Jeg leter ikke etter problemer jeg leter etter potensialet hos det jeg søker

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du  har det , jeg må si jeg nyter dagen i dag veldig godt . Det å våkne opp til en nydelig dag med å se at våren er her mer eller mindre mer eller sterkere enn ellers er vel noe vi alle gleder oss veldig til ikke sant ?

 

Jeg kan kjenne på at jeg faktisk har stått på vell mye i en lang periode nå å jeg vet at denne perioden er ikke ferdig enda. Den må jeg stå på litt til med å jobbe mer for å utvikle . Det å være i en uviss situasjon der en ikke helt vet om vi lykkes eller om en må be på sine knær om hjelp det er ikke lett å være en grunder som hele tiden ser etter kule gode løsninger for å mestre å ikke minst kan lykkes mer eller mindre med de mål jeg setter meg . I blant så kunne jeg ønske at jeg hadde hatt det mye lettere i livet mitt , mamma eller pappa hadde stått støtt å hjulpet til som de alle mammaer og fedre rundt om gjør for sine barn . De må jo ha det kjekt de som hele tiden får hjelp av sine alltid ? har dere ikke det ? eller er de kun sy pute dere har ? jeg har ikke vært vant med å motta noen hjelp så ja det er ikke alltid like lett å se for seg hvordan andre egentlig har det men jeg skjønner tydeligere nå at vi alle sammen har våre utfordringer i våre liv jeg mine også du dine. Det er nettopp slik det er for oss alle.

 

Spennende jeg tester min første Ringblomst krem

 

Jeg har nå fått testet jevnlig Ringblomst kremene som jeg lagde selv her om dagen . Dette prosjektet mitt som jeg definerte det før jeg fikk baller til å kunne lage dette . Du verden for en krem også hvor gøy det var å lage dette . Det å se at WoooW dette funker jo veldig bra. Jeg merker det godt at jeg kan klare absolutt alt hva jeg setter i gang med å det er nettopp det jeg jobber med å utvikle mer . Dette , med å tilføre flere kule ting i ringblomst kremen min er også for å teste ut tåler jeg det er dette en behagelig krem å kan den hjelpe mot atopisk eksem ? Jeg må si med en gang til deg . Den hjelper meg veldig å denne kremen ikke for å skryte med jeg lager faktisk mye bedre krem enn den jeg kjøpte sist . Nå heretter kommer jeg ikke til å kjøpe av ande lengre . Heretter så skal jeg lage dette selv for å vite hva jeg har i bandt annet  å lage gode kvalitets produkter der jeg setter kvalitet høyere enn alt annet. Veldig takknemlig for å klare å jeg merker den trekker godt inn i huden med en gang herlig du får komme innom meg å få teste en dag det måtte passe . Det hadde vært veldig hyggelig .

 

Jeg ser ikke på problemer men jeg ser på potensial

 

Som leder i min egen bedrift så er jeg løsnings orientert å veldig målrettet . Jeg ser hele tiden etter nye metoder å tjene inn penger på i bedriften min . Der jeg gjør det aller best økonomisk er Massasje , Veileder jobbene mine  og butikken min. Altså i 4 av mine jobber så gjør jeg det veldig godt bloggen min er en liten del av jobben men den er med på å motivere meg vær dag å det jeg tjener på det er en liten bonus men ok det er helt innenfor jeg lever av de andre delene i mitt liv også dette jeg jobber ut det nye trinet så blir det å kunne bringe meg mer frukter enn hva jeg kanskje i dag egentlig forstår . Dette med å våge å gå ut i ett farvann der jeg ikke helt vet alltid hvor er jeg eller går jeg feil . Dette med å være 100 % alene om absolutt alle avgjørelser er både lett også vanskelig . Det er min feil om det går bra men det er også min feil om det går til helvete . Det er akkurat dette som jeg definerer prisen av å lære by working you know ? livet vårt er veldig varierende men om vi sitter å bare tenker på alt som hadde eller har gått galt så er vi ikke mottakelig for alt vi skal lykkes med om du skjønner ? jeg jobber under denne reglen her den som inte vårer den vinner heller ikke . Vi er nødt til å våge å gå den andre veien . Der jeg å du ikke helt vet hvordan vi kan klare å lykkes . Vi må gå ut av vår egen konfortsone . Derfor må vi heller ikke være redde for å feile fordi de er da vi gjør en del feil grep av vi faktisk lærer mer enn vi hadde gjort om vi hadde gjort alt riktig med første steg.

 

Jeg drømmer om en familie som har ett godt sosialt bånd

 

Når du mister det du har kjært er de du har i igjen i livet ditt enda kjærere å enda mer vanskelig å slippe fri om du forstår. Jeg har alltid vært en famille dame som vil ha ett nært bånd til min famille også den jeg vokste opp sammen med . Jeg har hele livet mitt levd mer eller mindre alene uten foreldre som har brydd seg noe stort om meg, dette har nok påvirket meg i omtanke for mine barn , lære de verdier også gi de mye også stor oppfølgning hele veien ikke bare gå i fra de å late som ingen ting har skjedd. Jeg vet den smerten hvor vondt det er men jeg vet også hvor nydelig da ting funker å alt er harmoni . Jeg hadde en liten periode i livet mitt der alt så ut mellom gardianen at ja vi har det jo bra vi også en stakkars stund. Jeg er takknemlig fordi jeg lærte det vonde like bra som jeg fikk litt godt i mellom alt . Jeg lærte meg å sette pris på hva avvisning faktisk er med å gjøre med ett menneske det raserer alt egentlig om vi ikke er sterke utad.

 

Det jeg å du drømmer om er ikke alltid vi får det hos de vi er glade i men vi kan lage dette drømme livet vårt selv . Det er akkurat det jeg selv har hjulpet meg selv med å få å jeg håper at jeg på denne reisen min i mitt liv kan  lære deg å sette pris på de små opplevelser for din drømme verden også ikke minst ha truen på deg selv . du lykkes med alt du måtte ønske kjære deg.

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin Weronika

 

Hvorfor blir utviklingen slik at vi må ødelegger andre for å lykkes selv ?

Hei kjære lesere ❤️

 

I kveld hadde jeg i grunn mye på hjerte …

 

Mo i Rana er en liten plass se i perspektiv rundt om her i landet så er vi ikke så mange enn at vi vet så så si hvem de aller fleste er de som bor her . For ikke så veldig lenge siden i år skjedde det noe brutalt en dame som er ett år yngre enn jeg ble faktisk skadet av andre . Det florerer av rykter hva eller ka som har skjedd med henne – Jeg velger å ikke lytte til de rykter som ikke ønsker andre vell . Det å være på feil tid i livet kan gi oss alle en feil retning i våre liv men er det ansvarlig å skade ett annet menneske av den grunn ? Det å få vite at de brukte skarpe gjenstander i øyene som gjør at dette skader ett menneske til å få ett godt liv videre er jo helt absurd at det finnes mennesker som faktisk vil meg eller deg så ille at de kommer vår vei om de har noe på oss. Det er trist å dette berører meg ved å reflekter over hva andre faktisk klarer å ha hjerte til hva de gjør mot andre. Dette er noe jeg faktisk ikke skjønner at det bor så mye hat i ett annet menneske .. det har jeg aldri skjønt . Det må være tungt å leve med dette hatet i seg ved å må ødelegge ett annet menneske ved å overføre dårlige handlinger på en forsvarsløs person som ikke klarer å forsvare seg. Dette er jo en  grotesk handling som ikke står i stil med  svigermors drøm . Dette må jo være svigermors helvete om det er lov å ta stygge ord i munnen for å forvare denne uretten med ord.

Når hatet er større en kjærligheten er det faktisk ikke hat som hjelper her det er mer kjærlighet for at vi her i Rana kan få ett bedre samfunn . Samme perioden som dette skjedde så var det gissel drama en som ble holdt til fange i sitt eget hus / leilighet i Brennåsen . Jeg hørte dette bare litt i forbi farten å var ikke klar over alvoret her heller . Brennåsen er ett lite område som ikke er annet en hus og leiligheter å jeg kan ikke erindre att vi hadde dette da jeg vokste opp .. at Brennåsen som jeg anser som ett trygt område. Der er heller Båsmo i fra 80 tallet mer beryktet med drap på samvittigheten å jeg erindrer da jeg møter DRAPS mannen da han hadde sluppet fri , jeg hadde da bare hørt om han , Det var en skummel type. Jeg var i byen å tok meg ett glas øl også spilte biljard ,  da han plutselig setter seg at med meg … jeg stiller han ett spørsmål som jeg ikke tenker på er dumt . Jeg sier dette . Hva jobber du med ? han ser meg dypt inn i øynene kom med meg ut så skal jeg vise deg hva jeg jobber med. En jeg brukte å spille billiard sammen med som vi kaldt kiss ,  jeg brukte å si at han var min bestefar , ga meg med en gang ett skarpt blikk at jeg måtte ikke si mer . Så sa blikket sitt i ro å drikk øl . Så blir det minn tur å spille billiard så han kiss passer på ølet mitt. Så da jeg kommer tilbake etter jeg hadde tapt kampen så sier har stille i øret mitt . Du holder deg unna denne mannen som ville ha deg ut , det er en draps mann. Redselen min ble meget ekte å den følelsen av å dra ut å snakke med han under 4 øyne fristet ikke i det hele tatt. etter denne situasjonen så lærte jeg meg en lekse å lese mer situasjonen å lese energien i situasjonen det nonverbale kropps språket er mer viktig en jeg først skjønte. Forvarslet kom faktisk men jeg leste dette ikke . Hadde ikke kis vært der hadde jeg mest sannsynlig blitt med han ut å hva hadde skjedd da? Vi hadde lov i den tiden å røyke inne så det var ikke det han pønsket på. Dette er jo like aktuelt nå i dag som før i tiden at vi leser på det totale bildet vårt å er  mer våken .

 

 

Hva er det med meglere , leger og advokater

 

Det florerer av rykter av at disse gruppene i Rana driver mye med dop . Det er litt underlig at så mange sier akkurat det samme. Den ene megleren vet jeg veldig godt hvem det er , jeg har advart flere med å ha den karen som megler fordi denne karakteren er ikke ærlig . Det kom tydelig frem i dag at han er ikke det, unnviker å svare også er uærlig men det som er mest rart er at de er de som doper seg mer enn de unge . Det som er det aller verste er jo at de som har høye titler får barn på ungdoms skolen til å være langere . Hvorfor rekruttere de små ? Selv om du er avhengig av dette hvorfor tilføre dette må fremtiden vår ? de som skal ta over etter oss en gang ? Dette med å se de som kjørrer med dyre bilde brifer over at de eier så mye er uinteressant. Det som er mest interessant er hvordan de egentlig har det .  Da du er lege , advokat og megler å må dope deg så er det feil en plass. …. er det objektivt noe du plages med siden du tilfører dop eller er det fordi du må ha mer klarhet i å være tilstede i jobben ? jeg skjønner ikke hvordan du klarer å være klar og orientert da du er dopet ? jeg skjønner heller ikke hvordan du kan være en god advokat om du til stadighet er neddopet ? dette bør ringe en bjelle en vakt bikkje hos folk flest at HALLA nå må vi for helvete reagere på at dette går ikke. I dag fikk jeg vite at han som hadde vært dopet han legen han har mistet lege tittelen … hvorfor risikere jobbene for dop ? Hvile bilde er det dere viser enn så lenge som det går bra men dere klarer en stripe til . Enn hvis ved neste kors vei så er løpet kjørt . Hva skjer da ?  er drømmen om luksus som legges i grus hva skjer da ? er du da på lav nivået da å penger kommer jo ikke av seg selv om ingen vil ha deg i jobb ? Om vi tenker med en hode altså dere menn er i den besetning med ” hoder det ene er litt lite å det andre er litt sort . Ofte så er det faktisk det minste hodet deres som vinner alltid hvorfor det ? er det der begjæret deres ligger ? Dere tar i alle fall de dårligste valget med kuk hodet deres det egner seg aller best til å ha ett godt knull med eller enkelt å greit å tiss litt med … ellers så tenk med det største hode der vettet mest sannsynlig enn plass må være . Om du ikke finner vettet i dag , start i morgen igjen ikke gi opp før du heller ber andre om hjelp til å berge deg . Det kan være lurt . Ellers så havner dere lett i fella der det jeg referer til tragiske hendelse der ingen vil at dere skal fall på. Er vi så dårlig at vi ikke ønsker ande vell så må vi ta en del runder med oss selv. Da har vi seriøst store problemer . Målet mitt med denne bloggen er faktisk å fokuser på at vi alle må ta ett ansvar for hva vi gjør å hjelpe andre om vi ser noe som ikke er helt heldig .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

 

Karakterer ødelegger i grunn alt ligger i oss bare vi ønsker det sterkt nok så……

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i kveld ?

 

Håper du har det fint i kveld jeg holder på å jobbe med veileder samtaler med å få opp lønnen for april mer enn jeg har til nå. Det å være i ulike variasjoner mellom grunder verden min er veldig spennende mellom alt annet jeg holder på med . Det å ta seg fri for meg er når lyden er av telefonen å jeg kan nyte litt ro . Jeg merker at jeg ikke alle dager er like gira på å være tilgengelig jeg liker mer enn gjerne å få være privat å ha det stille rundt meg . Det er ikke rart siden jeg ikke har tatt meg fri siden i 2021 .Så er det innafor i blant å få litt ro rundt meg ikke alle som skjønner det men jeg ser den at de aller fleste de ønsker meg bare det beste å det er jeg veldig takknemlig for .  I dag ble det en dag med litt motgang på ulike måter som i grunn provosert meg litt . Det er ikke ofte jeg blir sint men jeg ble det i dag. Det å merke at energien blir ebbet ut er ikke hyggelig å jeg mekrer at tiden jeg bevilger på det jeg skal ha vekst i må være noe jeg oppriktig gleder meg veldig til å få til å bygge opp. Det kan i perioder føles som ett luft skott der en jobber å en gjør mye så er det ett minutt så er det over . Det føltes slik med me&i i dag, der jeg har jobbet uendelig mange timer å brukt tid for å bygge dette opp så blir det faktisk det motsatte . Det kan i grunn bli min suksess ved at jeg kuttet ut tiden jeg har brukt på dette. Det er jo ikke dårlig med alt vi endrer planen på bare vi selv merker hva er det som tar vår energi .

 

Jeg hadde 7 jobber i tillegg til 3 binære jobber

 

Dette er grotesk mye i andre sine øyne at en har så mye på agendaen . Det å ha flere krevende jobber som jeg har så er det å få negativt bidra til å redusere min livskvalitet . Det merkes at jeg tåler ikke mas, jeg tåler ikke at alle må ha tak i meg hele tiden . Jeg liker det overhode ikke å høre at telefonen uler så jeg måtte endre dette i dag, for å redusere mitt stress. Det er negativt å stress det er noe jeg ikke har godt av. Derfor må jeg redusere nå mer av det som jeg merker tar energi å forhøye det som gir meg energi. Dette kan fort bli en nydelig dag om du skjønner jeg gleder meg veldig til vi skal redusere å trekke fra også til . Det å ombestemme seg for hva en vil veien videre er også ett valg , det blir som å hoppe av i svingen for å ikke få ett barn til da tar du jo også et valg . Det er å bestemme seg for fremtiden tenker jeg . Jeg er tydelig som menneske kunne lett som fan hadde blitt advokat, mulig ikke pga av svake karakterer men hadde det vært opp til kjeften min hadde jeg parkert hele forumet å vunnet alle saker æ over at lov og rett for hele verden hadde blitt en fette god suksess for fremtiden  . Jeg Gelder meg til å få vite at karakterer ikke betyr mer enn hode til en med suksess , vi kan alle feile men jeg tenker alltid takk for alle feil andre gærninger gjør . Dere gjør livet mitt lettere , æ tenker at all feil er sundt til å med å bli rundpult feil er også en god feil men ja mulig det ikke hadde vært det aller beste knullet men ikke dårlig om det var noe vi kunne ha gleden av sammen da vi lå på gammel hjemmet å nøt hvor mange en hadde gjort det med … om en hadde erindret det det vet jeg ikke.

 

Når vi er litt gal kan vi ikke bli verre vi blir bare mykere med årene , jeg må si som en av mine kunder . Du er en fans dott som fan ikke skjønner noen ting . Jeg har en så nydelig jobb der jeg kan tilføre latter . Jeg kan lytte også kan jeg få lov til å bli forbannet da ting ikke går etter planen – Går livet ditt etter planen ? jeg vet at selv om vi skriver opp alt så skjer det ikke alltid i rett rekkefølge . Jeg blir i blant satt ut litt da jeg har planen min klar så er det alltid en annen ting som kommer i livet mitt som må ha oppmerksomhet det er aldri like hyggelig men , det er bare slik livet vårt er for oss alle. Jeg kan kjenne på at en blir provosert men ikke så galt av sted at en må gjøre noe drastisk. Det som er viktig er at en tørr å gå ut av sin egen konfortsone . Det elsker jeg å gjøre . Det er jo slik de er de som er skuespillere . Jeg må i bant være det selv da jeg må gjøre avtaler eller forandre på noe som jeg ikke egentlig selv har kontroll over. Dette er det å leve livet å våge å finne løsninger . Jeg elsker å lese andre mennesker som en åpen bok der de ikke ser eller skjønne at jeg har oppdaget at jeg ser deg . Jeg mekrer hele tiden andre sine energier der jeg er mer klar over dine svakheter enn du selv faktisk selv ser du har. Det er ikke lett alltid men det er gøy å være i utvikling slik at vi kan nyte livet sammen .

Utvikler ett nytt konsept

Jeg har bestemt meg for å jobbe ut mine egne kremer nå fremover der jeg kan få selge de å gleden av å kunne utvikle meg i denne prosessen så merker jeg at det er nettopp dette jeg faktisk ønsker å få til å gjennomføre . Det er ikke lett alltid men jeg fant i dag ut hvordan jeg søker om å få sertifisert kremer det kommer til å bli veldig spennende .

 

 ” Nokre dager er slike dager ein berre må gjennom for å koma til dei andre dagane.”

i dag ble det en slik dag det å puste litt i bakken så blir livet faktisk så  mye lettere jeg elsker å se at det er balanse  mellom alt vi mottar å det vi er i i våre liv. Det gjør det faktisk lettere for meg å forstå ting så mye lettere . Dette med å jobbe med mine mål så er det veldig mye spennende som kan skje fremover . Livet blir straks mye lettere da vi er mer avslappet rundt alt vi holder på med . Jeg gjorde en liten undersøkelse i dag å skal jobbe videre mer med å utvikle mine produkter for fremtiden . Jeg gleder meg veldig for å nå mer sol inn i livet mitt en før . Fremtiden kan både du og jeg endre , uansett karakter eller hvordan andre ser på oss . Jeg vet hva tap er, jeg vet hva som skjer da en ikke betaler for seg . Namsmannen kommer å tar tingene . I min barndom var jeg vant med å miste alt jeg eide. Nettopp fordi namsmannen tok alt vi hadde … jeg vil ikke dit igjen . Er det derfor jeg alltid har en frykt for å ikke klare å lykkes ? eller er det bare en indre frykt av å ikke passe inn i noen verden der jeg vokste opp er det derfor jeg alltid må prestere ? noe som alltid følger oss i vårt liv er fordi vi opplever nederlag eller fravær av kjærlighet. Jeg har møtt livet mitt på avvisning også lite kjærlighet . Den gode lune heimen vokste jeg aldri opp i … jeg gjør ett forsøk nå i dag å gi meg selv den kjærligheten jeg aldri fikk tidligere jeg er arbeids narkoman som er skadet pga av min oppvekst , men jeg vil gjøre det på en god måte. Der jeg kan gi meg selv mye mer anerkjennelse ved å gi meg den anerkjennelsen jeg faktisk trenger her i dette livet mitt håper jeg klarer det å få til å skinne helt det føler jeg faktisk at jeg fortjener .  Det jeg jobber med med å utvikle nye produkter ga meg en indre glede ved å få til å lage Ringblomst krem på første forsøket med en gang noe som jeg faktisk ble uendelig lykkelig over . Tenk dette klarte jeg , det å ha trua på at jeg kan lykkes er det som skal til for å seire så får vi vekst det er nettopp det som jeg skal nå jobbe mot . Gleder meg som ett lite barn du bare ikke aner .

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

Livet er hele tiden i variasjon

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det , jeg har det topp må jeg si . Det skjer alltid noe i bedriften min som en ikke alltid kan forklare , noe skjer fordi vi gjør feil . Andre ting skjer fordi vi har null kunnskap eller at vi misforstår . Det jeg har opplevd i dag ble litt underlig ene dagen er det topp alt i det jeg skal avslutte men gode vilkår , i dag så ble det motsatt. Klærne jeg solgte gikk konkurs i mars , må si det har vært utrolig dårlig info rundt alt . Dette er ikke ok for vi som vare selgere så jeg orker ikke å kjøpe ut noe konkurs salg . Det var nesten men så fikk jeg kun 3 dagers bet frist på faktura i fra ett advokat firma. Det må jeg si er elendig med å få i etterkant da jeg hadde pakket ned alt at jeg kunne få utvidet betalings fristen . Det ble meget elendig må jeg si. Da blir klærne sent meget kjapt tilbake , det var synd for jeg la ned ,mye jobb i dette for å lære meg også ikke minst tok meg fri i fra annen jobb for å bygge opp noe som ikke var noe jeg i dag sitter igjen med som en good ting . Denne følelsen er ikke bra merker jeg men jeg er glad jeg tok en kjapp avgjørelse i dag på dette . Å ikke sa ja å mente nei. Det hadde også blitt dumt .

 

Ingen ting går alltid etter planen

 

Det å kunne lære meg å lage kremen var veldig hyggelig at jeg har lært meg å lage den på ett første forsøk. Det ga meg faktisk veldig mye tilbake å igjen dette ga meg mer en det å selge klærne . Det å være en selger er ikke alltid like lett . Det skal være sikkert men ja dette blir veldig spennende fremover da jeg skal utvikle meg mer på å produsere kremer for salg etter vært . Jeg skal utvikle mer også teste de ut . Dette med å lære å være i denne reisen merker jeg at jeg trives mye bedre med enn alt annet tøvet som har vært til nå. Det å bruke tiden min på mennesker som bare tar tiden min kan jeg si med en gang jeg liker det ikke i det hele tatt. Men ikke noe å bry seg med. Jeg ser fremover nå å gleder meg som sagt med alt som skal skje fremover . Har så mye spennende ting på agendaen min at jeg kommer til å glede meg glugg i hjel skal jeg si deg. Både denne reisen med å lage drivhuset å få renovert på huset mitt så er det mye som står på spill. Selv jeg nå i dag kan føle at ting ikke alltid er som det skal være da jeg hele tiden må gjøre ulike ting som ikke alltid er lett å se bilde for seg.

Livet er hele tiden i variasjon

Jeg jobber for det meste jeg , å ingen dager er like . Det jeg opplever nå er at jeg faktisk er på rett vei i livet mitt . Ved at jeg har så mye på agendaen min at jeg nå gleder meg veldig til reisen videre. Dette med å få lov til å selge produkter som jeg skal utvikle er en glede . Det er ikke noe eller alt kommer ikke bare av seg selv. Det skal være helt sikkert. Jeg gleder meg veldig til å kunne si yes det gikk som hakka møkk det blir bra . Jeg skal nå fremover sanke mye ugress der jeg skal lage mer til kremmer ut av de . Det er ikke alltid like lett å se for seg at ting blir bedre eller bra fordi det er ikke alltid like lett å se for seg hvordan alt blir . Det som er veldig tydelig er at jeg har alle fall klart å knekke en kode som er til en ny del i bedriften min. Nå jobber jeg kun med butikken , massasje , veileder jobbene som er to og bloggen min , nå er jeg nede i jeg på 5 å utvikler jobb nummer 6 igjen litt underlig at jeg ikke klarer å komme meg helt videre enn det men ok det er bare slik det er . Vi lærer i absolutt alt vi holder på med både du og jeg , jeg erfarer nå mer at jeg er på rett hylle der jeg gleder meg veldig til å utvikle å være i rett bransje der jeg kan utvikle meg mer enn jeg først trodde jeg skulle klare å få til. Det er en egen reise alt dette her sammen med meg selv å mine ambisjoner. Det å mekre at ting blir borte i fra en som klærne så ble det nå med en gang ett tomrom , jeg likte å jobbe med det men jeg orker ikke å kjøpe opp noe som jeg har holdt i dvale i nærmere 5 eller er det 6 uker. Det å ikke kan få vite eller kan få selge det du hadde satt deg opp på blir for meg en nedtur da jeg ser hvor mange timer jeg hadde lagt ned i det i å lære meg å sette meg inn i alt. Det er helt sykt hvordan en i grunn ble behandlet . Dette er ikke ok synes jeg men det forteller i grove trekk at en konkurs er ikke lett men det burde ha blitt gjennomført på en bedre måte. Det er helt sikkert. Jeg må si jeg lærer hele tiden i alt jeg holder på med , men ja det er spennende faktisk alt en gjør – Det er nettopp i møte med verden vi utvikler oss til en bedre verden å være i å jeg må si jeg gleder meg veldig til fremover å ikke mist absolutt alt vi skal få til å gjennomføre fremover . Det skal bli spennende fremover . Det å utvikle meg mer er en ny ting som er blitt mer spennende enn jeg trodde først .

 

Vi er i avslutningen på april

Det går meget hurtig nå fremover jeg må si jeg gleder meg veldig til å sette av-knappen for april å vi kan starte på mai gleder meg veldig til absolutt alt som skal skje fremover . Det å lære å være i utvikling er noe jeg har lært godt i bedriften min at jeg hele tiden lærer i alle lag jeg er i i alt. Dette med å være i utvikling er viktig å at en ikke gir opp selv om en kan føle at luften går ut i fra deg . Jeg kan føle på dette akkurat nå at jeg ble litt tom . Det er slik med oss mennesker at vi lett går tomme da vi mister energi eller gnisten for det vi holder på med da en merker at ting ikke er slik som det skal være . Det er dette jeg definerer som en kraftig lærings kurve .

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

Tenk at jeg klarte det faktisk 🙌👌❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det , i går klarte jeg det jeg har snakket om i årevis at dette skal jeg se om jeg kan klare å  fikse til . Jeg klarte å få det til på første forsøk noe jeg aldri har gjort eller sett på før – Dette ga meg sykt inspirasjon til å gjennomføre dette mer av i løpet av året. Jeg skal starte opp med dette bare mer og mer , så i år blir det å gjennomføre trin 7 i bedriften min med å lage kremer ol som jeg skal selge . Dette er så gøy AT JEG HAR IKKE ORD,  jeg merker nå at jeg er mer eller mindre på rett hylle i livet mitt . Det å trives med det en jobber med å vet at dette skal jeg gjøre mer av det er så spennende fremover at jeg har faktisk ikke ord eller noe for hvor takknemlig jeg nettopp er.

 

Jeg er en arbeids narkoman av de få som aldri tar meg fri

 

Jeg har så mange baller i luften samtidig nå men jeg merker så godt at nå fremover kan det ikke gå annet enn oppover . Det ser så klart som amen i kirka , det er nydelig å se at ting en har lagt mye tid i går oppover å frem . Vet hadde mamma levd så hadde hun jublet men ja jeg får juble i kor for både meg også henne . Det er sikkert ett pr stykker barn som er litt solt vover mamman sin håper jeg . De er veldig gode så de er nok det uten at de sier så stort til meg . I år blir det å sanke mer av urter slik at jeg kan få til å få gjennomført det jeg skal sanke alt jeg finner som jeg kan lage mye av fremover . Dette skal bli trinn 7 som sagt det åndelige å ikke minst det jeg gleder meg veldig til å få til å gjennomføre . Det mekres at ting nå bare løsner seg for meg . En periode følte jeg at ting sto i stampe men nå går ting mer hurtig å jeg henger ikke helt med merker jeg . I går ble alt litt slitsomt en periode litt nesten som jeg ikke klarte å gjennomføre alt . Jeg er sliten også føles det egentlig at jeg er tygd godt også spyttet ut på en måte. Det å jobbe så mye som jeg gjør er ikke for alle jeg skjønner det. Det å bygge opp bedriften min er veldig godt i gang nå med å få til å gjennomføre alt på løpende bånd noe som jeg faktisk klarer mer eller mindre bedre enn jeg faktisk hadde håpet å tru på .Jeg gleder meg til å få utvikle rydde opp her rundt huset mitt . Snøen er her enda men ja den forlater oss forhåpentlig vis snart om ikke det blir sommer så skjønner jeg ikke noe. Det å ha så mange planer samtidig er så underlig . I dag kom varer uten at jeg hadde tid til å snakke med noen av de som kom med de . Jeg måtte bare ut å si jeg har ikke tid på tegn språk jeg var så opptatt i veileder samtaler så ja noen dager er det helt stille på den fronten men i dag igjen så eksploderte alt med en gang helt sykt egentlig . Alle skal snakke med meg samtidig men ja det er ofte slik ting blir, guttene som kom med varer kom med de på trappa så yes slipper å gå så innmari langt heldigvis .

 

Jeg fikser opp i det meste

 

Jeg ser nå tydelig at hva jeg vil er nettopp det jeg klarer å realisere selv om jeg ikke er i nærheten enda av å ha lyktes med alt jeg vil eller ønsker . Det jeg ser på er at bedriten min blir i November , 6 år , jeg har faktisk klart å bygge den opp til tross for alt vi har hatt rundt oss av hindringer . Jeg tar dette mer som læring en nederlag, jeg har nå funnet mer ut av hvor jeg ønsker å være fremover å ikke mist så ser jeg at det jeg mer trekkes til er nettopp her jeg skal være . Nå er det i en fase der jeg skal utvikle meg med å lage krem også salver som er min agenda merker jeg . Jeg kommer til å utvikle mer , men skal få bruke tiden godt på å bli mye dyktigere å kunne lage sår salver , salver som lindrer smerter ol . Dette gleder meg veldig å kunne lage kvalitets produkter selv helt alene herlighet jeg elsker å jobbe på å være kreativ . I år skal jeg ikke reise så langt av sted være her i området , jeg merker at jeg vil være i mitt nærområde å vokse mellom alt her . Har planer om å få høste inn mye fremover som jeg skal lage krem også ikke bare det men jeg tenker å være mer alternativ fremover jeg er mer åpen enn jeg var for litt siden . Dette merkes sikkert mer nå enn før.  Jeg håper at du også gjør ting som du går å grubler over om klarer jeg dette , eller er det her for vansklig nei er mitt svar ingen ting er for vansklig til å kunne få til å gjennomføre men det er vår vilje som stopper oss . Ikke vi selv men hva vi selv ønsker å lykkes med. Selv om du er ordblind eller som det heter så bra, at du har dysleksi så er du ingen taper men du er en vinner , bare det at du må lese deg mer opp før å lykkes . Utenom det så klarer du alt du vil , ofte blir de som har dysleksi mye dyktigere enn de som er friske . Hvorfor ? fordi de må jobbe mer for å oppnå det de andre får lett til seg , så mester vi som sliter så har vi det også lengre. Det å se en som ikke har knekt koden sin enda å om litt så ser du at den har lyktes med å knekke den så ser du en som stråler mer enn du aner . Jeg gleder meg alltid på de jeg hjelper mot målet selv om jeg ikke får noe for at de lykkes så er det en indre glede  av å se at de en veileder lykkes med sine prosjekter å jeg får faktisk en indre glede uansett om jeg ikke vinner på det , men gleder meg over alle som får ting til her i livet . Det er en seier for meg å klare hinder å se hva avvisning lærte meg , dette med å klare å stå alene i verden er rart men samtidig uendelig tilfredsstillende spesielt når jeg nå ser jeg lykkes . –  Det som er det verste med  å være den utstøtte så er det jeg har ingen å ringe å fortelle hva jeg har klart å gjennomføre . Det savner jeg i grunn veldig i livet mitt at jeg har ingen nære gode familie bånd mellom noen . Det er ikke så hyggelig men ja jeg har blitt vant med det , men uansett er det sårt over å være så avvist at den som avsier deg egentlig kunne vært død .. for det føles egentlig slik at han er det . Siden jeg ikke er noe viktig men jeg må bare bli flinkere til å se bort i fra dette å ikke henge meg opp i at jeg er en datter som er lite viktig for han . Jeg er nok bare en gjenstand som betyr ingen ting å da er det ok , jeg kan finne lykken min i det jeg jobber med nå å hjelpe andre med å finne seg selv. – Da jeg har blitt denne stygge andungen som ikke duger til noe så vet jeg både psykisk også fysisk hvordan dette føles på kroppen min . Da er det så mye lettere for meg å hjelpe andre som sliter , da jeg kjenner de samme symptomer også vet hva jeg selv gjør for å klare å se lyset , kjærlighet å ikke hate . Det er vansklig å ikke se hat når du har blitt stygt behandlet . Det å ikke skjønne hvorfor er det jeg nok har jobbet , aller lengst med å ikke forstå hvorfor jeg ble det uønsket barnet som aldri skulle være viktig for noen ..  det har nok såret meg mer en jeg ønsket å innrømme før , men jeg merker at ting er så mye lettere i dag en før. Min yngste sønn hadde møtt på han her om dagen , det er litt surrealistisk å høre at barnebarnet må spørre om bestefaren enda jobber ??? å samtidig fortelle hvor han jobber.. jeg synes det var stort at min sønn fikk til å snakke også tok insentivet det synes jeg er flott . Å jeg ble uendelig takknemlig for at han ikke ble avvist akkurat slik som jeg har blitt det varmet hjerte mitt uendelig mye . Jeg så det kostet litt for min sønn å si disse ordene , jeg forstår at de tenker mye på dette her rundt alt at kontakten ikke har vært nå på snart 3 år, ingen som vinner på dette men jeg merker at jeg orker ikke å være mellom alt å bli avvist mer , slik som jeg har blitt behandlet i over 40 år det gidder jeg ikke mer . Derfor jeg har trukket meg helt tilbake , det tenker jeg at du også hadde gjort om du hadde blitt behandlet slik som jeg . Vi er vår engen lykkes smed , ved å fokuser på hvordan vi ønsker å ha det er det nettopp det vi også tiltrekker oss mer av. Derfor ser jeg positivt på fremover å gleder meg veldig til alt som skal skje .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

Skal teste det ut i kveld med en stripe tørt !

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan går det med deg kjære dæ ?

 

Jeg har hatt en turbo helg her har tiden gått unna må jeg bare si , jeg har fått tak i mange vinduer til drivhuset mitt som skal produseres i løpet av sommeren . Det tar tid alt men bare å gjøre litt vær dag så er vi ett stykke nærmere målet vårt . Jeg har nå fått tak i mer enn jeg faktisk har plass til av alt. Jeg tenker mer på fremover også hva jeg kan realisere at jeg glemmer ofte bort meg selv i alt. Jeg gikk av meg nesten skoene i helgen , brutalt ble energien borte. Jeg måtte bare ha en lag pause i dag er vel ikke som forventet hadde ikke blitt sjokkert om jeg hadde blitt mer nedbrutt enn jeg er men ja jeg er nok sterkere enn betong. Det er bare det at kroppen skrier etter å få litt ferie også ro. Det blir til neste år eller kanskje om noen mnd , jeg må stå på litt til men litt redusert så jeg ikke tar helt livet av meg . Det å jobbe så tett opp mot kunder så er det lett at noen kunder blir litt for intense å jeg merker at jeg trenger mer pust også litt fri av å hele tiden være på. Der har jeg nok ett forbedrings potensiale .

 

 

Våren er her selv om snøen er her enda så er vi nærmere målet

 

Takknemlig for hva helgen også uken ga meg av gleder også gode opplevelser . Vi var i Korgen å skulle hente vinduer jeg å minste sønnen min. Jeg tok å fikk tak i kabel tromler som jeg skal pusse opp. Jeg har en del men de er så gamle også slitte . Det blir bra tenker jeg . De vinduene i korgen var sykt store å de måtte bare være igjen de fikk vi ikke med oss dessverre. Jeg er takknemlig for hva jeg har klart å sanke sammen her . Det blir en nydelig periode fremover . Jeg har fått ett kjøkken som jeg skal hente som jeg har planer om å rigge til nede i kjellerne som der jeg skal produsere kremer til bedriften min. Jeg har et sykt stort hus som jeg må også vil utnytte perfekt så hvorfor ikke ordne det til slik at jeg kan bygge businessen opp mer og mer ? jeg elsker å jobbe i fra telefonen. Det gjøre jeg i nettverks jobbene mine å dette skal jeg utvikle meg mer på fremover med å rekruttere også ikke minst hjelpe de som jeg vil ha opp å frem , Nå klarte jeg med litt hjelp å lykkes med mine mål . Det er nå bare å hjelpe videre til den neste som skal inn for nå kan jeg få de som virkelig trenger mer penger inn til seg til å kunne lykkes . Takknemlig for alt .

 

 

Mye også spennende planer fremover

 

Jeg har pr nå ikke noen fokus på forhold eller å finne meg en mann , jeg har ikke tid til dette akkurat nå. Det er så mye annet som er så mye mer viktig i livet mitt akkurat nå. Det er kidsa mellom alt jobb som jeg har som er viktigst for ,meg i natt ble det kjøring til lagt på natt også ble det tidlig i dag sammen med sønnen , som fikk øvelse kjøring i tillegg til at vi henter vinduer men jeg merket i dag at kroppen er så inn i helvete sliten .. jeg skjønner ikke de som klager på at de er sliten etter å ha hatt perioder med fri så sutrer dere ? hvorfor det jeg har enda ikke hatt fri siden 2021 , å jeg merker det nå at jeg bør være litt forsiktig men ja jeg har vært tvunget til å legge meg på ro også ta det helt med ro å ikke gjøre så mye . Det ble en lang pause i dag der jeg ble etterlyst ett øyeblikk, jeg sov veldig tungt så en avtale i dag gik helt i vasken også en ble litt redusert men vi fikk det veldig hyggelig selv om jeg forsov meg til avtalen dessverre. Det er livet mitt på sitt beste at jeg klarer å rote det til men pytt pytt vi fikk det så hyggelig å vi har det så gøy sammen , er slik hvor skalv i reise ? det ble på en bensin stasjon med litt god i glasset å litt snop også chips og en pølse sammen , å se på folkene her . Det gir meg veldig mye dette med å merke at ting er på bedre veier her . Det er nydelig å se at jeg lykkes mer og mer med mine drømmer . Selv om jeg vet at jeg kjører meg veldig hardt litt for strengt etter mitt eget syn da skjønner du at her er det ingen lagmanns liv – De late hadde ikke klart å være i mitt tempo men ja de hadde fått kjørt seg en del men tror ikke jeg hadde hatt gått av det for jeg blir faktisk provosert over late folk som sinker meg , så ja det er aller best for meg å jobbe kun i mitt tempo å uten at jeg må tenke over for hva andre måtte mene eller jeg må tilpasse meg . Dette livet er for ett drømme liv om du skjønner . Elsker å få bestemme hvordan alt skal være selv .

 

Skal nå i kveld teste ut om jeg får til å lage

 

Ringblomst krem her hjemme i kvelden hadde vært så fantastisk om jeg hadde klart å realisere denne drømmen min å klare å mekke denne kremen som ser så lett ut . Det jeg har funnet ut at alt som ser så fette lett ut er det ikke alltid men ved å ikke gi opp å dette med at jeg ønsker å lære meg dette så skal jeg få dette til jeg har funnet en oppskrift så ja nå blir det testing på å realisere dette å se om jeg kan klare å få dette til det er ikke noe som gleder meg mer enn dette . Jeg har så mange hyggelige også spennende ting på agendaen at jeg vet ikke helt hvor jeg ønsker å starte men ja det blir spennende så vi får se hvordan de blir etter vært jeg kan jo lett få en stor seier nå i bedriften min med å gjennomføre dette nye steget. Klærne som jeg startet opp med de gikk konkurs , der er det ingen ting som enda er klart hvordan veien der er videre . Det er trist men ja det er veldig slik da en går 100 % inn i noe som du gleder deg til så blir det tatt i fra deg mellom alt men det er vel slik livet vårt er ikke sant? jeg tenker det er vel en grunn til at ting skjer i blant så skjer det å nå vet jeg i grunn hva som selger å hva som går tregt ikke sant .

Nå ønsker æ deg en nydelig kveld .

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

Det varmer hjerte mitt å høre at jeg er en inspirasjon

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Nydelig morgen å våken opp til i dag ?

ikke sant håper du også koser deg å har det fint . Jeg skal nyte denne dagen med ulike gjøremål i dag faktisk . Det er veldig slik med meg at jeg gønner på hele tiden men jeg må roe den ned litt nå fremover merker jeg . I går ble det veldig hektisk men ja det blir litt slike dager også. Selv om jeg trives aller best i litt roligere tempo men som sagt ingen dager er like .

 

En frisør sa de måtte ha inn 5 tusen pr dag for å overleve .

 

Dette å være grunder er ikke lett ene dagen har du nesten ingen ting inn neste dag så har du hele mnd inn i penger . Det er ingen fasist men jeg er så inn i fan takknemlig fordi jeg lykkes mer eller mindre med mine krav også ikke mist bare dette med å stå på litt mer så ja ser vi resultater . Jeg er hjemme til de kunder som ikke kan ta turen til meg , dette kan i blant by på ulike utfordringer i går gjorde det . Det er ikke artig men det er ikke alt vi gjør i jobbene våre som er 100 % hele tiden så fette gøy alltid. Det er vel ingen som liker å være vanskelig heller hele tiden er det vel ? jo mulig det er noen skjeler der ute som liker å ha det gøy på andre sine bekostninger men ja det er ikke noe jeg oppriktig kan like . Det å bestemme seg for hvordan bedriften skal være å stå i det så tenker jeg at nå har jeg virkelig funnet min plass i livet mitt. Det å våge , tørre også ikke minst dette med å gjennomføre det jeg har på agendaen å ikke gi etter . Det å ikke våge å ta valg blir like ille som å la andre hele tiden få rett .

 

Jeg var i går å hentet pakken der jeg har min neste jobb i

 

Jeg må si jeg gleder meg veldig til å sette i gang med disse prosjekter om litt. Jeg må være klar i hodet mitt også samtidig klare å gjennomføre dette er målet mitt . Jeg tror jeg skal klare det å dette blir nå mitt neste stønt i karrieren min om jeg får dette til . Det er ikke værre enn at jeg skal lage Ringblomst krem , som er veldig god for de med atopisk eksem blant annet . Det er veldig mange andre gode egenskaper men dette er en av de. Det å glede seg veldig til hva som skal skje fremover så er jeg veldig takknemlig for å kunne gjøre nettopp det jeg liker aller best det å være i blomst med å vokse karriere messing dette med å utvikle meg hele tiden ikke bort i fra massasje men dette med å tilføre flere ting inn i det, er meg det. Jeg merker for en ny glød jeg har fått i livet mitt . Dette med å se at hva har jeg faktisk lyktes med ?

Massasje jobben vokser , Veileder samtaler vokser seg stor og sterk begge kanalene mine . Nettverk jobbene mine også bare vokser , bloggen min vokser seg stor og sterk i kontrast til hva jeg selv gjør. Takknemlig for alle dere som daglig eller en og annen gang leser innom her . Det jeg deler er veldig privat på noe å så er jeg veldig anonym i noe . Jeg deler aldri helt mine innerste tanker , men jeg er ærlig også tørr jeg å være meg selv 500 % det tenker jeg er veldig viktig i den store sammenhengen at vi ikke klisser det til å gjøre ett forsøk å være en annen karakter enn den vi faktisk er. Det er så frigjort å være meg å så lett også . Jeg slipper å etterligne noen eller bare gjøre ett eller to stønt for at andre skal like meg mer er uinteressant . Jeg sier det jeg mener noen ganger rolig andre ganger rett ut , alt etter som det passer seg inn. Det er ikke alle som liker det men det bryr meg i grunn ikke noe om . Det å pakke alt inn er heller ikke ærlig er det ? Jeg står for å være meg også trives jeg godt med å være i min boble jeg har det godt med de jeg er mye med . De gir meg god energi til å fortsette min kamp for å lykkes mer . Jeg vinner ikke om jeg sitter å ikke gjennomfører noe . Jeg har i dag flere ting på agendaen ene er å dra til byen å nyte ved å se ande folk sammen med tremenningen min. Vi har det så hyggelig sammen , veldig kos . Så er det å hente vinduer sammen med min sønn litt sendere i dag . Det gleder meg veldig det, så skal jeg få byttet dekk på bilen til dattera mi i dag blir flott å få det gjennomført . Så blir det kos med mulig at jeg avslutter dagen med å teste ut om jeg får til å lage denne Ringblomst kremen i dag … herregud jeg gleder meg veldig til dette prosjektet mitt . Det å a flere ting på agendaen er veldig hyggelig . Jeg fikk høre igjen i går at jeg er en stor inspirasjon i går av en som skal begynne å jobbe sammen med meg i en av mine mange jobber , det er alltid hyggelig å høre at folk synes jeg er en inspirasjon for de det gir meg veldig mye tilbake . Det varmer hjerte mitt å høre at jeg er en inspirasjon.

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

Møte mennesker på alle nivåer i livet ❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan går det med deg ?

 

Bra håper jeg at du har det, jeg er nettopp ferdig med en samtale etter healing , dette var spennende , jeg har gjort dette mange ganger før , det er jo bare å gå inn i en annen sin energi også føle seg frem . Det å merk at ting er bedre også at kunden faktisk kan bekrefte dette i tillegg. Så er det veldig hyggelig . At jeg skulle livnære meg på energi også være en som ble en hjelper , hadde jeg sikkert ikke trodd om du hadde sagt dette til meg da jeg var yngre. Sikkert derfor jeg mottok det tøffe livet som skulle lære meg å åpne meg opp til å bli denne perfekte jord engelen som noen mener jeg er . Som ser igjennom deg . Nå merker jeg at før de snakker på tven så vet jeg hva de sier , dette er jo helt surrealistisk men jeg merker jo at jeg kobler meg mye lettere på nå en før . Derfor jeg jobber så mye med dette åndelige om du skjønner . Det å kunne bruke ting på en god måte er det som jeg elsker over alt på jorden – Håper jeg også at du har det vidunderlig . Været er akkurat mellom sol og regn . Det å kjenne på denne gode energien ved å få til å hjelpe andre mennesker er veldig hyggelig .

Grunder spira

Min egen kanal vokser nå som bare det jeg merker at ting går som smurt på en bedre måte. Dette med å jobbe målrettet fremover så lykkes vi med raske skritt. Jeg må si jeg gleder meg veldig til å få kunne gjennomføre mer og mer her . I går hentet jeg mer frø som jeg har bestilt . Elsker å bestille til fremtidens butikk . Det å være så takknemlig som jeg er akkurat nå er en gave i seg selv. Jeg har de beste barna jeg kunne motta i hele verden . Det er så sykt at jeg fikk de , men jeg vet at de barna som kommer til oss er de som er ment for oss også. Det er en gave å ha di rundt meg på absolutt alle måter. De er en gave pakke som jeg er glad for å se at de vokser å lykkes med sine mål også valg i livet sitt. De er meget dyktige som står opp for seg selv .

Jeg er meget engasjert nå slik som jeg holder på nå kan det ikke gå galt håper jeg eller om vi fokuserer på det som ikke er bra, så er vi i negativ retning . Jeg har flere som ringer meg daglig på veileder samtaler , stiller meg  de samme spørsmålene som de gjorde sist. De blir aldri 100 % trygg på at det de ønsker skal komme til en . Det er en viktig prosess  vi er trygge i oss selv å samtidig tror på det som skal komme til oss. Vi må i blant selv gjøre en del endringer for å motta, de største endringer er å tro . Den andre tingen er å være ferdig med fortiden . Den tredje tingen er å ha tillitt til at universet gir deg det du ønsker deg. Det er ikke alle som har denne tilliten men de ringer igjen og igjen å stiller meg de samme spørsmålene . Noen tror jeg ringer fordi de er ensom å har ingen å snakke med . Det virker slik at jeg blir deres redning for å finne kjærlighet eller at jeg ser de gir de den bekreftelsen for å være til. Dette er faktisk ikke kødd det er blodig alvor faktisk at samfunnet vårt er sulten på å få gode tilbake meldinger på hvordan ting er også for å utvikle oss må jeg også du være i sund jord. Det nytter ikke hvor mye penger vi har , suksess kommer ifra ett hoved mål også en god ide , den må jobbes inn i markedet men alltid vi finner de som ikke liker det vi holder på med. De er mindre viktig føler jeg . Vi må konsentrer oss om de som faktisk liker oss gale mennesker som tørr å kle på seg de rare klærne som går naken eller vi som er litt små gale som kaller oss åndelig . Hadde jeg vært født på 1800 tallet som mine tippoldeforeldre så hadde jeg ikke vært en som hadde levd særlig lenge. Jeg hadde nok blitt brent på bålet jeg også , mamma brukte å si at vi var hekser jeg å henne. Det var veldig viktig at en ikke sa så meget i følge mamma , jeg har aldri likt dette med å leve i skjul å ikke våge å snakke om det du gjør . Eller jeg har faktisk hatt en del i meg jeg også pga av min oppvekst. Dette med å ikke våge å snakke om det en tror på. Jeg har sluttet med det nå jeg merker jo at jeg gir litt mer fan mer eller mindre , har min egen stil også kjører mitt eget løp . Det funker fjell å leve på min måte også. Mitt liv er veldig spennende , jeg får ha humoren også møte mennesker på alle nivåer i livet , i kriser i kjærlighet også i sorg. Dette bare elsker jeg å være i , den gode lune jeg som bare bretter opp armene for å være en god hjelper.

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

Da kom styggen på ryggen min å sa …

Hei kjære lesere  ❤️

 

Hvordan har du det ?

Håper du har det fint i dag, jeg merker i dag er jeg mye bedre å det håper jeg du også er. Viktig å være uthvilt å ikke minst få i seg nok søvn . Det klarte jeg heldigvis i natt. Det er ikke alltid like lett med å få nok timer søvn . Mine timer er ikke nok i døgnet . Har så mye jeg ønsker å gjennomføre . Nå er det bare healing musikk her å ro, jeg nyter stunden før jeg skal gi en healing til en kunde i løpet av ikke så lenge . Dette har jeg gjort mange ganger men jeg har liksom aldri snakket så mye om det til de som ikke holder på med det sammen som jeg .Jeg er åndelig også har jeg en annen måte å være på. Det som er så gøy at både politi også leger kontakter meg ofte , så de trenger meg de også, godt at vi er for hverandre .

 

 

Det er Weekend har du satt agenda for denne helgen du ?

 

Jeg må være ærlig med deg , jeg elsker helger også ro i disse helgene . Der jeg kan bestemme farten litt mer selv . Det verste som er at noen maser mye på meg da kobler jeg faktisk ut . Det er vel slikkert likt for mange av oss her i samfunnet . Som liker å ha litt mer ro i helgen å nyte litt ro. Jeg har mye prosjekter som er på agendaen , som jeg faktisk skal få gjennomført . Det som står øverst nå er å få byttet til sommer dekk på flere av de biler som jeg låner her. Det er nødvendig synes ofte at denne tiden går så inn i helvete fort egentlig . Hvorfor er det slik da en kan nyte å alt fungerer kan vi ikke bare kjøre rett frem da ? Det er dessverre ikke livet vårt heller fungerer . Det er veldig synkronisert alt vi tenker på er det som vi tilfører hjernen livet vårt .   Vi blir det vi tenker , er fokus alltid negativt så blir det negativt det vi opplever. Selv om vi alltid møter på motgang mellom alt , det er ikke bare seier også suksess , vi må lære å kjenne på ordet motstand . Det som forteller oss at når vi opplever suksess så forteller det meg mer at jeg er i denne boblen sterkere , da jeg har hatt det tøft eller vansklig . Det å ta seg mot seier å være i en krise slik som det var under pandemien , det penger ikke var for  mye av til meg . Det jeg brukte alle mine penger på var å få ut utgifter . Det å ikke ha nok penger konstant var slitsomt. Det tærer på både krefter også livskvalitet . Det som er sundt er å reflektere da vi er i en krise hvordan kan vi løse dette på best mulig måte ut i fra de ressurser vi i dag har ? for å vinne løpet ? Jeg var nettopp her der jeg hadde lyst til å gi opp , men da kom styggen på ryggen min å sa til meg at hei du nå gir du fan å tenke slike tanker … du skal oppleve suksess du . Jeg var glad for å ha vokst opp i en hjem der vi ikke hadde nok mat ofte der jeg ble tatt med i til folk som ga oss mat. Det var slik at jeg på denne måten klarte å overleve jeg la meg ofte sulten fordi vi hadde ikke penger . Det var tøft men jeg lærte meg at det kan være kipt å være med de som har mye penger også, den ene delen i min familie hadde mye penger , der var det velig kaldt også dårlig energi. Det å ha mye også ikke ha noe der heller , om du skjønner hva jeg mener . Det var to spesielle verden der jeg på ingen måte ville ha bodd i dag , men jeg er glad fordi jeg lærte de begge verden for ingen av de var i grunn så bra, ikke den rike delen og heller ikke den fattige delen , selv om jeg lidde under de begge så lærte jeg meg til i dagens samfunn mange nøkler til å lykkes videre i livet mitt ved at jeg sto støtt i det. Dette er spennende også utfordrende på samme tid.

 

 

Spennende ting som skjer

 

Jeg må si jeg gleder meg veldig til å nyte å se hvordan denne weekend blir jeg har flere ting som er satt opp på agendaen , ikke for meget det orker jeg ikke men jeg ser det kommet til å bli saftig trykk uansett men jeg skal nyte den godt sammen med flere denne weekend , sammen med mine barn også litt slekt sammen med meg , vi har det så hyggelig sammen , å jeg setter stor pris på å ha det sosialt med flere enn bare meg selv, håper du også kan nyte helgen din godt. Ta vare på deg selv også kos deg også. Det er viktig å le , alt for mange lever ett liv der de lever for alvorlige . Ikke gå i den fellen , få opp humoren din å nye livet .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin Weronika

 

 

Jeg må ha nye utfordringer nå Elsker livet 🙌😍

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Jeg kjenner på gården enda i meg , vi var å hentet masse vinduer til drivhuset mitt i går . Det tar på da en har mye på agendaen men sykt takknemlig fordi at jeg fikk hjelp ifra mine 3 barn ene lånte meg en bil de andre to hjalp meg med vinduer . Bare det å håndter dette med aktsomhet å ikke miste de så ja gleder meg veldig til å få dette gjennomført . Vi har en henting som er avtalt igjen på vinduer i helgen så ja blir spennende å se hvor mye jeg egentlig trenger . Dette gleder meg veldig å kunne få skape  meg noe helt annet enn jeg hadde sett for meg for mange år siden . Jeg ønsker mer også utvikle meg i retning det å gjenvinne også være litt økologisk på en måte der vi lager rene gode produkter så ja gleder meg veldig . Når jeg har flere ting som jeg konsentrere meg om så blir dagene mine fort nå meget hektisk for å være ærlig . Da kan en fort kjenne på jag også litt stress egentlig . Jeg merker at det er en del trykk nå  med den ene nye nett jobben som jeg holder på å bygge opp. Det blir spennende å ja det er litt å gjøre , men det er så klart verd det.

 

Jeg trenger nye utfordringer

 

Jeg har jobbet med å bygge opp en bedrift i fra bunnen av , dette med å utvikle også være den som vet hele tiden om vi har nok varer inne osv. Det er min jobb alt dette som i en annen bedrift får inn mer penger enn jeg , men mitt hoved mål da jeg startet opp var at jeg kunne leve godt også ha en del fri . Enda har jeg ikke hatt så mye fri siden oppstart men jeg er nå på år nummer 6 , fjoråret var det aller første gode året der jeg fikk bedre resultater enn jeg hadde forventet til tross for pandemi også andre har endret mønster for hvordan de lever. Kjøpe mønster også dette med å må ta litt mer rolig i forhold til shopping . Det er noen som ikke har råd til så mye ekstra så er det de som alltid sparer , så har du denne grupppen som alltid er gnien men har penger men orker ikke å bruke de .. de sparer de heller til noe annet . Vent å se til en annen dag. Jeg lurer litt på enkelte ganger om de hadde startet opp sin egen bedrift hvordan de hadde likt eller tålt at noen bare kom innom å oppholdt de for å si neste gang skal jeg kjøpe det ble ikke tid i dag , eller jeg kan ikke har masse hjemme . Det er faktisk en kunst å smile like varmt da du blir avvist gjentakende ganger , eller m øte masse folk som du har sendt melinger til som sier jeg skal prøve å komme . Hadde de vært klar over va de selv sender ut tenker jeg at de hadde valgt andre ord. For å si jeg skal prøve er det samme som å fortelle meg at du gidder ikke . Hvem er det som prøver å gå på butikken ? eller prøve å starte bilen eller prøver å ta sin daglig dose med tabletter for å fungere i løpet av dagen ? Ingen som gjør det de DO IT , de svelger de ned uansett hvor vansklig det egentlig måtte være men om de hadde prøvd så hadde de ikke orket å starte . Det er ingen som prøvde å ringe noen Vi gjorde et eller 10 ringe anrop , det er å ha ringt å prøve er kun en tanke få dette inn i høve ditt til en annen gang , da vi reflekter litt over hvordan det høres ut så forteller du hjernen din ved å prøve så gjør det ingen ting om du mislykkes . Det er akkurat det jeg ønsker å unngå , jeg velger å sende ut ett tydelig svar både til kunder også venner og mine barn . Det er tydelig å ikke jeg skal prøve . Da sier jeg heller noe i denne duren jeg skal se om jeg får tid å komme . Det høres mye bedre ut enn jeg skal prøve . Det er faktisk ingen som kommer da de sier det bare å teste dette ut selv .

 

Jeg sov så nydelig i natt

 

Det er ny mnd i dag , jeg sov så uendelig godt i natt å drømte så deilig at jeg ønsket bare å være i den drømmen. Det jeg holder på med nå er veldig mye . Jeg ønsker å utvikle meg mer i bedriften . Ved å bygge opp med å kunne produsere mine egne skapte produkter. Dette kreves sikkert en del av meg , men ja jeg gleder meg veldig . Dette har jeg jobbet mye med å sett også tatt å lest mye om det. Jeg har merket at mye av meg nå for tiden er akkurat her at jeg vil å ønsker å realisere meg mer ved å lære også ta bedriften min i en ny retning . Som sagt jeg er ingen ungdom lenger men ja jeg har sikkert mange år igjen men massasje er en meget tøff jobb som jeg merker det sliter på kroppen min . Jeg har massert vær uke siden oppstart uten stopp. Da ser vi bort i fra de uker jeg hadde stengt pga av ned stenging men  utenom det så har jeg holdt hode oppe. Jeg jobbet opp et fimra som har nå blitt et fimra som har flere ben å stå på dette måtte jeg utvikle under pandemien der jeg kunne jobbe her inne uten at jeg måtte gå ut . Nå har jeg faktisk flere jobber der jeg ikke trenger det så ja det kom faktisk en del godt ut av denne perioden faktisk. Det som er spesielt er jo nettopp at jeg har vært alene under hele prosessen. Dette har formet meg så enormt mye at jeg har egentlig ikke ord. Jeg er ydmyk også meget stolt over hva jeg selv har klart å realisere å ser jo nå mer tydelig at i meg bor det enda mer . Det er bare nå fremover å gønne på å ikke være redd for hva andre måtte mene om meg . Jeg stor trives med å være den dama som tar litt andre valg som gjør mine ting til virkelighet . Jeg vet det er ikke lett , men jeg mekrer når jeg har klart målet mitt at jeg ikke bare blir stolt men jeg får en lykke følelse av å mestre også tenker jeg litt på de i familien min som har kuttet meg ut , det er sårt at en ikke noen gang kan få en annerkjennelse i fra han , men  ja jeg må bare godta dette selv om jeg faktisk synes ikke det er noe hyggelig at din egen pappa ikke vil ha noe med meg å gjøre , selv om jeg vet at jeg ikke har gjort han noe .. men ja det er vel lett for meg å si du har ikke gjort noe , det kan jo være du har trøkket han på tærne . Det er mulig men da tenker jeg at det hadde vært veldig innfør om han da hadde kontaktet meg å sagt det .  Siden han kuttet meg ut så orker jeg ikke å ha noen kontakt med noen på den familien han har giftet seg inn i. Det er så mye lettere nå for meg å stå utenfor å ha null kontakt med noen av de enn før å ha litt kontakt med å hele tiden få stikkere har din far vært her ..  jeg vet ikke heller om den familien er bare vond elle om de synes det er flott at jeg ble den utstøtte. Jeg aner ikke fordi jeg tror ikke jeg noen gang klarte å bli kjent med de selv om det ble en del år. Jeg har det til tross for pappa savn så har jeg det uendelig godt, selvfølgelig preger dette meg sikkert til den dagen jeg dør at jeg ble den avviste , jeg håper jeg har lært mine barn å håndtere slike situasjoner. De alle tre beskytter meg hele tiden . Uendelig takknemlig fordi jeg har de i livet mitt jeg er så glad for nettopp det.

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika