Desember 2023 skulle bli – Dette ble mitt Dop nå er jeg ærlig !

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Håper at det står bra til med deg , nyttårsaften i dag å greier og greier . Dette lover godt å skal avslutte dette året som har gått så fort at jeg kan ikke beskrive dette . Året for jeg har som sagt klart å jobbe vær dag i år også . Dette har blitt nå en prestisje for meg sikkert å en motivasjon for å bygge opp bedriften min etter mange år med krise å tøffe tider. Så har dette vært nødvending å jobbe daglig .

 

 

Resultater kommer etter at en jobber å bestemmer seg for å være en vinner , til tross for alle dere som ikke støtter opp så klarer jeg meg uansett ser det ut som. De som har en mening med å spenne ben på andre får til slutt seg selv å slite med i etter tid. Det er krevende å stå i strid hele tiden . Jeg ser nå at jeg har valgt en vei der jeg har det nydelig uten krigere også de som ikke vil meg vel.

 

 

Kurs endring ble min redning

 

 

Jeg reddet meg også alt med bedriften min ved å endre kurs i bedriften også min egen kurs. Hvem jeg brukte tiden min på. – Dette er lurt å reflektere over hvem bruker vi tiden på. Hvem gir vi av vår godhet til ? jeg tenker mer på det nå siden jeg har blitt brent så mange ganger at jeg vet ikke helt tallet på de. Det er erfaringer sier jeg bare . Tørt i en rett ånde drag men jeg er takknemlig for å ha kvittet meg med avfall det er lurt å det er noe en ser resultater av.

 

 

Hva er jeg mest takknemlig for at jeg har turt å gjøre i år

 

 

Vi er alltid redde for å kutte bånd eller gjøre noe som er andeles . Jeg er uredd som bare det så jeg har kuttet mange bånd i år som ikke ga meg eller de rundt meg energi . – Da tar vi dette heller vekk så får vi heller nyte tiden alene å late som vi er flere . Det trengs ikke egentlig nå har jeg sosiale medier så jeg tenker ikke på at jeg er alene så har jeg mine trofaste venner som er dyrene mine som jeg gleder meg så til for å se til å være for. – De er blitt min klippe sammen med mine barn . Så teller de som barn i tillegg til mine 3 så wow sier bare jeg da har jeg en her her som alltid vil være for meg .

 

 

For første gang i historien siden oppstart på Gruben Massasje tok jeg meg litt fri i fra massasje denne julen , det må jeg si var nydelig jeg har kost meg med å slippe å være i tøff jobb hele tiden . For de som ikke vet dette så har jeg leddgikt har aldri før klaget over dette men jeg har alltid smerter men klager aldri, dette er noe jeg har hatt siden jeg var 16 år å dette er noe jeg bare har levd med. Å aldri ønsket å ha fokuset på . Hvorfor dette tenker du kanskje ? det er fordi jeg ønsket ikke at dette skulle begrense meg i min hverdag eller jobb og karriere . Så derfor så har jeg valgt bort å nære dette. Så til dere alle som har leddgikt dette med å være i en fysisk jobb er krevende men det gir meg mer tilbake . Dette med å klage har aldri vært noe jeg har tenkt å gjøre . Det tar kun bort energi i fra meg så jeg mister farten min å dette ønsker jeg aldri å gjøre.

 

 

Jeg har jobbet daglig med Veileder samtaler i år å i julen også så klart . Dette kan jeg aldri ta meg fri i fra har jeg skjønt dette er en jobb som jeg må være i å jeg trives så utrolig godt. Til og med i natt da jeg sov fikk jeg melding om jeg kunne ta i mot samtaler . Dette er en jobb som jeg har mulighet til å jobbe døgnet rundt om jeg ønsker . Det kan fort bli mye men jeg tok kvelden i natt 0230 da ble jeg ferdig med samtaler i natt . Det er tøffe tak da dette står på men det er i tillegg givende . – Det er nettopp dette som gjør at jeg fortsetter for det er interessante å utfordrende på samme tid . Dette med å få betalt at noen brøler i telefonen til meg har jeg aldri fått før men det får en da en jobber som veileder . Det er krevede for hodet i blant men jeg som har alt for lett til å le ser ofte det komiske i dette. Jeg har blitt denne kanalen for at andre kan ventilere ut dritten på meg . Det er en grunder ide som jeg ikke helt forstår hvorfor hadde jeg ikke tenkt på dette for mange år siden  – I fjor jobbet jeg inn for den veileder jobben som bedriften er knuttet til over 1 millioner kr . Dette forteller hvor mye penger det ligger i denne bransjen.

Jeg startet min egen private kanal for veileder samtaler i fjor i oktober . Så i fra da til nå så har jeg utviklet min private bedrift 100 ganger mer enn i fjor . Dette med å jobbe opp noe som er gjentagende inntekt så er en nøtt til å gjøre en god innsats for å få inn mer penger . Da jeg har klart å fått mer og mer mine faste kunder så er dette en gro bunn for mer kunder på sikt å jeg klarer dette hele tiden ser jeg . Så jeg har blitt i grunn veldig ettertraktet å det er jeg takknemlig for .

Desember 2023 skulle bli – Dette ble mitt Dop nå er jeg ærlig !

Det året den mnd som jeg klarte å knuse alle rekorder jeg bare lyktes å har hatt jubel brøl i stuen som jeg tro naboene mine har nok hørt dette . Så jeg må si jeg er så glad å takknemlig å jeg kommer ikke til å ligge på latsiden på ny året for å si det slik . Dette er som sagt dopet mitt så får du bare bestemme deg for hva som er ditt dop er det å snakke dritt om andre eller er det å være lat eller det det å være feil eller er det å  bare være i det som du merker næring av . Jeg merker at jeg blir tilfredsstilt å får god energi ved at jeg persterer bra , eller lykkes med mine mål . Jeg har aldri før klart det så nydelig som i år i desember aldri før klart å neilet dette så jævlig bra. Dette er året da jeg knakk koden for å være ærlig der jeg sa fuck you til alle hatere , til alle som ikke trodde på meg å til dere som bare utnyttet min gode side å bare brukte meg som venn , takk for alt jeg trenger dere ikke i det  nye året. Det er så fette nydelig å kvitte seg med avfall at jeg tørr påstå det er nydelig å kjenne på kroppen at jeg lever .

 

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

Planer for fremtiden ?

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

 

Håper dagen i dag bringer deg mer glede , kjærlighet å ikke minst det å kunne nyte tiden sammen med andre eller bare være med seg selv . – Det er en tid for alt for å være ærlig en kan ikke ta i mot men en skal være den som er mer for seg selv enn vi er for alt også alle . Selv om dette å dele med andre er viktig så må en aldri glemme seg selv opp i alt . Det er vi som skal bære oss selv så jeg ser når en gjør litt endring hvor mye bedre energi en selv får det er nydelig .

 

 

Tenk året siste lørdag …

 

 

Hva gjør man på årets siste Lørdag ? skal en bare være hjemme her eller skal vi gjøre noen sprel jeg hadde planlagt å være hjemme her å ordne også fikse litt for å være klar for det nye året . Jeg har en del ting som skal fikses å regnskap også alt. Da en er grunder så er det ikke bare en ting en må tenke på vi har alt ikke sant .

 

Dyrene har fått mye god mat i lufte gården sin i dag så nå kan de nyte årets siste lørdag de også . Dette med å se på tiden før jeg fikk de å etter så blir dette akkurat som med da jeg ble mamma . Jeg husker ikke helt dagene før , eller jo jeg erindrer de men de krevede ikke mer en jeg selv orket . Så her har jeg nå mer å være for enn før . Selv om jeg hadde mye å jobbe med i utgangspunktet så er dette en terapi tid for meg som gir meg veldig mye tilbake for å være i meg selv . Det er en reise med å være for å samtidig så tar det litt tid for en blir godt kjent med de dette å få tamme dyr kreves at en er hos de masse å koser mye med de. Det er en start å noen blir ikke så tam for de har aldri før jeg fikk de blitt holdt . Det vises veldig godt . Syns at de som har hatt de før meg ikke hadde samme interesse for dyr som jeg , men jeg er evig takknemlig for de dyrene her jeg har på tunet vi har det som plommen i egget vi .

 

 

 

Hva kan en endre på årets nest siste dag ?

 

 

Dette med å ha for store krev til en selv er noe vi alle skal endre eller fjerne i fra oss selv . Dette med å ha små gleder å se frem til å gjøre ting for oss selv også andre  er viktige ting som vi nok fremover bør være flinkere til å sette andre inn i våre liv mer en før. Det gir oss mer energi å livsglede å være for andre . Det er også noe vi lærer mer av å være i andre sitt felleskap ved å lære andre å kjenne mer enn vi faktisk gjør pr i dag.

 

 

Om jeg skulle ha endret på noe i dag som er årets siste lørdag så måtte det bli å ta meg fri , men det skjer ikke for å være ærlig . Jeg jobber daglig på her så jeg må være i mitt for å klare å ha det bra . Det er noe eget med å være i min boble der jeg faktisk kan jobbe mye mer enn vanlig å jeg gjør mer av det jeg trives mest med enn før . Da hadde en alltid en forventning til alt. Nå i dag har jeg null forventinger til alt , jeg gjør det jeg kjenner for i dagen . – Jeg har startet med å rydde bort julen det skal bli godt å få den ut . Det er noe eget med jul men det er godt å få den ut til 1 januar . Det er noe eget med å endre ting å det er dette jeg gleder meg til ett nytt år der jeg kan sette mer planer for fremtiden min.

 

 

 

Planer for fremtiden er noe både du og jeg

 

 

Hele veien kan endre om vi måtte ønske selv . Det er ikke alle som skjønner hvordan vi gjør en endring men det er nok en gang slik at for å få en endring ved oss selv eller omgivelser så må jeg også du selv gjøre disse . Det er nettopp dette jeg jobber mye med mine kunder for å hjelpe / veilede de til å skjønne veien ut av ett problem . Det er ofte vansklig å se ting klart da vi må dykke inn hos oss selv. Jeg ser dette tydelig til de som bare snakker stygt om andre de har det ofte veldig vanskelig selv . De ser ikke selv hvordan de har det dessverre så er det lettere for de å gjøre ting mot deg som de ikke tenker over . Det å ha denne jobben som jeg har som veileder er genial jeg trives med å hjelpe andre å dette med å se andre for deres verdi eller få til å øke deres lives glede så har jeg gjort det store.

 

 

Da en hjelper andre så har en selv så klart hatt det tøft i sitt liv , det å ha klart å rydde bort all negative energier rundt meg også det jeg selv har stått i er avgjørende for at jeg kunne klare å hjelpe de som sliter . Det er også derfor jeg kan ha denne jobben der jeg har de erfaringer som skal til . Dette med at jeg i tillegg har jobbet med pasienter i mange år å har mye studier så har jeg så mye kjøtt på bena for å lykkes . Det er en periode jeg mekrer at jeg er for mye for mange . Nå tror jeg at de aller fleste ikke vet hvor jeg er . Det er nydelig jeg liker det veldig godt å være litt usynlig for tiden. Jeg har ikke det store behovet for å være blant alle sammen jeg må bare si jeg gleder meg så til å jobbet mer i dag som jeg gjør alle andre dager livet mitt endrer seg ikke fordi det er årets siste lørdag . Den skal nytes her hjemme i dag med å få ut mer jul å gjøre meg mer klar for morgen dagen .

 

 

Weekend å jul også nyttårs aften

 

 

Dette med å ha alle disse dager i løpet av denne weekend er helt magisk , nyttårs aften i morgen gleder jeg meg veldig til. Den skal feires sammen med mine barn . Det er en magisk tid sammen vi også god atmosfære. Det å være sammen eller være alene så er det i grunn hva en gjør dette til selv. Vi kan savne alt eller vi kan gi litt fan å ikke savne noe eller at vi under trykker det så kommer dette opp ved en senere anledning . Vi bør ikke vente med til det smeller som en rakett på nyttårs aften . Da kan det jo hende at det ikke er så lett å få det bort slik som raketter blir borte etter at de kommer opp. Dette er noe en må tenke på å være mer for å ha det bra med seg selv også omgivelser som en er i.

 

Dette året har gått fort det har gitt meg store gleder også en del sorg . Det har med livet vårt å vi lærer i alt vi er i . Dette med å gi energi til det som vokser så er det her vi skal være . Dette med å endre hva vi søker eller bare velge bort det vi ikke vil være i så er det så mye lettere for oss selv å være i det vi trives i. Jeg har bestemt meg for å være meg i 2024. Jeg skal kutte alt som ikke gir meg energi, da mener jeg at jeg ikke vil være i negativ energi for dette tar kraften min . Du selv bør se over hva du selv kan endre så får du også en bedre hverdag . Det er snakk om små justeringer .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

 

Tid for å reflektere, livet assa 🔥🔥🔥

Hei hvordan har du det i dag ?

 

 

Håper du har der topp jeg sitter her etter å ha fått gjort masse her hjemme med å reflektere over hva jeg har gjort som er fint også som jeg har vokst på . Det er mye jeg kunne ha lest opp for deg eller skrevet som det er i dette blogg livet her der en dokumenterer for at du skal ha ett godt lese stoff . Etter som jeg deler en del av mitt private å de smeller jeg har gått på som grunder å livet generelt så er det jo slik en gang at vi alle en dag får en smell enten i magen eller i hode eller i sjela vår . Vi kan være en smell eller bli en stor smell om vi vil det. Alt ligger i hvordan du eller jeg , legger i alt vi opplever . Livet tar oss i retning øst eller vest eller vest sør eller nord alt etter som hva vi selv ønsker å begi oss ut på for en reise . Det er noe vi alle kan føle på er dette rett vei , eller er dette helt feil ? jeg har ofte styrt unna da jeg merker at jeg er ikke på den mest stødigste kursen .

 

 

Som da jeg også min kjære tremenning drar på våre utflukter sammen så er det sitatet vi alltid sier til hverandre hvor skal vi i dag reise ?

 

Det har blitt vårt felles språk for å starte en hyggelig tur sammen på. Dette med å skape ting med å være seg selv . Tørre å være den feil varen du er , våge å le da andre gråter . Jeg har alt for lett for å le . Jeg hadde en veileder samtale her i går som en av mine faste kunder der sa , Weronika du kan snart skrive en bok om meg . Det er helt riktig jeg opplever ett så rikt liv på kant med alt her . Jeg merker at livet kan være skjørt for mange . Selv for meg også deg kan livet fort dra en annen retning om vi ikke følger nøye med . Det er ofte her vi kan bli en smell eller gå på en smell om vi ikke lytter eller følger med.

 

 

Som barn ble jeg døpt Elin – Weonika Hanssen med dobbel S , det satte sine spor da presten nektet å døpe meg Elin – Weronika med K å ikke C sikkert derfor jeg ble den rampete å u dedikerte personen som aldri lærte å stoppe før det var rett tid.

 

 

Det er på 70 tallet en liten tulle som skulle bli for mektig for sine foreldre , som fødes inn i en grunder familie med hardt arbeids karv også høy moral . Dette har preget meg hele tiden at jeg har en stemme som sier til meg Elin – Weronika nå må du skjerp deg . Elin – Weronika , nå må du slutte å være så krevende . Hva er krevende å hva er ikke krevende ? jeg fikk alltid høre hva de mente om meg , jeg sa aldri i fra jeg bare lagret dette inne i meg . Jeg ble ett syndrom av snill pike at jeg skulle vise de alle at jeg kunne , jeg var dyktig å jeg lærte mer enn jeg viste de.

 

Årene går å jeg endrer navnet mitt flere ganger , ikke fordi jeg ikke likte Hanssen med dobbel S som mamma alltid påpekte da vi var på offentlige kontorer.

 

Jeg ble gift som 25 åring noe jeg ikke hadde sett for meg at jeg skulle bli da jeg allerede var mamma til 2 små barn . Det er sært å tenke på at jeg startet tidlig . Da jeg var 28 år hadde jeg tre barn å følte meg så heldig å takknemlig. Gledde meg til å få bli 32 så jeg kunne få følge mitt eldste barn på sin aller første dag på skolen . Det var stort erindrer jeg . Så ble året etter å følge den mellomste barnet så fulgte det 3 år til så kom den siste etter. Så ja det gikk slag i salg. Du tror sikkert at jeg bare var hjemme med barna mine ? svaret er selvfølgelig Nei, jeg jobbet over fullt hadde alt i fra 3 til 5 jobber da de var små likte alltid å ha noe å gjøre det er viktig å ikke være arbeids ledig for å være ærlig jeg liker å ha flere baller i luften å jobbe mot flere nydelige mål.

 

 

I dag kan jeg takke meg selv fordi jeg som liten sto på mer enn vanlig , at jeg våget mer å tok de sjanser som har tatt meg dit jeg i dag er. Jeg liker spenning så jeg burde ha kjørt bil løp jeg har i perioder så mye adrenalin i meg som bare må ut . Så da skjønner du sikkert arbeids mengden min . Det er fascinerende å se hva en kan skape av ingen ting . Jeg skapte Gruben Massasje ved at jeg startet opp selskapet i 2017 , hadde ikke råd til å starte dette opp men jeg hadde ikke råd til å ikke gjennomføre det heller. Det samme ble da jeg startet opp veien til lykke min lille butikk her har jeg masse fine ting som du kan både spise eller gi bort i gave . Det har blitt en slik artig greie for meg at jeg bare digger å jobbe med dette . Det er blitt livet mitt helt enkelt .

 

 

Så er det dyrene hvorfor skaffet jeg meg disse igjen ?

 

 

Dette med å ha dyr er noe sært også spesielt for meg . De gir meg glede å livsglede de er så artige å fine at jeg har i grunn ikke ord for alt jeg kan si om de . De er mitt alt for å være helt ærlige med deg. De er harmoni også likevekt for meg . De er der jeg tar pause i fra alt annet , livet om du skjønner jeg trenger hele tiden å bli bevisst på å være mer for meg selv . Det er nettopp dette som gir oss energi for å klare de ekstra milene sammen eller alene . – Siden jeg er alene så må jeg gå de alene uten en som dytter meg fremover . Jeg har hele livet gått min vei alene , uten en voksen ved min side som har støttet meg . I dag er det fint å tenke på at jeg gjorde alt alene uten hjelp .

Jeg har klart de tøffe dagene alene , selv til tross for hvor jeg ble født inn i så ble jeg alltid forlatt bare til meg selv , Mor på Løkta sa alltid til meg , Du Elin – Weronika har hatt det mye bedre på ett barnehjem . hun hadde nok rett i de ordene der. Jeg fikk ikke den tilstrekkelige oppmerksomheten jeg burde ha hatt jeg ser dette tydelig nå i dag . Jeg så dette ikke like tydelig da Mor sa dette til meg .  Da jeg nå ser meg tilbake å til den karakteren jeg har blitt til tross for alt jeg ble utsatt for . Så har jeg blitt mer ansvars full enn mine ble overfor meg . Jeg har alltid tatt vare på mine barn , å selv om jeg jobber 24/7 så tar jeg alltid telefonen eller ringer de kjapt tilbake når jeg er ledig etter at en har blitt ferdig med kunder. Livet vårt er nå , da må en skape gode minner sammen . Noe jeg skaper sammen med mine barn ofte å jeg gleder meg alltid til vi skal nyte tiden vår sammen . – Jeg har en til julegave som jeg har bestilt til de som jeg stor gleder meg til de skal få . Den kommer til å bli en stor overraskelse jeg var på tur å forsnakke meg under middagen vi hadde sammen her 2 jule dag .

 

Om jeg skal se meg tilbake å tenke eller reflektere hva var det jeg er mest stolt over meg selv i år ?

 

Så må dette være at jeg hele tiden klarer å være tilstede for andre enn bare meg selv . Selv om jeg har hatt det tøft i disse årene økonomisk også mentalt med at jeg ikke har hatt det så bra . Så har jeg vært for alle andre å gitt de det jeg kan . Det å se nå at jeg klarte mine store mål jeg har hatt den største veksten ever siden jeg startet opp – Selv om jeg har hatt mye utfordringer så har jeg klart å nå de alle som en . Det er betryggende å veldig stimulerende for videre jobb. – Jeg føler meg nå så heldig selv om jeg enda ikke er helt på plass så føler jeg meg så heldig å takknemlig for det lille som er igjen er bare barnemat . Den verste delen har jeg klart å reise i fra jeg tok ett stort jubel Brøl da jeg hadde regnet ut at jeg nå var i mål – I den stunden så fikk jeg så god energi . Jeg håper Mor på Løkta våker over meg å ser hvor dyktig ett barnebarn hun faktisk har om jeg skal skryte av meg selv .

 

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

Siste fredagen i år , litt snålt også rart på samme tid …

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Håper at du har det fint der du står akkurat nå jeg er så takknemlig for hva dette året har gitt meg av ulike utfordringer også gleder . Det er noe med dette vi lærer også er vi på ett rett sted bare at vi ikke alltid er klar over at vi trenger den lærdommen for å kan gå videre i livet med de erfaringer som vi kan lagre i vår ryggsekk som vi stødig tar med oss videre her  i livet vårt.

 

 

Erfaringer har aldri vært feil, det er heller veldig bra fordi da får vi lært også ser vi hvordan ting skjer da vi får de opplevelser i vårt felt . Det er ikke alle erfaringer som vi alle er forberedt på. – Jeg tenker at vi skal være i de vi opplever , det er nettopp de som former oss til de karakterer som vi skal bli . Underveis så har vi de opplevelser som gir oss triste dager så har vi de dager som gir oss glede. Da vi mestrer så opplever vi at vi kan gå ett steg videre .

 

 

Ingen opplever mer enn de kan tåle sies det selv om vi kan alle som en føle at vi har opplevd for meget men jeg tenker at vi skal være i de gode like så de dårlige slik at vi lærer underveis . – Jeg har opplevd mye som har gitt meg mer omtanke for andre også dette med å være ydmyk er noe jeg er 100 % klar over hva er . Det å være det er så herlig å dette med at jeg ikke må på død og liv ha rett i alle kamper det er noe vi alle bør ta inn over oss . For det aller beste er å stoppe en kamp før det er for sent. – Ikke alle tenker at de bør gjøre det , fordi de er så besatt med å måtte vinne diskusjonen eller samtalen . De ser ofte ikke selv at de går for langt. Da er dette med å distansere seg i fra disse karakter den beste muligheten som vi kan gjøre.

 

 

 

Siste fredagen i år hva har vi lært så langt denne uken

 

Jeg har lært at jeg klarer alt jeg bare vil denne uken . Dette med å være tålmodig er noe jeg bør bli flinkere med å være , jeg merket det tydelig at jeg har dårlig tålmodighet med de som er late , eller de som sinker meg eller de som ikke orker å være tilstede i øyeblikket . Så jeg er i grunn utenom dette en tålmodig sjel som får til alt jeg kan . Dette med å være ydmyk å tørre å by på seg selv er noe jeg har alltid kunnet veldig godt. Dette med å erkjenne at jeg har feil eller at jeg går ut av situasjoner før det blir før hevy . Det er i grunn veldig fint .

 

 

Jeg har dette året fått teste ut mye å denne uken så har jeg sett tydelig hva som bor i meg av gode også dårlige verdier . De dårlige er dårlig tålmodighet å i tillegg kan jeg være til dels veldig hissig . Om jeg må men dette er veldig fint om jeg får kunder jeg må kaste ut her ifra. Har gjort det med flere så jeg er glad for denne egenskapen at jeg er uredd fan om jeg må i en ting . Ellers så har jeg lært mer denne uken at jeg er et meget dyktig lite kvinne mennekser som alene klarer å fikes alt – Jeg måtte ha hjelp til å lage barn det er noe jeg erkjenner men utenom det så klarer jeg meg i grunn uten en mann også. Selv om de er nydelig også ha rundt her tassende , men igjen de må ikke bli for masete det liker jeg ikke . Det er nok en grunn til at jeg har vært alene i mange år å trives aller best som den single alene mammaen som klarer alt .  For jeg gjør nettopp det jeg klarer alt , den dagen jeg står fast i noe må det være fordi jeg skal dø å da må jeg bare erkjenne at det går fint det også.  – Våre dager er nok mening med hvor lenge så jeg velger alltid mine dager med omhu jeg , dette med å være raus også gode er noe jeg verdsetter mer enn å være arrogant å en egoistisk sjel .

 

 

Siden jeg er grundere så må jeg selv ta mange av mine viktige samtaler til alle som jeg skal betale fakturaer til. – Så er det jeg som ringer for å hørere med de om de har mottatt pengene . – I dag måtte jeg ta igjen en slik telefon så jeg er 100 % sikker på at jeg har betalt rett å at de så klart har mottatt pengene . Det er for meg en trygghet å være på rett siden av alt . Det er det beste å jeg er så sinn sykt stolte over meg selv for tiden alt jeg har klart å mestre dag som natt for å få en bedre hverdag. – Jeg har vært super dyktig dette året . Det er en grunn til at jeg kan juble for det har vært en reise der tårene mine har rent ofte å jeg har kjent at kroppen har vært låst å super sliten . Det har vært å bare gå på med hud også hår så jeg skulle klare de store målene som jeg hadde .

 

 

Nå sitter jeg her å lytter til meditasjons musikks om jeg daglig lytter til for å klare å være i kroppen min da det sto på som aller vært , da viste jeg ikke slev om jeg kom til å mestre dette men jeg måtte si til meg selv dette klarer du kjære deg . Dette var mine motivasjon for å klare å jobbe til tidlig morgen å sove knapt 3 eller 4 timer for så å jobbe videre på der jeg slapp før jeg tok kvelden . – Det har vært tøffe tak men i dag ser jeg verdien av de . – Jeg tar meg nå tilbake da jeg selv var ett lite barn å så min pappa sove over alt litt før han gikk på jobb igjen . Dette med å være hardt arbeidende grunder er noe jeg å pappa har sammen . Det er fint å se at jeg har mye av han i meg . Det er jeg utrolig takknemlig for  mine prestasjoner til nå jeg . Dette med å gå inn i alt å bestemme seg for at dette skal jeg klare . Det har jeg til nå gjennomført med stor glans . Det er så herlig at den rusen jeg har nå , av lykke kan ikke måles opp med å være påvirket av alkohol eller noe annet . Det er så godt å kjenne at jeg klarte dette at jeg har i grunn ikke ord. Jeg som har en kjeft som ofte ikke står stille har blitt en stille glad dame som er så rørt å takknemlig for mine egne prestasjoner for jeg har vært super dyktige .

Det hadde vært så fint å kunnet dele dette med mine nære familie medlemmer men det får så være vi har jo ingen kontakt med hverandre på det 4 året . Så jeg er heldig å har 3 nydelige barn som er alt for meg å heldigvis har jeg ett dusin av gode tremenninger som ønsker meg vel så familie har jeg takk å lov for det. En skaper sin egen familie da en blir utstøtt i fra sin egen . Det må du også gjøre om du har det litt som jeg så er du verdifull akkurat som du er. Du må ikke våge å tenke at du ikke fortjener andre inn i livet ditt for det gjør du. – Dette med å se at en er noe for andre er viktig for oss alle sammen . Verdien av oss å bare dette med å ha noen å bety for . Jeg tenker at jeg har det nydelig jeg har dyrene mine som trenger meg å jeg trenger de . De gir meg mer enn jeg hadde trodd jeg tror jeg må kjøpe de litt kule klær så jeg har mer også glede meg over . Endene kan få seg sko også hønene det finnes sikket klær til de også. Det er en nydelig ting å glede seg over å jeg må si som alle sier dette lever jeg lenge på . Denne energien jeg har nå etter å ha jobbet så godt at jeg har klart å frigitt meg fra all smerte å tårer . Dette gir meg en ekstra energi å puff til å stå på mer fremover for å nå flere drømmer som skulle komme min vei.

Kjærlig Hilsen

Elin – Weronika

 

 

Hyggelig julegave stund ❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Håper livet ditt smiler mer til deg i dag enn i går. Det er rart med det , det vi legger energien i det vokser . Dette er så tydelig at jeg har i grunn ikke ord. Jeg er ikke lenge i det negative for å si det slik. – Dette med å være i kroppen vår for å klare å komme oss mer i mål med våre drømmer også mål . – Det er en tid for det meste å jeg gleder meg veldig til å kunne si jeg klarte absolutt alle mål denne perioden jeg er så å si ikke langt unna de nå jeg er så takknemlig å glad for vi har enda flere dager igjen dette året.

 

 

Jeg ser at verdien av alt jeg har jobbet mot har gitt meg mer tilbake men hadde jeg vært i det negative så hadde jeg aldri klart å komme hit jeg er i dag. Det er bare slik det er vi klarer alt vi vil å søker vi lengre så mottar vi mer av de mål vi har satt for oss.

 

 

Spennende å se at ting jeg jobber med lykkes med

 

 

Dette med å være i en lav energi så får vi ubalanse i vår kropp også vårt sinn . Jeg ser mer på verdien med å være i takknemlighet også dette med å være i en god følelse at vi skal være i god følelse . Da får vi en bedre harmoni og likevekt . Det gir oss mer å vi har også i tillegg mer å gi verden . – Jeg ser jo nå at kroppen min enda bruser av glede , en indre glede som ikke kan beskrives . – I går ble jeg ferdig med nok ett mål denne perioden som jeg klarte å få i mål. Som leder også den som  driver skuta mi så er jeg veldig avhengig av at jeg gjør en god jobb for meg selv.

 

Hvordan klarer jeg selv å opprettholde motivasjonen min er for mange helt ubeskrivelig rart . De aller fleste har bedt meg om å ta fri . – Det er jeg veldig glad for at jeg ikke har lyttet til de rådene . – Da hadde jeg aldri vært så ferdig med det som har tynget så de rådene har aldri vært gode . Det er viktig at en ikke gir råd som kan villede andre . Da en ikke vet alt så skal en heller ikke si hva andre bør eller må gjøre. Det som er viktig er at en fyller seg med glede også lykke for å ha det fint . Det er viktig å dette har jeg gjort hele tiden . Dette med å være i min boble er ikke så lett for andre å skjønne hvordan det er men jeg skal si deg jeg måtte ta ett jubel brøl her da jeg klarte den tøffest reisen min her for litt siden .

 

 

Drømmen min er å kunne ta meg fri da jeg kan å jobbe da jeg kun vil . Det er en stund til jeg kan gjøre det men jeg bestemmer jo når jeg vil starte dagen så jeg har en plan med alt å det er nydelig . Dette med å se at jeg klarer alt nå å jeg ser at ting jeg skaper selv er de som jeg ser nå tydeligere varer å jeg er en karakter som er seig , gir meg aldri i min egen kamp for å overleve . Dette er en positiv grunder egenskap som alle grundere bør ha i seg. For å klare å pushe seg selv litt mer som jeg gjør . Dette med å se at jeg nå kan smile mer enn å frykte jeg kan nyte tiden å si til meg selv du er fantastisk som faktisk har klart å snu enn meget negativ sitasjon til en positiv energi igjen .

Denne gangen ble det ikke en liten trøkk det ble en sitasjon der jeg kunne miste alt jeg eier dette forteller i grove trekk at det var ubehagelig. Det som gjør meg ekstra stolt nå er at jeg klarte dette med å jobbe målrettet fremover med kjærlighet. De aller fleste som jeg kjenner hadde ikke klart denne reisen min men det som er viktig for meg er at jeg klarte dette å beviser nok en gang for alle som var involvert i dette at jeg er en sterk karakter som aldri stopper før jeg er ved  målstreken .  Denne lykke rusen ble noe som jeg skal bære med meg videre nå fremover for å være i mitt å tørr våge mer etter vært . Akkurat nå så ønsker jeg å være i mitt med å jobbe med det jeg holder på med , i julen nå tok jeg meg 100 % fri for massasje . Det har gitt meg veldig god energi . Jeg trengte den pusten i bakken der jeg kan jobbe nå kun med veileder samtaler det er her jeg trives aller best pr i dag å massasje er hyggelig ikke det men jeg liker å ha de variantene .

 

Hyggelig julegave stund

 

 

Hadde jeg sammen med mine barn her om dagen da de var til meg å vi spiste god julemat sammen . Jeg fikk en ny kaffe trakter i fra dem som jeg ble så glad for . Den jeg hadde hadde tatt kvelden så nå er jeg veldig glad for å kunne lage meg mer kaffe å nyte dagen min . – De små ting gir meg veldig mye tilbake . Så jeg må bare si jeg gleder meg veldig til alt som vi skal holde på med sammen . Nå er det bare dager til vi skal samles enda en gang før året er slutt . Det må jeg si jeg gleder meg veldig til å kunne nye tiden sammen med de . Dette med å se at vi har det gode samholdet å igjen de er bare skjønne å være sammen med. De gir meg glede å jeg ser de har blitt så nydelige barn som jeg bare digger mer enn alt annet her på jorden . De er mitt alt å jeg krever ikke noe annet enn at vi har det samholdet videre sammen helt til livet ikke er mer . Det er en god energi også balanse mellom oss  merker jeg . Det er noe jeg liker den gode dynamikken sammen vi er en firkløver som aldri blir splittet.

 

 

 

Når jeg klarte de krav jeg hadde så

 

 

Klarer jeg alt nå fremover jeg tviler ikke lengre på min dømme kraft jeg ser at jeg har det som skal til for å lykkes med mine mål . Det er så godt å se at ting blir mer synlig hvordan vi alle sammen er. Det er noe vi alle skal tenke over det er en nydelig reise . Jeg har satt meg mer mål for fremover det gjør jeg alltid når det er full mnd også ny mnd det er viktig å bruke tiden rett å samtidig buke den energien som gir oss den rette puffen som skal til for å lykkes. Hva har jeg så gjort ? jeg har kuttet ut alle mennekser som irriterer meg , eller de som jeg ikke har samme energi som. Dette er viktig , de jeg kan være litt med er greie å være sammen en kort stund så må jeg avpasse meg her for hva jeg tåler i dag. Det er med oss alle av vi har vår grense på hvordan vår tålmodighet er også hvordan vi egentlig har det. Ved å ordlegge oss feil å være litt for bastant så kan vi ødelegge en god samtale . Jeg er nå så klar over hva jeg tåler å ikke at jeg er aldri lenge noen plass om jeg kjenner at min energi blir avkledd at jeg ikke blir godt behandlet .  Dette er noe vi jeg også du hele tiden skal følge med slik at vi ikke brenner oss ut .

 

 

 

Ønsker deg en nydelig dag .

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

 

Hvordan definere lykke rus ved å lykkes ❤️

Hei kjære lesere 🧡

 

 

 

Hvordan har du det i dag kjære deg ?

 

Håper  at livet smiler ekstra til deg i dag, å nyter dagen din . Dette med å være på plass i kroppen er viktig for å kunne klare de krav vi får mot oss eller for å oppnå noe så må vi være klar for å takle alt . Jeg er på en god plass nå i livet mitt. – Selv om jeg enda ikke er helt i mål, jeg har fått den verste tyngden i mål å da vet jeg at jeg klarer alt nå. – Dette ga meg enda mer motivasjon for å takle alt annet som kommer min vei . Det er rart med alt vi opplever for vi tåler mer enn vi tror bare vi åpner opp for det vi skal være i.

 

Jeg er nå på formiddagen i min egne lille boble jeg har vært til dyrene å snakket med de å gitt de masse god mat. Det er så hyggelig å snakke å se deres reaksjon da jeg åpner opp for de til å kunne komme ut en ny dag igjen de hadde det så godt inne i huset sitt så jeg fikk de ikke ut med en gang . De kom litt etter litt . Dette tyder så på at dem liker seg også hadde det bra. Herlig å se at de har både følelser å meninger for hva de ønsker så dette liker jeg så med disse ender også høner at de har følelser for livet også hva de setter pris på. Det er dette som gir meg veldig mye tilbake da en ser  verdien min og deres sammen .

 

 

 

Vi er nå nærmer helg

 

I går hadde jeg julaften hjemme hos meg , mine barn kom på jule middag noe jeg gledet meg veldig til. Så jeg hadde ikke åpnet opp noe siden vi har denne tradisjonen at vi åpner sammen . Det er så hyggelig å middagen fikk jeg godt til . Så det var veldig hyggelig . Vi fikk en veldig fint atmosfære sammen . Jeg gleder meg alltid til tiden vi alle her skaper sammen . Dette er noe jeg setter stor pris på noe jeg så de også gjorde her . Dette med å se at jeg klarte å treffe med gleder ved de gaver de fikk i fra meg . Så kjenner jeg at det gledet meg veldig . Slike stunder sammen så knytter en mer bånd sammen . Så må jeg bare si jeg er veldig glad for alt .

 

 

Uka går fort da en jobber som jeg gjør så går jo dagene like fort jeg må si jeg er veldig glad for at jeg har det så herlig som jeg har det. – Dette med å se at jeg har fått til mer i år enn jeg hadde våget å tru så er det nå bare 5 arbeids dager igjen for meg dette året . Jeg har valgt å ikke jobbe så mye med massasje i siste delen av i år . Dette for å gi meg selv litt mer fri i fra den tøffe delen i jobben min , det er viktig at jeg setter mer pris på meg selv . Så har jeg veileder jobben som er i bunnen som gir meg atter en gang mer og mer tilbake så jeg må si jeg er så glad for å klare alt mer enn jeg hadde sett for meg først.

 

 

Kan jeg endre mer på 5 arbeids dager resultatet så er svaret jeg en klarer de mål en setter seg selv om en bestemmer seg for å gi seg selv litt fri . Jeg har tross alt 5 jobber så om jeg tar meg litt fri i fra 2 av disse jobbene så er dette veldig fint . Det gjør at jeg har tid til å bare være meg selv også kan nyte dagen min godt . – Det er nettopp det jeg ønsker selv å gjøre da føler jeg nå at jeg har den fri som dere alle søker da dere har helt fri . Jeg er snart i periode med å ha jobbet daglig i 2 år og 4 mnd det er andre uken i Januar der jeg er i mål med dette målet . Det har blitt en tradisjon her å jeg ser dette gir meg veldig mer energi for å klare mer og mer . Det er ikke for å ha mer enn deg at jeg jobber slik jeg gjør – Det er fordi jeg vil være i balanse mellom alt her det klarer jeg alltid da jeg bestemmer meg for det.

 

 

Når jeg har klart de utfordringer som jeg har gjort så måtte jeg ta ett jubel heia rop her der jeg brølte ut JA JEG KLARTE DET , var helt alene her så tenkte mer på i etterkant hva tror naboene om meg nå ? for de kunne lett ha hørt at jeg brølte litt høyt her men jeg bryr meg ikke mindre om hva de tenkte jeg var bare så lykkelig for å ha klart å fått en stor utfordring i mål – Det er krevende å være alene om alt men jeg er takknemlig da jeg ser at lille meg klarer faktisk det jeg bestemmer meg for det gleder meg veldig.  Jeg har nå fått en mer styrke her som gir meg det ekstra giret der jeg bare jobber mer på så klarer en alt dette er en mestrings følelse for meg da jeg lykkes med mine prosjekter her . Selv om jeg enda ikke har alt på topp så har jeg lys i lampen i stuen det er ikke dårlig det. En periode hadde jeg ikke lys for jeg hadde ikke penger til å kjøpe lyspærer nå har takk og lov dette endret seg .

 

 

Hvordan definere lykke rus ved å lykkes

 

 

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal klare å formidle ut helt hvordan lykke rus er det er ikke som å være drit full men jeg kan beskrive dette mer som da du kjøper deg en bil som du lenge har hatt lyst til . – Bare at  min lykke rus varer lengre enn ved å kjøpe noe  – Jeg kan nå kjøre en lada å være like lykkelig fordi jeg har prestert så mye at jeg har endret hele min verden . Jeg har klart ett kunst stykke som lett er å gå seg blind i å gi opp  ved målstreken men så har jeg dette som de aller fleste ikke har i seg , jeg gir ikke opp. Det må i blant bli for brutalt for at jeg bringer mer action for å klare meg da kommer løven i meg ut å jobber for meg om du kan skjønne jeg kjenner jeg burde ha tatt meg helt fri men det kan jeg enda ikke helt , men det er ikke lenge før jeg er 100 % i mål min største gave er å klare å mestre de mål jeg har satt meg å de skal jeg vinne nå igjen . Det er en tid for alt som jeg bruker å si en klarer det en bestemmer seg for . Så jeg skal klare alt her jeg jeg kjenner magen bobler av glede , kroppen er lykkelig også har jeg bare lyst til å smile i fra øre til øre . Jeg klarer de neste mål nå jeg vet det .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

Siste uken i år litt rart

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i julen ?

 

Bra håper jeg at du har det , jeg må si jeg nyter den jeg med å lage litt god mat å i tillegg jobbe mellom slagene her . Det er godt å senke tempoet mitt litt . – Det er nødvending siden jeg aldri tar helt fri så må jeg endre tempoet med at jeg tar meg en større pust i bakken her jeg . Noe som er nødvending for å klare alt her i livet .

 

 

 

Gir vi oss ikke selv det vi gir andre så taper vi til slutt vi klarer ingen ting til slutt å da har vi ingen ting å gi lengre. Dette er viktig å tenke over så en ikke går tom for energi på alt en ønsker å gjennomføre. Dagen i dag skal mine barn komme på middag her det gledes veldig til det. Jeg holder på å forberede for at de skal få smake god middag sammen med meg i dag. Det blir 2 hoved retter i dag siden min yngste ikke liker den ene retten jeg skal lage i dag. Det blir Ribbe også Pinnekjøtt så jeg må si jeg gleder meg veldig til å kan få nyte stunden med de. Jeg langtids steker alltid ribba den blir så nydelig at jeg kan ikke beskrive det. Pinne kjøttet er perfekt vannet ut så skal det på kok om ikke så lenge så en har starten den også.

 

 

2 juledag lit rart på en måte

 

Det er litt rart at tiden går så sabla fort at en ikke helt rekker å se seg tilbake . Dette året har gått så fort å en kan nesten ikke skjønne at det har vært så bra . Jeg har på dette året lært meg mer enn jeg har gjort i de tidligere år. Tror nok også jeg er mye tryggere i meg selv også i år . Det er en nydelig følelse av at en tørr være 100 % seg selv å ta sjanser for å klare det en vil . Jobber daglig men jeg har tatt meg litt fri i fra massasje jobben så veileder jobben er en grei jobb å ha som daglig jobb . – Blir ikke sliten i fingrer eller kroppen min av den jobben . Massasje jobben er en tøff fysisk jobb så jeg merker at jeg har jobbet med den i mange år. Det kreves en tøff kvinne bak denne jobben jeg mekrer det godt at jeg har utviklet mer utholdenhet men en må som jeg alltid sier til alle andre ta rede på seg selv . Det er derfor jeg nå i dag kun jobber med veileder samtaler . Det å matlaging det er en fin kombinasjon.

Dyrene har fått mye god mat som jeg ordnet til de i går . Det er så herlig å lage litt god mat til de også så dem kan mekre at det er forskjell på hverdag også helg . – Det er stas med de dem har blitt en del av livet mitt gleder meg veldig til å få se de små endene vokse seg store det er en spennende periode med å ha dyr å følge de opp alle som en . Det kreves at en liker det en gjør å det kan jeg med hånden på hjerte si jeg bare digger det jeg holder på med . Det har blitt min gode reise her .

Siste uken i år helt utrolig

Jeg har liksom ikke helt skjønt at dette er siste uka i år vi har kommet oss mer ut i uka nå siden vi har kommet til tirsdag , det er fint å se tilbake på året som har gått . Utviklingen i bedriften å jeg selv har lært så mye om meg selv. – Året her blir jeg å huske har aldri hatt så mange politi oppringing etter at jeg ble alene da barna flyttet ut . Dette er så underlig at en har i grunn ikke ord. Dette med å være den som skapte alt her på tunet å har stått støtt i det er nydelig for å være ærlige . Det er nå en gang slik at jeg har aldri brydd meg om naboer før eller etter denne situasjonen .  Jeg er vokst opp med at vi skal aldri ha kontakt med naboer helst ikke annet en å si ett hei å der stopper det. Det er rart med det , alt blir en vane å da en venner seg om at en ikke skal ha kontakt med naboer så er dette helt ok for meg .

 

 

Blir spennende å se hvordan denne uken skal utvikle seg en vet ikke alltid hva som skjer rundt neste sving . Det er nettopp derfor så godt å kan styre dagene sine selv som jeg gjør selv om livet kan ta oss ulike veier. Det er en reise vi skal igjennom du og jeg . Ved at vi våger å gå en ny vei som tar oss til nye høyder . Så kan i grunn alt skje mer enn om vi bare er i det samme trygge som vi er i hele tiden . Det er en reise som jeg må si gleder meg veldig til.

 

Ved at vi bestemmer oss for å klare våre mål mer så klarer vi det mest utenkelige enn om vi står i det tøffe å gir fan med å gjøre en innsats selv . Dette synes jeg er så herlig da en jobber på med å nå mer mål som skal være til oss så vi lykkes alltid om vi har lyst til å lykkes så vi har valget selv om vi ønsker å nå mer mål så må vi bare være  mer uredd for å stå i våre drømmer . Det kommer alltid for dagen det vi bestemmer oss for. Det er en reise som aldri tar slutt jeg mekrer at livet tar oss dit vi vil være å en må bare nyte dagene mer som vi har lyst til så blir dagen også tiden sammen mer fin en om vi bare er i det vanskelige å triste . – Jeg lytter mer til meg selv nå enn jeg gjorde før jeg det er viktig for å øke fremdriften vår.

 

 

Ønsker deg en nydelig dag nyt den med de du bryr deg om.

 

 

Kjærlig Hilsen

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

 

 

Første juledag , tenk at jeg klarte det i dag ❤️

Hei kjære deg ❤️

 

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Håper at livet går fint med deg , jeg har jobbet alle dager i de siste 2 årene men jeg må si jeg er så takknemlig for å kunne være så heldig å få lov til å jobbe mer enn vanlig . Det gir meg en styrke å det er akkurat som ett mirakel inntrer da jeg klarer mine krav også mål, i dag klarte jeg å få inn nok til å innfri ett til mål her . Det ble en tåre fylt dag med gleder . Det er så herlig å se at jeg klarer alle ting jeg bare setter på min agenda. Det virker som ingen ting lenger er for vanskelig for meg lengre. Jeg er så sta var det en Komis av meg sa til meg at jeg er  det. Jeg gir meg ikke før jeg klarer dette, Det er så artig å si jeg klarte dette  – Dette var ikke en liten bagatell – Det har vært en tøff ting som jeg kunne miste alt jeg har om jeg ikke hadde klart å komme i mål med dette. Det forteller jo i grove trekk at jeg er en streber men jeg klarer mine mål å kjøleskapet har aldri vært så velfylt selv om jeg har hatt det tøft . – Det jeg bruker å si vi må gi oss selv det vi gir til andre for å kunne lykkes .

En styrket livsglede av å mestre

Dette er min rus der jeg mestrer å klarer mine mål . Dette med å være i en alkohol rus i dag trenges ikke hele kroppen min er i en nydelig rus av glede som gir meg akkurat det jeg trenger for å klare å ha det fint . Dette er en tid jeg trenger å være i meg selv også bare det at jeg kan nyte livet mellom alt her . Nå klarer jeg å nyte mer selv om jeg gjorde det da også. Så er det noe da vi alle har en bør som henger over oss . Så er det noe som på en måte hindrer oss litt. Det å klare å jobbe seg ut av den krisen vi er i så vil jeg også du få en mye bedre livsenergi i etterkant å det er nettopp det jeg kjenner på mer nå. Da kan jeg si jeg lykkes med mine mål som jeg har satt for meg å jeg veldig å være i det jeg har fint så klarer en alltid alt.

Julen i år ble en endring for meg

Der jeg nå klarte å endre en negativ energi om til en mye lettere energi jeg ser så tydelig at jeg har det så mye lettere nå å jeg er så stolt . – Akkurat nå da jeg kjenner på denne stoltheten så savner jeg en å kunne ringe som enten heter mamma eller pappa som jeg hadde kunnet si å jenta mi du er bare herlig . Så heldig er ikke jeg . De begge to er ikke lengre for meg , mamma er død pappa har jeg ikke hatt noen kontakt med på over  4 år . Så da blir det ikke til jeg tar å ringer til en telefon som aldri tar den da jeg ringer . – Det er en situasjon jeg bare har måtte akseptere , men jeg blir alltid påminnet dette da jeg lykkes med noe , så har jeg ingen voksne som jeg er glad i  min nære familie som jeg kunne gi de info om hvordan alt står til . I morgen så gleder jeg meg så til å fortelle mine barn dette. Det kommer til å glede de så mye at de ser at mamman deres får det til å at jeg er ett forbilde for de håper jeg at jeg kan være . Så de ser at det er bare å gønne på vi får dette til selv om milene kan være røffe .

 

 

Første Juledag i dag

 

 

Som barn så måtte jeg være inne da det var 1 juledag . Da fikk jeg ikke gå ut så det var en kjedelig lang dag erindrer jeg veldig på at jeg likte denne dagen lite. Da siden jeg ikke fikk lov til noe annet enn å være pent pyntet har i grunn aldri helt likt det, liker aller best å være skitten på klærne også ha mest mulig på agendaen . Dette har fulgt meg alltid i fra jeg var ett lite barn å til nå i voksen alder. – Jeg klarer svært sjelden å være ren også pen i klærne  det er nesten som jeg er en stort barn som ikke har lært meg oppdragelse virker dette som . Det kan være sjarmerende i blant for mange men for meg har det bare blitt en livsstil der jeg er bare slik så dette med å si nå må du være forsiktig så klarer jeg aldri det da. Jeg må heller unngå å tenke så meget på at jeg har pene klær på meg , så går det tross alt bedre da.

 

 

Dyrene i dag hadde en nydelig ute dag , de kom ut med stor iver også glede . Det er en glede å være sammen med de . De er så artig å i dag fikk de veldig mye godt til meg det er jo tross alt jul så de må jo også få mekre det. – Jeg bruker å gi de mye godt av det jeg har her hjemme de er så glad i spagetti så koker dette ofte til de med mye annet godt.  Jeg er så glad for at de har det så kjekt i lufte gården sin at de er ute også inne i huset sitt akkurat så mye de bare måtte ønske. Det er en spennende tid fremover da det blir lysere og lysere jeg må si jeg gleder meg veldig til å kan få mer lye dager enn mørke dager. Vi får nå mer av det takk og lov.

 

 

 

Dagen i dag skal jeg nyte dagen med å feire meg mer med å jobbe videre i dag. Dette med at jeg klarte å komme i mål med mine krav så må jeg nå ferie dette med å gi meg selv mer tilbake . Dette betyr i grove trekk at en må være rause mot seg selv . – Jeg er aldri i negative omgivelser for lenge . Jeg klarer det ikke , jeg må kun være i gode energier det er dette som gir meg vekst som jeg gleder meg veldig til å kan motta.  Jeg har allerede startet med å forberede middagen til meg å ungene i morgen . Det er noe jeg gleder meg så til da vi skal kose oss sammen å da må maten være perfekt . Det er noe jeg gleder meg så til alltid hyggelig å kan motta gjester som gleder seg til å komme på middag da blir vertskapet mer glad for å lage noe bra også.

 

 

Mellom alt her i dag så skal jeg jobbe målrettet fremover med de som måtte ringe til meg på veileder samtaler . Det er aldri helt sikkert hvor mye jobb en kan få men jeg må si jeg er så glad for denne jobbe som jeg selv har lyktes å bygge opp så jeg ser nå 3 mnd på rad så knuser jeg alle rekorder ser dette ut som . Det er så artig å nå tror jeg nok at jeg må bygge opp denne delen av bedriten mer og mer . Det er så artig å se jeg er en grunder med god karakter .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

Tenk selveste julaften i dag

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

 

Håper at du har det fint på jule morgen i dag tenk jul aften i dag å en skal kose seg med både god mat i dag å i tillegg ett felleskap som er julete også veldig fint . Det triste er at alt for mange mennekser har ikke det primære i orden eller de sliter med psyken eller at de ikke har noen å feire med. Dette er en rivende sannhet i denne verden at livet er skjeft fordelt her i livet å alle har det ikke like bra .

 

Disse kontraster de synes veldig godt i disse glans tider der kjøpe presset er stort å de aller fleste skal ha alt til seg selv også barna å da er det alltid noen som kommer utenfor denne trenden . Det kan være for de som står utenfor ufrivillig at det er verst . Dessverre er kjøpe presset noe vi alle kan endre . Ved at vi ikke lar oss rive oss med. I år har jeg roet ned alt med baking også innkjøp av alt. Det har ikke blitt som jeg har gjort før om årene . Det er en trend jeg ikke helt orker å være med i .

Jule morgen ute til dyrene

Jeg klarte å fikse til ute gården så dyrene fikk lov til å gå ut å ha det fint i dag på julaften . Det gjorde meg glad for at jeg klarte å fikse dette. Slik at de ikke klar å komme seg ut . De var så glade for å komme seg en tur ut at de strålte hele gjengen . Det gjorde meg veldig glad for at jeg fikk dette til å så ser en jo til tross for alt så får en til det en har lyst til eller ønsker å lære. Det gir meg veldig mye å kan være mer selvstendig selv  om det også er veldig godt med å få hjelp så er det noen ganger bare godt å få knote litt alene å få være selv i denne boblen å klare det mestrings følelse på høy gir nå jeg klarte det å da blir det bare bedre og bedre etter vært.

 

Julaften skulle jeg egentlig være helt alene

 

 

Jeg skulle egentlig være helt alene i dag uten noen problemer her med å jobbe mellom alt som jeg gjør daglig . Det har endret seg fikk en innvitasjon til å komme til ett venne par av meg å spise jule middag samen med de å det kunne jo være veldig hyggelig så klart så jeg takket ja jeg . Det er stas å være flere på en slik dag så kan jeg få sosialisert meg mer enn jeg gjør for tiden . Jeg er aller mest hjemme å jobber å er nesten ikke ute blant folk som jeg var før. Det er bare slik det har blitt . Jeg elsker å jobbe så det har blitt mitt dop om du skjønner . – Andre bruker amfetamin som dop jeg bruker jobb som mitt dop til å komme meg høyere å lengre enn alt annet. Jeg bare elsker å kjenne på kroppen at jeg er sliten eller nå har jeg gjort en god innsats . Det er en krevende reise å være en grunder men det er en jobb der en alltid har muligheter . Det er disse jeg hele tiden jobber mot for å klare å komme til å utvikle meg mer enn ellers. Har nesten blitt som besettelse alt jeg gjør jeg jobber til jeg stuper er det mange som allerede frykter.

 

 

Jeg fikk flere som lurte på hvordan det går med meg , jo takk sier jeg alltid det går fint om det er på tur til å gå til helvete eller om det går over . Det er sik at sier jeg hvordan det egentlig er så kommer de aller fleste til å miste pusten å ikke tro det de hører eller ser . Det er en gang slik at da en er grunder så er det ikke slik at pengene de kommer helt av seg selv. Da må en jobbe målrettet for å få inn det som bedriften  også jeg selv trenger inn. Dette med nå å se at bedriften bare går så det suser jeg har ingen bekymringer lengre . Jeg ser veileder jobben min den tar meg mer til nye høyder å det er noe som gleder meg veldig . At jeg kan få være den som tar del i å hjelpe de som skal skrive søknader , sende brev , de som vil ta livet sitt , de som har det dårlig å har gått på en smell , kjærlighets problemer . Dette er de aller meste samtaler der jeg veileder andre mennekser som krever svar eller at jeg kan finne en vei ut for de av det de står i. Det er en spennende reise der jeg også har klart å knytte store bånd på kryss av landet der jeg ved å ha snakket mange timer med folk  blir mer venner med de etter en tid så vennskap har blitt i etterkant av mange samtaler . Det er sunt også herlig å lære om andre i dette så lærer vi om oss selv.

 

I natt da jeg la meg å gledet meg til å sove så plinget det inn en melding på veileder samtale telefonen . Da var det en av mine faste kunder som lurte på om  jeg hadde litt tid. Det hadde jeg så kart så lenge jeg ikke ligger død og begravet eller sover tungt så har jeg alltid tid. Det er litt rart dette hva skjer den dagen en dør har en da en evne for å kunne svare om en bare hadde lyst til det ? Vi hører i mange timer etter vi er døde også tror jeg at vi går over til en annen dimensjon der vi har en ny verden . Samtalen da jeg hadde tatt kveld ble jo veldig givende også fikk jeg til å hjelpe denne kunden på nytt igjen så jeg er så glad også takknemlig fordi jeg fant opp kruttet å klarte å tenke selv at jeg utvikler min egen kanal. Det er noe av det smarteste jeg noen gang har gjort . Pengene ryr inn i denne bransjen så det er god busness for å være ærlig å som grunder så er det trygt å alltid vite at jeg har penger som kommer løpende inn til meg . Det gir min hverdag det mye lettere selv om de som ringer ikke alltid har det like bra . – Målet med samtalene våre er at de skal få en bedre hverdag å kan ha det godt . Derfor gir denne jobben meg veldig mye tilbake .

 

 

Ønsker deg en nydelig jul også kos deg sammen eller alene uansett hvor du måtte ferie .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

Lillejulaften jeg må bare

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Håper at har det bra lille julaften , det er nydelig også kan se at nå er endelig julen snart her . Dette året må ha gått så fort at jeg har liksom ikke helt klart å sett for meg at det har det. Rart på en måte at vi har jule tiden her . Det gir meg veldig godt å kan senke skuldrene mine litt mer mellom alt her .  – Det gir meg er tilbake ved å se hva jeg har fått til her mellom alt. Det er en tid for det meste .

 

 

Lillejulaften før i tiden så var det ett fult stress med å pynte til julen , jeg glemmer ikke alle som var mer sur enn glad da de ikke fant det de mente var der de la det året før. Dette med å lage god mat det ligger mer til meg enn at en må pynte korrekt som da. Jeg pyntet til jul i November jeg . Det gjorde jeg fordi jeg ikke orker stresset å maset . Som jeg ser de alle andre holder på med . Så denne juletiden her er for meg en tid for ettertanke å sette mer pris på hva jeg allerede har . – Jeg orker ikke noe stress med å ha alt , jeg trives i mitt å nyter det jeg klarer å få til å skape. Det er ett sort hus også forvalte men jeg liker å ha det stort rundt meg .

 

Julen alene kan være fin den

 

 

Denne julen så blir jeg alene men jeg skal jobbe med veileder samtaler å ha litt åpent via massasje . – Dette med å ha de jobbene her så gir dette meg en ekstra trykk også kan jeg bestemme om jeg vil jobbe mer i dag eller tar det litt rolig . – Det er en ære for meg å kan få hjelpe de som ringer meg eller de jeg skal massere . Det er fint å kan være for andre å ikke bare være for en selv.

 

 

Selv om jeg kan føle at kroppen er sliten så er det faktisk nydelig å ta kveld da en er så sliten at en sovner med en gang uten at jeg må ligge å vire meg eller spekulere på alle samtaler osv. Jeg har takk og lov ikke det problemet her takk og lov for det. Det må være trist for de som har det problemet at de ligger å vrir seg også har 1000 tanker i hodet sitt for så å aldri klare å få sove . Det er en periode for alt å vi alle kan kjenne på at det er en smerte . Det er fordi vi skal lære i den prosessen vi er i .

 

Julen for mange er ikke fin den er trist fordi de ikke har familie som bryr seg om de, de er alene i verden å har mistet kontakten med familie som bryr seg om de. Det er mange som får dystre taker i denne perioden som gir de en mer redusert livskvalitet . – Det gir meg så mye ved å kunne være for disse karakter som har en sart sjel. Det er ikke alle av oss som forstår hvordan vi skal klare å få ut frustrasjon . Det er heller ikke alle som takler dette med å ha blitt avvist av familie . Det er trist jeg kjenner dette så inderlig vel. Har selv blitt skviset ut av min egen familie så jeg føler jeg har så mye kjærlighet å gi de som har opplevd dette. Så er jeg den rette karakteren for jeg har de erfaringer jeg vet hvordan jeg klarte å komme meg ut av dette.

Jeg liker veldig godt å få være alene uten mye støy i julen jeg . Det gjør meg ikke noe at jeg er alene denne julen jeg har kidsa de skal spise til meg neste uke så det går veldig fint . Det er en tid for alt å en skal ikke være for opptatt med å dyrke misnøye om en ikke har det slik som en vil. – Det er en prosess å jeg er glad for at jeg har fått livet mitt så bra etter alt som en har stått i . Det er en prosess en selv må jobbe ut , det er ingen andre enn du selv som kan hjelpe deg. Dette er det mange som misforstår . De tror at det er terapeuten som gjør jobben din det er nettopp du selv. Du må gjøre eller følge de råd du får . I oppgave i fra terapeuten dette er akkurat slik dette er .

 

 

Lille julaften er det noe som alltid må gjøres

 

 

Det er å lage lutfisk det er bare så nydelig jeg skal lage dette til meg selv i kveld dette er jeg vant med ifra jeg var ett lite barn . Har alltid likt dette å bare liker det så godt. Mye godt tilbehør for å kan glede seg over . Det skal så lite til å lage god mat til seg selv selv om jeg er alene her så må jeg ha litt middag . Det er en fin tid for ¨gi seg selv det en vil gi andre¨

 

Lillejulaften er jo en tid en  husker som barn at en var så spent på om vi hadde fått alle julegaver å nå i år så er det ikke det jeg bryr meg om . Det er kidsa som betyr mer enn alt annet de får i bøtter å spann i år ifra meg . Det er nydelig også kan  være rause mot de i år . Det fortjener de veldig . Håper du også som leser får en nydelig jul også lille julaften . At dagene dine blir fine også ikke bare det men , at en har det godt med seg selv. – Det er noe med dette at en skal være god for seg selv , det er viktig for oss at vi gir oss selv tiden vi vil ha for oss selv som gir oss vekst også likevekt .

 

Alt er gjort etter boken jeg hat tatt opp ribben så den skal jeg krydre også sette til stek på langtids steking til i morgen for meg . Det er det aller beste når ribben ikke er tørr jeg er tørr nok i fra før om jeg ikke skal ha noe alt for tørt i meg. Det er første gang i år jeg skal nyte ribbe så jeg må si jeg gleder meg . La oss håpe at jeg får den like god som sist. Det er i alle fall noe jeg gleder meg til så er det å kan nyte den selv om jeg skal spise alene her så har en jo telefonene å tv så ingen problem for å være helt ærlige med deg.

 

 

Ønsker deg en nydelig lille julaften å nyt dagen din godt . Jeg har flere ting jeg enda ikke er helt ferdig med i dag. så kommer med en oppdatering senere om jeg har lyktes med mine prosjekter . Det er ikke alt som er like lett da en er alene , men jeg lærer underveis. Det er bare slik det er .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika