Vi fortjene alle å lykkes ❤

Hei 😘

En nydelig arbeidsdag e over, godt å være på jobb sammen med flotte folk.

Det gjør så mye med en at en trives sammen å pasientene ha i tillegg savnet meg .  Digg å ha gode relasjoner mellom kollegaer og beboerne .

Tross alt er vi mye på jobb i forhold til tiden vi bruker på masse annet . Derfor betyr det så mye at en både trives og gled deg.

Dagene de går fortere enn vi klare å tenk, føle at jeg kom hjem nettopp i fra USA ….men faktisk så har jeg vært hjemme i snart 3 uke…. surralistisk i grunn. Tiden vi fyller dagene med er også med på å påvirke oss i våre handlinger og våre gjøre mål .

Må si at dagene de har vært fine å fått fylt de med gode situasjoner som både har løftet meg opp . Å bidratt til at jeg også har kjent på en indre lykke å glede . Som jeg skjelden har følt på før .

Vi fortjener alle å kan lykkes å ha det godt her i livet.  Derfor må vi også bidra til at de som står oss nære får en forståelse at de både er ønsket og ikke minst verdsatt.

Ofte kan enkle ting føles vanskelig, det å vise takknemlighet og kjærlighet til mennesker vi bryr oss om. Hvorfor er så enkle grep vanskelig? Vi er ofte snar å se våre egene meninger og behov fremfor å se på andre sine behov og meninger .

Vi kan lett gå vår egen vei , uten å snu oss å se oss tilbake .

Ved å ha gode relasjoner mellom mennesker som vi har rundt oss .  Så klarer vi også å luke bort det som er hinder både for utvikling oss i mellom.

Vi har et verktøy som er sterkest å det er hvordan vi er mot andre . Ved å vise raushet og kjærlighet. 
Da er vi i rett balanse oss i mellom.

Da har vi også det best med oss selv, derfor gi mere av din tid til de som trenger deg .
Ofte er det mennesker som ikke utrykker hvordan de vil ha det og kanskje savne noen å ha nære …ikke være redd for å strekk ut en hånd .

Har en slik god energi og gleder meg på fortsettelsen denne uka.  Godt å ha det bra å samtidig gjøre litt mine ting.

En jobbet mye i perioder, å usa reisene har vært hoved prioritet dette året .
Hadde mine barn fått bestemt, hadde vi dratt til USA i neste uke….litt surralistisk…men litt godt at en kunne bremse litt .

Vi lever som sagt her å nu , pluss så trenge vi også å få bidra å gjøre noe annet . Har som sagt jobbet målrettet for at vi skulle lykkes med dette, godt å vite hva en også har bidratt for dem.

Mellomste gullet mitt hadde sett fram til å fylle år i USA, å kunne hygge seg sammen med de nye vennene sine i California.  Men slik blir det ikke , i år vi får heller hylle henne på en vidunderlig måte her hjemme ❤

Det e så rart at i neste uke har jeg en flott 16 åring som har så flotte verdier.
Gled meg enormt til å feire henne 😘

Skap deg en flott dag 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

4 kommentarer

Siste innlegg