FRØKEN STRØKEN har fått laddet opp 😘❤

Hei 😘

Godt å være perfekt oppladet , å kjenn på god energi 😘

Merker godt hva fridager gjør med meg, 😘 e aldeles nydelig å kan gjøre noe helt annet enn det vi gjør på jobb.

Vi trenger dager som vi bare e oss selv , ladde opp og samtidig får lov til å kjenne på savn etter det en e glad i å gjøre.  Vi har behov for å null stille oss . Å kun være i ditt eget element.

Fordi skal vi kun dilte etter andre , å da tru alt alt fungere bra. Så klare vi ikke å savn noe eller vite hva vi egentlig vil .

Godt å bruke fridagen på seg selv og gode venner , nå i dag skal jeg hygge meg med en god venninne.  Skal kos oss å drikk kaffe sammen før jobben kaller på frøken strøken!

En e ikke helt vandt med å ha flere fridager etter hverandre.  Så en må virkelig jobb med deg selv haha….e jo vandt med å være i aktivitet hele tiden. 

Men før hele oss så gjør det godt å ladde opp batteriene sine.  Vi merker ikke selv at vi e på tomgang før vi e det , derfor e det gunstig å gjøre det regelmessig.

Har møtt veggen som det så flott heter 2 ganger i min karriere, derfor har jeg også lært meg mine gode teknikker.  Det å kjenn på energien i kroppen, ta det helt med ro.  Ikke planlegg for mye . Også e det også greit det en ikke får gjort. Være positiv og ha latteren på lur, en dag uten latter er en dag uten mening!

Det vi erfarer og ikke dør av det lær vi også av . Har gjort meg veldig mange gode erfaringer.  Slik at jeg ikke skal gå i fella en gang til….mange som mener en jobbet så alt for meget.  de vet heller ikke hva frøken strøken gjør for og holde seg i rett balanse.

Kan forklare  helt enkelt, når jeg kjenn at jeg trenger hvile ol. Så tar jeg pauser , lager ikke nye avtaler samne dag . Jeg kjenner etter om hvordan både formen og energi nivået mitt er , en kjenner hva en tåler og ikke tåler. Jeg bruker ikke å ta alt ut av det jeg har oppspart.

Jeg bruker kun tid på mennesker som gir meg glede , må ha tilstrekkelig med søvn , lite alkohol , være i positiv miljø, være aktiv i det som bidrar til Glede. Trening  gå turer og være sammen med gode venner som inspirerer meg .

Har kutter ut alt som irriterer meg , folk som bare e negativ, prat stygt om andre , viktig at en velger bort alt som tar energi i fra en. Jeg har flere jobber, dette bidrar også til at jeg får perfekt luft å pause i fra de ulike jobbene.  Like godt å ha variasjon og ikke jobbe i det samme miljøet hele tiden.

Jeg har godt av miljø forandring fordi jeg blir mere skjerpet og samtidig har jeg et større fokus på jobben og pasienten.  Godt at vi ikke alle e like . Men jeg må ha det slik går ofte lei om Jeg skulle ha jobbet bare på en plass. Godt at en ser dette selv fordi en hadde gått kunne å ikke brydd seg selv….som dessverre mange ikke gjør
….men må si jeg e glad jeg tenker før jeg handler.

Nå skal jeg fiks meg litt før jeg skal hente en flott venninne 😘

Skap deg en nydelig dag 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg