Ble oppringt av en hyggelig dame ❤

Hei 😘

En nydelig dag e på hell , fått levert varer i dag også.  Vært på café sammen med nydelige venner av meg i fra Meyergården tiden 😘

Godt å kunne bruke formiddagen sammen med flotte folk . Dessverre e det lite vi ser hverandre . Men det er noe vi må bli flinkere til.  En nydelig stund ble det i alle fall for oss alle.

Det å møte på venninner av mamma , og andre flotte folk som en ser på café.  De lurte på hvordan USA turen vår hadde vært.  E koslig at folk vis at de bryr seg oppriktig om en.

Skal si en sett utrolig pris på det ❤

Dagen går unna, fikk kjørt min sønn på jobb  og venninna mi hjem . Så var det bare å svepp seg selv på jobb.

Heldige meg så fikk jeg også et nydelig skift med flotte folk. Godt å kan kjenne på at fridager det bidrar også til at jeg er mere skjerpet.  Også har jeg også større tålmodighet.

For å kunne jobbe med folk må vi også trene opp vår tolmodighet.  Det et kanon viktig, det speiles fort om vi ikke duger eller om vi ikke har det noe kult.

Dagen i dag ble magisk, fikk en telefon, av en hyggelig dame . Ble oppfordret til å søke i en reklame film.
Jeg var akkurat den karakteren de var ute etter .

Spennende tider som står framfor oss nå med alt som skjer rund oss og det flotte en har fått oppleve så langt.

Jeg er oppdratt slik at jeg gleder meg til alt som skjer framover, liker også å hoppe i noe som bidrar til å gjøre noe som e sprøtt …også som sprit opp dagen min.

Kjærlighet og den gode følelsen av å ha det godt bidrar også til at en skinner selv i dag da dagen var så mystisk å trollsk.

Skal ta å få lagt meg på ladding, slik at jeg er godt rustet til en ny flott arbeids dag i morgen.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

2 kommentarer

Siste innlegg