Endre seg radikalt

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det ?

 

Jeg håper du har det fint , jeg nyter dagen min her jeg . Det er godt å lettere å starte dagen da vi har masse sol også varme . Det er så herlig selv om snøen er helt mektig for å si det slik. Gleder meg veldig til å få kunne redusere denne snø mengden må jeg si at det er ikke noen som vet akkurat. Det er nå bare 2 hele dager igjen av denne mnd , mars helt utrolig egentlig hva en har oppnådd til nå jeg er super stolt over meg selv må si det . Det er enda en dag hel igjen for å øke mars resultatet å det er aldri helt for sent å glede seg til å få mindre utgifter. Det skal bli en sann glede. Dette med å ha mye i perioder er ok men ikke hele tiden . En må kunne puste i mellom slagene her. Dette har i grunn vært en reise som jeg ser jeg klarer absolutt alt jeg vil også setter for meg , noe som jeg i dag sikkert hadde ikke våget å håpe på men jeg ser jo tydelig at jeg klarer mine mål også klarer jeg fan med å få unna mer enn jeg trodde var overhode mulig . Det er stert av meg å jeg er så glad for å se at lille meg klarer alt , men jeg merker nå også at jeg må endre mer på tempoet mitt. Dette kan ikke fortsette hele tiden selv om jeg bare må det og bare må det , så kan jeg ikke fortsette med dette rotte reset mitt.  De aller fleste bevilger seg fri , jeg har enda dette tilgode …lurer på litt på om en er blitt miljø skadet siden jeg ikke klarer å ta fri eller er det for at jeg frykter å tape mer .. Jeg har vært i en kamp for tilværelsen så å frykte å ikke ha nok til å betale faktura er det som ligger i bunnen for å stå på slik jeg gjør. Det kommer jeg til å fortsette med men i redusert mengde . Tenker jeg må klare å gå ned til 90 timers uker snart det kommer jeg sikket til å føle at jeg har ferie.

 

 

Påske været er det vi har nå eller ?

 

Jeg registrerer alle er så påske stemte også gleder seg til fri men jeg tenker å holde bedriften åpen i påsken kunne jo hende jeg fikk kunder som trenger massasje eller veileder samtale så hvorfor ikke ha bedriften åpent i stede for å begrense seg. Det er sikkert ikke fin vær i påsken siden vi nå har hatt en lang fin periode med sol og kulde , veldig kaldt, det er så nydelig at jeg har ikke ord. Dette været er nydelig også føler jeg meg mer oppstemt med å nyte dagen med fin været selv om været egentlig ikke betyr så mye så er det utrolig hyggelig å kunne nyte dagen sammen her mellom alt jeg gleder meg veldig til alt vi skal gjøre sammen også ikke minst hva jeg å du kan realisere . Tenker det blir stas å kunne nyte livet mellom alt.  Siden jeg ikke har hytte eller en plass å reise til i påsken så er det for meg idyllisk å gjøre noe mer fornuftig her hjemme. Har som sagt mange planer som alltid dukker opp i mitt kreative hode , jeg er vel mer kunstner enn jeg er artist ? jeg er en kreativ sjel som liker å gi mitt utrykk på et papir å jeg er heller ikke redd for å synes om du skjønner. En gang jeg ble forbannet på en som jeg kjenner lot jeg som jeg skulle kjøre på han , han hadde provosert meg sykt mye på nettet også hetset meg , eller mobbet meg åpenlyst , det gjør du aldri med meg eller en løve om du ikke ønsker at du skal merke det i etterkant , men for å si det lett så tok jeg bare bunn gass også kjørte med jeg klarte før jeg nesten kjørte på han å manøvrerte bilen fette fort , jeg så redselen i øyene Hannes å herregud for en nytelse for meg akkurat i dette øyeblikkene , min eldste sønn spurte med var dette nødvending jeg svarte ja klart ellers hadde jeg aldri gjort dette. Man kan si at en skal ikke hevne seg eller noe på noen men jeg tro denne situasjonen bidro til at vedkommende skjønte at meg kødder du ikke en gang til med en gang til, ellers er jeg snill pike . En kompis eller han var litt mer enn det, han klarte ikke å holde seg , vi møttes på byen etter dette, han ba meg om å ikke være sint mer på han. Dette forteller vel litt hvor dypt det lå inne i meg , på denne tiden hadde jeg mye som lå inne i meg av nedgravd følelser som bidro også til at jeg lett fyrte meg opp. Slike tilstander skjer ikke i dag, men ja jeg ler enda litt av denne situasjonen å da jeg møter denne karakteren er en stor kjempe på butikken som er redd lille meg , da snakker vi respekt . Digger egentlig når de få det å spesielt etter at jeg ha blitt snakket ned også lagt ut på nettet så var dette til pass åt han , etter mitt syn selv om jeg vet at enkelte kan synes at jeg overreagerte i denne situasjonen ,en det som er poenget er at jeg tok grep også fikk dette stoppet.

 

Endre seg radikalt

 

Historien som du leste om i sta , den er historie jeg er en helt annen karakter selv om jeg elsker å kjøre fort i dag også så er målet mitt at jeg skal kunne klare å få kjøre billøp før jeg dør . Det høres brutalt ut men jeg lever nå å har det vidunderlig men jeg vil gjennomføre mer av mine to do liste før jeg dør , jeg skal bry meg mindre om andre som tar dårlige valg eller det jeg ikke kan gjøre noe med . Det å kunne få kjøre billøp på ACR er et mål som jeg skal realisere , jeg har sluttet meg opp til hva jeg bryr meg om å hvem jeg ønsker å dele ting med i livet mitt. Dette med å kutte bånd er veldig godt, de jeg ikke har kjemi med de åker ut av mitt liv . Det er sundt også ikke minst godt, orker ikke å bruke tid på å irritere meg over mennesker som ikke har sunn fornuft eller som jeg er på bølge lengde med. Det tenker jeg er viktig å kunne være ærlig over for hvem en ser som de som er for og de en ser er bare mot, en kan ikke bruke mye tid på negative ting . Det spiser oss opp innvending , dette betyr at vår livskvalitet gir oss reduksjon. Jeg må være i god jord altså ha rikelig med god energi rundt meg , håper du også tenker hva som er bra for deg også. Dette med å bare opprettholde noe bare fordi det har vart så lenge er ikke nok for meg , jeg må ha noe som er stabilt også godt .

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

Hva er det egentlig med meg ?

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du du det sol stråle ?

 

Jo takk jeg har det fint jeg , enn du selv da ? håper du skinner like mye som sola gjør akkurat nå. Den varmer også sprer god energi til alle som måtte ønske å motta , så bare come on å ta i mot. Jeg er veldig takknemlig å litt utålmodig men samtidig ikke hva skjer med meg egentlig ? Jeg er vandt med å få det akkurat som jeg vil ha det , å da er det ikke noe annet jeg ønsker meg enn nettopp dette å klare meg . Det å lære seg til å ta litt fri er ikke lett da en ikke har hatt det på alt for lenge. Jeg gjør et forsøk når vi sier hele tiden jeg prøvde også ringe så gjorde vi ikke et eneste forsøk på det , det er et ord som er så misbrukt at du bare ikke vet , lytt til folk rundt deg så skjønner du hva jeg mener. Jeg skal prøve å komme ? hvordan synes du dette høres ut ? er det en som virkelig ønsker å ta turen ? eller er det en som heller har lyst til å være hjemme ? som oftest så er det flertall av de som sier jeg prøver å komme , de er hjemme eller gjør noe helt annet en å komme til den avtalen som ble laget. Dette skal du bare se på mer i ditt eget liv . Bruker du selv jeg skal prøve så anbefaler jeg at du bytter det ut med et annet ord , som du oppriktig mene. Jeg skal komme , jeg har ikke tid å komme. I stede for å si jeg skal prøve å kom, hvem prøver å få orgasme ? blir like dumt her også , det er vel noe vi alle ønsker skal skje da vi er på det hotteste , da sier du vel ikke til den du har sex med jeg skal prøve å komme jeg også? nå kanskje hører du hvor dumt jeg skal prøve høres ut ? håper det .

 

Jeg er klar over at jeg kan gå over en strek og en til strek for at du skal skjønne hva jeg mener !

 

Jeg vet at overskriften her kan gjøre den største jævlig redd jeg vet jeg er så pirkete på enkelte ting som bare det er mulig å få til. Jeg og min gammel tante hadde en del likhets trekk , jeg ler ofte ved å reflektere over hvor ord kraftig hun var, hun var hotell eier , hadde cafe også hadde hun bakeri i Sverige, dette hadde hun på 1900 tallet , å jeg vokste opp i 70 årene så jeg er veldig takknemlig fordi at jeg ble kjent med denne raringen av en dame som var veldig mektig. Jeg hadde respekt for henne , jeg beundret henne , hun hadde makt også være hun meget stor, å sterk. Jeg var liten og kraftig men ikke like kraftig som henne . Jeg var en tanke mindre men jeg fikk hele min oppvekst høre du er så sterk , jeg var det jeg også hadde en anen kraft enn mange . Eller ble den bare påført meg , siden jeg ble pushet til å tru at jeg var sterk så ble jeg det … jeg tenker jeg var en sterk sjel som hadde sterke meninger akkurat som tante Helma, vi var like av oss til å våge å si alt vi tenkte , vi var uredd begge to. Det å starte opp et konsept var noe vi begge to startet opp uten å ha penger til det. Vi kan si på en måte at vi har gode gener , vi har en fri vilje som ikke har noe med gener å gjøre, noen er født late , jeg må jo være født med adhd var det en som sa til meg i barndommen , jeg skjønte ikke hva hun sa til meg , jeg bare var utrolig syntes hun. Jeg ser i dag at mulig jeg hadde adhd men jeg har ikke tatt skade av dette, heller ikke orket å diagnostiser for om det er det som feiler meg . Jeg definerer denne feil diagnosen for mitt vedkommende som luksus , jeg har kapasitet til å jobbe 24/7 i perioder så det er derfor jeg ikke er som alle de andre ? altså jeg er ikke pr kåt jeg er bare syk … jeg må le litt for jeg har fått så mye rare ord til meg opp igjennom årene jeg . Det å bli sett på som små gal og rar har fulgt  meg opp igjennom årene å jeg er ikke mer gal enn at jeg klarer å forsørge mine barn også ta vare på meg selv, da jeg ser på mine barn i dag er de alle 3 i jobb, er dedikert også veldig dyktig, så jeg kunne ikke ha vært så gal da hadde de kopiert det dårlige å blitt verre enn jeg ..men du  har rett jeg er ikke A4 å det ønsker jeg overhode ikke å være æ , jeg vil være meg selv også dette hadde jeg med meg i fra barndommen , jeg turte å si hold kjefta til bestemor eller andre om så var i fra jeg var et tidlig barn , jeg var et uredd barn, som leste mellom linjene , forsvarte de svakeste alltid , å sa i fra til de som gjorde de andre noe ille. Jeg har hele mitt liv vist at mine foreldre skylt noe for meg .. jeg bare viste dette , jeg lette alltid etter noe , da jeg besøkte bestemor. Det irriterte henne så inn i helvete , men jeg sto i mot, en gang datt gebisset til min bestefar ut av et skap da jeg lette herregud så redd jeg ble datt av stolen å fløug ut over gulvet , bestemor kom i ei hysterisk fart da hun så meg ligge å rulle på gulvet med gebisset til far oppå meg , dette likte hun godt, så humor ligger nok til hele slekten min egentlig . Hva tenker du mine foreldre skulte for meg ? det kommer du aldri til å klare å finne ut , jeg skal si deg dette , jeg spurte alltid etter en storesøster, jeg var lillesøster også hadde jeg en storebror , går ikke an å få en storesøster på toppen da ikke sant ? det skal gå noen år, jeg søker jeg spør etter storesøster, jeg hadde en konflikt med en bestemor, jeg ble så inn i helvete forbannas på henne , jeg skjønte ikke hvorfor så sier hun til meg . Jeg skjønner ikke hvorfor du er så sint på meg Elin – Weronika, jeg skal fortelle deg hvorfor jeg er så jævlig forbanna på deg, for du har svaret på det fortell meg dette nå ! Jeg glemmer aldri kjerningen hvor redd hun ble meg , hun løp i stolen sin å satt seg holdte kjeft hele tiden mens jeg var der, jeg måtte da ut på en lang gå tur. Det skal gå noen år før svaret mitt kommer å jeg får løst gåten , jeg er 28 år , å får vite dagen før min bursdag at jeg har faktisk denne storesøsteren som jeg hadde spurt om hele min oppvekst , hun jeg lette etter i papirene til min bestemor som barn . Da jeg fikk vite dette kom en film i mitt indre , jeg så alle situasjoner der jeg kunne ha tatt de alle på fersken , jeg gjorde det flere ganger, men de var snart å gå . Alle hadde respekt for mitt skarpe blikk også jeg så igjennom de alle da de løy til meg eller ble redd for hva jeg skulle forstå.

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

 

Jeg må tilstå Æ ….Fette takknemlig 🙌❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det ?

 

Bra håper jeg at du har det , jeg må si jeg nyter å kjenne varmen av solen nå. Det å sitte her inne å skrive en blogg mens jeg kjenner sol strålen ene trenger mer igjennom her slik at jeg får energi også merker jeg at kroppen min får mye bedre energi til å kunne klare en mer . Jeg merker nå siden jeg er mer på rett siden økonomisk så er det bedre på alle nivåer , men dette er for oss alle. Det å jobbe med grunder livet er alltid å følge med å være ett eller 7 skritt foran hele tiden . Det kan være strevsomt i blant å hele tiden må død og liv må følge med . Det som er avgjørende for at vi slipper så mye unødvendig tap så er dette med å lytte til også være mer tilstede i øyeblikket. Det å frykte fremtiden min som jeg egentlig gjorde i 2020, da jeg måtte stenge ned bedriften min. Så ser jeg i dag hvor mye jeg har klart å utvikle den i krise . Det er faktisk i nedgangs tider vi finner løsninger for å overleve . Jeg har allerede kjent på en del andre ting som det begynner å klø mer i hendene for å kunne utvikle mer av. Dette skal jeg i år utvikle først som hobby så får vi se om det kan bli mer spannede ut av det. Jeg er så kreativ at jeg merker nå at jeg skal skape mer . Det klør etter å få utvikle også re skape nye ting ut av gamle ting eller av det du definerer som skrot . Jeg jobber målrettet fremover å har mange fine planer .

 

Er det bare jeg som har en spire i meg ?

 

Våren er her også merker jeg dette både på hud og hår, men jeg merker dette med at jeg blir mer kreativ også. Jeg er en kreativ sjel som elsker å skape nye ting ut av gammel lort , som du garantert ikke ser på som noen verdi , jeg har alltid vært den Espen askeladden det kan sikkert være bra, for det kan jeg skape noe ut av,  jeg tok å hentet det andre kastet da jeg var barn . Fordi jeg så enda nøtten i det de ikke ville ha. Det å måtte gjemme dette for den som hadde kastet dette var litt vanskelig jeg ble ferska også ble dette kastet i sinne på nytt igjen av hun som hadde kastet dette. Det var min aller første ste søster. Hun var i grunn grei , men meget bestemt , jeg var jo bestemt på min måte så egentlig gikk vi veldig ok sammen, hun var nok mer bestemt enn jeg .. men jeg hadde henne som forbilde jeg erindre da…. livet lære oss mye også ser en i dag at hvordan vi er i dag er også essensen av vårt opphav , gener også miljø ikke minst . Det er til syvende og sist vi selv som kan endre oss selv til det bedre eller det verre , jeg håper at jeg har blitt til en bedre person enn før , jeg er nok ikke like bastant som jeg var før, jeg var urokkelig om jeg hadde satt den foten ned. I dag så er jeg mye mykere der. Selv om jeg også er bestemt men det er en positiv ting når en bruker dette fornuftig. Det jeg ser er at alle egenskaper som en har er nødvending , for å komme seg mer og lettere frem. Jeg er en seig fan .

 

4 arbeids dager igjen

Jeg har skrevet som sagt at jeg har ikke hatt fri siden 2021, vi er nå i 2023 , så når vi kommer til jul om jeg ikke har klart å bevilge meg fri, så har jeg da jobbet 2 år uten ferie. eller en fridag. Det å være min egen sjef så er dette med å jobbe blitt en livsstil , jeg bruker å spøke med at sjefen min er litt streng. Det er jo alltid slik arbeidsfolk bruker å definere sine sjefer med ikke sant? Jeg jobber i perioder 24/7 så har jeg fått så mange spørsmål ang dette blir du aldri lei? Jeg ønsker å svare på dette i denne bloggen . Jeg hadde som mål da jeg startet opp bedriften min å ha mer fri å ikke måtte jobbe hele tiden . Da jeg startet opp så jeg verden ut i fra en grunder sitt øye på en litt annen måte. Der jeg plutselig fikk mer utgifter via bedriften , pluss mine private. Dette er noe vi skal betale , på løpende bånd , det som er primært viktig for meg i dag er at jeg får betalt mine fakturaer også har mat , dette å kunne leve av jobben min også ha det fint. Disse årene med ned stenging har bydd på mange store problemer i hensyn til at jeg hadde bestilt opp mye varer , som skulle betales , jeg tok også en del risiko prosjekt for å se om dette kunne bringe lykken , noen gikk fint andre gikk til helvete. Dette har kostet meg og bedriften dyrt. De erfaringer som jeg har i kjølevannet av de nedturene jeg har hatt ville jeg faktisk ikke ha unngått .. jeg har lært kraftig på denne reisen . Jeg har tapt over 600 tusen kroner. Det er  mye penger å jobbe inn. Det er mye varer som også bare ble tap fordi kunder uteble . Det var mange kunder som ba meg bestille opp varer som aldri dukket opp. Dette er læring som jeg nå i dag skjønner konsekvensen av fordi jeg har lært i denne prosessen selv om den har vært den tøffeste reisen ever i hele mitt liv. Dette å ha klart å reise meg opp å klare å styre unna konkurs flere ganger er bare hardt arbeid også stahetene min som beviser at alt er faktisk mulig jeg gir aldri opp , vet ikke helt om jeg hadde gitt om om døden hadde kommet , mulig jeg hadde klart å styre unna den også. Hvem vet vi skal ikke spøke med den selv om jeg ofte flørter med døden eller forstå meg rett vil at vi ufarliggjør den slik at da jeg dør så forstår mine barn at Nå er det endelig fred i fra mammas mas , altså jeg sender ingen bekymrings meldinger hvor er du er det liv i deg . Da tenker jeg de savner de meldingene eller de hysteriske mange telefoner i fra alle mine tre telefoner. jaa du leser riktig er jeg velige bekymret så ringe jeg i fra de alle tre i håp å høre en barna stemme som er voksen ikke sant , men for meg blir de alltid lille gullis , lille bror og lillesøster, alltid selv om de er voksne barn nå i dag. Hadde jeg ikke fått låne penger via mine barn , hadde jeg vært konkurs. De var og ble min største redning . Uten dem hadde livet vært veldig trist. Dette er noe jeg setter slik stor pris på at i år skal jeg sette pris ekstra pris på de alle tre . De fortjener dette. Det er også derfor for alle dere som spør meg hvorfor tar du deg ikke fri er du penge grisk … nei jeg er ikke det . Jeg er bare fast bestemt på å komme meg opp til normalen etter nedstemningen og all negativt som har vært med å bidratt til bedriftens redusert inntekter. Når jeg måtte stenge ned , mottok jeg ikke penger i fra staten . Jeg har klart på egenhånd å klare meg økonomisk ved å tilføre meg flere jobber i bedriften min slik at jeg kan ha råd jeg også til å gå på butikken . Jeg glemmer ikke første turen jeg hadde på butikken å hadde råd til det. Det var stort . Dette med å ha hatt så lite å levd egentlig på fattigdom grensen fordi en tilbake betaler gjeld så er det selvfølgelig ikke penger til luksus som cafe besøk eller dette med å spise ute. Det har jeg ikke råd til enda , men jeg gleder meg veldig til å få råd til det. Dette med å sette pris på det jeg har klart å skap det er noe jeg i dag skal være stolt over. Nesten i havn med 100 tusen i utgifter igjen så jeg er takknemlig det går fremover å jeg elsker å se at jeg klarer meg selv uten at jeg må ha hjelp av andre. Denne reisen har vært spesiell og tøff men jeg har klart å vokse mye på denne reisen , veileder jobben hadde aldri blitt til , blant annet og butikken min. Dette med å starte opp med klærne også hadde jeg aldri gjort hadde jeg bare hatt suksess med Gruben Massasje , da jeg startet opp brukte jeg mye tid på å dele ut gratis timer for å få mer kunder. Dette gjør jeg ikke lengre, jeg har hele tiden mye kunder, å jeg har som sagt snart 7 jobber så jeg er veldig kreativ å håper dette kan inspirer deg til å se muligheter også ikke være redd for å satse på det som er noe du drømmer om . La drømmen din vokse seg stor , jeg gleder meg til å høre.

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

Det kommer garanter et atelier kanskje…

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det ?

 

Håper du har det fint kjære deg , jeg har det fint i grunn skal ikke klage på noen ting egentlig . Det å nyte livet er viktig å se verdier på hva en opplever sammen med andre også det vi opplever rundt oss . Det å være i en trygg verden som vi lever i , så kan vi si at vi har det veldig godt, på mange måter. Det å nyte livet å være tilstede er viktig . Jeg sto opp i dag til en nydelig påske dag vær i dag. Meget kaldt men gjør ikke noen egentlig . Livet føles egentlig veldig godt når en merker at en er mer og mer på rett sted i livet . Det å se at mars snart er historie , jeg må si jeg gleder meg veldig til å avslutte mars å ønske snart April velkommen, det er surrealistisk at vi faktisk har snart slutt summen av mars overfor oss. Det å se at tiden vår renner bort så uendelig fort er så rart på en måte men jeg liker å se at tiden går nærmere vår og sommer. Det kommer til å bli bedre dager der vi kan nyte litt tid ute i go været .

 

Jeg gleder meg veldig må jeg si

 

Takknemlig for hva en klarer å prestere er vel ikke annet å si en akkurat det. Når vi får fredag er det en uke siden jeg startet det nye prosjektet mitt . Så det er ikke mange uker til at jeg kan teste dette ut om jeg får dette til. Det blir spennende . Det å gjøre noe helt annet er spennende å se hvordan det kan gå, å om resultatet blir som jeg håper å trur skal bli spennende å se. Det er alltid spennende å gjøre noe annet som kan bidra til mer læring også bare dette med å kunne utvikle dette så lærer vi mer . Det ser jeg på som en stor glede på alle måter. Dette gjør noe positivt for meg også at jeg uansett prøver ut om jeg kan lykkes med prosjektet . Jeg har en slik glede i meg å en positiv forventning til å klare dette å håper selvfølgelig på at jeg kommer til å kunne klare å realisere dette . Drømmen min er å få dette til å kunne stråle av lykke . Jeg har alltid likt å utvikle å bygge opp en drøm. Det er nettopp dette er på tur til å bli en drøm som kommer til å bli en realitet som jeg gleder meg veldig til å få se om en klarer de mål en setter seg så er det alltid nye mål som etter vært kommer til å bli testet ut men først dette lille prosjektet mitt som jeg gleder meg så til. Det er litt meg ¨å snakke om en ting over lang tid , bare for å friste andre eller for å snakke om mine drømmer, nå er det snart realitet å April blir den mnd som jeg får teste ut om dette kan bli realistisk . Jeg har trua på dette at jeg skal kunne klare det , ellers hadde jeg ikke gått inn i dette prosjektet , men uansett så føler jeg også at dette er en god dose læring å pr nå er dette i hobby stadier foreløpig jeg merker jeg gleder meg veldig til å få bygge drivhus også av rest material , jeg har søkt etter vinduer på nettet som jeg har bedd om å få overta, så har jeg handy gutter som kan hjelpe meg til å bygge dette prosjektet. Sett litt på nettet med utrolig kule drivhus på ulike måter, skal ikke ha noe over gromt , men tenker å ha et lite snertent hus akkurat som jeg er .  Hoved huset er jo enormt så kommer lille huset i hagen så kommer drivhuset hva blir det neste ? ja si det det har jeg enda ikke klart å komme på. Det kommer garantert et atelier kanskje hadde jo være pikken over ien .  Jeg elsker å være i fokus på en god  måte, å i mitt nabolag er jeg den rare sarte også introverte og litt utadvendt spør akkurat hvordan dagne min egentlig er. Det er litt underlig med oss mennesker, jeg er jo for det meste hjemme også nå i dag kan jeg merker at jeg orker ikke mye mennesker . Så jeg har endret meg stort . I ande perioder så må jeg vær i kontakt med andre for å få en bedre dag, så ja vi er i  variasjon ikke sant ? jeg har vel blitt mer tilbake trukket med å ikke stikke meg like mye frem som jeg gjorde før, da hørtes jeg veldig tydelig . Nå i dag så er jeg mer anonym i forhold til da, pussig egentlig hvordan en endrer seg. Før kunne jeg ikke få nok av blikk eller at andre så meg , i dag er jeg mange ganger glad jeg ikke blir sett for å kunne kom meg fort til bilen da jeg en sjelden gang er på butikken . Så ja ting endrer seg med årene må jeg si. Jeg tror nok at dette er et resultat av at jeg jobber hele tiden . Jeg har så mye mennesker som forteller meg absolutt alt , jeg hjelper også setter meg inn i hvordan de har det. Det å hjelpe på den måten som jeg gjør så bruker vi også mye av vår energi . Det å ha snakket med flere 1000 mennesker siden jeg startet med Veileder jobben e jo en grunn til at jeg ofte ikke orker å høre på elendighet da jeg har fri. Det kan bli for mye også.

 

Avslutning på mars

 

 

Jeg er alltid så spent på hvordan mars eller alle mnd blir på avslutningen dette med å se på hva gikk bra denne mnd mot de andre måneder . Det å se forskjell da en gjør en del endringer for å ikke gjøre de samme feil flere ganger, dette er ikke lett alltid for vi er tross alt mennesker som er både feil og rett. Det å se at ting gå mer og mer fremover , ting åpner seg mer opp for meg . Så er det nydelig også se hva er det som fungerer best også hva skal jeg ta bort , jeg ser at jeg har fått inn penger på absolutt alle 6 jobbene i mars , det er nydelig . Det å ikke helt vite hvordan det går nå med jobb nummer 6, siden det er konkurs i dette firma , så er jeg egentlig helt rolig jeg stresser ikke i det hele tatt. Det som skjer det skjer for en grunn. Jeg håper så inderlig at jeg kan få selge klærne fortsatt fordi de er faktisk de aller beste klærne jeg noen gang har gått i. Ærlig sagt har ikke hatt så gode klær noen gang . Det er kvalitet å det betyr mye synes jeg . Dette med at klærne er ikke laget av barn , å i tillegg så har arbeiderene bra vilkår også har de det bra, ikke slik som jeg så her på tik tok at en som holder på med å selge klær sin egen kolleksjon som bli laget i Bangladesh der hadde de som jobbet der ikke noen bra lønn lavmål . Å i tillegg så bodde de alle sammen i slummen . Så sier ho Pernilla Wahlgren hun håpa de fikk mye ut av pengene .. hun tjener millioner på klærne også de som lager de for henne de får ikke nok til mat.. dette er blitt mye mer viktig for meg nå i voksne alder , enn da jeg var yngre, da så vi kun på pris men i dag ser jeg på dette hvor er de ifra klærne også at det er bære kraftig. Kvalitets produkter koster litt mer enn billig klær , men jeg vet at de som jobber med produkter får sinn lønn også er det kvalitet på stoffet i klærne . Vi må tenke mer på hva vi kjøper å tenke hvem er det vi støtter.

Kjærlig hilsen

Elin – Weronika

 

Seieren nærmer seg !

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan står det til ?

 

Jeg har i dag fått til å jobbe mer med mine jobber som egentlig ikke synes akkurat så bra om du skjønner mellom alt her. Det å være i alt å ta litt og litt som i dag er i grunn veldig ok, jeg har veileder samtale jobben min som jeg trives veldig godt med. Det gir meg en trygghet ved å ha denne i bunn at jeg går her i mitt hjem som en bohem som ikke vet om noe annet . Jeg trives så godt i livet mitt akkurat nå. Ser at jeg er heldig som lever også har det godt, da en ser i andre at de sliter med sitt så er jeg veldig takknemlig fordi jeg er så nære målet mitt med å klare mine stønt mer og mer nå.  Jeg kjemper på som en gal for å klare å komme i mål det føles slik så går jeg sakte fremover med ordene jeg har godt tid. Det er så rart hvor rolig jeg kan bli men jeg merker at jeg kan kjenne litt på stresset jeg også men bare litt . Det å erkjenne at ting er bedre og bedre så snart jeg klarer å komme meg mer opp og frem . Det er ikke annet å gjøre en å ha god tid eller også at en har tålmodighet. Det å se verden i fra et annet stå sted er viktig fordi jeg er på tur hele tiden til noe som er ikke nødvendigvis bedre men at en klare å gjennomføre det en selv ønsker å har bestemt seg for. Det å merke at en er super sliten er ikke så underlig jeg er redd ofte på at jeg skal gå på en smell. Det er også derfor jeg reduserer en del av arbeids mengder så jeg kan slappe litt mellom alt her det gjør meg veldig takknemlig også glad for å se at ting er bedre når en tar det litt roligere . Jeg hadde et alt for høyt tempo for ikke så lenge siden da sov jeg mellom 4 til 5 timer i døgnet , å jobbet resten . Dette forteller jo selv at dette er jo rene galskapen men jeg har heldigvis endret mer nå. Det er jeg veldig glad for .

 

I går hentet jentungen meg på en lufte tur

 

Utrolig hyggelig å være sammen med henne å utveksle god stemning sammen, da en kjørte henne dagen før ut på byen også fikk henne trygt hjem så er det alltid hyggelig å få  mer tid sammen da de er edrue . Det er jo artig å se at de vil at jeg skal være den som henter også bringer de det er en utrolig fin ting å gjøre for de alle , både mine barn også deres venner ringer meg ofte for å bli hentet . Det er noe eget med å være så tett på kidsa å deres venner . Det er noe jeg for øvrig alltid har vært opp igjennom årene å det liker jeg veldig godt – dette  med å bruke tiden rett på jorden er så tydelig når en ser at de som er på min alder er død , nettopp gått bort. Det gir meg en følelse av å være her på lånt tid. Det er viktig at en er for hverandre også at vi tar rede på oss også de vi bryr oss om. De vi ikke kjenner kan vi være litt mer snill med ved å gi de et smil eller bare si hei , å ønske de en god dag. Dette kan være med til å påvirke de til å få det mye bedre. Jeg har trua på nettopp dette med å kunne klare å hjelpe de mer enn jeg trodde før. Vi er alltid et annens person forbilde . Hvorfor ikke være et godt forbilde da ? jeg tenker å tørr være seg selv betyr ikke at jeg på død og liv må si alt jeg mener om de jeg ikke liker. Det betyr i grove trekk at jeg våger å gå min egen vei der jeg kan nyte livet mellom linjene også ha det bra uansett hvordan jeg er eller ser ut . Jeg har lært meg med årene å sette mer pris på hvordan en selv er i alle faser her i livet. Det å være takknemlig for de små tingene er mer viktig enn hva en kan våge å håpe på.

 

Seieren nærmer seg så takknemlig .

 

Jeg er så takknemlig for å se at jeg klarer mer eller mindre å komme meg mer i mål enn jeg hadde sett for meg først. Dette med å jobbe på min måte som er ikke for alle selvfølgelig så merker jeg mer og mer at jeg er så kry av hva jeg klarer å få til . Det å se at mine mål også drømmer er mer og mer innen for rekke vidde. Dette er en seier for meg , jeg ser tydelig hva jeg faktisk har lyktes med å få til å gjennomføre . Det å kjenne på kroppen at jeg er fette sliten , armene kunne ha trengt en omgang med massasje . Så er det så vidunderlig å se at jeg har nå klart mer av mine tall som er mer og mer på rett vei . Dette gir meg en energi også styrke over å ha klart mer og mer . Dette med å få unna utgifter gir meg mer frihet for andre ting enn å ha så mye å betale. Dette kommer til å bli en seier for meg å klare mine drømmer også mål . Dette å ha klart å redusere nok en gang 100 tusen mot nærmere null er ikke dårlig . Jeg er så glad at jeg har egentlig ikke ord. Det å være den som alltid må kjempe eller stå på så er det nå snart jeg som kan lene meg mer å se hva jeg faktisk klarer å realisere . Jeg har det som skal til for å klare å nå mer høyder for å utvikle bedriften min mer også skal jeg redusere utgifter mer nå slik at det blir litt lettere , jeg trenger mer ro rundt alt mekrer jeg. Slik at jeg kan nyte livet mer jeg også. Dette lover så bra jeg gleder meg veldig til absolutt alt fremover. Håper  du har det fint der du er , å nyter livet ditt sammen med de du er glad i .

Kjærlig Hilsen

Elin – Weonika

 

 

 

 

Hvordan er det å være grunder å vite om du klarer dæ ?

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det  endelig mandag i dag å ny uke igjen må si disse dager de går meget hurtig en klarer nesten ikke helt å snu seg for å gjøre noe så er det en ny uke . Denne uken må jeg si gleder jeg meg veldig til , det er faktisk både mars og april i denne uken , å jeg må si jeg gleder meg veldig til å jobbe ut denne mars mnd , håper jeg klarer de mål jeg har satt meg . Det er ikke bare , bare å være grunder å være den ene som er avgjørende om ting går til helvete . Det å være en som ikke kan ta meg fri da alle andre tar seg fri i tide og utide kan føles urettferdig men livet er ikke alltid rettferdig mot oss alle sammen , kan virke slik at de en ser bare stråler så tror vi at de har det fint men jeg tenker at det er alltid en bakside her også. Det å kjempe er ikke at en er mislykket , mne at en faktisk står på.  Det å tjene penger på ærlig vis er ikke lett men det er også den beste veien da en vet at pengene vi jobber for er rene også har en gjort ærlig jobb for å motta de , de smaker bedre enn om jeg hadde gjort en uærlig jobb som hadde bidratt til mer penger , slikt liker jeg ikke i det hele tatt. Det er ikke meg så jeg jobber på jeg å nyter dette livet selv om jeg må stå på mer en deg.

 

 

Hvordan er det å være grunder å ikke vite om en klarer deg

 

Mange jeg kjenner spør meg stadig vekk om dette spørsmålet fordi jeg vet aldri helt hva jeg har inn så lurer de på hvordan er det å jobbe på denne måten . De aller fleste vil ha trygghet å vite hva de får inn . Det å ha trygghet er veldig fint men det har vi ikke alltid i livet vårt generelt , men om vi ser på jobben som en ressurs der vi vet hva vi har så må vi selge dette inn til kunder, i butikken min så vet jeg som sagt hva jeg har , jeg er en selger som er god til å lese kunder . Å de aller fleste ganger så får jeg solgt produkter til kunder som er her innom. Det er de aller færreste ganger at en kunde ikke kjøper , det er veldig veldig skjelen . Det jeg gjør for å vite hva jeg må ha inn så vet jeg jo mine faste utgifter å mine utgifter privat vet jeg jo , de er på en måte de letteste å vite for de endrer seg veldig sjelden .   Jeg har som sagt nå i dag 5 aktive jobber som jeg jobber med daglig , siden den ene jobben jeg har er satt litt på vent , de gikk konkurs selskapet som jeg er selger for, så får jeg se hvordan denne jobben blir fremover, men jeg planlegger jobbene mine som jeg ønsker vekst i å de jobber som jeg føler jeg er bra på å har klart å komme opp til en ok ting så gjør jeg litt reklame bare for å vise at her er jeg , jeg har sluttet i den ene jobben å dele ut mye gratis , dette gjorde jeg i starten for å generere til mer kunder men jeg jobber på alle dager med den jobben utenom søndag da har jeg jobb på de andre 4 jobber. Jeg kan som sagt ikke være redd for å ikke klare meg men det er alltid en risiko ved å jobbe på denne metoden som jeg holder på nå med å bygge opp bedriften min igjen på en bedre måte. Dette med at jeg har 2 veileder jobber nå bidrar til at Gruben Massasje , trenger jeg ikke lenger å frykte for hvor mye jeg har her av kunder. Det går bra å jeg har opparbeidet meg faste kunder også mottar jeg hele tiden nye kunder, dette har jeg jobbet opp nå på 5 år så vi er nå i år 6 siden oppstart å nå bekymrer jeg meg ikke for om jeg har en dag som starter rolig , nå har jeg jobb telefonen på 24/7 i blant dette for å ta inn mer så kan jeg justere på noe annet. Det å jobbe mye i en periode som grunder er nødvending men jeg gjør dette av fri vilje å jobbe opp mot 120 timers uke alle uker i periode jobber jeg mer , men det er i alle fall det jeg gjør for det meste . Det å være seig som jeg å stå på mye er veldig befriende for meg tror nok at ved at jeg jobber slik på som dette så klarer jeg å holde roen å vet at jeg klarer det. Jeg har veileder samtaler alle dager i mnd, har aldri fri så jeg jobber litt i overkant mye men det er mitt valg også er det blitt min livsstil at jeg bare elsker å jobbe mye , ser barna mine tar etter meg å takk og lov for det.  Jeg er egentlig aldri helt i mål med alt, mye må jeg flytte på av utgifter , men jeg er den som er uredd å det må en være da en er grunder, går fryktløs alene på en mørk vinter vei , der ser du sporene etter en grunder , det er ikke alltid like lett å finne mine siden jeg knapt er ute , jeg er enkelte dager ikke ute å trekker inn luft , så jeg har startet med å åpne altan døra . Det for å få nærvær av luft også lytte til fugler å bakgrunns støy. Det er jo bare lille meg her som styrer på så jeg trenger å få litt annet fokus .  Men om jeg skal klare å svare deg på spørsmålet hva gjør jeg for å klare meg ? jeg er alltid motivert for å klare målet , jeg vet alltid hvor mye jeg skal ha inn av hensyn til mine utgifter, men jeg jobber ikke på mnd inntekter jeg jobber for hva jeg får inn pr uke så deler jeg egentlig opp store summer her om du forstår. Jeg kan jo få inn ganske mye bare i løpet av en god dag . Det er aldri lett å vite men jeg er motivert å jeg ser at når jeg har rett fokus så har jeg bedre energi å ting tiltrekker meg lettere en om jeg stresser av sted her så kommer ting saktere da til meg , jeg er mer takknemlig for nettopp det jeg klarer å mestre. Jeg fokuserer ikke på tap eller lidelser , jeg ser på hva kan jeg få ut av dette. Det tenker jeg er mer viktig en hva sluttsummen er . Dette med å se at tiden er inne for å være mer ute så gleder jeg meg bare mer og mer for å kunne utvikle meg i den jobben som jeg om noen uker bare vet om jeg kan klare å mestre . Dette kommer til å bli en reise utenom de skjelne jeg vet at jeg ofte kan ta dristige valg , det gjør vi grundere ofte , vi er mer modig også våger vi mer vi tørr å være en fri sjel vi som satser som jeg har gjort uten noen i ryggen på meg, det er ikke alle grundere som hadde våget det jeg har klart å prestere . Det vet jeg for mange må ha alt klart eller ha masse penger på bok før de er klar , da kan drømmen din allerede vært tatt ifra deg av andre. Dette med å ikke være redd for alt er en måte vi grundere må lære oss å slippe taket jeg var mer redd i starten for at jeg skulle gå på trynet , men da hadde jeg 5 andre jobber uten om bedriften men i dag har jeg 6 jobber i bedriften så har skjedd en endring her jeg har lagt tiden min også hva jeg er god på en også samme plass, kun til å bygge opp min egen bedrift som en dag skal bli en bonus for mine barn som kan dra nytte av hva mamma en gang gjorde å la ned mye jobb. Det å se tilbake på hva jeg faktisk har klart å hva jeg har igjen til å si nå er jeg i mål det er ingen ting , i min verden er det i ene øyeblikket 100 tusen i utgifter å i neste så er det bare 30 tusen . Det er ikke alltid like lett å vite heller kunde massen hvor mye også beregne men jeg har lært meg mer om hva jeg skal satse mer på å hva jeg ikke skal bruke tiden min mer på . En merker hva som selger å hva som ikke selger for å være ærlig . Det er en lærings prosess. Det som er nydelig er at ingen dager er like men det er heller ingen av oss mennesker som er heller så jeg er åpen for å klare meg å vet at jeg er en knall god grunder som har stått mer på i denne perioden så jeg gir så klart aldri opp ved målstreken jeg .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

Da er det snart over for denne gang ❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Håper du har det fint jeg , jeg fikk en lang natt i går.. men det gjorde ingen ting var sjåfør for ene barnet mitt som var på fest i går, det å vite at de kommer seg trygt hjem er det viktigste for meg så er det godt å være for dem også.  Det betyr mye må jeg si , selv om en ikke alltid får gjort alt en kunne tenke til selv men jeg har kost meg veldig denne weekend med alt jeg har gjort for å si det slik . Det å nyte nydelig være inne her har ikke vært dårlig enda veldig kaldt så jeg er ikke en som sitter ute å fryser om sola er oppe , er veldig mye snø ende så bare å håpe at sola klare rå tine den.

 

 

 

Jeg gleder meg veldig til å avslutte mars

 

Mars er også nå snart historie , dette begynner nå å gå vel fort synes jeg . Dette året er snart mot sommer , i dette tempoet så har vi høst før jeg vet ordet av meg . De gode ting jeg gleder meg veldig til å gjennomføre er veldig sterkt nå. Det må bare bli vår også sommer så kan jeg få våkne opp mer her. Å ikke minst få gjennomført mer.  Mars er en vår mnd men her i Rana er den egentlig mer vinter mnd siden vi har ganske mye snø her . Det kommer til å ikke ta lang tid om dette god været fortsetter så er veiene bare for snø her . Må si jeg gleder meg veldig til alt fremover , bedre trykk av kunder også mer fri som følge av at tiden har gitt meg mer tilbake . Dette med å være i nuet er jeg , å nyter alltid ting for å glede meg . Det å se hvordan andre er påvirket over min eksistens å hvem som er trukket unne så viser dette seg jo i grove trekk at jeg er nok i en variasjon av hvem jeg skal videre være sammen med . Det virker litt slik som at en er i en situasjon der en tar bort det som ikke lenger er interessant også tilfører nytt inn som gir meg mer. Jeg er der ser jeg å det er nydelig .

 

 

Prosjektet mitt i neste uke

 

Jeg har startet det jeg kaler trinn 7 i bedriften min, som jeg skal lage mine produkter som jeg selv står for å ha produsert. Dette gleder meg veldig til å se om jeg kan klare å få til . Dette kan være en åpenbaring for en ny fremtid . Det jeg ser i veileder samtale jobben min der jeg har 2 jobber , så er dette en verden jeg burde ha søkt inn i før. Dette med å lage egne produkter , gleder meg veldig å ikke minst at jeg skal realisere dette blir ikke før i april det er klart for å starte opp med å teste ut om dette er noe jeg kunne klare. Det å invester litt i et prosjekt for å se om dette kunne være noe for meg er viktig for å se er det dette jeg skal fortsette med å gjøre på andre ting også. Som jeg kan klare å lage produkter av dette produktet. Det som er jeg forteller ikke nå hva jeg skal lage , det får jeg heller komme tilbake med å fortelle med både bilder under prosessen også det ferdige resultatet . Det gleder jeg meg veldig til.

 

Vellykka weekend må æ si

 

Til tross for at jeg er alene så er det jo så klart begrenset hvor mye aktiv eller mye sprell jeg kan gjøre eller bidra med . Det som jeg er er vel kanskje litt for begrenset i forhold til hva jeg kunne ha gjort . Dette med å nyte helgen må jeg si er viktig for en eller for oss alle samen at en tar seg litt mer tid for å ta det litt roligere enn ellers , det har jeg faktisk bidratt med . Det å gi oss selv en sjanse for å bare være er nydelig . I takt med alt annet jeg ønsker å gjøre så er weekend alltid for meg nydelig ting som at bare å sove mye lengre en dag er innenfor . Det er ikke noe jeg kan gjøre i hverdagen dessverre. Dette med å bestemme seg for å ta litt mer plass i det jeg driver på med. Så er det mye spenning rundt min 6 jobb, så jeg gleder meg til å få høre status mer hvordan ting blir der. Eller om det ble en avslutting . Jeg har jo skrevet i en tidligere blogg at de hadde gått konkurs, men nå har jeg fått tilbake meling på at det er noen som ønsker å kjøpe de opp. Så ja det blir som sagt veldig spannede . Tiden vil vise uansett , jeg har sluttet med å være liv redd eller frykte for mye . Dette tar all energi i fra det jeg jobber med . Derfor legger jeg minst mulig energi på det jeg selv ikke kan styre med. Derfor ser jeg på dette med hva jeg kan gjøre selv . jeg har vært i kontakt med andre leverandører ang klær så jeg gleder meg uansett til å se prosessen hvordan den egentlig blir  . Jeg hadde en halvveis plan med å jobbe med regnskapet mitt denne weekend men jeg må si jeg har ikke rørt det enda , men enda er det litt tid igjen så jeg kan jo fort føle for å starte opp litt med å gjennomføre en del da. Dette med å finne ut litt mer hva og hvor mye en har av utgifter er viktig for å blir ferdig med de siste tallene på skatten . Jeg nyter nå å skrive bloggen mens jeg har beroligende musikk på, jeg elsker å ha det på i huset mitt når jeg er hjemme . Dette gjør at jeg slapper av helt også er det godt for både kropp og sjel, dette burde du også teste mer ut. Vi stresser ofte ubevist så vi klarer å roe ned med å bare være , jeg merker dette veldig godt.

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

Tanker i fra en ung dame i en voksen kropp❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan er dagen din ? bra håper jeg .

 

Jeg bevilget meg lang sove tid i dag, noe jeg ikke gjør for ofte. Det trengs i blant selv om været er jo bare magisk når jeg sto opp til dette været så tenker jeg jo på alt jeg kunne ha gjort er du likens eller ? Jeg merker så godt hvor godt nå det kommer til å bli med flott vær fremover selv om vi alltid får alle typer vær . Så er jo sol noe som jeg liker meget godt, jeg mekrer at alt er så mye lettere da. Det som har skjult seg her hjemme kommer frem da sola er her , støv bakom det ene hjørnet eller vinduer som burde vært vasket som en ser. Dette er hverdagsproblem som en ikke trenger å bry seg stort med alle dager , nyte fin været hvor en du er akkurat nå å gjøre litt mer av det du ikke burde. Dette med å spise god mat eller bare ha noe godt til kaffen er noe jeg trives godt med å nyte mens jeg ser ut i været å bare tar til meg hvor heldig jeg er som har livet i behold. Hvor takknemlig jeg er fordi jeg har god helse også kan stå opp selv . Disse tingene gjør meg veldig glad egentlig ved å vite alt hva jeg kan selv gjøre uten å be om hjelp . Nå i min alder så er det jo flere som kjemper for livet sitt, en døde som var like gammel som meg . Dette gjør noe med deg som menneske . Det å vite at alder er bare ett tall på et papir, men det som er mer viktig hva gjør du med deg selv også andre, har du barn hva gir de de av lærdom også gode minner ? Dette merker jeg nå at disse tingene blir bare mer viktig for meg en om jeg skal opprettholde vekten min eller om jeg skal slanke meg . Det betyr ingen verdens ting akkurat nå så betyr dette med å ha gode mennesker rundt  meg også at en har mat i skapet mer . Det å kan nyte kaffe å se på sola det gir meg veldig energi til å kunne fortsette livet mitt med mine sprell.

 

Våren er kommet sies det

 

Jeg har fått med meg at klokken skal stilles nå i denne helgen men ja dette er jo digitalt så vi selv styrer jo ikke dette selv lenger . Litt underlig egentlig hvor alt er forandrer bare på noen ti år så er alt digitalt , vi kan jo ikke lenger ha skjønt dette da for 40 år siden at om 40 år så er alt digitalt å vi er på alle sosiale medier , det er liksom her vi markedsfører oss også får inn inn til salg i grøten. Jeg gjør et forsøk å huske tilbake da jeg var lita , hadde vi data da ? jo vi hadde faktisk en data men den va ikke tilkoblet internett det fantes ikke for privat personer. Det var sikkert i store bedrifter men jeg husker dette data rommet der jeg gikk ofte inn å studerte denne dataen , jeg fikk låne den å spille sill på den . Dette ble en helt ny verden for meg jeg likte å sitte der i time vis også spille et orm spill som jeg i dag ikke kunne skjønne at jeg da fattet interesse av dette spillet ? men jeg ser det i dagens samfunn at min tid og nåtiden var bare starten på hva som vi skulle møte i fremtiden . Det å vite at mine fremtidige barnebarn , de vokser opp i denne digitale verden der de har alt altså livet deres er åpent . Dette ble vi som vokste opp skjermet for . Det jeg tenker at vi har egentlig bare endret plattform nå i dag, da jeg ser på tik tok at de aller fleste sitter å har live sendinger uten mening, altså bare tidsfordriv . Dette skjønner jeg ikke poenget av men jeg er nok en sær person selv om jeg er på alle plattformer selv , jeg må være det eller jeg må ikke men jeg er det for å lære meg nye ting også er det en sosial greie blitt jeg er jo nå i dag ikke lenger den som ringer mine venner , jeg er hjemme også gjør mitt. Det å være den som alltid ringte de alle sammen på løpende bånd for å høre hvordan det går med de. Så i dag gjør jeg dette ikke lenger. Det er sikkert en overgang at jeg ikke ringer de slik som før, men jeg mener at dette går begge veier, en kan ikke bare ta også ikke gi tilbake . Dette er i alt ikke sant ? er vi kipe så får en merke dette tilbake det tenker jeg er en good ting , å gjøre så får andre enten ta kontakt eller bare avslutte . Jeg ringer i blant men vi  må kunne gi litt av oss selv begge veier tenker jeg .

 

 

God stemning med avslappende musikk

 

Jeg trives aller best i mitt egent selskap egentlig selv om jeg trives godt med andre også. Det jeg liker er å kunne gjøre akkurat det jeg selv vil. Jeg er en dame som er meget bestemt også vet jeg hva jeg vil ha. Det er ikke lett også vippe meg av pinnen for å si det slik. Jeg har bestemt meg for denne weekend å slappe av  mer jeg vil nyte livet mellom alt så har jeg en plan med å ommøbelere mer her hjemme våren er kommet å da må jeg bare innimellom men ja vi får se hvordan jeg tenker å løse dette nå..

Jeg er så glad for å se solen i stuevinduet mitt nå det er så nydelig at jeg har i grunn ikke ord, altanen er full av snø enda , men det er ikke så rart for det har vært opp i nesten 20 minus i natt også så ja det er ikke vær til å få mindre snø med andre ord. Det er stabilt som en venninne bruker å spør meg om , så sier hun alltid til svar om det ikke har blitt en endring på noe så åhja det er stabilt , jeg elsker denne teorien med å skape sine egne ord som hun også gjør men vi er alle sammen med på å påvirke hverandre så jeg tenker de du er mest med er jo også de du blir mer like ikke sant ? jeg trives i det jeg som gir meg livsglede. Dette med å være i drama eller konflikter det er jeg dårlig på jeg bruker ikke min tid jeg har igjen på konflikter , har levd med dette i over 40 år , så nei takk til å ha dette med meg videre i livet , vi kan ikke få vekst i livet ved å nære dette på negative tanker eller hva vi selv gjør ut av alt. Det vi ikke klarer å være i skal vi bare gå ut av å gjøre det som er best for oss selv.  Nå skal jeg nyte musikken også en herlig kaffe kopp å reflektere mer over livet også være takknemlig for det jeg allerede har .

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

Endelig nå har jeg startet prosessen 🙌👌

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det i kveld ?

 

Jeg nyter egentlig kvelden her som vanlig med matlaging mellom veileder jobben . Det er veldig likt ellers ikke noe som endrer dette en å lytte til ulike skjebner som trenge mine råd for hvordan de skal takle sine liv på en bedre måte. Da er vel min tid uviktig ikke sant ? om jeg hadde hørt meg selv si dette for en 10 eller 15 år siden så hadde jeg sagt tydelig selv hva i helvete er det du lever livet ditt .. skal du ikke leve livet ditt for helvete også nyte det på veien til helvete eller himmelen ? jeg vet at mitt liv er ikke som ditt eller de aller fleste., jeg bryr meg alt for mye om alle andre mennekser som trenger meg en jeg ofte bryr meg om meg selv også sitt. Jeg har et barn som er veldig dårlig på å svare på telefon i dag, at jeg var nesten på tur å skrive svarer du meg ikke nå så melder jeg deg savnet .. jeg vet at det høres spesielt ut også kjenne på det , men på et tidspunkt må jeg vite at jeg har mine i livet, men jeg skrev det slik . Svar meg om du er i livet ! å ikke som jeg bruker å skrive med masse ❤️❤️❤️nå  var det alvor . Jeg fikk svar jeg er vel i livet med 🤣🤣🤣De skjønner ikke min frustrasjon i blant men jeg ble da veldig takknemlig for det signalet at da ble jeg veldig takknemlig og slengte med åh så bra å høre fra dæ…  ❤️❤️❤️ klem fra mamma . Mine barn synes jeg er hysterisk med dette her men jeg styrer det ikke selv kom etter mamma døde, å jeg egentlig mistet hele min familie . Det kom etterpå at jeg bare måtte vite. Det har heldigvis blitt bedre men jeg kommer nok ikke til å klare å få det helt bort men jeg er veldig glad for at det er redusert .

 

 

Weekend er som normalt i gang å endelig så fikk jeg

 

Nå har jeg fått startet prosessen med å skal lage min egne krem som jeg gleder meg veldig til å se om jeg klarer å realisere selv . Nå skal jeg lage en prøve av dette for å se om jeg klarer å få til å lage selv dette . Jeg håper jeg kan realisere denne drømmen som jeg nå har snakket om i mange år egentlig men nå endelig så starter jeg med det. Om vi alltid må gå den samme veien for å klare oss så vil jo vi aldri klare å endre hvordan vi får det økonomisk . Det å utvide horisonten vår litt mer så klare vi også å endre mer til det positive . Jeg må si jeg gleder meg veldig til denne weekend da jeg skal gjennomføre mer her hjemme. Som kommer til å være godt ikke bare for meg selv men jeg merker så godt at jeg vil ha litt mer fritid etterhvert så ja jeg kjenner det hadde vært nydelig som alle de andre å ha en mann som kunne ha hjulpet meg men jeg ser jo tydelig at jeg er så på rett spor nå til å få til å realisere mine drømmer. For de er viktige selv om de kan ta litt tid. Så må en aldri gi disse opp om du skjønner, jeg har mange drømmer som jeg enda ikke har realisert det å skape mer har alltid vært en drøm men jeg skal nå se hvordan denne etappen nå blir så vet jeg at blir dette perfekt så blir det noe jeg skal fortsette med så jeg gleder meg veldig.

 

Jeg fikk blomster og en god musserende drikke

Det å se Roser i fra den ene kunden ga meg fordi jeg er så dyktig også snill også gir så god hjelp. Det ga meg veldig mye tilbake . Det å få bli satt pris på at jeg får en flaske musserende drikke var veldig hyggelig også bli satt pris på uten at jeg selv ber om dette. Det er noe jeg setter veldig pris på. Det gir meg mer en jeg kanskje viser men jeg blir så glad for å se at jobben min hva jeg gjør faktisk blir satt pris på. Det er en gave for meg . Livet vårt er ikke for evig tid, i dag så jeg en som er like gammel som meg som gikk bort denne uken for godt.. det påvirker meg på den måten at jeg skjønner at dette like godt kunne ha vært meg som hadde tatt kveld. Det påvirker meg også på den måten av hva jeg ønsker å få ut av dette livet mens jeg lever . Hvem vil jeg henge med eller hvem ønsker jeg å dele tiden min med. Om jeg hele tiden bar jobber som jeg gjør pr nå , så dør jeg også tidlig så det er ikke noen tvil for jeg har også en tids klokke som en dag sier godt natt for godt .  Men før den tid så må jeg ta meg mer sammen å ta meg litt mer fri å ikke bare jobbe eller må gjøre en ting til. Det jeg ser tydelig rundt meg at jeg har faktisk vært så dyktig i mitt verk at jeg klarer absolutt alt som jeg har stått i , ingen ting for meg er nå i dag vansklig . Det er ett fremmedord . Så jeg skal nå nyte siste rest nå i kveld å ta meg litt fri å se litt på serier som dere alle andre gjør i blant . Det å leve er ikke å ha alt men jeg er takknemlig for å være en av dere mange som vil dele tiden min med meg , det gleder meg mer enn verdier for å være ærlige.

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

Må være lov også være

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Jeg har det veldig bra må si at dagen min i dag gikk fort egentlig veldig . Det å ha en kunde som jeg må kjøre til den tar litt tid men det gir meg også mye . Det er veldig hyggelig også vite at den kunden faktisk gleder seg til å få meg på besøk for å hjelpe denne kunden det gir meg så mye tilbake. Det er en seier for meg å vite at kunder gleder seg så til at jeg kommer til de, det gjør mer og mer på meg at jeg kan ikke forklare det på en måte som alle skjønner. Jeg er så takknemlig for at jeg har det så godt i livet mitt . Det å være positiv å nyte livet er viktig . Det håper jeg også du får til å gjøre med gode ting .

 

Jeg gleder meg veldig til weekend

 

 

Det er så nydelig med å oppnå helg følelse å jeg gleder meg veldig jeg fikk hentet det jeg skal få lage av det nyte prosjektet mitt. Dette er veldig spennende å kan glede seg mer også jobbe med små ting som jeg har på agendaen . Jeg gleder meg på små ting jeg tenker å få gjort litt her hjemme. Det er vår nå å jeg gleder meg veldig til å gjøre en liten forandring på ting her hjemme. Jeg jobber så mye i at jeg må si helger gleder meg veldig selv om jeg ikke har så mye på agendaen eneste at jeg skal få gjort mer her hjemme som å selge unna ting og tang som jeg ikke bruker. Det er så herlig også få ting bort . Det gir meg en annen energi her å jeg liker å endre det er vel det vi damer er best på ? er det ikke det ? jeg merker at jeg er velig takknemlig fordi jeg har klart å realisere så mye som jeg har klart å få til – Det er ikke selvsagt at vi klarer alt .. det er ikke selvsagt at bedrifter går bra, da en ser rundt seg alle som ikke gjør det like bra så er det prisen som en må betale for alt ikke sant ? Jeg må si jeg gleder meg veldig til å nyte litt mer å så er det sommer tid nå i denne weekend det var jeg ikke helt klar over at det er nå.. men jeg ser verdien av å få lysere tider nå vi trenger det å jeg ser frem til å kunne nyte mer ute enn å være her inne. Vi har så mye snø her at jeg har tykt over alt . Det å si at det er vår er vel egentlig helt surrealistsk da vi ser ut men herregud vi vet hvor vi bor å snart er dette historie som alt annet. Det er dette som i grunn viser oss livet , hva vi liker også hva vi gleder oss til. Dette er noe vi kan starte med mer og mer at vi  er takknemlig for å ha det bra å leve på det vi kan . Ikke fokuser på det vi ikke får til. Det å se små ting for seg også mestre dette mer og mer er en lykke følelse for meg . Jeg merker jeg er god sliten i kroppen , men jeg har jo ikke hatt fri siden i 2021 en gang .. jeg husker ikke sist jeg hadde fri men jeg nyter tiden å kunne klare å holde hodet mitt over vann å klare meg økonomisk er en av årsakene for at jeg står slik på som jeg har gjort. Til nå faktisk men jeg må si jeg gleder meg veldig til å kunne gjennomføre mer av mine små prosjekter . Det at kunder ser at jeg har vært på en kjøre tur er ikke dagligdags , jeg kjører faktisk ikke daglig .. det er mye mindre en folk flest selv om mars slo februar med kun to utflukter så fikk jeg flere turer nå i mars la oss håpe det blir flere i april også videre. Det å ha en ny agenda som jeg ønsker å realisere så ser jeg nå at jeg har potensial for å kunne lykkes med det jeg drømme om , men hadde vi ikke drømme hva kunne vi utvikle da ? vi må våge å drømme stort det som egentlig kanskje aldri blir men la det være en drøm, ikke drep den selv om vi utsetter den . Den er med på å motivere deg for fremover. Jeg må ha noen drømmer i livet mitt som spriter opp min hverdag. Det er litt slik med meg at jeg klarer aldri å opprettholde noe på hobby basis  det blir alvorlig om jeg går inn for å gjøre det bra, om jeg ikke byr meg så viser jeg ingen interesse det er meg alt eller ingen ting .

 

Ingen dager er like

 

I dag ble en litt ande ledes dag mye i fra første start men jeg liker det egentlig at ingen ting er planlagt opp helt . Det å kunne ene dagen gjør mye også neste dag har en litt mindre er veldig godt. Jeg merker at det å være litt over alt som jeg jobber med nå . Så er det mye som jeg virkelig gleder meg til å kunne få til å realisere. Jeg er veldig spent på angående konkursen ang klærne. Det håper jeg at vi klarer å ri av oss. Det er ikke noe vi selgere råder over så jeg har ikke markedsført så mye ang dette fordi jeg vet så lite enda. Det jeg håper på er at de får andre som kommer til å ta over kles merket slik at vi kan få jobbe videre … jeg har en god magefølelse men en vet jo aldri helt men jeg har bestemt meg for å ikke la alt gå inn på meg lenger . For vi må bare akseptere at det skjer det som skjer, så finnes det alltid noe annet å gjøre om det skulle skje . Vi får se jeg gleder meg uansett veldig til å få se hva som skjer. Litt spenning i hverdagen er lov men jeg må si jeg er så takknemlig for at jeg personlig klart å snu meg i fra det å oppleve konkurs. Det er ingen nederlag om en opplever det, men det er kipt å avslutte med noe da en opplever konkurs . Jeg har hele tiden vært veldig bevist på at jeg må huske også fokuser på de rette fakturaer hele tiden . Det å nå fremover skal fokuser på å få det bedre skal også bli bedre for meg . Gleder meg veldig til alt må jeg si, jeg gleder meg . Livet er en nydelig reise føler egentlig at livet er et lerret også er vi de som spiler hovedrollen i filmen . Det kan ofte føles slik men jeg må ha det gøy på turen til lik kista mi enda skal jeg ikke gå så fort som jeg bruker tenker jeg bruker litt lengre tid på denne veien . Må si som en gammel kollega sa alltid vi har god tid, så ble hun aldri ferdig med noen oppgaver, god tid er relativt men vi kan også misbruke det også .

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika