Kjekt at han syns min eksistens var nødvendig!

Hei 😘

En flott dag på alle måter 😘

Fått laddet opp batteriene i dag med å kryddre det med gode venner også fiks opp her hjemme 😘😍

Gruben Massasje har fått litt fornyelse i dag 👌💪👍✌ kjøpt meg en ny massasje benk som kommer nye å gamle kunder til glede.

Har vært brukt av fysioterapeut, fikk masse lykke ønsker i fra selgeren som er en kjent fysioterapeut i Rana 😄 kjekt å høre at han syntes min eksistens var nødvendig i denne gamen 😘👌👍

Det er så kjekt å endelig få en proff arbeids stilling , også du som kunde kommer til å kjenn forskjell 😘

Utrolig takknemlig for at jeg er så heldig som får holde på med dette som jeg digge så rått. 

En må innvistere i bedriften i takt med økningen som jeg har vært så heldig å hatt ❤

En god venninne av meg sa til meg jeg mått gi meg selv noe ekstra når jeg hadde fått den å den økningen. Hun har så rett , ved å gi seg selv påskjønnelse når vi når nye høyder er nødvendig. 

Føler at denne benken gir meg også utrolig stor bekreftelse på 52 % økning i Gruben Massasje siden desember ❤💪👌👍 utrolig takknemlig for alt jeg får til .

Skal i kveld tilføre meg mer næring i forhold til å menge meg med andre gründere som har andre prosjekter som de jobber med . Kult å bevilge egen tid å være sosial Frøken strøken ❤

Siste dagen i januar skal feires med kvalitetstid med flotte folk som bidrar til at jeg utvikler meg mer. 

En jeg nettopp har blitt mitt kjent med, du som holder på med så mye . Det må bære frukter etter hvert.  Du er flink som klarer å ha så mange jærn i ilden , må si dyret i meg Løven kommer stadig vekk fram å vil at jeg skal stå på å jobb målrettet. 

Veldig takknemlig for at jeg er så godt skrudd sammen at jeg ser når jeg må tilføre slakke også når jeg kan gi full gass!

Håper du har det bra, nyt siste dagen i januar ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Finne problem området!

Hei 😘

Ny flott morgen står for tur , siste dagen i januar 😘 litt spesielt at tiden går så unna 😘

Godt å se at det blir lysere og lysere for hver dag som går . Kan oppriktig like at vi går mot vår nå jeg.

Utrolig takknemlig for alt januar kom med av gleder og utfordringer.  Vi møter motstand der vi skal lære mer . Også møter vi raushet der vi skal ha det godt.

Det sies at etter regn dager kommer sol , å må si livet smiler til meg ❤ en skal være takknemlig for alt som universet rydder opp i . For oss på merkelige vis men godt å eie tiden min selv.

Det å blomstre i takt med lysere tider er for meg vidunderlig. En har bare å glede seg til framover, mye nye muligheter som alltid dukker opp når solen skinner.

Når vi er destruktive så kommer lite løsninger til oss , vi må være på å være positiv for å motta livets goder .

Siste dagen i januar, så kan vi snart ønske velkommen til Februar 🌞😚😛😍 må si oppriktig glad tiden har gått unna.  Denne mnd for meg så har jeg opplevd mye , lært mye også modnet mere.  Jeg har fått mer erfaring på livet å samtidig så kjør vi oss ekstra på andre områder .

Jeg gjør alltid det , der normale mennesker setter seg ned å er trist for de opplevelser som skjer, bretter jeg opp ermene å peis opp ett ekstra gir . Ikke en jævel skal vinne over meg!

Hvor en har lært dette vinner innstingtet henne? Må nok vær mamma og pappa som åpnet opp dette genet i meg, vil jeg tro !

Når jeg ser på mine prestasjoner i helsesektoren også Gruben Massasje også salgs jobbene mine også har jeg fått vekst i absolutt alt jeg gjør på privaten.  Når en begynner å se hva som bor i oss så våger vi også å utrette mer når vi setter opp farten.

Har hatt 52 % økning i Gruben Massasje i fra desember . Kult å se at jeg klarte å øke kunde massen i januar mnd som før mange bedrifter sliter å har det tungt.

Utrolig takknemlig for at kundene er så fornøyd etter behandling, har mye å vær stolt over . Veien videre kommer til å bli en sånn glede at det er ingen som vet ❤

Det er et ordtak som heter så lenge en ikke har vonde hensikter med de gjøre målene en har satt som mål, så kommer en også til å bestige de også .

Forestill deg at du har satt seg mål , også har du konkurerer som har vært lenge før du startet opp.  Hva må en gjøre for å tiltrekke seg kunder ?

Vi må være ekte , gjør jobben ikke bare god nok vi må gjøre den perfekt å ha løst det problemet som kunden har.

Det var en som lurte om jeg ikke kunne ta en pause midt under behandlingen.  Måtte svare  har kunden 1 eller 2 eller en hall time behandling så må jeg levere effektivt den stunden kunden er til meg . Fordi jeg er oppe til eksamen alle ganger jeg har en ny kunde.  Kunder som kommer igjen får samme behandling som en ny kunde får . Målet er enkelt kunden skal være fornøyd ❤

Fordi jeg må finne problem området, også løs det slik at kunden går ut døra mi fornøyd .

Når jeg har økning alle mnd siden oppstart så vis dette at jeg er på rett vei . Til å nå målet litt å bli min egen sjef på heltid. 

De mål som vi setter oss , de klarer vi også helt klart.

Det å bevilge seg litt slakke for å hente seg inn igjen er også viktig for oss.  Vi må ta vare på oss selv.  Slik at vi holder oss godt ekstra lenge ❤

Ønsker deg en riktig nydelig dag ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Vi behøver å være viktig for!

Hei 😘

God morgen dere en ny flott dag står for tur 😘

Godt å kjenn at en er uthvilt , gleder seg til dagens gjøre mål. De utfordringer som står for tur.  Deilig å være kun i mitt eget å jobb i mitt tempo .  Er vel en slik karakter som liker aller best å være min egen sjef 😘

Det å nyte stunden godt er viktig, hele januar har vært enormt aktiv . Med masse jobb i helsevesenet også mye i mitt eget .  Jeg sier aldri nei til en kunde . Så har blitt litt mye i perioder med det ser jeg mest på som et luksus problem . Derfor er det ekstra stas å kan være kun i mitt eget nå også ha tid å ladde opp mellom slagene.

Fordi en trenger rett mengde hvile også rett dose med tid med venner og familie.  Vi behøver å være viktig for andre enn kun oss selv.  Så kjenn på livsgleden som er i meg å vinner innstingtet skyter alltid fart.

Det å balansere det vi gjør med å ha rett dose tid med alt som gir oss energi er viktig.

Møtte så mye kjentfolk på butikken i går da jeg var å shoppet litt.  Fikk gode tilbakemeldinger i fra folk som synes jeg er tøff og modig som startet opp bedriften min.  Det å ha folk som ønsker en vel er alltid gøy.

Det å få spørsmål om hvordan jeg klare å være så positiv også ha så mye energi til alt jeg foretar meg .  Så svaret jeg enkelt: Har kun omgang med positive folk .  Det gir meg enormt energi tilbake 😘

Det er et fokus vi bør tenke over om vi slite med å ha nok energi.  Så må vi alltid se på oss selv hva kan vi gjøre for å få ting bedre .

I dag blir dagen godt variert med gode venner også jobb.  Rett balanse mellom slagene i dag.

Må få tilført mye livs glede i form av latter å se mennesker.  Vi behøver å vis oss fram.  Pynte oss å ta oss godt ut . Har i dag tengt å pynt meg  opp til jeg skal på en liten by tur 😘

Ønsker deg en riktig nydelig dag😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Gründe fram nye prosjekter!

Hei 😘

Gledelig å våkne opp ti en ny flott uke 😘 kjenn på meg at uka kommer til å lever godt 😘

Siste innspurt i januar;  merker godt at jeg ønsker å heve meg over desember i Gruben Massasje enda mer , så 3 dager igjen å gjøre det på 👌 det går litt sport i å få til å bli enda bedre , litt gøy å konkurrere med måneder så blir det også spennende å se hvordan utviklingen blir framover 😘

Dagen i dag blir godt å starte opp med , litt jobb også litt kvalitets tid.  Vi behøver å eie tiden vår selv.

De siste ukene i år har jeg hatt full gass å vell så det i alt jeg gjør . Godt å kan gi meg selv lov til å ha litt slakke.  Fordi det behøves virkelig.

Vi brenner lyset i begge endrer om vi ikke stille farten litt ned.

Det å få forespørsel i fra kunder som ønsker time i Gruben Massasje e så digg, lik oppriktig å kan virkelig digg denne tilværelsen. 

Ved å tilføre kroppen mer fritid er noe som også behøves.  Jeg har denne uka bestemt meg for å være kun i mitt eget å jobb denne uka . En må våge å satse litt mer på det en selv trur på .  En blir bedre fokusert når en også tillater seg kvalitets tid.

Kjenn på den følelsen at ved å bestemme meg mer om min egen tilværelse er så godt.  Vi modnes også formes vi i takt med alt vi opplever . Ved å mestre oppgaver som vi setter til livs så bidrar det til at mestrings evnen stiger også lærings kurven i det vi holder på med stiger ❤

Gled meg oppriktig til å ta fatt på denne uka , fordi vi avslutter januar også starter vi i med februar.  Januar mnd kom med mye uforutsette hendelser, men det bidro til at jeg økte mine mål også fant en ny foretnings idé 😚👌 ingen ting er liker enn å gründe fram nye prosjekter.
Pluss så her jeg å ungene bestemt oss å gjøre noe sammen.  Som kommer til å lime oss tykkere!

Gled meg til å oppleve denne uka, som kommer med masse glede også samtidig gode utfordringer. 

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

En kjent gründer sier!

Hei 😘

Helga kom så kjært å godt, også har den gitt oss utrolig mye opplevelser.

Når vi er 3/4 i husstanden som har jobbet i helgen, selvfølgelig til ulike tidspunkter så bidrar også det til å gi meg som er den eneste sjåføren i husstanden enda 🙈😊😉 mere hodebry 😉 de holder meg evig ung slik som de holder på 👌

Utrolig takknemlig for at ungdommen  har jobb i helgene, slik at de har flotte verdier. 

De har litt Diva nykker ungene, når jeg våkner opp er badekaret fult med vann, håndklær over alt , litt skal mor få styr med . Slik at jeg skal ha gode minner om denne tiden ❤

Vi har nå kun dager igjen i januar, kjenn på den gode følelsen med å se fram i mot nye utfordringer og muligheter.  Gledelig å se solen skinner, vi går mot lysere tider.

Søndag er ofte en dag som folk flest har som hvile dag , her har vi ikke skjønt hva hviledag er 🙈 må le litt ungdommen tar litt hennsyn, mot hverandre . Mellomste følger kun sitt mål , finn en hammer å skal sikkert fiks noe på rommet sitt .

《En må bare vær takknemlig for at ungdommen er selvstendig å tar gode valg.》

Eldste sønn skal på nattskift, de 2 minste skal på kino.  Så blir litt alene tid på mor ❤ enkelte ganger så er det godt å være i sitt eget.  Å slapp helt av. 

Når en har hatt høyt tempo i hele januar så er det nødvendig å ladde opp batteriene ❤

Kjenn på den gode følelsen som kommer i takt med å mestre det en holde på med.  Det er så spennende for hva som skjer framover.  En har mye å se fram i mot.  Merk at jeg har en god følelse i kroppen, gledelig at jeg startet opp bedriften min.  Utrolig takknemlig for at jeg våget å tok steget ❤

Ved å være modig så fikk jeg startet opp . Jeg hadde garantert utsatt oppstarten om jeg hadde hatt nok med jobb.  Det å jobb som vikar er en usikker bransje også må en alltid være på . Det er ofte slik med oss mennesker.  Når vi har nok av det vi bryr oss om , så ønsker vi ikke å utvikle oss.  Når vi mister noe eller blir forbigått eller forlatt. Da blir vi tvunget til å gjøre noe med livet vårt .

Hvorfor må en alltid vente før vi våger ?

Vi er ofte så redd for å mislykkes, vi er redd for å tap ansikt, vi ønsker å kunne ha alt klart økonomisk. 

En kjent gründer sier at om du ikke satser hva kan du vinne? Hvordan kan vi vite om det vi ønsker å starte opp med slår Ann?

Vi må våge å gå for drømmen vår, gledelig at en har satset med en bit av drømmen.  Det er bare resten igjen ❤

Skap deg en magisk kveld ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Du tiltrekker deg !

God morgen du 😘

Helga e nesten over etter at vi har hatt jobb jeg å ungdomen.  Når vi har  nok å fylle dagene med så går de også unna 👌

Godt å våkne opp uthvilt å klar til en ny flott dag , det å skape dagen slik vi også selv ønsker er deilig.

Det vi fokusere på det er også det vi får til oss . Derfor så må vi ha gode tanker i vårt sinn.  For at vi skal ha det godt.

Ved å fokuser på ting vi ikke ønsker, får vi mer av det . Ved å fokuser på det vi ønsker å ha i livet vårt så får vi mer av det også .  Så derfor må vi fokuser på dit vi ønsker å være. Ikke hele tiden på hva vi ikke ønsker å være .

Gi minst tid til det negative, selv om alltid en forandring i et mønster tar tid . Så må vi jobb mentalt med oss selv.  For at vi skal klare å fokuser på det som betyr aller mest.

Forestill deg at du har en magnet på deg , alt du fokuser på det blir magneten tiltrekket av . Så kan du tenk deg hva får du tilbake i livet om det meste er destruktivt ?

Du får negativt tilbake selvfølgelige !

Derfor mitt råd tilfør mer glede, positive opplevelser, gleder også situasjoner.

Gjør tiltak for å stoppe negativ utvikling, du kan kutte ut folk som er negativ, slutt selv å spre negativ opplysninger, ta et oppgjør med deg selv hva som er verdi for deg også hva som bør passere.

Det som er resultatet når vi kutter negativ utvikling.  Så får du bedre livskvalitet, du har det bedre på alle plan.

Du lykkes med de utfordringer som du ønsker å klare .

Ønsker deg en riktig nydelig dag ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Jeg er Djævelens advokat!

Hei😘

En nydelig dag rett å slett! Deilig å se sola er kommet godt å tydelig i fjellet.

Vet du nå har vi mye å se fram i mot, snart er våren her snøen er historie . Litt surrealistisk å tenk på at tiden går utrolig fort.

Hvor ofte tenk du over livet ditt ? Hvordan du lever det ? Hva bidrar du med til felles skapet?

Ofte så har jeg lurt på mye , men i dette innlegget så ønsker jeg å tilspiss det i den retningen jeg i grunn ønsker å ta selv.

Grep i mitt eget liv , stake ut kursen slik at jeg tilfør meg å de rundt meg mere næring og vekst.  Selvfølgelig mye glede ved å være i mitt nærvær.

Jeg har reflektet over min nye foretnings idé, som jeg gleder meg enormt til å jobb ut .

Alle plassene jeg har jobbet har jeg lært meg hva jeg ønsker å ta med meg videre i livet . Også har jeg lært meg hva jeg ønsker å ta bort i livet mitt.

Hvorfor er det slik at enkelte er rævsleikere? Smiskere? For å vinne tillit?

For meg har slike  karakterer ingen respekt også null tillit.

Fordi mennesker som må jobb på en slik måte ødelegg for så mange andre.  De lager en utrolig dårlig miljø også bidrar slike karakterer at andre som jobber på ærlig vis ofte blir dolket i ryggen på den måten at vips så har de kanskje ikke jobb ….

En kjenn  på en bi smak av slike karakterer, men det vi må trøst oss med at dette er en kortvarig glede.

Det som ofte skjer på en arbeids plass som har slik dårlig kultur, så er arbeids miljøet også negativt.

Det er i dette feltet jeg holder på å jobb ut min egen foretning idé.  På bakgrunn av andre som jeg opp igjennom årene har gjennomskuet med skittent spill. Har vært heldig å har jobbet i mange fagfelt slik at jeg har en større bagasje enn å kun tviholdt på en stilling livet ut .

Tror objektivt at det er nødvendig å flytte på seg i karriere også utvikle seg i nytt farvann.  Vi alle trenger nye utfordringer å ha en lærings kurve som gjør at vi øker mestrings evnen også se andre mennesker for det de er

Det skal bli en sånn glede å jobb ut dette , kjenn på den gleden dette gjør med meg å bare reflekter over dette nå så blir jeg allerede i gledes rus.

Sitt i skrivande stund med et berdt glis rund kjæften å ser dollar tegn i luften.

《 ved å se framfor seg prosjektet, da har vi allerede skapt det 》

Ved å vis takknemlighet for alt vi har lært opp igjennom årene å i karrieren så har vi også åpnet for mye bra . Når vi klarer å trekke bort det vi ikke ønsker også ta mer av det vi digge.

《 En jeg kjenner sa til meg du må jo si ifra om du føler deg forbigått i jobb å karriere.  Nei svarer jeg , alltid en mening med ting som plutselig skjer, 》

Da skal vi på et annet nivå å bevege oss videre i lærings kurven vår i livet.

Det å forelske seg i livet, i det vi foretar oss er så behagelig, vi må være i en romanse i vårt eget for å kunne være produktive.  You know!

Derfor vær din egen store Love,  kjærlighet må være for å tilføre kroppen livsglede å påfyll av energi.  Derfor er dette nødvendig for å lykkes ❤

Nyt dagen godt du flotte menneske, ta å gjør din dag magisk ❤

Takknemlig for at akkurat du bruker din tid på å lese bloggen min, tusen hjertelig takk ❤❤❤❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Den er i nærmiljøet!

Hei 😘

God morgen dere ❤ det å våkne opp til telefonene som ringer også skal ungdommen hjem i fra jobb 😘 har sovet så godt i natt, e godt å kjenn at en er perfekt uthvilt 👌

Helgen kommer til å gå fort når vi har nok program for å holde opp mest mulig i aktivitet. 😛

Det å være en aktiv familie det påvirker oss veldig, vi blir veldig obs på å ta vare på oss selv, også folk rundt oss . Vi kjenner på at kroppen er god sliten , men den følelsen er veldig god å kjenn på når en vet at en har utrettet mye bra .

Det å fleks mellom min egen bedrift også andre jobber kjenn jeg på er godt også er det litt slitsomt.  En ønsker oppriktig at en skal lykkes mer i mitt eget.  Også være flinkere til å deliger jobben min hjemme slik at jeg øker mine mål å kan leve den 100 %.

Drømmen min er ikke så langt unna, den er akkurat der den e litt langt å for å si jeg har lykktes med mine drømmer å mål.  Men den er i nærmiljøet så en må bare stå på å ikke gi opp.

Siden jeg nå er 100 % frilanser så må jeg også nå stå på å jobb målrettet for å opprettholde mine utgifter også klar å tilføre familien min nok penger så vi klar oss.  Jeg har nå framover kun meg selv å stole på.  Vet at når jeg får mindre jobb en plass då tvinger jeg selv ut en flott løsning for meg selv.

Det å være så uredd som jeg er godt, mamma hadde aldri klart å hatt det så usikkert.  Pappa han hadde ikke heller taklet det å ikke vite i denne fasen hvordan det går.  Jeg lært meg tidlig å stå på mine egene ben .

Mine foreldre lærte meg å være sylskarp også lært de meg å tåle stor belastning.  Skal vi klare å nå lenger må vi ikke steng oss inne vi må være der det skjer.

Ønsker deg en riktig nydelig dag ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Slipper å diskutere vi er alltid!

Hei 😘

Godt å nyte siste helgen i januar, litt rart at en måned går så sykt fort unna.

Selv om frøken STRØKEN har jobb i helga, så skal en nyte den godt selv om.  En er en livsnyter på høyt nivå .

Det e litt spesielt at ungene også har jobb i helga , litt rart å tenke på at ungene de når meg igjen.  Kjørt mellomste på jobb på meyergården.  Min arbeids plass over mange år.  Det å kjør henne på jobb dit e så digg.  En har fått store flotte barn som faktisk har flotte verdier.

Det å slippe å se de rave gatelangs små rusan e for meg utrolig godt.  Er godt å se at de har sunne verdier, har lært de godt opp.

《 Har lov til å være stolt 》

Det å skyss de på jobb å mor selv får mindre søvn enn normalt e helt greit når en ser at de står på .

Hvordan skal vi skape noe som vi kan bygge videre på ?

Det å ha den gode stemningen å energien sammen med ungdommen, motivere de til å stå på å samtidig ros de for deres mot å deres engasjement.  Er så godt, å se at jeg skulle få så flotte arvinger som er en ekte  Skarstad!

En merker godt at en er bra strukturert, også avslappet  i forhold til gjøre mål innen for business også privat.  Godt å se at en klarer å slapp totalt av å bare nyte stunden . Vi trenger å ladd opp batteriene, totalt.  Gjør akkurat kun det som er nødvendig.

Vet du jeg digg å nyte stunden sammen med Elin og Weronika er innafor å nyte stunden med min egen karakter.  Slipp å diskuter vi er alltid så enig som bare det .

Ved å våg å legg seg litt utenfor boksen, ikke bry seg om absolutt alt er så behagelig.  Vi er også så mye mer avslappet forhold til livet å har den største balansen mellom alt vi foretar oss .

Vi tilfører oss mer energi, for å lykkes i våre drømmer.  Vi er mer årvåken når vi tar det med ro , jeg registere at min egen kreativitet vokser i takt med at jeg ladder opp.

Kjenn du deg igjen? At du blir mer kreativ når du ladder opp?

Når jeg har mye å gjøre så er jeg også kreativ, merker godt at da kommer også idéer på løpende streng.  Nå i dag fikk jeg fordypet meg mere i kreative ideene mine.

Godt å kan leke litt med idéer som kan bli en stor suksess, som en kan tjene penger på. 

Jentungen min sa til meg mamma du e jo en gründer mamma, også jeg skjønn meg ikke helt på hvordan du ser at du kan tjene penger på de  idéene som du kommer med .

Det som er en må våge også kommer suksess om det skal komme ❤

Vet at mange synes at en er litt før alvorlig i forhold til karriere å mål . Det er en livstil som en har tilegnet seg, jeg har humør også god humor som kan få andre til å undre hvordan klar hun å være i så godt humør?

Har alltid hatt lett for å se humor i mange ting der andre ikke har skjønt poenget.  Deilig å være lett til sinds å se humor i mange situasjoner.

Det er lettere å ha god humor enn å ikke ha snev av det .

Ønsker deg en riktig nydelig kveld du ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad

Vi må ikke være så låst!

Hei 😚😘

Har du noen gang kjent på etterdønning på opplevelser som har påvirket deg på en spesiell måte ?

Jeg registrerer at ved opplevelser som en opplever så påfører jeg meg alltid mer jobb.  Spesielt når en opplever Eller blir påført opplevelser som en ikke klart å forutse selv før det kommer.

Hva er det med oss mennesker når vi må tilføre mer for å klar å holde hode over vann?

Mulig jeg er en karakter som er uvanlig, men jo mer jobb jeg tilfør meg selv. Jo lettere for meg er det å flytte negativt fokus.

Når mamma fikk døds budskapet, så tilførte jeg meg mere jobb, dette for å holde hode over vann.  Det å ikke kunne hjelpe henne tilbake til livet, bidro også til at jeg måtte tilføre meg mer næring, for å kunne gi henne gode tilbakemeldinger også fikk mamma se at jeg taklet livet uten henne.

Selv om å være den eldste på mammas side enda for meg er sårt å enda rart. Det å bli forelsket i døden er noe jeg holder på å skrive om.  I forhold til bokprosjektet mitt.  Vet det høres rart ut , forelsket i døden? Hvordan kan vi bli det ?

Ved å våge å tenke på døden som naturlig , det å trekke ut alt godt i den som er dødene men enda levende.  Så er det en flykt i en forelskelse , som en ikke forstår.  En tar i bruk alt vi kan for å opprettholde fornuften også livsgleden.

Det å flykte å holde på det som enda er , levende er også lett for oss mennesker . Vi opprettholder vår status , vår kultur også ser det så flott ut utad 😘

Ved å oppleve litt i livet så gir det oss mere bagsje som vi skal tilføre ved senere anledninger som kommer til God hjelp ved at vi har gått igjennom det vi kjent å følt på var der og da ubehagelig.

Vi møter mennesker som kommer inn i livet vårt, noen er i korte perioder andre er i lengre perioder . Det som er verdien med å møte nye mennesker er at de tilfører oss mye bra , ved at vi åpner oss opp for å nå nye mål , se oss selv på en ny måte . Vi lær alltid i møte med nye mennesker.

《 alle mennesker som kommer inn i livet vårt, har en grunn, vi skal lære å åpne opp for forandring. 》

Vi må ikke være så låst for å være kun i det trygge , som gjør livet så lettvint.  Å mestre å bevege oss i en ny retning i livet er så godt.

Jeg har erfart mye i mitt liv, jeg velger nå å se på alt jeg har opplevd som bra . Fordi jeg er en styrket karakter som tåler mer trøkk en folk flest . Godt å være uredd også gå i mine egene spor, fordi en må forme veien i livet til det bedre .

Mine erfaringer har jeg lært meg å ikke bli skuffet om jeg ikke får en jobb, eller andre mennesker får større oppmerksomhet en jeg, om jeg ikke trives i en jobb , så åpner også det opp før at jeg skal tving meg selv til å gjøre noe annet.

Vi må ikke være i noe vi ikke ønsker, vi må heller tilføre mere kjærlighet til deg selv . Være takknemlig for at vi våger . Også lykkes vi med våre drømmer.

Andre uka i januar så kom jeg på en ny foretnings idé. 

I denne uka så kom jeg å ungdommen på noe som kommer til å lime oss tykkere sammen.

Ser at jeg også mine barn vi kommer til å sett oss mer på kartet i dette året .

Har jo lenge ønsket å gjøre mer karriere å mitt hoved mål er å lykkes med mine mål.

Det å våge åpne opp for å lykkes med mine mål er det jeg oppriktig ser fram til.

Bokprosjekt er kommet opp i over 30 tusen ord.  Ser nå at dette begynner å ligne på en bok snart .  Har 35 tusen ord ca igjen å skrive.  Så kjenn på følelsen å få boken ferdig kommer til å bli en sånn glede.

Skap deg en magisk dag ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.