Godt å være enkel og se fordeler 😘

Hei 😘

Godt å kan slappe av i dag også, nyte en vell fortjent fridag . Skal selvfølgelig jobb med forever og Avera.  Men kjenn det blir Nice å kan nyte dagen.

Ikke ofte jeg har 2 dager på rad fri , været gjør vi dessverre ingen ting med.  E regn å tåkete, litt trollsk i grunn . Magisk og litt mystisk dag, blir godt å kan nyte dagen godt .

Det å ha lagt litt planer for dagen e godt, skal møte en kollega i fra Meyergården.  Blir trivelig å kan kos seg sammen. 

Det e faktisk litt rått både inne å ute så tenker jeg skal fyr opp med pappas flotte ved . Blir en annen varme her hjemme. 

Vi e enda i august, men må si at høsten e kommet ingen tvil.  Bare å skape innemiljøet perfekt helt klart 😘

Godt å ladde opp i i positivt miljø, viktig at vårt fokus også er det vi ønsker å være.

Jeg våger å være meg selv, kan sikkert virke litt spesiell på flere , er bare en helt enkel karakter.  Som er meg selv å nyter livet mitt.

Vi lever her å nu derfor ser jeg meg ikke tilbake før å forandre om jeg liker stien jeg har tråkket fram.  Det er slik jeg går ikke i blinne for å lete fram godsaker, jeg går etter den rette energien . Enkelt fortalt!

Godt å være så enkel og samtidig se fordelene av å ha et positivt sinn, e så heldig at jeg foretrekker å se løsninger enn problemer .

Skap deg en nydelig dag, 😘

Takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg