Start dagen med velmente ord ❤

Hei 😘

God morgen, godt å våkne opp uthvilt å klar til ta fatt på denne flotte Onsdagen 👍

Må innrømme e godt å bare jobbe i mitt eget i dag ❤ kjenn at den følelsen e god , frihet å være i min egen business e godt .

Selv om vi kan føle at ting går litt tregt så går det i rett temop.

Mystisk å mørkt ute , nå er det mørkere om mårran , lik godt denne forandringen, å se at vi forbereder oss til vinteren.

Hadde fått bestilt meg en stor container å kastet masse, pluss at vinterdekkene er på bilen .  Nå er temperaturen flott, ikke så kaldt som vi hadde det, da jeg syntes det var ubehagelig å kjør bil. 

Det er slik at når vi har fått ting gjort, alt i orden . Enten så e vi så sliten at vi e som et slips, eller så e vi så energisk å på at vi prat på inn å utpust.  Tror jeg har vokst av meg all den japplinga, i alle fall nå så er jeg ho tause Birgitte å regne. 

Det å starte dagen godt med velmente ord, å rolig morgen med ungdommen e litt godt . De får stå mest for den lystige praten, litt artig å være tilskuer å lytte til de. De har en slik naturlig klumsete måte å være på.  En kjenn jo seg selv igjen, en kan jo også både forstå når mine foreldre ble oppgitt å reservert når de syntes jeg ble nok . De hadde jo kun meg å jeg til gjengjeld har 3 som kommer å skal belære meg og samtidig fortell meg hva som e rett . Forstår oftere mine foreldre at de kunne bli sliten å litt oppgitt. 

Dette er et foreldre syndrom, som vi bare må respektere å heller veilede de på en fin å respektfull måte.
Opplever når de er i puberteten å er i denne modnings prosessen så blir de også de karakterene som kan alt , vet alt og forstår absolutt alt .

Føler i blandt at de rotter seg mot meg å vi får en 3 – 1 seier. 

Må da bare trekke meg helt tilbake å de synes det er så gøy.

Dette er heldigvis en modning prossess for de , noe alle foreldre opplever . Også testes grenser og det er bare å ignorerer om det blir for meget.

Dagen skal skapes med humør og glede 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad

2 kommentarer
    1. Så deilig å få ryddet og kastet! Holder på med det samme. Men går litt i puljer men så deilig for hver boss sekk som går ut av huset! Hehe ha en dag!

    2. Hei 😍
      E så deilig å få bort alt skrot. En merker at en får en bedre energi i huset . Flink du er , en må bare ta litt acton så blir det så godt etterpå .
      Ønsker deg en riktig nydelig dag ❤

Siste innlegg