Bokprosjektet mitt , ett steg videre!

Hei 😘

Etter at jeg hadde den hyggelige praten med en Forfatter som har skrevet flere bøker .  Som fikk meg til å se bokprosjektet mitt fra et nytt lys .

Det å reflektere med mennesker som kan ting bedre enn deg selv er så avgjort  . For å kunne lykkes uansett hva det måtte være .

Jeg lytter alltid til mennesker som har bredere erfaring enn jeg selv. 

Det å være ydmyk til å la andre grafse i mitt prosjekt er også noe som også er skummelt, en blanding med skrekk blandet fryd.

Det fortelle andre om hva jeg holder på å skrive om , er også skummelt i seg selv . Pga av at det utleverer både min mor også utleverer jeg også meg selv .

Hun jeg pratet med sa til meg så flott at du har blogget om bokprosjektet ditt . Det å få gode tilbakemeldinger beviser også at boken også har en verdi.

Derfor må jeg stare så og si nesten helt på nytt for 3 gang ❤

Det sies at på det tredje forsøket blir det mere enn bra!

Det å ha vært så fraværende i fra bokprosjektet mitt så lenge har vært blandet følelser . Fordi trist fordi synes  jeg har brukt så lang tid . Glad fordi jeg har modnet mere .

Glad for at jeg også våger å lytte til andre hvordan de synes prosjektet mitt i grunn er . De fleste synes det er tøft at jeg skriver denne boken  .

Jeg vet at når jeg kommer bakom tastaturet kommer fingrene til å gå av seg selv.

Jeg er kjent for å være datter av ved kongen også datter av Sigrun Hanssen. Sammen ble jeg en blå kopi av de , det beste jeg kunne få i fra de begge fikk jeg.

Derfor så er jeg evig takknemlig selv om mye ble spesielt som også kommer fram i boken.

Boken er ikke ment som å hevne seg på noen, kun et mål å belyse en situasjon som jeg har vokst opp under.  Det er ikke alle som skjønner hvordan det hadde vært.

Jeg hadde en god oppvekst, men mamma fikk kjørt seg veldig i sin .

Den formet meg på mange måter , mammas skjebne.  Det å føle ting før det skjer er ikke alle som skjønner hvordan en klarer det.

Jeg har alltid sett å forstått ting før det har skjedd , også det å gjennomskue de voksne da jeg var et lite barn.  Er også for meg spesielt.

Traumatiske opplevelser å hendelser er det boken skal handle om.

Hva gjør det i grunn med et menneske?

Det har jeg et levede bevis på hvordan min mamma hadde det, også hvordan livet hennes ble . Jeg som er hennes datter , ble naturligvis dratt inn i en sårhet ingen vet å heller ikke skjønner.  Du skjønner ikke det helt før du selv går igjennom noe trist som du ikke helt får bort i fra deg selv.

Jeg kommer til å formiddle boken på en slik karakter at du som leser skal kunne forstå utifra mammas øyne hvordan hun hadde det .

Du skal også skjønne meg som levde oppi dette, at det satt mange spor i meg.

Jeg kommer til å trekke fram også reflekter rundt hva vi lærte av dette.

Jeg har under denne tiden jeg har jobbet med prosjektet, ment at dette forringet livet til mamma.

Pga at traumatiske opplevelser som du ikke får brukt med, så henger de i deg å ødelegger livet ditt innvendig.

Du trigger deg syk rett å slett.

Mamma var så glad i mennesker, elsket å hjelpe alle sammen.  Ofte så var jeg så trist for at hun ikke heller hjalp seg selv i stede .

Hun forsvarte alltid at  hun fikk det så godt med seg selv etter å ha hjelpet andre.

Derfor klarte hun heller ikke å si nei da mange ba henne om en hjelpende hånd.

Det frigjore henne i fra å sitte hjemme å falle i gamle tanker som gjorde henne destruktiv og deprimert. Det bidro også til at hun hadde noe å holde på med.

Når jeg ser det i fra mammas øyne så forstår jeg henne godt at hun gjør som hun gjør . 

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin  – Weronika Skarstad.

En blir ikke hals høgd!

Hei 😘

Siste dagen i mars 😘 litt godt å kan se tilbake på at denne mnd så klarte Gruben Massasje å øke kunde massen med 30 % i fra forje mnd.

Det å få god tid til å regne over tallene å se at jeg er på rett vei er også deilig.

Jobben jeg har valgt er ikke den lettsete.  Men den gir meg enormt masse tilbake ved at kunder blir fornøy å får bedre livskvalitet.

Bare det å se at bedriften får mere kunder også at jeg lærer masse med om det å drive min egen bedrift . Er litt spesielt, en lærer ved å jobbe målrettet også se løsninger. 

Det å jobbe med alt som innebærer i bedriften betyr også at en må jobbe med regnskapet også . Ikke alt en er like flink til i starten.  Men vi lærer så lenge vi lever.

En blir ikke hals høgd om en gjør feil, men en får dyrere regning om en ikke følger med i timen i forhold til å betale inn moms , og de avgiftene .

Har snakket med mange som har startet opp eget firma.  Det er ingen som gjør alt rett, men det er jo feilene vi også lærer av .

Det er godt å kun være før deg selv nå i starten.  Det å modnes underveis er så godt å samtidig trygdt å få feile å lære alene.

Det å bygge opp en bedrift som en ønsker skal ta nye høyder.  Så må vi også tåle å stå i litt trøkk.

Kjenn bare på meg at framover kommer til å bli så gøy , skal sette meg sykt inn i alt som har med skatte fordeler og avgifter som en må vite før å kan drive bedriften bra også til slutt med suksess. 

Jeg å min far har alltid reflektert over hvordan en kan bygge opp en bedrift til store høyder . Husker så godt da jeg var barn også vi pratet om det å jobbe seg opp i karrieren.

Jeg skjønte at far mente alvår da han sa skarpt å velment til meg at jeg måtte tilegne meg god kunnskap før jeg startet opp for mye selv.

Han hadde selv hatt egen bedrift i over 30 år så han viste selvfølgelig hva han pratet om.

Det å ta i mot disse ordene var godt, på veien i min karriere var pappas velmente ord i mitt øre, som oppfordrer meg til å ta til meg lærdom å tilegne meg den kunnskapen som jeg skal ha .

Urolig takknemlig for at han tok seg god tid til å prate med meg om hva som er viktig, fordi i dag så ser jeg at selv om jeg har jobbet variert. Så har jeg tilegnet meg den kunnskapen og den erfaringen som trengs for å lykkes i min karriere.

Det å ha vokst opp i en gründer familie er spesielt, og samtidig godt.  De har gått veien for meg, også har jeg tatt til meg den gode jobben som de har lagt i bunn for å lykkes.

Veldig takknemlig for alt en har fått av god hjelp i form av ord . Hvordan en må jobb for å kunne utvikle seg . Også hvordan en skal være mot andre.

En kunde Pappa leverte ved til , sa til meg din pappa er maka laus . Hvordan da sier jeg? Han takket for pengene han fikk .

Ja men det er jo en fin måte å gjøre det på . Sier jeg til kunden, pappa er oppdratt i en steng men kjærlig hjem.

Jo sa kunden men han tok meg i hånden å takket.  Er ikke vant med slik .

Pappa gjorde noe som jeg ser betyr enormt, mye vis takknemlighet.  Selv om det er en selvfølge å få betalt for varene.  Men bare det å gi et hånd trykk å takk for handelen.  Er noe jeg også har tatt med meg i dette yrket.

Vi kan aldri vise nok takknemlighet, så det gir mer tilbake en det å takke kunden for at de benytter seg av mitt tilbud.  Jeg opplever at mange ikke forventer at jeg takker for at de benytter seg av mitt tilbud.

Jeg fikk høre i fra flere kunder takk for at du finnes, det er jeg som skal takke deg . Slikt varmer enormt inn i hjete rota mi .

Derfor så konkluderer jeg med at vær mere takknemlig, vis mere respekt for andre. Tenk over hva du sier eller gjør mot andre .

Fordi alt du gjør får konsekvenser for ditt omdømme .

Har du egen bedrift slik som jeg har .   Tenk før en handler.  Ofte kan ord ødelegge mer en det smaker.  Selv om vi kunne tenke oss å ta igjen så er et smil bedre enn noe annet.

Det å gjør slik min far ble oppdratt, ha disiplin være snill og omtenksom, være en god rollefigur også framsnakke andre.  Det å være takknemlig, vise andre godhet det tjener vi også mest på i framtiden.

Det synes godt på min far at han har gjort det bra , en mer rolig å avbalansert person må du lete lenge etter . Han er en ryddig karakter som har stor betydning for mange.  Han er en rollefigur som virkelig har gjort masse bra i business . En lang karriere som enda er i gang. Den rolige personen vet jeg også bor i meg , godt å vite at mange av hans gode egen skaper er forplantet godt i meg også .

Det er faktisk min egen oppgave å hente de fram, å bruke de . Godt å være så reflektert å våken at en både ser når en skal hente de gode genene fram ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin  – Weronika Skarstad.

Modnes å lærer !

Hei 😘

En nydelig dag med masse 🌞🌞🌞å blå himmel.  Et perfekt vår tegn er å se at snøen tiner å snart ser en gresset 💛👍

Påsken er en fin tid , tid før ettertanke , det å vise at vi tar oss tid til andre.  Ikke alltid det er like lett, pga at vi jobb så motsatt jeg å mine venner og familie.  Men heldigvis i dag så lot det seg gjøre for oss i familien å få oss en tur sammen.

Når en har fått voksne barn så har de sine egene ting de ønsker å gjøre.

Ikke så lett å få kabalen til å gå opp , men i dag gikk den opp .

Det å bruke tiden på ungene er viktig.  Noe som betyr mer enn alt annet .

Det å vie tiden på andre er også viktig, for å opprettholde en god kontakt.

Ofte sitter en å venter på at ingen kontakter en , men vi må selv ta kontakt for å holde kontakten varm.

En kan enkelte ganger oppleve at en ikke helt når inn, før var det totalt krise… men nå bryr jeg meg ikke lengre.  Vi modnes med årene, vi vet hvor vi vil å hva vi ønsker.

Dagen skal uansett nytes med ungene.  En kjøretur til Sverige for å shoppe litt blir godt.  Så får vi se om det blir et besøk til famile om de er der .

Påsken kommer også går den like fort som den hadde startet . Vi har bare dager igjen av mars så er denne mnd historie.  Jeg har fått erfart mye i denne mnd . Som jeg ikke hadde forutsett.  Lært mye å samtidig har jeg hatt stor økning i forhold til februar mnd.

Det å se at en modnes å lærer mer om deg selv under prosessen i start fasen i bedriften. Er så kult å spennende.

En er så sykt redd for å gjøre feil , det å gjøre feil har i grunn ingen betydning.  Vi lærer av de . Vi kan ikke alt også er det ikke lett å huske på det du ikke viste var viktig.

Damen jeg snakket med da jeg skulle moms registrere meg.  Hun var så sur, lite service innstilt person.  Likte hyggelig å prate med slike karakterer.  Når en ber om veiledning for å finne fram .

Det betyr ikke at en ikke skal  våge å be om hjelp igjen, en kan jo være så heldig å få prate med noen andre ❤

Første gang på mange år at jeg har fri en hel påske.  Husker faktisk ikke sist jeg kunne nyte dagene uten å måtte haste av sted.  Til jobb å ikke hadde tid til å nyte livet.

Det å nyte livet å kjenne på at vi har det godt, å bare kos seg å ladde opp batteriene til nok jobb etter påsken 🐣🐥💛 gledelig å få være så heldig å nyte fri dager å bruk de på akkurat det som en selv har mest lyst til.

Mellomste dro på en påske tur sammen med en venninne til Nesna.  De har det topp der 🐣🐥💛

Det er nå en merker at ungene ikke lenger er små , de ønsker å dra på egene turer.  Må si jeg skjønner de godt.  Det å få være for seg selv er også veldig godt.

I fjor på denne tiden var jeg å eldste sønn min i Las Vegas.  Litt surrealistisk å tenk på at det er 1 år siden nå. Tiden går så sykt fort . En vinner ikke å henge helt med dessverre.  Det å være hjemme nå å feire påske er godt . Den erfaringen jeg fikk etter den turen ville jeg ikke ha vært foruten.

En lever lenge på minner ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin  – Weronika Skarstad.

Gjør seg til før å bli populær for andre ….

Hei 😘

En riktig nydelig morgen å våkne opp til . Fuggel kvitter sol å magisk påske vær 🌞🐥🐤💛 deilig å bare lytte til stillheten å nyte.

Av å til er det godt å være helt stille å ikke alltid må prate.  Det å være kun for en selv er også godt å nødvendig. Fordi vi behøver å være i pakt med oss selv . Det å nyte stunden alene bidrar også til at en setter større pris på samhørighet på en sterkere å bedre måte . Enn å kun dilte etter andre i ett å alt.

Viktig at vi staker ut vår egen kurs også lærer oss selv hvordan vi selv skal mestre livet . Vi kan ikke gjøre oss totalt avhengig av andre før å ha det bra .

Før var det så viktig for meg å være med masse folk hele tiden.  Nå er jeg totalt motsatt.  Det å ha alene tid er avgjørende å godt på alle nivåer.

Kan vel sikkert oppleves som en sær person som alltid vil ha det på min egen særegen måte . Blir nok også slik da jeg har bodd for meg selv i mange år med  å være alene mor for 3 barn .

Vi blir nok veldig selvstendig for mange aktuelle mannfolk , vi som har alt i livet.  Mangler kun en mann så er det komplett . 🐥🐤🦆💛❤⚘

Jeg er i den oppfatningen at en skal aldri forandre seg for at andre skal like meg bedre.

Heller våge å være meg selv helt ut til  fingerspissene.  Det er ikke alle som våger å vær seg selv,  det å må gjøre seg til for andre før å bli mere populær har aldri betydd noe for meg.

Enten så lik du meg eller så lik du meg ikke !

Etter at en har tippet over i 40 årene , blitt mere moden så ork jeg heller ikke å kliss alt til. 

En tjener lengst på å være seg selv å spille vår ekte karakter . Du blir avslørt til slutt om du alltid faker hvordan du er. ❤

Det å skape en framtid på de mulighetene som ligger så nær deg . Å ofte så går vi bort i fra målet uten å i grunn legge merke til hva vi ikke tar i bruk.

Har også aldri skjønt hvorfor folk alltid klager på at de ikke har nok av det de savner i livet.

Vet du ? Det du alltid fokuserer på ofte å mye . Det er også det du får mer av i ditt liv.

Fokuserer du på frykt, ensomhet, du ikke duger så får du mere av det.

Fokuserer du på å være løsnings orientert, lærevillig , ønsker å oppnå nye muligheter, så får du også mere av det .

Vi sitter selv på vår løsning.  Fokuser på hva vil selv ønsker å bli bedre på . Dit vi ønsker å være .

Ikke fokuser der du ikke ønsker å være.  La det fokuset få minde plass i ditt sinn. 
Så frigjør du plass til det som kommer til å gi deg mere livsglede. 🦆🐤🐥❤⚘⚘⚘⚘

Vi har en tiltreknings kraft i oss som vi ikke forstår alltid selv.

Ved at vi fokuserer på noe vi liker å gjøre så er vi på samme frekvens som alle andre som har samme fokus som vi.

Derfor vær forsiktig med hva vi fokuserer på, for å forhindre at vi møter ubehag som vi ikke er tjent med.

Du kan faktisk sammenligne våre tanker med en magnet .

En magnet tiltrekker seg alt som er lik den , det blir også det samme med hva vi tenker og prater om det tiltrekker vi oss mere av .

Derfor fokuser kun på det du vil ha mere av !

Når en er frilanser er en aldri arbeids ledig . Har fått unnagjort litt jobb i dag også .  Fått bestilt nye varer inn til Gruben Massasje.  Gleder meg enormt til å ta det i bruk på kunder med muskel knuter og spenning smerter. 

Blir så spennende 👐💪👏👍

Ønsker deg en riktig nydelig dag, håper du får en flott påske hvor enn du skal feire den henne.
Mine barn skal å spise middag til en bestemor i ettermiddag, det blir stas før de .

Selv skal mor selv nyte dagen hjemme, håper at jeg har klart å åpne opp før å gjøre mer her hjemme .  Den kreative delen av meg bør våkne opp.  Håper jeg at den gjør.

Har mange ting som jeg kan gjøre , du har sikkert vært der jeg er nå , godt å gi litt fan å bare nyte dagen selv om jeg også har lyst til å få alt gjort .

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin  – Weronika Skarstad

Påsken 🐣🐥💛

Hei 😘🐣🐥

En nydelig dag, det å gjøre så mye variert . Litt jobb i frilans jobben min.  Også kunder i Gruben Massasje 💪👏 veldig takknemlig for at jeg hele tiden får nye å gamle kunder igjen. 

Det er så viktig at jeg får nok å holde på med, veien til suksess er ikke alltid like lett.  Det en har sett til nå er at det å stå på gir resultater . En kan ikke bare ta seg fri når en selv ønsker.  Så enkelte dager så har en mere jobb også andre dager er det litt roligere .

Det å se så langt at jeg har økning i Gruben Massasje er så digg.  Det å se at mange kommer igjen å igjen gir meg enormt tilfredsstillelse.  En bekreftelse på at jobben jeg har gjort til nå er mere enn bra !

Påsken er en tid som vi kan ha litt slakke, kjør på litt egen tid , å ikke stress hele tiden. 

Været lover veldig bra , så godt å kan nyte late dager med masse sol 🌞🌞🌞🐣🐥🐤

I dag ble det enkel middag , jeg å minste sønn min dro ut å spiste middag.  Deilig å bruke tiden på oss selv litt å nyte dagen godt.  Det å gi litt er mye bedre enn å bare være før seg selv.

Det å ha by påske å ikke skal på fjellet er godt , bare daffe her hjemme.  Har så mange planer som en ønsker å få gjort . Så håper å trur jeg skal få gjort mer i morgen.

Ungene skal spise middag til en bestemor .  Godt for ungene å kos seg litt . Så kan mor selv få bruke egen tid på huset sitt. 🐣😁

Påsken er også tid til ettertanke å vise at en bryr seg om hverandre .

Jeg er mere for kvardagen, men høytiden er hyggelig den for all del, men jeg synes vi kan være like rause mot kvarandre hele tiden .

Det er tid for refleksjon , tid før å vise raushet å bry deg om medmennesker.

Tusen takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin  – Weronika Skarstad.

Ikke helt A4

Hei 😗

Godt å få mårran med seg å ha litt egen tid .  Til å orden litt med forefallende jobb. 

Også får jeg en ny kunde i dag også ❤ til Gruben Massasje.  Alltid hyggelig å få bestilling på timer 👌

Mange har tatt påske ferie å dratt til fjelds eller til Sverige for å feire påsken. Her er det hjemme  påske i år.  Godt det også .

Synes ofte at vi stress for mye så er godt å kan ladde opp batteriene her hjemme.  Alltid nok å foreta seg her. 

Det å ikke ha for høye forventninger til alt som skal skje er også nødvendig.  Vi behøver å ha avstand i fra alt.  En kan oppleve at en føler seg kvalt når en har for mye folk rundt seg.  Eller har alt for mye gjøremål som skal gjøres.  Derfor så har jeg vært flinkere til å sette opp pauser mellom salgene .

En må ikke la livet bli så alvorlige at en ikke tillater å innvilge gleder , andre opplevelser en det som var planlagt.  Godt å kan være litt utenom normalen, leve et liv som ikke er helt A4 lik meg aller best da .

Vi er ofte redd for å skille oss ut i mengden .  Ikke vær det , ta heller å følge det som blir rett vei for deg .
Hadde noen Sagt til meg før mange år siden at jeg kom til å satse på en hobby til karriere for mange år siden.  Så tror jeg ikke helt at jeg hadde sett det før meg som reelt.  Det som er med oss mennesker.  Vi setter oss i båser der vi har gjort dette hele livet å kan ikke noe annet .  Så derfor må en fortsette med det .

Det blir så feil å kun bruke litt av hjernen å utvikler oss minimalt.  Det vi kan gjør vi faktisk på autopilot . Det er ikke heldig i det hele tatt . Fordi da tenker du ikke selv du bare gjør det.

Det som er meget viktig for oss alle tving deg selv til å mestre en ny ting oftere , for å få overtaket på deg selv . Når du presterer å klarer de mål du har satt deg.  Så øker blandt annet livskvaliteten din også selvfølelsen din i takt med hvordan du har det etter du har lykktes med de utfordringer du har satt for deg .

Nå skal formiddagen nytes ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin  – Weronika Skarstad.

Kvalitstid ❤

Hei 😗

En fantastisk flott dag 🌞🐣🦆🐥

Det å ha vært på nattskift å må legg seg i dette flotte været er trist . Men det er ikke alltid vi får med oss alt.

Dagen har uansett levert perfekt .

Det å få laget masse god mat til meg å ungdomen er så godt.  Kjenn at alt er begynt å bli som det var , den kreative biten i meg er på stigende kurs .

Kjenn på at det er så behagelig å gledelig . Det å kjenne på å ha den indre styrken, roen å samtidig lære mer en å bare være. 

Det å gi litt fan , stenge meg selv ute i fra alt å alle .

Vet du ? Vi behøver å ikke være med andre hele tiden.  Vi trenger å ha litt tid til oss selv . Fordi vi modnes også har vi tid på å kjenne godt etter på hva kroppen å alt er i oss .

Påsken er kommet å bringer oss mere samhold . Fordi ungdommen har påske fri . Den gode samhørigheten en har sammen er så godt.  Spise god mat sammen, kjenner at jeg har funnet opp gleden ved å bake å lage god mat igjen ❤

Det er en kjærlighets følelse å en glede å kan lage hjemme laget mat å reflektere sammen.

Magisk å tilbringe tid sammen med ungdommen . I kvardagen så haster vi for ofte av sted.  For å skal rekke klokke slett , avtaler , møte venner , rekke avtaler også realisere egen drømmer som gjør at vår egen livskvalitet er på G.

Det å ha lyttet perfekt til kroppens signaler, gitt meg masse ro å egentid.  Også perfekte med balanse mellom ulike engasjement.

Det å kjenne på at motivasjon på å utvikle meg mer , også ha mere fri sammen med familie og venner er noe som betyr mer en alt annet.

Fokuset mitt har endret seg å gleder meg veldig til å være en magnet som tiltrekker meg mer gode opplevelser.

Påsken er familie tid , også ro å egentid.  Det å bevilge tiden rett betyr også at det en også gir får vi også tilbake .

Hadde i grunn mange planer i denne påsken, merker godt at jeg ikke lenger har småe barn lengre.  Som en før bestemte mer hva vi skulle gjøre.  Nå er det de mest som står for hva de skal gjøre. En må være sykt takknemlig at de ønsker å tilbringe så mye tid med den unge mora si ❤som de har gjort til nå ❤

Skal nyte siste test av kvelden jeg , utrolig takknemlig å godt å kan ha noen fri dager ❤

TUSEN hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin  – Weronika Skarstad.

Wooooow love you ❤❤❤

Hei 😗

En fantastisk flott dag å nyte masse Sol perfekt påske vær 🐣🐥🦆💛🌞🌞🌞🌞

Palme søndag, også sommer tid ! Flott å vite at nå går vi nærmere sol å varmere tider .

Det å kjenn at en er mere produktiv, en er mer interessert i å være kreativ å skape noe . Det å kjenne på denne gode følelsen er så godt. 

Den følelsen ved å skape er noe som vi også skal bygge videre på 😘

Det å reflektere over hvor viktig at vi går for drømmer, vi gir oss selv anerkjennelse på at vi betyr noe for oss selv å andre.  Det å vite at ved at jeg baner vei for andre så er en også et godt forbilde.  Pluss at en åsså bidrar til økt livsglede for alle rundt oss.❤

Jeg oppfordrer derfor alle til å gi mere kjærlighet til andre , gi mer av deg selv. Fordi litt vanskelig å vite hvor vi er å hva vi føler om vi ikke viser følelser.

Jeg har i min karriere i Gruben Massasje, satt meg mer på kartet, ble så sinnsyk takknemlig å lykkelig ved at jeg fikk en kunde som kom helt i fra Mosjøen å ønsket å benytte seg av mitt tilbud.  Det å høre at kunden ble så fornøy gjorde men enormt lykkelig å tilfreds.  Du vet at når en får så gode tilbakemeldinger på jobben en gjør.  Så åpner også det mer opp til økt selvtillit å økt livsglede.  Vi trenger å få høre at jobben vi gjør er bra å mere bra !

En annen kunde som har vært ofte til meg denne mnd . Takket jeg kunden for at kunden benytter seg av mitt tilbud.  Utrolig takknemlig sa jeg , kunden svarte tilbake.  Det er jeg som skal være takknemlig for alt du har gjort før meg du e kanon flink. Også har jeg framsnakket deg til andre.

Wooooow så lykkelig jeg blir når kunder viser at de setter slik pris på jobben en gjør også kjenn jeg også på nå at jeg ønsker å øke tilbudet mitt i Gruben Massasje.  Jeg startet opp med klassisk massasje . Nå har jeg peilet meg ut hva kundene mine er interessert i å hva som kommer til å ta Gruben Massasje opp til nye høyder .

Jeg har jo jobbet som selger i over 20 år , godt å bruke tiden min på det som jeg også digger veldig godt.  Det å kan utnytte tiden min på akkurat det som passer meg.  Er også noe jeg elsker å gjøre.

Det å eie min egen tid å bestemme meg for hva jeg ønsker å jobbe mot er noe jeg verdsetter aller mest. 

De verdiene jeg også ser etter er nettopp det å bygge opp en bedrift å få vekst. Jeg fikk ungdommen for litt siden til å mokke fram en bil jeg har.  Som skal bli overgitt til en ny eier snart .  Så må jeg få raven til å våkne opp til liv igjen. 

Blir nesten som å våkne opp fra de døde men raven har livets rett 😍👏💪

Nå skal jeg lage middag til mine barn å ekstra ungdom som feirer påske sammen med oss .  Skal lage hjemme laget aioli å bake focaccia Jammi ❤❤

Ønsker deg en riktig nydelig kveld ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin – Weronika Skarstad.

Inspirert!

Hei 😘

Deilig å våkne opp til en så flott dag ❤ det å kjenn at en har slik god energi å glede er så bra.

Merker så godt hva små grep gjør med en , ro å kvalitet er ofte det som skal til før å finne tilbake til den perfekte energien igjen .

Det å kjenn middags duft begynner å sive i huset er en slik herlig følelse.

Det å lage god mat sammen er noe som holder båndene godt sammen.

Det å ha helt fri i dag er utrolig godt , skal utnytte dagen helt til finger spissene . Godt å bare kan nyte stunden sammen med ungdommene. 

Gårdagen da jeg pratet med en forfatter som inspirerte meg, bidrar også til at jeg nå har fokusert mer på en annen måte . I forhold til hvordan jeg skal løse bokprosjektet mitt.  Bare det å kan lufte det jeg har på hjertet, som også har den kunnskapen om dette prosjektet har livets rett.

Det å bli så godt inspirert igjen er så godt ❤

Om en møter på et hinder eller at en kjenner på at en ikke har like god lyst til å fortsette .  Kjenner på den gode følelsen når energien blomster opp igjen.

Det merkes godt at den kreative delen i meg er kommet godt tilbake. Deilig å kjenn på den gode følelsen.

Ønsker deg en riktig nydelig dag 🐥🐣💛🌞

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin – Weronika Skarstad.

Et viktig budskap!

Hei 😘

En riktig nydelig dag å våkne opp til ❤

Snakker om at dagen leverte perfekt . Fikk bestilling på time i Gruben Massasje i morrest . Pluss jeg ble oppringt av en hyggelig dame.  Som veiledet meg i forhold til bokprosjektet mitt.

Det å formiddle det budskapet som ligger til grunn for at jeg skal skrive boken er først og fremst meget trist . Et budskap som også beviser hva Traume faktisk gjør med et menneske. 

Bare det å få en bekreftelse på at prosjektet mitt også er noe jeg bør skrive om . Bidro også til at jeg ble sykt engasjert i dag .  En glede å snakke med et menneske som engasjer meg å samtidig gir meg masse gode råd som jeg har tatt til meg .

Det skal ikke så mye til før jeg blir super fornøyd å glad.

Det å få skrive gleden tilbake er også en fryd .  Bare det å også får den gode veiledningen som også ga meg den ekstra energien å puffet til å glede men til å få boken ferdig.

Bare det å ha fått pratet med de som kan dette mye bedre enn meg. Betyr enormt mye.

Dagen har gitt meg sykt mye glede å en stor inspirasjon til å jobbe målrettet framover .

Siste kunden i dag kom i fra Mosjøen.  Så utrolig takknemlig for at kunden kom helt i fra Mosjøen til Mo i Rana for å få en behandling 👌❤ utrolig takknemlig.  Åsså ble kunden så fornøy. 

Huset er pyntet opp med roser også påske blomster .

Nå kan helgen bare komme, gledelig å ha fri denne helga er godt å være min egen sjef!

Ønsker deg en riktig nydelig kveld 😙

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin – Weronika Skarstad.