Under en time så er 23 velkommen 🎉🎉🎉🎉💥

Hei kjære lesere ❤️

 

Tenk  under en time så e 23 velkommen

 

Til tross for at jeg har vært alene I dag så har det egentlig gått greit.  Måtte bare fokusere på mine drømmer egentlig å alltid dette jeg er god på å få det til er fette dyktig å selge inn produkter å fikk heldig flere samtaler på veiledning samtale privat I dag . Dette er sykt fette nydelig.

Når nyttår feiringen blir jobb søkning.

 

Ja nettopp klart virkelig å finne en mulighet til enda en inntekt kilder.  Så i neste uke så får jeg se på om dette er noe jeg kan sikte mot . Jeg er aktiv på sosiale medier å driver nå bedre enn egentlig veldig bra.  Så det er spennende å se hvordan blir tallene mine for 2022 egentlig 💯

Jeg hadde håpet på å klare 1 mill brutto

Jeg er usikker på hvordan jeg har status nå på dette.  Så yes det blir en artige stund å tegne ut tallene på alt.  Jeg har som sagt i dag jobbet i over 1 år og 3 uke.  Uten fri å kjenne kroppen min kribler etter å få resultatet.  I dag har jeg bevilget meg fri mer i dag.  Har trengt fri å bare ladde kroppen min opp på topp form igjen .

Jeg har fått pakket bort jula det er så fantastisk nydelig.  Det er det beste med denne dagen egentlig.  Så ting her hjemme nå går jævlig hurtig i svingene.

 

Være tilstede I mitt liv

 

Jeg har fått unna mye mer nå å jeg har jobbet med å finne balansen mellom alt her.  Jeg har ikke vært helt bra gikk nesten på en Satans smell egentlig rart at jeg lever.  Siden jeg pushe meg så sykt mye.  Å det er mye å fokusere på.  Så jeg jobber mye med å planlegge litt mer.. jeg tok en god frihet i dag å kost meg med å litt fri.  Jeg trenger det . Er mye krevende samtaler så må restituere meg mer å gi meg litt mer rom for pause mellom alt.  Det gleder jeg meg veldig til å få feire jubileum.

 

Jubileum og muligheter for at jeg har klart målet mitt?

 

Wee Satan jeg gleder meg virkelig til å få regne i hop klarer jeg det må jeg super juble.  Uansett er det jeg har lykkes med til nå presentasjon av skjelden vare der en jobber så mye som jeg egentlig gjor å hygger meg med mine drømmer.  Det er nødvendig å ha litt forandring enn bare jobb.  Selv om jeg vet jobb her hos meg er mitt alfabet . Min far å jeg har vår felles interesse å interesse for å presentere.  Det er så artig å se at jeg faktisk klart å pushe meg selv til det ytterste.  Jeg har vært sinnsykt sliten jeg kan skive under på det.

 

 

Kjærlig hilsen

 

 

Elin Weronika

 

 

Årets siste dag…. 🎉🎉🎉🎉

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det I dag?

De aller fleste mennesker er jo sammen med venner, familie og tar vare på hverandre.  Dessverre på slike dager som Julaften og Nyttårsaften er en bitter søt smak I kjeften… ikke alle har noen å være sammen med.  Å samtidig er det de fereste som inviterer seg selv på jule middag eller nyttårsaften middag uten å vite at det er ok at æ kommer.  I årets sist dag ble en  meget kjedelig dag for meg.  I iherdig forsøk på å komme I kontakt med mine arvinger.  I alle fall kunne ønske de godt nyttår.  Så kjenner en på kipern…  det er klart hadde jeg hatt en familie som jeg hadde kontakt med.  Så hadde det vært veldig hyggelig.  Når jeg faktisk kun har tre barn som jeg har kontaktet med. Nå høres det ut som jeg har 12 barn å det har jeg overhodet ikkje.  Det æ mein er at alt er så glamorøst å kunstig. Nesten som jeg ikke lenger synes julen eller nyttårsaften er hyggelig… i alle fall ikke på denne måten som jeg er I nå å i fjor var jeg alene både julaften og nyttår aften… då dro ungene til sin far.  Egentlig skulle jeg ha hatt de her i år…så jeg også kunne få lov å kjenne på den gleden…  årets siste dag hadde jeg faktisk forventet litt mer enn dette tror 2 år på rad nyttårsfeiring  sammen med dine egne barn hadde vært veldig hyggelig.  Men dessverre jeg råder ikke over alt.  Skal være takknemlig for 1 dag sammen med de kunne jo også ha gått glipp den også.. . . Men jeg skal uansett kos meg meg litt mat  hadde aller helst sett for meg at jeg får skru på veiledning samtale jobben.  Så melder jeg borte absolutt alt.  Å dette tror jeg må være mye flinkere til å gjøre fremover er så fette lei denne måten å bli behandlet på tåler det ikke. Godt å få blodsirkulasjon i gang.

 

Lite å gjøre med det når jeg ønsker å formidle egentlig at å dele er også noe som er viktig. Å igjen jævlig god kunnskap.  Er dessverre alt for mye mennesker som egentlig gruer seg til denne høytiden.  Nesten som jeg egentlig mest har lyst til å tone ned alt som dreier seg om jul i fremtiden. Eller ta å innføre en felles arrangement.  Vi får se hvordan neste år blir.  Er jo ikke sikkert jeg lever neste nyttår aften.. jeg tar dag for dag å gripe dagen.

 

Det signalet jeg sender ut er også hvordan jeg har det egentlig veldig lett å lese. Er mye lapp i mæ fort forbanna å kjapt blid heldigvis.

 

Avslutningen på årets tøffeste år har jobbet jobbet sammen hengende 1 år og 3 uker uten fri. Da kan du lett kjenn at Fuck off… dette er ikke ok .

Jeg må bare forsone meg med virkeligheten å i dag hadde jeg lyst til å avslutte dagen hyggelig å nydelig. Selv om  den skal feires alene i år.  Er for sliten for for mye støy det orker jeg ikke.  Klarer ikke det . Spesielt etter dette rushet som jeg har hatt.  Jeg vet at belønningen min venter på meg en vakker dag. Som jeg bruker å si når jeg slapper av ligger jeg i likkista, litt brutal måte å si det på men jeg er så arbeids narkoman at jeg får abstinens av å ikke jobbe.  Skjønner ikke helt hvordan de som ikke jobber klart å få dagen til å gå .

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

 

Når kreftene er tilbake igjen ❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

Jeg er nå tydelig på bedringens vei når jeg starter med å skrive en ny blogg i dag.  For noen dager siden var dette helt utenkelig.

Takknemlig for å kjenne kroppen min er på rett sted nå igjen.  Til å ha normale dager snart igjen.  Lite hyggelig å bli satt ut son her men når jeg ser hva mange andre mennesker sliter med er jo dette bare blåbær i forhold.  Jeg er 46 år i min beste alder. Å se igjen at en på min alder er gått bort er tragisk.  Det påminner meg stadig vekk at livet må leves nå .

 

Når kreftene er tilbake

 

Får en utrettet mye mer enn forventet.  Takknemlig for at jeg klarer de utfordringene mine.  Jo mer takknemlig for alt jeg har jo mer tiltrekker jeg meg.  Rett fokus så blir det bra. Vet mange mennesker ikke tror på at ved å endre fokuse så får du det du ønsker deg.  Når du har bestemt deg for å være negativ.  Så er det motstand du oppleve.  Alså du får ikke i år har jeg vært mye dyktigere til å manifesterer livet mitt.  Å rette fokuse på hva jeg ønsker meg.  Det synes godt i bedriften min at jeg har lykkes med dette.  Selv om jeg ikke er helt i mål.

 

 

Skal du feire nyttår aften

Jeg blir nok å feire litt med å jobbe målrettet fremover.  Skal jobbe videre med veileder samtale. Sikkert mange mennesker som sliter mye denne dagen også.  Merker godt at jobbene mine er livet mitt.. eller det har blitt en livsstil egentlig.  Jeg trivdes veldig godt med å ha det slik. Ungene mine skal feire nyttår aften sammen med sin far å hans familie.  Så de får det meget hyggelig håper jeg. Det unner jeg de av hele mitt hjerte.  Når ungene har det bra har jeg det fantastisk.

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

Neste siste dagen I år surrealistiske 🙌❤️💯

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det I dag?

Bra håper jeg at du har det.  Livet er levende å sterkt.  Vi opplever det vi skal klare ikke sant.  Ofte kan Livet føles oppriktig vanskelig å noen dager er det kjempe lett.  Det er jo dette som er livet vi lære av hverandre å av hva vi selv gjør.  Det signalet vi selv sender ut er også hva vi selv mottar selv.  Derfor er det egentlig ikke nødvendig å sende ut negativ energi.

Neste siste dagen I år

Jeg er helt overveldet over hva jeg har lykkes med i år . Å nå er vi på årets neste siste dag. Surrealistisk egentlig synes dette året har gått så sykt fort.  Jeg kjenner på kroppen min at jeg har stått på.  Men du verden det har vært verd det.  Jeg har nå i ett pr dager ikke vært helt i topp form.  Jeg er nå heldigvis på retur på å klare å slippe å bli utbrent igjen.  Jeg merker godt at kroppen min mister all energi..å blir helt kraft løs har ikke spist på fire dager så var jo meget mager i fra før å det merkes godt at kroppen min trenger sårt næring. Jeg fikk i går ordnet med en shake med protein som min sønn har igjen her hjemme.  Det hjalp meg veldig Siden jeg har vært utbrent 3 ganger så ønsker jeg ikke nummer 4 i rekken.  Det er tøft å slitsomt å bli så energi løs også kjenne at ikke noe betyr noe.  Jeg klarer å få bukt med det ved nå å vær årvåkne mot meg selv.  Å kjenne jo signaler så tar jeg meg med en gang slakke.  Før da jeg ikke lyttet til kroppen min så bidro jo dette med lang fravær i fra jobb…. dette ønsker jeg ikke.  Når du er på bunnen å skal jobbe deg opp er tøft. Mitt største råd til deg lytt til kroppen din hva den forteller deg.  Ved å lytte så klarer du å holde et høyt tempo som jeg.  Eller i ditt tempo.  Jeg merker godt at søvnen er meget viktig å den gir meg faktisk mye tilbake.  I dag blir en dag til å restituere meg mer til å bli på toppen igjen.

 

Spennende tider

I morgen er dagen før å gjøre opp regnskap for desember eller forsåvidt så kan det hende jeg ikke får alle tallene før dagen etter på.  Uansett så gleder jeg meg veldig til å få se hva lille meg klarer å realisere.  Jeg hadde ønsket å klare 1 mill brutto i år så vi får se hvor langt unna jeg er dette tallet. Selv om alt ikke går etter planen.  Så e faktisk det en mening med det.  Vi oppnår det vi skal klare å oppnå med at vi er takknemlig for alt vi har til nå. Ser på hva vi har lykkes med å er stolt over oss selv. Jeg har jobbet I over et år uten fri selv om jeg I perioder har vært dårlig.  Da er det veileder samtale telefonen jeg jobber mye med da. Dette for å ikke at jeg ikke går i så mye tap når jeg holder de andre jobbene mine stengt.  Så er veldig takknemlig for at jeg har det bra å har flere muligheter.

 

 

Ønsker deg en finfin dag ❤️

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

 

 

Jeg har virkelig oppnådd 👏🙌💯

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det I dag?

Bra håper jeg at du har det jeg sov litt lenger I dag igjen.  Kjenner på kroppen min at det trengs virkelig. Nå er det litt jobb her med det som ikke er noe hyggelig som er regnskap.  Men det må gjøres å må si jeg gleder meg virkelig til å få gjennomført mye her.  Å se hvordan egentlig dette året mitt ble.  Surrealistisk egentlig at jeg har nå kun 2 arbeidets dagene igjen.. er egentlig ikke helt til surrealistiske å rart at jeg virkelig har lykkes med dette tempoet mitt…jeg skjønner egentlig ikke dette selv men ja året har gått helt sykt fort synes jeg.

 

 

Årets tøffeste kamp

 

Å rydde opp etter nedstengnig å masse tap så har jeg i år jobbet hele tiden i perioder døgnet rundt faktisk.  Surrealistisk egentlig men det er sant.  I fjor på denne tiden hadde jeg så mye negative tall… i år blir det spennende å se hvordan vi klarer å få det til på to dager.  Jeg har veileder samtale telefonen også å den er fantastisk takknemlig for at jeg har denne jobben i tillegg til alt annet. Selv om livet ikke bare består av jobben så er likviditet viktig at den er i orden.  Jeg har lykkes mye dette året.  Noe har jeg enda ikke klart å komme I mål med til tross for at jeg har jobbet hele året.  Men fokuse mitt er på det positive der jeg har mulighet til å realisere mine drømmer.

 

Jeg har virkelig oppnådd

 

Det å klare å redusere negative tall slik som jeg har gjort i år er en vidunderlige nydelig følelse. Noe jeg merker at jeg gleder meg virkelig til å få feire jubileum sammen med ungene mine.  Feire at jeg har fått alt i orden.  Å har en bedrift som utvikles hele tiden.

 

Kvalitets tid

Egentlig er det utrolig lite som skal til når jeg trenger hvile eller ha det hyggelig.  Litt vanskelig nå når jeg delvis er bil laus men sønnen min har mange biler så alt ordner seg alltid.  Akkurat nå så er ikke formen min på topp.  Tror nok jeg har pushet meg selv litt vel heftig…så da får jeg smellen. Ikke vært i noe form på flere dager.  Men det kommer seg.  Nå blir det litt kaffe og noe godt attåt. Det er kvalitets tid for meg.  Håper du har det fint å koser deg.

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

 

Woow kun 3 dager igjen 💯❤️❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det I dag?

Bra håper jeg at du har det fint I romjula.  Eller nå er det jo egentlig nært nyttår feiringen.  Jeg gjør opp regnskap alltid for hvordan årets tøffeste år har vært.  Jeg kan ikke si at dette året har vært lett å glamour.  Det har vært tøffe tak å må si jeg er glad for å ha klart å stå i dette.  Jeg har I perioder fått litt større utfordringer å har klart å løse problemet men må være ærlig dette året har vært meget tøft.

Resultater kommer ikke av seg selv

 

Jeg trivdes veldig godt med jobbene mine å må jo det når jeg klarer å jobbe målrettet fremover som jeg har gjort til nå.. å resultater ser jeg jo seriøst tydelig at jeg har fått til selv om jeg egentlig kjenner jeg er ikke kommet så langt.. som over hode kunne vært mulig ved å ha jobbet hele dette året.. nå er det 2 dager igjen å de skal jeg klare ❤️

 

Takknemlig for alt

 

Jeg har virkelig mye å være takknemlig for å det er det en må se på som aller beste.  I stedet for å måle oss opp på negative tanker.  Vi blir flinkere til å få realisert alt. Jula ble veldig hyggelig,  vi fikk en nydelig feiring her jeg å kidsa.  Ble en dag så var jeg meget takknemlig for det.  Livet er levende å det er Ikke alltid like lett å dele oss opp merker godt at kroppen trenger hvile å bare være. Merker godt at jeg trenger hvile kommer flere dager der hvile er et fremmedord så ja vi må bare våge å gjøre noe helt annet enn det faste vi gjør.

 

Ønsker deg en nydelig kveld ❤️

 

 

Kjærlig hilsen

 

Woow året siste uke 🤣❤️🎅jubileum denne weekend å

Hei hvordan har du det I dag?

Håper du får en nydelig dag jeg la meg sent I natt jobber egentlig alt for mye… men dessverre slik må dette året bare bli. Jeg har det utrolig bra å koser meg.  Viktig å bevilge seg mye søvn å være I balanse mellom alt her.  Jeg trivdes veldig godt med jobbene mine,  tilværelsen liker jeg meget godt.  Jeg Holder på med å se på hva jeg skal ta action på til neste år.  Jeg har nå nesten komme i mål med det negative.  Ingen dager er like.  Derfor jeg må jobbe for å komme I mål med dette.

Ikke  alle som er like rause mot sine kunder

 

Jeg har åpnet for massasje i jula,  det er fantastisk mange mennesker som booke tid for å få ladde opp batteriene sine.  Har fått tilbakemelding fra en av mine mange faste kunder.  Hadde det ikke vært for meg så hadde kunden måtte ha sykemeldt seg.  Så jeg er veldig takknemlig for at jeg gjør en forskjell der ute blant kunder. Artig å meget rørene.

Takknemlig for

 

2 juledag var jo før I tiden veldig folksomt her eller i min Barndom.  I år er jeg alene å har det utrolig godt.  Trivdes veldig godt med å ha ro rundt meg.  Det er veldig godt.. jeg liker å kunne nyte stunden mellom alt her.  Å slippe å ta hensyn eller må ta hensyn. Noen ganger så er alene tid Noe av det beste jeg vet.

 

 

Jeg gleder meg virkelig til

 

Alt som skjer rundt meg jeg jobber med regnskapet å ser tallene ifra i år. Så er er det nå kun denne uken igjen å regne på dette er jo egentlig veldig sykt.  At årets siste uke er nå. Jeg må si joda jeg kjenner på kroppen min at det er snart ferdig med dette året.  Men jeg er så Takknemlige til alt som jeg har fått gjort i  løpet av dette året.  Alt som jeg har lykkes med.  Takknemlig for å ha realisert.  Snart starte jeg på mitt 6 år i bedriften min.  I denne uken er det jubileum igjen på søndag har jeg jobbet I over 1 år uten fri.  Det er jubileum I seg selv å spekulere å se hvordan dette året blir totalt. Dette gleder meg virkelig.

 

Ønsker deg en finfin kveld ❤️

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

 

Grunnlag for fremgang ❤️🎅

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan går det med deg I kveld?

Jeg har det helt rolig her å veldig nydelig.  Liker aller best å ha det rolig. Orker ikke stress mellom alt her..  det gjør godt å kan være her å ha det godt. Lytte nå på litt podkast mellom veiledere samtalene i kveld.  Det er så godt å bare Lytte å ikke må prate eller annet fokus nå er trivselen meget godt med jobbene mine ser jo tydelig at disse øke de mine inntekter . Bare å kunne ladde opp batteriene mine.  Merker godt å være så på rett hygge i livet.

 

Hadde alt vært normalt

 

Så hadde jeg vært samlet sammen med masse fok. I går var vi sammen. Veldig hyggelig.  Det blir flere ganger men i dag ble det litt rester som smakte nydelig. Vi har det utrolig godt å merke nå at jeg trenger ikke så mye hele tiden.  Men er meget godt å kose oss.

 

Podkast er så spennende

 

Podkast er virkelig noe jeg liker egentlig veldig godt.  Lytte å bare være.  Få litt informasjon om det en ønsker å bare være.  Det er egentlig veldig avslappende i tillegg.  Dette er faktisk lære å kjenner at det gir meg faktisk energi av å få inspirasjon via å lytte på podkast liker jeg meget godt.

 

Vi styrer vår egen suksess

Det er vi selv som bestemmer om vi skal ha suksess eller nederlag.  Derfor må vi også ta ansvar for oss selv.

1 juledag

 

En fantastisk nydelig dag har fått gjort mye her I dag.  Jobbet bra å I tillegg fått ladde opp batteriene mine.  Det å få hvile er så godt.  Er nå klar for årets siste uke i morgen.  Tenk at dette året er snart historie.  Kjenner jeg er klar for nye utfordringer og muligheter.  Jeg gleder meg virkelig til fremtiden min ser jeg seriøst lykkes mer med mine drømmer. Siste uka kommer til å bli meget spennende. Gleder meg veldig.

 

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

Hva er egentlig best for deg?

Hei kjære lesere ❤️

Hvordan går det med deg I dag?

 

Det er 1 juledag å roen har senket seg betraktelig. Jeg sove lenge I dag siden jeg jobbet I hele natt etter kidsa dro etter en nydelig julaften sammen.

Jeg klarer ikke å være hjemme å ikke jobbe,  når jeg sover eller er opptatt med besøk logg jeg av jobben ellers jobber jeg nå mer enn vanlig.  Der kommer til å bli meget godt å kan gå inn i nye året med bedre økonomi pga av hva jeg gjorde avkall på . Jeg trivdes veldig godt med å kunne hjelpe andre mennesker.  Å veilede samtale er nydelig jobb der jeg har klart å lykkes med å hjelpe andre mennesker.  Som har et tøft liv som gir ulike utfordringer for de som sliter. Fantastisk nydelig å kunne hjelpe andre mennesker i jula er noe som jeg kjenner sterkt på er fint.

 

1 jule dag

 

Når jeg var barn fikk jeg ikke gå ut å gjøre noe. Da skulle en vær hjemme å inn.  Jeg erindringer at denne dagen da var meget lang også følte jeg aldri tok slutt. I dag nyte jeg å være inne å ha ytterdøra låst. Nyte litt podkast I mellom veiledere samtalene å bloggen min.  Jeg har disse tre jobbene mine som jeg aldri kommer til å ta fri på ser jeg.  Nå Holder jeg på å lage meg en drømme tavle som er egentlig mål men jeg fokusere på målet mitt hva jeg ønsker å oppnå.  Klippe ut bilder av det jeg ønsker å kjøpe meg.  Det vi ser det tiltrekker vi oss.  Å samtidig så gjør jeg ting mer realistisk for hva jeg bør sette min energi på. Fordi det vi drømmer om det kommer til oss.  Gi deg egenkjærlighet å fokusere på hva er best for deg.

 

Hva er egentlig best for deg

 

Jeg må gjøre det som meg positiv energi.  I dag ble det å bare være å ladde opp batteriene mine med mye søvn . Hadde ingen planer i dag siden kidsa mine var her i går.  Så dagen I dag kommer til å hygge meg å ladde opp batteriene mine med å bare være i mitt eget.  Å ikke ha mas eller Noe annet rundt meg enn bare det jeg ønsker.  Nå lytte jeg på en podcasting veldig godt å ta til meg gode erfaringer via å lytte til andre mennesker.  Dette gir meg faktisk frisk pust også trenger jeg å få nye inspirasjon.

 

Ønsker deg en finfin 1 jule dag nå er det kvalitets tid her.

 

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

 

Julaften sitte enda igjen her livet er levende magi 🔥🎅❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan går det med deg?

Bra håper jeg at du har det,  jeg nyter stunden her nå.  Litt surrealistiske at julaften nå er over . Stunden mellom alt synes jeg går så hurtig egentlig.  Det gjør egentlig veldig godt å se tingene blir bedre med alt som skjer.  Jeg må si jeg er så Takknemlige for hva som kommer rundt neste sving.  Føles oppriktig spesielt alt å nå nyte kvelden her i takknemlighet.  Jeg er nå så utrolig glad for at jeg har det bra I livet mitt.  Å igjen ser jo tydelig nå hva jeg tiltrekker meg.  Så opplever egentlig at livet mitt er spennende og interessant.  Selv om noen ting ikke skjer akkurat nå. Så ser jeg mer løsninger orker ikke å ta å bruke tid på negative tanker. Tv ser jeg ikke på . Siden det for det meste er kun negative situasjoner som publiseres.  Vi må verne oss selv for det som bryter oss ned.

 

Jeg ønsker meg mer utvikling fremover.

 

Vi har nå kun 9 arbeids dager igjen for meg igjen.  Da har æ jobba over 1 år uten fri. Da blir det jo faktisk jubileum i neste uke åsså.  Helt surrealistisk egentlig at jeg har fått alt så bra til.  Noe har gått helt på tryne.  Noe har jeg gjort super feil. Noe har jeg oversett. Jeg har gjort feil men det er menneskelig å gjøre det.  Om vi ikke kan gjøre feil å be om unnskyld så var den feilen nødvendig.  Da skulle jeg ikke ha det.  Akkurat slik er livet vi må gjøre oss oppmerksom på verdien på det som gir oss positiv energi.  Negative tanker og negative energi er noe vi kjenner.  Jeg merker kjapt om noen har en dårlig energi. Merker dette godt på kroppen min.

 

9 dager igjen klarer jeg å realisere det som gjenstår til da ?

Har alltid et stort ønske Å klare å realisere mine drømmer å mål.  Så jeg er alltid like spent på hvordan årets slutt blir.  Jeg blir ofte tatt på senga over å se at jeg klarer de utfordringene mine som jeg hadde satt for meg.  Jeg vet jo aldri helt hvordan dagen blir.  Vet aldri hva jeg har inn økonomisk.  Jeg må derfor stå på mer enn vanlig.  Det jeg registrerer nå er hvordan mitt fokus er også dette jeg visualisere å igjen tiltrekker meg.  Derfor må jeg alltid være I harmoni og balanse. Mellom alt her hjemme.  Selv om noe kan være kipt.. må jeg trekke meg ut av den situasjonen kjapt.

Jeg gleda meg så til denne julaften i år.

I fjor hadde jeg faktisk ikke mat til jul. Jeg la meg sulten å jeg ble er vant med å pine meg å spare på maten så jeg kunne ha den lenger… jeg fikk litt mat ifra Inger I fjor. Den kom meget bra med.  Noe spart jeg så jeg kunne ha mat I januar. Jeg var da så nært konkurs å hadde mest lyst til å avslutte alt…. det var mørkt en god stund.  Jeg reflektert ofte over alt.. jeg måtte tvinge å fokusere på mine drømmer og mål med at dette lykkes du med. I dag 1 år etter på så er jeg mye mer på rett sted.  I fjor på denne tiden var jeg nesten 300 tusen I minus.  Litt fin julefeiring å måtte stenge bedriften min.  Da ble veileder samtale jobben som jeg klart å finne da var jeg desperat etter å klare å lykkes.  Jeg bodde på jobben min døgnet rundt.. hadde ofte blod smaken I kjeften.  Å fokusere på mine drømmer ble viktigste for å klare å lykkes.  Jeg sovnet ofte av attmed datamaskin å kunne våkne over den… trodde egentlig jeg hadde blitt alvorlig syk..  jeg var egentlig bare overarbeidet nesten 100 % utbrent.. men noe i meg våknet opp.  Kampen mot tilværelsen.  Denne kampen skulle jeg vinne.  Jeg har drevet bedriften min nå I over 5 år.  Har enda ikke tatt meg ferie.  Til neste år tar jeg meg en tur til Lofoten.

 

Jeg har gitt mine barn

 

Tur til Lofoten til neste år skal jeg spanderer en reise til mitt paradis Kabelvåg i mitt hjerte. Gleder meg veldig til å ta de med meg.  De har ikke vært der å glede meg til å vise dem hvor æ å mor bodd.  Å hvor vi brukte å være.  Jeg er så Takknemlige for mine barn,  de har vært så nydelig å jeg må gi masse tilbake til dem.  3 av mine jobber kan jeg ta med meg. Så kommer garantert til å ikke helt klar å ta meg fri… men vi får se.

 

Ønsker deg en finfin kveld 🎅❤️

 

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika