Bokprosjektet ❤

Hei 😘

Yes endelig fikk jeg god skrive kløe på bokprosjektet mitt.

Har fått kommet godt i gang, den følelsen av å skrive om denne skjebnen mamma lidd under.  Er også veldig spesielt.

Det er faktisk min barndom jeg også referer til . Det livet jeg måtte leve pga 3 mektige damer gjore det overgrepet på mamma.

Ofte så lurer jeg på hvordan livet hadde vært om alt hadde vært normalt.

At mamma hadde fått beholdt barnet, og vi alle hadde vokst opp sammen.
Litt merkelig å tenk på i dag, men en gjør deg jo selvfølgelig litt tanker om det .

Kunne selvføl ha kommet lengre i bokprosjektet, men det skal være gøy å holde på . Så er det gøy å skape dette mellom jobb og fritid.

Det tar også litt tid å erindre og en må kontakte flere mennesker som mamma var mye med.

Dette for å reflektere over mitt syn og deres syn på saken.

Greit å prate med de som også sto henne nære .

Ringte nettopp han mamma bodde sammen med på Fauske. Dessverre tok han ikke telefonen…hadde vært kult å fått pratet med han.

Bare å håpe at en kan få kontakt.

Har ikke pratet med han siden jeg var 13 år så er en del år siden  nå.

Nå blir det en pause i fra skrivingen , skap deg en nydelig dag 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Vi fortjene alle å lykkes ❤

Hei 😘

En nydelig arbeidsdag e over, godt å være på jobb sammen med flotte folk.

Det gjør så mye med en at en trives sammen å pasientene ha i tillegg savnet meg .  Digg å ha gode relasjoner mellom kollegaer og beboerne .

Tross alt er vi mye på jobb i forhold til tiden vi bruker på masse annet . Derfor betyr det så mye at en både trives og gled deg.

Dagene de går fortere enn vi klare å tenk, føle at jeg kom hjem nettopp i fra USA ….men faktisk så har jeg vært hjemme i snart 3 uke…. surralistisk i grunn. Tiden vi fyller dagene med er også med på å påvirke oss i våre handlinger og våre gjøre mål .

Må si at dagene de har vært fine å fått fylt de med gode situasjoner som både har løftet meg opp . Å bidratt til at jeg også har kjent på en indre lykke å glede . Som jeg skjelden har følt på før .

Vi fortjener alle å kan lykkes å ha det godt her i livet.  Derfor må vi også bidra til at de som står oss nære får en forståelse at de både er ønsket og ikke minst verdsatt.

Ofte kan enkle ting føles vanskelig, det å vise takknemlighet og kjærlighet til mennesker vi bryr oss om. Hvorfor er så enkle grep vanskelig? Vi er ofte snar å se våre egene meninger og behov fremfor å se på andre sine behov og meninger .

Vi kan lett gå vår egen vei , uten å snu oss å se oss tilbake .

Ved å ha gode relasjoner mellom mennesker som vi har rundt oss .  Så klarer vi også å luke bort det som er hinder både for utvikling oss i mellom.

Vi har et verktøy som er sterkest å det er hvordan vi er mot andre . Ved å vise raushet og kjærlighet. 
Da er vi i rett balanse oss i mellom.

Da har vi også det best med oss selv, derfor gi mere av din tid til de som trenger deg .
Ofte er det mennesker som ikke utrykker hvordan de vil ha det og kanskje savne noen å ha nære …ikke være redd for å strekk ut en hånd .

Har en slik god energi og gleder meg på fortsettelsen denne uka.  Godt å ha det bra å samtidig gjøre litt mine ting.

En jobbet mye i perioder, å usa reisene har vært hoved prioritet dette året .
Hadde mine barn fått bestemt, hadde vi dratt til USA i neste uke….litt surralistisk…men litt godt at en kunne bremse litt .

Vi lever som sagt her å nu , pluss så trenge vi også å få bidra å gjøre noe annet . Har som sagt jobbet målrettet for at vi skulle lykkes med dette, godt å vite hva en også har bidratt for dem.

Mellomste gullet mitt hadde sett fram til å fylle år i USA, å kunne hygge seg sammen med de nye vennene sine i California.  Men slik blir det ikke , i år vi får heller hylle henne på en vidunderlig måte her hjemme ❤

Det e så rart at i neste uke har jeg en flott 16 åring som har så flotte verdier.
Gled meg enormt til å feire henne 😘

Skap deg en flott dag 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Oi snart helg ❤

Hei 😘

God morgen, ny dag å igjen nye muligheter.

Godt å få dagen med seg, kjenn også at eg gled meg til å kom meg på jobb.

En e heldig å privilegert når en jobb på flere plasser i dag skal jeg på en omsorgsbolig.  Like forandring å godt å kjenn på miljø forandring.

Går dagen med de inntrykk de påvirke en i dag også.  E spennende å se om en blir foretrukket i en ny bransje. 

Jeg søkte for en tid tilbake på en resturang jobb, å i den restauranten så ønsket de å ha veldig unge servitører .

Så regnet med at jeg var i det gammleste laget…da en e tippet over 40 år , da foretrekk de selvfølgelig en ung dame tidlig i 20 årene.

En bruk å si allt til sin tid , føler ikke alderen min er noe hinder i verken jobb eller karriere. Så er nok bare mere moden nå enn da jeg jobbet sist i resturant bransjen.

Skal nyte dagen godt jeg , kjøre ut varer i dag også 👍

Gøy å ha kunder rundt om kring her i Rana, blir penger av der også.

Skap deg en nydelig dag, jeg skal fokusere på takknemlighet.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Ble oppringt av en hyggelig dame ❤

Hei 😘

En nydelig dag e på hell , fått levert varer i dag også.  Vært på café sammen med nydelige venner av meg i fra Meyergården tiden 😘

Godt å kunne bruke formiddagen sammen med flotte folk . Dessverre e det lite vi ser hverandre . Men det er noe vi må bli flinkere til.  En nydelig stund ble det i alle fall for oss alle.

Det å møte på venninner av mamma , og andre flotte folk som en ser på café.  De lurte på hvordan USA turen vår hadde vært.  E koslig at folk vis at de bryr seg oppriktig om en.

Skal si en sett utrolig pris på det ❤

Dagen går unna, fikk kjørt min sønn på jobb  og venninna mi hjem . Så var det bare å svepp seg selv på jobb.

Heldige meg så fikk jeg også et nydelig skift med flotte folk. Godt å kan kjenne på at fridager det bidrar også til at jeg er mere skjerpet.  Også har jeg også større tålmodighet.

For å kunne jobbe med folk må vi også trene opp vår tolmodighet.  Det et kanon viktig, det speiles fort om vi ikke duger eller om vi ikke har det noe kult.

Dagen i dag ble magisk, fikk en telefon, av en hyggelig dame . Ble oppfordret til å søke i en reklame film.
Jeg var akkurat den karakteren de var ute etter .

Spennende tider som står framfor oss nå med alt som skjer rund oss og det flotte en har fått oppleve så langt.

Jeg er oppdratt slik at jeg gleder meg til alt som skjer framover, liker også å hoppe i noe som bidrar til å gjøre noe som e sprøtt …også som sprit opp dagen min.

Kjærlighet og den gode følelsen av å ha det godt bidrar også til at en skinner selv i dag da dagen var så mystisk å trollsk.

Skal ta å få lagt meg på ladding, slik at jeg er godt rustet til en ny flott arbeids dag i morgen.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

FRØKEN STRØKEN har fått laddet opp 😘❤

Hei 😘

Godt å være perfekt oppladet , å kjenn på god energi 😘

Merker godt hva fridager gjør med meg, 😘 e aldeles nydelig å kan gjøre noe helt annet enn det vi gjør på jobb.

Vi trenger dager som vi bare e oss selv , ladde opp og samtidig får lov til å kjenne på savn etter det en e glad i å gjøre.  Vi har behov for å null stille oss . Å kun være i ditt eget element.

Fordi skal vi kun dilte etter andre , å da tru alt alt fungere bra. Så klare vi ikke å savn noe eller vite hva vi egentlig vil .

Godt å bruke fridagen på seg selv og gode venner , nå i dag skal jeg hygge meg med en god venninne.  Skal kos oss å drikk kaffe sammen før jobben kaller på frøken strøken!

En e ikke helt vandt med å ha flere fridager etter hverandre.  Så en må virkelig jobb med deg selv haha….e jo vandt med å være i aktivitet hele tiden. 

Men før hele oss så gjør det godt å ladde opp batteriene sine.  Vi merker ikke selv at vi e på tomgang før vi e det , derfor e det gunstig å gjøre det regelmessig.

Har møtt veggen som det så flott heter 2 ganger i min karriere, derfor har jeg også lært meg mine gode teknikker.  Det å kjenn på energien i kroppen, ta det helt med ro.  Ikke planlegg for mye . Også e det også greit det en ikke får gjort. Være positiv og ha latteren på lur, en dag uten latter er en dag uten mening!

Det vi erfarer og ikke dør av det lær vi også av . Har gjort meg veldig mange gode erfaringer.  Slik at jeg ikke skal gå i fella en gang til….mange som mener en jobbet så alt for meget.  de vet heller ikke hva frøken strøken gjør for og holde seg i rett balanse.

Kan forklare  helt enkelt, når jeg kjenn at jeg trenger hvile ol. Så tar jeg pauser , lager ikke nye avtaler samne dag . Jeg kjenner etter om hvordan både formen og energi nivået mitt er , en kjenner hva en tåler og ikke tåler. Jeg bruker ikke å ta alt ut av det jeg har oppspart.

Jeg bruker kun tid på mennesker som gir meg glede , må ha tilstrekkelig med søvn , lite alkohol , være i positiv miljø, være aktiv i det som bidrar til Glede. Trening  gå turer og være sammen med gode venner som inspirerer meg .

Har kutter ut alt som irriterer meg , folk som bare e negativ, prat stygt om andre , viktig at en velger bort alt som tar energi i fra en. Jeg har flere jobber, dette bidrar også til at jeg får perfekt luft å pause i fra de ulike jobbene.  Like godt å ha variasjon og ikke jobbe i det samme miljøet hele tiden.

Jeg har godt av miljø forandring fordi jeg blir mere skjerpet og samtidig har jeg et større fokus på jobben og pasienten.  Godt at vi ikke alle e like . Men jeg må ha det slik går ofte lei om Jeg skulle ha jobbet bare på en plass. Godt at en ser dette selv fordi en hadde gått kunne å ikke brydd seg selv….som dessverre mange ikke gjør
….men må si jeg e glad jeg tenker før jeg handler.

Nå skal jeg fiks meg litt før jeg skal hente en flott venninne 😘

Skap deg en nydelig dag 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Gjør godt både innvendig og utvendig ❤

Hei 😘

Dagene går unna, nå er vi snart midt i uka, må si uka går unna .

De fridagene jeg har hatt ha vært nydelig, fått brukt tiden rett . Kanskje ikke helt rett med tid til alle en kunne ha tengt å brukt tiden på . Men har uansett fått utnytta tiden godt .

Ofte så tenk vi mest på å skal være for andre, det å gi tid e også noe.  Vi må også være raus med oss selv. Føle virkelig at jeg har vært det.

Fått gjort mye her hjemme, slappet av  å bare laddet opp.  Ikke ofte jeg sitter å gløtt på tven ….å kos meg . Det har jeg fått gjort nå disse dagene.  utrolig godt å nyte stunden ❤

《Skal liksom ingen ting til før en kjenn en e klar til dyst igjen.》

Har fått vært på besøk, hatt besøk og brukt tiden på flotte folk. 😘

《Det å vie tiden til mennesker som betyr noe for oss e godt .》

Ofte så tar en seg ikke god nok tid til de en e glad i . Fikk tatt meg en hyggelig tur til Røssvoll.  Pappa å jeg e som 2 dråper vann ….like glad i å jobb 2 arbeids narkomane …så var ikke så heldig å finne han hjemme …men mi flotte stemor vår det så vi fikk oss en flott Stund sammen 😘

Godt å være sosial og samtidig være i sitt eget selskap . Tror vi har godt av å være litt alene.  Vi løver vi kjenne oss selv…haha må ha egentid å lik å bestem veien videre også selv.
Spesielt når vi vet hvordan vi vil ha det også er vi ikke lett å lure , vi blir som lam når vi får leve det livet som vi er ment til å leve.❤

Er noe det å ikke like å bli styrt å få ting unna selv . Heldigvis har blitt en  ræser på å be om hjelp om en trenger.

Nå skal jeg ladde opp til en ny flott dag, som kommer med glede og  nye utfordringer.

Skap deg en flott kveld 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Før meg er det akkurat som rå kjærlighet!

Hei 😘

Godt å kunne nyte fridagen med jobb i min egen business.  E aldeles strålende å kunne nyte tiden . Fikk meg en hyggelig liten by tur med en tidligere kollega også e koslig å veksle litt ord.

Sjelden en er i byen å ser i butikker å snakk med folk .  Var koslig stund 😘

Skal liksom ikke så mye til før å glede meg, godt at en e enkelt å lett å omstille seg. 

Fridager e godt å nyte både sammen med venner&kjære.  Kjekt å ladde opp batteriene sine å være i sitt eget element.  Vi streber alle etter å lykkes å bli likt . Før meg e det passe å bli godtatt.  Eg må liksom ikke ha bekreftelse på alt , nok at en kjenn på kjemien stem osv….

Vi kjenn så lett på det da vi ikke e ønsket eller e ønska.  Godt å kan ha det rette fokuset å gled deg på framover .

I byen i dag møtte jeg selvfølgelig på flere som undret på hvordan turen til USA har vært . Må bare bekrefte at vi hadde en nydelig tur. Stadig vekk så lærer vi oss nye knep på disse turene våre.

Flere som både beundrer mine barn for deres mot å deres mål og ikke minst de store ambisjonene som de har satt seg .

Det å ha meldt seg inn i teamet i California e stort for ungene.  De har også formet seg mere enn de hadde gjort om de ikke var med. Dette er også med til å påvirke de positivt å dra de mot nye høyder.

Vi har dette året reist på 4 USA turer , målet for ungene e å komme seg på en til tur i år.

Jeg har satt foten litt ned ikke før å ødelegge for mine barn, men for å lære de at skal vi oppnå noe i livet.  Så må vi også peis på å jobb mot målet å sette kursen slik at vi jobber alle mot et felles mål.

Dette har blitt en livsstil for oss, det å åpne året med USA tur så håper jeg vi klarer å avslutte med en USA tur også ….

USA turene våre har påvirket min inntekt med at jeg har økt den med 15 til 20 tusen i snitt kvar mnd i år . Kult å se hva mål i grunn gjør med oss.

Jeg har satt meg store mål i min egen business som jeg ikke streber . Men jobber målrettet for å øke både kundekrets og samtidig jobbe målrettet.  Slik at jeg også får bedre avkastning.  Det som e så kult jeg kan jobbe med dette i fra USA og andre land.  Så må liksom ikke være hjemme i Norge.

Bokprosjekt mitt har også begynt å ta mere form.  Jeg har jobbet med det en del , det å få ting på papiret e godt .

Det å reflektere over livet og reflektere med venner av mamma som også kjente henne godt . E en viktig brikke i bokprosjektet.

Flere som har lurt på om jeg har kommet langt på boka.  Jeg har kommet er godt stykke på vei, har skrevet ca 17 tusen ord.

Så er uansett en god begynnelse. 

Det å ha mål og se på løsninger er for meg viktig. 

Det å skrive blir også det samme som å ha en date med en du e glad i , men kluet her en må være opplagt å samtidig våken å ha lyst å kjenn på den gode energien.

Disse turene har påvirket meg enormt , slik at jeg også har klart å stå på mere i jobb og karriere.  Jeg e en arbeids narkoman.  Å digg når jeg kjenn blodpompa går …å kjenn på adrenalin kikket.

Før meg e det akkurat som rå kjærlighet, det å lykkes å ha denne gode følelsen da en lykkes i karriere og ellers. 

Vi kjenner på den balansen ofte må en være mere våken å klar for å vite hva vi trenger.  Men ofte så vet en bare at dette blir veldig bra.

Det å oppleve en annen kultur å se noe annet en Norge e viktig.  Fordi vi trenger å se hvor godt vi i grunn har det her hjemme. 

Alltid godt å reise bort , så e det straks bedre å komme hjem igjen 😘

Flere som hadde lyst til at jeg skulle legge ved flere bilder i fra USA turen .  Her legg jeg ved noen ekstra bilder ❤😘

Godt å være enkel og se fordeler 😘

Hei 😘

Godt å kan slappe av i dag også, nyte en vell fortjent fridag . Skal selvfølgelig jobb med forever og Avera.  Men kjenn det blir Nice å kan nyte dagen.

Ikke ofte jeg har 2 dager på rad fri , været gjør vi dessverre ingen ting med.  E regn å tåkete, litt trollsk i grunn . Magisk og litt mystisk dag, blir godt å kan nyte dagen godt .

Det å ha lagt litt planer for dagen e godt, skal møte en kollega i fra Meyergården.  Blir trivelig å kan kos seg sammen. 

Det e faktisk litt rått både inne å ute så tenker jeg skal fyr opp med pappas flotte ved . Blir en annen varme her hjemme. 

Vi e enda i august, men må si at høsten e kommet ingen tvil.  Bare å skape innemiljøet perfekt helt klart 😘

Godt å ladde opp i i positivt miljø, viktig at vårt fokus også er det vi ønsker å være.

Jeg våger å være meg selv, kan sikkert virke litt spesiell på flere , er bare en helt enkel karakter.  Som er meg selv å nyter livet mitt.

Vi lever her å nu derfor ser jeg meg ikke tilbake før å forandre om jeg liker stien jeg har tråkket fram.  Det er slik jeg går ikke i blinne for å lete fram godsaker, jeg går etter den rette energien . Enkelt fortalt!

Godt å være så enkel og samtidig se fordelene av å ha et positivt sinn, e så heldig at jeg foretrekker å se løsninger enn problemer .

Skap deg en nydelig dag, 😘

Takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Dagen e snart over, ❤

Hei 😘

Må si dagen i dag har vært sykt innholdsrik, vært sammen i fra morgen til kveld 😘

En klare virkelig å være effektiv å få møtt masse flotte folk, som har spritet opp dagen min .

En er ikke kjent for å leve noe latmanns liv….sitt i skrivende stund å håp klokka går fort så jeg kan hent sønnen på jobb .

Det å sitte alene å gløtt på tven å høre litt god bakgrunn støy i fra vaskemaskina.  E godt å vite at en får unna litt av det også . Høres nesten ut som en ikke har tid til husarbeid og lignende haha, men frøken strøken har tid til Absolut alt !

Fikk levert varer i dag og samtidig avtalt levering av varer i løpet av uka . Godt å få ting unna, e så koslig å treffe folk å ha tid til å slå av en prat med de.

Det å være selger er også det å gi av min tid , til andre å samtidig kunne lese å veilede hva de trenger av produkter.

En må absolutt være kin i faget, å kanskje akkurat som en forelskelse…
Lik det en hold på med, jo kan selvfølgelig sammenlignes helt klart.

Det som også betyr mye for oss mennesker er å bli verdsatt å satt pris på. Det å bruke tiden rett å samtidig gi andre nok tid e viktig.

Vi kan alle være modig å våge , det som også betyr aller mest e å gi av seg selv til andre .

Skap deg en nydelig kveld 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Sett pris på det du har ❤

Hei 😘

Yes , nydelig dag å våkne opp til . Hærlig å være frilanser å bestemme min egen arbeids tid selv ❤

E vell ikke så langt unna opphavet mitt , godt å ha sunne verdier.

Fikk en nydelig stund på Babette sammen med mamma sin venninne. Blir også litt mi nå siden mamma ikke e blandt oss mere . Hun lever rundt oss, kan føle at hun e rundt meg ….godt å kan kjenne på den gode energien, en får .

Kjenner selvfølgelig på det savnet etter å ha henne her, så mye jeg hadde ønsket å fortelle henne….livet er ikke alltid slik som vi forutser.

Derfor så ta vare på deres , de som betyr noe i livet ditt.  En vet ikke morgen dagen, livet smiler om vi vil det. Jeg ser selv at å være positiv å se løsninger.  E også det som e medisin mot savnet etter å kunne ha mamma sammen med oss lengre.

Det som er så sårt når vi mister dem vi har kjær så bidrar også det til at vi knytter andre bånd.  Utrolig takknemlig for all den tid jeg viet mamma…mens hun levde. 

Rart å være den som er den eldste å ikke ha en voksen å spørre om råd ….på mor siden, litt spesielt men vi blir også vandt med det ❤

Fridager e noe vi må ha fordi vi trenger påfyll av å gjøre andre oppgaver.  Ser selv jeg er et ja menneske som alltid si ja til å stå på å jobbe.  Godt å kunne jobb i dag i min egen business. 

Fikk varer i dag så godt å få pakket de , så er det bare å få kjørt de ut til kundene.  E godt å kan glede seg for å selge gode produkter. 

Utrolig takknemlig for at en har så mange trofaste kunder , hadde vært kult å fått flere kollegaer som hadde samme interessen som jeg selv.

Håper du leser tar kontakt om du kjenner for å kunne ta deg en ekstra jobb som også bidrar til ekstra inntekter og samtidig at du lærer mere.

Produktene e veldig gode  , er bygd opp på Alovera. 

Det e så godt å ha tid til både venner , ungene de betyr absolutt for meg ❤

Skap deg en nydelig dag ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.