Do it

Hei kjære dere .

Hvordan har helgen deres vært ? bra håper jeg men det er vel akkurat slik det er at alt er i variasjoner er det ikke ? Jeg registrerer uansett når jeg er i sin helhet i balanse i meg selv også harmoni så er jeg mindre sårbar også er jeg også sterkere til å stå i ubehagelige situasjoner sterkere enn om jeg hadde vært skjør.

Været er det eneste vi selv ikke har råde rett over for å bestemme over , vi kan selv avgjøre hvordan vi selv er også hvordan vi tar det vi møter rundt oss.

Har du noen ganger tenkt også starte opp med en drøm men så har du snakket med noen andre før du satte seg selv ned også drøftet med deg selv først ? mange gjør nettopp denne fellen ved å snakke med de som ikke helt våger eller de som begrenser deg . Det er også lett at de ødelegger din plan og drøm . Så derfor er det utrolig viktig at en ikke snakker til de en vet , ikke forstår eller de som ikke vil se andre lykkes om du skjønner hva jeg mener. Det er så alt for mange av de som liker også sabotere for andre. De er veldig så omsorgsfull der og da men det er jo bare kamuflering det er ikke bare et smil det er bare for å late som . Disse mennesker er mer opptatt av hva andre gjør en også følge med seg selv . Disse karakterer er skumle må bare si det , at de tar jeg alltid å trekker meg unna i den store sammenhengen. Jeg føler de er vanskelig å helt vite hvor du har de henne.. derfor er mitt råd alltid til å trekke de unna deg.

Grunder livet er meget spennenende også bare det å være i utvikling med alt en gjør så er det aldri en dag som er på samme nivå. En må bare bli mye flinkere til å gi fan der en kan også leve mens en enda har muligheter til å ha draget på det motsatte kjønnet. Det å oppleve kjærlighet er noe alle mennesker trenger for å eksitere også ha det godt på alle plan.

 

 

Jeg har ulike roller der jeg er grunder , veileder også har jeg veien til lykke som er en mini nisje butikk. Det har blitt til på bakgrunn av hvordan alt ble under pandemien da jeg måtte i perioder stenge ned også hadde jeg i perioder lite kunder. Så en lærer i tap også alt en har opplevd.

Derfor så gjør det du har i hjerte ditt , det du er god på. Jeg har brukt mine nøkler der jeg er meget sterk, jeg har byget opp en bedrift nå på 5året som har mer eller mindre utviklet  seg mer og mer hele tiden.

Bare det å åpne opp for å være veileder, det er noe jeg har drømt om lenge men har i grunn bare blitt med praten , men nå i dag er det jo en realitet. Ved at jeg veileder mange mennesker i dag så blir jeg så klart dyktigere i det jeg gjør, så pr nå så jobber jeg via firmaet mitt . Jeg kommer til å utvide mer ang veileder jobben det er så klart noe som er et stort behov i samfunnet . Så her er det masse å gå på.

Bare det å våge å gjøre det er så deilig følelse , er jo akkurat som en forelskelse når jeg vinner tid med det jeg drømmer om . Det å realisere jobb og karriere mellom familie har ikke alltid vært like lett. Takknemlig for at jeg ble det genet som ble arbeids narkoman som har en utholdenhet av de sjeldne.

Hva er det i grunn som gjør min jobb så spennende ?

I natt fikk jeg flere veileder samtaler, så er det å faktisk treffe rett også se de for akkurat den karakteren de er , ikke bare tenke fasade , men menneske som skjuler seg inn i den fasade tingen. Det å hjelpe de til at de får opp sin egen identitet også truen på seg selv. I stede for å snakke seg ned helte tiden . De blir jo mer usikker på seg selv da, det betyr enormt masse å få hjelpe det gir meg også masse god energi å gi andre mennesker omsorg.

 

Det er dette som gjør at jeg gløder for jobben min , jobben er blitt en leve sett kan jeg i grunn si, jeg jobber hele tiden . Tar meg aldri fri det er jo så klart behøvelig , men gjør ikke det enda. Får veldig god energi av å hjelpe andre også bare det å kan være en som utgjør en forskjell for et annet menneske er magisk .

Ønsker deg en magisk finn uke vi snakkes .

 

Kjærlig hilsen 

Elin – Weronika
0 kommentarer

Siste innlegg