Det å være en grunder er ett kall

Hei kjære leser, håper du har hatt en nydelig dag .❤ 

Jeg har hatt en nydelig dag på alle måter må jeg si jeg har fått startet denne uken med en nydelig start. Det vil si jeg har gjort det jeg har i min indre visjon. Det som er min drivkraft er at jeg ser nå mer tydelig at jobben jeg gjorde i fra 2017 også til nå har vært fantastisk. Tenk at jeg er på 5 året  i bedriften min. Det er ingen selvfølge å klare seg i dagens samfunn der jeg faktisk har sett så mange av mine leverandører i tur og orden enten har lagt ned bedriften sin eller de har ikke følt at de har hatt god nok inntekter. Det å jobbe i sitt eget være sin egen sjef er i grunn veldig deilig feeling når en ser at dette har gått så bra som det gjør. 

Jeg elsker å kontrollere min egen tid også bare det å utvikle meg mer enn jeg har gjort til nå. Dette er i grunn bare starten på min reise i denne verden. Det å se at hva vi legger i det, er nettopp det som bidrar til suksess eller fiasko. Som grunder så er det alltid opp og nedturer , men det er akkurat her vi lærer aller mest.  Fordi er vi hele tiden i det faste og trygge så er  vi heller ikke i en utvikling . Som grunder må en hele tiden være i utvikling i hensyn til tiden også markede. Det å hele tiden vite hvordan markede er også hvordan det kommer til å bli tatt i mot er heller ikke noe jeg eller du kan forutse. Det eneste vi må ha i oss er at vi har truen på det vi setter i livet . 

 

 

 

Det som var viktig for meg da jeg var yngre det var jeg at jeg ville at alle skulle like meg , jeg ser det tydelig i dag at det går ikke . Alle kan ikke like meg siden jeg ikke liker alle ande. Det jeg har som verdi Jeg har sett nå tydelig ved at jeg hele tiden er bevisst på hva jeg gjør for bedriften min ved å ha denne jobben så er det ikke slik at jeg enda føler jeg kan bevilge meg så mye fri, men fri som grunder er ikke fri som hos en vanlig lønns mottaker som uansett får sin lønn uavhengig om innsatsen er dårlig eller bra. Det er her det er forskjell på meg som grunder også en vanlig lønnsmottaker. Det å være en grunder er i grunn et kall vil jeg si. Der jeg hele tiden vil være i utvikling i takt med bedriften min. Det er mange planer allerede nå. Jeg har lyst til å hentet opp min kreative side. Jeg er veldig alternativ det tror jeg mange allerede har skjønt. Det å være det er ikke i alle lag like godtatt men jeg er så sterk i meg selv at jeg bryr meg ikke lenger hva ande måtte mene om akkurat det. Det å bry meg om meg selv også mine har min høyeste verdi . Hva andre måtte mene om meg er ikke lenger så viktig for er at jeg skal vis omverden min respekt uavhengig om jeg liker de eller ikke . Det mener jeg er meget viktig , fordi det er ikke noe jeg trenger å prate om . Da gjør jeg bare en negativ greie ut av det det er ikke nødvendig. 

Mange spør meg hele tiden hva er din motivasjon for å lykkes slik som du har gjort for det er oppriktig noe å være meget stolt over hvor langt jeg har kommet. Jeg har enn plan hele tiden med hvordan jeg skal lykkes . Det er først at jeg er tro mot det jeg drømmer om at jeg ikke vingler ved at jeg den ene dagen mener det , den neste dag ikke vet hva jeg vil – Det å sette meg mål som jeg vil klar , gjerne meget uoppnåelig mål slik at jeg skal lykkes. Det å starte opp Gruben Massasje så var det sykt mange som ikke hadde truen på meg. Det er min motivasjon at andre kritiserer meg . Hørers det rart ut ? Jeg får et ekstra gen i meg da. Jeg møter motstand jeg er ikke redd en jævel nå i dag, før fryktet jeg mer men jeg så sikkert tøff ut utad men i dag er jeg ikke redd i det hele tatt. Har møtt på så mange hinder i disse to tøffe årene at jeg har ikke tall over alle sjokk melinger jeg har mottatt. Det å klare meg hele tiden er for en grunn. Det vil du sikkert vite hvorfor regner jeg meg ? Klart jeg skal fortelle deg det. Det handel om hvordan jeg ser på verden rundt meg også meg selv. Det jeg aller først så må jeg bare anerkjenne at min situasjon er slik den er . Så er det å endre mine tanker til å gå ut av den negative vibrasjonen . Det som gir situasjonen energi , derfor må jeg hele tiden se for meg slutt resultatet at det går fint. Det å oppleve tap er noe vi gjør som grundere. Det er også her jeg har lært så avgjort aller mest. Da har jeg utviklet veileder jobben slik at jeg kunne ha en jobb til, så har jeg veien til lykke en nisje butikk der jeg tar inn spennende varer som ingen andre har. Det er min motivasjon å gjøre noe jeg aldri før har gjort . Å ikke minst lykkes også mer og mer , fordi det jeg legger min energi til det vokser. Håper du ser tegningen nå ? Fordi det jeg objektivt mener her er at jeg hele tiden må være i rett energi for å ha den gode ting fokuser jeg på negative ting så lykkes jeg ikke helt enkelt.

 

Være positive, se løsninger, jobbe målrettet, se nye løsninger , være kreativ , alltid tro at jeg lykkes med mine mål. Også jobbe hele tiden jobbe med min mentale tanke mønster det vil si at det jeg tenker det sender jeg ut. Derfor om jeg er trist eller har mottatt en uhyggelig situasjon så må jeg hurtig komme meg ut av den . Først anerkjenne at det er et faktum men se et positivt resultat at du selv lykkes .

Kjære flotte leser , håper dette innlegget kunne inspirere deg til å ta gode valg i ditt liv. Det å være modig også følge de drømmer du har, det som er ikke vent til du har alt klart. Da kommer du aldri til å starte opp. Takknemlig for alle som deler også følger innleggene mine. Det sette jeg veldig stor pris på. Lurer du på noe ikke nøl med å kontakte meg.Üü

 

Kjærlig hilsen 

 Elin – Weronika .

 

0 kommentarer

Siste innlegg