Det sies at Nattens dronning må også være dagens dronning ❤

Hei 😘

Det å våkne opp på Lønsdal hotell , se den flotte naturen . Å enda har den magiske gode stemningen er utrolig flott❤ må si at kvalitetstid sammen med flotte folk bidrar til økt livsglede .

Dagen i går å dagen i dag blir et produkt av hvordan vi har det .

Må si at hadde veggene på Lønsdal hotell kunne prate om tiden da jeg å mine flotte kollegaer hadde det på den tiden . Før 18 år siden så hadde det blitt en bok , en tid jeg ikke akkurat lengt etter sånn.  Men utrolig å ha gode kollegaer som en enda har de gode relasjoner til. Det å kunne mimre sammen om våre opplevelser i våre flotte glans dager er oppriktig gøy.

Litt spesielt å kan reflektere over en felles histore om våre opplevelser.  Det bidro til masse gode latter å sist og ikke minst gode minner.

Vi hadde det så gøy sammen, danset sving å ja alt ble som i gamle dager. 

Frøken strøken klar alltid å lag liv å røre . Det sies at nattens dronning må også være dagens dronning.  Det må jeg si jeg klart det med god stil . Hadde så høye sko på meg , platå sko, min venninne skulle ha meg på danse gulvet . Jeg skulle bare hopp over en stol , plutselig ligg jeg strak ut å lager enda mere liv , ja har ikke sagt at jeg var støy fri å humør løs . Dette bidro til økt livsglede, vi må våg å spill på oss selv . Å ikke ta oss selv så jævlig høytidelig ❤

Har lært opp igjennom årene at inntaket av livets vin må begrenses for å klare å vær på topp.

Godt å kan ha lett humør å ikke være redd for å spill på seg selv  og mitt gode humør.  Vi treng å gå ut å lev i blandt .

Viltaften den leverte så til de grader , kan nevne at kjøkkenet på Lønsdal er et meget godt kjøkken.  Maten de serverte svarte til over min forventning. Det å få smake gravet rein, gravet and og masse mere godt . Så ga dette meg en oppriktig flott matopplevelse.

Oppfordrer deg til å ta turen oppover, dette ble rein rekreasjon for både kropp å sinn.

Jeg er veldig kjent for å prat mye med kropps språk .

Når en blir litt ivrig så skal en peiv med hendene og forklar med kroppsspråket. Det resulterer i selvfølgelig litt show  haha. Lampa ble minimalistisk, har aldri sett mann til venninna mi så redd , haha ble en god latter . Det endt ikke her , de måtte berge all gode drikke varene på bordet . He-he var på tur å rensk bordet, men kjenn på mage musklene at helga leverte så til de grader.  Lenge siden sist vi har møttes Lønsdal kollegaene, vi bidro på Lønsdal for å sprit opp kvelden .

Vårt bord var aldri tomt, det sies at gledes spreder de , blir alltid kjent med nye folk. Også vil absolutt alle ha en bit av oss .

Det å tilbringe tiden med flotte folk som henter opp det beste i oss er viktig . Lever lenge på denne flotte helga må si det .

Kvalitstid i kropp å sjerl bringer til at uken som kommer blir enda bedre. Dette lever jeg lenge på ❤

På togturen hjem, var min flotte datter sammen med su vennene sine. 

Å mor selv hadde et flott reisefølge 😘

Nå er det kvalitetstid her hjemme, godt å kan kjenn at helga leverte så til de grader.  Nyter å kjenn at magemusklene har fått svingt seg perfekt.

Skap deg en nydelig kveld du 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Ps❤

Legge ved en del bilder ifra hotellet, å området rundt .  En opplevelse for deg både med noen få eller på gruppe tur. Anbefaler dere alle til å ta turen oppover . Flotte tur område 👌👍
Hotellet ble bygd i 1948 å har sin særpreg.  Et hotell med skjarm og en histore som veldig mange kan reflektere over. 
Samtidig bidrar en tur hit at du får både ro å avslapping ❤

0 kommentarer

Siste innlegg