Hva med å luke ut det som ikke passer inn ?

Hei kjære lesere 🧡

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Håper du har det bra, å nyter dagen din . Det er ikke alltid like lett dette med å klare å nyte dagen da en føler at ting ikke er på plass enda . Det er noe vi alle kan føle på i blant men vi må også våge å være i oss selv også ikke være så redd for å være den som ikke gjør ting riktig . Vi kan lett se at alle sammen som mener det motsatte av deg selv så bil alle at du skal mene det samme som de . Vi må kan se at alle mennekser har sin verdi å være den som ikke skal være dømmende alltid over for hva jeg måtte mene eller andre måtte mene. Jeg skriver aldri noe ufint på veggen til andre som jeg har på fb. Det får jeg ikke til for jeg kan ikke ødelegge andre sine dager. Jeg har fått servert på min vegg ting jeg må si jeg under meg veldig over hva er det som rører i dette hode som klarte å poste dette til meg ?

 

Vi skal være varsom med å si alt vi tenker også mener hele tiden men vi alle har lov til å ytre oss å det har ikke du eller noen andre noe med om hva jeg mener . Det er noe en skal tenke litt mer over så får du bare ha din mening for deg selv – Jeg trenger ikke å få 1000 forklaringer på hvorfor du måtte mene det du mener. Det er uinteressant for meg . Jeg henter alltid inn av opplysning av det jeg mener så får jeg lov til å mene dette ut i fra hva jeg vil andre skal han det. Det er vel ikke noe andre har noe med er det ? Liker du det jeg poster er det hyggelig . Liker du ikke det jeg poster er det helt ok men jeg vil aldri en gang til få ubekvem ord om meg som mennekser også at jeg kunne aldri ha blitt seksuelt misbrukt jeg hadde mine tanker rundt det jeg ønsket for en familie .  Skal jeg få mitt liv brettet ut på min fb som å henge meg ut er dette riktig ? det synes ikke jeg jeg likte dette meheet dårlig å kommer aldri til å tilgi dette aldri . Dette var så under belte som det er mulig også komme. Mange som har kontaktet meg i etterkant av denne kommentaren å mente dette var meget elendig skrevet .

 

 

Når vi jobber med våre endringer for å lykkes så

 

 

Må en akseptere dette en står i det kan være vanskelig å det kan være krevende for en kan føle at ting aldri helt blir som en vil eller ønsker . Det er nydelig å kjenne på at en har den kraften en vil ha så får vi bygge oss mer opp å det blir alltid bedre da en klarer å sortere ut det vi ikke skal ha med seg inn i fremtiden . Da jeg får noe negativt inn i livet mitt så vil jeg heller ikke ha dette med meg videre . Hva gjør en da ? Vi må få dette ut er det noe som sårer ? så tar det litt lenger tid . Er det noe som en ikke var forbedret på så kan det ta litt lengre tid men hva vi selv legger i det så avgjør det hvor lenge tiden tar men jeg merker at jeg bruker nå mye korte tid på å få ting ut enn før. Før kunne det ta flere år før jeg fikk ut det negative nå endrer jeg dette rimelig kjapt. Jeg tillater ikke å ha med meg negative ting for lenge å de som gjør meg noe de får merke det i etter kant . De vil jeg heller ikke ha med meg inn i fremtiden . Noen kan få en plass etter det , men gjør meg ikke jevnlig noe å være den som skal lage for meget av vibrasjonen så vil jeg ikke ha deg med meg inn i min fremtid. Det er noe vi alle må tenke litt over for hva vi tvi holder på eller hva vi søker oss bort i fra.

 

 

Ny uke så må vi fjerne det vi ikke ønsker skal bli med oss inn i fremtiden

 

 

Jeg må si jeg gleder meg veldig til å nyte denne uken med alt som skal til. Det kan være lett å se at ting bare blir mer hyggelig også en får til mer enn før. Det er en herlig tid en går i møte som heter Jul også den er jo så klart for barna men vi voksen kan også nyte den litt mer tenker jeg . Det er ikke så veldig lenge til at jeg skal hente opp å pynte opp litt her . Så jeg må si jeg gleder meg veldig til å kan få det ferdig mer her å vi skal få ordnet det så hyggelig som bare det.

 

 

Før bakte jeg alt til jul nå har jeg suttet med det nå baker jeg kun det jeg liker selv også det ungene liker . Det er noe med det en kan ikke bare bake for å bake for jeg må si jeg trenger ikke på dø og liv vise hele verden frem at jeg har baket 1000 sorter . For meg så er det ikke noe jeg bryr meg om i det hele tatt. Det jeg bryr meg om det er samholdet også være for andre . Så kan de som liker å ha en sport med å ha mest av absolutt alt bare danne seg sin egen klubb jeg er best i absolutt alt innen bakverk eller noe i den duren . Vi skal alle være mye i perioder vi skal alle tåle litt smerte i perioder i livet men , vi alle trenger å få også motta kjærlighet å det er dette julen vår er kjærlighet også omtanke . Det er ikke slik det har blitt i dag alt det har blitt for mye av dette pakke kaoset. Det har jeg aldri likt , jeg elsker masse god mat , men jeg liker ikke at en alltid må overdrive alt . Det skaper ett negativt felleskap også tenker jeg at det å lære våre barn at måte hold er også helt innenfor .

 

 

Jeg gleder meg veldig til å lage masse godt pålegg som som jeg har lyst til til jul noen ganger får en det bedre til å andre ganger så sliter en veldig . – Dette er litt av sjarmen med å bake så er det blir dette vellykket eller blir det en fiasko… det er ikke noe hyggelig å lage en fiasko men det er da på denne måten at vi blir mer dyktig . Det er herlig å lære å det er nettopp dette jeg digger veldig med å eksperimentere  med å lage litt i den senere tiden har det ikke bitt for mye av det så vi får se denne julen om jeg klarer å hente opp min kjærlighet til å bake igjen . Det er noe jeg alltid har elsket å gjøre så den beste duften i ett hus er jo nettopp det å ha baket ferske brød eller skole brød . Det er så herlig jeg bare gleder meg til å kan få den gleden igjen tilbake har vært en liten stund borte .

Det kan blir det siden jeg har hele tiden hatt så mye på min agenda nå er ting mye mer lettere å jeg jobber som en helt det er noe jeg kommer til å forsete med å gjøre til jeg er i mål, det er nå over 2 år jobb så jeg er i min del på å klare jobb 3 år på rad uten fri … jeg kan klare det om jeg vil vi får se hvordan ting blir så langt så elsker jeg å jobbe også gjøre gode ting i mellom . Dette å utvikle mer her er noe jeg bare er veldig takknemlig for at jeg kan få gjennomført . Så det gir meg veldig mye mer tilbake enn å bare være å ikke ha en jobb eller en hobby . Det er viktig for oss alle å føle oss verdifulle så en trenger mer eller mindre å ha gode mennekser rundt deg for å bringe vekst . – Jeg er takknemlig jeg har få rundt meg jeg har kuttet ut mange . Det er en glede å kutte de jeg ikke vil ha med meg videre på min reise . Det er nå slik en gang det er noen som gir deg mye også er det noen som alltid tar  de må en få bort for å bringe vekst i våre liv . Det å være i kroppen vår å være i balanse er veldig viktig for fremdrift vår  .

 

Kjærlig Hilsen

Elin – Weronika

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg