Æ e javla priviligert du e deilig æ veit det ❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan går det med deg i kveld? Med meg så går det egentlig veldig bra. Jeg har litt nerver for avslutning på oktober.

 

Jeg er egentlig et konkurranse menneske som konkurere med meg selv å det er fan ikkje bære bære 🤣🙈

Jeg har slete med dette syndromet sia æ blei født inn i Gründer veileder verden 🙈😉

 

Æ e jævla priviligert å veit du ein ting æ veit da æ treng ikkje å få da inn mæ tesje 💋

 

Ved å se livet i fra mitt ståsted å mitt syn så tror jeg at du faktisk får en mye bedre hverdag.

Mulig jeg er direkte nå men om vi sliter med å finn oss selv kom til mæ æ e nonne, gud og Jesus på same tid 🤣🙈

 

Om du ikkje lika humor så fuck off da skroll du bare bort i fra denne bloggen. Jeg er en dedikert ei som er mest mulig interessert i å gi deg mye innputt å gi deg en nydelig hverdags feelinge der du kan tørr være den feil varen du er då du ikkje kom Tel verden som du var ment å komme 🤣🙈

 

Fra spøk til alvor

Jeg har det bra å er mega spent på resultatene på september og oktober.

 

Jeg jobber nå med veileder samtaler i natten ❤️ kan jo ikkje la en time gå til spille 🤣 hadde jeg regna ut hvor mange timer jeg bruker på jobben min. Hadde du fått sjokk… Mulig jeg også hadde fått det eller bare ønsket å sprenge den grensen også? Mulig det egentlig bare er fint at jeg ikke vet akkurat det.  jeg komm fremdeles på at jeg enda ikke har fått tid til å ta fri i år. Lurer på når jeg klarer det?

 

Hva må til for at jeg kan ta fri er En å kjøpe meg en hummer? Eller en ny dogde en gul de er skjelden vare akkurat som jeg, finnes kun en blå kopi av meg heldigvis egentlig, sikkert nok ikke sant 😉

 

Sist jeg ga meg en by gave var da jeg kjøpt BMW en x 3  min. Kun for å kjøre ut varer og se på nydelig menn 💋❤️

Joda det har jeg fått til drt heller få jeg har tatt med hjem 😉 sikkert egentlig bra 😉

 

Min lidenskap til bil med lyd har alltid fulgt meg 😉

En  tørst hummer eller en tørst dugde skal jeg kjøpe om jeg klarer 1 mill til jul. Håper jeg greier det. Mulig jeg må ordne med trøste premier om jeg bare nesten klarer det men fuck jeg skal klare det jeg har egentlig alt lagt til rette for å lykkes. Kommer til å lage post IT lapper over hele huset mitt akkurat det samme som da jeg jobbet meg til gratis tur til Azorene med Oriflame Norge ❤️

Hva burde jeg ha i trøste premie? Hmm jeg har mye jeg skal gjøre med huset mitt men bil er en lidenskap. Å vi digger det meget godt jeg å. Mine barn.

 

Minste gull holder på med setvikatet sitt nå å håper han får gjort mye av det fremover 🥰

Så blir spennende tid fremover med at vi snart alle sammen her har setvikatet og biler i fleng. Daniel har tilhenger setvikatet så er jo ingen problem om vi skal dra å hente biler her eller der.

 

Så kjekt egentlig når ungene er så store nå at de er lette å ha med å gjøre. De ordner seg selv også koser vi oss sammen.

 

Den helgen som gikk fikk jeg ordnet med mye god mat, mulig jeg får årdna noe spennende til oss enten en by tur eller hjemme. Vi får se 🥰

 

Livet er spesielt og spennende å jeg er så stolt over hva jeg har klart å utvikle på 10 mnd. Jeg har jobbet hele tiden i år å om litt har jeg jobbet i 11 mnd. Det er mye jobb som ligger bak mine presentasjoner. Bokprosjektet. Mitt har ikke blitt prioritert men det blir i riktig rekkefølge. Det å prioritere rett kommer  fremover til å bli meget viktig for meg. Skape det livet jeg ønsker å ha sammen med mine.

Det jeg ser verdien av er de små tingene som jeg har skapt til noe bra ved å gi tiden min på andre mennesker.

 

I dag fikk jeg en helt ny kunde i Gruben Massasje, så takknemlig å igjen uendelig gøy å se hvordan jeg påvirke de positivt. At en får hjulpet andre å være for. Gir meg mye tilbake.

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

 

 

 

Oktober leverte ❤️

Hei kjære lesere ♥️

 

Hva gjør du i kveld ❤️

 

Jeg har jobbet hele tiden i dag med litt innslag av hyggelig stund sammen med Inger i dag, med kaffe å litt godsaker i fra butikken min ❤️ det å ha min egen lille butikk er digg.

Jeg fikk mye mer å gjøre i Gruben Massasje i dag, veileder jobben og i butikken min 🙏

Woow perfekt å se utviklingen så langt. Gleder meg til å regne ut hva jeg har klart å jobbe inn i dag. Tallene for oktober blir spennende ❤️

 

Det å jobbe målrettet som jeg har gjort til nå i år har gitt meg mer inspirasjon å igjen styrke å løft. Merker at jeg har det som trengs for å lykkes mer med mine mål.

 

Jeg skal feire litt når jeg har fått i boks i november mine mål. Det kommer til å bli en fantastisk nydelig dag. Skal feire dagen med litt kvalitets tid sammen med mine og gode venner.

 

Bare det å gi meg en god belønning for hard stev å. Ikke minst ser nå at jeg har det som skal til for å lykkes å igjen. Jobben blir jo mer gøy når jeg ser a tv pengene ryr inn i store mengder.

Mulig jeg til neste år bør ordne med et AS om dette kommer til å bli å vokse i riktig retning som jeg har lykkes med til nå.

 

Jeg har jo sagt at jeg utvikler bediften min i flere retninger. Dette for å balansere meg også utviklet min kreative sjerl. Jeg har et hus som er nærmere 300 kvm å mye rom i kjelleren som jeg skal få ferdige stilt for å kan lage meg et til arbeids rom for nye delen i bedriften min. Jeg skal kjøpe inn nå for å teste ut om det er noe jeg klarer å lære meg. Så om jeg gjør det, blir det bra ♥️

 

Det er hele tiden noe som må gjøres. Det å utvikle bedriften min på to trinn, Alså to nye inntjenings muligheter gleder jeg meg til.

Du tenker vel at jeg ikke har tid til en mann i mitt liv. Svaret på det er har alltid tid til mennesker jeg liker å har god relasjon mellom. De jeg ikke har det med har jeg heller ikke tid til.

Det blir slik jeg prioriterer de som prioriterer meg så i en relasjon må det så klart gå begge veier.

 

Jeg er spent på utviklingen prosent vis i bedriften min. Ifra september og oktober

Min sønn bruke jeg til å hjelpe meg med utregninger på tallene. Å min følelse er at jeg må ha mye vekst i oktober. Det blir spennende å se tallene. Veileder samtaler vet jeg ikke før kl 2400 i natt. Blir å jobbet i alle fall til da om ikke lenger.

 

I natt jobbet jeg i hele natt. Selvsagt hadde jeg hatt en mann her har jeg nok tatt kvelden 😉  men frøken strøken er vanskelig å målbinne 🙈

 

Jeg tok på en kjærlighets film nå for å koble ut litt mens jeg skiver bloggen. Jeg liker meg aller best når jeg har litt for mye å gjøre.

I dag fikk jeg en kunde som bare kom å venta til jeg var ferdig. Meget takknemlig for at jeg har lykkes med å bli en magnet mot kunder ❤️

 

Håper det fortsetter hele tiden ♥️

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

Jeg skal lykkes ♥️

Hei kjære lesere ❤️.

Hvordan har du det i dag?

Bra håper jeg. I dag startet dagen meget tidlig. Hyggelig besøk på morgenen av Inger. Veldig hyggelig stund med litt kaffe og godt attåt.

 

Mandags morgen er alltid nydelig med ny uke som står på tur til å forme Oss til noe mer enn hva vi først trodde. Jeg liker absolutt å se utviklingen framover å ser nå tydelig at jeg er på rett sted å rett vei i livet mitt.

Selv om noe enda tar tid så ser jeg at livet mitt er meget godt. Jeg har jobbet hele år å til nå så er jeg sykt takknemlig. 15 november har jeg klart å komme over den værste kneika i bedriften min.

 

Jeg kommer til å Juble høyt da 🎶🙈😉🙏❤️🤣

Da har jeg fått ferdig med en tung bør som bedriften har blitt påført pga av ned stengning. Tapte flere 100 tusen i fjor..

I år har jeg tapt mye penger men når jeg ser grovt på det så har jeg faktisk utvikla bediften min grovt også. Egentlig skulle jeg ikke ha klart det….skulle ha vært konkurs egentlig… Forsikrings selskapet mitt er så glad for at jeg har lykkes med å få inn mer penger å de skjønner egentlig ikke hvordan jeg har lykkes med å få inn penger. Bankene har heller ikke forståelse for hvordan jeg har lykkes med jobben min.. Men de ser at jeg er den karakteren jeg har sagt at jeg er.

 

Den 15 november Hadde min farfar bursdag,  vi hadde et meget sterkt bånd mellom oss. Vi hadde de samme egenskapene. Målrettet, sterk vilje og evne til å stå på litt mer enn vanlig å igjen være løsningen orientert.

Farfar bygde opp en stor bonde gård som i utgangspunktet var falleferdige, han laget en bonde gård med god utgangspunkt for god avkastning på gården. Han jobbet hele tiden akkurat som jeg gjør i dag. Vi hadde det utrolig fint sammen å takknemlig for at jeg fikk lære farfar å kjenne. Han var nysgjerrig på alt og alle. Ville vite hvordan jeg hadde det. Det å få en gokjeke ifra han glemmer jeg aldri.

Litt gøy at på bursdagen hans så har jeg klart å få bediften min i balanse mellom alt. Trur egentlig det er mye mellom himmel og jord. Vi er ikke alene her selv om det virker slik i blant.

Jeg har siste dagen i oktober som en meget spennende dag, mandag nye muligheter som igjen generer til ny epoke fremover.

 

Om ikke lenge så flytter eldste sønn til ny bopel om alt går etter planen. For min del blir det rart å samtidig godt også. Rart er det så klart når jeg hele tiden har vært vant med å forholde meg til alle andre i over 22 år så blir det rart å få huset mitt helt for meg selv.

Uansett så tror jeg det er Sundt at ungdommen finner noe for seg selv å skaper sitt eget liv på deres måte akkurat som jeg gjorde da jeg var ung.

 

Jobben som mamma er å følge opp barna slik at du har løftet de opp til at de finner sin egen identitet å plass i samfunnet.

Det har jeg lykkes med å ser at de har blitt meget fornuftige barn alle tre å artig å se at de enda er litt klumsete men det er naturlig. De kommer seg må få gjør litt feil er menneskelig. Hadde vi gjort alt rett hele tiden hadde vi nok ikke hatt like bra utvikling.

 

Det å teste ut produkter ifra butikken er genialt å merke godt at helgen sitter godt i meg på en positiv måte.

Jeg elsker weekend men elsker hverdagen mye bedre egentlig. November starter i morgen 🙈😉♥️

Mye som kommer til å skje fremover. Mye spennende jeg skal utvikle. Å ikke minst bare være i mitt eget å nyte livet.

I går jobbet jeg med veileder samtaler, mottok 17 samtaler ❤️ forteller jo i grove trekk at jobben min er  viktige. Her til nå nesten mottatt 160 samtaler. Ikke dårlig?

Meget takknemlig for alt jeg har klart å utvikle til nå å. Kommer ikke til å jobbe mindre fremmover. Målet mitt nå er å klare å få inn 1 mill i år spennende ♥️

 

Mitt råd til deg ikkje fokusere på det du ikkje får til fokusere på det du Lykkes med å du får til å lykkes med mer fordi du åpner opp for det positive ❤️

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

Søndag e ikke det egentlig en hviledag 🙏

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i dag?

Jeg har det bra i dag å nyter siste dagen i denne helgen.

Liker veldig godt å kunne slappe av litt å bare være å ikke ha noe stress. I dag ble det en nydelig start.

 

I dag skulle jeg egentlig gjør mye men jeg jobber selvfølgelig med veileder samtaler dag igjen. Tar ikke fri helt men det blir penger av det som vi legger energi å tid i.

 

Jeg gleder meg til å få start på november å få slutt resultat ifra oktober og september.

Jeg har utviklet bediften min i rett retning å. Jeg er så stolt over hva jeg har lykkes med til nå.

Håper om du sitter på en drøm at du tar å gjør det du ønsker å drømmer om.

Ikke utsette det gjør det veldig spennende å se hva som bor i oss. Vi har uante krefter som bor i oss 🥰

Så når vi tar litt action å går for våre drømmer så åpner vi opp for mye spennende fremover. Anbefales virkelig.

 

I helgen så ble det veldig bra jeg har gjort det jeg har hatt lyst til å å gjøre. Være for mine barn å ha de alle samlet her. Å vi kan kos Oss sammen.

Sett opp minner sammen må si vi fikk en meget hyggelig stund sammen.

 

Nå må jeg meg bilen til min datter jeg brukte hennes bil i natt når jeg var hennes privat sjåfør ❤️

 

Nå har hun overtatt bilen sin igjen 🥰veldig hyggelig å se ungene er blitt så store at de kjører bil. Minste mann skal på kjøreskole i morgen å det blir meget bra. Gleder meg til å høre hvordan det går.

 

Søndag er en dag for ettertanke å ro.

Jeg elsker å ha denne dagen i rolig format sier Ho som er arbeids narkoman 🤣🙈 men jeg bestemmer jo selv for hvordan og hvor mye jeg ønske å jobbe. Det er jo også det som er poenget. Det har blitt mørkere ute å det er egentlig veldig godt liker denne årstiden. Når det er litt mystisk å spennende.

 

Jeg bestilte container å det å få gjort litt nå fremover vær dag litt mer og mer for å få bort det jeg ikke trenger er noe som jeg ser frem til.

Vi samler ofte på ting vi egntlig ikke trenger så det blir stas når vi får rydda opp i det som ikke behøves lenger.

 

Jeg ser bare nå  etter at jeg har fått ordnet med å ommøbelert her hjemme så fikk jeg en mye bedre energi å kjenner det er faktisk nydelig å være her hjemme.

Ta å test det ut selv, ved å endre på litt i hus og hjem så endrer energien i huset det kjennes meget godt.

 

Nå er det kvalitets tid her hjemme ❤️

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

Vi må ta egne valg

Hei kjære lesere 🥰

Hva er egentlig valgene vi tar i våre liv?

Ved å hele tiden si at jeg gjør dette fordi andre mennesker mener jeg må gjøre det. Eller jeg gjør dette fordi jeg blir påvirket av de.

Vi er nødt til å tørr å være oss selv å ikke utsettes for negative ting som generer til økt stress å hva bidrar stress mer av? Sykdommer å redusert helse.

 

Ved å endre ditt fokus ved å ha positive holdninger og se positivt på alt så skjer dette.

Du får nå med en gang bedre selvtillit også er du noe.

Vi må si til oss at vi er noe å at vi er betydeligs full for andre å oss selv.

Om vi hele tiden måler oss opp i mot andre hva de mener om oss reduser vi vår egen selvtillit.

Ved å være en bane bryter å våge å ta min egen vei er veldig spennende. Å det håper du også våger å gjør for deg selv.

 

Takknemlig for at jeg våget å ta action i livet mitt.

Ta litt modig valg gjør noe med meg som person å våge å være redd og frykte er en følelse. Som vi må våge å stå opp for. Ved å være trygg i den så blir det lettere å takle livet på alle arena.

Når jeg nå ser på livet på godt og vondt. Så er det vonde minner noe som gir oss styrke til å klare å utvikle oss mer fremover. Vi får det mye bedre når vi er tilfreds med livet å våre feil og mangler like godt som det vi gjør bra i livet vårt.

Mitt mål er å utvikle meg mer til et bedre menneske som  gjør ting mye bedre enn før.

 

Nå i dag er jeg helt anderledes enn jeg var for fem år siden. Mye mer tilbake trykket å ønsker heller ikke å ha like mye oppmerksomhet som jeg likte før.

Selv om jeg vet at folk mener noe annet om meg at de synes jeg tar mye plass å er overlegen opptatt av meg selv.

 

Livet som gründer er å være selvopptatt fordi jeg må være dedikert, stå på litt mer enn vanlig å igjen gjøre om produktet til noe andre ser å ønsker å kjøpe. Så her må jeg synes å ta mye plass i sosiale medier.

 

Dette er viktige for utviklingen i bedriften min.

 

Ønsker deg en nydelig kveld 🥰

 

 

Kjærlig hilsen

 

 

Elin Weronika

 

Yes klarte å lage 6 retters middagen til kidsa 🥰❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i kveld?

Håper du har det bra. Å nyter kvelden. Jeg har nettopp fått ryddet opp etter ungdomen. Vi fikk til å samles her å nyte litt god mat.

 

I dag laget jeg  6 retter middag. Utrolig hyggelig stund sammen med de. Vi testa ut flere ting jeg har tatt inn i butikken min med drikke. Veldig hyggelig å gjør dette sammen. Blir ikke siste gang jeg gjør dette.

Veldig hyggelig å. Lage mye god mat sammen.

 

Jeg elsker å lage mat uten oppskrift så alt i dag ble laget på slomp.

Jeg har tatt inn spekepølse for å teste så. Det ble på to retter vi laget en liten smak.

Når vi er fire som ikke liker alt å bare jeg som stort sett liker det meste. Men ikke alltid jeg liker alt. Vi testa ut en del av de nye drikke som jeg har tatt inn.

Veldig hyggelig å. Se hvem som likte det å. Hvem som likte det bedre.

Vi har uansett alle oss en kjærlighet til god mat å som sagt dette blir flere ganger.

 

Jeg kjenner at jeg ble så god og mett etter alle disse rettene å det gir mye å ha kvalitets tid sammen.

 

Nå er det kvalitets tid med litt tv å satt på jobb telefon om at det skulle bli noen som trenger noen å snakke med i kveld.

Selv om jeg kunne ha tatt meg litt fri så slår jeg den like godt på å hygger meg med godt program på tv mellom alt her.

 

Jeg kjenner på kroppen at jeg har det på stell her fått gjort mye mer enn jeg hadde sett for meg egentlig først. Mye tv titting men det er hyggelig å se litt å bare være.

Litt utrolig hvor fort tiden har gått unna nå. Bare få dager igjen av oktober.

Jeg har fått gjort mye å det som er spesielt er at mitt fokus er også det som jeg tiltrekker meg.

Glede meg til å få gjort mer her hjemme med å få kasta mye i containern det er en god følelse når du kvitter deg med ting som bare tar plass.

Enkelte ganger tar ting litt mer tid men det er bare å fokusere på det som skjer på en best mulig måte.

 

Nå skal jeg nyte kvelden her.

Kos deg masse å nyt ❤️

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

Continue reading “Yes klarte å lage 6 retters middagen til kidsa 🥰❤️”

Jule kaffen æ anbefale dæ den 🥰

Hei kjære lesere ❤️

Hvordan har du det i kveld 🥰

Jeg har det bra å holde på mellom jobb og TVen å forbedre litt mat til meg og kidsa 😉 fått ferdig perfekt typo 00 brød, forøvrig jeg selger melet i butikken min å kan virkelig anbefale det. Perfekt resultater alltid.

Jeg å kidsa skal teste ut litt av de nye produktene i fra Veien til lykke, de har meget god kvalitets løker mine barn. Jeg liker nesten alt. De er mye mer kresen enn jeg.

Jeg har vært oppvokst i  fire familier med  ulike typer å servere maten på. Jeg er strengt oppdratt det vil si at jeg ikke hadde lov til å klage på maten. Det var respekt løst.

Jeg var egentlig heldig jeg likte det aller meste i min barndom. Erindrer ett pr ganger jeg slet med å spise grusom mat.. Men da forsynte jeg meg ikke igjen.

 

Nå lager jeg tre eller fire retters til kidsa mine. Jeg elsker som sagt å lage go mat å bare det å vise barna hva som er nydelig å la de få lære slik som jeg. Via disse studentene så lytter vi også bruk vi tid på hverandre.

Takknemlig for at datteren min har setvikat å. Kan shoppe litt for meg. Så slipper jeg å ta turen innom butikken. Jeg trives veldig godt å være hjemme så lenge jeg kan jobbe å ha mat også så lenge jeg vett at mine barn og venner har det bra så har jeg også det fint.

Bare det å gi litt ekstra tilbake til ungene mine å samtidig så gir jeg jo egentlig mer til meg selv også. Vi knytte sterkere båd å vi skape god relasjon mellom alt her.

Glede meg alltid til å samle hele flokken min å i dag blir det i alle fall 4 retter om jeg ikkje fleske til med en fem eller 6 retter.

Når jeg er kreativ så gir det meg enormt mye tilbake når jeg skal ordne noe godt til oss. Igjennom mat så lærer vi hverandre og kjenne å igjen så blir det mer hyggelig når vi koser oss.

Jeg reflekterer litt hva jeg skal lage på neste rett. Jeg trur jeg vet det å datter skal innom butikken for å gjøre siste prikken over ien på rettene 🥰

 

Hun tror hun bare skal spise speke pølse i ulike smaker. Det var det jeg åpnet med først.

Alltid gøy med litt overraskelser å igjen teste ut nye retter og smaker er fantastiske.

Tatt inn gløgg den smaker aldeles nydelig, jentungen er så redd for at jeg tar inn for mye av dette så nå denne gangen tok jeg bare inn litt. Så. Jeg fikk testet ut.

Blir meget spennende hva mine minste synes.

 

Enn du da? Hva skjer i kveld hos deg?

 

Håper du har det bra å nyter lørdagen godt. Nå ser jeg på litt tv å. Har veileder samtaler på. Vært litt roligere i dag men hadde flere samtaler i natt. Var egentlig ganske greit å ha det litt rolig i dag ❤️

Jeg må si jule kaffen jeg har inne nå. Er meget go anbefales virkelig 😉

 

Kjærlig hilsen

 

 

Elin Weronika

 

Tester ut ny Jule kaffe ❤️ love

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i dag? Bra håper jeg at du har det. Jeg har sovet lenge i dag. Det er nydelig når jeg har helg å kan redusere litt her. Bare være litt meg selv.

Det er nydelig å ha litt rolig start på helgen å nyter den godt med litt tv å har fått ryddet opp i litt her hjemme.

Trives heldigvis meget godt i mitt egnet selskap å trenger egentlig ikke så mye akkurat enn å ha det godt rundt meg for å ha det fint. Jeg koste meg veldig i går /natt mellom veileder jobben å se litt på tv å nyte stunden her.

Veldig takknemlig å fikk flere som ringte meg på nytt fordi jeg har en meget behagelig stemme å er en god veileder som ser egentlig mer enn de skjønner.

Det å lese et tydelig bilde og signal er energi.

 

Jeg har mye som skal gjøres i løpet av helgen. Men mest av alt ønske jeg helt ro og fred. Blir nok slik siden tempoet mitt hele tiden er høyt å da er det vidunderlige å nyte litt avslappende ro her uten stress og mas.

Jeg klarer egentlig ikke mas stort men vet jeg har vel en irriterende måte å mase på selv over for mine barn. Men det er kjærlighet.

 

Ungdommens mine å jeg skal ha en hyggelig stund sammen i dag det blir hyggelig 🥰

Vi skal kose oss sammen der er noe jeg oppriktig gleder meg til 🥰

Glede meg til å teste ut en ny Jule kaffe ❤️selv om det er lenge til så er det egentlig ikke så lenge til. Eneste jeg har som forskjelli i år er at denne jula skal jeg feire jul å nyte den sammen med mine barn. Å nyte livet å ha det bra.

Jeg ser på en nydelig serie som fenger meg litt. Får meg til å kan slappe av litt her å det er nydelig 🥰❤️

 

Jeg skrev i går at jeg ser mulighetene til å lage en Ny inntekt kilde å ifra min hobby 🥰

Skal jobbe dette mer ut i weekend mellom alt her. Det å fokusere på målet ditt. Så visualisere det. Så vipps så tiltrekker du deg det ❤️

Nå er kaffen ferdige å jeg må nyte den å kjenne på weekend følelse å bare være å kos meg. Vet mange er bekymret for lille meg. At jeg tar ting for hardt.

 

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

 

 

Weekend lover good feelingen ❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i kveld?

Bra håper jeg at du har det å koser deg. Som vanlig så tester jeg fremdeles nye produkter i butikken min. Kan virkelig anbefale deg å ta turen innom.

Jeg har så mange bra produkter som du må teste ut 🥰  jeg jobber med veileder samtaler i kveld eller har gjort det i hele dag. Veldig hyggelig er det. N

Jeg har en egen evne til å se andre å løfte de opp så de får en bedre hverdag. Takknemlig for at jeg har lykkes med jobben å trives godt i den.

Selv om livet ikke bare må være jobb så er det meget hyggelig å ha det godt å. Se at pengene kommer inn hele tiden.

Så kan jeg nyte helgen å bare være.

Jeg har ingen planer denne weekend egentlig. Har eneste i morgen sammen med alle ungene mine. Det gleder meg veldig til å få tid sammen vi. Å det er jo i samvær med de at vi knytter sterkere bånd mellom oss.

 

Jeg liker egentlig ikke å ha så mye faste avtaler når det er helg. Vil ha ro rundt meg til å ladde opp batteriene mine. Merker det godt i dag at kroppen er sliten sovnet av her i mellom veileder jobben å tv. Våknet opp til en ny samtale. Da har jeg fått hvilt litt mer heldigvis.

November er på trappene å. Vi kan snart gjøre opp regnskap for oktober og september. Se hvordan det har vært inntekts messig. Jeg har fire jobber som generer til jobb. Å har som mål å utvikle nr fem. Men først og fremst skal dette opp å gå. Det å se misunnelse rundt meg fordi jeg lykkes er i grunn bare trist. Ser tydelig at folk ikkje ønsker min suksess. Det forteller meg at de er ikkje mennesker som jeg ønsker å bruk tid på.

 

Alle som ikke viser interesse for det meg eller ikke tar litt insistiv det bryr meg egentlig lite fremover med de.

 

Når andre gjør ting bra så er det lett for andre å ikke vil andre vel. Det å melde seg helt ut å ikke en gang orker å ta turen innom å se hva jeg gjør. Ser jeg på som at folk ikke bryr seg.

 

Hadde du drevet noe å jeg aldri ha vist interesse for ditt prosjekt så hadde jeg vært en meget dårlig venn. Sier egentlig bare alt.

Jeg oppfordrer alle til å trekke seg unna de som bare tar å heller ha det godt med få rundt seg.

 

Jeg trivdes veldig godt med de jeg har rundt meg å kan ikkje si annet enn at jeg har lykkes med det jeg gjør.

I går ommøbelert jeg stua. Jeg trives veldig godt i den nå. Mye lunere å koseligere. Vi får det så hyggelig her å glede meg til å høre hvordan kidsa liker det.

 

Jeg lever egentlig veldig sært liv der jeg jobber mye å er mye hjemme nesten aldri på butikken heller når jeg har den beste butikken selv. Begynner å ligne på mye bra nå å har bestilt mer produkter så gleder jeg meg til å få inn. Vi er nå nærmer jul og da hører det med å være litt tidligere ute med ulike typer produkter. Har bestemt meg for å ta inn mye godt til meg og ungdomen denne jula skal vi kos Oss sammen. Ikke som sist da jeg satt alene hjemme… Uten mat til jul.

Det er helt surrealistisk å se forskjellen på nå å da. Jeg har blitt mye tynnere var litt mer kjøtt på beinet før. Jeg har sikkert gått ned nærmere 20 kg om ikke mer… Men ja slik ble det.

Det som er jeg har det nydelig i livet mitt å koser meg.

 

Ønsker deg en kveld jeg ser på alt via nettet å kom faktisk på enda en ny forretnings idé til å tjene penger 😉♥️

Den likte jeg meget godt å der kan jeg utvikle selv å ha gevinsten selv også ❤️🥰

 

Ta vare på deg selv ♥️

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

Yes weekend er good feelingen

Hei kjære lesere ♥️

 

Hvordan har du det i dag? Jeg har det bra å har jobbet mye i går og natt så har bevilget meg litt fri på formiddagen ❤️🙏 jeg trenger det garantert å kunne sikkert ha trengt fri i hele dag men det rekker nå håper jeg 🥰

 

Jeg har ikke så mye planer for helga eneste jeg har er at jeg å ungdomen skal møtes for sosialt her til meg. Er en stund siden vi alle møttes samlet men det blir meget hyggelig ♥️

Livet er så spennende å vi opplever mer enn vi faktisk forstår med å være i harmoni og takknemlighet 🥰

Jeg får hele tiden dårlig samvittighet for at jeg tar meg litt fri i fra jobben min men det må jeg i blant skal jeg kunne levere godt. Å ha fri vet jeg nesten ikke hva er 🙈  men ser nå at jeg er flinkere til å balansere mellom ro å jobb heldigvis.

 

Jeg har fått en container her så blir nydelig å få kaste mye her hjemme. Det er en lettelse å få rydde opp i skuffer og skap. Å rydde er egentlig veldig hyggelig. I natt tok jeg å ommøbelert jeg her hjemme ble en helt ny stue igjen. Nydelig løsning også ble det mye lunere i tilfellegg 🥰

 

En heim skal være lun også hjemme koselige å det føler jeg at stua mi ble nå meget godt å ha det litt på stell. Har mye folk som alltid kommer innen å må da ha huset mitt på G♥️

Men det er aldri noe tiltak 🥰rett og slett en glede å få gjort noe for atmosfæren å min egen trivsel. Det er alltid fint.

 

Weekend er meget godt jeg gleder meg alltid til helg og være litt lat er nydelig 🥰 jeg merker det godt at jeg gleder meg masse til helg følelse nå å selv om jeg ikke har planlagt noe spesielt så blir det utrolig bra uansett 🥰

Enn du da hvordan liker du helgen? Rolig eller med masse prosjekter?

Jeg liker det aller beste med litt å litt helt rolig. Trenger det merkes meget godt. Været er ikke på våres side akkurat. Det er veldig kjedelig med regn men lite vi kan gjøre med.

Jeg fikk testa ut enda et nytt produkt inn i butikken min. Ginger beer, den var så absolutt den beste jeg til nå har hatt inne ❤️

 

Nå er det litt jobb her mellom alt så ønsker deg en nydelig dag 🥰

 

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika