Woow må jeg da? Yes do IT 🙏

Hei kjære lesere ♥️

 

Tenkt at nå er vi inne i siste dagen i Mai mnd dette er i grunn sykt i grunn.

Synes ikke du det like så? Jeg har noen ritualer som jeg alltid gjør etter vi er ferdige med en arbeids mnd.  Ser igjennem tallene for bedriften min, Gruben Massasje og veien til lykke. Også er det veileder jobben som jeg også nå summerer opp hvordan jeg har hatt det i mai.

Hva har jeg lært? Og hva gjorde jeg feil.

Vet du ved at vi er bevist på hvordan vi er så endrer vi oss litt hele tiden. Til en bedre værson en vi var tidligere. Jeg har alltid likt å være i endring til det bedre.

Jeg kan også være utrolig lat men når vi snakker jobb så er jeg heller det motsatte, arbeids narkom.

Jeg har funnet min nøkkel i hvordan jeg kan bruke alle mine gode kunnskaper, til å hjelpe andre.

Det synes jeg er så digg.  Har et mål om å begynne å lage you tobe kanal der jeg formidle mine gode råd på veien til et bedre liv.

Ved å ta de stegene som jeg har gjort.

Ofte får jeg spørsmålet blir du aldri lei av å jobb målrettet? Som gründer blir jeg nok aldri helt lei jobben min, jeg gjør jo bare ting jeg digg. Å allerede så merker jeg at jeg får energi av å hjelpe i veileder jobben selv om noen samtaler kan være tøffe.

Det vil alltid være noen som tar vår energi, men da blir det straks mye mer viktig at vi tar kontroll over livet vårt å da merke jeg snart når jeg må sentrer meg også gi meg en annen energi.

Hva er det som tapper oss for energi?

Negative mennesker

Drama situasjoner

Falske mennesker

I grunn alt som er negativt

Hva gjør vi for å stå i mot disse situasjoner?

Her er det at vi må våge å si Nei når det er situasjoner som ikke er ønskelig.

Ta ansvar for hvem du omgås

Ta å kutt kontakt med negative mennesker

 

Ved at vi tar en større endring så vil vi også ikke motta at vi tiltrekke oss negative situasjoner.

Du skjønne det vi fokuserer på er nettopp det vi får mer av.

Vær i gode vibrasjoner, med de som løfte deg opp ser din verdi også har en positiv måte å være på.

De gjør samværet med de mye bedre også har vi good feelingen når vi drar til vårt eget etter å vært sammen med de som er på positivt frekvens.

Det du også vil merke ved å ta kun denne endringen så tiltrekke du deg mer positive situasjoner. Drama situasjonen blir det ikke mer av fordi vi har forlatt dette fellesskapet som ikke er en sunn livsstil.

Koklusjon er ved å kun starte med å forandre hvem du er med i din hverdag endrer hele livet ditt til en mye bedre plass å være.

Har du andre områder du ønsker å endre?

Mange føler seg ikke helt hjemme på jobb. De føler seg baksnakket også mobbet.

Det som endrer seg når en forandrer fokus her er at vi tar kontroll over oss selv. Vi gir oss masse kjærlighet, vi tar kontroll over hvem og hva vi ønsker å ta til oss.

Det som er medisin her er at vi ser de andre som hyggelig, å er hyggelig men trekker oss unna de. Vi gir de kun den energi og kontakt som er nødvendig.

Men vi må være hyggelig, å være trygg på oss selv. Det blir vi da vi hele tiden er obs på hvordan vi er og hvordan vi lever. Det å hele tiden reflektere over situasjon. Å være en part som ikke gir hele deg i alle prosjekter. Når vi gir følelse i alt det er også da vi blir mer emosjonelle.

 

Derfor er konklusjon her vær objektiv, se saken i fra alle synsvinkler, vurder deg selv hva kan jeg selv ende siden jeg hele tiden tiltrekker meg det samme?

Gjør du det, da har du ikke fullført prosessen med å ta bort det du må endre på for å få en best mulig hverdag.

Da kan vi ikke heller skyld på alle andre, vi selv står ansvarlig for hvordan vi objektiv har det. Da må vi også ta valg.

Dine opplevelser å situasjoner er pga av dine egne valg.

Ta gode valg for dagen din i dag kjære leser.

Så snakkes vi snart 🥰

 

Kjærlig hilsen

Elin Weronika.

Det å være en grunder er ett kall

Hei kjære leser, håper du har hatt en nydelig dag .❤ 

Jeg har hatt en nydelig dag på alle måter må jeg si jeg har fått startet denne uken med en nydelig start. Det vil si jeg har gjort det jeg har i min indre visjon. Det som er min drivkraft er at jeg ser nå mer tydelig at jobben jeg gjorde i fra 2017 også til nå har vært fantastisk. Tenk at jeg er på 5 året  i bedriften min. Det er ingen selvfølge å klare seg i dagens samfunn der jeg faktisk har sett så mange av mine leverandører i tur og orden enten har lagt ned bedriften sin eller de har ikke følt at de har hatt god nok inntekter. Det å jobbe i sitt eget være sin egen sjef er i grunn veldig deilig feeling når en ser at dette har gått så bra som det gjør. 

Jeg elsker å kontrollere min egen tid også bare det å utvikle meg mer enn jeg har gjort til nå. Dette er i grunn bare starten på min reise i denne verden. Det å se at hva vi legger i det, er nettopp det som bidrar til suksess eller fiasko. Som grunder så er det alltid opp og nedturer , men det er akkurat her vi lærer aller mest.  Fordi er vi hele tiden i det faste og trygge så er  vi heller ikke i en utvikling . Som grunder må en hele tiden være i utvikling i hensyn til tiden også markede. Det å hele tiden vite hvordan markede er også hvordan det kommer til å bli tatt i mot er heller ikke noe jeg eller du kan forutse. Det eneste vi må ha i oss er at vi har truen på det vi setter i livet . 

 

 

 

Det som var viktig for meg da jeg var yngre det var jeg at jeg ville at alle skulle like meg , jeg ser det tydelig i dag at det går ikke . Alle kan ikke like meg siden jeg ikke liker alle ande. Det jeg har som verdi Jeg har sett nå tydelig ved at jeg hele tiden er bevisst på hva jeg gjør for bedriften min ved å ha denne jobben så er det ikke slik at jeg enda føler jeg kan bevilge meg så mye fri, men fri som grunder er ikke fri som hos en vanlig lønns mottaker som uansett får sin lønn uavhengig om innsatsen er dårlig eller bra. Det er her det er forskjell på meg som grunder også en vanlig lønnsmottaker. Det å være en grunder er i grunn et kall vil jeg si. Der jeg hele tiden vil være i utvikling i takt med bedriften min. Det er mange planer allerede nå. Jeg har lyst til å hentet opp min kreative side. Jeg er veldig alternativ det tror jeg mange allerede har skjønt. Det å være det er ikke i alle lag like godtatt men jeg er så sterk i meg selv at jeg bryr meg ikke lenger hva ande måtte mene om akkurat det. Det å bry meg om meg selv også mine har min høyeste verdi . Hva andre måtte mene om meg er ikke lenger så viktig for er at jeg skal vis omverden min respekt uavhengig om jeg liker de eller ikke . Det mener jeg er meget viktig , fordi det er ikke noe jeg trenger å prate om . Da gjør jeg bare en negativ greie ut av det det er ikke nødvendig. 

Mange spør meg hele tiden hva er din motivasjon for å lykkes slik som du har gjort for det er oppriktig noe å være meget stolt over hvor langt jeg har kommet. Jeg har enn plan hele tiden med hvordan jeg skal lykkes . Det er først at jeg er tro mot det jeg drømmer om at jeg ikke vingler ved at jeg den ene dagen mener det , den neste dag ikke vet hva jeg vil – Det å sette meg mål som jeg vil klar , gjerne meget uoppnåelig mål slik at jeg skal lykkes. Det å starte opp Gruben Massasje så var det sykt mange som ikke hadde truen på meg. Det er min motivasjon at andre kritiserer meg . Hørers det rart ut ? Jeg får et ekstra gen i meg da. Jeg møter motstand jeg er ikke redd en jævel nå i dag, før fryktet jeg mer men jeg så sikkert tøff ut utad men i dag er jeg ikke redd i det hele tatt. Har møtt på så mange hinder i disse to tøffe årene at jeg har ikke tall over alle sjokk melinger jeg har mottatt. Det å klare meg hele tiden er for en grunn. Det vil du sikkert vite hvorfor regner jeg meg ? Klart jeg skal fortelle deg det. Det handel om hvordan jeg ser på verden rundt meg også meg selv. Det jeg aller først så må jeg bare anerkjenne at min situasjon er slik den er . Så er det å endre mine tanker til å gå ut av den negative vibrasjonen . Det som gir situasjonen energi , derfor må jeg hele tiden se for meg slutt resultatet at det går fint. Det å oppleve tap er noe vi gjør som grundere. Det er også her jeg har lært så avgjort aller mest. Da har jeg utviklet veileder jobben slik at jeg kunne ha en jobb til, så har jeg veien til lykke en nisje butikk der jeg tar inn spennende varer som ingen andre har. Det er min motivasjon å gjøre noe jeg aldri før har gjort . Å ikke minst lykkes også mer og mer , fordi det jeg legger min energi til det vokser. Håper du ser tegningen nå ? Fordi det jeg objektivt mener her er at jeg hele tiden må være i rett energi for å ha den gode ting fokuser jeg på negative ting så lykkes jeg ikke helt enkelt.

 

Være positive, se løsninger, jobbe målrettet, se nye løsninger , være kreativ , alltid tro at jeg lykkes med mine mål. Også jobbe hele tiden jobbe med min mentale tanke mønster det vil si at det jeg tenker det sender jeg ut. Derfor om jeg er trist eller har mottatt en uhyggelig situasjon så må jeg hurtig komme meg ut av den . Først anerkjenne at det er et faktum men se et positivt resultat at du selv lykkes .

Kjære flotte leser , håper dette innlegget kunne inspirere deg til å ta gode valg i ditt liv. Det å være modig også følge de drømmer du har, det som er ikke vent til du har alt klart. Da kommer du aldri til å starte opp. Takknemlig for alle som deler også følger innleggene mine. Det sette jeg veldig stor pris på. Lurer du på noe ikke nøl med å kontakte meg.Üü

 

Kjærlig hilsen 

 Elin – Weronika .

 

Jeg skjønte tidlig at jeg var ikke som de andre

Hei kjære lesere ♥️

 

Ønsker først og fremst å takke dere alle som leser bloggen min og deler den så takknemlig ❤️

Håper helgen din har vært nyttig og fin. Der du har fått gjort det du hadde satt deg som mål. 🥰

Jeg må være ærlige jeg måtte justere litt de denne helgen, fordi jeg kjenner på kroppen min at jeg ikke har hatt en eneste fri dag. Da må jeg sentere meg å samtidig meditere. Dette bidrar til at jeg får mye mer energi.🌿

Jeg hadde satt på timeplanen at jeg skulle jobbe med veileder samtaler, å få med meg noen hyggelige aktiviteter.🌿

Det å sett tid til meg selv er noe jeg må bare bli mer dyktigere på. Jeg er takknemlig for at jeg har gjort det jeg har satt på agendaen.🌿

Fått hjulpet mange mennesker som har ringt meg, det å være en veileder er meget viktig jobb der jeg ser verdien i den som kontakter meg.❤️

De er ofte sårbare, også vet ikke helt om fremtiden.

Det jeg ser til nå at ved at jeg lytter til de, anerkjenner det de står i. Får de selv til å forstå hvordan de selv skal ta seg ut. Da må en alltid godta hvor vi er  å i livet. Før vi kan starte vår nye reise i livet.❤️

For oss alle er forandring noe vi vegrer oss for, selv jeg kan i blant bare dette med skatten som jeg skulle sende inn. Så ble jeg jo litt usikker på alt siden alt nå var endret.🌿

Det tok i grunn meg ikke lang tid før jeg så at det nye systemet var til det bedre. 😇🥰

Bare det å få det unnagjort så er jeg meget takknemlig. Jeg har en av mine sønner som er data kyndig så han hjalp meg litt.❤️

Det å ta i mot hjelp er en god egenskap, der vi er ærlige på at det er ikke min sterkeste side.🌿

Det jeg ser til nå er hvor flinke jeg har blitt på alle disse årene. Gründer, veileder, veien til lykke hva blir det neste?🌿

Igjen må være mer ærlig med dere. Jeg jobber med et bok prosjektet. Som jeg har holdt på med i mange år. Et tøft tema.. Men jeg skal sette meg ned å jobb mer med å få det ferdig stilt.🌿

Jeg vet at døgnet har kun 24 timer, men i visse tilfeller burde vi kunne ha mere timer.🌿

Mammaen min brukte alltid å definere meg som alt eller ingen ting…  Det dette betyr er at jeg gjorde mye i perioder også i visse perioder kunne jeg være brutalt passiv. Til alle andre sin ergrelse.🌿

Jeg skjønt tidlig i min barndom at jeg var ikke som de andre…

Det å merke at en ikke er som alle andre, er mer modig, tør ta andre valg. Var både godt å vondt.🌿

Jeg var meget dedikert og hadde en Gründer drøm i fra tidlig barndom. De verdiene jeg lærte ifra mitt opphav, bidro også til å gi meg mer lærdom.🌿

På både godt og vondt, vi lærer alle en lekse i livet vårt. Det jeg har lært meg er å sette pris på akkurat det jeg har.🌿

Mamma hadde mange tvangs tanker, hadde  fast ritualer på kopper i skapet og håndklær og seng klærne. Om en ikke fulgt det systemet måtte jeg gjøre alt om igjen.🌿

Det å lære det i fra dette perspektivet, så klarer jeg ikke mennesker som skal fortelle meg hvordan alt skal være. Heller vil ikke jeg påføre mine barn unødvendig styr om de gjorde noe som ikke var helt etter min plan.🌿

Det jeg objektivt mener her er at om vi er for striks å har for mye regler. Så kan vi gjøre våre barn usikker å underdanige. Der de ikke tør si det de mener.🌿

Selv om en ikke kan endre det som har vært.🌿

Så har både du og jeg stor mulighet for å nå langt i livet uansett hvordan utgangspunkt vi har. Jeg og du vi må ønske vår drøm. Når den blir virkelighet så kommer vi til å lykkes, selv om jobben kan være tøff. Så må vi motiver oss selv for å stå på. 🌿

Glede meg til å ta fatt på mandagen, å lage en Nydelig dag ♥️

Håper kjære deg at du å får en nydelig dag ❤️

Kjærlig hilsen

Elin Weronika.

Stå modig i stormen solstråle ♥️

Hei kjære deg ❤️

 

Håper du har det bra? Helg følelse er inntatt. Det er super digg å nyte helga sammen med gode venner og familie. 🌿

 

Selv jeg som er alt for mye engasjert i jobb og karriere. Så har jeg også blikket mitt mot det jeg bryr meg om. Det å ikke bare jobbe men å tillate seg å ha litt tid før å nyte livet. Det er super hærli.

Det å skape hele tiden pluss at jeg er i balanse så har jeg også den gode følelsen å samtidig har jeg det meget godt.🌿

Selv i bare mitt eget selskap så trives jeg meget godt å det betyr mye for oss alle at vi ikke trenger noen for å være i rett harmoni.🌿

Hva er min drivkraft og hva er i grunn min motivasjon for å stå på slik jeg har gjort til nå. Det er å få det bedre økonomisk men også det å bygge opp videre for at jeg kan unn meg litt luksus.

Luksus behøver ikke å være gull… Men at jeg setter min egen verdi på et høyere nivå.🌿

Jeg har hele livet mitt hatt snill pike syndromet. Det kommer objektetivt fordi jeg aldri ble sett av de jeg ønsket skulle anerkjenne og ros meg. Det å jobbe å kjenne blod smaken i kjeften er noe jeg opp igjennom årene har gjort ofte…

Det jeg har stått i nå er vel også den tøffeste reisen i livet mitt.🌿

Det å nå stå modige i stormen så er det mye lettere enn å ikke være den rolige som kjenner at kroppen og sjæla mi trenger ro å harmoni.🌿

Det er jeg nøt til å bli mye dyktigre å belønne meg selv mer å igjen alt blir mye lettere når vi anerkjenne situasjonen også godta at det du står i bare er for en kort periode.🌿

Fordi kjære deg? Det du gir mye energi til vokser.

Derfor ha mest fokus på det du ønsker skal bli vekst i.

Jeg ser nå også at det er ikke skummelt heller, livet er nå. Jeg lever til jeg dør å i mellomtiden så må jeg også tillate meg å eksistere.🌿

Hadde en magisk stund sammen med jentungen 🥰

Det er vidunderlige de er så store mine barn at de studene vi har sammen blir mer verdi full enn gull.

Derfor anbefaler jeg alltid de jeg veileder til å finn en eller tre ting de er takknemlig for. Dette for å lære å være mer i den feelingen å da blir det også mye bedre også. Da en har go energi.🌿

Jeg opplever at det jeg fokuserer mer på det har jeg manifestert inn i livet mitt egentlig ganske fort.

Jeg har satt opp mye mål for fremtiden, så det blir meget spennende fremover.🌿

Denne helgen skal jeg kun gjøre ting for meg selv og mine barn.🌿

Så det er digg jeg drikker så å si aldri alkohol så jeg er deres faste party sjåfør også.🌿

Jeg har bestemt meg for at jeg nå fremover skal være enda mer modig i livet mitt.  Skape gode minner som jeg har lagret.🌿

Jeg har jobbet med regnskapet i natt mellom veileder samtaler.. Det er så vidunderlig å få jobbe hjemmefra å rett og slett nyte livet også leve i mitt lille bohem liv der jeg er i min egen bobble som jeg definerer som reine magien.🌿

Du veit når du er forelsket? Slik er jeg nå.. Men jeg har ingen jeg er forelsket i. Men bare det å være i denne energien så er jeg så klart nå en magnet mot god energi.

Jeg skal på cafe besøk i dag sammen med tremeningen min. Det gleder jeg meg til, det å se på folk å i tillegg får jeg et annet fokus digger jeg enormt. 🌿

 

Det er så viktig å se andre arenaer enn bare i mitt nær miljø.

Skap deg også en nydelig dag ❤️🧲🧲🧲❤️🧲🧲🧲♥️

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika ♥️

Jeg skulle bli en hjelper

Hei dere ❤️

 

Hvordan går det med deg? Kjenner nå at jeg gleder meg veldig til helgen gjør du også det?

Jeg har ikke satt opp mye planer for denne helgen utenom det vanlige, at jeg skal jobbe med massasje og veien til lykke pluss, veileder jobben.

 

Bare det å gjøre ferdig regnskapet er også en jobb som alltid er godt å vær i mål med. Da en driver med sitt eget lille firma.

Det er barnet mitt som jeg gløde oppriktig for å utvikle mer og mer. Om du skjønne meg… Ikke lett å ta seg fri.. I fra jobben. Det å se hva jeg til nå har lykkes med i hensyn til den meget tøffe tiden vi har stått i. Så er jeg enormt takknemlig for at jeg har klart meg til tross for mye nedstegnig av samfunnet. En har virkelig fått kjørt seg kraftig disse to årene.

Til nå har jeg ikke hatt en eneste dag fri. Det forteller jo så klart at jeg har vært tvungen til å stå på mye mer enn alle andre lønnsmottakere.

Ved denne perioden så har jeg også falt 100 % uten for å få dekket tapt inntekter.. Så må si jeg er så takknemlig for at jeg har klart å holde ut å står med rak rygg. Det er ikke en jobb for amatører jeg har valgt en fysisk tung jobb som bidrar til mye aktivitet.

Det er godt å se uansett hvor mye utvikling jeg har hatt selv om jeg også har gått på mange smeller økonomisk.

Så har jeg lært hvem jeg skal samarbeide videre med å hvem jeg har avsluttet samarbeid med.

Vi lærer absolutt på alle nivåer.

 

Veileder jobben begynt jeg allerede i 2020 å utvikle,  men jeg våget ikke å satse på det før i fjor da jeg igjen måtte stenge ned bedriften min.. Uten forvarsel. Å igjen stå med 0 i inntekter like før jul… Det ble som sakt en mager jul. Som jeg feiret alene uten jule mat og alene. Takknemlig for at jeg hadde jobb det bidro til at jeg hadde livskvalitet.

Jeg hadde ikke penger da til å kjøpe noe mat så jula ble mager mat messig. Det jeg var takknemlig for var at jeg har lært å leve på lite så det skjedd så klart at jeg måtte legge meg sulten.. Men det var for en periode så jeg måtte bare stålsett meg å være takknemlig å stå på.

Da kom jeg over veilede jobben som gir meg inntekter uten at jeg må fysisk ut av huset mitt. Genialt jeg har uavkortet jobbet i ett uten fri siden jeg startet opp med veileder jobben i desember.

Noen ganger må vi oppleve tap for å åpne opp for noe nytt. Denne jobben gir meg sykt mye igjen. Så takknemlig.

Føler at alle kunder som ringer meg for veiledning, blir nær meg. Det er rett og slett en ære å få hjelp de.

Da kommer min bakgrunn fra barndom og til nå meget godt med. Har opplevd mer enn nødvendig av nederlag. Det jeg har gjort er å omprogramere det til noe bra. Siden jeg selv har hjulpet meg selv ut av det tøffe så vet jeg veien ut av problemene.

 

Det glede meg alltid når jeg lykkes med jobben å får tilbake melding ifra de hvordan det går. Da ser jeg at det jeg har slitt med i mitt liv hadde en årsak.

 

Jeg skulle bli en hjelper til alle som har det tøft i livet sitt.

 

Det er en ære å få ha denne posisjonen så derfor blir denne jobben et kall om du skjønne.

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

Våg å være deg selv

 

Hei dere ♥️

 

Hva definere oss mennesker egentlig? På godt og vondt?

Vi er ofte redd i grunn for å være oss selv. Der vi tørr stå i det som er vanskelig.

 

Som gründer og veileder, møter jeg hele tiden mennesker i ulike roller.

Der de har det tøft i livet sitt.

Da blir min rolle viktig for å veilede de til å se den betydningen de har for seg selv og andre.

Det å se sin egen verdi er ikke alltid like lett.

 

Får ofte spørsmål om hvordan klarer du å hjelpe andre mennesker. Det å se andre sin verdi er for meg meget fint. Å det å kunne hjelpe andre gir meg mye tilbake.

Selv om en noen ganger sikkert burde ta litt mer rede på seg selv, så er det å hjelpe andre blitt en viktig rolle for meg. Så får en god energi ved å hjelpe andre.

 

Det å være i balanse mellom alt,  så må også

Jeg lytte til mitt indre så jeg ikke sletter meg helt ut.

Det betyr at jeg må  hele tiden være i balanse mellom alt. Være i fred og ro,  gjøre ting som gir meg energi.

 

Derfor anbefaler jeg også deg til å lytte til kroppen din å ta det med ro også, ved å tilføre deg livskvalitet og glede.

 

Ønsker deg en nydelig dag ♥️

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika.

 

 

Det indre speiler det yttre

Hei dere.

Håper dagen din startet fint ? her så har jeg alltid litt egent tid før jeg skal jobbe . Er godt å ikke må starte med et brak, er det . Dagen er også god å starte rolig fordi da har jeg  den indre roen i meg selv. Det merker jeg godt om en dag blir mye stress så blir liksom dagen mer stresset en den burde være.

 

Ved at vi er oss selv også våger å være det så synes jeg det er bedre en at en later som at en er så bra også er det ikke tilfelle . Er du ikke litt enig med meg ? føler det er litt vanskelig å komme inn på disse karakterene så ja da blir det så klart toppers når en er slik en er i stede for å kamuflere seg selv.

Det å være den beste utgaven av seg selv , det mener  jeg at da våger du også å stå for det du er, men samtidig så kan vi også se andre muligheter. Da mener jeg at en selv ikke alltid har rett. Ved å være den er er det også lettest å være ekte .

Merker godt at en ikke alltid kjenner mennesker som en tror en kjenner fordi de har et skall over seg de er en annen virker det som, for en del folk er det lettere tror de å være en annen person. Det å våge å være seg selv er ikke alltid helt lett i samfunnet da en ser at det er veldig mange som ikke tørr være seg selv. Det er trist at en ser  hvordan samfunnet er bygd opp . Det å være flere som er oss selv så håper jeg at vi sammen kan hjelpe de som er etter oss. Så de slipper å ha det vanskelig mer en nødvendig , ved å må late som en er noen andre for å bli godtatt. Det er det indre i oss selv som er viktig ikke hva du har på deg av klær. Eller ditt utseende har heller ingen betydning , det er det indre som speiler det ytre .

 

Får ofte høre via andre at du er så modig du er så tøff det hadde jeg aldri våget å gjøre. Det å være modig i dagens samfunn er jo i grunn også være seg selv den feilvaren en er da en ikke ble som vi hadde håpet på.

Det jeg mener med dette er , vi leter hele tiden etter noe som ikke stemmer ved oss, kroppen , utseende , hva andre har , hva vi mangler , osv.

Listen kommer til å kilometer vis lang om en hadde brukt mer tid på alt vi ikke liker ved oss selv. Det som er interessant her er at absolutt alle andre har det sammen følelsen som vi . Det er alltid noe en ikke er fornøyd med ved oss selv. Det vi burde være fornøyd med er at vi har god helse også er frisk kan gjøre det vi tar som en selvfølge hele tiden . Det å gå , vaske seg selv er jo noe jeg og du tar for gitt, men den dagen vi ligger der for telling hadde vi ønsket å kunne få vaske oss selv ,  men nå da vi kan alt dette så er det uvesentlige ting vi fokuserer på som ikke betyr noe.

Ved å akseptere oss selv så blir vi den beste versjonen av oss selv samtidig så blir vi også et mye bedre forbilde for alle andre, ved å være modig fordi en er seg selv. Det å være naturlig merker jeg er mye mer attraktivt en å være så striglet.

 

Ønsker deg en nydelig dag, kos deg masse med dine mål i dag, klem .

 

 

Kjærlig hilsen 

Elin – Weronika

Skape vekst se her

 

Hei dere .

Håper du har hatt en fin dag, det er godt å kan nyte litt kvalitetstid mellom alt her mellom jobb og alt.

Siden en aldri helt vet om en har mye også gjøre eller rolig så er det godt noen dager å ta seg litt inn. I dag er en slik dag der en har tatt det helt rolig. En må det eller så har en ikke mer også gi  alt en er i.

Merker det godt nå at jeg ikke har hatt fri i år, det tar på kroppen og en kjenner nå at en trenger mye ro mellom alt.

Det er sikkert mange som luer på hvorfor en har satt seg selv slik . Det har blitt litt sånn pga av nedstengning å pandemien så var det for å få økonomien opp. Det blir bedre tider det har jeg trua på. Derfor jeg nå tar det litt mer med ro slik at jeg kan hente meg inn så jeg har mer også gi.

Gjør du det når du kjenner at du har gått tom ? tar deg en pause mellom alt ? det er i grunn veldig lurt en får i alle fall veldig mye igjen ved å gjøre det. Selv om en kan føle at en taper på dette men hva kan jeg gi andre da jeg er helt tom ?

Dette er noe jeg jobber mye med i veileder jobben min og massasje også. Det å kunne være for deg selv også er viktig.

Det å lytte til dine indre beskjed der en selv merker at noe er galt så ikke bare stå på videre fordi du må ditt og datt. Ikke gjør det , fordi da sletter du deg selv ut .

 

 

Jeg har alltid hatt en egen tendens til å ikke helt se noen begrensinger jeg ser i grunn bare løsninger på ulike problemer , men jeg er veldig glad for at jeg har det genet der jeg jobber også med å hele tiden være i utvikling . Det å ha den jobben å være veileder og massør bidrar også til at jeg hele tiden kommer nærmere kunden på det som gjør at de sliter. Merker veldig at alle sier det de har i sitt indre , de åpner seg veldig opp hos meg , det er noe jeg ser som veldig positivt , kunden får det bedre også jeg kan veilede de bedre fordi jeg vet mer også ser jeg at det jeg gjør for de gjør en større forskjell i samfunnet. Det er noe jeg setter enormt pris på.

Ofte så får jeg spørsmål på hvordan en kan forandre seg til det bedre hva gjør en da ?

Om vi alltid gjør det samme vær dag så kommer vi ikke til å utvikle oss noe mer vi stagnerer heller.

Når vi ønsker å være i vekst så må vi forandre oss litt mer , for vi må være åpen for å se nye metoder for å utvikle oss. Det gjør vi ved å våge å være ærlige med hva vi gjør feil også lytte mer til andre. Se hva som har gått galt også se hva vi får vekst i.

Jeg følger alltid andre som gjør det bra for å se også utvikle meg mer, i stede for at jeg hele tiden mener jeg er den som har fasiten selv om jeg har levd også opplevd mye så er det alltid ulike måter å håntre alt på .

Det en enkelt gjør for å endre seg er å ta noen grep der en ser at en ikke gjør det helt bra, enten at en justerer det en hele tiden gir av seg selv til andre. Eller at en selv kan være for avvisende .

Det å først gi seg selv egen kjærlighet er viktig, for det å kunne gi andre noe går ikke om en ikke selv har det godt om du skjønner. Det å starte i det små så ser du hele tiden endringer.

Det som primært er viktig er at du følger din egen drøm ikke noen andre sin. Det er viktig for at en skal kunne lykkes med de forandringer en gjør.

Det å forandre seg er både vanskelig eller godt , noen ganger kan det vært en rar greie å gjøre endringer , men en fast endring tar 30 dager å få fast strukturert inn i livet . Derfor må en også være tro mot det en selv har satt på agendaen .

Det jeg har endret med meg selv er at jeg er ikke lenger den som må være i alt, jeg har trukket meg mer tilbake , er ikke like mye som mange kanskje mente om meg før. Jeg trekker meg mer inn i meg selv , men er med de jeg vil. Det som også er mitt nye jeg , jeg ønsker heller ikke mer drama i mitt liv. Det har jeg hatt i over 30 år, å det ønsker jeg ikke mer av . Derfor så har jeg trukket meg bort i fra folk som har den energien . Derfor er det viktig å definere for seg selv hva er viktig i ditt liv ? jeg ser at jeg som jobber så mye som jeg gjør. Skal jeg ha energi ,vekst også livsglede må jeg også henge med mennesker som har god energi som jeg . Det kan jo også tolkes som en er blit sær og rar, men jeg har bare blitt mer bestemt på å leve mitt liv på mine premisser ikke andre sine. Det er forskjellen også ser jeg meg som verdi full også vet du hva ? Jeg tiltrekker meg alltid gode mennesker inn i livet mitt .

Alt jeg skal oppleve det kommer til meg ,  jeg trener ikke lenger lete eller være den som må oppsøke alt. Det betyr at jeg manifesterer det jeg vil ha i mitt liv, det har blitt noe jeg i den senere tid har bare litt mye flinkere til å gjøre. Jobber hele tiden med det, så våre tanker det vi selv sender ut får vi så klart tilbake.

Når en reflekterer mer  over hva en gjør hva en tenker så vil alt mer bli en klarhet at alt skjer for en grunn.

 

Kjærlig hilsen 

 

Elin – Weronika 

Do it

Hei kjære dere .

Hvordan har helgen deres vært ? bra håper jeg men det er vel akkurat slik det er at alt er i variasjoner er det ikke ? Jeg registrerer uansett når jeg er i sin helhet i balanse i meg selv også harmoni så er jeg mindre sårbar også er jeg også sterkere til å stå i ubehagelige situasjoner sterkere enn om jeg hadde vært skjør.

Været er det eneste vi selv ikke har råde rett over for å bestemme over , vi kan selv avgjøre hvordan vi selv er også hvordan vi tar det vi møter rundt oss.

Har du noen ganger tenkt også starte opp med en drøm men så har du snakket med noen andre før du satte seg selv ned også drøftet med deg selv først ? mange gjør nettopp denne fellen ved å snakke med de som ikke helt våger eller de som begrenser deg . Det er også lett at de ødelegger din plan og drøm . Så derfor er det utrolig viktig at en ikke snakker til de en vet , ikke forstår eller de som ikke vil se andre lykkes om du skjønner hva jeg mener. Det er så alt for mange av de som liker også sabotere for andre. De er veldig så omsorgsfull der og da men det er jo bare kamuflering det er ikke bare et smil det er bare for å late som . Disse mennesker er mer opptatt av hva andre gjør en også følge med seg selv . Disse karakterer er skumle må bare si det , at de tar jeg alltid å trekker meg unna i den store sammenhengen. Jeg føler de er vanskelig å helt vite hvor du har de henne.. derfor er mitt råd alltid til å trekke de unna deg.

Grunder livet er meget spennenende også bare det å være i utvikling med alt en gjør så er det aldri en dag som er på samme nivå. En må bare bli mye flinkere til å gi fan der en kan også leve mens en enda har muligheter til å ha draget på det motsatte kjønnet. Det å oppleve kjærlighet er noe alle mennesker trenger for å eksitere også ha det godt på alle plan.

 

 

Jeg har ulike roller der jeg er grunder , veileder også har jeg veien til lykke som er en mini nisje butikk. Det har blitt til på bakgrunn av hvordan alt ble under pandemien da jeg måtte i perioder stenge ned også hadde jeg i perioder lite kunder. Så en lærer i tap også alt en har opplevd.

Derfor så gjør det du har i hjerte ditt , det du er god på. Jeg har brukt mine nøkler der jeg er meget sterk, jeg har byget opp en bedrift nå på 5året som har mer eller mindre utviklet  seg mer og mer hele tiden.

Bare det å åpne opp for å være veileder, det er noe jeg har drømt om lenge men har i grunn bare blitt med praten , men nå i dag er det jo en realitet. Ved at jeg veileder mange mennesker i dag så blir jeg så klart dyktigere i det jeg gjør, så pr nå så jobber jeg via firmaet mitt . Jeg kommer til å utvide mer ang veileder jobben det er så klart noe som er et stort behov i samfunnet . Så her er det masse å gå på.

Bare det å våge å gjøre det er så deilig følelse , er jo akkurat som en forelskelse når jeg vinner tid med det jeg drømmer om . Det å realisere jobb og karriere mellom familie har ikke alltid vært like lett. Takknemlig for at jeg ble det genet som ble arbeids narkoman som har en utholdenhet av de sjeldne.

Hva er det i grunn som gjør min jobb så spennende ?

I natt fikk jeg flere veileder samtaler, så er det å faktisk treffe rett også se de for akkurat den karakteren de er , ikke bare tenke fasade , men menneske som skjuler seg inn i den fasade tingen. Det å hjelpe de til at de får opp sin egen identitet også truen på seg selv. I stede for å snakke seg ned helte tiden . De blir jo mer usikker på seg selv da, det betyr enormt masse å få hjelpe det gir meg også masse god energi å gi andre mennesker omsorg.

 

Det er dette som gjør at jeg gløder for jobben min , jobben er blitt en leve sett kan jeg i grunn si, jeg jobber hele tiden . Tar meg aldri fri det er jo så klart behøvelig , men gjør ikke det enda. Får veldig god energi av å hjelpe andre også bare det å kan være en som utgjør en forskjell for et annet menneske er magisk .

Ønsker deg en magisk finn uke vi snakkes .

 

Kjærlig hilsen 

Elin – Weronika