Vi må bli tilfredsstilt ❤

Hei 😘

En aktiv men flott dag e på hell, har jobbet med frilans jobben min også vært i teatret i kveld.

Det å møte gamle gode kollegaer av meg, var også så gøy ikke ofre en møtes å prat med hverandre men i dag fikk jeg tid til det .❤

Utrolig takknemlig for alt jeg får være med på å møte mennesker som jeg ikke hadde møtt på . Om jeg ikke hadde gått utenfor min konforsone.

Det å dra alene på et arrangement bør  flere våge , fordi du åpner opp med å våg mer også tvinger du også deg selv til å bli kjent å ikke minst blir du også tryggere på deg selv.

Møtte på bare flotte folk som var meget gjestfri mot meg å inkluderte meg i deres gjeng . Fikk også hør hvor modig de syntes jeg var som også bare kom. Det å prat med mennesker som ønsket oppriktig at du skal føle seg innkludert ble også veldig godt.

Når en har fartet  som jeg har gjort i dag, kjenn jeg at det blir kanon godt å ta kveld.  Gledes oppriktig til å dra på konferansen i morgen . Håper å trur at jeg lærer mange gode knep . Som jeg både kan bruke i salgs jobben min også privat ikke minst .

Må si at framover gled jeg meg oppriktig til å utvikle meg mere . Utrolig takknemlig for alt jeg opplever sammen med andre og de erfaringer jeg skaper alene og sammen med andre.

Kjenn på den gode følelsen at glede å påfyll av mere kvalitet bidrar også til at jeg ønsker å jobbe sterkere for å nå høyere mål innen for business. 

En kan sikkert føle at alt jeg foretar meg i er jobb relatert .  Det stemmer ikke , mitt fokus er å ha mye kontakt med mennesker jeg oppriktig bryr meg om ❤ selv om FRØKEN STRØKEN e arbeids narkoman så lik også jeg det søte å litt late livet ❤

Godt å kan kjenn på den livsgleden å gled seg på alt.  Jo vi kan sammenligne det oppriktig med kjærlighet å forelskelse.

Det som komiker paret tok opp i teatret har du det ikke godt på hjemme bane, så har du det heller ikke godt på jobb.

Du tenker sikkert nå nedenfor belte , jo det stemmer vi må bli tilfredsstilt lært vi i kveld.  Mange gode måter vi kan gjøre det på  også , vi ble ikke rådlaus etter denne kvelden . Vi fikk i alle fall spritet opp både humør å mere til. Så kjære lesere kjøkken skuffen din der har du masse redskaper som kan brukes vi må ikke være rådlaus . Lenge siden jeg har ledd så godt ❤❤❤

Ønsker deg en flott kveld ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg