Vi er alltid 2 for å pleie ett ……..?

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det , jeg nyter i grunn en rolig lørdag så langt . Det er nydelig jeg jobbet lenge i natt så jeg tenker at det er ok å kan starte dagen litt med å bare være det er innen for . Det er ikke alltid en klarer å være rolig eller ikke gjøre noe men dette med å ha så mye ting på gang er ikke alltid like lett. Det er en prosess merker jeg .

 

 

Som nok aldri helt tar slutt før jeg selv slutter å puste så har alt en avslutning på en naturlig måte. Før det så tenker jeg at jeg kjører mer på her med å gjøre akkurat det jeg selv har lyst til å gjennomføre så blir det bra til slutt håper jeg . Det er alltid en grunn for at vi gjør det vi gjør . Det er ikke alltid vi lykkes med første forsøket vårt heller . Det skal sies men jeg tenker at ting er veldig hyggelig å se at ting blir gjennomført selv om jeg hadde ønsket jeg hadde fått de gjort ferdig på ett blunk . Det var i grunn veldig nydelig å kunne ladde opp batteriene mine også. Det er ikke ofte jeg gjør det å det er så absolutt nødvendig for å klare de neste stegene . Vi må faktisk lytte til vårt hjerte . Hva er det vi egentlig ønsker å få gjennomført ? dette med bare å gjøre ting for en ting er ikke bra vi må gjøre det fordi vi objektivt ønsker det ikke for at vi alltid må. Det er viktig å huske på.

 

 

Da er dagen her siste dagen i September å jeg kan juble over at jeg faktisk har klart å gå over

 

 

Jeg har lyktes med mine prosjekter  synes jeg så langt . Har fått dyra her på tunet i god harmoni de har det veldig fint å egg fikk jeg i dag også. Det er noe jeg er veldig glade for . Det å ikke vite alt en skal gå igjennom er nok lurt da hadde vi nok ikke gjort alt hadde vi fått farene på løpende bånd . Da hadde vi heller ikke fått den erfaringen som det negative gir oss. Dette med å bli avist tenker jeg på i dag som en god erfaring . De som aldri har blitt avist de vet jo ikke hva det er , hvordan det føles eller hvordan det er på kroppen din . Det er noe jeg har vokst opp med å jeg mener alt vi opplever som er negativt kan vi skape om til noe fint .

 

Dette med å starte en klubb der vi skal dyrke alle nederlag er ikke noe jeg er for , det betyr at vi holder liv i gammel gørr . Det som er mye mer effektivt er å få dette bearbeidet å at en jobber ut disse følelsene som  er under huden på oss . Å mange igjen de klarer ikke å åpne opp seg fordi de har opplevd masse traumer også lidelser . Dette er forståelig . Det kan være tøft å vise sin egen smerte for seg selv . Det er noe i dette at vi lider flere ganger av samme smerte . Da vi får den ut kan vi varma oss på den å samtidig lage dette til leve brød i tillegg. Det bryr at vi klarer å se igjennom det negative å ta ut lærdommen av det vi har av erfaringer . Det nytter ikke å være i det negativa for å dyrke det . Da er det null læring da er det kun destruktiv adferd i fra oss selv, derfor så forteller jeg alltid hva jeg har gjort i møte med andre som skal lære av meg at de skjønner at jeg har gått veien fremfor de . Det er en betryggende følelse at en vet at noen andre før deg har lyktes med å klare å få ting gjennomført å til . Det er en ære også kan føle at en ikke må bruke dagen på å irritere seg over andre som jeg gjorde før.

 

 

Det blir jo på en måte selvskading da en ikke klarer å være i en god balanse mellom alt her . Takk og lov for at jeg klarte å finne den veien ut av alt så jeg kan lære andre å få ett bedre liv . Det er en ære å ha så mye i sjela mi som bare må ut . Det er en smerte å lagre alt i deg , det kan jeg bare fortelle du får det 1000 ganger bedre om du gjør noe med dine indre plager å dette med å starte med en ting i gagen så har vi en start. Det kommer til å bli så bra jeg har en god følelse for deg.

 

 

For meg er dette med å få mestre ved å gjøre det jeg trives med dyra jobbene mine også bare være i mitt eget . Det er noe vi alle skal gjøre mer av så er dette med å tvinge oss til å gjøre mer alene ting . Der vi kan mestre mer også feile litt mer . Dette med å lære seg å bli mer uavhengig av andre er viktig. En dag så dør våre foreldre , en dag har vi ikke hjelp . En dag kan det være du selv må hjelpe deg selv . Det er litt brutalt å si at en dag er vi alene men det er nettopp slik livet vårt er. Det er i variasjoner . Du som er for avhending av andre ,  kommer til å gå på en stor smell da du mister de du alltid er sammen med. Da får du det tøft hva gjør du da ? Dette med å gjøre seg avhengig er en stygg uvane for oss selv som vi bør legge av oss . Det er lett å si det men ikke alltid lett å gjøre det. Det er viktig for oss selv å en tenker sikkert ikke så mye på da alt er servert på sølv fat til deg . Da alt er i harmoni men da dagen er der da ting blir ikke akkurat som du hadde planlagt så kan livet ditt bli veldig vanskelig å takle da du ikke har de som er nær deg nå. Da har du mest sannsynlig valgt bort mane andre de venter ikke på deg om du ikke holder de varm . Det er noe i det en kan ikke bare forvente att ett vennskap skal være livet ut . Det må pleies det også , å det er alltid to som må gjøre en innsats .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

Det er ingen fare jeg puster enda …🔥❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

 

Takk jeg har det fint jeg. Det er ingen grunn til å stå opp for å klage er det ? nei det tenker jeg at da blir det i alle falle ingen fin dag. Det er veldig godt å bare være også se hva en har klart til nå. Selv om en kan føle at ting ikke er helt på plass. Det er aldri alt som er hele tiden på plass å dette tenker jeg er veldig fint at vi er mer avslappet selv om vi enda ikke er i mål.

 

Dette med å kverne på dag ut og dag inn på det negative så blir det aldri noe som er helt bra . Dette med at jeg som grunder ene dagen er millioner å neste dag er fattig lus . Det er slik livet er . Dette med å tenke hele tiden på at jeg skal ha alt så er det ikke noe jeg higer etter. Det jeg gleder meg veldig til er å være i mer balanse men jeg kommer meg det er nærmere nå enn i går. Dette med å aldri helt vite hva jeg kan dreg inn på en dag . Det er alt i fra 0 kr til over 10 tusen på en dag eller mer . Da skjønner du at ting er aldri helt enkelt å vite. Det kommer seg det er ingen fare så lenge jeg puster enda .

 

 

Mine ambisjoner er alltid å sprenge mer grenser , klare mer mål å jeg ser jo det jeg er mest dyktig da jeg holder på å miste alt jeg eier å har. Hvorfor er jeg så dyktig da tro? da vet jeg at nå eller aldri det er nå det gjelder . Det skjer alltid at jeg klarer å dreg inn de midler jeg må ha inne for å klare meg . Det er en lykke rus å se at jeg klarer dette alltid . Det er en bragd men det er også noe jeg gleder meg veldig til å kunne nyte mer av å ha litt ro nå har jeg hatt det en periode litt tøft igjen men , jeg merker at jeg har det godt mellom alt å. Spiser god mat å gode egg i fra dyra mine . Det å være selv berget så er det så mye hyggeligere å lage litt mat enn om jeg hele tiden må på butikken å kjøpe inn det jeg trenger. Det er jo bare å slakte også om jeg går tom for mat .. det er veldig mange som gjør det så jeg tenker det er ikke feil det er slik vi skal ha det harmoni mellom alt å dyra har det veldig harmonisk mellom alt her .

 

 

Jeg tenker allerede nå på å planlegge ting til neste vår

 

 

Jeg har jo ender som jeg liker veldig godt å dette med å få egg i fra de er noe jeg er veldig takknemlig for , dette med å skaffe meg mer ender så skal jeg gjøre det til neste år. Det er allerede bestilt i fra litt uten for Fauske . Det er artig å kan utvide litt mer her mellom alt. Det er noe jeg setter stor pris på så er dette med å få være i det jeg trives aller best i så er dette med å gjøre det jeg er god på så er det å planlegge å ordne til dette med å jobbe så mye som jeg gjør til nå er en ære for meg i grunn jeg bare elsker det i grunn veldig mye .

 

Dette med å få gjøre det jeg trives med så er det ikke rart at jeg har det godt å kan nyte livet mitt som jeg gjør selv om en hele tiden ser at noe burde vært gjennomført . Det er i grunn rart dette med å ikke føle at en er i mål . Det er vel slik for oss alle at da vi er i mål med en ting så står det mye annet å venter på oss. Dette med å være stolt over våre prestasjoner så er det så klart ikke noe vi kan være mer enn å være veldig takknemlig for hva vi faktisk har lyktes med . Jeg har sluttet med å tenke eller reflektere over alt jeg ikke har fått unna gjort . Dette med å snakke opp å ned om det jeg ikke er i mål med det skjer ikke . Dette fordi da vi sender ut bare negative ting så kommer det mer av det. Jeg må hele tiden være i vater for å tiltrekke meg mer goder . Da kan jeg ikke være i negative tanker eller omgivelser dette med å være i det så tiltrekker vi oss mye mer enn nødvendig . Dette med å verne meg selv litt mer her har jeg gjort for å få det godt her . Det tenker jeg du også bør gjøre.

Hvorfor er det slik at vi alltid må

Dette med å  se andre mennesker er en ting men dette med å hele tiden spekulere i hvorfor andre gjør det de gjør så tenker jeg at har dere som tenker hele tiden på hvorfor jeg poster denne bloggen eller om jeg er på tik tok. Dette med å være en dømmende person forteller jo i grunn din egen svak het å dette med å være en som alltid må mene noe om andre . Så er dette også en svakhet spesielt da en alltid må fortelle meg eller andre hvordan vi skal leve eller hvorfor vi gjør det vi gjør. Dette er jeg blitt for gammel for . Det er bare det jeg legger null energi i det negative å orker heller ikke å gi det negative tid heller . Det har jeg alt for mye å gjøre til å være i andre sitt drama. Det jeg gjør er å 100 % trekke meg unna alle som gjør ett forsøk på å dra meg inn i deres drama . Naboer , bekjente osv . Det er veldig viktig at vi som mennesker verner om oss selv aller først .

 

Ved å enere hvem vi tilbringer tid med , eller hva vi legger energien vår i så blir det en god effekt da vi faktisk ser resultater da vi får ting gjort mer å endre energi er bare sunt for oss selv å miljøet rundt oss. Det er så herlig at jeg tenker hvorfor ikke bare endre mer her hjemme å i denne perioden . Det er full mnd i dag noe jeg liker veldig godt å gjøre mine ritualer her . Det er å rydde bort alt jeg ikke vil ha , fjerne det som tar energi å om møblere bruker jeg ofte å gjøre men mulig jeg gjør det denne gangen vi får se. Det er ikke så veldig lenge siden sist jeg gjorde det å det er i grunn veldig god energi her så jeg er veldig takknemlig for det.

 

 

Jeg er i grunn veldig takknemlig for hva jeg har klart å få til i løpet av september . Vi har morgen dagen igjen å få inn mer penger som gjør utslag i bedriften min . Det er alltid spennende å se hvordan ting blir å jeg gleder meg alltid til å se hva jeg klarte bedre i denne mnd . Hva løsnet eller hva gjorde jeg helt andeles . Dette med å endre å flytte hva vi fokuserer på er med på å hjelpe meg mer . Det bør du også teste ut . Jeg er med godt mot å vet at jeg skal klare de mila jeg har igjen her så jeg gleder meg veldig til å kan si jeg klarte det igjen . Det er ikke alle som liker at en ikke får til alt men jeg tenker samme det jeg bryr meg i grunn ikke så mye over alt . Det som er viktig er at jeg har det bra også du har det fint så er det veldig hyggelig .

 

 

 

Da får jeg ønske deg en nydelig full mnd

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

Dagen blir til mens vi …

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det , nydelig dag å våkne opp til i dag. Det er herlig da en ser at solen titter frem å en kan nyte livet mer her. Det er ikke for alle sammen å klare å gjennomføre alt en har satt på agendaen . Det er tydelig i det åpne bildet men jeg må si det er herlig å kan nyte dagen godt her før jobb.  I dag var det frokost arr i byen så jeg å en venninne dro sammen . Alltid hyggelig å kan dra å se litt folk . Det er en fin start på dagen å kan være sammen med andre like godt som en er bare alene .

 

 

Dagen blir til mens vi går

 

 

Det er akkurat slik der er , mens noen avslører sin sannhet bare ved å være seg selv så er det også fint for meg å se tydelige bilde av andre. Det er noe jeg liker utrolig godt er å avsløre andre mer enn jeg faktisk var klar over.

 

Dagens agenda er veldig tydelig det er å få fart på ting her hjemme . Det å få unna gjort mer her er noe jeg gleder meg veldig til . Det gir oss veldig mye tilbake å ikke minst så tenker jeg at bare å få til litt mer i dag så har jeg gjort en god jobb .

 

 

Siste dager denne september

 

 

Jeg har så mye som jeg skal få unna denne høsten så jeg tenker jeg skal nyte livet å mellom alt strevet . Det er å få bygget ferdig ande huset mitt så er det plan A , det er ingen plan B noen buker å kjøre flere løsninger men jeg tenker at det er greit å gjøre det på min måte.

 

Jeg merker at jeg har jobbet mye i det siste jeg har ikke den åpenbare behovet for å høres eller sees . Det er nydelig å være tilbake å rolig å være i mitt element . Det er krevende å være den som tar stor plass derfor så er jeg tilbake å bare observerer er veldig godt for meg det.  Dette er nok ett resultat av at jeg ikke har hatt fri på nærmere 2 år snart.

Jeg har en del planer som jeg skal få gjennomført her så jeg har jo blitt en dame som er blitt litt mer handy enn jeg var før . Det er ikke dumt da en er singel å ikke har all verden av hjelp. Det er noe jeg setter stor pris på så er dette at jeg skal gjøre unna mer her å nyte den siste  tiden av denne perioden med å kan klappe meg på skuldra å fortelle meg at jeg har  vært dyktig som faktisk har lyktes med å gjennomføre mine mål . Det er ikke for alle sammen å være som jeg det skjønner jeg . Det er en stor jobb å kan fylle alle mine roller da jeg har pr nå i dag 5 jobber . Det er en 6 jobb som jeg holder på å utvikle så er det dyra som krever min tid. Det er herlig å de gir meg veldig mye tilbake jeg bare må si jeg elsker dette livet med å være for mer enn bare meg selv.

Vi alle trenger mer en bare oss å være for

 

Jeg er en dame som alltid ser andre før jeg ser meg selv i den siste tiden har jeg sluttet å alltid være kun for andre . Det er slutt mer på det, nå er jeg mer for meg selv . Dette er fordi vi må fylle på oss selv for å ha det bra å samtidig kan si at vi har det bra. Eller at vi får vekst . Jeg tenker alltid på hva jeg skal gjøre mer av eller hva jeg kan utrette . Dette med dyra har blitt mer en hyggelig hobby men alt jeg gjør blir jobb til slutt så jeg gleder meg til egg produksjonen kommer mer i havn enn jeg har til nå. Det er noe jeg gleder meg veldig til .

 

 

 

Jeg bruker å si at alt vi trenger kommer til oss med mindre vi sender ut kjærlighet eller harmoni så er det dette vi mottar. Det å være den som må slarve om ande er ikke jeg , det ligger ikke for meg så jeg har heller mer viktigere ting å gjøre enn å snakke ned andre mennesker . Det er for de som ikke har bedre ting å sysle med.  Jeg har nå merket at alle med dyr som ønsker å bli kvitt de så får jeg nå melding om å få overta de. Det er så herlig at jeg er veldig fascinert over alt her i grunn . Jeg må bare få ferdig huset deres så blir det råd skal du se. Det er tid krevende men herregud så hyggelig de er veldig koselig dyr . De krever ikke mer enn at vi snakker med de å tar rede på dem så ordner det meste av seg selv . Dette med å stelle og ordne for de er noe jeg alltid har likt . Som sagt jeg har vokst delvis opp på gård så jeg har det i fra barndommen min å fjøs duft har aldri fått meg til å bli redd for at det ikke lukter så bra. Det er sjarmen å stelle for de å gaven jeg får er faktisk egg å at de blir tamme . De er blitt mye mer tam siden jeg fikk disse dyra enn da de kom så det er åpenbart at de aldri har hatt så mye sosialisering med mennesker som jeg gjør med de. Det er utrolig hyggelig å se .

 

 

Jeg er så spent på om jeg skal klare å få ferdig ande huset før denne uken er over det er noe jeg er veldig spent på. Det er en lav budsjett hus så vi får se hvordan ting blir jeg må si jeg stor gleder meg veldig uansett. Det er en del som skal ordnes men det lar seg fikse i løpet av dagen i dag. Det er noe jeg gleder meg veldig til å kunne få jobbe ute i flere timer uten at andre skal snakke til meg . Det er noe av det deiligste jeg vet er å slippe å svare å bare være i mitt eget. Da en jobber som jeg gjør så er det noe jeg må være alltid så er det hyggelig å smile være omgjengelig . Da er det nydelig å koble ut med å gjøre en herlig ute aktivitet her som gjør at jeg faktisk får ting mer i orden å jeg må si jeg gleder meg så til å få satt i gang her . Det er ikke alltid en kjenner at arbeids gleden kommer så lett som i dag men det er herlig .

 

Håper at du får en fin dag i dag der du kan nyte dagen din godt med å være i ditt element å ikke stresse for mye . Det som er stress er noe av det verste vi gjør . Det gjør at kroppen stagnerer å vi i tillegg påfører oss selv blokkeringer . Det er ofte nakke problematikk som vi ikke tenker over at vi trenger hjelp til . Det er mange som er livs redde for at ting skal bli verre , de må bare for min del gå å ha vont jeg skal ikke hindre de i det. Jeg hadde ikke orket det men jeg tenker de bestemmer over sitt eget liv . Dette med å presse meg på andre er det ikke nødvendig å gjøre det blir ikke noe bra ut av det . Derfor trekker jeg meg alltid unna de som er støy eller er skade for meg .

 

 

Skap deg en nydelig dag .

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

Den gale damen som våger alt … hvem er så det ? er det meg eller ?

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag da ?

 

Bra håper jeg at du har det , jeg må si jeg nyter dagen jeg. Som den bonde kvinnen jeg har blitt her . Det er herlig å få ordne litt til dyra før alt annet her . De kommer før meg selv om du skjønner . I går hadde jeg en nydelig dag her med alt som hørte med , selv om været var ikke av det bedre . Det regnet ned som bare det . Det er fint da jeg trenger vann til dyra så slipper en å dra inn å fylle på med vann. Det er jo genialt i grunn å legge bøtter strategisk på plass her rundt om kring.

 

 

De har jo finnet plassen sin hos meg her så jeg merker det så godt i dag tidlig da jeg var med mat til de hvor trygg de er på meg det er en fint ting å vite at de trives bare bedre og bedre her . Det er alltid en innkjørings fase her å det er noe vi alle bare må tenke over før en skaffer seg noe en ikke har hatt før . Om du ikke er som jeg at det har jeg aldri gjort før det får jeg garantert til . Dette med å ha løpe ender også moskus ender er så herlig de har jeg aldri før hatt til meg . Det er noe nytt men jeg digger å utvikle meg mer å dette med å styre med mer enn bare grunder livet mitt så ja hvorfor ikke ? jeg nyter livet mitt i grunn å håper du også gjør det med verdighet .

 

 

Jeg vet at jeg kan virke kald eller avvisende mot mange . Det er ikke slik jeg er , men det er nok ett utrykk jeg har tatt på meg for å være mer i meg selv . Ikke for å være vansklig eller noe slikt . Det er ett skjold mellom å verne meg selv tenker jeg . Det å være for åpen igjen er ikke noe jeg liker . De som tenker at nå har hun her skrevet så mye om seg selv her på bloggen at vi kjenner henne ut og inn. Glem det du kjenner meg ikke det spøtt . Det kan jeg med hånden på hjerte si. Det er ingen som kjenner meg bedre en kun mine nærmeste . De som tror de kjenner meg , de kjenner meg ikke jeg åpner meg aldri 100 % for noen . Ikke en gang mine venner får vite mine private ting . Så da trenger du heller ikke å påstå ting om meg som ikke stemmer.

 

 

Jeg er en nøtt som ikke er lett å vite når du går for langt mot meg

 

 

Det merker du alltid etter et sammenstøt med meg , det har enkelte her i nabolaget mitt fått erfare at jeg har endret min karakter i mot de. Det handler ikke om ondskap i fra meg , det er kun når jeg får nok av noen eller de kommer for langt inn på mine albuer . Så kutter jeg all kontakt med de , da de ikke har vært snille eller om de har vært på kanten av hva jeg tåler av negativitet . Det er bare slik jeg er , jeg tåler mye men jeg tåler ikke alt . Det er bare det at jeg får så nok at jeg til slutt aldri vil snakke med de igjen . Det er nettopp slik jeg er å det er ikke alle som tåler det. Jeg blir nesten spy klein da jeg møter på de jeg har fått i vrang halsen . Det som er forskjell på meg eller de er at jeg viser det ikke bare snur meg så jeg slipper å se de – Det er nettopp dette som er min måte på å trekke meg unna å ikke ha noe med de å gjøre. Det er en befrielse i grunn for jeg ser de ikke etter vært å det er veldig behagelig .

Jeg vet at det er mange som synes det er mer  ubehagelig enn jeg , men det er ikke noe jeg kan ta høyde for. Det er ikke noe jeg informerer om heller . At de blir oversett er noe som bare er blitt en realitet å det er for meg en god måte å slippe å ta til meg andre sin ekkel energi . Det er nødvending å verne seg mot folk som en ikke vil ha mer av å gjøre.

 

 

Siste innspurt på September er du fornøyd med din innsats her

 

 

September har gitt meg utrolig mye i grunn, masse tid her hjemme, jobb med venner også familie . Det er herlig å vi har sammen fått til mye i lag . Dette med å se at en hele tiden utvikler seg så er det noe jeg er god på så er det å ikke bli redd for at jeg ikke har nådd målene mine . De er på løpende bånd alle sammen å jeg må si jeg er så takknemlig for alt jeg har ikke ord. Det å se at ting blir mer som jeg vil . Dette med å bygge noe så tar alt tid det er ikke gjort på 1, 2 eller 3 det tar litt lengre tid enn som så . Jeg hadde jo håpet at jeg hadde fått bygget ferdig ande huset men det blir mer ferdig i løpet av denne uken her . Så er det flere nye ting som jeg vil ha gjort før vinteren setter i gang her . Så jeg tenker at ting blir veldig bra til slutt jeg har trua for å være ærlig . Ande huset er ikke så stort men det er jo ett prosjekt som tar litt tid men nå tenker jeg at det er i grunn bare hyggelig å få stelle i det her alene uten hjelp . Det er gøy å få gjort mer alene uten at noen hindrer  meg . Det er ikke alltid det går hurtigere da en er flere dessverre.

 

September har jeg også jobbet hele tiden ikke tatt meg en eneste dag fri jeg har nå kommet til snart 1 år jobb å 10 mnd om ikke så veldig lenge til . Det er ikke dårlig i grunn med tanke på alt annet jeg gjør her . Det å bygge opp butikken min mellom alt annet er en herlig ting . Selv om alt er litt utfordrende men det skal være det . Hadde alt vært så lett så hadde ikke ting gått for da hadde du og jeg ikke orket å gjort en innsats . Det som er vi må alltid se nye måter å nå ut til kunder på. Det er nettopp det jeg gjør derfor har jeg 5 jobber å dyra er hobby enda men det er jo en ting som kan bli mer jobb etter vært men det skal aller først bygges opp så de har det bra å jeg kan nyte de med å få stelle for de å ha det herlig med å kjenne på gleden ved å se de. Det er noe med dem synes jeg at de gir meg en grunn til å stå opp.

 

 

Jeg har stått mye på så mange kunne sikkert ha forventet at ting hadde vært mer i rett posisjon men jeg er så takknemlig for hva jeg faktisk har lyktes med å gjennomføre her så jeg er evig takknemlig å jeg vet jeg skal lykkes mer enn jeg har klart til nå . Det er i grunn frøene jeg har satt nå . Det er lønn for hardt strev , da en jobber med å bygge opp noe så er dette ikke gjort på kort tid . Ting må jobbes å en må alltid jobbe for å få mer å gjøre det er bare slik det er for oss alle som driver på som grundere . Det kan være lett å tenke at en må gå andre veier . Det er ingen penger som kommer raskt til oss de drar like hurtig det som sitter er det vi jobber stødig inn som blir en gjentagende inntekt . Det er nettopp dette jeg jobber opp . Det er herlig å se at jeg har klart å jobbe opp min egen veileder kanal det er topp i tillegg så jobber jeg på en sentral , dette med å ha flere ben å stå på er viktig mellom alt så en vet at ting går seg mer til . Det er alltid plass til flere aktører i samfunnet om det er lite eller stort. Det er nettopp dette vi er så redde for konkurrenter . Det informerer oss bare at du og jeg vi må jobbe målrettet å være dedikert å dyktig vise at vi kan faget vårt å være tro i mot vår jobb . Dette med å ha en tøff jobb som jeg har er for meg veldig hyggelig jeg har aldri i livet mitt hatt så tøffe dager på jobb men jeg har heller aldri hatt en bedre hverdag siden jeg startet opp bedriften min . Det er alltid utforinger i alt men det er en lærings kurve for oss alle , vi må ikke frykte det ukjente , det skader oss ikke om vi er klar også beredt til å brette opp ermene til å jobbe på så vi klarer alt til slutt. Vi som er grundere vi kan ikke være redde eller usikre på om dette går , vi må ta ne del sjanser . Det er nettopp dette som er en  grunder våge være modig å tørre å gjøre litt mer enn de andre dødelige . Det er det som inspirerer meg at jeg er den  gale damen som våger mer å har blitt en uredd fan . Elsker det jeg .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

.

Hvordan klarer du å ….

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Jeg håper du har det fint i dag , jeg har det etter  forholdene meget fint .

 

Til tross for at en ikke er i mål med alle mine ting her , så har jeg det veldig hyggelig . Det er noe vi alle sammen må gjøre selv for oss selv – Det er å gi oss selv godhet å kjærlighet . Det er viktig for at jeg også du skal få fremdrift i livet vårt. Jeg registrerer at likheten min med mine foreldre blir bare sterkere med årene her . Det er alltid slik at en ikke vil være like vårt opphav . Det er ikke alltid vi klarer å unngå det . Det er i enkelte tilfeller der jeg merker at jeg er bare pappa eller jeg er bare mamma. Det er så herlig at jeg må bare le. Det er en grunn for alt tenker jeg . Dette med at jeg definerer at jeg har hode til pappa veldig ofte med meg , men det er i blant at deres begge hoder er med meg på samme tid. De begge to har veldig kreativ måte å se ting på å det er noe jeg beundret de begge for.

 

Vi kan ikke endre vårt opphav men vi kan lære av dem

 

 

Jeg er alltid takknemlig for alt jeg har lært av de jeg selv det som var tøffest er godt å ha med seg. Det er en grunn for det meste å jeg merker at ting rundt meg er en grunn for det også. Det er nok en grunn for at jeg ikke fikk en tvilling søster. Det var nok med meg , i denne verden eller ? jeg er fristet til å tenke at det er nok det. Det er jo ikke for alle å takle mitt fritt talende gane . Da jeg let forteller deg akkurat hva jeg mener om deg . Det er ikke planlagt alltid men jeg ser på mottakeren at de lett kan bli sjokkert over hva jeg klarer å sende ut . Det er ikke alltid like lett for dere som møter meg å blir på kant med meg selv om jeg merker jeg er blitt mye mildere om det er nødvending . Selv om jeg kan føle på at jeg lett kunne tenkt meg å ristet deg en gang eller 5 , da skjønner du sikkert den frustrasjonen jeg sitter med. Det er i grunn deilig å slippe seg selv fri i fra den energien å klare å ha det hyggelig .

 

 

Etter jeg fikk dyra her så ble det en del komplikasjoner som har hindret meg i å ha det hyggelig , men  nå har jeg endelig fått kraften også livs gleden på plass der jeg slipper meg selv mer fri. Det hadde vært litt hyggelig om jeg bare hadde kunnet gått ut i fri modus å vært som Adam og Eva , da tenker jeg at alle vinduer  i området hadde fått bevegelse mer enn normalt. Det er ikke noe jeg tenker å gjøre men i grunn noen ganger er det litt gøy å utfordre enkelte litt spesielt når ting har vært litt kjedelig å trått.

 

Jeg har heldigvis mange som

 

 

Jeg var så heldig at jeg fikk hjelp med å sette på taket til ande huset her det veier over 200 kg så jeg er så glad for at jeg fikk hjelp til denne delen av jobben . Dette med å bygge uten tegning dere er faktisk litt kult jeg vet ikke helt selv hvordan ting blir før jeg er ferdig jeg har sett for meg ett bilde å det er i hodet mitt å det er nok for meg . Det er ikke alle sammen som kan tenke like barnslig som jeg akkurat men jeg tenker samme det . Det er ikke noe jeg bryr meg om det er noe som teller så er det at dyra mine får det perfekt sammen her. Det er noe jeg gleder meg veldig til . Jeg gleder meg som ett lite barn å kunne skrive at jeg har endelig fått ting i orden her . Det er noe jeg vil å denne uken så er det full fart med å få ting gjort her mellom andre jobber . Det er ikke alltid like lett å få ting til i den farten som jeg hadde ønsket meg aller mest . Det er for amatører i grunn å jeg tenker vi skal være heldige i grunn som klarer å prestere som en gjør.

 

 

Dette med å kunne håndtere utstyr som de som er mer dreven enn jeg er så er det veldig hyggelig å kunne si at jeg har gjort dette alenen her . Jeg gleder meg så til å kunne skryte at jeg fikk dette til alene . Det er akkurat det som er så spennende at en får ting til om vi bare setter i gang her . Dyra koser seg i det huset jeg fikk bygget for over 20 år siden . Litt kult å se at der igjen er dyr der som jeg trives med. De har det så herlig å dette med å si at dyr ikke eier følelser så er dette bare tull. De har følelser å jeg merker så inderlig godt nå at de har godtatt meg for den jeg er å er mye mer trygge i huset sitt. Det er veldig hyggelig å se at dem har det så hyggelig å fint . Det å skal utvide ute gården deres mer er noe jeg skal få gjort men , det må vente litt . Det blir før vinteren setter i gang her .

 

 

Hvor finner du tid til å bare være deg selv ?

 

Godt spørsmål her ang det , jeg jobber mer en normalt her også har jeg ikke satt av så mye tid til egen tid. Dette med å gjøre ting for barna mine eller dyra er det jeg har som hoved prioritet . Det betyr mer for meg det enn å ha mye egen tid. Det å være alene her om det meste så har jeg ikke så mye annet å gjøre en å jobbe eller utvikle mer på bedriften min her . Det er en seier for meg å vite at jeg kommer til å klare meg . Det er noe jeg har i meg så er det dette genet der jeg jobber daglig å aldri gir opp håpet mitt ved å klare seg . Det er en seier for meg å vite at det blir bare bedre og bedre alt sammen . For meg så finner jeg kreative gleder i å skape mer her . Det gir meg en styrke også en bedre energi. Dette med å være meg selv er noe jeg er i alt jeg holder på med, selv om jeg kan oppfattes som at jeg er over ivrige på å skal lykkes. Før du enten dømmer meg , så gå inn i deg selv . Se hva er det du selv er stolt over dine ting . Dette med å hele tiden må fortell meg eller andre hvordan vi skal leve livet vårt så er det noe vi i grunn ikke trenger å gjøre . Jeg har det akkurat slik jeg vil ha det . Du har det akkurat som du vil ha det.  Du kommer aldri til å få høre at jeg kritiserer hvordan du har det å jeg ønsker heller ikke å høre dine kritikker . Om du ikke liker mine farger det driter jeg i . Det er for meg fette likegyldig hvordan du har det også. Dette med å fortelle andre om ting som i grunn betyr null så fokuser heller på ditt eget innhold å ditt eget liv . De aller fleste som må rydde opp hos andre de trenger heller mer hjelp selv .

 

 

Jeg elsker å om møblere i hagen , hjemme inne også over alt . Det er en periode da en kan føle at ting aldri blir ferdig men jeg føler ikke det slik i grunn. Alt skjer for en grunn å noen ganger så må en ødelegge noe for annet vakkert skal komme til . Det er nettopp det som er grunnen for alt vi må våge å tørre før å være oss selv . Det å gjøre litt annet valg en ANDRE  kommer alltid til å være meg det. Sier du noe slik det kommer du aldri til å lykkes med. Da gir jeg meg aldri før jeg har lykkes med det . Jeg vinner alltid , det er noe jeg har sett uten at det vises enda like godt så kommer dette til å synes mer og mer . Det er en tid for alt å jeg siler ut de jeg ikke trenger av energi tyver rundt meg . Det er noe vi alle bør gjøre. De som er bare der , for heftelse de skal bort . Det er alltid en seier da en får den energien bort. Vi blir tappet å jeg vil kun være i det som gir meg glede . Det bør du selv være i . Dette med å være misfornøyd er jeg aldri 24/7 det tapper oss bare for energi – jeg lover deg at ved å endre denne energien på deg selv så får du det så mye bedre med deg selv .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

Styrke kommer da vi nesten taper alt å vinner alt tilbake ❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det i dag, jeg må si jeg våknet opp i dag å følte meg mer uthvilt enn jeg har gjort på lenge. Det var i grunn veldig nydelig å stå opp til denne dagen . Det jeg har fått gjort til nå er veldig hyggelig . Det er litt kontor arbeid på morgen . Fikset litt med dyra mine å de ble så glade for å få byttet vannet å få komme i lufte gården etter en lang natt sammen i huset . De er blitt mye mer vant med meg å det er en stor glede. Det er gøy å se at de trives så godt her at jeg er veldig takknemlig.

 

Artig da en får varer å den som leverer forteller de skal ta med barna så dem skal få se dyra mine . Det var hyggelig jeg har nå blitt en attraksjon med zoologisk hage nesten . Artig uansett for det skjer hele tiden ting her på gården min. Jeg skulle egentlig bare ha bygd meg en liten fjøs så hadde det vært enda bedre. Det hadde vært så stas . Det er noe jeg i grunn hadde likt selv også.

Jeg er delvis vokst opp på gård så jeg trives med møkk på hendene å dette med å skape noe av ingen ting . Det jeg husker så godt i fra min barn dom var at mor alltid nyttet ut alt på dyret som ble slaktet – da sto jeg alltid å fulgte med nysgjerrig å alltid spørrende for hvorfor det eller hva mener du med det ? Dette med å lære seg tidlig om dyr også hvordan ting skal gjøres så har en i utegangs punktet mye mer kunnskap en de som aldri har klepe i jobb eller dette med å lære også lage noe i fra ingen ting . Det er noe som synes med det første øye kastet .

 

 

Helgen gikk unna denne uken kommer til å gå fort den å

 

 

Jeg ser at ting rundt meg tar mer form jeg får til mer enn jeg hadde håpet på at jeg skulle klare  – Dette med å jobbe mye som jeg gjør er nødvending jeg trives å jeg merker at jeg bare står på mer og mer . Dette med å jobbe videre på som jeg gjør er noe jeg gleder meg hele tiden til . Det er en seier da jeg merker at jeg klarer mine mål i tillegg også.

 

Dette med å ha nådd store mål å seier her for å se tydelig at jeg har nådd en milepelen for å være komplett alt her . Det er snart ikke langt unna selv om jeg må ta ting i mitt tempo her . Dette med å ha en bevegelse mellom alt , jobb , karriere også dette å lære meg å få til å bare være privat er enda litt vanskelig . Da jeg alltid er på tur på en jobb eller dette med å være i det som er så viktig for meg så er dette å se at jeg faktisk klarer meg mer enn jeg hadde våget å tru . Alltid da ting kan være vansklig får jeg en stemme i hodet mitt . Nå må du ikke bli akkurat som din mamma … dette med å få en påminnelse på hva andre var er ikke hyggelig . Det er noe jeg nok alltid må leve med. Dette med å være redd for å feile har alltid vært i meg , men jeg har ikke vært noe redd for å gjøre feil etter jeg ble 40 år . Takk og lov for det. Heller mer feil enn å gjøre alt riktig på første forsøket. Dette med å skal gjøre alt etter boken er heller ikke meg . Det skjer ikke , verken med barna eller med alt annet jeg gjør.

Fordi det er alltid noe som ikke er skrevet ned som en ikke tenker på , dette opplevede jeg hele tiden i mitt studie da jeg jobbet også studerte samtidig . Da så jeg tydelig at vi kan ikke følge alt etter boken . Det går bare ikke. Da mine barn var små fulgte jeg aldri en bok , å jeg var heller aldri en som var over sensitiv for alt . Dette med å ha vokst opp i en hjem da mye gikk galt så var jeg mye mer rolig enn jeg tror de aller fleste er. Dette med å la barn streve litt selv også utvikle seg mer i sitt sitt tempo er noe som er viktig . Vi må selv strebe for å lykkes . Ingen ting kommer av seg selv , men vi må ha noen som heier på oss , ser oss å ikke minst er der for en uansett om vi feiler eller går på trynet. Å er like glad i oss selv om. Dette med å sleppe en fis eller være den som må rape så ja hvorfor ikke ? det er menneskelig dette med å ha for mye regler kan også gjøre at mange ikke orker å være sammen med oss. Det merker jeg godt at de plasser der det er 1000 regler så klarer jeg alltid å trø i salaten alltid . Det er ikke der jeg heller hører hjemme. Da mine barn vokst opp skulle de ikke ha en diktatur hjem . Der det var regler på absolutt alt , de skulle få være barn , lykkelige barn som skulle få utfolde seg å det har de fått alle 3.

 

 

Denne perioden nå er så herlig jeg har bare ikke ord

 

 

Jeg har så mange ting jeg skal få ferdig før vinteren setter i gang her . Det er noe jeg oppriktig gleder meg veldig til å få til å gjennomføre her . Det er noe jeg ikke bare gleder meg til men jeg skal klare det . Det er med meg enten alt eller ingen ting men nå , i det siste har det vært over gromt egentlig . Dette med å føle hele tiden jeg var på vei til ett nytt prosjekt så er det ikke så rart om jeg kan føle at ting ikke alltid er like lett . Det er bare slik det er . Det å skal få ting ferdig mer her så gleder jeg meg veldig til å få ting mer på G , jeg har bestemt meg selv for å gjøre det aller meste på ande huset alene . Da jeg nå fikk hjelp til det jeg trengte så kan jeg nå gjøre masse alene . Det er nydelig det jeg er veldig glad for alt jeg kan få gjort ute alene . Det er terapi også rekreasjon . Jeg er alltid så takknemlig for alt jeg gjør å det er noe jeg hele tiden tenker på så er dette med å være stolt over mine prosjekter å kan klare meg alene er en stor bragd . Dette med å se at ting kommer seg mer så er det så klart noe som jeg er super stolt over . Det gir meg en ekstra styrke ved at jeg vet hva som bor i meg . Det er alltid hyggelig å kan klare å gjøre mer å ikke minst få ting til . Det er noe som gir meg mer livskvalitet enn jeg hadde trudd . Det er noe jeg er veldig takknemlig for å jeg gleder meg veldig til alt vi skal få til sammen .

 

 

Styrke kommer i grunn da vi nesten taper alt vi har å vinner det tilbake

 

Akkurat her er jeg , det er ikke kødd en gang jeg har vært på randen til å gå konkurs mange ganger i disse tøffe årene mine . Dette med å ikke ha penger til mat, er en ting det er ikke noe jeg har tenkt så mye på det er fakturaer som for meg har vært det viktigste . Dette med å ha klart å berget seg gang etter gang , så ser jeg nå for en indre også ytre styrke jeg faktisk har . Den roen jeg har den skjønner jeg ikke helt hvor får jeg den i fra ? jeg bare må ha den i boende i meg , jeg vil ikke tape alt jeg eier , derfor står jeg på. Skulle jeg ha lyttet til alle dere som har sagt , slutt å jobb så mye . Dere har ikke skjønt noen ting . Det er galskap om jeg hadde lyttet til dere. Det er jeg så glad for at jeg ikke hadde lyttet til dårlig råd. Selv om jeg selv har tatt dårlige valg som person så er det læring på høyt nivå. Det er mye vi skal lære i alt . Det har jeg gjort i år. Det er en seier for meg å se at jeg nå frykter ingen ikke døden en gang om han kommer på besøk. Det eneste jeg må gjøre før han kommer er å ha en døds perm der ungene mine vet hva de skal gjøre da jeg ikke er mer . Det skal jeg ordne for nå er det mye her for de å holde rede på. Det tenker jeg er lurt så er det ingen tvil på noe .  Det kan sikkert føles rart å tenke på døden eller da den inntrer . Det er nå en gang slik at vi alle skal dø , det er bare litt vansklig å be døden vente fordi jeg ikke har fått unna gjort ting her .. tror ikke døden venter tror du det ? før den tid så skal jeg ha alt slikt i en perm som de kan finne å vet hva som er gjort eller ikke gjort . Da er det så mye lettere for de etterlatte . Jeg tenker alltid på alle andre før meg selv å det er noe jeg alltid har gjort . Da mine har det bra klarer jeg å slappe av . Det er noe eget ved å ha barn også dyr som trenger deg . Da glemmer jeg at jeg trenger noe jeg . Det er så avslappende å være til da .

 

 

Jeg har en tøff uke på gang her som jeg skal utrette mye her jeg vet jeg skal klare det å jeg tenker vi har nå bare tirsdag å vi har mange dager igjen til å seiere mer her . Dette med å ikke være på plass så er det ikke det som betyr aller mest . Det er å ha det godt med de du bryr deg om . Det er slik at jeg er nesten i mål med alt jeg holder på med her , bare litt igjen så er jeg der. Da jeg ikke har 200 tusen i utgifter så slapper jeg så godt av. Det er bare slik min virkelighet har blitt . Det er noe som betyr mer å det er de jeg bryr meg om , mine nære å kjære. Det er mer viktig enn staturs og slikt . Det har aldri vært så viktig for meg alt . Det som betyr aller mest er at jeg også du har det bra.

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

Det er sykt tilfredsstillende…..

Hei kjære lesere ❤️

 

 

 

Hvordan har du det i kveld ?

 

 

Håper at du har hatt en fin dag å nå har en nydelig kveld . Det går unna her hos meg å med å ha så mange små dyr å følge med med høner også ender. Så er det ikke bare lille meg her som skal ha omsorg . De er så herlig å jeg er så takknemlig for at jeg har de . Det er en liten jobbe med å ta rede på dem men herregud for en herlig personlig het de har alle sammen . Det er en gave for meg å ha de det er bare slik at en har alltid noe å gjøre mellom jobb men det er herlig .

 

 

Jeg elsker helg da jeg kan jobbe i mitt tempo der jeg kan lade opp batteriene mine i tillegg til å jobbe er viktig .

 

 

I dag ble den en slik dag da jeg måtte ta litt rede på med selv med å sette meg selv på ladding etter at jeg hadde sett alt alt var vel med dyra , det kreves alltid at en ser til de at dem har det bra så de dem er veldig viktig for meg . Så de har en nydelig lufte gård der de kan være trygge ute uten at noen kommer inn til de så herlig i grunn at de kan få nyte tiden ute om de vil det.

 

 

Det gjør så godt å kunne få ladde opp batteriene mine igjen det er ikke for ofte at jeg får gjort det så mye men i dag var dette nødvending å jeg setter veldig pris på den stunden jeg fikk hvile her uten at jeg ble av brutt . Det ble ett nydelig vært så jeg skulle egentlig ha vært ute å bygget ute på ande huset . Det ble en liten tur ut etter at jeg kom  meg opp. Det var tøft å starte opp men jeg er glad for at jeg faktisk klarer å gjøre det alene . Så nå trenger jeg ikke hele tiden hjelp av andre dette klarer jeg mer eller mindre alene så jeg er veldig takknemlig for at jeg har klart å fått gjort mye her . Det gjør seg i grunn å få ting gjennomført her å jeg er veldig glad for det.

 

I dag fikk jeg bevisst for meg selv at jeg klarer mer enn jeg først trudde selv at jeg kunne klare å få til alene . Dette ga meg veldig mye tilbake her å jeg må si jeg gleder meg veldig til å fortsette denne retningen her å klare å gjøre mer her . Det å skal ha noen andre til å gjøre ting så går det hurtigere å gjøre dette selv er noe jeg ser nå at ting går mer smud en andre ting så jeg ser jo nå at jeg selv alene skal gjøre mer her så alltid hyggelig å få ting gjort som jeg selv vil eller tenker her .

I morgen er det 1 uke Moskus ender har vært hos meg å jeg må si det har vært en fryd å ha hatt de her en ny reise i livet mitt. Dette med å ha ender her så gir de meg mer glede enn jeg hadde trudd jeg skulle tro. De er så herlig alle 5 jeg har fem stykker her som jeg her så heldig å kan få stelle med.  Vi har 3 løpe ender også 2 Moskus ender . Dette med å ha blitt helt bergtatt av de er en herlig reise i seg selv. Det gir meg en god kjærlighet alle sammen . Det å ha fått egg alle dager Moskus mora som kom hit så forteller det meg at hun ble ikke mye stresset over å komme til oss. Det har jo heldigvis  nå i tillegg vært mye mer rolig her de er mer vant meg meg som hele tiden kommer innom de på besøk. Det er en herlig gjeng å jeg kan love deg at mine kunder synes de er veldig fascinerende. Dette å holde løpe ender er en fryd de har så lang en hals de krøller den rundt min å legger hode så godt på ryggen min . Det er en herlig stund mellom alt .

En god følelse er å mestre mine ting også nye ting jeg ikke kan så godt.

I kved når jeg holdte på å få opp mer på Ande huset så tenke jeg for meg selv dette nailer jeg jo lett alene . Dette med å ikke ha selvtilliten på plass  alltid er ikke bare bare , jeg tenkte jeg klarer jo dette fint alene mye i alle fall – Dette med å ha laget dette selv på egen hånd er noe jeg gleder meg veldig til . Nå blir det ikke sløsing av tid . Det er å jobbe mer på for å få det ferdig så jeg kan si jeg fikk det ferdig . Det er en seier for meg å jeg ser jo nå mye mer tydelig hvor lite som i grunn skal til for å klare dette alene . Vi kan være snar med å tenke dette får jeg ikke til alene . Det er i mitt tilfelle ikke helt korrekt vi klarer mer enn vi selv tror . Dette med å bygge opp selvtilliten vår er noe vi daglig må jobbe med å ikke snakke oss ned. Det er en grunn for alt skjer rundt oss.

 

 

Vi føler sikkert da ting ikke helt går etter planen vår så mister vi ansikt . Det har jeg nå sluttet med , vi gjør alle feil eller vi møter på hinder som vi ikke kunne forhindre eller vi opplever at ting bare ikke slutter de kommer igjen eller igjen . Det er ofte slik for oss alle sammen . Da vi kan føle at vi aldri helt kommer i mål . Jeg har startet mer med å tenke på hva jeg har klart å realisere med det jeg får inn . Så er jeg uansett veldig stolt over mine verk. Det er en læring i absolutt alt å det er ikke alltid verken hell eller lykke er med oss i alt . Det er ikke for at vi skal ha det tøft men vi skal lære i alle situasjoner. Det merker jeg mer nå i alt at jeg lærer mer i tap enn i bare fremgang. Jeg har lært mer i alle situasjoner der jeg har møtt hinder en der jeg bare mottar lykke. Derfor så skal jeg slutte å kjenne på angst for å mislykkes jeg skal holde på som jeg alltid har gjort jobbe vær dag . Så kommer jeg i alle fall i mål med mine prosjekter . Det kommer til å bli veldig bra til slutt . Dette ble ett lærings år der jeg har fått bryne meg på mye mer enn jeg hadde trudd jeg vet at jeg kommer i havn . Til slutt så jeg tenker ikke negativt . Kjeften min er på rett plass takk og lov for det. Så har jeg alt annet som jeg er så takknemlig for det er li vet også barna også mine herlige nære venner som stiller alltid opp for meg å de har jeg jevnlig kontakt med .

 

 

Jeg så i hagen min her i dag mens jeg jobbet på hvor dyktig jeg har vært i år at jeg er veldig kry over meg selv det er ikke mange som meg i grunn som står på dag som natt for å klare meg . Det er veldig tilfredsstillende å se at en klarer det en bestemmer seg for . Det håper jeg at jeg kan være en som kan påvirke deg positivt .

 

 

Takknemlig for at du leser innlegget veldig takknemlig .

 

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

Vi er energi å vi tiltrekker oss…….

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det , det er ikke alltid like lett alle dager , det er bare slik det er for oss alle . Det eneste vi alle kan gjøre er å se den bedte løsningen for fremtiden å ikke gi opp håpet vårt. Dette med å være  i alle ting her så har vi så mye vi kan gjøre for å lykkes mer . Dette med å jobbe mye som jeg gjør er nødvendig for å kunne lykkes men jeg må  bare holde ut litt til .

 

 

Dette med å drive min egen bedrift å i tillegg er alene om absolutt alt så er det ikke alltid lett for en å få ting til som dere som er 2 om alt. Det er en tøff game men jeg ser løsninger hele tiden så jeg må bare fortsette som jeg har gjort til nå selv om jeg kunne ha ønsket å tatt meg fri så er dette uaktuelt . Det gir meg ikke noe da en vet at en ikke kan det . Så gleder meg veldig til å få ting til å skal klare denne reisen min også det jeg kan gjøre ting mer i glede enn om jeg bare er . Dette er ikke lett men om jeg fokuserer på det som er vanskelig så vil jeg heller ikke lykkes . Jeg må nedre mitt fokus på hva jeg vil motta. Dette er nettopp det jeg bare må fokusere på fremover så blir det bedre og bedre . Det er ikke for alle som ikke kan alt å stå i alt som jeg gjør . Det skjønner jeg men jeg har lært meg en del teknikker så jeg skal klare det igjen .

 

 

Weekend på trappa

 

 

Denne uken må jeg si har gått fort å jeg tenker tingene blir mer til mens vi går . Dette med å gi opp selv om det er helt eller vi møter hindringer er ikke meg . Det er å kaste det ut av meg så er det å jobbe videre på. Det er ikke alle som hadde klart å nyte dagen med å ha så mye på agendaen privat også bedriften men jeg har lært meg gode teknikker med å få ting til å realiseres mer og mer som jeg vil ha til meg . Dette med å løse ting mer her så gleder jeg mer veldig til å kunne klare alle mine mål her som gir meg enda en stykke med å være i balanse også harmoni . Da vi har alt så er vi ikke fornøyd da heller . Jeg velger å være veldig takknemlig med å være underveis selv om jeg møter på hinder nå som jeg ikke kan unngå men , jeg kan takle de fordi jeg er sterk som jeg er. De av dere som har kuttet ut å støtte meg opp via bedriften eller komme å se i butikken min det er noe jeg har registeret å jeg bare minner på at ønsker du å ha gode varer også produkter du ikke finner andre plasser da må du jo benytte deg av de tilbud som er . Det er ikke alle som kan betjene vare lager med 0 i inntekter jeg kjenner ingen.

 

 

Dette med å være en faiter så er det jeg som er det  å kommer aldri til å gi meg men det er en kamp som kommer til å bli litt tøff nå men jeg skal lykkes igjen . Det er blitt en sport å lære i bedriften jeg fikk en nedtur da jeg ble praya av ett annet tele selskap som hadde en syk avtale med om jeg gikk ut av deres firma så måtte jeg punge ut 17 tusen . Det er jo ikke helt friskt men jeg skjønner ikke helt greia her men jeg tenker at jeg er glad for at jeg fikk ned dette til under 10 tusen men jeg kunne heller ha brukt det på butikker også vært litt mer sosial men det får så være . Det er viktig at en får kabalen til å gå opp.

 

 

Vær ikke den som ikke ønsker at andre skal lykkes med det de driver med. Er du en slik en ? så stakkars deg . Du blir en dag å møte deg selv i døren for en vakker dag om du henger ut noen eller om du er negativ over for andre eller bare dette at du ikke ønsker meg eller andre suksess så kommer det i retur til deg selv en vakker dag. Dette med å kutte ut å være for andre er noe som jeg ikke helt har skjønt meg på. Dette med å fremsnakke andre har jeg alltid gjort. De som har jobbet i kles butikk eller om de har jobbet på cafe så har jeg alltid snakket positivt om plassen slik at de skal få inn mer . Ser dessverre ikke at de jeg har støttet opp alltid gjør det samme med meg . Det er ikke for å være jævlig jeg skriver dette men , det er noe du bør tenke litt over . Dette med å tru at du er min gode venn så snakker du bakom ryggen på meg. Eller at du baksnakker bedriften min . Det må jeg bare si jeg får høre absolutt alt jeg . Det er så innlysende hvordan du lever livet ditt at jeg har i grunn ikke ord. Det blir for snålt for meg . Det er derfor jeg ikke orker å ha noen kontakt med slike karakterer . Det blir bare for dumt slik som en ser ego sentrert mennesker de kan få være i sitt element ikke i mitt.

 

 

 

Hvordan skal jeg klare å nå meg nye mål ?

 

 

Som egen sjef så kunne jeg så klart ønsket å få tatt meg mer fri å kunne late meg mer men det å sette meg nye mål er for å kan nyte fremtiden fremover slik at jeg kan få litt fritid . Før det blir gjeldende så må jeg bare få ting i system her å jeg må så jeg gleder meg veldig til med å få ting i system . Jeg må være positiv også se på mine nye høyder for å kan klare å få ting i system mer her som jeg vil være i . Det er alltid noen som ikke liker det en gjør – Det å sette meg selv tydelige mål så må jeg bare bringe action for å få ting i system her . Det er faktisk det som gir meg veldig mye glede å jeg frykter heller ikke noe jeg må bare jobbe målrettet for å kunne klare å nå de mål jeg har satt meg her . Det er ikke alltid like lett å nå de , men på veien til målene mine så jobber jeg hele tiden målrettet å har bestemt meg for å lykkes mer og mer det blir en ære merker jeg å jeg gleder meg veldig til å kunne starte opp med å få ting i system her .  For å bringe mer inn til meg så må jeg faktisk først tru at jeg skal lykkes her . Det kommer ikke om jeg er negative eller ikke har gode energi så jeg gleder meg veldig til å starte dagen min godt . Dette bringer meg i harmoni og glede . Det er nettopp dette som bringer mer inn til meg da jeg er på samme frekvens som det jeg ber om så det som ikke er her er fordi vi ikke er på samme energi . Det er så enkelt ikke noe annet enn akkurat det.  Så jeg gleder meg veldig til å kan få gjennomføre mer og mer og mer . Gleder meg veldig til å få ting mer i system . Det er alltid noe vi skal lære å det er nettopp det jeg skal gjøre nå . Vi er alle under utvikling å jeg gleder meg veldig til å kunne nyte livet sammen med mine venner også dere som jeg gjør det beste med . Det er alltid noe jeg skal klare å jeg har hele tiden en grunn til alt jeg gjør.

 

Vi er alle energi derfor så alltid ha god energi selv om ting er tøft , være sammen med andre som gir deg løft . Det er alltid noe vi tiltrekker oss som er bra . Det er alltid en løsning på ett problem . Det er jeg ett levende bevis på at jeg klarer alt jeg bare vil . Derfor alltid løfte opp din energi selv . Ikke la deg bli i lav energi da mottar du ikke det som skal komme til deg. Derfor være takknemlig med en tom pengbok eller tomt kjøleskap . Det er noe som gjør at vi alle kommer i en balanse selv om jeg vet du kan føle at dette er rart . Det vi sender ut det mottar vi . Så endre dine tanker også følelser . Så vil du selv se at du mottar mer . Du stopper ting selv ved å være i disharmoni . Derfor jeg alltid fokuserer på at vi må være i balanse . Selv om noen sier , jeg kan jo ikke være lykkelig hele tiden . Det skjønner jeg . Det som er viktig er at vi får ut det som er negative følelser for å kunne tiltrekke oss mer gode ting . Det er dette som er tingen .

 

 

 

Kjærlig Hilsen

Elin – Weronika

 

Det er håpet som gir oss gnist

Hei kjære lesere ❤️

 

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Håper du har det topp i dag , selv om vi kan føle at kroppen er ikke helt på topp. Da må en gjøre noe hyggelig for seg selv . Dette med å få opp energi nivået vårt – Det er noe med dette at vi trenger å være i balanse mellom alt vi gjør. Dette med å se nå at dyra er mer i harmoni mellom alt. Dette er bare herlig også se at dem trives så godt sammen som de gjør til tross for at de ikke har vært så lenge sammen. Det er kun løpe ender også 2 høner som kjente hverandre i fra første stund så fikk vi 2 nye runder med dyr så er heldigvis tre puljer her som er vant med hverandre. Det er ikke så dumt da en skal lage det hyggelig for de at dem har noen som de kan trives godt sammen med.

 

Jeg hadde ikke trodd selv at jeg skulle gjøre så mye annet enn bare jobb som jeg har lagt ned i år. Dette har flere av mine barn reagert litt på hva jeg har fått til å gjennomføre å jeg må si jeg er i grunn stolt over hva jeg faktisk har klart å få til det er ikke alle som hadde klart å jobbe 24/7 å få til alt annet som jeg gjør . Det er herlig å se at ting blir så bra . Egg har kommet nå vær dag i fra anda . Hønene de har en pause pga litt mye stress å litt usikker på hvordan de hadde lagt egg i fra dem jeg hadde fått de ifra , Dette med å overta dyr i fra ande er bare hyggelig . De skal bli kjent med meg å disse omgivelser så det er en tid for det aller meste. De skal finne seg til rette her å ha det bra . Det er det som er så herlig også se at de har nå funnet mye mer til hverandre . Det blir enda bedre da endene får eget hus . Det er ikke dårlig å ha snart 2 dyre hus på tunet her . Det er en sann glede å kan skape noe som igjen bringer ikke bare meg glede men det gjør det for mine barn også mine nære venner. Det er herlig å jeg mekrer at det er noe jeg skal gjøre.

 

 

Vi kan føle på ting hva vi skal utrette eller hva vi ikke skal gjøre.

 

Jeg merker snart da jeg blir dratt i mot det jeg skal være i da kjenner jeg mer og mer på en god livs glede her . Det er ikke for alle å føle meg på alt jeg gjør her hjemme . Det forlanger jeg overhode ikke heller . Det er bare jeg som er i perioder overgiret på å få ting gjennomført her så jeg er veldig takknemlig for alt jeg får gjort. Jeg har vært litt tvungen til å ta meg noen rolige dager . Da armene ikke har klart mer tunge løft. Det sier jo som i går løftet en av mine kunder som ikke kan løfte seg selv … men da var jeg tvunget til å gjøre det. Det er ikke alltid en kan gjøre alt men i gitte situasjoner så må jeg da jeg er så takknemlig fordi jeg har jobbet i helse sektoren å har lært løfte teknikker som jeg klarer å gjennomførte selv  . Jeg er grum sterk så jeg er ikke en som blir brydd med det aller første det er heller de andre som trekker seg . Saken er nå uansett at i dag føler jeg meg mye mer klar for å jobbe med tøffe ting i ettermiddag da jeg er ferdig med de andre jobbene mine . Da blir det å jobbe noen timer ute i ande huset mitt for å starte prosessen med å få ting i system her . Det er en sann glede å kan få ting gjennomført . Det er ikke artig å utsette det lengre enn nødvendig heller men noen ganger så skjer ting for en grunn.

 

 

vi møter på det vi i grunn skal møte på her i livet vårt om vi ønsker det eller ikke , jeg merker at ting er mye lettere da jeg er i harmoni enn om jeg er i disharmoni . Det er noe med det , har vi det ikke bra så tiltrekker vi oss mer av det vi ikke ønsker . Dette med å jobbe med å utarbeide seg til en bedre versjon det er nettopp det jeg hele tiden jobber for å klare å få til . Det er for meg en seier da jeg lykkes spesielt om jeg må gjøre alt alene også. Da gjør jeg meg selv en god tjeneste ved å seiere å vise verden at det går faktisk ant til å lykkes uten å være så mange . Det er noe jeg digger veldig mye å gjøre. Dette med å ha snart jobbet i 2 år uten fri har blitt en besettelse merker jeg jeg må  bare stå på til jeg er der i mål . Det er litt rart men jeg konkurrerer med meg selv her ved å pushe mine grenser . Da ser jeg hvor mye vi egentlig unnlater å gjøre da jeg klarer dette klarer du garantert mer en du selv gjør i dag. Det er bare det at kroppen trenger å få gode signaler på at jeg klarerer det – Sier du alltid til deg selv , at dette klarer jeg aldri , da klarer du det heller aldri. Det er et under om du noen gang i livet ditt får til noe . Da vi snakker oss ned så er vi mer misfornøyd med oss selv også de rundt oss. Dette henger i hop med alt vi foretar oss . Derfor så anbefaler jeg alltid alle å få t gørra fort så en kan få ting bedre . Da er du i en så mye bedre flyt.

 

 

Weekend på trappa igjen å jeg matet masse kråker også skjur

 

Det var fascinerende  å se nærmere 30 eller 40 kråker i hagen min herlig det likte jeg veldig godt det er noe eget med de her dyra dem trenger å få litt mat de også slik at dem har det bra. Det gjorde meg veldig glad for å se at jeg gir de litt av mitt. Det er noe vi alle skal tenke mer over , dele med hva vi har til andre så vi selv kan få ting bedre selv . Det vi gir mottar vi selv det vi skal ha . Det er nydelig å jeg gleder meg veldig til å få alt på stell rundt meg selv om høsten enda er så er det så kaldt ute nå med regnt men jeg skal gjøre litt mer her hjemme så jeg får ting mer på G som jeg bruker å si det. Det er nydelig også stelle for hagen da jeg ikke har en mann å stelle for så da blir det dyra også hagen å barna mine . De som får det jeg kan gi . Det er herlig å kan dele uansett å nyte livet sitt. Håper du får en nydelig dag. Jeg gleder meg veldig til å starte med å gjøre ting ute . Skal kle meg godt å bare dette å mestre bygging alene er herlig jeg gleder meg så skal jeg heller oppdatere deg på hva som gikk til helvete å hva som ikke i mål . Det kan hende jeg lykkes å det er fint men det kan like godt hende jeg gjør feil det er også helt okey da lærte jeg i alle fall . Det er livet mellom alt her . Spennende er det å mestre å gjøre ting du ikke selv viste du kunne gjennomføre . Det er håpet som gir oss gnist å det å tenne gnisten er vi som må gjøre selv ved å la oss inspirere av små prosjekter som jeg gjør . Håpet med mine engasjement her at jeg kan inspirere deg til å gjøre det du ikke hadde turt for en stund siden . La meg få inspirere deg til å ta fatt på dine drømmer å leve livet ditt med en persen der du bare stråler om kapp med sola . Det er vidunderlig nydelig å jeg gleder meg alltid til å sette meg nye mål .

 

 

Skap deg en nydelig dag , takk for at du leser bloggen min å håper jeg kan inspirer deg til å gjøre noe bra for deg selv eller andre.

 

 

kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

Menn er jo også gjenbruk de resirkuleres jo ofte ser jeg 🤣🤣🤣

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan går det i høst været ?

 

 

Det er ikke så greit dette været å henge med . Det er litt som en skarp vindt som kommer igjennom deg da en er ute i disse tider. Selv om det er veldig fint også. Det er ikke alle som liker disse nedringer i været , men jeg elsker det i grunn . Alle årstider har sin sjarm må jeg si . Selv om jeg er aller best glad i våren også sommeren . Dette med å nyte alle tider er ikke dumt men vi kan ikke bestemme dette med været det må vi selv bestemme hvordan vi kan få ting til .

 

 

Det er bare å kle seg godt å nyte tiden mer eller mindre da en får gode dager. Det er ikke noe jeg setter mer pris på en akkurat dette å kan være tilstede her å bare være til . Jeg fikk hentet meg en ute sofa her sist helg , Det gjorde seg å den var jo bare helt magisk å sitte i selv om den var litt ødelagt på ryggen så skjemt det ikke for hvordan det var å sitte i . Da en har puter i den så synes dette ikke så mye at det har noen betydning i grunn, jeg er for gjenbruk det er jo det vi har på menn også . De er på gjenbruk de resirkuleres like mye som møbler gjør .

 

 

Selv er jeg litt for kresen mulig jeg må lære av dyra mine å enke mine krav å bare være takknemlig for hva jeg får . Det er litt rart det her , vi mennesker vi tenker mer på fasade , hvordan han er i sengen . Dette med hvor stor den er , eller hvor handy en mann er . Dette med å måle de opp hele tiden er det derfor mange menn ikke klarer å prestere ? altså ikke får til å være sammen med en dame som setter litt krav ?

 

Det er jo tydelig at menn de ser jo like mye på det ytre som vi damer gjør

 

Mange ser vel for mye på det ytre å blir dermed blind , å tar med seg hjem en dame som ikke har hjerne . Det nytter ikke å være sexy om du fan ikke har hjerne . Det er ikke bare en du skal ha en lenke til sove rommet å kjøkkenet du bestiller. Dette er fascinerende hva mange søker . Dette med å bare få seg en uten å ha litt mer kjemi eller føle at ting er på nett så er det litt underlig hva en kan gjøre for å bare få ting til å se tilsyn latende bra ut . Vi bør være kritisk ikke for å være vanskelig men , dette for å ikke få det vi ikke skal ha sammen med oss. Det å være med en mann eller dame som bare er pen men det er ikke innhold det er ikke noe jeg hadde kunnet klart å få til . Det må ligge følelser også harmoni også livsglede sammen . Dette med å snakke ett felles språk så er det nydelig jeg glede meg veldig til at jeg skal finne en som jeg kan dele mine drømmer  med.

 

 

Det er ikke noen store krav eneste at du er litt handy snill også omsorgsfull . Så må det jo så klart være kjemi mellom alt men det blir så snart en kommer i sank ¨å liker hverandre . Det tar jo tid å bygge en relasjon men det som er så rart det kreves kun en feil til å rasere en relasjon . Det er nettopp dette som kan virke litt underlig på deg men , jeg merker at ting må være i rett gjenge før at jeg skal være tilfreds . Det er ikke som før i tiden at en minglet med de en syntes var nydelig . Nå i dag er jeg mer hjemme enn på vift så jeg er ikke like mye på farten her enn jeg skulle ha vært . Det er ikke for alle å være i alt men jeg tenker vi får ting til om vi vil .

 

 

En relasjon kommer ut av en karakter som vi har samme energi med som vi kan snakke med å de som gir oss det lille ekstra kikket som gjør at du og jeg bare blir så takknemlig for at vi finnes å eksister. Det er ikke for alle å finne det vi søker . Det jeg har gjort er at jeg har sluppet meg fri . Det vil si at jeg der takknemlig for det jeg har pr nå i livet mitt. Jeg er fornøyd med mine ting her å har det jeg trenger. Vi kan ikke forvente at en mann skal gi oss alt . Det er noe jeg selv må gi meg selv. Det en mann skal gi er faktisk bare en hel het der en kan ha det mer hyggelig også ha en som du kan dele ting med som gir meg inspirasjon også mer livsglede. Jeg tenker at du er nok her å vaser ikke langt unna meg . Det hadde vært veldig hyggelig om jeg hadde kunnet funnet en kompis som  har det lille ekstra som jeg liker . Det er noe en merker med en gang da en møtes det sier jo bare klikk da. Det var enklere før å se etter en mann . Det er blitt litt andeles nå siden jeg er bitt grunder, bonde woman også karriere kvinne som jobber i grunn 24/7 det er ikke mange som meg . Jeg er en sjelden vare som jeg er veldig glad for at jeg er . Dette med å bestemme meg for å tør å være meg selv er viktig . Det føles veldig flott å ha det perfekt å nyte livet alene som om jeg har en mann om du skjønner jeg har det nydelig jeg klager ikke ett sekund .

 

 

 

Livet vårt blir akkurat som vi selv ber om å få det. Derfor så sier jeg alltid at en må bare finne løsninger på det som er viktig å ikke være redd for å gjøre litt feil på veien det er det vi lærer av.

 

 

Kjærlig Hilen

 

 

Elin – Weronika