Kan ikkje påstå at æ har fritids problemer 💋

Hei kjære lesere ❤️

Hvordan har du det i dag? Bra håper jeg at du har det. Været er nydelig her på Mo i Rana i dag 🙏👌 noe vi i den siste tiden ikke har vært bortskjemt med akkurat.

Nyter nå i skrivende stund kaffen min ute på Altan min er rett og slett nydelig. For øvrige så er det kaffe ifra Lofoten, nærmere bestemt Laukvik, selge den i butikken min 🥰

Været er en lyst for øye. Vi må rett og slett bare nyte godt dagen som er for vi vet som sagt ikke når det er stopp på alt.

Jeg har jo også nå kommet opp i en alder der jeg nå ser at jeg ikke lenger er ungdom men føler meg heller ikke eldgammel heller. Derfor er det godt å være seg selv å nyte dagene mine godt med det som gir meg energi.

Helgene de går sykt fort unna noe som kjenne ha vært litt lenger men betyr nok også at jeg har det bra å nyter livet mitt.

Denne weekend har jeg vært helt alene hjemme noe som er nydelig å kunne slappe av og kos meg på min måte. Selv om jeg vet at de aller fleste mener jeg lever litt for alvorlig enn jeg nok burde.

Jeg hadde egentlig planlagt å
Gjøre så sykt mye men tror nok at jeg har fått gjort bra egentlig. Ikke alt vi klarer å få gjort når vi egentlig ønsker.

Har egentlig ikke fritids problem men jeg har vært nødt til å ladde opp batteriene mine denne weekend for å ikke bekk under. Det handler om å ta vare på deg selv. Mange påstår sikkert at jeg ikke hele tiden gjør akkurat det, fordi jeg jobber så mye.

Det er en grunn til alt som andre mennesker gjør selv om du nødvendigvis ikke vet hva eller hvorfor.

Det er ikke alltid alle andre har med absolutt alt heller å igjen jeg trives veldig godt med å jobbe mye. Har blitt en livsstil som jeg trives veldig godt med.

Som gründer så trenger jeg ikke å forhandle med en sjef for hvordan jeg ønsker å ha det. Jeg tar alltid utgangspunkt i hvordan min situasjon er å jobbe ut i fra det.

Som en stadig utvikler så følg jeg med hvordan markedet er på ulike produkter. Gleder meg til å få inn mer produkter fra andre leverandører blir ikke så veldig lenge til jeg finner en ny vri.

Derfor er det nå så vidunderlig å være litt lat i mellom alt her, å se hva som fungerer.
Siden jeg har tre roller å fylle i jobb og karriere så blir det også mye mitt fokus.

Da blir det å sett meg selv opp på time planen mye mer viktigere enn noen annet.

Selv om jeg nå er alene å ikke har en mann så trives jeg meget bra. Føler akkurat nå at jeg har ikke tid til en mann i livet mitt akkurat nå. De krever litt mer enn jeg orker med.

Er ikke det at jeg ikke kan være krevende i meg selv men når jeg har så mange ting på gang så vil jeg ikke la det vike for en mann.

Da må det være en meget spennende mann for å si det sånn å det har vel ikke vært feil om så hadde skjedd.

Alt vi skal ha i livet vårt da kommer når vi er klar for en ny utfordring.

Ønsker deg en nydelig dag ❤️

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

Vi Gründer jævler ♥️

Hei kjære lesere ♥️

Hvordan har du det i dag? Jeg har hatt en nydelig dag. Med litt avslapping først i dag.

Jeg jobber i grunn for mye egentlig merker at jeg begynner å bli meget sliten. Er vel ikke så rart når jeg til nå. Har jobbet over 7, 5 mnd i morgen akkurat. Heilt sykt egentlig men det påvirker meg jo også både på godt og vondt.

Jeg merker at min tolmodig het på enkelte områder er 0 toleranse nå. Trenger mye mer egentid å det er skjønt egentlig.

Ble en Nydelig café tur sammen med tremenningen min, vi gikk oss en liten tur åsså. Veldig godt å gå litt å bare kjenne kroppen å sjerla får ladde opp.

Det å møte på folk å prate er jo også veldig hyggelig.

Jeg har fått jobbet i dag med veileder samtaler i tillegg er blitt en livstil egentlig.

Så fikk jeg kjørt jentungen og en venninne på fest. Håper de får det koselig.

Selv er jeg blitt for gammel til å ha mye pary bryr meg ikke så mye om akkurat det.

Litt rart hvordan vi endrer oss så radikalt.

Jeg lytter alltid til min intuisjon for hva jeg skal gjøre å om hvem som er bra osv. Det er viktig å lytte til hjerte vårt å lytt til intuisjonen for følge vi ikke med helt så er vi lett å avlede til noe vi selv ikke ønsker å vær i.

Jeg har blitt mye bedre til å si ifra når det er noe jeg ikke ønsker å vær i. Heller det enn å angre på at en lot seg utnytte.

Jeg vet akkurat hva jeg ønsker i livet mitt å da er det vel ikke vanskelig å se mer på hva som er viktig å lytt til hva ønsker jeg.

Jeg har helt sluttet å følge andre mennesker jeg følger kun mæ selv. Å det jeg objektivet bryr meg om. Orker ikke lenger å ha mas kråker rundt meg som kun er enrgi tyver.

Det blir jo også sæ synlig nå hvem som gir meg energi å hvem som jeg kjenner de hadd vært kanon hyggelig å møte igjen før en tar kvelden før godt.

I disse tider er det selvsagt ikke klart at vi lever til vi blir gammel. Vi må nyte livet mens vi er her via den metoden som fungerer for oss.

Derfor er alltid mine barn høyere også jeg selv.
Så kjæm de andre i rett rekke følge etter tur for hva som skjer.

Siden æ lever som ei kjærring på 90 år å bare er hjemme kan jeg virke meget kjedelig.

Kan love deg at kjedelig er jeg om ditt vennskap er trist eller at jeg ikke liker dæ. Ellers er jeg fantastisk nydelig å elskbar å en uredd fan.

Vi gründer jævler kan virke meget snål men vi har hode og hjerte på riktig måte å plass. Bare da vi tar ikkje i mot hva som helst.

Ønsker deg en nydelig kveld ❤️

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

Weekend love You ♥️

God morgen kjære lesere ❤️

Håper du har det bra i dag. I dag er det et nydelig vær her på Mo i Rana i dag.
Helt magisk å kunne nyte kaffen på Altan før jobben i dag ♥️

Fredag feelingen er her surrealistisk at det er bare dager igjen i juli. Det er meget godt å samtidig rart at tiden går så fort.

I går fikk vi hygget oss jeg å kidsa bare eldste sønn som jobba overtid i går. Men slik er det i blant.

Uansett så er det så viktig for oss at vi nyter livet mens vi enda er frisk å kan nyte. I stede for å skulle skynde dæ å leve når du har blitt erklært syk.

Mange som lever på denne måten å glemmer bort å leve dag for dag å få mest mulig utbytte av dagene.

Jeg har jobbet nå i hele år med litt avbrekk med fri timer ellers har det vært full pupp her.
Ikke noe problem egentlig å jeg er i et slikt modus at en mann klarer heller ikke å rikke mæ bort fra mye jobbing heller.

Da må det være en Nydelig en i så tilfelle som gir meg energi og livsglede.

Ikke en karakter som er mas om absolutt alt det klarer jeg ikke. Trur nok jeg har vært litt for lenge alene til å la meg avlede i fristelsen.

Denne weekend blir det kun jobb. Med litt innslag av koselig ting som jeg skal få gjort her hjemme.
Været blir bra til helgen så må si at jeg gleder meg til det.

Skal nyte godt med sol og varme det kjennes at det trenger jeg egentlig mer enn jeg trodde.
Du får så nydelig energi av å være ute i go været.

Jeg merker nå så godt at alt jeg Manifesterer det kjæm til mæ på løpende bånd. Det er så mye spennende fremover. Gleder meg til å se hvordan det blir.

Derfor råder jeg deg til å fokusere kun på det du ønsker å tiltrekke deg.
Det er noe jeg gjør hele tiden å det har i grunn blitt en nydelig hobby nå.

Jeg klarer egentlig ikke å ha noe som en hobby egentlig det blir alltid jobb å seriøse greier med alt jeg foretar meg. Eneste jeg ikke har fiksa til nå er å finne meg en mann. Det er i grunn mange flotte der ute. Så burde være en der som er rett for meg.

Akkurat nå har jeg ikke tid til noe jeg fokusere på kun jobb og barna mine. Alt annet er ikke så interessert. Det får være en som fanger min oppmerksomhet å da har han gjort noe stort ♥️

Ønsker deg en nydelig dag, kos deg.

Kjærlig hilsen

Elin Weronika.

Det passer perfekt før mæ ♥️

Hei kjære lesere ♥️

Hvordan har du det i dag? Bra håper jeg at du har.
I dag er en av de første dagene jeg virkelig er uthvilt når jeg står opp. Kan faktisk ikke huske sist jeg var akkurat uthvilt.

Jeg jobber hele tiden å glemmer fort at lille meg trenger hvile.

Nydelig morgen å våkne opp til, hadde en ny massasje kunde i dag. Som ble super fornøyd. Som skulle komme tilbake. Takknemlig for at jeg har så mange nye og faste kunder som hele tiden kommer til meg.

Jeg er ydmyk og takknemlig ikke noe annet å si.

Når du har vært igjennom en krise som æ har. Så veit du jævli godt hvordan du bør sett prislappen på dæ selv.

Jeg har satt verdien på jobben min å jeg har hele tiden drevet seriøst. Noe som jeg hele tiden ser resultater fra grunn murene i starten av mitt virke.

Når vi kjæm til november har jeg fem års jubileum.

Det er heilt sykt frem år siden vi var fire tura i USA jeg å kidsa. Startet bedriften i november å siden da har jeg kun jobbet. Uten ferie.

Har ved flere anledninger nesten jobbet meg syk. Altså blitt nesten utbrent. Det kommer så snikende som en kreft svulst gjør.

Derfor er det ikke alltid like lett å kjenne på at nå er det her. Heldigvis har jeg vært utbrent ikke mindre enn tre ganger før. Så æ kjenner fort signaler før jeg er helt på glatt isen.

Jeg har hele tiden drevet litt rovdrift på meg selv vil nok de aller fleste påstå men selv så ser jeg at jeg har lykkes med jobben min å hadde jeg ikke hatt denne arbeidets moralen min kunne jeg sikkert ikke ha klart meg like godt som nå. Jeg hadde mest sannsynlig vært konkurs.

Jeg har bestemt meg for å kun drive med det som gir meg energi og glede. Livskvalitet er å ha det godt med en selv og de en har i nærheten av deg.

Mine barn er også de jeg verdsette høyere enn meg selv. De er det beste som har hendt meg.

Kunne aldri ha klart å gjort forskjell på de slik som jeg har blitt påført opp igjennom årene.

De har alltid hatt meg som har sett de å brydd meg alltid om de høyere enn meg selv.

I dag skal vi kos Oss sammen spise god mat etter jeg er ferdig på jobb i kveld. Dagene mine er aldri helt like. Så jeg vet egentlig ikke når jeg er ferdig på jobb. Bare at i dag så bevilger jeg tid med de.

Det gir meg mye å ha tid sammen med de kidsa er vidunderlige nydelig jeg tenker ofte er det virkelig jeg som har skapt noe så vidunderlig? Jeg er fryktelig stolt over de alle tre. De eldste er akkurat som tvillinger, gjør akkurat det samme, tatt de samme studier, skal nå ta fagbrev samtidig nesten. Har mye av felles nettverk.

En stund siden vi alle var samlet å nå fremover skal jeg være mye flinkere til å ta meg fri fra jobb å gi de mer av min tid.

Ønsker deg en nydelig dag, kos deg masse.

Kjærlig hilsen

Elin Weronika.

Lofoten turen som holder meg oppe ❤️

Hei kjære lesere ❤️

Nydelig morgen å våkne opp til, håper du også har det bra.

Jeg jobbet lenge i natt som vanlig egentlig er vel blitt en fast ritual her at jeg jobber i de sene kvelder. Godt å få det til å hjelpe andre mennesker.

I mellom veileder jobben så har jeg litt tv titting, i natt så jeg på et program der de hadde mistet kontakten med familien å skulle gjøre et forsøk på å få kontakt igjen.

Det gjør noe med meg å se det samtidig som jeg selv har blitt avvist av min egen familie så er det i dag helt ok.
Så er det som om jeg ikke lengre kjenner den som har kutta meg ut.

Det å definere hva å hvordan det påvirker oss så må vi også jobbe med oss selv.
Vi kan ikke heller leve i en offer rolle hele livet.

Så jeg har selv jobbet ut det som har vært tøft selv om det er helt utrolig for veldig mange at jeg å mine barn ikke lenger har kontakt med kun den ene som jeg har igjen i livet. Det å ikke forså vil vel alltid prege meg hvorfor jeg måtte bli det barnet som skulle oppleve dette å mine barn ikke minst.
Det er sårt å oppleve det men det har vel nå i dag preget meg ved at jeg gir kjærlighet til mine nærmeste å de som trener det.

Det jeg ser nå er at jeg er mye sterkere enn jeg nok hadde vært om jeg hadde hatt en som alltid tok seg av meg. Vi blir styrket av å være i motgang.

Har i grunn aldri vært vant med å bli tatt vare på sikkert derfor jeg også trekke meg litt unna mennesker.

Har mål å få realisere mine drømmer er blitt min store oppgave i livet mitt. Det å få til å gjør det jeg har på hjertet.

De siste dagene vi har igjen av juli kommer til å gå til å sette mer i system for å teste ut nye produkter å se om jeg har mulighet til å få dette realisert. Å jobbe dedikert for å nå mine mål.

Jeg har så mange ideer for tiden men det er bare det som gjør meg til den jeg er. Takknemlig for at jeg har klart så masse til nå.

Jeg lykkes med akkurat det jeg ønsker å lykkes med. Derfor er jeg veldig målbevisste på hva som jeg ønsker å være i.

Jeg er ikke en dame som har lyst til å bli bestemt over vil nå fremover få jobb med mine prosjekter som jeg har planlagt.
Trenger å stå på å samtidig få opp økonomi det er meget viktige.

Takknemlig for at jeg har veileder samtale jobben også, den generer til ekstra inntekter. Som jeg nå ser at jeg kan realisere det jeg har bestemt meg for.

Skal fornye mye her hjemme. Å igjen en tur sammen med mine barn det gleder jeg meg til veldig. Lofoten turen den som holder meg oppe.

Det å se tydelig nå at jeg har så mange fast kunder å. Jeg koser meg veldig mye på jobben så er det vidunderlig nydelig å ta litt fri sammen med barna og gode venner.

Jeg har planlagt å lage go mat sammen med barna en stund siden nå at vi alle var samlet. Siden jeg alltid har vært det utstøtte barnet så har jeg alltid vært veldig bevisst på å se alle barna å ikke bare mine egne. Tar alltid vare på de alle å gir de omsorgen som jeg selv savnet som barn. Vet så inderlig vel hvordan smerter er å bli avvist er ingen spøk.

Det tror jeg nok jeg aldri klarer å glemme helt men jeg har klart å tillgi de som påførte meg lidelser.

I dag skal jeg nyte dagen godt gleder meg alltid til alt jeg skal gjøre.

Vi snakkes.

Kjærlig hilsen

Elin Weronika.

Tape med verdighet ❤️

Hei kjære lesere ♥️

Hvordan har du det i dag? Bra håper jeg at du har. Dagen i går ble fantastisk nydelig. Etter jobben i går så gikk jeg til minste sønnen å fikk middag. Det var supert å få middagen servert.
Jeg å eldste sønn fikk en meget god middag. Dattera mi satt på toget hjem til Mo. Så vi gleder oss veldig til å få samlet gjengen.

Det å samle oss å bruk tid på hverandre er nydelig. Det å gi råd det å ha det litt gøy sammen er viktig.
Så tydelig at yngste sønn min var meget stolt over at vi satte pris på middagen.

Det ble en koselig stund. Jeg fikk ekstra booking i massasje så måtte komme meg hjem etterpå. Det er aldri helt lett dette å vite hvordan dagen min blir.

Det er uansett veldig hyggelig å få nye bookinger som genererer til mer inntekter.

Det å ha balanse mellom jobb og fritid er viktig. Det er jeg nå blitt mye mer flinkere til å gjøre. Selv om det i blant blir noen justeringer.

Nå i skivenede stund så sitter jeg ute å nyter kaffe og lytter til alt støy rundt meg.
Det er godt å bare være å ladde opp batteriene ute.

Jeg bruker å pirke med at du må sette deg mål å jobbe for å nå de.

Jeg følger alltid de som gjør det bedre enn meg selv. Dette for å se hva lykkes de med. Å igjen så er det super viktig at du selv har trua på fremtiden å det du ønsker å gjøre.
Det skinner igjennom så sterkt om du gjør noe som ikke gir deg den gode følelsen.

Jeg er på riktig sted i livet mitt selv om jeg flere ganger har presisert at jeg ønsker å bygge opp bedriften mye mer. Så er det fremover.

Vi må alltid være i det vi er trygg i før vi setter oss i Noe vi ikke helt vet hva som bringer ut av det.

Jeg har sett nå tydelig de store snellene som jeg gikk i under nedstegning. Så har jeg lært at prisen for å lykkes er ved å tape med verdighet.

Jeg ser mange som jeg følger som forteller om sine tap også rundt det.
Det er ikke farlig det er bare en større erfaring å igjen noe andre gründere kan lære av.

Vi ser jo alltid for oss at alt skal gå på skinner å igjen det gjør aldri det.

I alle disse årene har jeg møtt på så mange spesielle mennesker. Noen som går inn for å lure meg andre som later som de ikke forstår. Jeg har kastet ut flere som aldri får kom tilbake. Det er også en erfaring rikere.

I starten var jeg konstant redd for å ikke få nok å gjøre nå i dag er jeg mottatt. Det går bra.

Ønsker deg en nydelig dag å ta gripe muligheten.

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

Perfekt avslutning på Juli ❤️

Hei kjære lesere ♥️

Helgen gikk fort når jeg jobber hele tiden å får litt innslag av kvalitet tid sammen med venner og familie.

Jeg har egentlig ikke tatt meg fri for å ha opplevelse å kos meg så mye. Det er på en måte rovdrift på meg selv. Derfor nå så merker jeg godt at jeg må ha mye ro å stillhet.

Det er et resultat av at jeg har pushet meg selv mye i denne perioden.

Det å bestemme meg for å ta litt kvalitet tid sammen med barna litt og venner og litt familien er hyggelig.

Denne weekend ble perfekt balansert å avslutte med å jobbe mange timer mot døgnet til ny uke.

Jeg er litt i min egen boble for tiden men hoved fokus er å nå litt mål også ha det bra.

Hadde vært veldig hyggelig om sommeren kunne bli nydelige også selv om vi ikke gjør noe med været.
Har mye prosjekter som jeg ikke har blitt ferdig med ute men det blir. Vi må få godt vær til slutt håper jeg 🥰

Jeg har fått mange spørsmål som når tar du ferie? Hvorfor må du jobbe sånn?

Jeg trives veldig godt med jobben min, det å kunne hjelpe andre mennesker til en bedre hverdag er noe jeg liker veldig godt.

Jeg er arbeids narkoman det er det ingen tvil om, har meget høy arbeids moral der jeg fokusere på målet ser ikke på hinder. Jeg ønsker å lykkes med det jeg gjør da må jeg også være motivert.

Ved å fokusere på det negative så tiltrekker vi oss negative ting. Det er ikke noe som jeg ønsker. Derfor så ønsker jeg heller å være i rett miljø med det som gir meg energi.

Jeg verner meg selv for noe jeg ikke ønsker å jeg har ikke noen interesse av å tilbringe tid med mennesker som er uærlige eller har kun baktanker for å sabotere for deg.

Ved å bestemme seg for hva som er viktig så er det også det vi tiltrekker oss mer av.

Jeg ser det nå så tydelig at jeg har klart mye av mine mål å gleder meg veldig til å redusere mer av mine drømmer.

Denne uken gleder jeg meg til, skal utvikle meg mer å gi juli en nydelig avslutningen via bedriften min. Det å jobbe med mål er noe som er nydelig å spennende.

Jeg må hele tiden vært forbedret å samtidig ha tolmodig het å igjen ha trua på fremtiden.

Butikken min bugner av flotte produkter å det jeg ser tydelig er at grunn jobben jeg har gjort er meget bra gjennomført.

Jeg er så takknemlig for at jeg har våget.

Ønsker deg en nydelig dag.

Kjærlig hilsen

Elin Weronika.

Snu mareritt til suksess ♥️

Hei kjære lesere ❤️

Hvordan har du det i dag? Bra håper jeg at du har det. Jeg har jobbet hele denne helgen også. Det å aldri ta seg fri påvirke meg nok mer.

Jeg har denne weekend fått gjort mye spennende.
Vært på cafe og restaurante date og kjørt mine barn hit og dit. Alt som vanlig egentlig.
Vi spiste grillet tørrfisk en meget nydelig rett med amarone poteter å en himmelsk nydelig saus til.

Ser nå at jeg er på rett sted i livet mitt ved å ha den gode følelsen.

Kjørte minste sønnen på jobb nå i morrest å dagene mine startet meget tidlig selv i weekend når jeg kunne ha sovet litt lengre.

Det å gjøre litt mer for kidsa er noe jeg er glad for å gjøre. De er flinke til å hjelpe meg tilbake.

Jeg har nå fått utrettet mye bra denne weekend med å balansere mellom alt her. Bare det å skive en fengende blogg er jo noe jeg gjør vær dag. Håper den inspirere deg til å ta action i ditt liv.

Jeg har den holdningen at det jeg ønsker meg det tiltrekker jeg meg uten å gjøre så mye annet enn å se det for meg å leve som om jeg har det. Å motta det til slutt. Dette er manifesting. Mange mener de gjør det men de sier det fungerer jo ikke.. Vet du da gjør du noe feil.
Du sender ut at du enten ikke fortjener det du ønsker eller sender du ut en negativ energi.
Dette påvirker deg fordi vi er magnetiske å hvordan din feeling er avgjør også hvordan du har det på alle plan i ditt liv.

Når jeg Manifesterer det jeg ønsker meg så sender jeg ikke ut tvil også for da blir det forsinkelser å det er jo ikke ønskelig når jeg vil oppnå noe.

Alt til nå som jeg har manifestert har skjedd noe er enda ikke kommet men det kommer. Store ønsker kommer men vi må være tolmodig å samtidig tro at det kommer.

Jeg ser utviklingen min i fra januar til nå det er helt sykt hvordan jeg har lykkes med jobben mln. Det å se at jeg har pushet meg så hardt også har gjort meg mye sterkere.

Samtidig har jeg også nå sett meg lei på mennesker som hele tiden må fortelle meg nå har du gjort det så mye er du ikke lei? Fuck off jeg bestemmer selv hvor mye jeg enten er på tik tok eller fb eller hvilken plattform jeg bruker. Jeg har utsatte å utvikle you tube kanal. Må ha litt utstyr å burde ha en egen plass å være. Samtidig så må absolutt alt stemme å det blir det å gjøre.

Jeg må bare kjenn på meg nå skjer det jeg er litt slik jobber med å utvikle meg mer i ulike retninger. Jobb og karriere er noe som jeg trives veldig godt i.

Så bare å se at økonomien min er mye bedre enn jeg hadde forventet at jeg skulle klare i januar. Det å ha snudd mareritt til suksess er noe du også kan gjøre i ditt liv.

Jeg gjør kun en jobb som gir meg energi og livsglede. Jeg må trives i jobben min å samtidig så utvikler jeg meg mer ved å jobbe med hele tiden.

Jeg har blitt mye flinkere til å ta meg fri fra jobb, det skal jeg gjøre i dag også. Skal møte en god venninne som jeg ikke har sett siden i fjor eller året før. Vi har ikke sett hverandre så mye. I dag skal vi få til en koselig stund sammen.

Viktig at du gjør noe for deg selv også som ikke har noe med jobb å gjøre. Det å gå ut av konforsona er viktig.

Ønsker deg en nydelig dag ❤️

Kjærlig hilsen

Elin Weronika

Kjærlighet til deg selv er like…

Hei kjære lesere ♥️

God morgen eller ho kveld kommer helt an på når du leser bloggen min.

Jeg våknet Gry tidlig i morrest, etter fulgt av en Nydelig dag i går.

Jeg hadde en nydelig dag på jobb også etter jobb ble dagen meget go, ble invitert på middag på en restaurant. Meget hyggelig.

Var mye mennesker der å god mat å igjen hyggelig atmosfære.

Jeg har alltid sagt at vi skaper vår fremtid akkurat nå som vi selv ønsker.

Det gir mye av å være sammen med likesinnede folk som en har de samme verdier som.

Det å åpne seg mer opp til å ha fri er nydelig å la andre få gi en litt omsorg er ikke noe jeg er for bortskjemt med akkurat.
Derfor var gårdagen meget hyggelig på absolutt alle måter.

Jobbene mine er det jeg bruker mest tid på.
Så er det barna å minst egentid.

Det å se deg selv å gi deg selv egen pleie og kjærlighet er viktig.

Vi må tillate oss å bare være oss selv er ikke alltid det er så lett men vi må gjøre det fordi vi trenger å være i balanse mellom oss selv.

Jeg merker godt at jeg nå har stått på å jobbet mye egentlig alt for mye. Det å snart jobbet 8 mnd uten fri er jo for gale mennesker 🤣🥰
For meg har det vært for å få økonomien til å bli bedre å at jeg kan unne meg litt i min hverdag.

Jeg merker selv om jeg er meget sliten så er jeg utrolig glad å takknemlig. Det å kjenne denne drivkraften jeg har i meg er noe du får pga av at jeg har bestemt meg for å lykkes med mitt mål.

Jeg hadde en kunde som stilte meg et spørsmål om hva som bidro til at jeg likte godt ved jobben min.

Jeg svarer uten å tenke så mye, det er når jeg klarer å hjelpe andre mennesker til å få bedre livskvalitet og helse. At jeg lykkes ved at de får redusert ødem, bedre gå funksjoner og mindre smerter dette er bare litt av det jeg hjelper kunder med. Så blir min eksistens viktig å da blir det ubetydelig om jeg jobber 2,eller 12 timer med massasje.

Det meste jeg har hatt på en dag er 12 timer massasje i et uten puser. Da ble jeg litt trøtt etter jobb for å si det sånn jeg sovnet av uten videre hjelpe det er for øvrig aldri nødvendig. Dette fordi jeg har en fysisk og psykisk tung jobb via massasje og veileder jobben.

Så da er det lett å bli takknemlig for at jeg har lykkes med å hjelpe.

Så hvordan finne mer energi for å vokse.
Det er viktig å tilføre sjerla ro også egen pleie og omsorg.

Ønsker deg en nydelig dag, i dag skal jeg bruke den på meg selv og mine barn og min tremenning. Å mulig noen venner vi får se hva dagen bringer.

Uansett skal jeg gjøre mye for meg selv for å. Bygg meg opp å gi meg en anerkjennelse for at jeg er viktige.

Kjærlig hilsen

Elin Weronika.

Weekend ♥️

Go morgen kjære lesere ♥️

Da hadde vi nå fredagen her å helgen står på trappene.

Ser nå at jeg har så mange ting å sett stor pris på. Det jeg ikke viste jeg hadde. Det jeg hele tiden har vist at det er mitt.

Vi er en magnet vi alle mennesker. Vi bestemmer oss i hovedsak for hvem vi ønsker å tiltrekke oss.
Det er hvordan vi selv har det som bidrar til hvordan vårt miljø er.

Jeg gleder meg til denne helgen for jeg har allerede planlagt litt som jeg gleder meg til.
Så er det alt som skjer som jeg ikke vet enda men som kommer til å bli bra utifra hvordan vi selv gjør ut av det.

Livet vårt er nå derfor må vi skape det vi ønsker å ha. Vi må bestemme oss for hva vi ønsker å hva vi skal fokusere mer på.

Alle mine planer om fremtiden er innenfor rekkevidde. Det å ha mye klart så har jeg så mye sp å se frem til.

Det å bygg opp bedriften min ved å produsere selv nye produkter. Det gleder jeg meg veldig til.
Det å allerede har startet opp med det gir meg mye energi å livsglede.

Jeg føler nå at siden jeg har mestra det som var det tøffeste jeg noen gang har vært i. Så føler jeg nå at jeg Kan klare mye mer.

Denne weekend skal jeg selvfølgelig jobbe målbevisst fremover. Planer om Lofoten tur i oktober er en tur jeg å. Mine barn skal gjennomføre å jeg gleder meg stort.

Tror denne turen kommer til å gjør meg enormt godt å meget artig å stå på litt mer så jeg kan gi de som alltid vil være det viktigste for meg i mitt liv barna mine en uforglemmelig opplevelse.

Bare det å fortelle om historien om livet jeg hadde der da e var ungdom. Da jeg ble påkjørt å. Vise de hvor vi oppholdt oss. Huset mammaen min bygde å puben i Svolvær som hun var med på å jobb med. Mye spennende som en har vært med på.

Livet er herlig å jeg gleder meg enormt til å få gjennomført siste massasje kunder i dag.
Denne uken har jeg fått flere nye kunder 👌💪
Jeg er så takknemlig har ikke ord.

Jeg har fått tilbakemelding fra kunder at jeg er den absolutt beste massøren de har vært til.
Det som er så gøy er at de fremsnakk meg så andre kunder finner meg.

Vi må tåle å stå i det vi skal utvikle oss i men vi må ikke sett Oss fast i det å gjøre oss om til et offer.

Hvordan vi tar det er viktig å samtidig opplever jeg at ved å ikke ha for høye krav til meg selv. Så lykkes jeg mer ved det jeg ønsker.
Så er det igjen disse lister som jeg daglige skiver.

Det er jo slik jeg manifester hvordan jeg øn min dag i dag. Å vet du? Det jeg manifester det skjer også ❤️
Rett fokus så Manifesterer du alt du trenger i livet ditt.
Jeg sender ut kjærlighet, selv om jeg skal gi en tilbakemelding så finner jeg ting som den jeg gir tilbakemelding på ikke føler seg nedtrykt. Ser om det ikke er noe positivt å løfte de å opp. Det er viktig å gi gode tilbakemeldinger å.

Håper du også får en nydelig dag, gleder meg til å kos meg i helga.

Kjærlig hilsen

Elin Weronika.