Digg å være litt Pippi!

Hei 😘

Takk for februar, velkommen til Mars 😘

Må si jeg stor gled meg til å ta fatt på framover å denne mnd.
Kjenn på kroppen at jeg er så klar for vår å gledet meg sykt på alt denne nye mnd gjør med meg å kropp og sjel.

Det å merk at våren gjør mye med oss , er så perfekt.  Vi skinner etter regn dager sies det . Å nå skal en også kun fokuser på det som gir livet menig 😁

Liker å ha mye å gjøre , er ikke akkurat kjent for å leve et latmanns liv.  Digg når ting går godt .  Men så er det også nødvendig at vi kjenn på dager som ikke er fult så gode. Fordi da blir vi mere takknemlig når ting går godt.

Merk så på kropp å sjerl at jeg har det perfekt. Med meg selv på alle nivåer.  Du er hva du tenker, er et ordtak som aldri går ut av mote. Jeg må si at en merker godt at rett fokus gir også rett næring.

Der vi ikke ønsker å være i det stenger vi også før , så får vi til oss det vi mest ønsker i livet vårt.

Gleder meg enormt til å hygge meg masse i helgen, wooow har fri kan gjøre akkurat kun det jeg brenner for. Digg å være litt Pippi.  Mangler en stor hest i hagen min.

Våren gjør oss mer energisk, mer engasjert.  Vinter mørke det sarte triste er borte, vi har hentet fram sola som gir oss perfekt energi .

Du kjenn kroppen bruse av lykke å glede , da kommer også det som et ment to be.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Håpe at gleden fortsetter lenge!

Hei 😘

En nydelig morgen å våkne opp til 😘

Siste dagen i februar ; litt sykt at tiden går så fort.  Men skal være ærlig kjenn på at det kommer til å bli kanon bra med mars 😁😍👌

Det å se hva februar har lært meg, være mer modig.  Sett meg selv øverst.  Jeg har turt å tatt en del valg som har vært nødvendig.  Det betyr også at en tørr være seg selv.  Det å åpne opp for å jobb mer i mitt eget.  Kjenn jeg på at det er noe jeg oppriktig ser fram til.  Det å eie min  egen tid er noe som jeg kommer til å jobbe mer for i mars også 😘

Ved å erfare opplevelser også få til å gå igjennom de med både verdighet også mere til .  Si veldig mye om hvem jeg er, det å lære under utvikling er noe jeg oppriktig gjør under Gruben Massasje.  Det er mye en aldri har jobbet med , slik som å følge med på moms også skatt… Det er en viktig jobb å ha det gjort.

Det å være sin egen sjef er behagelig, men når en ser at kunde strømmen bare utvikler seg for mnd til mnd . Så er jeg veldig fornøyd.  Det tar tid å bygge opp en bedrift.  Det å se at jeg går inn i min 5 mnd i bedriften er gledelig 😘

Erfaring er noe vi alle behøver , både på nedturer også oppturer .  Det følger alltid med at ikke alt går som en alltid ønsker.  Det at en får passe mengde jobb nå framover er fint. 

Har trua på at jeg kommer til å få bedre flyt , ved vær mnd som går  så har jeg større erfaring pluss bedre utholdenhet.  Bare det er et pluss 😘

Målet mitt er å kunne stenge døra helt å holdent på andre jobber. Så håper at jeg klarer å nå drømmen min 😘

Vi må bare fokuser på at ting går min vei .  Å at dette åretet er mitt år. Det blir slik vi fokuserer på, så kommer til å fokuser på det positive å at drømmen min går i oppfyllelse 😘

Enkelte dager så skal vi ha litt mer slakke enn andre dager, i dag blir det litt jobb i Gruben Massasje også i helse sektoren.  Fikk bestilt varer også så yes det går unna 👌😍

Det å se her hjemme hvor flott det ble etter jeg fikk malet et strøk i går . Så gleder jeg meg enormt til å få malet et strøk til .  Det å fiks her hjemme er så koslig .  Merker så godt at våren er kommet når en kjenn på male gleden igjen 😘

Må bare håpe at den gleden fortsetter lenge….fordi har masse mer prosjekter som jeg har som mål å få realisert 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Tause Birgitte!

Hei 😘

En nydelig morgen å våkne opp til i dag også 😘det å få lov til å nyte dagen så godt er digg. 

Fikk mer bestilling i Gruben Massasje, wooow e så stolt 😘 det skal ikke så mye til før jeg er fornøyd 👌

Fikk plutselig ånden over meg til å male her hjemme, godt å kjenn på den gode energien som kommer stigende i meg .  Merker godt hva denne mnd har gjort med meg . Av gode ting, det å roe ned å være kun i mitt eget har vært så avgjort nødvendig.

Tørr ikke tenke på hvordan ting hadde blitt om jeg bare hadde peiset på å skulle ha hatt fult opp med alt jeg jobber med .  En må lytte til hva kroppen sier til oss .

Det å kjenn på denne gleden , mestring følelse av klare meg så godt på egenhånd uten å trenge andre jobber er godt. Når en ser at Gruben Massasje har økning hele veien så er det rett vei for meg å bedriften min at den vokser i rett tempo.

Snakket med en god kollega i fra resturang bransjen som jeg har jobbet med i mange år i karriere. Det å høre hva andre synes om hva jeg gjør er veldig hyggelig. En trenger støtte i fra venner og tidligere kollegaer.  Det å ha trua på at bedriften kommer til å vokse seg bære kraftig er noe jeg så absolutt har .

Det å kjenn på malings gleden inspirerer meg enormt, det betyr at jeg er på rett vei.  Det å få ting på stell her hjemme er så godt.  En er alene om det meste så ting tar ofte lang tid . Men nå som denne gleden er i meg så kommer jeg til å utnytte den godt .  Ser at solen å lysere tider gjør så absolutt mye med oss mennesker.

Det er ikke alltid en selvfølge at vi vinner over alt , men det å prioritere rett så får en også tid til det en også sett mest pris på .

Fikk meg en hyggelig café tur i dag også, kjent på meg mens jeg kjørte at jeg hadde sykt behov for å møte andre også prate om alt annet enn det jeg selv sysler med.  Det er så avgjørende for hvordan vi også har det .  En må tvinge seg ut på litt turer . Kan ikke heng inne å dengel meg føten, å tru at folk kommer innom på besøk .

Det er i dag en skjelden vare, så skal en møte på kjente må vi ut .

Det å få le er også noe jeg må gjøre kvar dag, tenkte litt på det i dag når jeg kjørte hadde ikke ledd en gang i dag  , det er nødvendig å tilføre kroppen latter også glede .

Så ja jeg fikk tilfredsstilt behovet for å ha nok glede og latter banken, bare det å få snakke med andre å lytte til andre .  Er noe som e så digg, du ser alltid 2 språk , det nonverbale kroppsspråk også det språket vi prater .  Så det er så lett å se når mennesker mener det de sier også lett å se når de er på tur å gi opp.

Det blir nesten en sport for meg å lytte å se , før var det så viktig for meg å ha en stemme som hørtes . Nå betyr det ikke så meget lengre.  Det som er godt å se at vi forandrer oss alltid med årene.

Det å modnes ved å lære av våre feil og mangel vare er godt å se at en har værtfall ikke stagnert, selv om stemmen min er blitt lavere . Tror heller jeg har fått utnyttet bedre mitt engasjement ved å være tause Birgitte.

Ha en fortsatt magisk kveld 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Magisk ❤

Hei 😘

Mandag kommer så flott med nye gleder 😘 

Det å få nye kunder i dag også er  så  hyggelig, alltid godt å starte en ny uke godt 😘

Når vi avslutter uka på en fin måte så har vi laget , at fortsettelsen blir like flott 😘

Må si at februar  har levert enormt bra, en har fått utrettet egentlig bra mye  😘 når en ser hva en har klart å satt i system.  Det å være sin egen sjef betyr også at jeg må følge med alt i bedriften. Har i dag fått utrettet mye kontor arbeid også. Viktig å følge med tallene også vite når en skal betale inn før skatten også andre   viktige ting å følge med .  Det er ingen som si i fra til meg at nå må du huske på å betale det , eller bestille inn nok utstyr. 

Det er godt å ha kontroll på alt, merk at det å ha ulike roller er noe som jeg synes er så godt😘

Det å merk at alt en ønsker å gjøre, alt en fokuser på så åpner vi opp til å tiltrekke oss våre drømmer og ønsker.  Steng for det som ikke gir deg mening .  Gjør det du brenner for, å starte å fokuser på positive opplevelser.

Ser selv godt etter at jeg startet opp også kuttet mye i mitt liv.  Så har jeg åpnet opp for å lykkes mer, steng for negativ energi strøm.

Du må stole på at du kommer til å lykkes 😘

Skap deg en magisk kveld 😘

Mvh

Elin Weronika Skarstad .

Yes !

Hei 😘

En flott helg er nå på hell 😘

Må si jeg har fått utbyttet helgen godt, liker å ha litt variasjon.  Må si en har fått slappet totalt av også hatt mye gøy.  Vi trenger å være litt mer avslappet i forhold til hva vi skal prestere.

Må si jeg hatt en meget avslappende helg 😘 deilig å bestemme mer over min egen tid.  Må si det å kunne bruke tiden godt på mine sønner, også samtidig ha god tid før meg selv er viktig.

Min datter har vært på vinter ferie til en venninne, men har hatt god kontakt med henne også 😘 

Det å reflektere over hvordan uka har vært, så må jeg si jeg er så takknemlig for alt jeg har opplevd.  Det å ha hele tiden nye kunder i Gruben Massasje er så godt.  Det vis at bedriften er så under utvikling å kommer til å utvikle seg større en jeg noen gang hadde trodd før jeg startet opp. Jeg flørtet  med tanken en god stund før jeg startet opp.

Rett fokus så kommer neste uke til å levere , like bra om ikke bedre 😘 derfor hold stø kurs også alt som skjer er ment at en skal oppleve.

Ha en fin kveld 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Ikke bare gi fan!

Hei 😘

Hva er det egentlig som skjer med oss mennesker når vi har et voldsomt engasjement, et ønske ,  også litt hårete mål ?

Hvorfor er det slik at vi ofte blir så voldsomt seriøs ? Å ikke bare gi fan å baner oss vei . Ser hva som skjer?

Det er akkurat det jeg gjør nå , det å bane meg min egne vei , å baner min egne vei . Vet at for mange kan det virke meget snålt å veldig utfordrende  på samme tid   kjenn selv at ved å bane vei for deg også andre bidrar til at flere kan følge drømmen sin .

Før meg så kjenn jeg på at det å lykkes å ha det godt er kun det som betyr aller mest for meg.  Det å ha det halv godt betyr at vi fallerer, vi klarer ikke å klatre oss opp på et nivå som er nødvendig for å overleve.

Vet at jeg gjør litt spesielt valg når jeg åpner opp for å jobb mest i mitt eget.  Det å våge å følge drømmen så må en også stenge noen dører, jeg var i et dilemma med meg selv her for litt siden . Om skal, skal ikke.  Ofte kan enkelte avgjørelser være vanskelig pga at vi er redd for å mislykkes. 

Jeg må si som Stordalen bruk å si en vet ikke om en lykkes først før en har gjort et forsøk på å lykkes .

Ser godt i alt jeg har jobbet med opp igjennom årene, så har jeg alltid lært meg mye som jeg har tatt til meg videre i karrieren min.

Kjenn nå på det jeg skapte i november, blir til å bli kanon bra framover.  Det tar tid å bygge opp en bedrift, det å se at en klarer å hjelpe kunden med det som er utfordrende.  Så har jeg opprettholdt det som er mitt mål , å bidra til at kunden blir fornøyde.

Det å heretter skal eie min tid  framover, ja ha fri når du også har fri kommer til å bli sykt gøy . Har ikke vært vandt med det så kommer jeg til å stråle mer enn jeg gjør nå om dagen .

Du kjenner på den følelsen når du kjenn på en forelskelse, du bruser over av glede . Akkurat en slik følelse er så viktig å ha i seg , jeg flykter ofte inn i forelskelsen å tilegne meg å tillate meg å vise kjærlighet til meg selv , for skal jeg klare å gi noe til andre.  Må jeg være i rett balanse i mitt eget liv . Det kjenner jeg at jeg kunne ikke være mer i balansert enn jeg er nå . Deilig å kjenn på den gode energien som svever rundt meg.

Deilig følelse å glede seg på framover   , ser på gleden som kommer, en ny vår ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Argus øyne!

Hei 😘

En flott dag å våkne opp til 😘

Må si veldig godt med helg, en god følelse 😘 det å kan bestemme mest parten av helga selv er så godt.  Det er en så god følelse at du bare ikke aner det .

Det å ha turt å bevege seg utenfor konforsonen.  Det å stenge flere dører kjenn jeg på kommer til å åpne opp mitt liv enda mer.

Du veit når du kjenn på en følelse at du må gjøre noe annet, du må tørr mere , du må utrette mer for å ha det godt i livet.  Sier ikke at en ikke har det godt i livet, om en kun er i det trygge men hva fan lær du ?

Du gjør alt på autopilot fordi du har alt i hendene også bare gjør du det som er forventet av deg.

Jeg må si at den karakteren som jeg er så må jeg trives for å kunne gjøre en god jobb.  Jeg må også like jobben også samtidig ha en form for økning i lærings kurven. 

En tidligere sjef jeg hadde i resturant bransjen sa til meg, en skal aldri være  på en arbeids plass om vi ikke kan lære mer der eller om vi ikke har noe å kan tilføre bedriften.  Da skal en tving seg i noe helt annet. 

Dette er så sant, fordi vi trenger å øke vår kompetanse.  Vi trenger å tilegne oss mer kunnskap. 

Noe sier at kunnskap er makt? Det ligger mye i dette i helsesektoren.  Jeg har vært i denne arenaen i mange  år , jeg må si jeg har Argus øyne på denne arenaen.  Fordi det er nødvendig.  Ser også ved all studie jeg har tilegnet meg så har jeg også økt både min forståelse innen for denne bransjen.  Også det å ha rett kunnskap på rett plass er dessverre ofte en mangel vare innen for helse sektoren. 

Det som har skjedd med meg for at jeg ikke gløder mere for denne bransjen er at det ligger så mye ukultur innen for denne bransjen, som ikke alltid er så behagelig å være i.

Det å ha tilegnet seg gode kunnskaper på alt en har gjort, opp igjennom årene.  Så har en tilegnet seg gode kunnskaper som jeg godt kan ta med i mitt eget 😘

Det å vite hva som bor i meg er så digg, det å våge å satse er også en deilig følelse.

Om vi bare avventer til at situasjonen er rett så kommer aldri den til å bli rett før det.  Så derfor gjør ting som du gløder for.  Lev livet ditt før fan , være den flotte karakteren som bare du kan være.

Vi  stråler ikke om vi ikke har det bra , så derfor må vi tilføre oss masse livsglede .  Lev livet å tilføre masse glede.

Jeg er så jævlig stolt av at jeg har bestemt meg for å satse mere i mitt eget ❤ det er en deilig følelse.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Yes Fredda ❤

Hei 😘

En nydelig morgen å våkne opp til 😘

Dagen i går sitter enda i kroppen, en god følelse.  Det å kjenn at kroppen blir så fornøyd, glede seg på alt en skal oppleve å ta fatt på en ny vei i livet mitt er så godt.

Om vi ikke våger å satser så vinner vi heller ikke, så enkelt er det .

Har bestemt meg for å lykkes med mine mål . Vi må selv våg å gå for drømmen.  Det å stenge døra for det som hefter oss er veldig godt.

Målet å jobb ut sitt eget er så behagelig , de forutsetningene for å lykkes har en godt nedbygd i meg.  Er rå på å stå på også er en heller ikke redd for å jobb mer en normalt.

Det å benytte seg av fridager å nyte den sammen med ungene er så godt 😘 en tid som er dyrebar. 

Uken så langt har levert så til de grader , jeg har fått sett hva jeg klatrer å prestere.  Det å åpne opp mer for å lykkes betyr at en må lukke noen flere dører . Kjenn på at det å eie min egen tid er så viktig.  Det gir meg en syk frihets følese.  Også merk jeg at tiden er inne for å våge mer .

Når en tvi holder på kun det trygge , så vinner vi ingen ting.  Vi låser oss kun opp mot det vi kan også blir vi kun på det nivået.

En kunde sa til meg at , kunden hadde ingen spesiell forventninge til at jeg kunne denne jobben som massør.  Men ble sykt overveldet over hvor flink jeg var også de varme hendene mine.

Veldig spesielt å kjenn på at dette må jeg jobbe mere ut , også videre utvikle .

Du har sikkert også kjent på en følelse at du må få lov å utforske å jobb din drøm ut . Det å se at etter en tid så klarer en å utvikle seg mer, også blir det slik som en ser for seg 😘

Blir godt å nyte helgen godt både sammen med ungdommen også alene.  Du veit når du har bekka over 40 så e det nesten som en er inne i en helt ny verden.

Var i dag på café jeg å minste sønnen min, møtte en hyggelig slekning av meg .  Vi byttet noen hyggelige ord . Som vi alltid vi alltid har med kvarandre.  De som sikkert trodde vi hadde gått ut av lokalet så etter oss.  Jeg hører ho Elin Weronika men hvor er ho .Det å mimre om dager som var så magiske, bidrar også til at vi har det bra .

Enkelte dager så kunne vi ønske at tiden sto stille.

Jeg er glad for at tiden går unna å våren er nærmere oss .

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Wooow !

Hei 😘

En flott men kald vinter dag å våkne opp til .

Hadde en nydelig drøm, et flott mannfolk som laget så deilig mat til meg ❤ måtte legg hodet på puten før å drøm videre…. hvorfor er det slik at like før du skal stå opp kommer svevet av en flott drøm . Også må du opp å starte dagen mye tidligere enn som er normalt 

Tenker at drømmen er svaret på at ting er på rett vei , ha fokuset på at drømme mannen er like rundt hjørnet.

Det å få flere bestillinger til Gruben Massasje e så digg .  Gledelig å ha flere kunder i ettermiddag.  😘🖐👌

Det å jobbe opp mitt eget er så behagelig, gledelig å se at veien til målet er ett steg nærmere.

Ser også at jeg kjenn en sterkere følelse for å lykkes med alle målene mine .

Det er slik når en kjenn at fokuset framover skal være på noe annet .  At også vi selv dras mot den retningen vi selv ønsker å være.

Om jeg skal reflektere over noe som en har tilegnet seg av gode situasjoner så er det tålmodighet . Det å vente på noe eller jobb mot et mål .  Må vi ha tålmodighet for å utvikle oss også se utviklingen uansett hva det måtte være.

Jeg digger at det snart er helg, også en kan kos seg.  Det å glede seg til framover er godt 😘

Selv om en ikke planlegger i hjærl ting så er det greit å ha litt spikret for hva som skal skje. Deilig å kan være litt mer frigjort slik at ikke alt må planlegges til punkt å prikke.

STAKKARS slike karakterer si bare jeg  de lever en meget snevert liv.

Det å utfordre seg selv også gjør det en har lyst til e så godt, ser at bare en står mer på så kommer drømmen min til å bli virkelighet.  Ved å jobb målrettet så klarer vi alt .

Kjenn på den frihets følesen som bare det å eie min egen tid kommer til å gi meg mer glede også energi .

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Vant over Utbrentheten denne gangen!

Hei !

 

 

Nydelig morgen å våkne opp til.

 

Dagen er å blir akkurat slik vi selv ønsker den skal bli, jeg gleder meg enormt til framover også alt som skal skje videre i livet. du veit når du stenger for en dør så åpnes alltid flere dører for oss, jeg har tatt bort 2 apper som har forhindret meg sikker mer en jeg ønsker å innrømme.

Vi er snar med å tilføre oss nye ting men vi tenker ikke over at ting også tar tid. Derfor så må vi verne rundt oss selv for hva vi søker også hva vi ønsker å tilføre oss.

 

Jeg merker godt at kroppen og alt er klar for en ny vår, en merker at en singel tilværelsene kommer til å by på mange artige overraskelser så gleder meg veldig til at en får utforsket alt som er spennende.  En vet hva en duger til innen for karriere og privat , alt kan faktisk forenes mellom jobb og privat . Spesielt om en ikke lever et falsk liv.

 

Jobben i mitt private er å kommer til å bli en sann glede til å jobbe opp , har til nå fått hjulpet mange mennesker , en dame har jeg hjulpet så at hun er blitt helt bra er så kult at en har klart det. Det å få telefon i fra kunder at de håper jeg får så mye å gjøre at jeg ikke får tid til noe annet enn jobb viser også at de oppriktig bryr seg om meg. Deilig å vite at min eksistens betyr så mye før så mange der ute.  Det å ha valgt en rett jobb som gjør at jeg utvikler meg mer, også det å kan hjelpe andre mennesker betyr enormt for meg. Det å få gode tilbakemeldinger er så viktig fordi vi øker vår livsglede også får vi også bedre selvtillit av å mestre.

Det å se på Gruben Massasje på facebook at jeg har fått over 600 som følger siden min er så digg, jeg må stadig vekk innom der å se, fordi mange kunder bestiller tid der inne. Kult å få melding i fra nye kunder som ønsker å benytte seg av mitt tilbud. Evig takknemlig for at jeg er så privilegert.

En som spurte meg om jeg hadde nok kunder i Gruben Massasje for å kunne leve av jobben , jeg måtte svare hadde selvfølgelig ønsket full trøkk med en gang, men jeg er glad for at jeg har hatt denne stigningen som jeg har hatt til nå, fordi jeg har økt min utholdenhet noe helt sykt, også det å kunne betjene kundene så bra som jeg har gjort til nå er så vidunderlig.

Målet er at jeg skal kunne leve av bedriften å med denne framgangen også det at jeg har fått så mange følgere på facebook så er målet at jeg skal kare det i løpet av året. En må tilføre seg litt hårete mål jeg er kjent for å bestemme meg for de valg jeg tar også klarer jeg også det på veien spesielt når jeg oppriktig ønsker å nå målet.

Kjenner så på at jeg nå framover kommer til å ha mer tid også avse mer tid til det som jeg gløder for. Siden jeg har tatt bort 2 apper som har forhindret meg en periode, så har jeg nå fått bedre tid til å gjøre andre ting som bidrar til at jeg får ferdigstilt bokprosjektet mitt. Dette prosjektet har tatt veldig lang tid, men jeg har dessverre holdt på meg så alt for meget i denne perioden i år. Jeg har nesten brent meg helt ut , du veit når lyset er tent i begge endene , slik føltes det i februar at jeg ikke hadde mer å gi andre. Knapt meg selv. Det å holde hodet over vann har ikke hele tiden vært lett, men jeg er evig takknemlig fordi at jeg har hatt noe stå opp til ,så Gruben Massasje har hjulpet meg slik at jeg har blitt tvunget til å jobbe litt i denne perioden. 

 

Det å kjenne kjærligheten til seg selv er så godt, den lykken som en våknet opp til i dag er enormt godt. Vi er den karakteren vi er ment for å være , derfor så skal vi være takknemlig for alle våre flotte kontaktnett som støtter oss også som vi møter på å har gode hensikter.

 

Jeg er en karakter som se muligheter der andre ofte ikke ser noen løsninger, jeg elsker å utvikle også jobbe ut noe mer som kan bære frukter. Jeg har i denne tiden fokusert på først å fremst  til å få tilbake den gode skrive gleden min , jeg kjenner stort på det at den er på god vei til å kom bedre fram.  Det å ikke kjenn at du klarer å gjøre det som du selv har satt i gang har vært litt surt , fordi det er jo alltid godt å få ferdigstilt det en har satt i gang . Nå kjenner jeg at den gode livsgleden er inne i meg igjen , jeg har tatt bort ting som har heftet meg rett og slett.

 

Jeg har gått flere runder med meg selv, ved hva jeg må gjøre for å kare å finne fram til den gode skrivegleden min igjen , er ikke alltid lett , da jeg før lett skrev 10 tusen ord før jeg hadde fått sukk for meg, å nå har jeg ikke orket å skrive et ord.

 

Det er allerede en sykt stor seier at jeg vant over utbrent heten denne gangen , den fikk ikke overtaket på meg , sist jeg ble totalt utbrent var jeg 6 mnd borte i fra all jobb, denne perioden så har jeg jobbet hele tiden , men jeg har kun vært i mitt eget . Det har betydd enormt at jeg har hatt klokkeslett som har vært viktige å overholde.

 

Vi må bestemme oss ta bort ting som hefter oss, jeg har gjort det slutt å bruk tid på mennesker som ikke bruk tid på meg , også kutt ting som kun bare hefter meg. Da har jeg allerede frigjort masse tid. Så jeg har mer en nok tid til å lykkes med mine prosjekter.

 

Vi må bare rydde plass til det som vi ønsker i vårt liv også være litt mer ego , skal vi oppnå noe så må vi også velge bort noe som tar tid.  Ikke alltid vi er like flink til å velge bort ting som hefter oss dessverre, men jeg har valgt bort 2 ting som har heftet meg mer en nødvendig. Så håper at jeg merker det godt ved at jeg har fått skrivegleden nå så godt tilbake igjen. Om ikke så lenge så kommer jeg til å velge bort mer ting som ikke betyr mer for meg. Det kommer til å bli en sier å eie tiden min helt selv.

 

Vi hindrer ofte vår egen lykke selv ved å tilføre oss mange ting som ikke vi trenger og gjøre. også ting som ikke gjør noe bra for oss. Jeg er i den oppfatningen er det noe jeg kan gjøre bra eller bedre , så er situasjonen nødvendig. Er det ting som gjør at den situasjonen kun suger , så er den uheldig for meg.

 

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min.

 

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.