Være takknemlig for

Hei kjære lesere.

 

Hvordan går det med deg ?

Håper at du har det fint i dag jeg har fått unna litt her så er det å bare være . Det er ingen dager som er like men jeg er så takknemlig  for hva jeg skal gjøre mer av å det er å nyte livet mitt mer enn jeg gjør pr nå. Det gir meg veldig mye godt tilbake det er noe jeg setter stor pris på at jeg kan nyte dagene mer enn jeg gjorde til nå. Jeg vet at jeg er meget privilegert som har denne jobben også livet mitt der jeg nå er mer i retning veien min til et mye bedre liv . Det å være så trygg også uredd som jeg er nå. Det er vel litt fordi jeg har klart å lykkes med å etablere mer her i mitt liv . Det gir meg mer inspirasjon for å utvikle meg mer . Det er vel ikke bare dette med å må gjøre eller få alt så viktig som er det som gir meg eller andre mer vekst. Det er faktisk også litt godt med å ha helt ro rundt meg noe jeg ikke er helt vant med skal jeg være ærlig. Det å ta dagen slik den kommer har jeg blitt mye dyktigere på. Det å ikke forvente noe av noen å heller glede meg på det som kommer. Tror jeg også styrker meg mer enn om jeg hele tiden forventer mer en jeg får , da blir jeg jo da så klart misfornøyd , da vi ikke er fornøyd med noe så er vi heller ikke i harmoni mellom alt, selv om vi har lov til å bli skuffet så er dette noe vi selv kan jobbe bort ved å bestemme oss for å være i det vi ønsker. Det å starte opp med klærne som jeg selger så er dette basert på å visninger , alså tilføre kunder på visninger , noe jeg jobbet mye med før i tiden da mine barn var yngre. Dette er et konsept som jeg er veldig glad i men jeg ser jo at det kan ta litt tid da mange er ustabile ved å ikke klare å komme eller ingen svarer. Det er en følelse jeg har glemt litt bort i forhold til andre, men jeg må bare koste den negative følelsen med en gang bort, å ignorere de som ikke orker svare eller de som gjør alltid det motsatte av hva de sier. Livet vårt er mellom alt å jeg er en som ikke er redd for hva jeg skal i møte med . Det er ikke noe som vi gjør som er super lett, det er heller ingen jobber der vi tjener penger så lett vi må jobbe for det å over tid så blir ting mye lettere enn jeg og du forutså det.  Det som er viktigst er at jeg skal nyte mens jeg jobber mot mine mål. Jeg blir jo ambassadør for klærne , kommer til å bytte ut alt jeg har av gamle klær også utelukket ta inn mer av mine klær som jeg liker. Det tror jeg kommer til å selge mer da enn om jeg ikke gjør noe for å få salg . Når en bruker så ser jo andre hvor flott klærne oppriktig er, så ja fikk i går en telefon ang klærne så er jo mange som er interessert å det liker jeg veldig godt.

 

Jeg var nesten helt utbrent

 

Når vi gjør endringer så hjelper dette oss mer en vi faktisk ser også tror selv. Det å kjenne på kroppen min mer tydelig at jeg har det så mye lettere etter at jeg tok meg mer tid til å slappe mer av , å ikke minst klarte å styre unna at jeg var nesten utbrent. Hva gjorde jeg ? jeg kuttet ned på jobb , også sov jeg mer enn vanlig, så var jeg veldig påpasselig med å få i meg mer mat også tilføre mer næring via energi drikker som er egentlig rart hvor redusert jeg var i desember å så lær å ligge nede for telling så er jeg i dag mye bedre form bare ved å gjøre disse grepene , det å stress mye også ha det hektisk er heller ikke bra, men det er viktig å lytte til kroppens signaler så vet en at en klarer å opprettholde en god fasade fremover. Selv om fasade er ikke viktig så er hvordan jeg er fysak mye viktigere men da vi brenner oss ut så synes dette meget godt utad så derfor jeg skrev fasade selv om vi ikke føler at det er åpenbart så er dette veldig åpenbart vi er mer sliten i kroppen også vårt kropps språk forteller oss hva vi har i vente om vi ikke lytter .

 

Være takknemlig for

Vi kan alle sammen føle at ting går litt trått, er litt kjedelig eller at vi føler at ting går sakte. Vi er ikke klar for det som venter på oss da ting blir forsinket dette er viktig å reflekter over å ta innover oss å heller nyte da en får en rolig dag. Jeg som enda ikke har hatt fri siden 2021 , jeg trenger åpenbart en rolig aften å ikke for mye mas selv om jeg alltid sier ja om kunder booker tid for veilede samtale eller om det er i butikken eller massasje, så er det ja i min munn. Det er godt å bare nyte livet litt å se på tv drikke kaffe også andre gode drikker i fra butikken det liker jeg veldig godt. Ved å vise takknemlighet for akkurat det du  selv har i dag og i morgne gir deg mer tilbake , ved å vise raushet for andre også. I dag kom ene barnet mitt en kjapp tur innom, alltid stort sett da de er her gir jeg de en eller noe, det er så nydelig følelse å være for dem også gi de det de ikke forventer. Det gir meg en god livskvalitet for fremtiden min det å sette pris på også være for er noe jeg alltid har likt godt.

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

 

Avslutning på februar 🙌💕

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan er dagen din i dag ?

Æ håper du har en nydelig dag, jeg har fått ordnet mye nå på formiddagen i bedriften min og privat, det å være grunder er ikke alltid like lett. Da en aldri vet om en har nok til alt. Dette kan være en utfordring men jeg må hele tiden forestille meg at jeg har det jeg ønsker  meg . Alså at jeg manifesterer drømme livet mitt. Det er så deilig at kjeften min er på rette plassen da jeg er i samtaler. Så alt ordner seg hele tiden selvfølgelig da vi ønsker det. Jeg er en arbeidsnarkoman som egentlig synes det er rart at noen gnur sofaen sliten jeg har ikke hatt fri siden i 2021, da e lenge siden . Nå da mange sier de er så sliten så har de hatt fri med lønn ifra andre aktører som kan være nav eller forsikring ut bet , jeg er så jævlig dum men jeg skjønner ikke helt hva er du sliten av ? jeg jobber mer en de aller fleste , å kjenner tydelig at kroppen min er super sliten men det er ikke rom for å ta ferie eller ta en fridag enda, dessverre men denne setningen er nesten oppbrukt av meg , men det blir snart som æ si. Det er akkurat som da du har sex at en sier går det ikke før deg snart .. joda æ kommer snart så skjer det ingen ting. Akkurat den samme følelsen føles nå da jeg ser nå blir det snart en fridag, men neida jeg må vente. Da kan jeg kjenne på urettferdighet med hvor lett det er mulig også motta penger å ikke være i jobb… jeg er en arbeidsnarkoman av de skjelne som mitt barn definert meg som i fjor sommer da vi skulle gjøre noe sammen her,.. jeg er nok litt for strengt oppdratt med å alltid være den perfekte personen , men jeg fikk aldri anerkjennelse der jeg ønsket tilbakemelding . I dag så merker jeg at det er spesielt men jeg er blitt vandt med det. Det gir oss mye mer bagasje vi som har opplevd et røft og tøft liv en de som har hatt for mye hjelp hjemmefra, der de har alt på g , jeg misunner de ikke, jeg er i grunn takknemlig i dag at jeg ikke har foreldre som maser meg i hjel , det er bare greit å slippe , det som følger med. Noe positivt positivt kommer alltid ut av noe trist og sart , vi har en annen måte å se livet på .

 

Siste dagen i februar

Denne måneden har gitt meg mye egentlig med å se at en lykkes med de mål en har satt seg på agendaen . Det å starte med noe nytt ang kle salget er noe jeg fikk til å starte opp nå i februar på tampen. Det å klare å sjonglere mellom disse jobbene mine er nydelig. Det ser jeg nå at jeg har 6 inntekts kilder som jeg kan støtte meg på uavhengig om jeg har mye eller lite booking på Gruben Massasje, jeg trenger nå ikke å må kjøre sike kampanjer hele tiden nå kan jeg heller nyte litt også kommer det jeg skal ha der av seg selv, med litt promotering på fb . Det er akkurat passe bra, jeg er rett balansert med veileder samtaler nå merker jeg . Dette gir meg veldig god følelse på at jeg klarer meg veldig godt nå , føler at det verste er over. Jeg hadde 100 tusen i utgifter som var i minus det er krympet til 0, nå er det jo selvfølgelig ny mnd men det er ikke i nærheten av disse summer. Det gir meg så mye tilbake av å klare meg så bra som jeg gjør. Dette er en styrke prøve som jeg har hatt i å rydde opp etter alt jeg har følt vært tøft. Det som er alt ordner seg alltid for snille damer det er så fint at det gjør akkurat det. Gleder meg veldig å se at jeg nå fremover kan bruke mer på investere her hjemme så alt blir bedre bare vi legger fokuset vårt på der vi ønsker vekst .

 

Spennende tider på gang føler jeg

Jeg merker energier også kjenner jeg alltid på meg  da den kommer til meg eller melder abud jeg får en slik følelse på at de kommer ikke eller nå er de her. Eller den personen blir å booke tid nå i dag, jeg føler det. – Den perioden som vi går inn i nå mars gleder meg veldig , jeg har så mye også glede meg på . Det å kan nyte kaffe snart ute å se hva en skal gjøre her hjemme . Det gir meg veldig god energi selv om jeg ikke vet helt hvordan noe kommer til å bli så vet jeg at ting skal bli bedre også setter jeg opp alltid en plan for hva jeg ønsker å manifester inn i livet mitt. Det bør du også gjøre, du kommer til å se en annen energi rundt deg . De aller fleste som går rundt også er sur , har knaphet i seg , de mister absolutt alt rundt seg. Vi som er positive også lykkelig vi tiltrekker oss alltid rikdom rundt oss. Det blir også mindre faktura når vi fokuserer på overflod også har likevekt. Det er noe vi må tru på at dette skjer for å være en magnet mot dette. Jeg merker jeg er i denne flyten i livet at jeg får mer og mer goder rundt meg. Det er å ha litt mat i kjøleskapet som du kan lage gode retter , så er det å ha godt humør også tak over hode hva mer trenger vi ? varme og kjærlighet for å ha vekst , dette må vi være i alltid for å kunne vinne over det negative. Hvorfor la et helt liv bli ødelagt fordi du har blitt skadet av andre ? voldtatt , eller eks var utro ? Vi må gå videre i vårt liv også fokuser hva vil du selv ut av det du kan skape ? hva er det du ønsker å gjøre eller gjennomføre ? Ved å endre fokus også ta bort hat så tilfører vi livskvalitet som er kjærlighet, da får vi mer tiltreknings punkt , som jeg merker jeg tiltrekker meg hele tiden det jeg skal være i som gir meg veldig mye tilbake.

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

vi må hjelpe de som trenger oss

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan står det til med deg ?

Bra håper jeg at du har det i dag, jeg har fått gjort så mye spennende i dag at jeg er så glad også takknemlig. Det er nydelig dette med å være i balanse mellom alt her . Det å føle at veien blir til mens vi går er jo noe som vi lett kan føle på da vi går inn i noe annet en vi har gjort før. Det med å starte opp med å selge klær var rett valg føler jeg . Selv om jeg også kan føle at jeg er i en verden jeg ikke helt kjenner , men det er dette som tar meg og deg inn i  noe som vi kan lære mer også utvikle oss mer en vi er pr i dag. Dette er noe jeg oppriktig gløder for så er det å være i utvikling også lære. Det å ta inn mer er noe jeg merker at jeg gjør . Daglig så kan vi føle at livet er mellom alt her. Det er ikke alltid like lett å være men det er lettere da vi er takknemlig å tilstede for å lykkes.

 

Jeg fikk mer også gjøre i dag.

 

I dag så ble det mer booking , mer bestilling også mye som skjer egentlig. Det er ingen dager der jeg kan si i forkant det er nettopp slik denne dagen min blir for jeg rår egentlig ikke helt over alt. Det å vite at fremtiden er der, også nå tiden er her så er jeg hele tiden i balanse mellom alt her. Det gir meg veldig mye tilbake ved å se et mønster som går igjen hos meg også andre. Det er slik vi alle sammen er , vi gjør mye på autopilot , men jeg velger mer eller mindre å gå mine egne veier der jeg ikke gjør det samme til faste tidspunkter. Dette fordi jeg ønsker å være tilstede også i det jeg gjør. Det å aldri helt vite er i grunn veldig ok jeg trives mer med mine ting selv om det kan i blant virke som at en er alt for opptatt med mine drømmer eller jobber så har jeg nå en ny agenda med å få satt i system. der jeg ønsker å få til å hjelpe flere her i rana som ikke har en en plass å bo det var en reportasje om de lokalavisen her om dagen så fikk vite i dag at det er 10 hjemløse her i rana som ikke har en plass å bo… dette gjør meg enormt trist å vite at vi ikke tar rede på de som ligger nede. Derfor så må jeg sette det på agendaen å starte en spleis for de som er hjemløse / ikke har gode boforhold. Det å vite at en som bor i en campingvogn uten innlagt strøm eller ikke har det som skal til . Nei dette må vi sammen få til å hjelpe disse jeg tror faktisk det er sikkert flere som sliter .. men de 10 som har stått frem er modige . Det har nok kostet mye å bryte denne terskelen jeg håper jeg får mange med meg i denne spleisen som kan bidra til å øke livskvaliteten for de som har gitt oss innblikk i hvilken hverdag de faktisk har. Det jeg også du kan klage over er ikke grunn for å klage, da en vet at de sover ute eller ved å ikke ha varme . Eller må sove på en sofa til andre. Uansett vi må hjelpe de som trenger oss .

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

Så klar jeg er 🙌🙌🙌

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan går det med deg i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det, jeg har det bra selv om en kjenner sterkt på kroppen at jeg er i grunn meget sliten så er det liksom at det er de siste mila som en må bare gå for å komme i mål slik føles det egentlig . Det å klare å stå i alt er ikke alltid lett for oss. Mennesker , er følsomme også litt sensitive på samme side. Der vi tar opp følelser hos andre på en sart god og lun måte . Det gir oss mye tilbake å jeg er takknemlig fordi jeg er her jeg er nå, uten denne kampen så hadde jeg ikke lykkes med dette. Nå er det ny uke igjen som står for agendaen å ikke sier det spøtt . Det blir en reen glede for meg å se hvordan denne uken blir. Det er litt i februar også starten på en ny måned som er mars, dette setter jeg stor pris på. Denne tiden skal vi nyte sammen , å feire snart at vinteren er ferdig . Jeg tror litt at mange er begynt å bli litt lei denne tiden der vi har vinter ene dagen å holke neste dag, sykehuset også leger de har sikkert mye folk som kommer innom med brudd og skader for at folk ikke har klart å holde seg på bena. Det er ikke så lett egentlig å lykkes med det men jeg forsøker å pr nå har jeg klart det. Så satser at ut denne vinteren den går rimelig raskt nå. Det er alltid lov også håpe .

 

I går hadde jeg

Starten på min 6 jobb der jeg hadde visning på klærne det var så hyggelig hadde invitert flere gester hit for å se kolleksjonen som jeg hadde her. Det er altså en helt annen kvalitet en det du får på andre plasser . Det er noe jeg oppriktig setter pris på. Nå er jeg uansett i gang å det er nå det som jeg er veldig takknemlig for . Det er så artig å se at jeg klarte å få flere som ønsket å shoppe det er ikke alltid men jeg er uansett veldig takknemlig fordi jeg har så mye spennende på gang via klarne . Jeg var jo mye større før så jeg har krympet av en årsak som er vanlig, men jeg må investere i mer klær å det skal jeg gjøre . Gleder meg veldig til å kunne få byttet ut en del av min utdaterte garderobe det trengs i blant å endre litt å det må vi gjøre for oss selv i blant det trenger vi . Gleder meg veldig til fremover med å kjøre jevnlig med visninger av klær så tror denne delen kommer til å bli meget interessant fremover.

 Spennende uke på gang

 

Denne uken så er vi mellom avslutning for februar og starten på mars i samme uke. Dette gleder meg veldig til å sette i gang nå en ny måned jeg har mye som skal regnes ut i hensyn til bedriften min etter å ha jobbet disse to måneder så er det moms som skal meldes inn . Det er rart hvor fort tiden vår går egentlig dette med tid er jo spesielt egentlig vi går inn i en ny epoke her som jeg gleder meg veldig til lysere tider her. Da skal jeg virkelig nyte livet mer også gleder jeg meg veldig til å se hvordan denne uken egentlig blir i kontrast med uka som gikk. Det er alltid spannede å utvikle sette i system eller bare lage seg litt mål, dette for kle visningen har jeg ikke nå definert mål enda. Jeg må bli litt mer kjent med klærne så ja dette er en myk start. Det å lære seg noe nytt krever mye av en , jeg merka det godt i går kveld at jeg var meget sliten etter en lang dag med masse jobb. Ene delen via veileder jobben å i neste ende kle salget . Det tar litt på å være slik jeg er men du verden det var hyggelig. Det å invitere uten forventninger så ser jeg at de liker det de ser alle sammen som kom i går. Det er nydelig å se å artig . Det jeg jobber med i alle mine 6 jobber så elsker jeg det jeg gjør i disse jobbenes mine. Trivsel er på høyt nivå å jeg merker så godt at jeg har det som trengs til å oppnå mer. Det er ikke så mye som egentlig skal til for å lykkes med alt å jeg er så takknemlig for alt jeg opplever for tiden . Ydmyk også stolt . Når vi ser tydeligere at vi er så nære målene som vi er i at jeg må være solt over mine prestasjoner . Det er ikke alltid like lett å vinne over enten frykt eller å vinne over angst, det som er det vi alle må gjøre for å klare en forandring er å starte med det i dag. At vi gjør en endring , trenger ikke på død og liv å være alt i dag, men for å få endringer må vi gjøre en endring selv. Det er så klart som amen i kirken . Jeg merker dette med å bygge opp en ny plattform for en kanal ut til folket så er jeg mer klar enn  jeg først så for meg men dette blir en del av meg som jeg kan identifisere meg med , klærne , jobben , butikken min er meg også veileder jobbene min er meg , jeg er så klar med absolutt alt nå kunne ikke være mer takknemlig for hva livet gir meg nå av livsglede takknemlig .

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

Motivasjon er å hjelpe å se andre lykkes ❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan går det med deg i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det i dag, jeg nyter formiddagen med å planlegge mer jobb med kle salget med hvordan jeg skal bestemme meg for fremover. Dette er spennende å gå inn i et farvann der en ikke helt vet hvordan ting blir møtt med verden men jeg ser nå tydelig at klærne jeg skal selge er kvalitet. Det å skal gå å promotere disse klærne gleder meg veldig. Dette fordi de er bærekraftig , de er rene de er skapt av bra kvalitet men også det er ikke barn som har vært med på å produsert det ferdige produktet som ble en nydelig kolleksjon . Kvalitet er noe jeg setter mye mer pris på en klær som ikke har det i det hele tatt. Det gir meg mer en å kjøpe meg noe som ikke har samme figuren i etterkant. Med årene har jeg blitt mye mer bevist på hva jeg spiser også hva jeg tar på meg. Det å tenke over hvor det vi kjøper kommer i fra er også blitt mer viktig. Kaffen jeg drikker i dag kommer i fra Crema kaffe brenneri , som jeg tar inn mye spennende produkter i fra, kaffen er meget god, som sagt rene gode smaker. Som anbefales virkelig. Jeg har i butikken min bare gode produkter som jeg er stolt over. Dette blir en spennende reise merker jeg fremover. Da jeg nå har 6 ulike ben også stå på i bedriften min jeg er ikke nå bare avhenting av Gruen Massasje, jeg har en voksende kanal der jeg hjelper / veileder kunder på rett kurs i livet sitt. Dette ser jeg stor vekst på nå dette er en vei der jeg har mye også gjøre daglig . Jeg har daglig mange samtaler med veileder kunder som trenger tips og råd eller bare er ensom . Tenk at det er mange som er ensom i denne tiden der vi liksom skal være så sosiale også så inkluderende , dette er en fasade som kommer tydeligere frem i mine jobber at mange av kunder jeg har sliter psykisk og mentalt , dette har vært et økende problem under pandemien som jeg ser dette. Nå da vi ser priser og den dårlige utviklingen nå med at mange kommer dårlig ut økonomisk fordi de ikke klarer å betjene lån og klarer ikke å betjene hus og andre utgifter så forteller jo dette i grove trekk, at denne gruppen også snart blir mine kunder i veileder jobben , hvorfor blir de det? Jo det skal jeg enkelt forklare deg , de blir dette fordi de har ingen andre å snakke med om det som tygner dem også hvordan de sliter. Selvfølelsen også skam er det de må ha hjelp til som oftest også få opp selvtilliten at det er håp for å klare å komme ut av dette problemet. Det å være den som lykkes med å hjelpe de er nydelig følelse. Flere som jeg har fast oppdrag på , som jeg merker er på rett sted også bare trenger den oppfølgningen med samtaler der jeg løfter de opp også motiverer de med å gi dem ros og gode tilbakemeldinger . Skal vi lykkes må vi være i god jord som gir oss vekst , ingen som klarer å vokse i negative ord , det blir ikke bra ut av det.

Denne perioden har jeg

 

Jeg har bestemt meg for å se verden også ting rundt meg med nytt syn der jeg kan være med til å kunne påvirke andre på en god måte. Det å se at mange ikke har det godt gjør meg egentlig vondt. Det så jeg tydelig i en av våre lokale aviser at vi har uteliggere i Rana eller de som ikke har det så bra, dette ønsker jeg å kunne gjøre noe med . Dette med å kunne starte en spleis for å samle inn penger for å hjelpe de hadde for meg vært meget nydelig. Det er trist å se at de som sliter ikke får hjelp eller at de ikke har nok pga av andre ting. Det å hjelpe hadde vært nydelig skal se litt fremover hvordan jeg kan sette i gang dette for mitt hjerte er alltid for andre mennesker. Jeg ønsker en debatt på å få til en mulighet for at de som ikke har det bra at det kan åpne opp for et bedre tilbud for dem . Jeg tror nok det er flere som har det dårlig her i rana enn det som har kommet frem . Dette tror jeg vi felles kan være med på rette opp i ved å bare ta å dele med våre goder så kan vi lett hjelpe også klare å få samlet inn penger slik at de som er på rangstigen kan få hjelp til en bedre start. Dette skal jeg få til å håper jeg får mange med meg i denne delen .

Kjærlig Hilsen

Elin – Weronika

Tenk jeg klarte det virkelig denne gangen 🙌👌💕

  • Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan går det med deg ?

Bra håper jeg at du jar det i dag, tenk vi er på enden nå denne weekend også ? dette er helt sykt hvor fort dagene går egentlig . Det er helt sykt må jeg si vi er snart ferdig med denne mnd som har vært veldig spennende også utfordrende på en god måte. Jeg har lært meg mye også utviklet meg mer enn jeg hadde trodd på denne perioden. Dette ser jeg nå tydeligere at jeg klarer mer også se for meg hva jeg skal oppnå. Stole mer på min intuisjon også får jeg bekreftelse over alt på hva jeg sier stemmer. Denne perioden så skal jeg starte i gang med kle salget med å ha visninger, i dag blir mine første visning noe jeg gleder meg til –  Det blir en start også alt vi gjør om det er få som kommer eller mange som kommer , tenk stort uansett. Det gjør til at en gleder seg også har mer interesse for det jeg gjør for de som kommer. Det blir uansett veldig spennende også nydelig stund sammen med de. Jeg skulle egentlig sove litt lengre i dag men det var en av mine barn som ringet å lurte på om jeg var våken . Dette er hyggelig å bli vekket av dem , de vet jeg at jeg er mer oppe enn jeg er i sengen for å slappe av så klart de vet aldri helt hvordan min døgn rytme er. Det er forså vidt helt ok .

 

Hva har jeg egentlig fått ut av denne weekend ?

Jeg er så takknemlig for hva jeg egentlig har klart å fått utrette denne weekend her det er ikke alltid en sete alt for seg men jeg merker jeg har dette genet i meg med å lykkes nå mer med mine ambisjoner også mine mål. Det er så mye lettere da jeg ser at ting er på en lettelse for meg jeg er så skinnsykt takknemlig fordi jeg har dette genet der jeg aldri gir opp noen utfordringer eller ser på noe som jeg gjør som vanskelig . Det er lett uansett nå om det er 100 tusen i utgifter nå eller andre ting som er tøft så har det vært en nøtt jeg har lykkes med takknemlig for alt . Jeg ønsker ikke nå egentlig å ha det like tøft som jeg har hatt det. Det har vært for røft egentlig fordi jeg merker at nå trenger kroppen min litt ro å det er ikke rart. Da jeg har vært i beredskap hele tiden 24/7 så er min kropp nå heldigvis klar for litt roligere dager å det fortjener jeg egentlig mer av enn å ha et tempo som bare er et jag. Det i går å være sjåfør for det ene barnet mitt helt til ungen min var trygt hjemme etter fest så er jeg så takknemlig fordi jeg har vært der for barnet mitt. Bidratt også gitt venner også min tid. Dem satt så pris på meg at jeg ble litt satt ut hvor jeg fikk en tilbake meling som jeg ikke hadde forventet i går. At jeg var viktig for de. Det å ha formet de også å tatt vare på dem opp igjennom årene er jo noe som setter spor i de også spor i meg også via de. Det er noe jeg har med meg livet ut.

 

Jeg har aldri klart å slappe av helt før nå

Ene barnet mitt var på tur hjem i fra en lang etappe med å hente hjem en del biler i natt noe som jeg før ikke hadde klart å ro meg ned også legge meg å sove uten å våkne opp vært 15 min også ringe å høre hvordan det går.. jeg klarte å stole på min intuisjon i natt , jeg hadde en god feeling på at denne turen skulle gå utmerket fint , før jeg la meg så måtte jeg gå inn i intuisjonen for å se om det virkelig gikk bra, jeg fikk positivt rundt dette så jeg stolte på dette . Det å stole på intuisjonen er noe vi skal gjøre så er det mye lettere egentlig. Da det er våre barn eller andre vi er glad i er vi ikke alltid like lett til å snu til fornuften dessverre. Det ble så mye bedre for meg å jeg trur det var mye bedre for mitt barn uten at jeg skulle mase uavbrutt på turen hit . Det er så fint at turen deres gikk utmerket også at jeg også hadde roen å gleder meg bare på neste utfordring der jeg må gjøre litt av det samme. Vi utfordres hele tiden å vi bør ta de når dem kommer i tur og orden.

 

Spennende og utfordrende

 

Jeg ser nå at hva som oppriktig bor i meg det å se uten i fra at jeg tåler absolutt alt av ytre påkjenninger. Jeg har hatt det utrolig tøft både fysisk og psykisk alle disse 3 årene som har vært beintøffe . Det er ikke mulig for , meg å forklare med ord hvordan der er å ikke ha penger til mat som er en elementer viktig kilde for å kunne ha utvikling også en annen viktig ting uten mat så dør vi . Det er å være helt nederst på rangstigen å ikke kunne nyte livet sammen med de du er glad i . Dette å kunne invitere mine barn nå i dag er en sann glede , der jeg ser at jeg ikke er alene men har penger også har klart å fått til det jeg presterer til å bli bra. Jeg ser utviklingen på en måte hvordan innholdet i kjøleskapet er . Det betyr nå at jeg har et mye mer velfylt kjøleskap nå enn tidligere . Det er tøft å være bakom men det er ingen som skjønner det egentlig om vi ikke har vært der selv. Selv om mange kan si slik som dette du har ikke prøvd å levd mitt liv. Det er så uinteressants hvordan andre har det når du selv ligger nede for telling . Det er uinteressant hvordan andre har det når vi har kun en ting som er viktig for utviklingen er å jobbe å stå oppreist . Da invitere alle kidsa på middag å hadde bestemt meg for å lage en 7 retter, så tok jeg utgangspunkt av et redusert magert kjøleskap som det var ikke mat igjen . Jeg delte alt jeg hadde igjen å jeg hadde ikke penger til å kjøpe meg mer mat. Dette prosjektet høres rart ut men alltid så er det noen som spør hvorfor har du ikke det til den retten , jeg vil ha det til det. Da maten var ferdig å de hadde spist seg gode å mette så fortalte jeg de alle at mitt mål med denne middagen var å ta utgangspunkt i hva jeg har i kjøleskapet uten å klage. Jeg sa ikke til mine barn at nå har ikke mamma mer mat på mange dager. Jeg ønsket å lære dem at de kan lage delikatesse ut av ingen ting å igjen dere må slutte med å klage på absolutt alt. Det tror jeg syknet inn jeg merket en annen tone etterpå.  Er det for mye klaging eller at noen hele tiden må klage på noe alltid så må de endre på seg selv aller først . Dette er viktig å slutte med for mye negativt bidrar til elendige holdninger også blir kroppen din syk av det. Du tilfører deg hele tiden negativ energi så klag ikke på at du er syk om du har får negativ måte å være på .  Det vokser ikke i en negativ jord, dette må vi også fokuser på. Derfor er jeg alltid positiv selv om jeg ikke alltid har det like bra så merker jeg at når jeg er positiv så har jeg mye mer selvtillit også har jeg mye bedre energi i møte med andre. Dette er verd å endre om du er den som er litt for mye negativ .

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

Dette er luksus for meg

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i dag ?

Jeg har det utrolig godt jeg nyter weekend med å sove litt lenger enn i hverdagen , bare noen få timer mer gjør for meg underverker. Dette er luksus for meg . Bare å få planlegge tiden min selv også ta meg litt mer tid for hva jeg selv ønsker å gjøre det gir meg veldig mye tilbake . Dette gir meg en stor løft i min hverdag med ta helgene som en god vitamin innsprøytning der jeg ladder opp med gode ting som jeg gleder meg hele tiden på. Jeg har fått jobbet mye i dag med veileder samtaler noe jeg setter stor pris på. Dette er blitt en jobb som jeg oppriktig nyter også gleder meg enormt til alle som jeg kan også lykkes med å få til å hjelpe . Noen blir faste kunder hele tiden , siden jeg får de hele tiden på rett retning. Dette forteller meg at jeg har en spesiell verdi for å hjelpe andre å dette trives jeg veldig godt med. Nettopp nå ferdig med en veileder samtale som varte i 1, 30 min dette gir meg veldig mye også ser jeg tydelig at jeg klarer å bygge opp min egen kanal mer og mer. DETTE med å sende ut rett signal for verden at jeg skal klare mine mål er mer viktig for meg nå enn at jeg skal fokusere på dette jeg enda ikke har mottatt en møter bare da selv på hindringer om vi ikke har livet vårt i mer balanse – mellom hvordan vi lever eller hva vi setter ut på agendaen . Dagen blir til mens vi går jeg er så takknemlig for livet mitt .

 

Spennende tider på gang

 

Jeg føler livet mitt er mer på plass egentlig jeg er en sjerl som er rar for mange også spesiell for noen , jeg ser nå mer tydelig at jeg er så rettferdig også er jeg tilstede for ikke bare meg selv , men jeg tror jeg nå har funnet meg selv mer på veien enn jeg hadde trodd var mulig. Jeg føler meg så i rett balanse mellom alt å dette er nydelig . Jeg har så mye på gang her hjemme butikken min også huset i sin helhet som jeg ønsker å oppgradere mellom alt her. Dette kommer til å bli mitt år der jeg skal virkelig vise verden at dette med å stå på som jeg har gjort det gir resultater. Her om dagen  hadde jeg en hyggelig samtale med en venninne som sa til meg jeg ser opp til deg fordi du står slik på å alt du lykkes med. DETTE varmer meg veldig at jeg fikk høre disse ordenene mens jeg enda er her i livet. Dette med å si til hverandre gode ord også ta oss tid gir meg mer enn jeg faktisk forstår. I går hadde jeg hyggelig stund sammen med kidsa det gir meg faktisk stor glede for jeg gleder meg så til vi sammen skal feire hva jeg har klart å lykkes med. Dette med å endre negative tall til noe positivt som jeg har gjort til nå er noe jeg setter stor pris på. Jeg ser jo nå så tydelig at jeg klarer absolutt alt jeg setter opp på min agenda. Hva gjør jeg for å klare dette tenker du sikkert ? Jeg er takknemlig for akkurat det jeg har i dag. Jeg lever i en god energi , jeg har ikke kontakt med de som er negative. Jeg må hele tiden være i god energi for å klare vekst . Det er dette som er nøkkelen for suksess for meg . Jeg gleder meg faktisk på livet mitt. Det skal bli mye bedre også alt jeg vil ha skal jeg klare å få realiserte dette betyr at jeg tiltrekker meg mer ved å endre mitt trekk punkt. Dette med å rydde bort negative ting også redusere stress som jeg har hatt . Bidrar til min helse er mye bedre. Jeg har hatt så  mye press på meg at jeg tro det har redusert meg kraftig . Altså det bryter ned mine krefter også var jo så å si 100 % utbrent igjen like før jul igjen .. nå er jeg mye bedre å livskvalitet med å ta vare på meg , ved å tillate meg å ha fri . Det har jeg til nå vært mye flinkere til .Dette med å ha klart å redusere negative tall for mine utgifter har bidratt til at jeg kjenner trua på meg selv. Nå ser jeg tydelig at kroppen min har fått litt mer kjøtt på seg. Jeg var så avmagret en periode at jeg så syk ut . Dette var et resultat av å ikke ha penger til mat… som bidro til at jeg sultet meg nesten i hjel  tenk jeg lykkes ikke med å ta livet av meg ..hva er det egentlig som klarer å knekke meg ? Jeg har blitt så men sterkere i denne krisen å det som ikke dreper deg det gjør deg mye sterkere . Det gir meg nå fremover mer motivasjon for å stå på å kan dele nå fremover med mine goder som kommer min vei med andre. Dette ser jeg virkelig frem i mot må jeg si at jeg kan klare å realiser reisen sammen med mine barn i sommer en gang det blir stas.

Kvalitetstid her hjemme

Jeg elsker å lage litt mat her hjemme som er godt også det jeg merker gir meg veldig tilbake. Det å ta utgangspunktet  i fra det jeg har  i kjøleskapet så i dag ble det å lage en suppe her det er nydelig med å bruke litt rotgrønnsaker med å sette prikken over ien med litt godt krydder. Det er ikke så mye som skal til . Før at jeg nyter livet , jeg er ikke materialistisk selv om jeg vet at mange mener dette, siden jeg har bmw x3 eller at jeg fokuserer på å nå høye mål her i livet. Det jeg fokuser på er hva du kan gi meg av livsglede , å hva jeg kan gi deg . Dette med å fokuser på eiendeler det betyr ingen ting for meg egentlig det som betyr noe er at jeg får betalt mine fakturaer også har mat i kjøleskapet . Det er det viktigste . Noe annet betyr egentlig ikke noe. Så kan du si men du har dyre vaner. Jeg sier tilbake jeg kjøper kun det jeg har lyst på. Da jeg var gift så sa jeg at jeg har tjent disse pengene selv også må jeg unne meg litt. Da jeg kjøpte det jeg ønsket meg . I dag så ser jeg i huset mitt hva kan jeg egentlig kaste ut eller selge. Litt endring i mitt Sind også mål men det er dette med oss i livet , men å fornye meg litt mer er noe jeg kommer til å gjøre mer , jeg har startet opp med kle salg også her skal jeg investere for meg selv . Jeg har nesten ingen klær som passer meg mer siden jeg har krympet så blir stas å bytte garderobe i løpet av dette året . Gleder meg veldig til det.  Nyt dagen din så snakkes vi nå skal jeg nyte en god kaffe også litt tv mellom alt her mens suppen blir klar på kjøkkenet også er det å ha ro rundt meg nydelig .

 

Kjærlig hilsen

 

Elin – Weronika

 

Hvordan klarer du dette virkelig ?

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan går det med deg i dag ?

Jeg har det utrolig kjekt må jeg si, nettopp ferdig med en Veileder samtale også fikk jeg mer å gjøre i Massasjen så ja må si jeg er takknemlig , i dag igjen fikk jeg en gave i fra en kunde som er fast på massasje, som ga meg litt vin , noe jeg setter stor pris på. Det er utrolig hyggelig også motta en gave uten å være klar over det i forkant. DETTE er andre gang nå på kort tid jeg får litt gaver i fra fornøyde kunder, veldig hyggelig også være den heldige med å få litt . Det gledes virkelig til weekend med andre ord, jeg ser så frem mot å få slappe av litt mellom å ikke minst gjøre noe litt annet en bare å være . Det å se at jeg har lyktes med å redusere 100 tusen til null er meget takknemlig , dette har jeg selv klart å jeg må si jeg er så sykt  fordi jeg takknemlig ser nå tydelig konturen i fra at jeg er så på rett vei her i livet mitt at jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si dette. Det er bare nydelig egentlig jeg er klar for å kunne ta meg en fri dag da jeg har fått ting i system . Da men jeg nyter nå dette med å se at jeg er så mye mer i mål med mine gjøremål at jeg har egentlig ikke ord. Når man har strebet slik jeg har gjort så blir dette med å se at yes jeg klarte det litt surrealistisk for kroppen min er hele tiden i beredskap jeg klarer ikke enda å ta meg fri . DETTE er jo fordi jeg ikke ønsker meg tilbake der jeg var med dårlig økonomi. Da merker en godt at ting blir dårlig dessverre. Nå nå jeg nyte virkelig fremtiden min mellom alt her . Ungene de skal få belønning jeg hadde ikke råd da de tok fagprøven kidsa å gi dem noe men de vet at de får . Jeg har ikke hatt råd egentlig til å kjøpt meg mat jeg har tatt meg råd, jeg er nære målet mitt å jeg er så takknemlig også stolt over meg selv. Dette klarte jeg jaggu meg uten hjelp i fra noen andre enn kun mine barn , som hele veien har støttete meg også hjulpet meg . Uten de hadde ikke dette gått , de er min klippe så jeg gleder meg stort til å planlegge turen sammen med dem . Der vi skal feire deres fagbrev også bursdager som jeg ikke har hatt råd til å gi de. Av betydning, jeg lever nå å jeg har kun kontakt med mine barn å de vil alltid være mitt alt. Derfor er de livet mitt også bare dette med å vise de alle tre på ulike grunnlag at jeg er uendelig glad i dem er noe jeg virkelig setter stor pris på.

 

Hvordan klarer du dette virkelig ?

 

Jeg har bestemt meg for å ikke være den karakteren som er den som gir opp først . Jeg er en kjemper for min og andre sin rettferdighet, jeg vil at alle rundt meg skal ha det godt.. jeg tåler ikke å se smerter rundt mine barn eller andre mennesker det gjør meg oppgitt at jeg har ikke ord. Ja hvordan klarer du å motivere deg ? Jeg gjør dette med å være takknemlig , jeg er kun i positiv energi, selv om jeg også møter motstand så er jeg aldri der over tid. Jeg klarer aldri å se det negative hele tiden dette må vekk. Dette med at jeg har lyktes med å redusere negative tall gjør jeg med at jeg er motivert for å lykkes med mine jobber. Jeg har som sagt enda ikke tatt en eneste fridag, noe som jeg er veldig stolt over å ha klart denne delen . Jeg hadde fri en dag i 2021 , men husker ikke akkurat i dag når dette var.. jeg husker ikke hva fri egentlig er . Det er vel slik at de som blir stått i bås som har levd et liv under makt misbruk de j\husker ikke livet hvordan det var da de hadde det bra ? jeg føler dette på samme måte bare at jeg er sykt takknemlig fordi jeg klarte denne kampen. Takknemlig fordi jeg tok den samtalen med eks sjefen til ene barnet mitt , i kjærlighet . Dette kunne lett ha bitt verre for han men også verre for mitt barn i etterkant. Jeg valgte å si det med en nydelig tone å jeg opplevde at han ikke hadde det så veldig ok i samtalen , men jeg var like blid til tross for hvordan mitt barn hadde blitt behandlet. Dette forteller i grove trekk at vi kan endre noe negativt med å gi kjærlighet til energien , det ordner seg alltid for oss som vi fremover også ha suksess , derfor være i gode energier, gi andre en samtale eller tid. DETTE er virkelig , dine ord kan være avgjørende for den du snakker med. Det å ikke vite hvordan jeg eller andre tar det så er det ok også stille spørsmål for hva mente du egentlig her ? i stede for å være konstant konflikt sky også ikke være tilstede i livet . Jeg har et bredere glis i dag rundt kjeften min, jeg klarte å nå mer i dag en i går. Jeg har virkelig betalt 100 tusen ferdig snakka , nå har jeg lov til å juble , nå er det bare resten igjen med det er små penger i forhold til denne kampen her. Jeg vet hva som bor i meg å jeg skal videre stå på som den stå på damen jeg er. Jeg ønsker dæ en nydelig weekend nå skal jeg nyte litt her med tv også bare reflekter over jeg klarte dette jeg er rå egentlig .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

I dag gjorde jeg noe jeg trodde jeg ikke kunne klare

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i dag ?

Jeg sto opp i grunn veldig tidlig i dag, noe som jeg liker meget godt  dette med å få dagen med seg er egentlig veldig bra. Det å starte dagen med god energi er også noe jeg foretrekker uansett hvordan går dagen var . Det hjelper meg veldig med å finne motivasjon i god energi også se resultater i etterkant av hva vi legger i alt vi gjør. Det som er spennende er at de som hele tiden er negative har faktisk vanskeligere for å nå sine mål eller de når de aldri . Enn de som er positive også er takknemlig for hvordan de har det akkurat nå. Jeg er så takknemlig for at det er weekend nå å jeg skal virkelig nyte denne weekend kjempe bra, det å ikke planlegge for meget er også noe som en må tenke litt over. DETTE fordi vi sender ut en negativ energi ved å være i denne boblen som er negativ . DETTE må en endre på om vi ønsker å være i balanse mellom alt her. Jeg ser da jeg hadde enorme mengder med stress i meg hvor tøft jeg hadde det . Det gjør egentlig bare negativt med kroppen vår også helsen ikke minst. Det samme er om vi er bare negativ også har negative tanker så blir det forplantet i kroppen vår på en negativ måte. Drama og krangling er noe jeg ikke kan være en del av derfor trekker jeg meg alltid unna disse selv om jeg lett kunne ha vunnet mange med å bevise hvor tøff jeg er osv. DETTE er ikke ønskelig .

 

I dag så gjorde jeg noe jeg ikke hadde trodd jeg kunne klare

 

Jeg tok en sak med en person som jeg ikke liker hvordan denne karakteren har fremstått også hva denne personen har overført til en annen hypotetisk . Da jeg eller du ser at en annen , som vi har sammen med oss enten via jobb eller via privat eller er i familie , da vi ser på det nonverbale kropps språket at her er det misnøye men ingen sier noe. Da bør en ta en prat om hva er det egentlig som ligger bak denne misnøyen . Som mamma for 3 barn , har jeg alltid fulgt opp via det ene arnaen til den andre vært egentlig mamma for de jeg ikke er mamma for , siden jeg alltid har hatt hjerte for andre så hvorfor ikke 3 eller 5 ekstra å gi omsorg for . I dag var det en av mine egne barn , som ikke jeg mener fikk rett behandling, å det å se dette i fra en mammas øyne er viktig at en tar å får andre mer påpasselig at dette ikke skjer over for andre. Jeg er kjent for å være SATAN så streng da jeg tar en telefon , men i dag fant jeg ut jeg bør ta en annen taktikk. Være vennlig å snakke med denne personen med vennlighet, jeg gjorde dette faktisk i kjærlighet, noe som mitt barn også hadde vært over for denne karakteren , men selv ikke fikk en god behandling . DET å må spørre om den jeg snakker med er der , siden det ble så stille så sa karakteren han lyttet . Det var fint gjentok jeg bare. DET å få fortelle dette med kjærlighet , tro jeg sidde mer enn om jeg hadde hylt også skreket hva jeg ment om denne karakteren . DET å flette inn hva budskapet er også hva jeg mener som burde ha vært gjort andelenes, så bør alltid en sjef være såpass ansvarlig at de ser sine ansatte også tar dem på alvor , jeg tro denne personen aldri noen gang gjør dette igjen , jeg avsluttet samtalen med vennlighet , takket for tiden også ønsket personen en nydelig helg, men jeg informerte at jeg heretter ikke kan fremsnakke bedriften fordi dette de har gjort overfor mitt kjøtt og blod er begredelig , jeg har fremsnakket denne bedriften hele tiden , men jeg kan ikke gjøre dette før jeg ser at noe positivt kommer på banen igjen . Det å legge på røret i kjærlighet, å merke at den jeg snakket med faktisk ble så smekket på kjeften og ræva samtidig var en  nydelig følelse . Det håper jeg nå kunne bli en god lærepenge at ingen andre opplever dette en gang til , ikke en gang et fagbrev med meget godt bestått var viktig for denne bedriften å formidle til verden , jeg må si som mamma så blir jeg virkelig lei meg da en ser slik skjer men jeg vil ikke at andre som tar fagbrev skal oppleve dette. Så derfor ble denne samtalen viktig å ta, da barnet mitt enda sa i går jeg fikk ikke en gang blomster eller kake etter fagprøven …. da er det noe som er sårt da du har vært dyktig dedikert hele veien opp igjennom fag tiden å over gjennomsnittet dyktig. Mitt barn teker alltid på alle andre, inkludert denne sjefen her da de skulle på en fest , så måtte si dette at det var mitt barn som ikke ville du skulle belastes for å måtte ta taxi derfor jeg ordet mamma som sjåfør. Det å kjenne på at en angret på at en strakk ut hånden for de som ikke kunne gi en hån ut tilbake er trist , det å se at de så faktisk at de var noe også ikke en gang å ikke orket å gi noe igjen så er det rart at de kan ha slike stillinger, da en skal vise omtanke og være et medmenneske , konklusjonen her er at alle passer ikke til å ha lærlinger, å enkelte passer ikke til å være sjefer , mulig dette som skulle til for å få endret en negativ situasjon. Jeg er takknemlig fordi jeg tok denne samtalen på kjærlighet , å snakket rolig også var trygg i meg selv. Det å gjøre dette med omtanke for den som har begått feil viser jo mer at jeg har respekt for mennesker . DET kommer alltid noe godt i noe som ikke er bra, mitt barn er i dag i en , mye bedre jobb takknemlig for dette.

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

Livet mett blir 1000 milliarder ganger bedre ved å hjelpe andre = dedikert perfeksjonist

Hei Kjære lesere ❤️❤️

 

Hvordan står det til hos dæ i dag ?

Til tross for at jeg fikk denne av bestillingen så herregud jeg har jobbet mye i dag , vi snakker timer i telefonen med å lytte også gi råd, å bare få de til å få en bedre livskvalitet . Livet mett blir 1000 milliarder ganger bedre med å hjelpe andre mennesker med det de sår i . Dette med å opprette min egen kanal var genialt, hvorfor være dum å naiv da en kan være smart også kreativ . Jeg kan virke som jeg ikke lytter eller følger med . Det er akkurat da æ på mitt dypeste. Selv om æ ikke har læst bibelen att og frem og i mente , så e jeg en meget stødig dame for det. Bibelen ble for meg en bok som ble uoverkommelig , å jeg vet ikke det står sikkert  mye bra der, å jeg er jo meget åndelig så jeg har min tru men jeg tenker at den skal jeg ikke praktisere på deg eller noen andre. Nå i dag stråler jeg i grunn i fra topp til tå. Jeg har lykkes med nok en milepelen i absolutt alt jeg holder på med. Takknemlig fordi jeg klarer å nå mine mål . Det å drive med din egen bedrift er en påkjenning på godt og vondt. Det jeg nå merker at jeg klarer å slappe av også ser jeg nå at 100 tusen i minus er nærmere null nå… ikke mye igjen herregud jeg er dyktig har egentlig ikke ord. Jeg har egentlig ikke klart helt å gi slipp på det som har bidratt til denne utgifts posten men herregud nå ser jeg at jeg kan slappe fint av med å klare dette så fint- Jeg ser nå at jeg har nå kommet i mål med mer en jeg kunne tenke at var realistiske . Dette gir meg nå en skinnsykt styrke også god livskvalitet jeg er over den verste kampen .

 

Hvordan feirer vi at

1oo tusen er blitt til nesten 0 ? jeg tenker at jeg skal virkelig glede meg mer over hva som bor i meg . For herregud jeg er satan så dyktig både som selger også veileder , for da folk ringer meg for å få hjelp da igjen og igjen , å gir meg denne tilbakemeldingen på at jeg redder de i fra å gå til grunne. Da er jeg på rett hylle. Jeg merker at jeg er høy på energi nå er så takknemlig hadde det vært innafor å ha et seiers brøl snart ? Jeg smiler i fra øre til øre nå , herregud jeg er så lykkelig akkurat like lykkelig som om æ hadde vunnet millioner, føles akkurat slik. DET som du gjør selv også skaper seg , vokser mamma sa alltid det du får lett drar fort , det du jobber for beholder du. Dette er ord jeg har tatt til meg . I min dedikerte foreldre løse verden . Jeg ser nå mer av det jeg ønsker inn i denne verden å takknemlig for alt jeg opplever . Livet gir oss alle mye av alt svingninger også normale dager, alt er normalt. Det som er et drømme liv for meg trenger ikke å være ditt drømme liv. Det er å definere hva er dine mål hva ønsker du å ha i ditt liv . DETTE er ditt drømme liv som du setter i system for vekst . DET gir oss en pekepinn på hva må jeg jobbe med for å opprettholde meg her jeg er i dag.

 

Nå er det litt feiring her

Rus for meg er å lykkes med mine planer og mål, jeg har i år kun inntatt en øl i år å i fjor så ble det ikke noe . Dette er helt innenfor for meg , å feire når jeg når mål er å dele mine gleder med andre, se et hyggelig program eller be med ut mine barn . Det gir meg enda mer tilbake. Det jeg ser tydelige nå er at jeg klarer det umulige da jeg bestemmer meg for mine mål for fremtiden . Det er bare å se hva en må gjennomføre så er det bare å sette i gang. Jeg er klar for flere mål fremover å vet jeg kommer til å lykkes med det. DET er bare å sette i gang å våge. Da er du allerede i gang med målet ditt. Anbefales virkelig også gjøre det du er rå på å finner du ikke motivasjon så må du tenke hva er det jeg liker også gjøre, ta utgangspunktet  i deg selv. Nå skal jeg nyte livet her å se litt tv etter mange timer med masse jobb. Vi snakkes .

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika