Gi deg selv positiv anerkjennelse 🙌Glemmer aldri dere som støtter meg opp ❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det?

Bra håper jeg at du har det.  Nå er det litt kvalitets tid her . Eldste sønnen kom hjem en kjapp tur. Før å dra igjen.  Godt å se de litt.  Herregud hvor har årene gått? Nå tok han Dodgen å jeg får låne Hannes råe BMW 💥🙏💯

 

Vi er en BMW familie som elsker biler med lyd . Takknemlig for at jeg får låne den . Så jeg har mulighet om jeg ønsker å ta meg en tur.  Litt rart dette egentlig.  Når vi ikke har bil å ta oss fremover. Så må vi på død og liv bort.  Når du har 1000 biler uten for huset.  Så er det ok å være hjemme.  Skjønner du ? Er vi egen ikke litt rar? Men bare å ha mulighet så er det så mye lettere.

 

Jeg har nå gjort opp litt av regnskapet for november. Men litt gjenstår. Arbeidets dagen er ikke over for meg før i kveld.

Alltid gøy å regne ut hvordan vi står da på tallene.  Herregud tenk at jeg kommer til å bli mer bevisst på fremover hvordan jeg skal jobbe videre.  Nå ser jeg seriøst mer hvor jeg er.

 

Jeg nyter stunden her nå .

Avslutning på november må si jeg er meget takknemlig for å ha lykkes med mine drømmer å mål.  Jeg ser tydelig at jeg gjør mye rett her å takknemlig for det.  Jeg merker godt at kroppen min er sliten på en god måte.  Hvordan klarer du egentlig å jobbe så mye som du har gjort til nå ? Jeg har motivasjon nå til å stå på.  Jeg glemmer ikke de som støtter meg opp . De er med på å hjelpe meg så bedriften min klarer holder hjulene i gang.

 

Jeg trivdes veldig godt

 

Jeg trivdes veldig godt med jobbene mine.  De bidrar til at jeg har det utrolig godt i livet mitt.  I dag så har jeg 6 inntekt kilder. Å øke de er meget koselig.  Å igjen jeg skal jobbe mye videre til å manifesterer livet mitt.  Som jeg ønsker å leve.  Drømme livet mitt. Drømmen min er å ha alt som gir meg livskvalitet. Det er bare for meg å sette I gang.

 

Jeg er stolt over alt jeg nå har klart å realisere .

Jeg må klyp meg i armene å fokusere på meg selv å gi meg en go kjæke.  Tenk at jeg lykkes så med mine mål å drømmer.  Takknemlig 💥 Drømmer er viktig at vi har. Uten de så hva et vi egentlig? Vi er jo ingen ting.  Jeg har nå fått unna gjort jule gaver til kidsa.  Tidlig ute I år. Velg spennende egentlig. Alltid spørsmål å se hvordan de reagerer kidsa.

Når jeg nå har så mye frihet så blir jobb og karriere fokus som jeg gir mest energi til. Selv om jeg vet at jeg må fokusere på livskvalitet å gjøre hyggelig ting fremover.  Det blir mer av det fremover å kjenner litt på kroppen min at jeg har god grunn til å være positiv.  Jeg ser tydelig at mine manifesteringer skjer.  Noe kommer fortere å noe tar litt lenger tid.  Egentlig ikke så nøye men jeg liker godt å se at jeg nå har mye sterkere energi og livskvalitet enn jeg hadde i januar. Å  nå har jeg modnet mer via alt som skjer rundt meg.  Jeg tar avstand fra mennesker som ikke ønsket meg vel. Eller de som ikke gir meg livskvalitet å glede.  En må være lykkelig å ha det godt for å realisere dine drømmer.  Husk alltid på at du er dyktig og dedikert.  Minn deg på hvor verdifullt du er . Vi glemmer ofte bort å gi oss selv ros.  Dette er meget viktig.  For vekst og utvikling og at vi er I balanse og harmoni mellom alt. Takknemlig for alt som skjer.

 

 

Nå er det kvalitet tid mellomrom veileder samtaler.

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

Gründer Skarstad Holmen ❤️💯🙌

Hei kjære lesere ❤️

 

Tenkt siste dagen i november i dag 🥰 surrealistiske egentlig At tiden egentlig har gått så inn i helvete fort.

Jeg gjør alltid opp regnskap på den siste dagen i måneden. Hva lære jeg av nyttig informasjon og erfaringer. Hvordan klaret jeg å nå mine drømmer og mål. Hva skal jeg ikke gjør igjen.  Du skjønner time vil vise.  Jeg ser jo tydelig vekst i bloggen min,  veileder samtaler,  butikken min,  veileder privat og den faste vokser mye.  Gruben Massasje har også vokste i denne perioden.   Meget takknemlig.  For å kunne ha vekst må du ha nye kunder og faste kunder som igjen kommer tilbake.  Ikke alle er like ofte. Men mange er faste vær uke.

 

Tenk at lille meg har utviklet min lille bedrift til å livnærer meg selv.  Helt på egenhånd.

Dette er bare surrealistiske egentlig å igjen ingen tilfeldighet egentlig.  Alt skjer for én grunn.  Vi må være lykkelig over at vi har presentert å hva jeg har lykkes med.  Jeg ser tydelig at mange er sjalue på meg.  Skjønner ikke hvorfor jeg har lykkes.  Mange mennesker har gjort flere forsøk på å spenne ben på meg via bedriften.  For å klage over hvordan jeg jobber eller utfør jobben.  I starten var det tøft å få høre negative ord om meg selv.  Jeg ser veksten jeg har hatt disse 5 årene.  Hadde jeg vært så klein som noen få mennesker påstår… så hadde jeg aldri hatt vekst.

 

De ga meg styrke til å se min egen verdi. Hva som egentlig bor i meg.

 

Jeg er takknemlig for alt jeg har fått til å realisere.  Jeg ser at Gründer Skarstad Holmen er vidunderlige nydelig. Jeg ble egentlig oppdratt til å klare meg selv.  Som Gründer opplever så må vi stå støtt alene. Jeg viste tidlig tegn på at jeg ønsket å prestere.  Jeg er glad for hva jeg fikk lov til å vise.  Via min Barndom så var jeg en tydelig kreativ sjerl.  Som likte meget godt å ha tøffe jobber.  Hjelp alltid til der det var nødvendig. Mine foreldre var meget strenge å dedikert begge to.  Jeg ble er produkt som de fikk avla opp ikke masse produksjon her snakker vi sjelden varer siden jeg blei alene så måtte det nok være vanskelig å få til flere. Hadde vært nydelig å hatt en bror eller søster som var biologisk. Har ingen som er det.  Greit nok vi tar det vi får.

 

Når jeg har lykkes med mine drømmer så kjenner jeg nå på savnet etter mamma.

Hun hadde så god tid til å lytte til meg.  Å Hun ble alltid så lykkelig over da jeg lykkes med mine drømmer å mål.  Jeg vet du sitter å følge mye med meg mamma.  Føler ofte hennes energi rundt meg.  Spesielt når jeg hadde det jævlig men merker at nå vil hun egentlig holde rundt meg.  Er en slik sterk energi rundt meg nå.  Takknemlig for livet mamma 🥰

Mamma ønsket over alt i verden at Massasje måtte jeg jobbe med.

 

Vet mamma satte stor pris på mine barne hender som masserte henne opp igjen hele min Barndom. Helt til hun døde i 2013 , så var jeg hennes faste massør. Jeg tenker ofte på henne å hvor takknemlig hun ble da jeg tok meg tid til henne.  Å jeg ser på alle mine kunder som er til meg å jeg klare å hjelpe.  Du verden det er så farlig nydelig.

 

Nå er det litt kvalitets tid her før neste kunde kommer.

 

 

Kjærlig hilsen

 

 

Elin Weronika

 

 

Jeg er på riktig sted bølge I livet mitt 💯❤️

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan har du det I dag?

Takknemlig for at jeg har fått gjort mye her I dag.  Jeg har nettopp fått gjennomført en veileder samtale. Veldig hyggelig å kunne hjelpe andre mennesker.  Ved å lytte til de å gi de gode råd i hensyn til veien videre. Takknemlig er bare fantastisk nydelig.

Jeg er nå på riktig bølge I livet mitt.

 

Herregud så takknemlig jeg er for absolutt alle situasjoner som jeg er med i. Ting blir så mye bedre enn forventet.  Å igjen takknemlig for at jeg har lykkes med jobben min og karrieren . Vi lykkes med å nå mål ved å gi energi til dine ønsker.  Jeg drømmer om en fremtid der jeg har hovedrollene i mitt liv. Jeg manifesterer livet mitt akkurat slik som jeg vil ha det.  Å igjen ser jeg nå tydelig hvordan jeg har lykkes med mine drømmer å mål. Jeg er takknemlig å ydmyk. Viktig at jeg fokusere på mine drømmer.  For gjør jeg ikke dette. Så vil jeg jo fortsatt ha det akkur som jeg har det pr nå. Ingen problem med å utvikle meg.  Å det ser jeg nå at neste år blir mye mer spennende. Jeg har jobbet I år med å berge bedriften min til å ikke gå konkurs. Dette året ble mitt tøffeste år der jeg nesten ikke har hatt penger til mat å hygge. Faktisk ikke hatt penger til drivstoff… surrealistisk egentlig. Alt jeg har fått inn.  Har gått inn til å dekke tapene mine.  Å drive min egen bedrift har ikke vært lett.  Men det har lært meg mye i livet mitt.  Erfaringer å igjen se hvordan mennesker som lover å støtte opp bedriften min…. jeg blir meget forundret over hvorfor må du på død og liv si jeg kommer innom.  Ja bare legg av jeg kommer innom snart.  Personer ber deg ta inn produkter å orker ikke å ta turen innom.  Dette er i grove trekk frekt. Å ufyselig oppførsel. Som gründer opplever jeg ofte slik at noen gjør forsøk på å lure meg å som jeg har skrevet ovenfor at de legger av produkter og orker ikke å hente. Jeg mister så respekten for de … jeg klarer ikke falsk het og igjen takk og lov for at det er mye mennesker som ønsker meg vel her I livet.  Takknemlig for dere som er ærlig å kommer å igjen takknemlig for all støtte for uten dere hadde jeg aldri lykkes med jobben min.

 

Det er lett å stå på utsiden å fortelle meg hvordan jeg bør gjøre det.

Dette året har vært en røff og tøff påkjenning for meg . Psykisk og fysisk kroppen min er et bevis på at jeg har hatt det tøft.  Jeg er kraftig redusert i vekt,  noe som er veldig tydelig at kroppen min er meget tynn nå mot hvordan jeg var.  Jeg glemmer ofte å spise har dessverre blitt et stort mønster I livet mitt. Egentliget et stort problem.  Merker at jeg burde ha spist når kroppen er svimmel og egentlig veldig sliten.  Det er ikke helt heldig.  Men takknemlig for at jeg har mye spennende produkter ifra butikken min så må innom dit å lar meg lett friste . Det å lage mat til seg selv er ofte litt kjedelig men jeg har blitt flinkere til å få lagt meg litt mat.  Takknemlig for at økonomien min er mye bedre så jeg har fått kjøpt inn litt mat i år.  De andre årene så handlet jeg ofte nå er jeg meget skjelden å handler  har heldigvis lært i min oppvekst å nøtt meg av maten på best mulig måte.

 

Takknemlig for å vær

 

Vi er alle svake og sterke i alle situasjoner så i møte med det vi opplever så utvikle vi oss selv.  De tre årene som har vært har alle vært meget tøffe.  En kompis av to av mine barn døde i fjor,  pluss alt annet som har vært i mitt og mine nærmeste. De erfaringer jeg i dag har er at når du er på bunnen så er det bare en vei å det er oppover.  Vi må lære oss å leve sterkt å godt å være bevisst på hva vi søker.

 

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

 

 

Jeg liker at de jeg er I møte med er ekte personer en du liker du også det?💯🙌🥰

Hei kjære lesere 🥰

 

Hvordan har du det I dag?

Bra håper jeg at du har det,  jeg nyter nå en kaffe å bare er . Takknemlig for å ha det egentlig veldig godt i livet mitt.  De små tingene som gir meg energi og livskvalitet.  Det å være mer på også ha gode erfaring gir meg en større evne til å lene meg tilbake å være. Gir meg en god frihet til å kun være meg . I alle mine relasjoner så er jeg ekte å det er ikke noen hokkus pokkus egentlig.  Jeg liker også at de jeg er i møte med er ekte personer.

Hvordan er vi egentlig når vi ønsker å bli kjent med nye mennesker?

 

Jeg er alltid 100 % meg selv å litt godt å tør å være det . I vårt samfunn der alle er så til de grader opptatt av fasaden også hvordan de er også hvordan de fremstår.  Jeg fikk en melding ifra en som ønsket å bli kjent med meg.  Jeg ante ikke hvor han kom ifra.  Så skriver han til meg hvis søker du ? Kjæreste,  venn eller kun bekjentskap.  Jeg svarer kjapt jeg søker overhode ingen ting. Eh så sier han,  jeg kunne godt tenkt meg å få tatt en kaffe sammen med deg.  Åh ja ok . Hvor bor du spør så jeg? Fikk til svar Mo I Rana.  Seriøst er det mulig? Absolutt alle som i det siste har kontaktet meg er i fra 100 mil unna å litt kortere. Men hmm måtte spørre hvor i all verden fant du meg. Jeg så dæ på en dating side.  Hmm jeg logga meg ut av det der . Mer useriøst må en lete lenger etter følte jeg . Så blir spennende å se hvordan dette blir fremover.  Jeg som elsket numerologi måtte spørre når han hadde bursdag og da var det jo lett å regne ut.  Om vi kunne ha match.  Woow vi er samme tall kombinasjon i numerologi.  Sykt egentlig.  Likt tiltreker likt heter det så pent.  Nå gjenstår det bare å se om kjemi og kontakten via melding er forenelig.

 

Ofte så er det lettere å være veldig sosial på melding.  Å fysisk møte så ser vi tydelig nå et mønster i hvor andre er.

Vi lære å kjenne andre mennesker i hvordan de er å hva de legger I ting.  Om en person er veldig av og på . Eller er veldig ivrig. Eller ikke orker å svare. Så forteller dette deg mye om person. Om vi plutselig er kun viktig når det ganger denne personen så er det ikke et sunt forholdet eller relasjoner.  Ved å lære mer om deg selv og i møte med andre mennesker. Så blir vi også mer bevisst på hva vi søker etter.

 

Jeg hadde faktisk manifesteret denne mannen inn i mitt liv. Ønsket å få inn en som objektivt vil ha Noe med meg å gjøre.

 

Jeg manifesterer alltid det jeg ønsker meg her i livet mitt. Alt ifra biler , hus og absolutt alt. Jeg ønsker til meg.  Det å være takknemlig for alt jeg nå har er nøkkelen til mer.  Vi må være lykkelig for å kunne manifesterer positiv energi.  Hva du sender ut er også hva du mottar.  Lurt å reflektere over å samtidig ta mer høyde for hvordan du selv er . Hvilke signaler sender du ut? Du mottar dette igjen selv om du skjønner? Ikke alle som forstår at de selv er grunnen til dårlig liv.  Jeg jobber mye med veileder samtaler.  I natt hadde jeg enda nok en hyggelig samtale. Der jeg forteller hvordan å motivere den til å se livet mer objektivet å igjen fokusere på målet.  Å igjen være takknemlig for alt som er allerede nå. Å ved å ha fokus på målet så er dette innen for rekkevidde lettere om du rydder plass til å tilføre livet ditt mer hyggelig opplevelser.

 

Jeg ser tydelig selv at jeg vet hva jeg ønsker i livet mitt

Ved å være bevisst på hva som gir deg positiv livskvalitet så må vi definerer hva er behov og hva må vi ha . Jeg ser nå at jeg har lykkes utrolig bra med å skru ned mine forventninger.  Jeg har jobbet nå I hele år . Da søndag kommer. Har jeg jubileum igjen. Da har jeg jobbet i ett år uten at jeg har tatt meg fri.  Surrealistiske egentlig å tenke på at lille meg har stått på I hele år på denne måten.  Jeg tror det nesten ikke selv.

 

Nå skal jeg nyte kaffe alene mens jeg nå forbered meg på en ny veileder samtale privat.  Takknemlig for at denne kanalen vokser.

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

 

Jeg er en fritt talende høns 🥰💯🔥🙌

Hei kjære lesere ❤️

Hvordan har du det I kveld?

Bra håper jeg at du har det.  Jeg er nettopp ferdig med siste massasje Kunde nå I kveld.  Veldig hyggelig å ha denne jobben.  Herregud så hyggelig jeg har det på jobb.  Jeg er en fritt  talende høns . Å Herregud så gøy det er å tørr å være meg selv.  Takknemlig å ydmyk.  Vi må lære oss å le mer å gi kroppen vår mer livs gleder før det er for sent .

 

Ser så tydelig nå at alt for mange mennesker lever et liv så tørt å kjedelig uten latter og livsglede at lik kasta blir kasta på dæ.

 

Når du lever et liv i disharmoni så blir livskvaliteten din kraftig redusert. Ved å ha det vondt i livet så redusere dette helsen vår også. I veileder samtale så er min motivasjon med samtalene at kundene skal få det mye bedre etterpå . Jeg hadde en samtale der den som ringte meg sa , jeg har det helt forferdelige. Hva skal jeg gjøre for å endre dette?  Jeg tenkte i hodet mitt hva fan er det mulig å ha det så jævlig.  Så komme det bare ut av kjefte min,  når lo du siste? Det husket Kunden ikke.  Jeg skjønte at det jeg fikk en infusjon på stemte fjell.  Så si jeg plutselig bare ha , ha , ha tørt for å rette oppmerksomheten til å få opp humøret. Jeg plutselig braste i latter.  Å det går to , tre sekunder så ler kunden også.  Jeg så for meg en skikkelig sliten person som så seg selv i speilet å prøvde å le..hahahaha  ved å gi dette toneløst.  Da bruker jeg galgenhumor å igjen jeg tilføre kroppen endrofiner som gir oss positiv energi og økt livsglede. Redusert smerter også en bedre mental helse.

 

Ved å våge å jobbe målrettet å litt annerledes enn alle de andre.  Utgjør en forskjell på samfunnet.  Gir så uendelig mye igjen.

 

Her har du mæ jeg er en karakter som sier akkurat da som faller mæ inn. I dag ringte telefonen,  jeg hadde bedt om å få tilbud på strøm.  Jeg mottok kjapt telefoner ifra de . Først som jeg mottok tok æ å bare godtok.  Så ringer det enda en. Jeg var allerede da blitt uendelig lei å I tillegg fikk jeg besøk oppi alt dette.  Jeg jobber 24/7 å bli forhindret liker jeg ikke.  Så lytte jeg på han som ringer.  Som på død og liv ønsker å ha meg som kunde. Uansett hva jeg ga av opplysninger så fikk han ikke opp noen verdens ting.  Så ber jeg han plutselig om å hold kjeft.  E blir så høv løs av å høre på den intense stemmen.  Så si æ tørt fant ikke det han ba om. Så fikk han mine tall for å finne meg da . Når da ikke funket så sa jeg veit du hva dette orker æ fan ikkje å  bruke min dyrebare tid .  Da orker ikke jeg dette å la på røret. Det jeg egentlig vil frem til her er vi må i gitte tilfeller tørr å si hold kjeft eller Fuck you.  Det er ok en gang I blant i stedet for å bite det I seg.  Jeg er Løve å jeg er rød glødende i blant. Litt kjedelig for den som er i andre enden.  Jeg hadde en venninne av meg som hadde mistet jobben sin.  Å ringer meg for å få litt trøst.  Så forteller jeg at æ jaga sektor alarm på dør . Han var noe av det tregeste person som skulle rigge ned anlegget. Bare ved å fortelle hva jeg sa så klart jeg å endret sorg til livskvalitet på en , to , tre  dagen til ho som i utgangspunktet hadde det trist.  Ho sa gråt kvalt mens hun lo nå bærga du dagen min igjen.   Takknemlig for at æ klart å bidra med det også.

 

Finnes ikke en tørr dag her egentlig.

 

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

 

Du har alltid vært spesiell person 💯🥰🙌

Hei igjen kjære lesere ❤️

Hvordan har du det I dag?

Jeg merker at min veileder samtaler privat vokser 💯🥰🙌 meget spennende å se hvordan november blir.  Jeg har allerede nå mottatt mye mer enn i oktober av samtaler.  Surrealistiske egentlig at lille meg har lykkes.  Jeg ser tydelig at jeg nå kan bruke absolutt alle negative opplevelser i mitt liv . Til å hjelpe andre mennesker.  Min verden blir deres nøkkel til frihet.  Siste samtale jeg hadde i dag.  Møtt æ meg selv i døra.  Å saken er jo klar når jeg selv har gått i deres sko å vet hvordan å gå fremover sakte å være sterk er det eneste som du har av stryke.  Så er også dette ditt våpen mot andre mennesker som har redusert selvbilde av seg selv å må på død og liv ta dette ut på slike karakter som oss. Som er anderledes å våger å være oss selv.  Ved å slippe å ha disse påheng karakterer så må vi anerkjen at situasjonen ble slik.  Da har vi sluppet oss selv fri.  Ta tilbake kraften vår å våge å ta tilbake å sette vår standar.

 

Målet mitt til neste år er å få to turer med ungene mine.

 

Første tur blir Lofoten å denne turen ser jeg oppriktig frem i mot. Jeg ser for meg å dra før sommerferien . Siden det er så stort et trykk med mennesker der da.  Da e dt ikkje hyggelig å ta turen innom dit.  Nå er det litt planlegging til å skape en nydelig jul.  Ikke så lenge til egentlig.  Jeg ser frem til å kan nyte livet å ha tid sammen med ungene å ha tid til meg selv.  Det setter jeg stor pris på.  Livet mitt er så spennende å jeg gleder meg virkelig til å ta action videre for å utvikle meg mer.

 

Hadde noen fortalt meg at du kommer til å tjene penger på bloggen din

 

Hadde jeg nok ikke heit trodd det siden jeg har jobb dedikert å stått på. Så er dette ikke en selvfølge.  Men absolutt alle klarer å realisere dine drømmer å mål. Derfor gjør akkurat som jeg.  Skive om det du har på ditt hjerte.  Jeg har valgt å skrive litt løst og fast om livet mitt,  jobb og karriere.  Hvordan jeg har lykkes med mine drømmer.  Det å skrive har for meg vært en flykt rute.  Der jeg på én måte kunne kle av meg selv I mine følelser . Jeg velget lettvint å skrive enn å prate om dette.  Sikker forbi jeg måtte bearbeide de å nå I dag har jeg veileder samtale der jeg fortelle hvordan andre skal løse sine utfordringer.  Får hele tiden tilbake melding på at , takknemlig for at han hjalp de ut av problemet. Gode å ha opplevd mye smerter og lidelser. Da jeg nå kan leve av mine sorger. Å igjen få til å gjøre dette om til at andre mennesker blir hele mennesker.  Kun ved å tilgi de som har påført de smerter. Takk for at jeg blei påført smerter og lidelser,  hadde jeg ikke opplevd da.  Hadde jeg aldri blitt en god veileder å hjelpe de rett ❤️💯

 

For det vi tvi holder på drar aldri ifrå oss

 

Ønsker du å ha kontroll på livet ditt? Å ha det fint? Må du også gjøre deg ferdig med fortiden å klare å legg dette bak deg I kjærlighet.  Vet at dette høres rart ut og merkelig.  Men du verden du dette er så verd det.

 

Kjærlig hilsen

 

 

Elin Weronika

 

 

Noen ganger er det å ikkje prester helt ok 🔥💯🙌

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan går det med deg I dag?

Jeg fikk i dag igjen bekreftelse på at manifestering fungerer så nå sitter jeg her å drikke litt kaffe å er både glade å samtidig ser jeg tydelig nå hva jeg har makt til å få gjennomført.  Nå blir jeg videre til å manifesterer mer av ting og muligheter som jeg ønsker å oppleve.

Livet mitt er nå å jeg ønsker å leve sterkt å være tilstede.  I øyeblikket å leve godt. Viktig at jeg tar meg tid til å bare være å nyte bare en kaffe alene eller sammen med noen.  Uansett så e det å nyte situasjon veldig viktig.

Motivasjon min er

 

Jeg har en sterk motivasjonen for å lykkes å nå ser jeg seriøst helt at jeg er på rett sted I livet mitt.  Jeg er nå så trygg og rolig rundt absolutt alt. Takknemlig for å vær så rolig.  Denne egenskapen jeg har så er det en ren styrke siden jeg ikke blir utspilt av noe slag.  Jeg har jobbet meg opp ifra bunn til nå å nå toppen om ikke så utrolig lenge.  Jeg ser tydelig nå at jeg har det mye lettere og bedre fysisk og psykisk.  Jeg har nå sett tydelig hva som bor i meg.  Nå føler jeg at jeg er uslåelig.

 

Nydelig å nyte kaffe alene å reflektere over å

jeg kjenne tydelig nå på kropp og sjel at jeg er på rett sted I livet mitt.  Trivselen ved godt å være tilstede I  mitt liv. Trivsel er viktig for at jeg klarer å utvikle meg mer.  Jeg kan ikke bare stå på sidelinjen å ikke gjør noe.  Jeg må utvikle meg å stå på litt mer.  Jeg gleder meg virkelig til å få litt mer tid til å videreutvikle meg mer.  Jeg har to salgs jobber i tillegg til alt annet.  De har blitt ned prioritet i disse tøffe årene.  Nå ser jeg nå at jeg skal utvikle meg mer her også.  Å igjen ta meg litt mer tid til å kun bare være å ikke må prester noen ting å det glede meg veldig.

Noen ganger er det å ikke gjøre noe helt ok

 

Siden jeg har så jævlig høyt nivå så liker jeg å være 100 % stille. Jeg er introvert og utadvendt.  Det å ha begge disse karakter i meg.  Forteller at jeg trenger ro mye ro og jeg trenger å være sosiale. Når jeg er i perfekt balanse mellom alt her så har jeg harmoni og livskvalitet.  Da skinner jeg.  Noe som jeg gjør akkurat nå. Jeg har funnet meg selv å våge å være min egen utgave.

 

Kjærlig hilsen

 

 

Elin Weronika

 

 

En røff treningsøkt egentlig 🙌🙌🙌💯

Hei kjære lesere ❤️

 

Hvordan går det med deg I kveld?

Bra håper jeg at du har det litt kjipt om du ikke har det bra.  Selv om vi må kjenne på smerter før vi kan glede oss på suksess.  Alt nå fremover blir lettere.  Jeg merker godt at jeg er på rett nivå I livet mitt.  Jeg elsker å jobbe målrettet fremover. Nå kan jeg få belyst mer å samtidig vis dere alle sammen. At det er mulig å lykkes med kun din drøm.  Det eneste som du må gjøre for å lykkes. Det er å jobbe målrettet fremover vær dag.  Fordi det er hva som du legger i ting som gjør hvordan du får det i livet ditt.

 

Jeg merker godt at kroppen responderer på suksess.  Jeg er god sliten egentlig. En røff treningsøkt egentlig.

 

Hadde jeg blitt fortalt i fjor eller et annet år at I 2022 så skal du jobbe alle dager uten å ta meg en fri dag for å kunne hyggelig deg.  Da tror jeg at jeg mest sannsynlig ikke hadde orket dette. Siden jeg i dag driver min egen bedrift å ønske stort å lykkes.  Så ble dette året slik. Jeg ønsket ikke konkurs.  Jeg ønsket suksess å klare å få tilbake den livskvaliteten som jeg hadde før pandemien.  Jeg var egentlig en godt holden dame som alltid kjøpt det jeg hadde lyst på.  Jeg jobbet for å ha absolutt alt jeg  ønsket meg . Å da var jeg nødt til å åpne opp for å like å jobbe målrettet fremover. Elsker å jobbe å utvikle. Derfor pas Gründer livet mitt stort . Jeg jobber nå med å utvikle å jobbe ut Oriflame igjen. Da mine barn var små så var dette hoved målet mitt å bli distrikt sjef i Oriflame i min region. Nå i dag er det en hobby som lett kan bli mer enn bare hobby.  Jeg er født og oppvokst i en Gründer familie. Der jobb var det første jeg ble kjent med. Mamma lært meg tidlig nøkkelen til suksess i Oriflame og andre nettverk selskaper. Som jeg å mamma jobbet opp sammen.  Jeg tror nok jeg hadde det genet som var mest utholdende i min Iver etter suksess.

 

Jeg hadde kun meg selv å lite på å kjenner du nærmer deg målet er noe jeg kan skrive under på er en sulten måte å nærme meg suksess.

 

Livet vårt gir òg tar uansett så må jeg gjøre det beste utifra mitt ståsted . Ved å ikke gi opp men fortsetter å jobbe på viser at jeg er dedikert og har god retnings sans.  Jeg har jobbet til jeg hadde blod smaken i kjeften.  Det stopper ikke meg. I dag fikk jeg 3 ekstra booking.  Massasje I ett på 1,5 timer er for meg lett.  I dag fikk jeg 2 på denne tiden å tre andre på 1 time være , dette er en liten økt jeg er vant med alt fra 6 til 12 tilbake Massasje I løpet av en dag.  Det som var ekstra gøy i dag var at jeg har jobbet I absolutt alle jobbene mine.  Å det gir meg faktisk energi til å fortsett videre.  Jeg vet at jeg klarer å nå mine drømmer.  Fordi jeg fokusere på målet mitt å vil lykkes. Håper du lykkes med dine mål og drømmer.

 

Nå er det litt kvalitets tid her.  Håper du har det bra 🥰

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika

 

I dag fikk jeg……

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det I dag?

Bare bra håper jeg at du har det.  Jeg jobber mye i dag eller egentlig hele tiden.  Men bloggen blei først en hobby å nå er det blitt en livsstil og jobb.

Fikk nettopp en mail med lønn ifra bloggen. Nå ser jeg seriøst hvordan jeg skal jobbe videre. Å få denne kanalen til å vokse mye mer.  Jeg har gjort mye bra.  Da jeg nå I dag har 5 inntekt kilder. Ikke dårlig akkurat.

 

I Dag fikk jeg 3 nye booking å har

I dag har jeg fått jobbet I absolutt alle jobbene mine. Woow  jeg er skjelden heldig. Egentlig å jeg må si herregud så hyggelig å få være i denne herlige energien.

 

Ved å jobbe slik da som har gjør så merker jeg at dette gjør mye med meg. Jeg er i dag super stolte over meg selv. Dette kommer til å bli en stor suksess. Jeg har mye spennende stoff å skive mer om. Livet mitt har jo ikke være dans på roser. Heller dans på torner.

Jeg er dedikert og attraktiv.

Disse tankene går i mitt sinn for tiden. Vet du dine tanker er også hva du tiltrekker deg.  Jeg bruker å si vi må være forsiktig med å sende ut negativ situasjoner. Heller fokusere på målet ditt.  Jeg erkjenner at jeg ikke er den absolutt alle ønsker å være en del av. Helt i orden.  Jeg ønsker heller ikke å være en del av alle jeg heller.

 

Ved å være den som sier ifrå å tørr være modig.

Jeg har alltid turt og være meg selv å sier alltid ifra om det er noe jeg ikke liker.  Det bør vi alle sammen gjøre.  Når jeg nå Ser at jeg tilegg til å dele med dere på bloggen min.  Å det generer til lønn . Så har jeg nå mye spennende på lager.  Kommer til å jobbe videre mer målrettet. Å igjen mye spennende som skjer i livet mitt. Så er det alltid hyggelig å kunne dele.

 

Ha en fin dag videre.

 

Kjærlig hilsen

 

 

Elin Weronika

 

Drømmen min er å kjøre Bil løp 🙌💯

Hei kjære lesere 🔥

 

Hvordan har du det I dag?

Takknemlig for at jeg har det så bra.  Livet mitt smiler i fra øre til ræv.  Hahahaha  , du veit karma gir å tar.  Dagen gir meg faktisk energi og livskvalitet.  Å takknemlig for å vær attraktiv sjerl.  For jeg har nemlig blitt det å jeg skjønner egentlig ikke helt greia.  Men takknemlig for at jeg er det.  Så langt har jeg det fantastisk nydelig alene.  Trivdes veldig godt uten en mann i livet ditt som må på død og liv ha oppmerksomhet.  Jeg liker å gi men kjenner at jeg nå heller vil fokusere på min egen egoistisk særegn stil æ e Løve litt på kun meg selv æ elsker å være kun i hoved rollen du skjønner ikkje plass til dæ.

 

Jeg har hele tiden ønsket å kjøre bil løp og elsker fart og spenning.

Jeg har veldig lyst på å kunne få realisere drømmen å det er fult ut mulig.  Når jeg har en sønn som er super på bil.  Å en haug med entusiasme og livskvalitet.  Vi deler egentlig sammen hobby jeg å sønnen.  Så ja hvem vet.  Livet mitt er i balanse mellom alt. Jeg ønsker å realisere mine drømmer.  Vil ha en til bil.   Å kun fokusere på mine drømmer.

 

Jeg har hele livet tatt hensyn til alle sammen.  Å nå er det 23 år siden jeg bodde alene.

 

Jeg skal virkelig nyte tiden godt alene uten noen som hindrer meg i å utvikle meg.  Jeg er positiv til alle som vil dele livet med meg.  Da må jeg å den ha kjemi sammen å snakke det samme språket.  Det å har bestemt meg for å jobbe alle dager i år.  Kommer til å bli en nydelig tid.  Jeg får økonomien på G også får jeg nå realisert mer av ting jeg har bestemt meg for.  Det er mye mer viktig enn å ha en partner akkurat nå.

 

Huset mitt og bil og kidsa er de tingene som jeg kommer til å prioritere fremover.

Når vi har hus e det hele tiden noe som må byttes ut. Noe må ordnes å jeg ser nå tydelig at jeg har mye å få gjort.  Blir stas å få gjennomført mer.  Litt synd at alt skjer da kidsa ikke bor hjemme lengre.  Men vippes så er huset mitt fult av barnebarn så jeg nyter stillhet enn så lenge. Å jakte nå på en ny bil for å kan nyte. Liker lyd på en bil. BMW er jo favoritt bilen min men jeg elsker v8 biler så vi får se. Jeg å eldste sønn vi elsker biler å har like biler vi like.  Så det er artig å kan dele dette med de.

 

Intuisjon min på alt er så riktig.

 

Jeg fikk en følelse på noe i dag å jeg fikk dette bekreftet.  Så intuitivt så skal vi ikke si at det stemmer ikke alt ligger rett ved siden av oss.

 

Skap deg en nydelig dag.

 

Kjærlig hilsen

 

Elin Weronika