Hvor ofte tenk du over ?

Hei 😘

Ofte så tenk vi ikke helt på hvorfor veien vi går blir slik den blir.

Ved å reflektere mer over hvordan vi ønsker å gjøre, hvordan vi også ønsker å framstå . Så bidrar du også til å utgjøre en større forskjell.  Hvorfor? Fordi du med din raushet å vennlighet også åpner opp for at andre også hent opp det beste i seg selv.

Må si at helga sitt godt enda i kroppen.  Håper du også har det godt i ditt liv . Det beste er når vi klarer å være oss selv . 

Jeg har som mål å bidra til at alle jeg møter på min vei skal ha det godt .  Dagen i dag klarte jeg å motivere en god venn , å hent opp det som den gløder for. 

Skal si deg hvor enkelt en kan gjør det , send ut et smil , være en god lytter . Hør på hva andre har å si . Respekter andre selv om de er ulik deg selv .  Det som vi kan motivere andre på er å ros dem . Se deres kvaliteter. Å samtidig motiver de til å gjør det som også gjør de glad.

Hvis vi står opp å ikke skaper oss et mål for dagen eller uka.  Hvordan tror du uka blir? Kan tenke meg at uka blir ganske så mager.  På utfordringer og muligheter. 

Jeg har vært så jævlig heldig som har et godt humør.  Treng verken vin for å spill på humøret . Det blir i takt med miljøet jeg også er rundt.

Det er noe vi bør tenk over hvordan er vi over for andre mennesker.  Tenker vi før vi gir refs? Eller lar vi bare ting gå sin gang .  Ofte så må vi reflektere over hvordan vi ønsker å bli husket .

Tenker litt på da jeg falt i min flotte prakt, da jeg falt i mine platå sko over en stol . Også sklidd på gulvet på albuene .

Det skapte heldigvis en god stemning, latteren til alle satt veldig løst . Er ikke redd for å by på meg selv. 

Møtte en gammel klasse kompis i dag, kult å bytte litt ord med hverandre.  Så spørr jeg går det bra med deg . Jotakk det går bra. Så skryt jeg av han, du e no flink å jobb .  Det å skryt av andre er viktig . Fordi dette bidrar også til at det smitter videre. Når han kommer hjem til kona.

Kommer han til å gi henne en flott dag, også er kona også mer en hyggelig når hun møter andre.  Det er slik at gir vi komplimenter til andre så vil også de gjøre det videre.

Altså 3000 mennesker kommer til å nyte godt av at jeg viste min gamle klasse kompis på tur ned rulletrappa .  At jeg la alt fokus på han.

Vi møtte mange som tok rulletrappa opp og ned . Så dere mange hørte at jeg overførte ros . De fikk også den gode stemningen.  Dette gir ringvirkninger.  Tro meg, så kopier dette . Du vil utgjøre en magisk forskjell  ❤

Det som også skjer med oss som gir ros og samtidig vis at vi oppriktig bryr oss om andre. Vi hever oss et hakk høyere enn andre . Fordi vi har allerede bestemt oss for å bruk tid på det som gir mening.  At vi lykkes og så samtidig øker lykken og livsglede til andre. 

Det er en så god følelse å vite at jeg har bidratt til at dagen til de jeg møter på . Kjente som ukjente blir et eller flere hakk bedre.  Så var meningen med at jeg dro på en liten bytur veldig viktig .

Skap deg en nydelig dag du 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Vær kritisk til hvem vi tilbringer tiden vår med!

Hei 😗

God morgen, en nydelig morgen å våkne opp til 😘

Må si helga kjennes på kroppen enda, ikke førr at jeg e dårlig . Men lattermusklene har fått svingt seg kraftig 😘 helga leverte så til de grader ❤

Lever lenge på den fri helga , viktig at vi bidrar til at vi tilfører oss mest mulig glede å latter . Enda i går fikk jeg ledd godt etter helgas gøyale opplevelser 😘

Vet du humøret det gjør enormt med oss, mennesker vi tiltrekker oss mennesker som vil være sammen med oss.  Fordi vi er positive å har det godt å rett og slett har det gøy.

Var kjempe godt å kom på jobb etter ei slik flott helg . En nydelig arbeids dag, med flotte kollegaer.  Det å hele tiden utvide mitt kompetanse nivå å lære meg mere faglig er e så digg.  Det å heve nivået vårt e veldig bra. 

Er vi ikke under utvikling å er lærevillig så kan vi faktisk bare pakk opp å dra hjem.

Vi behøver å tilegne oss mere kunnskap å det å lær oss mer e veldig godt. 

Det e så digg å kjenn på at en har det godt i livet , gled seg på alle utfordringer som kommer.  Vi former også hvordan vi ønsker å ha det . Derfor så har jeg bestemt meg tidlig i år. For å trekk meg unna karakterer som ikke gir meg energi eller livs glede.

Vi må være kritisk til hvem vi tilbringer tiden vår med . Fordi vi blir lik de vi omgås.  Ikke alltid vi ser oss selv godt nok. Vi er meget dyktige på å se andre sine feil.

《Vi bruk å si du blir hva du spiser, men du blir også hvem du omgås på godt og vondt . 》

Vet jeg kan irritere en jævel på å pirk på ting jeg mener skal gjøres korrekt. Men godt å kan være nøye der det e viktig ❤

Skal nyt dagen godt jeg, håper du også får en flott dag 😗

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Viktig å ta vare på Godisboksen ❤

Hei 😘

Godt å start opp med en ny flott uke . Må si at jeg synes det er godt å se snøen e kommet ❄❄❄❄

Gleder meg enormt til å få meg en ski tur i år , måtte bare vinteren kom nå også at været blir stabilt. 

Vi kan ønske oss godt vær osv. Ikke alltid lett å spå været og selvfølgelig få det som vi ønsker. 

Uansett så ble det lysere ute å naturopplevelsen ute blir også en annen opplevelse. Nå som vinteren har meldt sin ankomst.

Helga og den gode stemningen sitter enda godt i meg .  Glede og en kjenn på kropp å sjerl at helga den leverte så til de grader.

Godt å tilbringe tiden med mennesker som en har det godt med, også bidrar til at den ble komplett ❤👍

Da er det også så mye lettere å starte denne uka på god måte . Kjenn enda at latter musklene de har vært i god vær . E godt å kjenn at positivt miljø bidrar til økt livsglede og kvalitet.

Gleder meg enormt til å ta fatt på denne uka, kommer garantert med flere gode opplevelser.  Også bidrar alt vi foretar oss til økt livsglede.  Når meningen som er bak er gode gjerninger.

Vi har bare dager igjen i oktober, snart kan vi ta i mot november.  Må si ukene de har pasert i rekord fart . Sikkert også fordi vi har så mye ģøy vi har foretatt oss.

Det å ha mye å gled seg til via opplevelser mellom mennesker vi bryr oss om . Gode venner å de vi har litt nærmere oss , det betyr enormt mye for oss mennesker at vi har noen å vie tiden vår til.

Som frilanser så bestemme jeg også min egen arbeids tid selv.  Er litt godt å kan vær min egen herre her.  Det å jobb selvstendig er også litt av en kunst . Vi må våge , vi må ta litt sjanser også må vi være uredde.

Jeg er vel alt det jeg har skrevet ovenfor, men alltid så kan vi få en følelse at vi duger ikke vi er ikke flinke nok osv.

Derfor så må vi være flinkere til å rydd plass for gode opplevelser som igjen bidrar til at vi lykkes å sist men ikke minst våger mere.

Kjenn på en god følelse av å ha god følelse på alt en vil være med på framover.  Godt å kjenn at det miljøet jeg er i privat og på jobb bidrar til at jeg dras i riktig retning.

En blir mere motivert og samtidig mer modig.  Vi blir også tryggere på oss selv , og de utfordringer vi også ønsker å bryn oss på.

Kjenner oppriktig at jeg gled meg masse på jobb  /karrieren og selvfølgelig privat også .

Har registrert rundt meg at mange fokuserer på jul osv . Har enda ikke brydd meg så mye om det i år .  Jul er for ungene å denne julen så skal mine være til sin far. Så da legge jeg ikke så meget i julen . Utenom om å vise raushet og kjærlighet til mennesker som er rundt oss.

Føler at siste innspurt dette året må jeg motivere meg mer i salgs jobbene mine.  Skal nå sett meg tydelig å bedre mål. Fordi vi må juster oss for å lykkes .
Også når vi har satt på kartet hvor vi ønsker å være, så blir jobben fram mot målet lettere.

Det å ladde opp batteriene i andre omgivelser var også en utrolig godt for både kropp å sjerl.  En har liksom mere å gi også har en fått bare vært meg selv.

Godt å ikke ha krav hele tiden for å må, må , må hele tiden .Det som skjer er at til slutt så går vi lei.
Derfor er god balanse å rett påfyll av ulike livsgleder viktig for både økt livsglede.  Også økt kvalitet på alt vi foretar oss.  Om det er på jobb eller privat.

Ved å gå i det samme kjedelige mønstret du gjør dag ut å dag inn. Hvordan ser du for deg at du skal klare å utvikle deg ?

Dette kan brukes i alt vi foretar oss om det er i kjærlighet livet , jobb eller privat .

Bytt litt på hvordan du gjør alt du ønsker . Må du absolutt gjør alt på samme måte , mannen din hvordan skal han bli tent på ei grå mus som ikke ork å forny seg. Å ikke ork å sprit opp dagen med å kan tenk litt utenfor boksen.

Viktig å ta vare på godisboksen , kan jo hende den blir lei av å bli undervurdert eller ting blir for monotont og kjedelig.

Vet at jobb og kjærlighet kan forenes  . Har du det ikke godt på hjemme bane , hvordan skal du klar å gjøre en god jobb?

Er du påskrudd ?

Tilstede i samtalen?

Vi kan oppleve at mennesker en prater med, svarer men de an ikke hva de har svart på. Vi merker godt når mennesket vi er sammen med.  Har tankene en annen plass enn der vi skal ha de .

Det som er de har mange samtaler og diskusjoner i sitt eget gode .

Da blir det heller ikke lett å kunne holde en samtale med god innlevelse . Vi mister fort interessen av å heng med slike folk.

Også har du disse karakterene som gjerne vil ha deg på besøk . Men de gjør alt annet enn å ivare ta besøket. Også er de alle årstider mens du er der. Da du forlater åstedet så har du vondt i hodet, du er destruktiv og nesten blitt deprimert.

Tenk over hvem som gir deg god energi og de som provoserer seg fordi de gir deg dårlig energi .

Kutt de som sug energien i fra deg .

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Skap deg en nydelig dag ❄❄❄❄❤🎈🎈🎈😘

Det sies at Nattens dronning må også være dagens dronning ❤

Hei 😘

Det å våkne opp på Lønsdal hotell , se den flotte naturen . Å enda har den magiske gode stemningen er utrolig flott❤ må si at kvalitetstid sammen med flotte folk bidrar til økt livsglede .

Dagen i går å dagen i dag blir et produkt av hvordan vi har det .

Må si at hadde veggene på Lønsdal hotell kunne prate om tiden da jeg å mine flotte kollegaer hadde det på den tiden . Før 18 år siden så hadde det blitt en bok , en tid jeg ikke akkurat lengt etter sånn.  Men utrolig å ha gode kollegaer som en enda har de gode relasjoner til. Det å kunne mimre sammen om våre opplevelser i våre flotte glans dager er oppriktig gøy.

Litt spesielt å kan reflektere over en felles histore om våre opplevelser.  Det bidro til masse gode latter å sist og ikke minst gode minner.

Vi hadde det så gøy sammen, danset sving å ja alt ble som i gamle dager. 

Frøken strøken klar alltid å lag liv å røre . Det sies at nattens dronning må også være dagens dronning.  Det må jeg si jeg klart det med god stil . Hadde så høye sko på meg , platå sko, min venninne skulle ha meg på danse gulvet . Jeg skulle bare hopp over en stol , plutselig ligg jeg strak ut å lager enda mere liv , ja har ikke sagt at jeg var støy fri å humør løs . Dette bidro til økt livsglede, vi må våg å spill på oss selv . Å ikke ta oss selv så jævlig høytidelig ❤

Har lært opp igjennom årene at inntaket av livets vin må begrenses for å klare å vær på topp.

Godt å kan ha lett humør å ikke være redd for å spill på seg selv  og mitt gode humør.  Vi treng å gå ut å lev i blandt .

Viltaften den leverte så til de grader , kan nevne at kjøkkenet på Lønsdal er et meget godt kjøkken.  Maten de serverte svarte til over min forventning. Det å få smake gravet rein, gravet and og masse mere godt . Så ga dette meg en oppriktig flott matopplevelse.

Oppfordrer deg til å ta turen oppover, dette ble rein rekreasjon for både kropp å sinn.

Jeg er veldig kjent for å prat mye med kropps språk .

Når en blir litt ivrig så skal en peiv med hendene og forklar med kroppsspråket. Det resulterer i selvfølgelig litt show  haha. Lampa ble minimalistisk, har aldri sett mann til venninna mi så redd , haha ble en god latter . Det endt ikke her , de måtte berge all gode drikke varene på bordet . He-he var på tur å rensk bordet, men kjenn på mage musklene at helga leverte så til de grader.  Lenge siden sist vi har møttes Lønsdal kollegaene, vi bidro på Lønsdal for å sprit opp kvelden .

Vårt bord var aldri tomt, det sies at gledes spreder de , blir alltid kjent med nye folk. Også vil absolutt alle ha en bit av oss .

Det å tilbringe tiden med flotte folk som henter opp det beste i oss er viktig . Lever lenge på denne flotte helga må si det .

Kvalitstid i kropp å sjerl bringer til at uken som kommer blir enda bedre. Dette lever jeg lenge på ❤

På togturen hjem, var min flotte datter sammen med su vennene sine. 

Å mor selv hadde et flott reisefølge 😘

Nå er det kvalitetstid her hjemme, godt å kan kjenn at helga leverte så til de grader.  Nyter å kjenn at magemusklene har fått svingt seg perfekt.

Skap deg en nydelig kveld du 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Ps❤

Legge ved en del bilder ifra hotellet, å området rundt .  En opplevelse for deg både med noen få eller på gruppe tur. Anbefaler dere alle til å ta turen oppover . Flotte tur område 👌👍
Hotellet ble bygd i 1948 å har sin særpreg.  Et hotell med skjarm og en histore som veldig mange kan reflektere over. 
Samtidig bidrar en tur hit at du får både ro å avslapping ❤

Woooow 🌞😎❤

Hei 😘

En nydelig morgen å våkne opp til 😘

Kaffe duften kommer sigende , godt å start dagen godt. 

Mi andre fri helg hjemme i Norge i år woooow 😄 deilig å kan bruke den på nyte å ladde opp batteriene til en ny uke.

Dagen i går leverte optimalt, fikk gjør utrolig mye også bare det å rekk over alt e jo sist men ikke minst gull.

Jentungen dro til Oslo i går på su konferanse.  Håper å trur at de får en flott tur . Godt at ungdommen de engasjerer seg i politikk. 

Det å skape en verdi og livsglede kommer også til hvordan vi har det.  Godt å se ut å se SOL 🌞🌞🌞 deilig vi må bare nyte disse stundene. Sol bidrar også til økt glede , det er med på å påvirke oss positivt.

Vi nærmer oss vinter med raske skritt, hva må vi gjør for å kan takle det dystre vinteren som er mørk å mystisk ?

Personlig lik jeg alle årstidene veldig godt . Variasjon for meg er bare sundt.
Men jeg vet mange reagerer negativt på mørketiden.  Så hvordan kan vi andre rundt være med på å hjelpe de som ikke har det så okey.

Så på frokost tven i går der tok de opp psykisk problemer anng mørketid.  Vi ble der oppfordret til å vise mer at vi bryr oss om andre .
Derfor må vi vær flinkere til å våge å snakke med mennesker rundt oss . 

Vi må ikke bare avslutte når vi får høre det svaret vi ønsker å høre på. Derfor når vi spør andre hvordan har du egentlig det ?

Så må en også ta seg god tid til å lytte å være for.  Det å vise omsorg til de en prater med er viktig.   Å kanskje trenger noen som tar seg tid til å lytte er noe som faktisk er viktigere enn vi faktisk tror.

Bidra til at du gjør en større forskjell for de rundt deg ❤

Vær en som ser andre før du ser deg deg selv og kun dine behov.

Skap deg en nydelig dag 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Ved å våg å si ifra så bidrar vi til en forskjell!

Hei 😘

Fredag å helg igjen ❤

Når en ser ut igjennom vinduet så ser det ikke mye behagelig ut . Regn å litt dystert. Selv om været ikke er helt med oss, så skal en ikke bry seg så alt for mye med det 👍

Det vi ikke kan gjøre noe med det må vi ikke fokusere på . Selv om jeg blir litt vær syk å kan lett kjenn at en blir litt trøtt når det er litt dystert ute.  Vi må da jobb med oss selv , å tilføre oss positiv energi.

I går så fikk vi en flott innføring i hvordan vi bør være også for å tilføre oss mere energi . Vær vennlig mot andre , vær raus å gi glede til andre ❤ du får tilbake det du gir 👍

Derfor vær raus med kjærlighet å forelskelse.  Gi i bøtter og spann ikke noe å spar på .

Hvor ofte sier du at du oppriktig er glad i andre ? At de betyr noe for deg ?

Føler selv at jeg er flink til å fortelle andre at de betyr mye for meg ❤

Ved å gi kjærlighet så får du også det tilbake . 

Ta for eksempel om morgen da en e morgen gretten og de andre er positive.  Hvordan tror du at ditt humør er, om du får sleipe svar å sure oppgulp ?

Du kommer også til å bli sur du også . Var litt spesielt i morrest var så lykkelig hi hi ha ha også kom ungdommen opp å var drit sur.

Det som skjer med oss da , energien faller meg en gang . Hva må jeg da objektivt gjør for å ikke eksplodere?

Jeg må være hyggelig å be den litt sure ungdommen som svar meg så sleipt at det e nesten som at de får gå på skolen om de ikke kutt tvert og ikke si et ord .  De må skjønn at jeg har motstand mot deres gretten het .

Vi ankommer BMW x3 en min å sitter godt å kjører den minste på skolen først .så kommer det sarkastisk i fra mellomste er det ikke lov å vær morra gretten heller? Du har sikkert fått spist frokost mamma.  Starter neida det har jeg ikke, skal spise når jeg kommer hjem .

Si i fra neste gang du er det også hold du ordene for deg selv .Fordi du kan være så morgen gretten du bare måtte ønske . Men ikke la meg må ta eierforhold til det. Fordi jeg var blid og du har tatt å ødelagt en god stemning. Så den skal på stigende kurs igjen.

Moral prat er også meget viktig at vi tar med være håpefulle, hvordan i all verden skal de skjønn at dere adferd ikke e innafor om jeg kun si til de å så skjønn du e?

Vi må fortell de at de må endre det vi også observerer som negativt . 

I etterkant er det vel så viktig å ros de mye, vi må balansere dette så de kjenn på hva som virkelig er viktig å fokusere på ❤

Ved at en tørr å våger å si i fra så bidrar vi også til å utgjøre en større forskjell.  Pluss at vi løste den morragretten følelsen til mellomste. 

Så velmente ord, si ifra også vær tydelig på hva vi mener.  Så er det også ingen tvil. Hvor folk har oss henne.

Gleder meg oppriktig til denne helga , skal nytes fult ut 👍❤

Skap deg en riktig nydelig dag, litt jobb med frilans jobben i dag også digg .  Pluss ut med varer til kunder e godt å få ting unnagjort.  Blir litt hektisk men en får i alle fall mye gjort .

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Er du forelsket? Om ikke fake det , du vil merke at du utgjør en forskjell ❤❤❤

Hei 😘

Må si at konferansen den leverte så til de grader ❤❤❤

Lenge siden jeg har fått en så god dag med faglig påfyll å glede.

Viktig at vi fokuserer på hva og hvordan vi også ønsker å framstille oss selv . Fordi vi får tilbake den energien vi også sender ut .

Føler meg enormt motivert til øke min frilans jobb også innenfor helsesektoren også . Fordi vi må våge å gjøre en forskjell mot andre som også bidrar til at vi setter vårt varemerke på at vi betyr noe for andre . Også at andre har en stor betydning for oss også. 

Ved å være sammen med ukjente å noen kjente i dag, så har jeg tvunget meg inn på andre mennesker.  Vi er ikke ulike i det hele tatt, vi setter pris på å bli sett alle sammen.

Den livsgleden jeg sett igjen med etter denne investeringen at jeg er nå enda klarere på at drømmen min skal jeg følge. Har tatt til meg utrolig mye bra , ved å booke meg på denne konferansen.  Jeg var nok den eneste som også betaler dette selv å hadde et mål med denne konferanse.

Vi ble spurt om vi hadde mål å hadde med oss noe å skriv på . Fordi er ikke lett å huske alt som blir sagt , etter at vi har kommet til Oss selv å glidd tilbake i vårt gammel mønster.

En kjenning av meg som lurte på hvorfor jeg hadde meldt meg på. Jeg svarte at jeg har meldt meg på , først å fremst fordi jeg så jeg hadde utbytte i mine slags jobber. Også kan jeg dra dette inn i helsesektoren  som jeg også jobber på en positivt måte .

Pluss at en kan dra nytte av dette i det jeg planlegg å starte opp.

Fikk til svar: du er alltid så flink å får til alt du bestemmer deg for.  Så det blir akkurat som ho Pippi dette har jeg aldri gjort før så dette klarer du garantert.

Utrolig hyggelig å få slike velmente ord i fra mennesker som ønsker meg bare godt ❤

Det å knytte bånd og bli kjent med andre er også noe som e gøy. Vi vokser på dette å kjenn absolutt på livsglede å stort engasjement. i  etterkant av dette seminaret.

Kjenn på den gode energien som en forelskelse både gjør med en . Fordi når vi er forelsket så er vi også mere vennlig å positiv.  Prøv å spill in love ❤ du vil merke en større forskjellig med dine omgivelser.

Vet du hvor viktig at du bidrar til at de rundt deg har det bra? Din oppførsel er med på å påvirke et helt rom.

Jeg er kjent for å ha godt humør, mange mener ofte at du e for positiv.  Ved denne konferansen fikk jeg en pekepinne på hvor viktig det er at vi spriter opp vår vår værdag.  Også er det også vår skyld om kunder/pasienter/brukere/pårørende  blir sint på oss .  Uansett om de er sint på oss når de kontakt oss. Vi må løse problemet derfor må vi være på slik at vi klarer å løse det. På en profesjonell måte.

Da handler dette objektivet om hvordan vi er mot dem. Derfor må de føle at vi er for dem, å samtidig vis de respekt å lytte aktivt.  Å vis at vi bryr oss.

Dette er selvsagt en utfordring men jeg mener om vi ikke klarer å løs dette på en perfekt måte . Så må vi også gjøre noe med oss selv .  Slik at vi takler å stå i det.

Må si i utgangspunktet var jeg motivert til å gjør en bedre jobb.  Men jeg må være ærlig jeg er sykt motivert etter denne dagen.

Latter og godt humør, gode tilbakemeldinger til andre er så utrolig viktig . Hvor ofte gir du andre gode tilbakemeldinger på at de betyr noe for deg? Hvor ofte bidrar du til å utgjør en forskjell for de du har rundt deg og andre?

Jeg vet at jeg har vært veldig på , for å være raus mot andre , har jo lært hjemme at vi får tilbake det vi selv sender ut.  Derfor ønsker jeg kun å være snill å vennlig. 

Det å kom med gode oppløftende ord til andre å løft de opp er så viktig. Vi bidrar til å motivere andre å samtidig løft de opp . Er det ikke gøy å kan være med på å påvirke andre positivt å få de til å stråle? Få de til å skinne som en sol. Vi får også en arbeids plass og et godt miljø.  Alle vil da bli positivt påvirket til å kopiere dette å hadde ikke det vært godt å kom på jobb også sa de som du sa hei til , hyggelig å se deg ❤

Disse ordene de betyr enormt for oss, vi er mennesker å trenger påfyll av kjærlighet.

Fikk snakket med en av mine flotte kollegaer i fra restauranten jeg jobbet i . Jeg dristet meg å sa at når en ser at folk ikke er i godt lag , så kan en tenk at får de for lite sex? Eller mangler de nærhet ?

Vi er mennesker med følelser, får vi ikke dekket vårt behov så blir vi også destruktiv å ser ikke alltid at vi er med på å påvirke miljøet negativt.

Derfor så er det nok at 1 er i dårlig humør, så bidrar også det til at andre blir negativ.  Ved å prat med negativ karakter, så tilfører de også deres dårlig energi på meg. 

Opplevd dette før ikke så lenge siden, mitt mål var kun hyggelig . Å motparten sitt mål, var negativt.  Jeg dro hjem med vondt i hode å hadde allerede da bestemt meg . For å aldri mer bruk til på denne personen.  Fordi når en får problemer som en ikke skal ha , å blir destruktivt selv å må motivere seg så er meningen med det samværet negativt .  Så da kutte en helt enkelt disse karakterene ut .

Lettere for oss positive sjeler som ønsker å lykkes å ha vekt å livsglede. Fordi vi tiltrekker oss mennesker som  er på vårt nivå. Pluss at vi myker opp andre kopierer det de ser .

Håper at du finner dette innlegget som positivt å kan bruke det i ditt liv ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad .

Faglig påfyll, ❤

Hei😘

En nydelig morgen å våkne opp til ❤

Startet med å gled meg enormt til konferansen, som er på meyergården 👍

Det å få faglig påfyll e viktig, for å kan klare å yte bedre jobb og hvordan vi kan utvikle oss bedre.

Gårdagen så var jeg på GET-TOGETHER i Teatercafeen , det spritet opp før dagen i dag .

Før jeg meldt meg på så jeg på programmet om jeg kunne ta lærdom av de foredragas holderan .  Om jeg kan tilføre mere positivt å ta med meg nyttig lærdom i mine jobber.

Jeg har jo presentert at jeg ønsker å starte opp før meg selv.  Også her kan jeg lære mye , som er viktig å dra nytte av.

Ved at jeg både jobber innen for helsesektoren og salgs relaterte jobber.  Så i dag representerer jeg Oriflame.  Selv om jeg både er  konsulent i forever og Avera. 

Det å bruk tid på å bli flinkere i min måte å kommunisere på , også ta mere lærdom så synes jeg det er kanon viktig at en bruk tid på å ta til seg god lærdom i slike konferanser 👍

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Vi må bli tilfredsstilt ❤

Hei 😘

En aktiv men flott dag e på hell, har jobbet med frilans jobben min også vært i teatret i kveld.

Det å møte gamle gode kollegaer av meg, var også så gøy ikke ofre en møtes å prat med hverandre men i dag fikk jeg tid til det .❤

Utrolig takknemlig for alt jeg får være med på å møte mennesker som jeg ikke hadde møtt på . Om jeg ikke hadde gått utenfor min konforsone.

Det å dra alene på et arrangement bør  flere våge , fordi du åpner opp med å våg mer også tvinger du også deg selv til å bli kjent å ikke minst blir du også tryggere på deg selv.

Møtte på bare flotte folk som var meget gjestfri mot meg å inkluderte meg i deres gjeng . Fikk også hør hvor modig de syntes jeg var som også bare kom. Det å prat med mennesker som ønsket oppriktig at du skal føle seg innkludert ble også veldig godt.

Når en har fartet  som jeg har gjort i dag, kjenn jeg at det blir kanon godt å ta kveld.  Gledes oppriktig til å dra på konferansen i morgen . Håper å trur at jeg lærer mange gode knep . Som jeg både kan bruke i salgs jobben min også privat ikke minst .

Må si at framover gled jeg meg oppriktig til å utvikle meg mere . Utrolig takknemlig for alt jeg opplever sammen med andre og de erfaringer jeg skaper alene og sammen med andre.

Kjenn på den gode følelsen at glede å påfyll av mere kvalitet bidrar også til at jeg ønsker å jobbe sterkere for å nå høyere mål innen for business. 

En kan sikkert føle at alt jeg foretar meg i er jobb relatert .  Det stemmer ikke , mitt fokus er å ha mye kontakt med mennesker jeg oppriktig bryr meg om ❤ selv om FRØKEN STRØKEN e arbeids narkoman så lik også jeg det søte å litt late livet ❤

Godt å kan kjenn på den livsgleden å gled seg på alt.  Jo vi kan sammenligne det oppriktig med kjærlighet å forelskelse.

Det som komiker paret tok opp i teatret har du det ikke godt på hjemme bane, så har du det heller ikke godt på jobb.

Du tenker sikkert nå nedenfor belte , jo det stemmer vi må bli tilfredsstilt lært vi i kveld.  Mange gode måter vi kan gjøre det på  også , vi ble ikke rådlaus etter denne kvelden . Vi fikk i alle fall spritet opp både humør å mere til. Så kjære lesere kjøkken skuffen din der har du masse redskaper som kan brukes vi må ikke være rådlaus . Lenge siden jeg har ledd så godt ❤❤❤

Ønsker deg en flott kveld ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Start dagen med velmente ord ❤

Hei 😘

God morgen, godt å våkne opp uthvilt å klar til ta fatt på denne flotte Onsdagen 👍

Må innrømme e godt å bare jobbe i mitt eget i dag ❤ kjenn at den følelsen e god , frihet å være i min egen business e godt .

Selv om vi kan føle at ting går litt tregt så går det i rett temop.

Mystisk å mørkt ute , nå er det mørkere om mårran , lik godt denne forandringen, å se at vi forbereder oss til vinteren.

Hadde fått bestilt meg en stor container å kastet masse, pluss at vinterdekkene er på bilen .  Nå er temperaturen flott, ikke så kaldt som vi hadde det, da jeg syntes det var ubehagelig å kjør bil. 

Det er slik at når vi har fått ting gjort, alt i orden . Enten så e vi så sliten at vi e som et slips, eller så e vi så energisk å på at vi prat på inn å utpust.  Tror jeg har vokst av meg all den japplinga, i alle fall nå så er jeg ho tause Birgitte å regne. 

Det å starte dagen godt med velmente ord, å rolig morgen med ungdommen e litt godt . De får stå mest for den lystige praten, litt artig å være tilskuer å lytte til de. De har en slik naturlig klumsete måte å være på.  En kjenn jo seg selv igjen, en kan jo også både forstå når mine foreldre ble oppgitt å reservert når de syntes jeg ble nok . De hadde jo kun meg å jeg til gjengjeld har 3 som kommer å skal belære meg og samtidig fortell meg hva som e rett . Forstår oftere mine foreldre at de kunne bli sliten å litt oppgitt. 

Dette er et foreldre syndrom, som vi bare må respektere å heller veilede de på en fin å respektfull måte.
Opplever når de er i puberteten å er i denne modnings prosessen så blir de også de karakterene som kan alt , vet alt og forstår absolutt alt .

Føler i blandt at de rotter seg mot meg å vi får en 3 – 1 seier. 

Må da bare trekke meg helt tilbake å de synes det er så gøy.

Dette er heldigvis en modning prossess for de , noe alle foreldre opplever . Også testes grenser og det er bare å ignorerer om det blir for meget.

Dagen skal skapes med humør og glede 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad