Kvalitstid ❤

Hei 😗

En fantastisk flott dag 🌞🐣🦆🐥

Det å ha vært på nattskift å må legg seg i dette flotte været er trist . Men det er ikke alltid vi får med oss alt.

Dagen har uansett levert perfekt .

Det å få laget masse god mat til meg å ungdomen er så godt.  Kjenn at alt er begynt å bli som det var , den kreative biten i meg er på stigende kurs .

Kjenn på at det er så behagelig å gledelig . Det å kjenne på å ha den indre styrken, roen å samtidig lære mer en å bare være. 

Det å gi litt fan , stenge meg selv ute i fra alt å alle .

Vet du ? Vi behøver å ikke være med andre hele tiden.  Vi trenger å ha litt tid til oss selv . Fordi vi modnes også har vi tid på å kjenne godt etter på hva kroppen å alt er i oss .

Påsken er kommet å bringer oss mere samhold . Fordi ungdommen har påske fri . Den gode samhørigheten en har sammen er så godt.  Spise god mat sammen, kjenner at jeg har funnet opp gleden ved å bake å lage god mat igjen ❤

Det er en kjærlighets følelse å en glede å kan lage hjemme laget mat å reflektere sammen.

Magisk å tilbringe tid sammen med ungdommen . I kvardagen så haster vi for ofte av sted.  For å skal rekke klokke slett , avtaler , møte venner , rekke avtaler også realisere egen drømmer som gjør at vår egen livskvalitet er på G.

Det å ha lyttet perfekt til kroppens signaler, gitt meg masse ro å egentid.  Også perfekte med balanse mellom ulike engasjement.

Det å kjenne på at motivasjon på å utvikle meg mer , også ha mere fri sammen med familie og venner er noe som betyr mer en alt annet.

Fokuset mitt har endret seg å gleder meg veldig til å være en magnet som tiltrekker meg mer gode opplevelser.

Påsken er familie tid , også ro å egentid.  Det å bevilge tiden rett betyr også at det en også gir får vi også tilbake .

Hadde i grunn mange planer i denne påsken, merker godt at jeg ikke lenger har småe barn lengre.  Som en før bestemte mer hva vi skulle gjøre.  Nå er det de mest som står for hva de skal gjøre. En må være sykt takknemlig at de ønsker å tilbringe så mye tid med den unge mora si ❤som de har gjort til nå ❤

Skal nyte siste test av kvelden jeg , utrolig takknemlig å godt å kan ha noen fri dager ❤

TUSEN hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin  – Weronika Skarstad.

2 kommentarer

Siste innlegg