Yes so tru!

Hei 😘

En nydelig dag å våkne opp til selv om det er overskya så er temperaturen magisk.  Det å kan restituere seg ute i naturen høre på dyre livet å kun være . Er noe som er så digg .

Varmen er stigende å må bare si jeg nyter dette været.

Må bare håpe at dette fortsetter så lenge at vi husker denne sommeren som den beste i hele denne tid .

Det fortjener vi så absolutt, møtte på et hyggelig par i fra Oslo i går.  De hadde håpet på at her Nord skulle det være kjøligere.  Måtte si til de at vi er ikke vandt med denne varmen så lenge som vi har hatt nå . Det er noe jeg håper vi kan få oppleve en god stund til 🌞😘

Det å ladde opp batteriene til mye jobb å ikke så mye fritid e viktig. Derfor er det å stenge av for det jeg definerer som mas viktig.  Vi trenger å være 100 % for oss selv. Ingen som bryr seg om oss om de ikke vis respekt for at en trenger ro.

Merker det veldig godt når jeg har jobbet mye natt også hatt kunder i mitt eget.  Så er det enkelte som tror jeg sitter å kan svare på melding 24/7

Jeg orker ikke å sende melding hele tiden.  Jeg vil kun gjør det jeg selv brenner for.  Så kan muligens de som ikke få svar lure på hva har jeg så gjort?

Svaret er så enkelt vil ha 100 %ro får du svar e det greit får du ikke det så e det også greit.

En kan ikke forvente at alle er før oss hele tiden.  En kan heller ikke forvente at når en er gift så kan en ha i pose og sekk.

Derfor så værner jeg om mitt å vil ha det godt på mine måter.  Så gjør andre ting på sin måte .

En må ikke gjør seg avhengig av andre når en skal ta bestemmelse eller andre ting.  En må lytte til seg selv.

Det er Også nettopp det jeg gjør for meg selv nå lytter til det jeg vil…. i mitt liv har dessverre satt mye på vent i mitt liv.  Vi gjør det så klart når vi tillater at andre kan bestemme over oss. 

Enkelte ganger føler jeg at enkelte gifte menn prater mer med meg enn de gjør med sine koner…. noe som ikke jeg hadde syntes var heilt innafor.

Så en må ta noen runder med hva er viktig?

Hva betyr noe for meg?

Hvem vil jeg ha i mitt liv?

Hvem vil jeg assosieres med ?

Viktig fokus å tenk på , å merker at enkelte menn de vil dessverre ha i pose og sekk.  Trist å se Også merker en Også godt at respekten for den som sitter hjemme er helt borte.

Får en bitter smak i munnen av slike opplevelse dessverre alt for mange slike karakterer.

Derfor oppfordrer jeg alle å trekk seg stille å rolig ut ifra det en ikke vil være i.

Vi må være i det vi ønsker å oppleve, vi må utvikle oss i den retningen som er best for oss.

Vi må alltid ha ærlige hensikter fordi det vi selv gjør.  Det kommer tilbake til oss, om vi vil det eller ikke.

Er vi med på å kapre noen ved å hjelpe så de kan være utro?

Så er det også slik du selv vil bli bedratt. 

Viktig at en tenker lengre enn bare å skal oppleve nytelsen en STAKKARS stund.  Det blir Også ingen sunn nytelse det blir skitten nytelse helt sikkert.

Med disse ord så skal jeg nyte stunden ute , magisk å få oppleve slike dager er meget takknemlig å kjenn at en har fått laddet godt opp ved å følge min egen sti. 

SELV om enkelte ikke viser respekt men det vil alltid finnes de karakterer.

Dette er en sann historie en som hele tiden sendt meg melding på hvor glad han var i meg på Snap Chat, då sendt jeg en personlig melding på Hannes telefon så hyggelig at han var så glad i meg har du gjort det slutt med kona de ?
Det jeg ikke viste var at de hadde tvilling kort.  Det vil si at kona fikk Hannes meldinger.  Så fikk jeg en melding i min innboks på fb at jeg måtte send en ny melding at det var til feil person.  Pga at kona ble forbannet hmm merkelig nok synes jeg ikke synn på han.

Synes oppriktig synn i ho som ser lekt å være sammen med en livsløgner…

Jeg måtte bare si at det gjør jeg ikke, har du ikke avslutte det forholdet så må du lær deg å være ærlig heretter.

Ha en fin dag 😘

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Det Nye

Hei dere !

En nydelig sommer dag vi har hær Nord , det har vært over 30 gr sommer varme lettere sagt 34 gr noe som gjør at late dager her nord er helt innfør. Hva gjør vel dagen bedre en å ha #detnyelycke også kan nyte late dager høre på havet, kjenne solen ta også rive i oss mens vi  leser i Det Nye som er et flott blad som tar deg lenger til himmelen en noen andre blad klarer å gjøre.

Nå snakker vi flott blad som har alt en kvinne kan ønske deg , av gode reportasjer , vi kan lese om historier som er sanne , om interiør også ta oss godt ut i gode klær som hele tiden er Det Nyes vare merke at de promoterer gode klesmerker , likeså så er de rå på gode tips i forhold til å være på rett vei innen mote verden . Det å se kule nipps som en også hele tiden blir påminnet at det er på markede så er Det Nye et genialt blad som hele tiden tar oss hjem , føler da jeg selv leser at jeg liker bladet godt , mye å lese i også er det relevant til ulike alder grupper selv om målgruppen til Det Nye er 18 til 35 år , så føler jeg ikke meg gått ut på dato da jeg snart beveger meg inn i mitt 42 år gamle liv

 

 

Det Nye er leseren beste gaid på mote, skjønnhet , trenging også må vi ikke glemme bort kosthold som er så i tiden nå , vi er velig opptatt av å ta oss bra ut , å kosthold  det framstilles I Det nye velg bra forklart av eksperter på dette temaet . Viktig at en følger med å tenker på helsen sin , fordi i utgangspunktet så er det helsen vår som avgjør om vi kan kjøpe , være i jobb eller vi kan klare å trene så må helsen vår være i bunn som en viktig moment for å nå toppen , selv om det er digg å nyte dager med litt snop , så gjør det tross alt bedre for kroppen om vi følger gode råd mellom slagene i en ellers hektisk hverdag.  Derfor så er Det Nye et genialt valg av bla valg som bidrar til at du får en god lese opplevelse  

Nå er det tilbud på Det nye å trykk på linken som jeg har lagt med her i innlegget , så kan du bestille Det Nye her også får du 8 utgaver av det nye til en kul pris av 279 kr , pluss at du får en beige Lycke Crossover veske som du får i velkomst gave ved at du bestiller .

Du kommer til å garantert bli fornøyd med abonnementet å bare det å kan få bladet hjem i postkassen er genialt , gjør din hverdag så mye lettere en å må huske på da det kommer i butikken , den hektiske hverdagen vi lever i dag er det godt å kan late seg på altanen , stuen eller i sengen for den del , å lese å drømme seg bort litt å se hva andre anbefaler av gode middags retter for at nettopp du skal bli inspirert til å gjøre din hverdag bedre også kan en invitere venner også kjente på en utsøkt rett som du hadde funnet i Det Nye .

Det  Nye representerer Den engasjerte kvinnen som bryr seg om det som er rundt henne ikke bare her hjemme men rundt om i verden .

Du finner andre kule artikler også opplevelser som kan gi deg et kikk for å oppnå nye høyder, fordi Det Nye er med i tiden å tar for seg Karriere, Utdanning , relasjon og identitet , her snakker vi et blad som har hele fjøla av spekter som ikke bare konsentrerer seg om en ting men hele spektret som skal ta deg helt til Himmelen , woow sier jeg bare magisk å nyte en kvalitetstid med Det Nye i armen å bare nyte å glemme verden rundt oss en stakkars stund en må bevilge seg selv en sill stund som gjør at vi både tillater oss å ha fri men også blir inspirert av hva andre har prestert  

 #detnyelycke

 

http://abo.detnye.no/DNY180501/blogg

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker deg en nydelig kveld å lykke til med alt du skal gjøre .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

Digg ❤

Hei 😘

En magisk dag på alle måter .

Godt å kan nyte dagen hjemme jobb forefallende med salgs jobben min også tillate meg litt fri . Det behøves å ladde opp batteriene igjen.  En er bare et menneske  som trenger å få være i sitt eget å bare nyte dagen å ikke hele tiden være for andre.

Sommervarmen her Nord Norge er på sitt vakkreste.  Var 34gr på Mo i Rana i dag noe som føltes at vi egentlig ikke var hjemme men i USA som vår ferd i fjor var der vi ferierte.

Må si jeg er glad for at jeg kun har vært her hjemme i år , også fikk en  også oppleve slike dager som dette er jo minnerikt å gledelig på alle måter.

En skal være takknemlige for at vi får oppleve slike dager.  Det er ikke en selvfølge.  Det at en driver sitt eget så kan jeg også styre mine egne dager akkurat som jeg selv vil . Det er nettopp det som betyr mer å mer for meg. 

Ved å eie tiden å se hva som er viktig.  Ta bort ting som er mindre viktig å fokuser på det som gir oss menig.

De små ting som hånd plukket blomster i fra hagen Også Roser jeg fikk ifra en venninne bryr veldig mye .

Det å gi tid å få respekt er det vi alle søker . Ikke alle som skjønn når en vil ha litt rolige dager. 

Derfor så steng jeg veldig av nå . Må det for å ladde opp det å gjør kun det jeg  har mest lyst til sammen med ungdommen også gode venner og familie er balsam til sjerla.

Livet ser vi kan bli i det kortene laget for flere desverre.  Derfor så blir Også ting mindre viktig . Det som blir mer viktig er å holde den kursen en ønsker for å lykkes å være seg selv.

En jeg kjenner ikke så godt men har alltid vist hvem han er , formiddlet en historie som er kjent for oss alle. Hvor viktig at en ble godt likt osv av andre før også det å våge å tørr være oss selv.

Ta egene valg å stå i de er Også noe vi må bli flinkere til å gjøre.
Vi er dessverre opptatt med hva alle andre mennesker mener om oss å våre valg Også er vi redd for hva Andre måtte mene…
Det er det helt slutt på nå , jeg følger kun min sti , mine mål Også hvordan jeg ønsker å ha det . Fordi en kan ikke sett livet på vent fordi hvis at … Vi lever nå i morgen kan livet være historier.

Derfor så lever jeg min drøm jeg lever slik jeg ønsker å leve ikke på andre sine premisser.  Det er jo også slik alle andre også lever . Ikke alle som sliter med dårlig samvittighet for at de lever slik de ønsker.  Jeg har ofte slitt med det, har flere jeg kjenn som kjenn seg igjen.  Det som hele tiden er viktig å være tro mot sine egne verdier Også hva hjerte vil .

Derfor så må en kutte der en kjenn at det blir for mye .

Dagen i  dag ble en ego dag digg å være tro i mot meg selv.

Gjøre familie ting å egene ting vi behøver å null stress bare kvalitetstid.

Møtte på en Dame da jeg å yngste sønn min var å kjøpt oss litt is i varmen.  Det å prate med ukjente mennesker er noe som er så digg.  Det å veksle ord på veien er så hyggelig. De var i fra Oslo området , å syntes det var for varmt nå . De hadde hatt det så varmt tiden mai . Måtte si til henne at slik varme som dette er ikke slik vi er vant med.  Men det nytes 😇🙏🌞

Det er alltid godt å kjenn på den følelsen.

Tusen takk for at du leser bloggen min, takknemlig.

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Yes endeleg Mandag 🙏😇🌞

Hei 😘

Godt å kan våkne opp til en ny flott dag, som gir oss en ny fin sommer dag 🌞🌞🌞🌞

Denne uka kommer til å levere på mange merkelige måter.

Mandag en ny start, vi har 2 dager igjen i juli så e denne mnd historie.

Det å reflektere over hva disse sommer mnd gjør med oss, på opplevelser også ting en oppnår. Så kan en lure på om skjebnen er med oss?

Det å trekk seg tilbake å nyte livet, varmen å tilføre kroppen latter og livsglede.  Betyr Også at en må stenge av for Sosiale medier.

Viktig i dagens samfunn at vi kan gjøre som før i tiden å møtes å ha det gøy sammen.  Vi møtter alltid på fine opplevelser som dagens samfunn ikke møter pga av at en holder på et liv bak fasaden.

Det å lytte å prate med andre, så tilegner vi kunnskap.

Det sies at god kjemi kommer helt av seg selv uten Sosiale medier, de skapes sammen med folk som gir en næring.  Vi behøver å stenge av det vi ikke vil være i hele tiden.

Det har jeg også bestemte meg for å gjøre, vil ikke lenger være like aktiv på Snap Chat eller andre uten om det jeg brenner for.

Kjenn på at det å ha mer stillhet å ha tid til å nyte late dager.  Betyr enormt mye for meg, vil også ikke bruk mer tid på ting som kun opptar meg i stede for å tilføre meg det jeg søker .

Det å slutt med alt som bare tar tid kommer jeg til å gjør heretter . En eie livet sitt selv å ønsker å tilføre tiden det jeg vil ha mer av.

En kan sikket føle at hm rart at du ikke vil være så aktiv på Snap Chat, Facebook. 

Hvorfor er det rart ?

En kan ikke oppnå så mye med å kun henge der å skroll ned over …status oppdateringer ol. Det er gøy det også men en må ha variasjon.

I går kveld når jeg tilbringet tiden min sammen med gode venninner, å fikk møte andre flotte mennesker. 

Hadde null stress bare kvalitetstid.
Så er en også helt avslappet å nyter stunden sammen med andre.

Slike stunder kommer jeg heretter til å vil opprettholdt mer av . Enn å bruke tiden godt på det som ikke gir meg noe igjen.

En har levd i singel tilværelsen en stund å kjenn jo på det at ved å lufte seg så åpner øynene opp for nye flotte mannfolk som en godt kunne ha tengt å bli bedre kjent med.

Ved å ha god kjemi med de en henger med så merker en godt om ordene blir magi eller om ordene er flatt… i mellom ordene så forstår en budskap om personer vil ha mere tid enn de ikke blir nok underholdt.

Det er Også det som representerer oss mennesker , noen er ment to be andre er ikke det , ved å se at det finnes mye flotte folk der ute så må en kast ut agnet til de en ser på som godt utgangspunkt.

En må ikke overta de som
hele tiden har vært en dilter .   En må heller ta å se etter en som kjenner på kroppen at jeg vil tilfør meg noe som kan bli til noe bra, en som ser hva han er å også har et godt sinn.

En merker godt om dialogen mellom linjene er behagelig, er det da så forsett en.

《Livet det gir Også tar det , det gir oss det vi skal ha så lenge vi har åpnet opp for å ta i mot 》

Det å ha blitt godkjent på bloggen, til å skrive betalte oppdrag, også nå skal skrive mer . Pga av at jeg er godkjent så er bloggen blitt en ny jobb.

Inntekts muligheter nå som jeg har jobbet for å få til så klart jeg dette ved å være en trofast blogger i  1 og 4 mnd uten å tjene eneste krone.  Så dette kommer til å engasjere meg enormt.

Siden alt jeg gjør kommer til å bli en ny inntekts kilde for meg.

Da sier det seg selv at en må disponere tiden rett om jeg skal få gjort litt mer av det jeg drømmer om .

Bokprosjekt, finn meg en mann å dele livet mitt med . Så må jeg også stenge tiden for det som ikke gir meg noe igjen.

En må være trygge i seg selv, å være mer flinke til å si nei til det en ikke vil.

Fordi henger jeg mellom barken å verden så tiltrekker jeg meg det jeg er i . Vil ikke ha tilbud i fra menn som har damer . Dessverre får jeg daglige spørsmål om diverse. Skjønn at menn kan synes det er interessant å ha meg som et tidsfordriv. Men jeg har gått totalt lei av å være andre sitt tidsfordriv.

Da må en også stenge mer av , selv om det kan føles rart for mange.

Noen kan sikkert ta det personlig men det er et valg jeg tar helt selv. Så oppfordrer jeg de som kan føle seg snytt på en måte til å disponere tiden sin på det som er viktig for de.

Kommer ikke nå heller til å svare på spørsmål på Snap Chat eller andre sosiale medier.  Vil ha respekt for at jeg vil ha fred . Vil nyte min fritid på andre ting en å sende Snap Chat hele døgnet.

For meg så sier det bare stopp også kjenn jeg at ting er ikke greit .

Det må også folk respektere.

Tusen takk for at du leser bloggen min, takknemlig .

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Nydelige søndag 🌞🌞🌞

Hei 😘

En nydelig morgen å våkne opp til 25 gr å deilig sommer klima.  Nord Norge på sitt vakkreste, dette må bare fortsette 😘

Sitter ute å nyter en kaffe også en ingefær øl e nydelig sommer drikke 😘

Det å bare ha i dag å 2 dager igjen denne mnd betyr at snart et juli historie, må si denne mnd har gått unna.  Vært veldig varm å flott, gitt oss Nord boere et annet klima å det liker vi 😘🌞🌞🌞🌹🌸
Enkelte blir ikke fornøyd uansett vær , merket at en trekker seg mer å mer bort i fra det.

En har heldigvis en stor hage å bolter seg på . Planen er i grunn å få pusset en del paller for å bygge noe kreativt ut av det . Vi har jobbet med det en stund nå ting tar tid men artig å få gjort litt. 《Kreativt 》

Det å kan bygge ute møbler uten at ting koster all verden synes jeg er meget genialt. 

Skal legg ut bilder når jeg får det ferdig å under veis bilder også så klart.

Eneste en ikke kan gjøre til tross for varmen er å male huset ute.. Men trøst meg med at det gjell heldigvis ikke bare meg 👏👏👏👏👌

Venter kunder i dag på en søndag, utrolig takknemlig må si det.

Alltids gøy når nye kunder hele tiden finner veien til meg.  Sett slik pris på det. 

En gleder seg også ser en hva som igrunn som betyr aller mest, det å klare seg økonomisk er viktig så klart.  Ja det henger i hop i forhold til helse om vi har god økonomisk.  Litt rart på en måte men de som har grei økonomi har ingen bekymringer, de som hele tiden må påse at de har nok penger.  Sliter ofte med helsen. Også tilfører bekymring en annen lidelse som er psykisk å det er ofte skjult for oss andre.

Men ikke dermed sagt at de ikke lider om en ikke ser noe eller vet.  Dette er ofte noe vi alle frykter at andre skal få nyss i hva vi lider eller hvilke problemer som noen har å ikke vil at ande skal vite om . Noen må alltid ha andre som en skuler pute i alt de foretar seg.  Om de ønsker å skille seg, bytt jobb osv … mange må høre med andre om ting som kun en selv kan bestemme.

Greit å søke råd men til syvende og sist er det en selv som må ta valget helt selv.  Uten yttre påvirkning, fordi vi må lytte til hjerte å hvordan vi ønsker å leve .

《Alt for mange lever et dobbelt liv, er gift Også vil de ha en eller flere til å bli nok tilfredsstilte.  Bare ved at en prater med andre så får en vite at enkelte styrer slik på at en blir faktisk litt overasket at de år ut å år inn holde på gifte målet.  Er en utro en gang så var det jo en grunn til det? Da forstår ikke jeg grunnen til at en opprettholde ekteskapet…. Men mange påstår at de ikke har råd til å dra ifra.  Men da må en også bli tilfredsstilte med den en Også er gift med. Å ikke gå bakom ryggen til den en er gift med hele livet. Fordi da er livet du lever en falskhet å fasaden din er mye viktigere enn å leve ett ekte liv 》

Den boken jeg leser er så digg en kjenner at gleden ved å få kommet lenger er så herlig .

Nå er det kvalitetstid, 👏😃👌😍🌹🌸🎈

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlige.

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Magisk dag 🙏😇💗

Hei 😘

Dette været kan jeg lett klare å ha en lang lang stund.

Å være så heldig å få nyte varmen å livet generelt e så digg .

Mange klager på at det er for varmt.  Så må en heller gjøre noe annet å kjøl seg ned med ei kald pils eller  en kald cola.

Jeg foretrekker også en god varm kaffe i sola å nyte varmen er helt heldig.

Livet er som vi selv gjør det til, godt å ha det bra på alle måter.

Jeg er så priviligert må ikke på alle topp turer.  Men får flotte bilder i fra fine folk som er på turer.

Facebook er genial på alle måter , vi når andre også kan《 jeg som er den plagsomme selgeren 》Som et spesielt tilfelle spurte om jeg var … må le i ettertid.  Uansett hva du ser på hvem du er sammen med er vi alle selgere.  Bare ikke alle tjener på å visere formiddle det budskapet som de har på hjertet.

Så mange ser ikke hva de selv gjør . De ser kun sitt eget beste, om du våge å innrømme noen feil ved deg selv . Så har du nådd langt .

Erindrer meg å mamna da vi gjorde feil på alle måter så sa vi det alltid videre.  Til deg også til ukjente.

Da jeg jobbet i restauranten, så skjedd det alltid noe , som jeg bare måtte videre formiddle til mine kollegaer.

Så snart vi våger å være ærlig så har vi det best med oss selv å gi andre relasjoner 😘😊

Det e verd å tenk på , ønske deg en snill stund 😘

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Der er vi som ett!

Hei 😘

Det heter så pent en skal ikke sove bort sommer natten, men når en får oppleve slike dager så må vi tilføre oss mer av kvalitet som gjør at vi tiner opp å tilføre kroppen masse 🌞🌞🌞som igjen tilføre oss mer energi.

Det som tapp mange av oss det er energi tyver.  De som hele tiden får til å  stjele det som vi gløder for også tar ifra oss god energi.

Mange bare bruker oss, for selv å kan velge å vrak, godt at en er såpass moden at en klarer å overse det vi ikke lenger vil ha mer av i livet.

Det å hele tiden se nye muligheter, se nye idéer betyr at jeg muligens e mer Gul enn rød i forhold til boka som jeg leser .

Vi alle sammen har gode egenskaper Også har vi dårlige egenskaper.

Hvordan vi ønsker å disponere tiden vår er også et godt tegn i forhold til hvordan vi er i møte med andre.

Har nettopp kjøpt meg ny bok til inspirasjon, når jeg ofte står i stampe må jeg lese noe å tilegne meg mer kunnskap.  Godt å få trimmet hjernen vår med å lære å utvikle seg mere å mere.

Denne boken må dere kjøpe en meget spennende bok . Som også tar for seg viktige sider ved oss mennesker.

Nyttig lese stoff 👌

Det å jobbe etter 2 til 5 års plan e viktig, fokusere første året på å tilføre vekst , økt kjennskap Også være under kontinuerlig utvikling.

Her er jeg nå tiden strekker ikke alltid til det jeg vil .
Vi blir noen gang forhindret Også kan vi også forhindret oss selv i å bruke tiden på tøv å vas som ikke gir livet mening.

Det å være mer bestemt på å kutte der en så å si bare gir også trekk seg mer tilbake for å få ferdig det en har startet på .

Bedriften min er under kontinuerlig utvikling er spennende å se hvordan den er om 2 til 5 år hvor er vi da ?

Om 2 år er jeg 44 år om 5 år er jeg 47 år spennende å se utviklingen på mitt store prosjekt som jeg ikke er redd for å satse mer på.

Det å lete etter det ingen andre konkurrenter har , Også få tilpasset mer til kundene sitt behov.  Da en bygger opp noe som en tror på, må en heller ikke gi opp . En må våge å mislykkes , uten å gjøre feil kan vi heller ikke bli dyktigere.

Fikk blomster i fra en god venninne av meg, som har den samme interessen som jeg i mange ting . Det å klikke så godt sammen er også et sunnhets tegn.  En trenger ikke alltid å ønske det samme , men en vil at motparten skal LYKKES.  Der er vi som ett .

Vi behøver å kan reflektere å prate naturlig med kvarandre, det som også åpner opp til nye bekjentskaper. 

Tusen takk for at du leser bloggen min, takknemlig 😘

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Yes det e så da e ….

Hei 😘

Vi snakke fint sommer vær her i Nord Norge 🌞🌞🌞🌹🌸🎈

En nydelig dag å kunne jobbe , ha besøk av gode venninner Også jobb i mellom øktene.

Vi trenger å ha det som betyr aller mest for oss her i livet.

Vi trenger å sosialisere oss med mennesker vi ikke alltid ser så ofte.

Sommer å sol bidrar til at vi har bedre gleder å livet gir så absolutt menig.

Vi må ikke glem å smøre huden inn med Solfaktor, høy faktor pga av at vi ikke skal bli brent. Det er lett å sitt å tro at alt er ok, Også viser det seg at solen har påført oss litt skader.

Bruk masse aftersun etterpå før å kjøle ned huden din 🌞😇🙏😘

Nattens dronning gleder seg sykt til morgen dagen.  Alt som skal skje, godt å skape gode samtaler mellom mennesker, møte noen en aldri har møtt på før. Også møte igjen gode venner som en ikke ser før ofte .

Det betyr kvalitet å gi tiden sin på det som Også tilfører oss mer glede . En kan ikke hele tiden være for andre , vi må være objektivt for oss selv først.  Så kommer tiden som skal være.

Singel livet er behagelig, mange som er singel å vil ha en ny make, må si jeg er glad for å være trygg også glad i det livet jeg lever.  En kan å trenger en arm krok.  Men har god tid før å velge en make en må aldri forhast seg en må bare bruk tiden godt.

Lur litt på om en er blitt gammel siden en har god tid, vil avvente å se også kjenn at singel livet å bestemme min egen vei fremover er deilig.

Liker veldig godt å være i kun mitt eget nå framover 😉👌👏

Merker godt at jeg klarer ikke et evig mas å kjas på det ene eller det andre forumet.  En må hele tiden huske på å gi seg selv den rette næringen.
Merker godt at da en både jobb i helse sektoren også i mitt eget.  Har 3 salgs jobber som jeg ønske å jobb ut , så kan en ikke hele tiden være tilgjengelig. 

Det skjønner de fleste som vil det , jeg må alltid godta å bli satt til side å aldri få svar.  Så må andre også godta at jeg også ikke makter å være like aktiv på Facebook eller Snap Chat.  Det håper jeg alle respekterer.
Vil ikke ha ei melding i fra noen er det meg du nå skriver om . Dette er generelt ork ikke mas før tiden å det er det lov til å si ifra om.

Må hele tiden følge med Gruben Massasje siden min også de 3 andre slags sidene mine.

Vil at folk skal vise meg den respekten de selv vil at jeg skal vise de . Ikke for meget å forlange 👌

Det å glede seg på framover på livet på jobb også karriere er noe som jeg merker bobbler godt i meg.

En vil øke ytelsen så må en også gi avkall på noe.  En kan ikke alltid være for alle e  må først å fremst være i sitt eget 😘

Tusen takk for at du leser bloggen min,  takknemlig ❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Livet smiler til en som SMILER !

Hei !

 

Nettopp kommet hjem etter et flott nattskift, er godt å kan være i virke både i mitt eget å i kommunen , en kjenner så avgjort at en lever helt klart.

Da en har sitt eget så må en hele tiden gjøre forefallende jobb å klarerer til nye kunder, som kommer . I går fikk jeg bestilt mer varer til Gruben Massasje en må hele tiden følge med slik at en ikke går tom før produkter som en må ha under behandling .

 

Jeg er hele tiden under utvikling å ser hele tiden etter nye å mer produkter som jeg kan anvende for at nettopp du som er min kunde skal få den rette å beste behandlingen til meg . Det å få lov til å leke med å bestille nye ting å også åpne opp til å utvikle meg mer , er også noe som jeg ser på er nødvending også veldig spennende å utvikle seg .

Jeg holder på å lære meg mer om oljer også hva de er gode for , det er så inspirerende at døgnet for meg har så klart ikke nok timer. Det skal gi deg en behagelig behandling med at oljer også kan gi deg den økte effekten av mer velvære. Jeg er for å fordype meg i det som jeg jobber med , å vil hele tiden utvikle meg til å bli bedre å bedre. Det å øke min kunnskap for nettopp at du skal få det beste som jeg kan gi deg å litt til så er jeg fornøyd.

 

Været er så digg , det å kjenn at kroppen i grunn trenger hvile men kroppen vil også være oppe er litt spesielt , en kjenn at en må også vil en ikke . Kan ikke huske sist vi hadde en slik rik sommer , på varme også god temperatur som vi har nå. Derfor så er lysten alltid for å sitte ute å nyte stor . En må dessverre legg seg nedpå litt , slik at en er klar til å kan ta i mot kunder senere i dag.

En er så takknemlig for at en både har fått solgt produkter i dag , også få melding i fra flere at de skal kom å se hva jeg har her i Gruben Massasje er så takknemlig har ikke lov til noe annet .

Livet smiler til en som alltid smiler , sies det . Derfor se verdiene på det som er viktig en å se verdier på det som ikke betyr så mye .

 

 

Det skulle jeg ha gjort i dag , så hadde jeg hatt ledig i kveld , men så e det ikke ? men en e takknemlig for at en har det godt på alle måter.

I går da jeg bestilte varer på Gruben Massasje , så var det litt godt å kunne lete fram ting som jeg kan selge ut til kunder , det å teste ut litt er så fint også lærer en hele tiden .

Livet er en lærings fase , jeg er startet opp å lese en ny bok , må ha noe som fristiller meg i fra alt annet en jobb , utvikling også business hele tiden en må også bort i fra forfatter rollen også blogg rollen , nå snakker vi mange roller ja hvor mange roller har jeg da , 7 roller innen for business der jeg skal jobbe ut noe hele tiden , det krever også at jeg hele tiden er under utvikling. slik som jeg er nå leser en bok også sosialiserer meg mer med andre , ser litt andre sine behov framfor mitt eget å bare det å løsrive meg ifra alt som handler om jobb også utvikling så er det godt å kan bare lese også lære også tilegne seg mer kunnskap også se hva en kan ta til seg . -Ofte er det godt å bare lese en bok for å få andre tanker men jeg merker jeg er i en produktiv periode å da må jeg lese det som også får meg dit jeg skal være , en må le litt av gøyale ting også ikke se på seg selv som helt amatør en må våge å feile å le av det også , humor er noe av det viktigste vi har i oss , selv om vi mister en arm eller følelsen i en fot ,  så er humor avgjørende for hvordan helsen også livskvaliteten vår er . De som er fri før humor har også dårligere livskvalitet også blir de heller mer deprimerte en de med god humor .

 

 

Da mamma lå på det siste så hadde hun humor , hun skulle ikke dø som en bitter kjerring som hun sa , hun skulle dø som en verdi dame som hadde humor , selv om ikke alt kan spøkes med så gjorde hun det helt til det siste. Det å kan snakke om det som er trist å få det til å ikke bli så farlig å prate om det er også veldig viktig , en må huske på at før vi skal dø så skal vi le masse sammen , vi skal tilbringe mange flotte dager det er så lenge til vi skal reise av sted , så må vi ha det gøy på veien til himmelen .

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

Vi lever i en SYK VERDEN !

Hei !

 

Enkelte ganger så lurer jeg på hvor er respekten for andre sine følelser , eiendeler , hvor er empatien også medfølelsen da en kan gå å grave opp en urne som er på en gravplass etter avdøde sitt eget ønske ?

Et ønske at alle som kjente henne kunne gå på gravplassen å hilse på henne , å slå av en prat å sett blomster på graven til henne . Det å se på Facebook at min tremenning av meg i Sverige har delet et innlegg som var så sterkt at jeg fikk gåshud også mer til , gjør at jeg begynner å undrer hva rører seg i et menneske som klarer å gå på en kirkegård som er en hellig pass der de avdøde skal ha fred , der vi som er pårørende skal få ha en plass å besøke våre , så er det noen som faktisk har klart å gravd opp urnen ? Så trist for de etterlatte også så meningsløst at en vil andre så vondt at en klarer å gjøre slikt …

Tenk den bunnløse sorgen de i utgangs punktet hadde da de mistet en flott familie medlem også skal de miste henne 2 ganger , det er helt absurd at det faktisk har skjedd . Dette bevitner at vi lever i en syk verden , der ingen viser 100 % respekt for andre, bare jeg har det bra så er alt fint .

Slike holdninger er ikke noe en kan se å like i det hele tatt , håper at via at mange har delt den statusen på Facebook at den som har gjort dette angrer å graver urnen ned igjen . Elder er så tøff at de / den / dem melder seg til politiet !

 

Vi er alle et medmenneske vi skal alle dø en dag , men før det så skal vi være snill mot omverden å alle rundt oss , fordi en vet aldri når det heller tilbake det signalet vi sender ut , vi får alt vi gjør tilbake  – I retur som en bruker å si men i dette tilfellet så kjenner jeg på en meget underlig følelse av at den personen som klarer å være så brutal også så kjølig , har jo også følelser i seg , når skal denne personen  våken opp også forstå at jeg har gjort noe så brutalt også så kritikk verdig at ingen , absolutt ingen ville ha gjort det å kunne ha det godt med seg selv etterpå.

 

Det å vite at slike karakterer de påvirker mennesker rundt seg, er det flere som vet om dette også holder ting skjult for andre er det noen som burde si ifra ? Er det noen der ute som ikke vet men kjenner til så må en før guds skyld si ifra .

 

 

 

 

Hva er det som inspirerer oss da vi er med på å gjøre dårlige handlinger ?

Er det kultur ? Er det hevn ? Er det kun for å sabotere eller vil vi bare markere oss for å vise at vi har makt over andre ?

Dette har jeg lurt på i mange sammen henger fordi vi bruker makt misbruk ved at vi stenger ute noen eller vi saboter for noen i dette tilfellet så er det grotesk handling som de fleste ikke hadde klart å vært med på selv om mange kan klare å gjøre en dårlig handling over for andre så er dette vel drøyt for folk flest å kan klare å få dette fordøyd å kan klare å leve godt i etterkant av det her så ser jeg med mange andre på dette som helt uvirkelig at en kan klare å opprettholde en god fasade etter noe  så jævlig som å grave opp en grav å ta med seg urnen ? tenk å kom på noe slik å gjøre en handling som påvirker de pårørende så til de grader negativt , de får ikke den indre roen de hadde nok sorg ifra før siden at den flotte jenta døde i en alder av 27 år så det sier seg selv at Denne flotte jenta kjente mange å hadde mange som ønsket henne vel , noen kan ha misunnet henne , den oppmerksomheten , misunner vi virkelig de som er døde også ? Det er helt surrealist hvordan samfunnet er på tur å snu , dette må vi som har nok gang syn også være med på å endre en ukultur der vi misunner andre sitt ve og vell , at vi ikke under de fred en gang den dagen de er døde . Når skal det ende ta ? Vi som er oppegående mennesker må være med på å påvirke kulturen rundt om kring at slike karakterer må ikke få lov til å påvirke våre håpefulle…derfor er det så viktig at vi alle viser at vi bryr oss snakker med de vi har kjære å viser omtanke med alle sammen . 

Ved å løfte blikket å følge mer med , så er vi også mer oppservang med hva som skjer en at vi ikke bryr oss å går i vår egen verden , håper over mitt hele hjerte at denne saken ender godt at urnen kommer til rette , så familien får fred til å slippe å bekymre seg mer også kan få lov å bearbeide sorgen sin .

 

Takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

 

Mvh

Elin – Weronika Skarstad.