Negative tanker vil alltid vinne

Hei kjære lesere ❤️

 

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

 

Håper at du har det bra, ikke alltid dagene er like lett men , vi får det bedre til om vi er på den positive energien . Det går ikke å være i negativt alltid en kan kjenne på at ting blir litt slitsomt men en må bare stå i det . Det er slik jeg gjør det da ting ikke alltid er som jeg hadde ønsket meg .

 

Vi kan lett bli vår egen energi tyv der vi ser bare det negative å da er det nettopp dette som vokser . En kan se at de som har absolutt alt i livet sitt er ikke de aller beste å være sammen med . Hvorfor ? det er fordi de er ikke i kroppen sin . De har for mye negativt i kroppen å det er da lett å  være dømmende over for andre. – Det er ikke gøy å bli eventuelt hengt ut for at en ikke har opplevd det en har , på bakgrunn av noe jeg mener eller synes synd på andre mennesker. Det er en energi jeg over hode ikke ønsker å bruke min tid på å det er derfor at jeg trekker meg unna de karakter som på død og liv må kommentere i mitt eller andre sitt kommentar felt så får de bare ha det slik tror egentlig ikke de har det så bra om de må dømme andre mennesker .

 

 

Weekend som har vært veldig variert

 

 

 

Jeg har fått utnyttet helgen min har vært veldig spennende å veldig variert  , i fra død til liv også det å bli ikke behandlet ok som jeg mener det. Det å stå i en ting en ikke liker er en metode for å få det bort i fra meg . – Siden jeg har mine erfaringer som jeg har . – Har jeg lært meg en metode for å stenge ut negative mennesker . Det er ikke alltid like lett , men jeg skal vær ærlig jeg har blitt mer dyktig på dette området . Det gir meg mer og mer å være ut av drama i stede for å være i ett drama . Så jeg velger meg mer kjærlighet enn hat . Så jeg bruker å si til alle jeg hjelper i mine jobber snu alt det negative du selv sier til deg selv om til noe positivt . – De aller fleste synes denne leksa er veldig vanskelig . Det er noe jeg ikke helt skjønner . Det er fordi det er så mye bedre å være i det herlige , positive . Da en ser det letere å være i det destruktive så er det dette vi får mer av.

 

så tiltrekker vi oss mer av det vi ikke skal være i derfor så er jeg en karakter som lett du som er negativ kan irritere deg over så jeg velger å være i min energi også ha det fint i stede for å være i der en må dyrke det negative . Så får en jo bare dårligere dager. Derfor så velger jeg å tilbringe tiden min med positive mennekser som gir meg glede å det håper jeg du også gjør – Du kommer til å mekre en større forskjell på det du er i da en nærer seg med gode ting .

 

 

Jeg har i dag fått gjennomført så mye hyggelig , vært på besøk til en tremenning av meg veldig hyggelig . Så dro jeg å min tremenning på en hyggelig cafe tur så jeg må si det var veldig hyggelig å se tilbake på min gamle arbeids plass å sitte der å motta Veileder samtaler til mine klienter. Det gir meg så mye å få være på jobb i fart så jeg hadde ikke klart å fått hentet min tremenning før den første samtale tikker inn. Dette gir meg så mye at jeg er hele tiden takknemlig for alle jeg klarer å få til å hjelpe . De har blitt avhengig av meg på en måte , men å høre at de gleder seg til å fortelle ho Weronika hva de har klart å få til å gjennomføre så har jeg gjort en god jobb .  – Jeg har fått nøte dagen med å være i mitt eget element å dagen i går ble også veldig hyggelig der jeg fikk nydelig tid sammen med det ene barnet mitt . Vi er så nære å jeg er så uendelig takknemlig for alt jeg å mine nydelige skatter har sammen . Det finnes ingen andre barn som slår mine barn . De er å forblir unike .

 

 

Jeg har en slik god følelse for alt for fremtiden gleder meg veldig til alt å jeg er så klar for å endre mer og mer her . – Mine jobber er her hele  tiden å jeg har selvsagt en stor arbeids narkoman i meg men , jeg er meget dyktig til å nyte livet mitt under veis her . – Jeg er blitt mer god på det jeg fikk en slik nydelig stund sammen med hønene også Endene som har det bare fint å alle sammen har en god energi . De hadde så mye på hjerte i dag å de gir meg livsglede jeg gleder meg hele tiden til en ny dag sammen med dem . De er bare herlige å takknemlig for at jeg er så heldig å har de i mitt liv . De er i alle fall ekte å ikke falske som mange mennekser kan være . De kommer ikke med stygge kommentarer eller gjør meg liten , de viser meg kjærlighet å jeg det sammen til de. Det er herlig å kan si jeg er veldig takknemlig for alt å jeg gleder meg veldig til fremover.

 

 

Takknemlig er en viktig måte å være i alt en er eller alt en , møter i livet vårt. Det er ofte lettere sagt en gjort men alt av negative ting gjør at vi selv hindrer oss for å lykkes . Det som er så bra for meg er at alt for mange ikke ser det jeg ser . At det er mulighet å endre livet sitt , det er jo nettopp dette som gjør at jeg får bedre og bedre inntekter fordi at alt for mange ikke ser det jeg ser tydelig . Jeg har levd ett liv der jeg har blitt påført mye smerte med mishandling også misbruk . Det jeg lærte meg i all misbruk at det finnes gode in alle situasjoner , jeg kunne velge å dyrke alt jeg har opplevd å skape meg selv som ett sort offer . – Der var jeg før i tiden . Dit ønsker jeg meg aldri tilbake i dag, jeg vil heller være i takknemlighet å være i en rett energi , en må tilgi situasjonen som en har opplevd før å klare å få det godt i livet så må en gi slipp på det negative. Om en ikke klarer dette så vil hamster hjulet bare gå med negative tanker , disse blokkerer for din egen fremgang å du møter bare negative ting selv om du har masse bra i livet ditt så tiltrekker du mer negative ting . – Så ved å endre så blir livet ditt bedre selv om en har opplevd mye negativt – Det tar 3 dager for hjernen å skape nye nevroner , så ved å mate oss med bare negative ting så skjønner du jo at da kommer du aldri i positiv energi . Jeg selv lytter daglig på healing musikk , mediterer daglig å bare fokuserer på det jeg kan endre å gjøre dagen min bedre enn den var i går . Det som er livet mitt er ikke for evig å jeg ønsker derfor aldri å være i andre sitt drama å derfor trekker jeg meg ut å vil bare være i det herlige .

Hvordan vi snakker til oss selv er veldig avgjørende for å få ett bedre liv .

 

Ønsker deg en nydelig dag nå skal jeg nyte litt her før jeg skal jobbe videre i kveld , ønsker deg alt godt.

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg