Kraftfull energi ❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Jeg håper at du har det magisk fint jeg , jeg har det veldig fint her jeg . Det å jobbe med grunder livet mitt så har jeg hele tiden ett eie skap til alt . En kan i blant være litt for treg i avtrekkern noen ganger så er vi alt for kjappe så der er ikke alltid like lett dette . Det er spennende å se hvordan jeg nå er på vei jeg liker så godt dette å se at ting blir så mye bedre enn jeg hadde sett for meg . Dagen i dag er faktisk den siste dagen i november . Dette er helt sykt at tiden har gått så fort . Dette som har skjedd i denne perioden er helt sykt i grunn selv om jeg jobber vær dag så har jeg også stunder der jeg bare er i mitt eget som jeg ikke gjør noe . Det er fint å kunne være i sitt å bare beundre andre eller bare se ut i luften for å være i en annen verden ett kort øyeblikk. – Daglig så lytter jeg til motivasjon for å være mer på plass i min kropp . Det er sikker underlig å tro at jeg gjør dette men , det er så godt å bare høre på gode motivasjon meditasjon som gir meg kraft også energi som gjør at jeg klarer å gjøre mer en jeg gjorde i sta.

 

 

 

Dette med å være i en kraftfull energi

 

 

Våge å vise seg frem for den karakteren jeg er så liker jeg det i grunn veldig godt før måtte jeg enten ringe alle sammen eller dra på besøk til alle jeg kjente . Dette ga meg en glede også en indre ro . Nå i dag er det sjelden jeg drar på besøk til de jeg kjenner . Det er i blant men jeg mekrer at jeg har nok sosialisering med jobbene mine for tiden at jeg trenger ikke alltid dette med å besøke alle sammen . Dette med å få en indre ro også være i mitt har blitt mer aktuelt for meg nå . Vi endrer oss alle sammen for hvordan vi er hvem vi er å hva som er viktig for oss i dag. – For oss alle sammen så er vi i endringer for hva som betyr mer . Det er krevende om en skal bruke tiden på å dra på besøk til alle sammen som jeg gjorde før – Det krever at en tar seg fri også har lyst også energi i tillegg. Jeg har ikke lengre dette behovet for å snakke med alle som jeg hadde før . Jeg får dette så tilfredsstilt i jobbene mine så jeg tror det er nok en av de store grunnene for at jeg er mer tilbake trukket enn før . Det er behagelig for å si det rett ut.

Ungene de er dem jeg hele tiden holder jevnlig kontakt med ellers så er det de jeg har i min nærmeste sirkel som jeg har kontakt med så vi endrer i blant litt men det er bare sunt . Jeg holder på litt her hjemme i tillegg til alt annet her . Butikken tar mer form jeg har fått bestilt opp litt mer varer . Vi nærmer oss jul med store skritt . Det er rart å jeg tenker at jeg må si jeg gleder meg veldig til å kan si jeg har alt som skal til for å lykkes . Siden jeg er mer på plass nå så mekrer jeg at ting og tang her har funnet mer sin rette plass også. Det å se at huset blir mer som jeg vil så er det bare det på toppen igjen som gjenstår så har jeg mer i system her . Gleder meg til å få huset som jeg har sett for meg . Det er sort å bo her alene men jeg må si jeg trives så godt å kan boltre meg her i mitt hus der jeg har alt jeg trenger å litt mer til . Dette med at jeg har klart så mye til nå så merker jeg at jeg er stolt over verket mitt . Så en må aldri gi helt opp det en har planer om . For en dag så lykkes vi med våre prestasjoner meget spennende for å være i denne rette energien jeg er i .

 Denne reisen i November så har jeg i grunn lyktes med så mye mer enn jeg hadde trodd jeg skulle få til å klare . Det er tøft å være alene om absolutt alt her med min lille gård der jeg har litt dyr , høns også ender . Det tar tid alt å jeg mekrer at jeg gleder meg hele tiden til å få lov til å stelle for de så har jeg mye også være veldig glade for . Det er fint å se at de trives så godt å har det veldig fint sammen med meg . Det er helende å være sammen med hønene også endene de er lives glede også energi alle som en . Det er så herlig å se deres energi også hvordan de ser på meg da jeg er sammen med de. De har en livsglede å har det så herlig løpe anda også moskus endene også hønene de er herlig å jeg er bare så glad for at jeg valgte dette i livet mitt nå. Jeg vet at dette krever mye jobb som ikke alltid betaler seg tilbake i alt men , jeg får så mye glede også ro også bare dette å få lære masse i denne perioden vi har det så fint sammen . Dette med å se at dem trives så gjør dette mye med meg for det gleder meg veldig.

 

Hva har jeg lært i denne perioden ?

 

Denne perioden har jeg lært å trekke meg mer unna det jeg ikke skal være i, se mer tydelig hvem jeg tilbragte tiden min med . Noen ble kuttet ut denne perioden men , det er sundt å bare ta vekk det vi ikke skal ha med oss videre . Det er noe vi alle bør gjøre at vi tar vekk det vi ikke trives i eller det som tar din energi. Dette gjør jeg hele tiden . Det jeg også har lært mer av i denne perioden er hva som ligger i meg . Jeg har pr nå jobbet i over 2 år å nærmer meg 2 år og 2 mnd uten å ha hatt fri med storm skritt . Jeg er seig , har mye energi enda å ser løsninger fortere enn jeg hadde våget å tru før noen år siden . Jeg merker mer hvordan andre er å leder deg mer en jeg gjorde før. Det er en prosess jeg har gått igjennom men jeg liker å lære å dette å være i en konstant utvikling er noe jeg liker veldig godt . Dette med å se at jeg klarer jeg mer enn jeg gjorde for 1 år siden på samme tid. Jeg har klart å knekke mer koder enn jeg gjorde i fjor å jeg er mer rolig i forhold til alt . Dette forteller at jeg har mer kontroll pluss at jeg har lært mer av disse erfaringer som jeg har vært i . Vi blir tøffere også mer avslappet til verden det er så behagelig å nydelig følelse noe jeg bare gleder meg veldig til å kan utvikle mer på veien . Jeg er så takknemlig for alt jeg har lært i denne perioden å alt jeg har utviklet meg det er stor prosess jeg har vært i der jeg har endret mer av meg til det bedre som jeg selv synes å det merkers godt til alle som kjenner meg at jeg er mer moden enn jeg har vært før å jeg er ikke utrygg jeg gleder meg på den siste epoke i år som skal være med på å utvikle meg mer . Det er så herlig å kan se at vi lykkes med det vi har bestemt oss for å lykkes med . Det er en sann glede jeg gleder meg så til veien videre.

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

Aldri være redd for ….

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan går det med deg i dag ?

 

 

Bra håper jeg at det går med deg i dag , å at du kan nyte dagen din på en fin måte. Det er så godt å kan bare reflektere over dagen med en kaffe kopp å bare se ut i været her . Det er noe jeg bare elsker å gjøre mellom alt . Det å se alle bevegelser her i nabolaget er fascinerende det er nesten som en kan ta tiden på enkelte når de går tur . Det er vel slik noen har det . Jeg for min del må ikke ha for like dager det liker jeg ikke , aller best så har jeg det når jeg har variasjon å ikke helt vet hvordan uken mim blir. Da trives jeg aller best.

 

 

I går fikk jeg start hjelp med å få bilen i gang etter ett par dager uten drift på den vi har hatt en kulde periode her så jeg tenkte det var ingen vits å bryte på da det sto på som verst her . Det gjorde seg i går kveld å komme meg på en jobb runde på en omsorgs bolig der jeg har kunder som får massasje . Det er fint å kan få lov til å farte litt mellom alt. Det ble tid til veileder samtale mellom alt der også. – Mine dager starter gjenre med en samtale før alt annet så avsluttes det alltid med en samtale. Det er herlig å vite at jeg har nok å henge fingrene mine i . Det er nydelig jeg har falt for fristelsen ved å se serier så jeg så en god serie ferdig jeg i natt så jeg må si jeg er så glad for at jeg er alene å kan bestemme selv når jeg skal legge meg å når jeg skal starte dagen . Det er dyra som bestemmer da jeg starter dagen min så klart . De er mitt alt akkurat som mine barn . Det som er så herlig at de ble så glad da været i dag var mer hyggelig enn i går , det hjelper på å få mildere dager så jeg må si jeg er veldig takknemlig for å få bedre dager her . Det gjør så godt at jeg gleder meg veldig til å kan si jeg nyter dagen min .

 

 

 

 

Jule forberedelser er veldig herlig på absolutt alle måter

Jeg startet tidlig som vanlig med å pynte til jul så må si det er så hyggelig å se hvordan en har fått det å jeg gleder meg så til å kan få bakt litt . Det er ikke alt jeg skal bake men litt i år skal jeg gjøre litt mer enn jeg gjorde i fjord det er så hyggelig å skape litt mellom alt her så jeg må si jeg skaper dagen min akkurat som jeg vil å det samme gjør du også. Dette med å ha for mye på agendaen er ikke så lurt da en lett kan bli for meget . Det å gjøre litt og litt så , kommer en lettere i mål enn å påta seg for meget så har en i alle fall det mye lettere enn om en skal gjøre alt samme dagen . Det er en reise som jeg er i nå , rydde bort ting i fra fortiden som ikke skal bli med meg videre inn i fremtiden . Det er så godt å kan slippe fri noe som jeg ikke vil ha med meg , av ting og tang eller de jeg ikke vil ha med meg videre . Det er nødvending å gjøre en del endringer mellom alt , jeg startet prosessen med å endre hvem jeg er sammen med . Det er sundt for oss alle å endre å kutte det vi ikke skal være i . Det er ikke noe en skal dvele ved en skal bare gjøre action med en gang en kjenner at energien mellom oss avtar i fra det som var normalen så skal en endre.

Møbler også oss mennekser har energi jeg tenker så enkelt å gjøre det lettere for oss selv å skape noe fint ut av alt. Jeg holder på å endre i hele huset mitt så jeg har så mye ting på agendaen men , jeg har nesten fått gjennomført i alle rom  ferdig før jul . Det er bare å bringe inn energi å gjennomføre ting så blir det mer som jeg vil så får en jo en bedre harmoni mellom alt her . Dette med å skape ting her så har jeg en egen agenda for å like interiør jeg bare elsker å skape mine egne møbler også . Det å skape er noe en kan få en nydelig energi som vi kan føle at energien stiger mellom alt her jeg er så takknemlig for alt i grunn det er herlig .

 

Om ikke for alt for lenge så snur solen igjen mot sommer tid igjen det er sykt egentlig hvor fort tiden går unna her men jeg som jobber dag ut og dag inn så ser jeg jo bare deler av dagen jeg holder på med. Dette med å føle at dagene de bare flyter i det sammen . Siden jeg har mine faste rutinger å jeg har de faste oppgaver som jeg gjør vær dag – Det er å sette nye mål for morgen dagen så har jeg en plan for hvordan jeg skal nå mine mål . Det som er så herlig at da vi planlegger det så er det så mye lettere å jobbe hardere en bare litt , jeg elsker å sprenge litt grenser som gjør at jeg kan slå flere rekorder så er det å bare stå på så får en til det en har satt som en plan for fremtiden . Det er en plan også ha ingen planer om du skjønner . Akkurat det samme som en kompis av meg som invitert meg på en middag for en del år siden jeg etterlyste den her for litt siden så fikk jeg til svar . Du har jo jobbet i ett i 2 år så du har jo ikke hatt tid til å dele middag sammen med meg . Vi kunne vel ha fått tid til en soft is på trappen det er vel det eneste . …haha  jeg måtte le for dette er jo i grunn riktig på en måte men , jeg har alltid tid til det jeg setter som øverst hos meg , det betyr at venner også familie har jeg alltid tida til så aldri være redd for å spørre meg om din tid jeg gleder meg .

 

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 


Hvordan klare å klarte høyere ?

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det, jeg fikk hjelp med start hjelp på bilen så jeg er veldig takknemlig for akkurat det . – Fint å se at en har gode venner som kommer rett etter jobb for så å hjelpe meg . Det gir meg veldig god følelse av å ha det bra. Det er ikke lett å leve uten en bil på alle måter da en har store avstander her . Det kan siers at en er kravstor da en må ha bil men det er så klart ett valg vi alle sammen tar. Jeg er veldig takknemlig for så  nå å se at tingene rundt meg er mer som jeg har lyst til at de skal være . Jeg er mer i min egen flyt dette med å se at mens jeg sover så kommer bestillinger inn til både Gruben Massasje også Veileder samtaler . Det gjør livet mitt veldig fint å jeg merker at jeg er så på rett kurs i livet mitt . Det er harmoni mellom alt jeg foretar meg å det trives jeg veldig godt med å være i den rette duren .

 

 

Hvordan klare å klarte høyere

 

 

Vi alle sammen må se innover i oss selv om det er noe vi selv må rydde ut før vi mener at andre forstyrrer oss. Jeg merker så tydelig at jeg orker ikke andre sine drama i mitt liv , å vil heller ikke ha noe av det nå . – Dette med å se at jeg nå tørr spenne mer i fra , være tydelig å sette grenser for hva jeg aksepter er veldig behagelig . Vi skal ikke ta i mot andre sitt støy vi skal være i pakt med oss selv å vokse som menneske i gode relasjoner . Vi lærer i det negative så det er dette som er mellom alt , vi må lære i frykt for å klare det vakre . Det kan høres rart ut men vi må anerkjenne de negative følelser som er i vårt liv som vi selv har påført oss eller andre har det. Så må disse ut før vi kan få vekst i vårt liv . Er det slik at vi lever hele tiden i ett offer . Så vil vi alltid være ett offer . Er det slik du selv ønsker å fremstå ? håper ikke det , men noen ser ikke dette selv da de går i sitt eget å tro at dette er livet å meningen med å dyrke det en har opplevd slik at en kan få mer næring av det . Dette gir motsatt effekt det gir oss negative opplevelser i fremtiden når vi hele tiden vil være ett offer . Så vil vi alltid møte på nye opplevelser som vi selv tiltrekker oss pga av hvordan vi selv velger å leve vårt liv .

 

 

 

Vi har alle fritt valg hvordan vi ønsker å leve vårt liv

 

 

Noen vet ikke selv hvordan de skal komme seg ut av dette evige spinnet med å leve i alt det negative som vi dyrker – Hvordan dyrker vi dette ? det er ved å aldri klare å blir ferdig med dette , vi må akseptere de ugjerninger som har skjedd , vi må tilgi situasjonen for oss selv , vi trenger ikke å tilgi den som primært har gjort den ugjerningen med oss . Vi skader kun oss selv med å pine oss med å være i en offer rolle . Vi piner ikke den som bidro til at vi fikk den negative opplevelsen vi piner oss selv med daglig å snakke om eller at vi dyrker de opplevelser ved å lide under det vi har opplevd . Alt dette er en prosess vi alle som har blitt misbrukt eller dårlig behandlet må gjennomføre for å få en bedre hverdag . Det kan jeg skrive under på at det er mer enn viktig for oss selv . Vi kan alle føle at vi må straffe den som gjorde ugjerningen mot oss . Det er noe vi aldri klarer å få til fordi vi piner oss selv aller mest ved å aldri gi slipp på den negative energien som låser oss fast i ett negativt mønster.

 

 

Jeg selv har blitt misbrukt på alle måter , både seksuelt også psykisk . Dette med å straffe den som har gjort det å være ett offer har jeg selv gjort . Det bidro ikke til en bedre hverdag for meg . Heller det motsatte jeg fikk heller ikke noen bedre energi . De som har bidratt til mine negative erfaringer har jeg tilgitt i mitt indre , jeg har sluppet dette fri i fra meg. Denne prosessen tok en god stund men jeg måtte klare å stå i dette for å klare å slippe meg selv fri. Det tok meg nesten ett helt liv der jeg klarte å si i fra hva jeg mener . I dag er jeg 47 år å våger å si i fra å samtidig er ikke redd for å kutte bånd som jeg mener ikke gir meg næring – Dette var helt utenkelig for meg da jeg hadde blitt brukt . Jeg tillot at venner brukte meg , fordi jeg klarte ikke å gi meg selv den respekten som jeg ville ha av andre. Det er nettopp dette vi selv om gi oss selv for å få den av andre.

 

 

I dag så er jeg veldig streng med hvordan andre behandler meg , jeg godtar ikke å bli herset med eller at noen påstår noe jeg ikke jeg har gjort. Om dette kommer i en telefon samtale eller en ikke klarer å få det til å bli naturlig så avslutter jeg samtalen . – Jeg mister da helt sansen for å opprettholde en samtale om dette er face to face eller i en telefon . Det var noe jeg lett kunne stå i times vis før i tiden å bli helt tappet . Nå orker jeg ikke dette . Det er en befrielse å våge å være seg selv å ikke være redd for hva du måtte mene om meg . Dette med at andre kan slenge ut sitt på deg er ofte fordi de selv kanskje ikke helt vet hvor det kom fra. Dette med å være den som mistror andre så har en stor jobb også gjøre med seg selv etter mitt syn. Da må en starte med å bearbeide også rydde bort de negative tingene som en fokuserer på daglig . Jeg har ikke en eneste negativ tanke som jeg kverner på 24/7 jeg kan tenke reflektere over er denne karakteren jeg skal ha med meg videre eller er det en jeg skal gi slipp på. Fordi skal jeg tåle å være i andre sitt drama så må jeg også tillate at dette skjer . Da velger jeg dette så da kan jeg heller ikke si at dette liker jeg ikke . Vi har alle sammen ett valg for hvordan vi ønsker å leve vårt liv.

 

Jeg ønsker å klarte høyere mellom alt her å jeg merker at jeg er på god vei til å klare dette jeg ser at jeg finner mer gleden av å være på denne vandringen min . – Vi er i møte med Julehøytiden nå så jeg gleder meg veldig selv om jeg ikke har den familien som jeg en gang hadde nære meg , mamma døde 3 dager før jul så det bidro til at jul for meg ett par år ikke ble som jeg ville – Jeg mister helt gnisten for den . Jeg har nå tatt den tilbake gleden ved å feire jul . – Huset mitt er nå ferdig pyntet til jul noe jeg oppriktig liker jeg kjenner på gleden av å skal ferie jul i år alene men jeg skal jobbe . Det er nydelig å være for andre som trenger noen . Det er en dag som i grunn er en helt vanlig dag. Så jeg vet det er mange som ikke klarer å sitte alene men det tenker jeg skal gå helt fint jeg har dyra mine å være for så har jeg veileder telefonen også har jeg massasjen. Så jeg frykter ikke å være ensom jeg trives så godt i mitt eget selskap at jeg tenker det blir nydelig å skal kose meg . Ungene skal jeg invitere på mat så jeg gleder meg veldig til det .

 

Ved at du også jeg reflekterer over hvordan jeg har det å hvordan vi kan være for andre så har vi gjort mye for å hjelpe andre mennesker . Vi kan være ett medmenneske ved å gi andre en varm energi uten å være sammen . Ved å gi hele tiden negativ energi så skal vi heller ikke jobbe med mennekser til vi er på topp. – Det er en prosess vi alle er i at vi møter hinder men tenk at hadde jeg ikke opplevd dette så hadde jeg heller ikke utviklet meg slik jeg er i dag. Vi må se alt i ett større å bedre perspektiv mener jeg så får du mene ditt.

 

 

Ønsker deg en nydelig dag .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

 

 

Ett friskt pust i bakken …..

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Håper at dagen i dag smiler mer til deg jeg må si jeg gleder meg hele tiden til å nyte en ny dag også bare dette med å få gjort noe mer enn det jeg gjorde i går så har jeg en plan for fremtiden å jeg gleder meg til å kunne få lov til å kjede meg litt i blant . Det er noe jeg stort sett aldri har gjort siden jeg startet opp bedriften min . Så jeg må si jeg har jobbet mye i disse årene så jeg vet i grunn ikke så mye om noe annet . Det å se at målene mine som jeg satt meg er stadig i endring her å jeg må si jeg gleder meg hele tiden til å kan få lov til å jobbe målrettet fremover .

 

Det er så herlig å starte med en ny uke som er første søndag i advent denne søndagen som  kommer . Så har vi i tillegg avslutning på november det er helt sykt hvordan denne tiden har fått fart på seg . Det er herlig på en måte men jeg syns tiden har gått rimelig fort her . Det er så godt på en måte å mekre at en har fått utrettet mye her å jeg gleder meg så mye mer til å se hva mer kan jeg lære. Da jeg skaftet meg hønene også ender så var det også for at jeg ville ha en hobby der jeg må være kreativ også bruke sunn fornuft men det er så klart ikke alt en ser med det blotte øyekast ang dyrene om de blir syke eller hva det er som feiler dem eller om de bare er lei de også som vi ? det er dette en må lære de å kjenne for å se gleden deres også deres sorg. De er like oss mennesker noen av de er slemme noen av de er bare snille også blir de lei av å bli maset på .

 

Nå har jeg en av endene på

 

Husmor ferie for å si det fint det så litt rart ut med henne så jeg tok henne like godt inn her så hun kunne få lov til å få litt mer omsorg så kunne jeg hele tiden observere henne mer . Det er ett ansvar for meg å ha disse dyrene å jeg tar dette med største alvor . Dette med å pleie de er akkurat det samme som vi pleier mennekser bare litt annen måte å gjøre det på . Det er så fint å se at det begynner å bli mer bedre for henne . Det å kunne ta vare på de slik som jeg gjør nå er så herlig . Det er super kaldt ute nå så da jeg i morrest dro ut til de som er i huset sitt så ville alle som en ut i lufte gåren selv om det var kaldt . De har en slik nydelig energi jeg bare gleder meg hele tiden til å få være sammen med de. De er så ekte å ikke bare det men de viser en slik ro nå de er trygge også har det godt det liker jeg veldig godt.

 

Det var så artig da jeg tok inn den pjuske anden

 

 

Så måtte jeg jobbe litt så jeg glemte litt bort at den syke anden var som en liten baby i armene mine . Det var så herlig at den lå i armene mine mens jeg snakket med kundene mine som ringer meg . Det var litt rart at det ikke kom kvakk kvakk for at hun kunne få lov til å ta del i samtalen min også kunden . Dette ble spesielt dette kommer jeg aldri i livet mitt til å glemme . Dyrene de er så herlig noe jeg bare mer og mer gleder meg til å få lov til å bli mer kjent med . Det verste for meg er å se at de ikke har det bra . Det er nettopp det jeg gleder meg over å se at de har det bra å da blir noen dager inne hos meg en ferie for de å regne det er bare fint . Gleden min er i alle fall veldig stor at en ser at ting i alle fall går i riktig retning så lærte jeg mer i denne opplevelsen enn om jeg aldri hadde opplevd dette så har jeg ikke utviklet meg innen å ha dyrene . Det er noe med dette at vi lærer i krise eller i nedgangs tider . Det er nettopp slik det er for oss alle. Det er her jeg henter kruttet mitt da jeg har aller minst penger , da blir jeg mer kreativ å ser løsninger før du ser den .

Det er så herlig å jobbe så fritt som jeg gjør , kunne aldri tenke meg å gå tilbake til en ordinær jobb , jeg er ikke ordinær så da må jeg ha en jobb som jeg kan få lov til å være meg selv fult ut å trives godt . Dette gir meg næring til å ta action for fremtiden . Det jeg ser tydelig at jeg har fått mye mer tålmodighet det er noe jeg liker veldig godt det er viktig å en må bare erkjenne at jeg har utviklet meg mye på disse årene så jeg gleder meg veldig til å bare utvikle meg mer og mer det blir en reise som jeg sent vil glemme da en står slik på som jeg gjør så blir seier i det jeg gjør mer en spennende for å kan se at jeg oppnår mine mål mer eller mindre ingen ting blir for vanskelig det er bare å jobbe på så er vi der egentlig så ser vi at vi lykkes med vårt mål da blir jo lykken bare enda mer praktfulle . Det er en styrke i å være svak da en ser motivasjonen i å lære å klatre mer oppover å være ydmyk for de folka som faktisk sto opp for deg å heiet deg opp og frem  – Det er nettopp de en skal ta mer vare på så en får gitt litt tilbake til de som alltid er for deg . Det betyr mye for meg å jeg setter pris på alle sammen .

 

Nå sitter jeg å ser på huset mitt her hva jeg gjorde i går kveld mellom alt nå har jeg faktisk fått pyntet ferdig til jul her det ble så fint også kan jeg nå nyte tiden mellom alt her med kunder også advent hygge det er herlig å kan være tidlig ute men det ble en nydelig stemning så glad for at jeg gjorde det i går kveld det ble stas i denne mørke tiden her .

 

 

Ønsker deg en nydelig dag nyt den også ha det gøy.

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

Jeg støtter ikke tasta tur rotter jeg ….

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Håper at livet ditt smiler mer til deg enn det har gjort , jeg mekrer at ting er i variasjon her . Noe skal bort å noe nytt skal inn til meg . Det er for oss alle vi skal trekke oss ut av det vi ikke vil være i å være mer i det som gir mer energi. – Dagene de går så utrolig hurtig jeg ser det at nå igjen at jeg har jubileum her igjen klart å jobbe i ett sett nå denne weekend 2 år og 1 mnd uten fri det er ikke dårlig jeg må si jeg er super stolt over meg selv . Det kreves mye av å stå i mye som en har . Det som jeg merker godt er at jeg har lært så uendelig mye om meg selv også andre . – Noen kommer inn skjevt inn i våre liv noen kommer også går . Det er nettopp slik det er , jeg tenker det er helt ok . Vi skal være i en variasjon mellom alt det er herlig å se at det en bygger opp mer og mer finner konturer å jeg kan se at mine arbeids timer har gjort underverker .

 

 

I natt har jeg jobbet lenge med

 

 

Veileder samtaler det er så herlig å se at min kanal bare vokser som bare det gledes veldig til å se at ting blir mer som jeg ønsker å det er så herlig å kan jobbe mye med det som gir meg mer tilbake . Det gir meg så mye tilbake at jeg har ikke ord. – I går skulle jeg bare slappe av litt var i grunns å trøtt så fikk jeg en kunde som ringte å ville ha massasje . Det er fint også herlig å se at gode gamle kunder booker tid det er noe jeg setter stor pris på sove det kan en gjøre en annen dag. – Det blir litt slik at en jobber for å ha frihet å det er her jeg er på tur å klare å realisere mer . Da jeg startet opp som grunder så var det fordi jeg ønsket å eie tiden min selv . – Nå er det jobben som eier meg mer eller mindre , men det former seg mer å jeg kan heller ikke nekte for at jeg er en arbeids narkoman av de sjeldne som bare streber etter å klare å komme mer og mer i mål .

 

Det er så fascinerende  å se at jobbene mine har formet meg mer eller mindre jeg merker så godt at jeg har fått mer til enn jeg hadde forventet for en tid siden . Dette med å være i siste del i år med å jobbe målrettet fremover så gleder jeg meg så til å si jippi jeg klarte det jeg drømte om . Det er ikke for alle å ha den jobben som jeg har for det er ikke alle som klarer å stå i alt det jeg har stått i . – Det er ikke for alle å være grunder å føler du selv at jeg er en grunder som deg, jeg ønsker å utvikle min bedrift så gjør det nøl ikke med å finne veien dit at du våger å ta sats.

 

 

Vi lever nå i dag , kjære deg å jeg mekrer at jeg er glad for jeg våget å ta sjansen for å se om drømmen min kunne bringe meg mer glede også bare dette med å utvikle meg mer så mekrer jeg at tiden jeg har etter jobb er veldig liten . – Jeg tar meg alltid fri da jeg har ungene eller de skal kjøres til en fest eller noe annet . – Det er så herlig å kan være til hjelp for de så dette blir min tid med de det gir meg veldig mye tilbake . Det er en seier for meg å se hvor vellykket mine barn faktisk er å jeg er stolt over de alle tre. Det er en reise som en alltid er glad for at en valgte å få barn tidlig i livet så jeg nå i dag kan ha voksne barn som jeg har mer glede av nå om jeg skulle ha hatt en liten baby det hadde ikke jeg orket nå . Det kommer av fordi jeg er for gammel for små barn , det er ikke min greie nå . Det er godt at en valgte livet som det ble å ikke i dag skulle ha hatt 3 små barn som hadde trengt oppmerksomhet da energien ikke er like mye som da en var yngre . Det er alltid en tid for alt å jeg er glad for at jeg valgte rett i livet å det er noe jeg ser så tydelig i dag at mine prioriteringer bidrar til at den dagen jeg blir mor så har jeg god tid til de barnebarna som måtte komme. Så kommer ikke mine små barn i veien for det som er livets dessert .

Mine barn fikk oppleve en mor som brydde seg veldig mye om de å var der for de akkurat en slik mor skal jeg også legge til rette for mine fremtidige barnebarn . Det er bare å glede seg å samtidig nå mellom alt så legger en til rette for at en kan klare å få til det en bestemmer seg for.  Jeg har vært veldig stille en periode har ikke vært så aktiv her men jeg har hatt mye på agendaen så jeg har dessverre ikke hatt energi for å formidle noe her via bloggen . Det har skjedd så mye fint også har noe endret seg får håpe at det blir til det bedre å jeg merker at ting jeg ikke vil være i det skal bort så jeg tenker mer på å være for meg selv mer denne weekend å gjøre mer av det jeg har i drømmen skal endre mer her hjemme . Har endret mer og mer så det er så herlig å se at ting blir hele tiden mer som jeg vil det er en glede også en bedre energi . Ofte kan vi ha for mye av noe jeg har tatt bort mer enn jeg hadde trodd jeg skulle gjøre . Det er herlig også endre det er nok mange rom her som jeg kan flytte rundt det jeg har rundt om kring her så blir det så mye lunere . Det er en nydelig energi så jeg gleder meg veldig til å sette i gang .

 

i mnd til Jul

 

 

Denne weekend så skal jeg sette i system her så jeg får inn jule stemning her jeg elsker å ha huset mitt i orden å ha det på stell gleden blir jo  bare større da en ser at nå er huset så mye finere å ikke minst jeg gleder meg til å kan glede meg på de små tingene . Dette er noe jeg sa til en kunde . Det er ikke verdien på huset , bilen eller hvor mye penger en har som avgjør lykken vår. Det er hvordan vi er med oss selv også omverden . Det vi er mot andre speiler verdien av oss selv . – Hvordan vi har det , er det negative ting vi må pøse ut så har vi det ikke bra primært . Er det destruktive tanker så har vi uforløste plager som bør behandles bearbeides . Dette med å være en som skal dømme andre er noe jeg ikke råder andre å gjøre  – Vi vet ikke hvordan andre har det i sitt indre , derfor velger jeg å være forsiktig med ord selv om jeg også kan være kvass om jeg vil . Det er noe jeg gjør i siste utvei men da jeg ikke nøtt til det så lar jeg heller være så får den som snakker dritt om meg eller skiver om meg på fb så får det så være dette forteller bare i grove trekk hvordan den som gjør det er eller har det i sitt indre . Da nytter det aldri å starte en kamp en kan aldri vinne mot de som er på den feile agendaen som bare er ute etter å drite oss andre ut . Da er det mest lurt å være strategisk å trekke seg unna .

 

Jeg gjør dette alltid om det er noen som tråkker meg for nære mine albuer så trekker jeg meg unna . Tåler det ikke men , jeg vil ikke ha annen sitt drama på meg . Da velger jeg heller lyset å det fine det romantiske å det som gir meg energi . – Da ser jeg etter ett annet alternativ som gir meg energi for å få mer vekst for i negative ting så stagnerer vi å det er for meg ikke ønskelig . – De som bare fokusere på alt som går galt de klikker jeg i grunn veldig dårlig med vi er ikke i like vekt dessverre men jeg lærer alltid i de relasjoner så takknemlig for alt jeg lærer i livet må bare si jeg gleder meg til å gjøre mer feil å tørre å være meg selv mer . Dette med å være redd for å vise sitt sanne jeg eller ikke tørr å si sin egen mening i redsel for at folk skal henge deg ut . Da får du henge meg ut , men den du henger ut i hovedsak er deg selv . Alltid husk på det om du må skrive om meg eller andre i negativ retning så vær varsom , vi vet aldri når nok punktet kommer for den personen dette måtte gjelde . Vi har sett nå i disse tider der hekse jakten pga av Bamse gutt også Tore Strømøy sin reportasje i NRK , Tore er super å den hekse jakten på han er helt sykt må bare si jeg støtter ikke tasta tur rotter aldri .

 

 

 

Huske å være snill med andre å se verdien i andre , ikke dømme andre før en blir kjent med de. Det er en god lærdom å lære seg å bli kjent med andre for i ulikheter der en ser at ulke mennekser kan lære mer av hverandre ved å strekke ut en hånd . Vi går i møte med advents tiden å vi kan bli dyktigere på å ha ettertanke for hva gjorde jeg selv i dag som var bra. Hva var det jeg burde ha endret på ? hvem burde jeg gå tilbake til å be om beklager det mente jeg ikke …  Jeg sier alltid jeg kan dø i neste uke eller til neste år. Det jeg mener med dette er at jeg vil ha ryggen min fri i fra drama , jeg vil kun i fremtiden nå være i hyggelige ting . Drama hadde jeg med meg i barndommen også ungdommen også tidlig voksen , nå er det historie , jeg bevilger tiden min kun på opplevelser som gir meg glede eller noe som er viktig å lære meg til fremover .

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

Vi er kommet

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det , jeg har det i grunn veldig fint jeg klager ikke å tenker at om en må klage så har en lite å gjøre . Da trekker en ut den gode energien som en kan bruke om til noe fint . Så derfor klager jeg lite å jeg vil heller være i en god energi enn dårlig . Så da har en bedre plan for dagen enn å være i en negativ energi for å si det slik .

 

 

Dagene går så fort at jeg tror det nesten ikke selv en gang. Det er så godt å se at tiden flyr for da har vi mye å gjøre siden en ikke merker at tiden går . Det er fint vi nærmer oss jul med storm skritt så jeg må si jeg gleder meg veldig til den tiden selv om en kan føle at tiden den går i perioder litt vel hurtig det er nok det året da tiden min ikke har stått stille ett sekund jeg har ikke kjedet meg eller noe jeg har alltid nok å gjøre ved å jobbe eller det jeg skal gjøre her hjemme her er det bare å bestemme seg for hva som er mest viktig i dag . Så har en mye å jobbe med det er en fint periode for fremtiden .

 

 

Vi er kommet halvveis denne uken

Vi stopper ikke tiden men jeg føler at det er nå nesten bare mandager også weekend så jeg må si nå går det enda hurtigere da vi har kommet oss halvveis så er det nærmere weekend å ny flott weekend som skal erobres . Det er så herlig å se at ting blir mer som jeg vil det skal bli mellom alt her . Det er ikke alltid en klarer å få ting igjennom for hva vi vil gjøre men det er en ting som er sikkert er at vi får mer i orden rundt oss da vi setter oss mer klar for det vi er i møte med verden .

Jeg kjenner på det at jeg er så klar for å få ting mer i boks her også endre mer . Jeg har startet en prosess med å gjøre mer forandring her hjemme så er det i tillegg dette å gjøre litt jul her hjemme . Det er tidlig men jeg gjør det alltid veldig tidlig vær jul så er det alltid så herlig å kaste den ut tidlig for da har en fått kost seg med å ha det julete en periode .

Spennende tider på agenda egentlig

Selv om mørke tiden kan være tung så er det veldig godt med å få ny frisk pust her med å endre en del ting å ordne mer som en vil å har planlagt . Det er mange som har startet å styre til jul det har jeg tenkt å få gjort jeg også om ikke så alt for lenge . Det gjør seg litt å få det tidlig ferdig så jeg slipper å stresse med det . Det er herlig med alt som er gjennomført . Jeg fikk meg litt ute lys så jeg gleder meg til å få de på plass her så blir veldig bra . Det gjør seg veldig må jeg si egentlig i mørke det pynter opp litt. Så kom det litt snø så ble det jule stemning bare av det var i grunn veldig fint . Hønsene mine også endene de likte veldig godt at det var blitt mildere i dag, de trives så godt i huset sitt så jeg gleder meg alltid til å ta turen innom de . De har det topp bare så herlig å se deres gode lune harmoni .

Det å ha de gjør at dagen min blir mye hyggeligere jeg har noen å ordne for å det gir meg veldig mye tilbake . Det er fint å ikke bare ha meg selv å tenke på. Så har jeg veileder samtale telefonen som jeg har mye med å dyrene så har jeg nok å holde fingrene i . Det å gjøre litt og litt vær dag så har en god start . Jeg holder på her hjemme med å rydde bort å ta å kaste det jeg ikke trenger , gir bort det jeg ikke trenger mer. Så det er herlig med å få det på stell . Selv om jeg i blant kan føle at jeg ikke er like effektiv som jeg burde ha vært . Da jeg ser over hva jeg har klart til nå å fått gjennomført så er jeg utrolig stolt over jeg har ikke klart dette hadde jeg vært i en negativ energi , det er  nettopp derfor jeg sier at jeg må alltid være i det positive som er noe jeg kjenner gir meg mer tilbake . Det er noe vi alle sammen har aller best vekst på så er det å være i rett energi .

Kjærlig Hilsen

 

Elin – Weronika

 

 

Du har ett valg

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i kveld ?

 

 

Bra håper jeg at du har det , jeg må si jeg har det tipp topp tommelen opp her jeg . Det er en nydelig energi her også gleder jeg meg så til fremover jeg . Det er noe med det da en rydder bort ting her også får en ny også annen energi så får en det mye lettere. Det ble så mye finere i stuen med nye ting her så jeg gleder meg veldig til å endre mer her hjemme . Det er bare å fortsette fremover så jeg må si jeg gleder meg veldig til å få mer og mer det slik jeg vil ha det.

 

 

 

Det er alltid en tid for alt jeg tenker vi må bestemme oss for mer hvordan vi selv ønsker det i vårt liv så jeg må si jeg gleder meg veldig til å endre mer også hos meg privat også via bedriften . Dette med at ne tørr ta mer kontroll å vise at en er mer tydelig på hva som blir en konsekvens om en henger meg ut offentlig . Det tåler jeg overhode ikke så jeg har fått endret litt mer i mennekser som jeg hadde kontakt med som nå er ute av mitt liv . Det er nydelig også tenker jeg at en tilfører seg selv mye lettere energi ved å være i det gode . Jeg klarer ikke å være i andre sitt drama hele tiden å det er ikke noe jeg orker å være en del av. Eller det drama som noen må ha for å tilføre seg selv litt næring . Enkelte liker dette med å være ekkel mot andre å sikkert ikke se dette tydelig selv . De ser bare seg selv å glemmer bort å bruke nett vett . Da skjer det som jeg vet at mange ikke forstår da kutter jeg de bare ut av mitt liv . – Ikke vanskelig det gir meg mer tid for å ha det hyggelig . – Du bør teste dette ut selv om du har noen i ditt liv som tar din energi så får du se hvor mye bedre du faktisk får det.

 

 

Det er en nydelig periode da en avslutter en ting så er det noe som tilføres av nye ting alltid .

 

 

Da en lukker en dør så åpner en nye dører så jeg har blitt flinkere til å gjennomføre dette å jeg mekrer at det ruller mer nå enn før . – Det å være i en glede å se at verdien min er blitt mer nydelig enn før . Det er noe jeg gleder meg veldig til å jeg kjenner på at ting blir mer som jeg vil det skal være å ikke noe en kjenner at en ikke vil være i det blir mer positivt ved å tilføre oss mer glede.

 

 

Ved at en er i en offer rolle eller at vi er i en rolle da en er i negativ energi , ved at en klager mye eller ikke ønsker det en har så er det dette som manifesteres inn i vårt liv . Vi må være mer fokusert på hva vi selv sender ut , ved å sende ut bare negative tanker , det vi klager om blir manifestert til å bli det vi tiltrekker oss mer av. Så vi må selv endre dette for å få en endring . Det er tankene også ordene som skaper verden . Det er en viktig brikke som vi bør ta mer inn i vårt liv for å få en mye bedre dager enn vi har da vi har det destruktive i mellom det å være litt glad for så å gå over i en offer rolle så får vi dette vi ber om . Slik som du omtaler andre eller omtaler deg selv forteller meg og andre hvordan du selv er inne i deg. Det er derfor viktig at en tenker over hva vi selv snakker om andre eller hva vi legger i det vi sender ut.

 

Ved å visualisere dine drømmer mer så er det nettopp dette du tiltrekker deg mer av . Det er noe vi alle får endret mer ved å endre vårt fokus også skape vårt eget liv det vi skaper i kjærlighet det vokser alltid . Det er en glede å være i en god energi jeg er det alltid selv om jeg kan i blant kjenne på at jeg ikke er helt her jeg skal være . Da er det så mye bedre å endre mitt trekk punkt som jeg ønsker å tiltrekke meg mer av. Det er så spennende mer hva jeg vil manifestere mer inn til meg nå så jeg jobber på å jeg ser jo tydelig at her jeg legger min energi så vokser det . Vi må hele tiden ha truen også energien til det vi skal motta . Ellers så kan vi ikke motta det så enkelt kan en si dette.

 

 

Vi skaper med ord også handlinger

 

 

Hvordan jeg eller du er har med å vise verden andre hvordan vi er mot ander her ser vi også tydelig hvordan ord eller handlinger kan skape mer negative ting enn bra. Det jeg tenker er hvordan jeg selv sender ut mitt utrykk jeg liker aldri at folk kommer for nær meg . Det er noe jeg aldri har likt å det skal jeg ha respekt for . Jeg spør aldri deg om personlige spørsmåls så jeg vil heller ikke at jeg får det i retur – det kan være at mange føler at jeg er så åpen at jeg kan tåle alt . Så da må jeg bare si jeg tåler mye men jeg tåler ikke alt før jeg tar å legger ett lokk på den situasjonen jeg sier aldri i fra til den karakteren jeg kutter ut . Det skjer ved at jeg ikke liker det denne karakteren utsetter meg for . Så jeg har kommet så langt i mitt liv at jeg bruker ikke mitt liv på drama. – Det var min barndom , ungdom også tidlig voksen , i mitt del av livet nå så velger jeg nå å holde meg 100 % ute av all drama det skjer ikke .

 

De som ikke kan respektere mine grenser så skjer det bare så enkelt at de blir kuttet ut det er ikke verre dramatikk rundt dette enn å være i en verden som en ikke vil være i . Så er det så mye mer glede å kutte ut de som en ikke har den samme energien som gir oss en grunn for å fortsette min glede ved dette vennskapet . Da nå fremover så blir livet så mye bedre å en skal ikke utsette seg for det en ikke vil være i .Ett meget godt råd til deg også om du har noen som du ikke vil være sammen med så ta å tenke over . Noen ganger så er det den beste løsningen .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

Elin Weronika

Hva med å luke ut det som ikke passer inn ?

Hei kjære lesere 🧡

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Håper du har det bra, å nyter dagen din . Det er ikke alltid like lett dette med å klare å nyte dagen da en føler at ting ikke er på plass enda . Det er noe vi alle kan føle på i blant men vi må også våge å være i oss selv også ikke være så redd for å være den som ikke gjør ting riktig . Vi kan lett se at alle sammen som mener det motsatte av deg selv så bil alle at du skal mene det samme som de . Vi må kan se at alle mennekser har sin verdi å være den som ikke skal være dømmende alltid over for hva jeg måtte mene eller andre måtte mene. Jeg skriver aldri noe ufint på veggen til andre som jeg har på fb. Det får jeg ikke til for jeg kan ikke ødelegge andre sine dager. Jeg har fått servert på min vegg ting jeg må si jeg under meg veldig over hva er det som rører i dette hode som klarte å poste dette til meg ?

 

Vi skal være varsom med å si alt vi tenker også mener hele tiden men vi alle har lov til å ytre oss å det har ikke du eller noen andre noe med om hva jeg mener . Det er noe en skal tenke litt mer over så får du bare ha din mening for deg selv – Jeg trenger ikke å få 1000 forklaringer på hvorfor du måtte mene det du mener. Det er uinteressant for meg . Jeg henter alltid inn av opplysning av det jeg mener så får jeg lov til å mene dette ut i fra hva jeg vil andre skal han det. Det er vel ikke noe andre har noe med er det ? Liker du det jeg poster er det hyggelig . Liker du ikke det jeg poster er det helt ok men jeg vil aldri en gang til få ubekvem ord om meg som mennekser også at jeg kunne aldri ha blitt seksuelt misbrukt jeg hadde mine tanker rundt det jeg ønsket for en familie .  Skal jeg få mitt liv brettet ut på min fb som å henge meg ut er dette riktig ? det synes ikke jeg jeg likte dette meheet dårlig å kommer aldri til å tilgi dette aldri . Dette var så under belte som det er mulig også komme. Mange som har kontaktet meg i etterkant av denne kommentaren å mente dette var meget elendig skrevet .

 

 

Når vi jobber med våre endringer for å lykkes så

 

 

Må en akseptere dette en står i det kan være vanskelig å det kan være krevende for en kan føle at ting aldri helt blir som en vil eller ønsker . Det er nydelig å kjenne på at en har den kraften en vil ha så får vi bygge oss mer opp å det blir alltid bedre da en klarer å sortere ut det vi ikke skal ha med seg inn i fremtiden . Da jeg får noe negativt inn i livet mitt så vil jeg heller ikke ha dette med meg videre . Hva gjør en da ? Vi må få dette ut er det noe som sårer ? så tar det litt lenger tid . Er det noe som en ikke var forbedret på så kan det ta litt lengre tid men hva vi selv legger i det så avgjør det hvor lenge tiden tar men jeg merker at jeg bruker nå mye korte tid på å få ting ut enn før. Før kunne det ta flere år før jeg fikk ut det negative nå endrer jeg dette rimelig kjapt. Jeg tillater ikke å ha med meg negative ting for lenge å de som gjør meg noe de får merke det i etter kant . De vil jeg heller ikke ha med meg inn i fremtiden . Noen kan få en plass etter det , men gjør meg ikke jevnlig noe å være den som skal lage for meget av vibrasjonen så vil jeg ikke ha deg med meg inn i min fremtid. Det er noe vi alle må tenke litt over for hva vi tvi holder på eller hva vi søker oss bort i fra.

 

 

Ny uke så må vi fjerne det vi ikke ønsker skal bli med oss inn i fremtiden

 

 

Jeg må si jeg gleder meg veldig til å nyte denne uken med alt som skal til. Det kan være lett å se at ting bare blir mer hyggelig også en får til mer enn før. Det er en herlig tid en går i møte som heter Jul også den er jo så klart for barna men vi voksen kan også nyte den litt mer tenker jeg . Det er ikke så veldig lenge til at jeg skal hente opp å pynte opp litt her . Så jeg må si jeg gleder meg veldig til å kan få det ferdig mer her å vi skal få ordnet det så hyggelig som bare det.

 

 

Før bakte jeg alt til jul nå har jeg suttet med det nå baker jeg kun det jeg liker selv også det ungene liker . Det er noe med det en kan ikke bare bake for å bake for jeg må si jeg trenger ikke på dø og liv vise hele verden frem at jeg har baket 1000 sorter . For meg så er det ikke noe jeg bryr meg om i det hele tatt. Det jeg bryr meg om det er samholdet også være for andre . Så kan de som liker å ha en sport med å ha mest av absolutt alt bare danne seg sin egen klubb jeg er best i absolutt alt innen bakverk eller noe i den duren . Vi skal alle være mye i perioder vi skal alle tåle litt smerte i perioder i livet men , vi alle trenger å få også motta kjærlighet å det er dette julen vår er kjærlighet også omtanke . Det er ikke slik det har blitt i dag alt det har blitt for mye av dette pakke kaoset. Det har jeg aldri likt , jeg elsker masse god mat , men jeg liker ikke at en alltid må overdrive alt . Det skaper ett negativt felleskap også tenker jeg at det å lære våre barn at måte hold er også helt innenfor .

 

 

Jeg gleder meg veldig til å lage masse godt pålegg som som jeg har lyst til til jul noen ganger får en det bedre til å andre ganger så sliter en veldig . – Dette er litt av sjarmen med å bake så er det blir dette vellykket eller blir det en fiasko… det er ikke noe hyggelig å lage en fiasko men det er da på denne måten at vi blir mer dyktig . Det er herlig å lære å det er nettopp dette jeg digger veldig med å eksperimentere  med å lage litt i den senere tiden har det ikke bitt for mye av det så vi får se denne julen om jeg klarer å hente opp min kjærlighet til å bake igjen . Det er noe jeg alltid har elsket å gjøre så den beste duften i ett hus er jo nettopp det å ha baket ferske brød eller skole brød . Det er så herlig jeg bare gleder meg til å kan få den gleden igjen tilbake har vært en liten stund borte .

Det kan blir det siden jeg har hele tiden hatt så mye på min agenda nå er ting mye mer lettere å jeg jobber som en helt det er noe jeg kommer til å forsete med å gjøre til jeg er i mål, det er nå over 2 år jobb så jeg er i min del på å klare jobb 3 år på rad uten fri … jeg kan klare det om jeg vil vi får se hvordan ting blir så langt så elsker jeg å jobbe også gjøre gode ting i mellom . Dette å utvikle mer her er noe jeg bare er veldig takknemlig for at jeg kan få gjennomført . Så det gir meg veldig mye mer tilbake enn å bare være å ikke ha en jobb eller en hobby . Det er viktig for oss alle å føle oss verdifulle så en trenger mer eller mindre å ha gode mennekser rundt deg for å bringe vekst . – Jeg er takknemlig jeg har få rundt meg jeg har kuttet ut mange . Det er en glede å kutte de jeg ikke vil ha med meg videre på min reise . Det er nå slik en gang det er noen som gir deg mye også er det noen som alltid tar  de må en få bort for å bringe vekst i våre liv . Det å være i kroppen vår å være i balanse er veldig viktig for fremdrift vår  .

 

Kjærlig Hilsen

Elin – Weronika

 

 

Negative tanker vil alltid vinne

Hei kjære lesere ❤️

 

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

 

Håper at du har det bra, ikke alltid dagene er like lett men , vi får det bedre til om vi er på den positive energien . Det går ikke å være i negativt alltid en kan kjenne på at ting blir litt slitsomt men en må bare stå i det . Det er slik jeg gjør det da ting ikke alltid er som jeg hadde ønsket meg .

 

Vi kan lett bli vår egen energi tyv der vi ser bare det negative å da er det nettopp dette som vokser . En kan se at de som har absolutt alt i livet sitt er ikke de aller beste å være sammen med . Hvorfor ? det er fordi de er ikke i kroppen sin . De har for mye negativt i kroppen å det er da lett å  være dømmende over for andre. – Det er ikke gøy å bli eventuelt hengt ut for at en ikke har opplevd det en har , på bakgrunn av noe jeg mener eller synes synd på andre mennesker. Det er en energi jeg over hode ikke ønsker å bruke min tid på å det er derfor at jeg trekker meg unna de karakter som på død og liv må kommentere i mitt eller andre sitt kommentar felt så får de bare ha det slik tror egentlig ikke de har det så bra om de må dømme andre mennesker .

 

 

Weekend som har vært veldig variert

 

 

 

Jeg har fått utnyttet helgen min har vært veldig spennende å veldig variert  , i fra død til liv også det å bli ikke behandlet ok som jeg mener det. Det å stå i en ting en ikke liker er en metode for å få det bort i fra meg . – Siden jeg har mine erfaringer som jeg har . – Har jeg lært meg en metode for å stenge ut negative mennesker . Det er ikke alltid like lett , men jeg skal vær ærlig jeg har blitt mer dyktig på dette området . Det gir meg mer og mer å være ut av drama i stede for å være i ett drama . Så jeg velger meg mer kjærlighet enn hat . Så jeg bruker å si til alle jeg hjelper i mine jobber snu alt det negative du selv sier til deg selv om til noe positivt . – De aller fleste synes denne leksa er veldig vanskelig . Det er noe jeg ikke helt skjønner . Det er fordi det er så mye bedre å være i det herlige , positive . Da en ser det letere å være i det destruktive så er det dette vi får mer av.

 

så tiltrekker vi oss mer av det vi ikke skal være i derfor så er jeg en karakter som lett du som er negativ kan irritere deg over så jeg velger å være i min energi også ha det fint i stede for å være i der en må dyrke det negative . Så får en jo bare dårligere dager. Derfor så velger jeg å tilbringe tiden min med positive mennekser som gir meg glede å det håper jeg du også gjør – Du kommer til å mekre en større forskjell på det du er i da en nærer seg med gode ting .

 

 

Jeg har i dag fått gjennomført så mye hyggelig , vært på besøk til en tremenning av meg veldig hyggelig . Så dro jeg å min tremenning på en hyggelig cafe tur så jeg må si det var veldig hyggelig å se tilbake på min gamle arbeids plass å sitte der å motta Veileder samtaler til mine klienter. Det gir meg så mye å få være på jobb i fart så jeg hadde ikke klart å fått hentet min tremenning før den første samtale tikker inn. Dette gir meg så mye at jeg er hele tiden takknemlig for alle jeg klarer å få til å hjelpe . De har blitt avhengig av meg på en måte , men å høre at de gleder seg til å fortelle ho Weronika hva de har klart å få til å gjennomføre så har jeg gjort en god jobb .  – Jeg har fått nøte dagen med å være i mitt eget element å dagen i går ble også veldig hyggelig der jeg fikk nydelig tid sammen med det ene barnet mitt . Vi er så nære å jeg er så uendelig takknemlig for alt jeg å mine nydelige skatter har sammen . Det finnes ingen andre barn som slår mine barn . De er å forblir unike .

 

 

Jeg har en slik god følelse for alt for fremtiden gleder meg veldig til alt å jeg er så klar for å endre mer og mer her . – Mine jobber er her hele  tiden å jeg har selvsagt en stor arbeids narkoman i meg men , jeg er meget dyktig til å nyte livet mitt under veis her . – Jeg er blitt mer god på det jeg fikk en slik nydelig stund sammen med hønene også Endene som har det bare fint å alle sammen har en god energi . De hadde så mye på hjerte i dag å de gir meg livsglede jeg gleder meg hele tiden til en ny dag sammen med dem . De er bare herlige å takknemlig for at jeg er så heldig å har de i mitt liv . De er i alle fall ekte å ikke falske som mange mennekser kan være . De kommer ikke med stygge kommentarer eller gjør meg liten , de viser meg kjærlighet å jeg det sammen til de. Det er herlig å kan si jeg er veldig takknemlig for alt å jeg gleder meg veldig til fremover.

 

 

Takknemlig er en viktig måte å være i alt en er eller alt en , møter i livet vårt. Det er ofte lettere sagt en gjort men alt av negative ting gjør at vi selv hindrer oss for å lykkes . Det som er så bra for meg er at alt for mange ikke ser det jeg ser . At det er mulighet å endre livet sitt , det er jo nettopp dette som gjør at jeg får bedre og bedre inntekter fordi at alt for mange ikke ser det jeg ser tydelig . Jeg har levd ett liv der jeg har blitt påført mye smerte med mishandling også misbruk . Det jeg lærte meg i all misbruk at det finnes gode in alle situasjoner , jeg kunne velge å dyrke alt jeg har opplevd å skape meg selv som ett sort offer . – Der var jeg før i tiden . Dit ønsker jeg meg aldri tilbake i dag, jeg vil heller være i takknemlighet å være i en rett energi , en må tilgi situasjonen som en har opplevd før å klare å få det godt i livet så må en gi slipp på det negative. Om en ikke klarer dette så vil hamster hjulet bare gå med negative tanker , disse blokkerer for din egen fremgang å du møter bare negative ting selv om du har masse bra i livet ditt så tiltrekker du mer negative ting . – Så ved å endre så blir livet ditt bedre selv om en har opplevd mye negativt – Det tar 3 dager for hjernen å skape nye nevroner , så ved å mate oss med bare negative ting så skjønner du jo at da kommer du aldri i positiv energi . Jeg selv lytter daglig på healing musikk , mediterer daglig å bare fokuserer på det jeg kan endre å gjøre dagen min bedre enn den var i går . Det som er livet mitt er ikke for evig å jeg ønsker derfor aldri å være i andre sitt drama å derfor trekker jeg meg ut å vil bare være i det herlige .

Hvordan vi snakker til oss selv er veldig avgjørende for å få ett bedre liv .

 

Ønsker deg en nydelig dag nå skal jeg nyte litt her før jeg skal jobbe videre i kveld , ønsker deg alt godt.

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

Doffen har daua ……

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det, jeg på min side har det fint til tross for alt som skjer rundt meg . Det er ikke alle ting en er med på som er like hyggelig . – Det skal være sikkert. Det å ha dyr som jeg har bidrar til at en må alltid passe godt på de . Det er ikke til å unngå å vise de kjærlighet for de gir meg så mye livsglede at jeg må bare si det er det beste jeg har valgt som  en tilleggs hobby at jeg fikk meg høner også litt ender. Det er en nydelig reise i livet , da en har dyr så er det som sagt alltid mye å følge med på.

 

 

Prosessen ifra de kom til meg i august den første gjengen så har de gitt meg både glede også litt motstand i fra andre her . – Vi jeg også dyrene vi har kommet oss godt i gjennom dette håpet jeg . Det er alltid noe en må følge med som jeg skrev ovenfor her så jeg ser på de å følger med . I dag så døde dessverre Doffen , det var trist men det å se tilbake på den tiden vi fikk her sammen så må jeg si jeg er takknemlig for at han var inne hos meg her i mange timer . Det å se at han spiste i fra hånden min å nøt å få bade her i mange mange timer . Det var ikke noe gøy å se i dag at han var død .. det gjør så klart noe med meg . Så får en være takknemlig for at jeg alltid har vært hele tiden for de . Sett hos de å observert å det er dessverre ikke alt en kan se å noen ganger er årsaken bare så enkelt at det var en naturlig død.

 

 

Weekend å alt må uansett gå sin gang selv om

 

 

En blir berørt å har lagt hele sjela mi i deres velvære for meg så har det vært en ære å få være for mamma for Doffen med alle de andre, Dolly og Donald og co . De er bare en herlig gjeng ikke noe annet å si . Det å se hva en faktisk klarte å gi de på sin siste dag med å være for de så er jeg glad  for at han fikk dø i ro å nybadet . Det ga meg en indre ro selv om jeg kjente på at herregud skulle jeg oppleve dette også men så klart de som en bryr seg om de dør også vi er ingen av oss evig varende . Det gir meg en indre ro ved å være klar over at jeg var alltid for de å dem som er igjen ser tilsynelatende  ut som de bare har det fint  – Det var en ro i dag så mulig de fikk seg ett lite sjokk vet ikke helt hvordan dyrene tolker at jeg måtte ta rede på Doffen . De har jo følelser de også det så jeg da jeg endret i ute gården i sommer så ble løpe endene drit sure å gikk rett inn i huset sitt. Det var velig fascinerende å se elsker deres sjel å personlighet der de høy lytt kvakk kvakk da de engasjerer seg .

 

 

 

Rolig jobb helg med alt annet som jeg har satt på min agenda , dyrene må ha daglig tilsyn så de er alltid det viktigste . Det ,i mellom går av seg selv som jobb også dette med at jeg nyter litt mellom her . Så jeg må si jeg gleder meg veldig til å få ting mer på plass her hjemme . Det å endre er en ting men jeg hadde i grunn mer planer for denne weekend så vi får se hva det blir til . Jeg skal uansett gjøre det beste jeg kan ut ifra det jeg holder på med her . Det gir meg veldig mye også er jeg en karakter som må være i ting for å kjenne på den følelsen at jeg betyr noe . Det er noe vi alle kan føle på oss selv at vi gjør ting for en årsak det er nettopp det jeg liker å gjøre.

 

 

Jeg jobbet i natt med Veileder samtaler noe jeg bare må gjøre . Dette med å være til hjelp for andre er noe jeg oppriktig setter stor pris på . – Gleder meg alltid til å kunne få til det. Det gir meg mer energi en alt annet merker jeg . Massasje er jo noe jeg gjør på autopilot egentlig jeg føler meg frem også gjør jeg bare det jeg må gjøre for at kunden skal få det mye bedre. Det er i blant kraftig vondt spesielt når en ikke er forberedt hvor mye muskel knuter en har som gjør vårt problem . Uansett så er det veldig spennende å se at det blir bedre og bedre. – Veileder samtaler er tillit til meg som skal være en hjelper for den som ringer med. De kan være veldig såre eller at en ikke helt ser selv hvordan en best burde løse den situasjonen . Noen ganger så klarer en aldri helt å hjelpe – Den følelsen er en kontrast mellom alle de jeg lykkes med . – Jeg har ett oppdrag der jeg ikke helt vet om jeg klarer det, men jeg får heller ikke til å slippe denne kunden . Dette fordi jeg ikke ønsker at kunden skal så på bar bakke. Det blir akkurat som Tore Sandøy , han klarte ikke å avvise Bamse Gutt, det samme blir det faktisk med meg å denne saken som jeg jobber med nå. – Det er en nerve det å gi helt opp noen , det kan være en stor risiko å det kan være godt . Jeg vet at jeg får det ikke godt med meg selv om jeg gjør det så derfor så er jeg her for de .

 

 

Ved å være ett med menneske så hjelper dette med å være i alt en gjør jeg merker at det gir meg mye av å hjelpe å da jeg ikke når inn til andre kan jeg lett kjenne på smerten for å ikke få til å hjelpe. Det er vondt egentlig da jeg vil av hele mitt hjerte at absolutt alle skal ha det fint i livet mitt også rundt meg å de jeg bryr meg om de jeg ikke kjenner ønsker jeg bare at de skal ha det fint .

 

 

Da skal jeg minne om de gode dager med Doffen å mimre de gode dagene han satte her inne å fikk bade også de stundene jeg fikk lære han å kjenne . Det er alltid vemodig å oppleve dette men livet er fødsel også død så vi alle må bare godta livet på denne siden . Vær for de du bryr deg om å jeg håper at du finner kjærlighet i det du gjør . klem til deg .

 

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika