Ble positivt påvirket, med høy arbeidsmoral!

Hei 😗

Siste dagen i mai, skal si dagene går unna.
Jeg ønsker Juni velkommen, skal bli godt å få sommer måneden på plass.

Selv om det ikke virket slik i dag , det har snødd litt her i Rana.  Men til pappas store glede, så holder vedsalget ennå like varmt 😗👏
Så det tydelig på bensinstasjonen som min eldste sønn jobber, det hadde minket betraktelig .

Ha mål for dagen er viktig, jeg har satt meg mere mål som jeg ønsker å nå.
Det å bestemme seg for både salg , og hvor en ønsker å være på en gitt dato . Bidrar også til at jeg kommer til å klare målet.  Som jeg  har bestemt meg for .

USA turene er en bonus for meg, slik at jeg klarer å opprettholde høy arbeidsmoral.  Arbeids tempoet mitt er over gjennomsnittet.  Men , liker å være utenom det vanlige. Er tilfreds, lykkelig  og livsglad. 

Er født å oppvokst i en familie, der arbeids moral og høyt tempo , var normalen.  Dette har påvirket meg positivt, samtidig synes jeg det er gøy å sprenge noen grenser.

Ser at jeg har luksusproblem , i forhold til det jeg også ønsker å jobbe ut. Det blir slik i blandt. Har bestemt meg for at enkelte ting, som det tar litt tid før det blir ferdig stilt. Så er det også en grunn for det, vi utvikle oss i riktig retning. Bokprosjektet mitt har jeg fått en god flyt på. Jeg skriver kvar dag, så kommer nærmere målet for hver dag som går.

En viktig ting er at vi aldri gir opp våre drømmer.  Det er det som opprettholder vårt humør, livskvalitet, energi og pågangsmot. 

Ser selv at mange drømmer justeres og nye drømmer kommer til meg. Dette er helt normalt. Nå er USA turene som har størst prioritet.  I livet våre , til meg å ungdommen.  Dette vi alle sammen nå gjøder for. Godt å kan reflekter og ha den gode praten med dem.

Konklusjonen her er :

Opprettholde de målene som er viktig for deg.
Lytte til det som betyr noe.
Skrive opp målene dine , de blir mer tydelig.
Ha belønning som ikke er så langt fram , fordi dette motivere deg veldig. Til å nå målet.

Klippe ut bilder av dine drømmer, om det er ny bil , hus , hytte ol. Fordi det du ser , det har du også lettere for å jobbe mot. Du har allerede sett målet , det e bare å gi gass!

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Kan adferden til andre bidra til at sykefaveret er høyt ?

Hei !

 

 

Ofte så har jeg undret over dette spørsmålet som jeg nå ønsker å skrive om.

Kan adferden til andre , bidra til at sykefraværet går opp ?

 

Jeg jobber i dag , i  helsesektoren men har jobbet innenfor restaurant bransjen å jeg registrerer et mønster på de ulike plassene , at det er noen karakterer som er med på bidra til at arbeidsmiljøet er negativt.

Dette  har jeg undret på ofte, hva er grunnen til at akkurat du skal tru at du er noe mer , enn oss andre ?

Jeg synes også det er en ukultur om vi skal sutre og jamre over bagateller, en bør heller finne seg en annen jobb om en har det så tragisk. Det er helt sykt hva enkelte klarer og gjøre med gamle og nye kollegaer. Hadde jeg vært arbeidsgiver, så har jeg garantert gått dette i sømmene, hvorfor ? Fordi det er her pengene i en bedrift renner ut. Vi driver å melker en bedrift, da vi oppfører oss negativt, en annen ting vi er også med på påføre andre en dårlig helse. Så kan vi sikkert si til et forsvar det er jo ikke personen som jeg er irritert over. Nei vel men hvorfor klarer du ikke å endre karakter på jobb ? Hvorfor klarer du ikke å se jobben som en plass du kan utvikle deg ? Hvorfor gjør du ikke noe med ditt problem ?

 

Fordi er vi lei av jobben , føler at vi ikke lenger henger med i utviklingen , eller at det kan være andre faktorer som bidrar til at vi blir irritert eller lei. Så finn deg en annen jobb, fordi vi må gå oss selv i sømmene , vi kan ikke alltid klage over for at vi synes andre mennesker ikke svarer til de forventningene som vi mener er korrekt.

Jeg har så lite til overs for små sjefer, som tror de eier bedriften , få for helvete din egen business å gjøre  din karriere i ditt tempo og samtidig forme din bedrift med dine mål og din visjon. Fordi da vi jobber i team så er det ikke alltid det er lett og få igjennom det som vi mener og synser, men dette må heller ikke bidra til at vi lager dårlig arbeids miljø , som resulterer i at flere gruer seg til å møte absolutt deg. Jeg har snakket med mange mennesker i min karriere, å har fått hørt mange historier, selv har jeg fått kjent både på kulde og avvisning , dette er tøft og stå i , samtidig så utvikler vi oss ikke i disse miljøene. Derfor er mitt høyeste ønske , har du noen snev av negativ adferd , negativ tanker og slikt,, gjør noe med de, fordi med din holdning så skaper du dårlig klima, andre merker din dårlige energi. Vi blir dårlig av å være i samme rom som dere som ikke klarer og la det negative ligge en annen plass. Derfor så blir ofte mange syke og dette medfører at en arbeidsgiver får dessverre høye sykelønninger som de må betale ut pga at det er noen som bidrar til dette.

 

Ofte har jeg undret på hva som gjør at mennesker tviholder på jobben sin, , som de både er bitter i og som de ikke liker. Alle mennesker som jeg har fått høre er så vanskelig, ikke kunne jobben osv . de er kjempe flinke, men den jobben vi må gjøre er å rose de, snakke vennlig til de. Ha god kommunikasjon, som bidrar til at vi vet hvordan vi skal løse jobben. Er det slik at vi har ynglinger som vi ønsker å jobbe med , så har du et problem. Fordi klarer du ikke å veilede en ny person i jobben , så bør du bytte jobb. Fordi du er kun til bry og du er ikke med på rekruttere nye kollegaer og du forurenser miljøet .

 

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min.

Mvh

Elin – Weronika Skarstad

 

.

 

 

 

 

Vær mer takknemlig

Hei 😗

Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding på bloggen min.

Nå har vi siste dag i mai, venter på sommer måneden 😙 skal si det gledes til å gå denne tiden i møte 👍

Synes at dagene de går så fort unna, vi er nesten nettopp begynt på måneden . Så er vi ferdig med den , er  nok en grunn til at jeg synes tiden går fort . Fordi jeg har mange prosjekter på gang. Som jeg utvikler på hjemme arena. Godt å kan nå større mål , se at vi lykkes å samtidig være et bedre forbilde for andre.

Hva er jeg takknemlig for i dag?

At jeg har en god helse , har nok jobb , har det godt , har gode venner & ungene har det godt 😗

Kunne ha skrevet mere om hva jeg er takknemlig for, fordi det et i grunn mye. Vi skal være glad fordi vi tørr følge våre drømmer . Våger å være oss selv, ta litt gærne valg og våge å følge drømmen din.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Perfekt framdrift!

Hei 😗

Takk for hyggelig tilbakemelding på bloggen min 😗

Hatt en kanon trivelig dag, først har jeg jobbet med bokprosjekt mitt.  Fått skrevet mye, så føler jeg har en god flyt. Godt å kjenne på skrive kløen, ha denne gode framdriften.

Godt å kan jobbe målrettet, med det en synes er gøy. Har også fått mere salg på forever.  Kult å kunne få solgt litt mer. Kommer alltid godt med. Et positiv fokus, bidrar også til økt salg.
Bidrar også til at en står mere på 😗

Det er litt slik når vi er i god stim , å ser positivt på situasjonen.  Så har vi også lettere for å lykkes.  Ting går uansett mye bedre.

Ha riktig fokus , så øker du både framdrift og målene vi har satt oss klarer vi og mestre. Ser det veldig godt selv, at det fokuset jeg har . Det blir også til det bedre , lykkes å har passe god framdrift 😙

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Bok prosjektet mitt

Hei 😗

Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding på bloggen min på bloggen min 😗

En nydelig morgen å våkne opp til, har fått eldste sønn på skolen også har han jobb til 23.00 i kveld.  Så jeg har hele dagen til rådighet alene.

Det er godt å kan bestemme seg litt selv for hvordan vi ønsker å bruke dagen.

Har kommet i gang på å skrive på bokprosjekt mitt, e godt å komme i gang.  Viktig at en har framdrift.

Det å skrive denne boken , så kommer jo også min barndom meget tydelig fram. Dette betyr også at ved å skrive, så vekker det opp både gode å dårlige opplevelser. 

De erfaringene som vi gjør, er også med på forme oss mennesker.  Hvordan vi fordøyer det vi opplever er også med på å forme oss som mennesker.

Det å ha en slik skrive kløe er helt uvirkelig og samtidig godt. Godt å få ned på papiret, det som jeg lenge har ønsket å formiddle.

Mange undrer på hvorfor jeg på død og liv ønsker å skrive boken. Det er sikkert med dette , som med andre ting du ønsker å gjøre.  Det blir slik at når du ønsker å gjøre det , så er det også viktig . At du lytter mer til deg selv. Enn at vi lytter til andres stemme. 

Det å kos seg med å forme noe som skal bli en bok er også en visuell reise. Selv om budskapet i boken også er trist og spesielt.  Så hadde vi masse kjærlighet i vår familie.  Som var til å ta på og føle sterkt. 

Ingen heim har det perfekt alltid, vi bruker fasaden til å skjule hva vi sliter med.  Dette er hos absolutt alle, vi har bare lettere for å tro at mennesket som kjører dyre biler og har flotte hus. At de har det bedre enn vi andre. 

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Hva kunne vi ha trigget?

Hei 😘

Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding på bloggen min 😘

Kom nettopp hjem fra jobb, godt å ha en jobb der vi får brukt hele oss. Ved å vise omsorg og ta oss tid til å prate med de. Det betyr så mye for helsen og trivselen, livskvaliteten at vi får ivaretatt de ressursene som bor i oss.

Den tiden vi legger i en slik stund, bidrar så mye for de det gjelder. Godt å jobbe i helsesektoren.  Å få lov til å bidra til å øke gleden , hjelpe de til å ha det godt .

Ofte tenker jeg hvor heldig vi er , som klarer oss selv. Vi har det godt på alle nivåer. For å opprettholde dette gode livet er, det også viktig at vi gir de som trenger et løft God omsorg.

Vi har som sagt ingen garantier for hvor lenge helsa vår er bra.  Derfor må vi også bevege oss , til de som trenger oss . Gi mere kjærlighet, varme, tid , omsorg, omtanke & respekt.

Hvor lenge vi vi bruker tiden er ikke avgjørende for resultatet.  Men hvordan vi bruker tiden.

Tenk over neste gang du møter noen som du har slitt med kommunikasjon,  
Vanskelig og samarbeide med , vanskelig å ha en god dialog med .

Reflektere hva sa vi i den situasjonen? Hva kunne vi ha trigget ?
Hva kunne ligge bak,

Neste møte ? Hva bør jeg gjøre? Forestill deg at du møter den personen som du liker.  Hvorfor ? Fordi når vi møter mennesker vi digger så er vi mere avslappet.  Vi setter oss ikke i forsvar, vi forsvarer oss ikke…. Vi tørr være oss selv.

Ved å henvende oss hyggelig, snakk positivt , dra opp hyggelige samtale . Så skaper vi også en bedre relasjon.
Vi avvæpne den dårlige energien, å skaper en god energi.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Hva inspirerer deg og hvorfor?

Hei 😘

Kjenner at denne uka , kommer til å gå kanon fort , når vi har mål , forventninger og ønske om hvordan ting skal bli.

Har meldt flott vær denne uka , gleden er stor til å kan få lov til å nyte stunden ute.  Like så godt, å kan ladde opp ute, kjenne på våren og sommeren kommer.  En nydelig tid.
Som ligger framfor oss.

Hva inspirerer deg? Å hvorfor ?

Det som bidrar til at jeg blir inspirert til å gjøre noe , eller lære noe. Er noe resultater er til det bedre. Kan det jeg gjør bidra for at dagen din blir bedre ?
Da er også hensikten med min handling viktig.

Tenker vi ofte over hvordan vi møter mennesker? Eller er vi bare unnvikende?

Begge måtene kan være avgjørende for om vi får positiv eller negativ svar på vårt møte med de.

Tenk deg selv , at du er den vanskelige karakteren.
Hvordan hadde du ønsket å blitt snakket til .

Dette kan være en god løsning på et problem.  Ved å åpne med positiv framtreden.  Å prate hyggelig til andre.

Dette er ofte vanskelig og er ofte en utfordring.  Men like aktuelt i alle miljø.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤❤

Ta grep for fan!

Hei 😘

Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding på bloggen min 😙

Hvorfor er vi redd for å ta action i business og livet generelt?

Vi lytter mere til andre enn oss selv. Hvorfor ?

Fordi vi er redd for å dumme oss ut.  Vi tror ofte at vi ikke mestrer nye oppgaver.  Fordi vi prate oss selv ned.  Å er vandt med å høre på alt vi ikke kan. Menneskene som har disse holdninger de har blitt påvirket av andre og seg selv.

Ta for fan grep i livet ditt, gjør noe som du har drømt om .
Ikke spør alle om det du ønsker å gjøre.  Ta action i livet ditt.
Du vinner mere på det.

Slutt å bry deg om hva andre absolutt mener om deg. Ta å starte allerede nå . Lag deg en god plan så kommer du til å lykkes.

Om du ønsker å bygge foretning, starte i ny jobb, eller om du har andre drømmer. Virkelig gjør de .

La ikke andre dra deg ned, bygge deg opp å se for deg at du lykkes. 

Så kommer du til å gjøre det også .
Få trua på at du får det til . Så får du opp alt som skal til, vi lykkes kanskje ikke første gangen.  Men vi må våge å feile .
Det er feilene vi lærer aller mest . Så stå på jeg veit du klarer dine mål.

Hva er du stolt over?

Hei 😙

Godt å kan bruke formiddagen godt, har jobbet med å lage mål som jeg skal jobbe mot , for å lykkes bedre i jobben i Avera og Forever.

Godt å få gjort litt , praktisk her hjemme som bidrar til økt inntekter.

Fikk tatt meg en tur til en venninne, godt å bruke tiden sammen med likesinnede 😙

Det å få være med menneskene, som skjønner deg også som har de samme interessen, er alltid kanon. Slike øyeblikk kommer aldri for ofte.

Disse stundene har jeg så stort utbytte av selv .  Gledes til neste gang vi sees. 

Det å vise handlekraft og bruke våre ressurser riktig. Det er så viktig . At vårt fokus er på hva vi ønsker å realisere.  Ikke hva vi ikke får til .
Fordi fokuserer du på problemet så løser vi ikke det. Vi bare tilfører mere negativt.

Viktig at vi tenker over dette!

Hva er du mest stolt over i dag ?

Når jeg ser at ungdommen, de former seg i riktig retning.  Så er min oppgave å løfte de mere opp. Så ja har gitt mine alle 3 barn masse gode tilbakemeldinger, pga at de er flink . Å dette gir de også større drivkraft til å bli flinkere.  Det motivere og gir de økt selvfølelse.

Jeg ser endring til det bedre med å gi mere ros, fordi vi blir flinkere å det letter også på miljøet.

Vi jobber bedre i team worke, da motivasjon og vi samarbeider godt.

Ta å gjøre disse forandringene selv. Så får du selv se forandring ganske fort. 

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

Lage en god plan !

Hei 😘

Nydelig morgen å våkne opp til 😙

Godt å få sol å nydelig vær , dette gjør ekstra med oss.  Vi stråler mere , ser mer positivt på oppgaver som ligger framfor oss😘

Gledes til å ta fatt på denne uka , har flere ting jeg skal få gjort. Håper at vi e så heldig å få dette været nå framover.  For da blir dagene bevilget mest ute.

Jeg å minste mann, kjørte jentungen min på toget, klassen skal på tur til Trondhjem 😙 Det å ha forventninger og e spent , e helt normalt.  Godt å se at jentungen, gleder seg så til turen sammen med klasse kameratene 😘
Håper å trur de får en flott tur sammen. 

Har denne uken satt meg flere mål som jeg skal få gjort ferdig. Nå har jeg også mere tid.  Til det som tar tid ,  fordi en må ha mere ro for å skrive.  Så kommer til å bruke tiden godt på bokprosjektet mitt.  Tok meg helt fri i helga , det er viktig å kunne nyte tiden uten krav. 

Fordi har vi bare krav til oss , så klarer vi heller ikke å levere godt til slutt.  Vi blir lei av å prestere, å trenger å puste og kun få være. Dette er noe vi må lære ungene våre.  At det er lov å ta helt fri , slik at en ikke har høye forventninger hele tiden til alt.

Har planlagt å få besøkt flere som jeg ikke har sett på lenge. Så de kommer jeg til å prioritere mellom jobb øktene å kjøring til å fra aktiviteter til min eldste sønn. 

Skal jobbe mere målrettet med avera og forever. Skal få satt opp mål for hva jeg ønsker å få solgt for mye , å samtidig få ned på papiret, hvor mange jeg om å tilføre av nye forhandlere. Det å få kollegaer i dette teamet er kanon trivelig.  Så når en setter opp slike mål . Så er der også lettere å nå de også.

Digger jo selv produktene, i begge firmaene. Så viktig at vi gløder for det vi selger. Pluss at vi bruker det selv også. Har fått kjøpt inn solprodukter så blir godt å kunne nyte sol og sommer nå framover.
Sol produktene i Avera er kanon gode , har fått testa de ut sist jeg var i Las Vegas 😙 Så ønsker du å kunne bli en Selger, ta kontakt med meg.  Jeg er på Facebook, så du finner meg der . Så bare send meg en melding, hadde vært kult å få deg som kollega.

Eller om du ønsker å være kunde, så er det også greit 😙

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.