Viktig å ta vare på Godisboksen ❤

Hei 😘

Godt å start opp med en ny flott uke . Må si at jeg synes det er godt å se snøen e kommet ❄❄❄❄

Gleder meg enormt til å få meg en ski tur i år , måtte bare vinteren kom nå også at været blir stabilt. 

Vi kan ønske oss godt vær osv. Ikke alltid lett å spå været og selvfølgelig få det som vi ønsker. 

Uansett så ble det lysere ute å naturopplevelsen ute blir også en annen opplevelse. Nå som vinteren har meldt sin ankomst.

Helga og den gode stemningen sitter enda godt i meg .  Glede og en kjenn på kropp å sjerl at helga den leverte så til de grader.

Godt å tilbringe tiden med mennesker som en har det godt med, også bidrar til at den ble komplett ❤👍

Da er det også så mye lettere å starte denne uka på god måte . Kjenn enda at latter musklene de har vært i god vær . E godt å kjenn at positivt miljø bidrar til økt livsglede og kvalitet.

Gleder meg enormt til å ta fatt på denne uka, kommer garantert med flere gode opplevelser.  Også bidrar alt vi foretar oss til økt livsglede.  Når meningen som er bak er gode gjerninger.

Vi har bare dager igjen i oktober, snart kan vi ta i mot november.  Må si ukene de har pasert i rekord fart . Sikkert også fordi vi har så mye ģøy vi har foretatt oss.

Det å ha mye å gled seg til via opplevelser mellom mennesker vi bryr oss om . Gode venner å de vi har litt nærmere oss , det betyr enormt mye for oss mennesker at vi har noen å vie tiden vår til.

Som frilanser så bestemme jeg også min egen arbeids tid selv.  Er litt godt å kan vær min egen herre her.  Det å jobb selvstendig er også litt av en kunst . Vi må våge , vi må ta litt sjanser også må vi være uredde.

Jeg er vel alt det jeg har skrevet ovenfor, men alltid så kan vi få en følelse at vi duger ikke vi er ikke flinke nok osv.

Derfor så må vi være flinkere til å rydd plass for gode opplevelser som igjen bidrar til at vi lykkes å sist men ikke minst våger mere.

Kjenn på en god følelse av å ha god følelse på alt en vil være med på framover.  Godt å kjenn at det miljøet jeg er i privat og på jobb bidrar til at jeg dras i riktig retning.

En blir mere motivert og samtidig mer modig.  Vi blir også tryggere på oss selv , og de utfordringer vi også ønsker å bryn oss på.

Kjenner oppriktig at jeg gled meg masse på jobb  /karrieren og selvfølgelig privat også .

Har registrert rundt meg at mange fokuserer på jul osv . Har enda ikke brydd meg så mye om det i år .  Jul er for ungene å denne julen så skal mine være til sin far. Så da legge jeg ikke så meget i julen . Utenom om å vise raushet og kjærlighet til mennesker som er rundt oss.

Føler at siste innspurt dette året må jeg motivere meg mer i salgs jobbene mine.  Skal nå sett meg tydelig å bedre mål. Fordi vi må juster oss for å lykkes .
Også når vi har satt på kartet hvor vi ønsker å være, så blir jobben fram mot målet lettere.

Det å ladde opp batteriene i andre omgivelser var også en utrolig godt for både kropp å sjerl.  En har liksom mere å gi også har en fått bare vært meg selv.

Godt å ikke ha krav hele tiden for å må, må , må hele tiden .Det som skjer er at til slutt så går vi lei.
Derfor er god balanse å rett påfyll av ulike livsgleder viktig for både økt livsglede.  Også økt kvalitet på alt vi foretar oss.  Om det er på jobb eller privat.

Ved å gå i det samme kjedelige mønstret du gjør dag ut å dag inn. Hvordan ser du for deg at du skal klare å utvikle deg ?

Dette kan brukes i alt vi foretar oss om det er i kjærlighet livet , jobb eller privat .

Bytt litt på hvordan du gjør alt du ønsker . Må du absolutt gjør alt på samme måte , mannen din hvordan skal han bli tent på ei grå mus som ikke ork å forny seg. Å ikke ork å sprit opp dagen med å kan tenk litt utenfor boksen.

Viktig å ta vare på godisboksen , kan jo hende den blir lei av å bli undervurdert eller ting blir for monotont og kjedelig.

Vet at jobb og kjærlighet kan forenes  . Har du det ikke godt på hjemme bane , hvordan skal du klar å gjøre en god jobb?

Er du påskrudd ?

Tilstede i samtalen?

Vi kan oppleve at mennesker en prater med, svarer men de an ikke hva de har svart på. Vi merker godt når mennesket vi er sammen med.  Har tankene en annen plass enn der vi skal ha de .

Det som er de har mange samtaler og diskusjoner i sitt eget gode .

Da blir det heller ikke lett å kunne holde en samtale med god innlevelse . Vi mister fort interessen av å heng med slike folk.

Også har du disse karakterene som gjerne vil ha deg på besøk . Men de gjør alt annet enn å ivare ta besøket. Også er de alle årstider mens du er der. Da du forlater åstedet så har du vondt i hodet, du er destruktiv og nesten blitt deprimert.

Tenk over hvem som gir deg god energi og de som provoserer seg fordi de gir deg dårlig energi .

Kutt de som sug energien i fra deg .

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

Skap deg en nydelig dag ❄❄❄❄❤🎈🎈🎈😘

0 kommentarer

Siste innlegg