inn til meg . I dag er det full mnd det betyr i sin helhet at jeg lager meg mer tydelige mål . Dette betyr i grove trekk hva jeg skal strekke meg etter de neste 14 dager. Dette beviser hva jeg skal legge min energi hos da jeg har bestemt meg for hva er det jeg vil ha mer av å hva jeg ønsker å forminske .

 

 

Vi alle mekrer godt om det er en energi som vi ikke trenger lengre. Den siste perioden har jeg lyttet mye til podcaster også lydbøker som er mening med. Det er noe jeg trenger i blant med å tilføre meg mer energi å fylle tanker med mer livsglede også lære meg mer nye gode ting . Det  å være en kreativ sjel som jeg er så er ikke alt i orden til tider men jeg må si det kommer seg . Jeg er 5 skritt foran alt jeg mekrer at jeg har fått sommer nå i mitt indre men jeg har enda snø å holke uten for huset mitt så jeg må vel erkjenne at våren er nærmere siden snøen er mer våt enn tørr. Det er nydelig for å være ærlig jeg gleder meg til å si hade bra vinter.

 

 

 

Finne seg selv i de små ting

 

 

 

Jeg kan vel virke for opptatt eller selvopptatt men jeg er bare konsentrert over hva jeg skal gjøre fremover.   Jeg har en tendens for å begynne mer i alle endrer her . Jeg trives mer og mer med å ha mange baller i luften må jeg si – Dette med å være grunder å er avhengig av å få inn nok penger til alle mine faste utgifter så er jeg frøken strøken veldig takknemlig for at jeg klarer meg da jeg ser hvor mange som går konkurs for tiden . – Dette med å jobbe på som jeg har gjort til nå å fremover er noe jeg kommer til å gjøre fortsatt. Jeg ser tydelig at min private kanal med veileder samtaler den skyter fart det er nydelig jeg gleder meg hele tiden for å kunne være til hjelp så det er noe jeg gleder meg veldig til.

Jeg har fått sådd mer blomster som jeg skal lage krem også slave av det er noe jeg gleder meg veldig til. Jeg sådde aloe Vera plante så dette blir veldig spennende fremover . Gleder meg veldig til å få de til å gro mer dette er spennende å ikke minst en glede å se at ting blir mer som jeg har sett for meg . Dette med ruge maskinen det er en prosess der jeg skal lære å gjøre ting riktig for å få klekket ut mer ender enn å bare ta ut egg som ikke er ferdig utviklet. Dette er en prosess jeg mekrer at jeg gleder meg så til å se farten videre jeg har lært masse under denne prosessen jeg gleder meg til å se hva jeg får til med denne runden jeg har så langt lært å ser etter de riktige tingene så det er en fin periode fremover skal holde dere oppdatert om det er noe som blir bra resultater eller om jeg må lære mer .   Dette med å være i stadig utvikling så lærer vi hele tiden mer og mer det liker jeg veldig godt.

 

 

Vi må aldri gi opp eller at vi endrer hva vi setter på vår agenda for vår plan for fremtiden vi Kan endre oss flere ganger å det betyr ikke annet enn at jeg også du er stadig under utvikling . Jeg elsker å endre meg også gjøre noe annet enn jeg gjorde i dag eller i går . Dette med å være under utvikling tenker jeg er mer en lurt.  Skal vi bare sitte fast i det gamle eller være låst fast i ett negativt mønster så er det mye som ikke skjer som vi selv måtte ønske å være i derfor, å endre hva vi tenker også hva vi sender ut er viktig for å bringe inn mer av det vi selv måtte ønske inn i våre liv.

 

 

Ønsker deg en nydelig kveld å håper du får en nydelig full måned periode jeg gleder meg til å lage meg mer mål for de 14 dager så håper jeg du finner det som måtte passe deg å skape dagen din nydelig .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika