Må gjøre som de kule forfatterne å stenge døra å lås meg selv inne 👌😊

Hei 😗

Dagen har gått unna, vi fikk pang start med te posen i kjeften, også bare å sving seg avgårde til jobb 👌

Må si dagene de går unna, må nok vær det første året jeg verken gled meg på jul…eller kjenn for noe glede for jule forberedelser.

Det er vel slik i blandt, synes det blir mye mas om å stresse med alt av ulike art.

En kommer sikkert godt i mål uansett, en treng ikke å ha absolutt alt.  Dette året blir julen feiret her hjemme alene, ungene skal til sin far ,  kommer til å ladde opp batteriene mellom slagene.

Det å være karrierekvinnne å ha mange roller som skal fylles.  Kommer til å ha nok å gjøre, mellom jobb og egen jobb . Har ikke fått gjort så mye på bokprosjektet mitt . Bok prosjektet mitt skal også være kos å jobb med, en skal ikke stresse av sted . Men en skal oppriktig være i forfatter bobbla .

Må jo gjør som de kule forfatterne å være i min kreative bobble å bare lukke døra å steng meg selv inne 👌det å bruke tiden rett , når jeg har huset for meg selv.  Så må en jo utnytte dagene godt.  Med å sett meg gode mål å kan jobbe målrettet.

Jeg er slik skapt at enkelte oppgaver må jeg gjøre alene i mitt eget, uten å bli maset på . Å bare det å bli forstyrret så bidrar jo også det til at en mister det fokuset som jeg må ha for å kan levere et bra resultat.

Ofte så må en ha ro å være i den rette stemningen, det å være alene kommer til å bli godt fordi da får jeg utrettet mye på de oppgaver som jeg har utsatt litt .

Vi trenger å roe ned å vær i sitt eget, merker godt at jeg har mange baller i lufta som jeg ønsker å utrette, noe ønsker jeg å avslutte, også noe ønsker jeg å gjør mere av .

Du har sikkert kjent på det selv, at du kan føle deg tygd og oppspist . En følelse av å kun eksistere.  Ved å ikke lytte til kroppen din så resulterer dette i at en ladde ut batteriene helt ut .

Vi behøver ikke å stresse eller å jage etter å må utrette alt . Jeg kan både være veldig lat også kan jeg multitaske når en må få unnagjort mest mulig. Er vi ikke slik ? At vi jobber aller best under press. Nesten som en stor pisk er rett bakom ryggen å jobb vi ikke fort nok kommer pisken å hamre løs på oss.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min  ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Dette strider mot mine verdier og holdninger.

 

Hei !

 

 

Deilig å kunne styre dagen min så å si helt selv , dette liker jeg sykt godt. Ved å jobbe målrettet med å booke timer til Gruben massasje også få bestillinger i Oriflame være ute med litt varer også ha medisin ansvar i kveld , er litt godt å bare kan flekse.

 

Vi behøver  enkelte dager der vi faktisk bare er, ikke alltid må levere. Regner med du også har det lik at det er godt å gi litt fan å bare nyte livet litt. Hadde veldig lyst til å ta meg en tur på café i dag,  men siden ingen hadde tid så ble det heller total avslapping her hjemme , det var også veldig innafor , vi må være flinkere til å lytte til kroppen og de signaler som den sender ut. Vi har det heller ikke godt om vi kun skal være på og ikke ladde opp eller få litt næring av kjærlighet og omsorg. Vi behøver det i aller høyeste grad fordi vet ikke om du helt skjønner hva jeg mener men , ved  å bare stå på å ikke ta i mot kjærlighet som bidrar det til at vi får ingen næring til å fortsette å strebe etter lykkes. Derfor er det viktig at vi har rett fokus også tar i mot kjærlighet og raushet i fra mennesker rundt oss.

 

Vi kan føle oss ekstremt ensom om vi kun jager etter lykken alene. Det har jeg kjent på i mange år at de målene jeg alltid har satt meg opp igjennom livet er det få og ingen i min omgangs krets som noen har hatt et snev av å ønske å strebe etter , eller interesse av å kunne nå så langt som jeg har ønsket. Det å måtte ha disse målene kun for meg selv er litt spesielt og kan fort virke som en er en ensom spurv.

Det å ikke ha så mange en kan  drøfte og prate om de ideer som dukker opp i mitt kreative hode så kan livet fort bli ensomt , om en ikke trekker seg ut av konforsonen , og kutter ut de mennesker som suger energi og ikke tilfører deg næring i form av at de respekterer deg og heller ser opp til deg, for dine modige valg. Eller kun bare være å gi deg en god tilbakemelding.

 

Merker godt at ved å kutte mange bånd så har jeg fått bedre livskvalitet, jeg har også fått ting til på en bedre måte , dette fordi jeg også har gitt meg selv plass og dratt bort i fra negative sjeler som kun suger min drivkraft og min positive energi.

 

Jeg er en slik karakter at jeg ønsker å utvikle meg , vet mange kan oppleve at jeg kanskje  ikke blir nok tilfredsstilt , men det har igjen ting med det å gjøre. Jeg har alltid hatt et ønske om å bli min egen sjef. Allerede i ungdommen da jeg å min far reflekterer over hvordan en bedrift skulle være hadde jeg min sterke meninger allerede da. Jeg viste at jeg måtte tilegne  meg kunnskap ute i verden , via andre arbeidsplasser , slik at jeg hadde erfaringer som jeg kunne ha i bunn i forhold til både å kartlegge leder stiler,  også se hvordan enkelte bedrifter er bygd opp å hvordan de blir ledet.

Vi kan alle  ha en mening om alt, men vi må også våge å dra i materien om vi ønsker å lykkes , fordi  vi må våge å se på feilene vi også gjør før at vi kan si objektivt av vi er på rett vei.

 

Ved å ha jobbet sykt mange år i helsesektoren så kjenn jeg på at jeg innvendig blir sykt trist , da jeg ser tv program om pasienter som har blitt tvangsinnlagt og satt på masse vis av medikamenter , som både påvirker pasienten negativt , med å forandre pasienten slik at de ikke er kjennbare også kjenn de ikke seg selv igjen. Fordi de hallusinerer og får tvangstanker pga medikamenter.

Jeg er så i mot medikament bruk innen for helsesektoren , så lenge det ikke har med liv å helse og gjøre. Hadde min mor eller far blitt innlagt på en demens avdeling og jeg hadde fått sett at de hadde stått på adferds registrering og medisinering i det underlige . Så hadde jeg blitt en pårørende som personalet hadde blitt redd. Men vi behøves dessverre fordi medikamenter er alt for mye brukt inne for psykiatrien dessverre.

 

Mye av disse grunnene for at jeg kjenner at jeg ikke kan jobbe under slike forhold , fordi dette strider mot mine verdier og holdninger. Jeg hadde ønsket at vi hadde jobbet mer miljø terapeutisk   og tror objektivt at både personal og beboere hadde hatt det mye bedre.

 

Enkelte personal er mer opptatt av å huske på strikkingen sin også røykpausene sine , å ikke vektlegger å gi tiden sin til hovedmålet for hvorfor de er på jobb :  Pasienten er objektivt hovedmålet da en er på jobb !

 

Heldig vis er det ikke slik på alle arbeidsplasser i helsesektoren, mange gjøre en vidunderlig jobb og mange har mye å lære og det bør de ta til seg.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min <3 <3 <3

 

MVH

Elin – Weronika Skarstad.

 

Gi no fan å bare se deg selv!

Hei 😘

God morgen, nydelig dag å våkne opp til 👌😘

Godt å ha bestemme tiden selv i dag, å kan nyte dagen hjemme.  E perfekt å kan være litt lat på mårran .

Oftest så haster jeg av sted med te posen i kjeften, uniformen på meg å har det i grunn perfekt.  Godt å ha mye å gjøre, men også godt å kun være .

Det å ha mange roller som også bidrar til at jeg må ha tungen rett i kjeften , ved å må tvinge seg til å utvikle seg mere, også lær mer, er også med på å forme meg som menneske.

Opplever de dagene jeg kun er meg selv , de er gode vi kler på oss roller for hvilke oppgave vi skal gjennomføre.

Jeg skal levere ut medisin på en plass jeg jobber i kveld . Så da har jeg allerede en rolle som jeg skal fylle ut . En viktig jobb, observere pasienten å se med  klinisk blikk . Det som er så gøy med denne jobben er at en lærer , utvikle seg mer for vær dag som går.

Det å fleks mellom ulike jobber bidrar også til at jeg alltid må være på , være skjerpet også observere veldig .  For å følg med. 

Jeg merker godt at ved å ha alle mine roller så har dette også utviklet men til et mer takknemlig menneske.

Ofte så må vi erfare tragedier, blir forlatt, være ensom, gå stien alene for å erfare at det er ikke gull alt som glitrer.  Ved å være alene i mine valg så kan en føle seg litt alene i denne bobblen. Snur jeg situasjonen på hode , så ser situasjonen bedre ut . Jeg har kun meg selv å diskutere med.  Et mindre antall personer som en må bli enig om skal en gå for dette eller ikke.

Mange synes jeg kan virke litt rar som våger å ta sjanser og går for drømmen.  Må si jeg er så takknemlig for at jeg også er den karakteren som ikke må haste av sted hjem , for å sprett opp vin flasken for å ladde opp og slappe av . Der ser vi forskjellen på meg å de som må ha noe i seg for å kan slapp av.  Gi meg et glass cola eller en kopp kaffe så e jeg så fornøyd 👌👍

Lett å tilfredsstille på dette nivået å må si her er jeg sykt takknemlig for at jeg ikke har et avhengighets forhold til å må ha vin eller noe annet for å kan slapp av .

Sier ikke at et glass vin i godt lag e innafor, men det jeg mener er at jeg bruker ikke mye alkohol.  Hadde aldri kunne ha fungert så godt om jeg hadde måttet ha det før å fungere.

Godt å kan eie tiden min selv å samtidig være godt strukturerte. 

Skap deg en nydelig dag du, ta vare på de rundt deg.  Når viste du mennesker at du oppriktig bryr deg om de , vær en person som ønsker andre rundt deg godt . Dette er gode handlinger som også bidrar til at vi du også får en bedre dag ❤

Mange oppleve at de har ikke tid , blir litt oppgitt over denne trenden . Fordi vi har mye bedre tid , enn vi er klar over .  Du har tid til å send en god melding, ta en telefon eller bare gi en oppmerksomhet til de du bryr deg om.

Litt rart når vi selv vil ha oppmerksomhet så er vi snar å sette i gang. Men gjelder det ikke deg selv så er det så lett å være ego . Gi no fan å bare se deg selv. 

Start i det små så vil du se hvor mye gode handlinger som du også er med på å gjøre ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

I start fasen e det mye jobb !

Hei 😘

Godt å kan utvikle seg i sitt eget , det å åpne opp for at jeg stepp for stepp.  Har utviklet meg, i takt med ukene som jeg har holdt på.

Må si jeg er så takknemlig, målet framover kommer til å bli så gøy å jobb mot . Det å være heldig som får lov til å hjelpe kunder, er så godt.  Det at kunder også finner veien til meg er jeg også veldig takknemlig for.

Ikke mange dager igjen i november, jeg kan reflektere over en flott oppstart i bedriften min. 

Det å ha startet opp litt mykt , også jobb i mitt eget . Pluss at jeg også jobb i kommunen er veldig betryggende i første omgang.

Det å skape navnet mitt å jobb målrettet for å lykkes, så gjør jeg det riktig ved å jobb målrettet å ikke gi opp. En kan føle seg enormt ensom på toppen , en opplever at mange ikke har forstått  hvorfor jeg har startet opp denne bedriften.

En har ikke mange å reflektere over hvordan framdriften min skal bli . Derfor er jeg så glad for at de nærmeste jeg har nær meg ros meg å 
Synes jeg både er modig å tøff.

Jeg har det første målet, er å jobbe meg mere opp i mitt eget . Slik at jeg kan si opp en stilling i kommunen . Slik at jeg åpner opp for at jeg har mere råderett over min egen tid.

I startfasen nå er det mye jobb, frustrasjon, svette og pågangs mot.  Ved å starte opp massasje bedriften har jeg også tvunget meg selv til å jobbe mere, hardere , ha mye mindre fri en  før . Det å ha startet opp åpner også opp en ny vei i livet mitt.  Som jeg oppriktig ser fram i mot .

Kunder som er så fornøyd etter å ha fått  behandling av meg, å kommer tilbake . De gir meg sykt økt pågangs mot til å glede meg til denne reisen 👌

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Vis at du utgjør en forskjell ❤

Hei 😗

Godt å ha sovet godt å våkne opp uthvilt.  Ofte så hast vi av sted mellom slagene.  Vi har ikke tid til å leve ?

Har du noen gang opplevd at du føler du ikke har tid til å gjøre noe som e gøy?

Eller opplevelser som bidrar til at du får det bedre i ditt liv ?

Vi kan oppleve at vi stresser oss av sted mellom mennesker å jobb, for både å tilfredsstille oss selv , sån multitasking.  Vi er gode på å gjøre mange ting samtidig. 

Er vi like gode på å være raus mot oss selv å gi oss den perfekte næringen for at vi skal ha det godt mentalt og psykisk?

Vi må lytt til de indre signaler som også fortelle oss, hvordan vi også ønsker å ha det.  Ved å ikke lytte til kroppen å våre følelser så stenger vi også for oss selv.  Vi må lev livet å gi oss mere livskvalitet.

Jeg merker godt selv at jeg stresser med mye , nye bedriften.  Ønsker å lykkes å tilføre mere kunder.

En dør jeg ønsker å få lukket, i arbeids livet . Vi er skrudd slik at at vi jobber ikke godt i dårlig miljø.  Så gleden skal være stor når jeg kan takk for meg i den jobben 👌

Målet mitt er at det skal jeg klare om kort tid 👌 vi må våge å satse, også enkelte ganger er også det til det bedre for oss . At vi er snill mot en selv .  Hvem takker meg for at jeg har donet i et dårlig miljø? Et miljø en ikke trives i, vi må værne oss selv . Fordi en ønsker ikke å kopiere dårlig adferd.

Når en reflektere over det en har oppnådd å det en ønsker å oppnå så har en mye å se fram i mot.  Ved å jobbe målrettet så lyktes vi også .

Det å se at stor ungene er gått i gang med å jobbe, studere så har en påvirket de godt.  E så bra å se at de utvikler seg i rett retning 😗

Vi blir påvirket i det miljøet vi vanker i derfor er jeg også veldig forsiktig.  Styrer unna miljø som ikke bidrar til økt kvalitet og livs glede. 

En dag uten latter er en dag uten mening, en kan oppleve da at en er blitt syk , derfor må en stadig vekk ha mer påfyll av energi å glede  ❤

Det som bidrar til at vi får vekst i karriere, kjærlighet, privat, studie er :

At vi objektivt har det godt med oss selv , at vi ser oss selv å våre feil og mangler.  Vi ikke tar oss selv for høytidelig, er mere avslappet.  Lære av våre feil og mangler.  Å sett pris på slik vi er da vi ikke ble som vi skulle bli.

Alle rundt oss sliter med en eller flere svakheter , som de ofte må kompensere for at dagen deres skal være god. La ikke deg kopiere av dette dårlige mønstret . Fordi vi må heller jobbe med våre svakheter , å styrke de , også heller godta at vi ikke er gode på absolutt alt.

Vi er unikt alle sammen, vis oppriktig at du gjør en forskjell å bidra til at de rundt deg merker at du gjør de godt 😘 bare ved å være til så e det så godt å gjøre andre glad 👌

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Vi reflektere ikke godt nok over hvor godt vi har det!

Hei 😗

Ei fantastisk flott arbeids helg e over ❤👌

Godt å kan si at helga leverte både privat å på jobb 👌

Det å ha 12 timers skift i helga e så greit, flotte kollegaer.  Nå er det bare å ladde opp batteriene til en ny flott uke 👌😗

Nå kan jeg reflektere over hvordan jeg har gjort det i mitt private også på jobb .  Vi er ofte slik at vi vurderer vår egen jobb og samtidig lærer vi ved å stå i vanskelige situasjoner.  Det som også gjør at vi blir trygg .

Det å utvikle seg mere som menneske er det virkelig mulig?

Yes det er det oppriktig, vi lærer stadig vekk nye metoder .  For vi må bevege oss utenfor vår konforsone.  For å øke vår lærings kurve Også i et nytt miljø.

Etter oppstart med Gruben Massasje, har mange roset meg for at jeg har startet opp. Gleden ved å starte opp i neste uke å glede seg til nye kunder, også her lær mere.  For vi utvikle oss veldig. 

En ting en blir sterkere fysisk , en annen ting er at en modnes mer i et annet farvann, som bidrar til at jeg har flere ben å stå på .

Har jo satt meg et ganske hårete mål som jeg skal lykkes med , ved å bare bestemme meg først som sist . Så har jeg målet å framdriften klar.

Jeg har som sagt jobbet beintøff i mange år , vet at mange ikke har skjønt hvordan jeg klarer å stå på å jobbe lange arbeids dager . jeg gir meg ikke , det som gir meg næring er av kunder ønsker å komme igjen , også er dette en jobb som også er utrolig givende.  Det å kan jobb med å løse på muskel knuter, se en stor forskjell etter at kunden kommer tilbake, at jobben jeg hadde startet på.  Faktisk hjalp veldig godt 👌

Nå lytter jeg på behagelig musikk også bare vent til tiden skal gå fort, skal hente eldste sønn på jobb i natt.  Hadde vært kanon å lagt godt under 3 dyner nå , å ballet seg inn å vært i drømme verden.

Hva gjør en ikke før arvingene sine? Vi gjør alt vi kan å litt til, kunne ha gått i døden for de om jeg så måtte .

Livet har gitt meg så sykt mye gleder, hadde noen sagt til meg, når året startet at jeg skulle få det så digg . Hadde jeg ikke trodd det . Ofte må jeg faktisk klip meg i armen, for å bevis at dette e reelt. 

Hadde dette vært den siste dagen i min historie, hadde jeg beundre alle mennesker som jeg har i mitt liv. Som har både løftet meg opp , vært for meg og mine barn . Det å fått gjort så mye er så digg. Det å få lov til å bli kjent med nye mennesker som kun ønsker meg godt e så deilig.

Vi reflektere ikke alltid over hvor heldig vi er , vi må ofte mist noe, mist helsen , miste noen nære, miste venner, kjæreste , først da så vi hvor godt vi i grunn hadde det .

Hvorfor satt jeg ikke mere pris på det alle gjør for meg?
Hvorfor så jeg ikke at god helsen er viktigere enn gods og gull?

Hvorfor satt jeg ikke mere pris på kjærligheten?

Når noen dør i fra oss merker vi hvor mye vi savner de , da de levde tok vi aldri så mye tid til å sett verdien på denne relasjonen.

Når helsen vår ikke er som den en gang var , at den har redusert vår livskvalitet.  Så tenker vi over hvor godt vi i grunn hadde det som frisk.

Om dette er min siste leve dag, så må jeg pris meg lykkelig for alt jeg opplevde sammen med alle en har rundt seg . Det jeg har oppnådd.

Vi reflektere ikke godt nok over hvor godt vi i grunn har det . Det er det jeg ønsker å konkludere med her ovenfor, derfor jeg drar den litt langt , ved å definere min siste leve dag.

Jeg har blitt mere bevist på å leve å vise glede og oppriktighet å være så takknemlige for alt en opplever.  være raus mot mennesker og gi kjærlighet fordi vi får tilbake den godheten vi gir omverden ❤

Tusen hjertelig  takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Mange som synes jeg er nåde løs!

Hei 😘

En fantastisk flott arbeids dag e over , 12 timers skift e ikke så galt når jeg jobb med flotte folk 👌👍

Det å bevilge helga mest på jobb blir en livsstil; det å kan jobbe ut sitt eget er også noe som jeg kjenn å føle på kommer til å bli kanon bra.  Det å være engasjert å sette seg sykt høye mål, bidar også til at jeg baner vei for andre som kanskje ikke helt har våget å tatt steget .

Det å bare bestem seg for å starte opp min egen bedrift er så godt å kjenn på den følelsen at dette skal jeg også klar.  Selv om jobben også kommer til å bli tøft å utfordrende.

Har holdt på nå i 2 uker , har allerede fått oppleve ikke like hyggelig opplevelser.  Det bidrar ikke til at jeg ikke våger å fortsette, det bidrar til at jeg nå jobbe med magefølelsen mere , fordi det e litt spesielt når en kjenn på en følelse . Så skjer det også, litt spesielt at en føler ting før det skjer .

Må si at jobben ved å gi en massasje til mennesker som oppriktig trenger å få løst på smerter og vondt muskulært så er det så digg.  Når en faktisk har fått kunder igjen å merker at den behandlingen en har gitt de er bra så gir det meg så mye tilbake.

Gledelig å få tilbakemeldinger på dette i fra kunder , den følelsen er til å bli rørt over.  Fordi kundene er jeg avhengig av, at de finner meg også at de synes jeg gjør en så god jobb at de ønsker å kom tilbake.  En kan føle seg ensom på toppen, men skal si deg jeg stråler i takt med Sola , fordi jeg er stolt å ha hjelpet andre også den gleden når de blir så fornøyd.

Flere som ikke helt har skjønt hvorfor jeg startet opp , det var jo kaffe bar jeg så framfor meg at du skulle jobbe med.  Skal være ærlig den jobben var en drøm , men den krever tiden min mere , pluss så må jeg invistere nærere en halv million før jeg hadde kunnet startet opp . Også hadde jeg ikke kunnet være fri som fuglen som jeg også ønsker å være .

En ekte løve liker å få lov til å leve sitt eget liv , vi elsker å jobbe målrettet, er løsnings orientert, også Lik vi å være der ting skjer. 

Det å ha tatt denne beslutningen for mange år siden , også bare plutselige kjenn på dette kan jeg livnære meg på . Starte opp en massasje bedrift for å hjelp mennesker som har spennings smerter , stress smerter osv. Så var investeringen min for å starte opp her mye mindre, en lavere risiko pluss at jeg også kan beholde de jobbene som jeg allerede har.  3 jobber i kommunen, 3 slags jobber også nå Gruben massasje i tillegg.  Pluss så får jeg også tid mellom slagene å skrive på bokprosjektet mitt.

Det er mange som ikke skjønn hvor henter du energien din i fra ?

I fra positive mennesker, folk som gir meg kjærlighet og gir meg gode tilbakemeldinger. 

Jeg har kuttet ut masse folk, som ikke bidrar til økt glede ved å tilbringe tiden med de . Derfor så er jeg sykt snar å kutte tråder som ikke gir meg gode hensikter.

Fordi om jeg må forsvare meg for hvorfor jeg ønsker å leve mitt liv som jeg gjør, så har heller ikke ditt vennskap noen verdi for meg heller. 

Mange som kanskje synes jeg er  nåde løs , men det er viktig for meg å ha godt klima rundt meg . Fordi jeg ønsker å kunne levere å være i godt miljø.

Skap deg en nydelig kveld du 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Det å gå i pappas fotspor er så digg 👌

Hei 😗

En nydelig morgen å våkne opp til.  Godt å ha mye å holde på med, helga går sykt fort når en har 12 timers skift i helga . Pluss topp det med behandling av kunder i mitt eget.

Det å klare å balansere helga positivt e så sinnsykt digg ❤

Dagen i dag er et produkt av hvordan vi objektivt ønsker å ha det.  Deilig å kan gjør akkurat det en ønsker .

En kan føle at en er mest på jobb i perioder , å vi er jo også det . Merker fort at en gled seg på små opplevelser.  Sammen med de en har nær seg.  Det å gi oss selv positive påfyll av livsglede er også det som bidrar til at vi har mere å gi de rundt oss også i jobben vi utfører❤

Det å kjenn på denne gode følelsen som bor i meg nå er så godt.

Litt surrealistiske at en ikke skal pynt seg å dra ut på livet .  Men er en karriere kvinne på høyt nivå.  Det å ha gått i pappas fotspor e så digg .  En må bare skape det livet som gir deg mer næring å glede . Så håper du også finner veien din som bidrar til økt livsglede 👌

Skap deg en nydelig dag du kveld 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Sitter å vent på neste kunde 👍👌

Hei 😗

Da har jeg fått gitt en behandling til en som virkelig trengte sårt litt massasje.  Godt å kunne lodde ut også er det en som oppriktig trenget å få påskjønnelse ❤

Det varmer meg oppriktig at jeg kan hjelpe med å gi en gratis behandling. 

Det gjør mye med meg å kunne gi litt til andre i denne nye fasen jeg står oppi.

I start fasen e det alltid litt opp å ned turer , der vi ikke alltid  kan forutse alt . Er glad jeg har jobbet i denne gamen der en vet at avbestillinger ikke betyr noe negativt.

Når en ønsker vekst må også fokuset være rett plassert.  Så derfor fokuserer jeg nå på opp å fram 👌😊

Vi må ikke være redd for å satse , å en må heller bevege blikket dit vi ønsker å nå . Ikke dit vi ønsker å dra i fra . Vi må være takknemlige for de goder å opplevelser som vi også oppnår.

Det som skjer med oss er også noe som ofte er planlagt. Vi må heller være takknemlige om ting ikke går helt etter planen.  Enn å bli skuffet, vi vinner også mer på å se opp å fram .

Det å se businessen framfor seg å bestemme meg for at jeg skal lykkes.  Så kommer jeg også til å klare det ❤

Ved å ha så mye flotte mennesker nære meg , så har jeg også den indre styrken som skal til for at jeg sett opp det ekstra giret for å nå mine mål.

Vet at mange ikke helt har skjønt hvordan jeg klarer å stå i det jeg gjør.  Jeg må alltid være i godt miljø for å kan klare å lykkes.  Kan heller ikke tilføre noe godt til andre om jeg ikke har det godt.

Livet gir oss ofte beskjed om vi skal værne oss eller om vi skal gi full gass. Har en tru at mamma den vakkreste engelen er rundt meg etter at jeg startet opp bedriften min.

Dette var også noe hun oppfordret meg til å gjøre.  Så takknemlig for at jeg motet meg opp til å starte opp.

Sitter nå å vente på neste kunde , gledelig å kunne få hjelpe .

Varme opp med god musikk i bakgrunn e så godt, gledelig 😗

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Godt å vite at 2 hender kan hjelpe så godt ✌👌

Hei 😘

Godt å våkne opp å e uthvilt, glede seg på se utfordringa som dagen kommer med.

Fredag å helg igjen må si ukene de går unna.  Det er litt slik, da en har nok å fylle dagene med så går også tiden fort også.

En er jo ikke kjent for å leve noe latmanns liv 👌 så i min verden går det rimelig i ett.  Det e godt at tiden også går litt unna.

Litt surrealistiske for tiden å være i denne bobblen som jeg er i akkurat nå . Kjenn oppriktig at det er en god følelse at en får nye kunder også det at folk finner meg på Gruben Massasje på Facebook.  E så hyggelig at de henvender seg til meg å ønsker å bestille time.

Det å ha skapt dette bidrar til at jeg nå framover bygger opp min framtid . Der jeg kan utvikle bedriften til en god leve vei 👌

Jeg har følt i denne tiden at jeg har holdt på så lenge, men 2 uker å har bidratt til at jeg har jobbet mye for å gjør at kundene skal være fornøyd.  Det å også få tilbake kunder pga at de er kjempe fornøy e en stor glede som jeg virkelig trenger 👌 Det å gå opp til eksamen når en skal selge seg inn til nye kunder.  Er noe jeg oppriktig digge, fordi kunden er den som kjenn om massasjen gjør noe godt for de .

Det å vite at en er med på å hjelpe mennesker til å ha en bedre hverdag, løse på muskel knuter å spennings smerter.  Er godt å vite at 2 hender kan hjelpe så godt 👌

Fredag å helg mange som fikse seg å skal ut på livet i helga.  Her i denne leiren blir det jobb både i mitt eget å i kommunen.  Godt at en ikke har det i seg at en må ut for at helga skal bli vellykket.

Det som gjør at mi helg er og blir vellykket er at jeg har det godt med de jeg tilbringe tiden min med. Derfor er jeg veldig nøye med hvem jeg tilbringer tiden min med 👌 kun flotte folk 😘

Jeg er alltid så spent når nye kunder kommer, de har en forventning til meg . Jeg her også en forventning til meg selv og et håp at de blir fornøyd.  Fordi en ønsker jo å få de tilbake. Derfor er det godt å motivere seg selv  for å gjør en mye bedre jobb , det å være bevisst på hva kunden også ønsker hjelp til.  Er også viktig at en har i fokus.

Skap deg en nydelig dag du 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.