Det indre speiler det yttre

Hei dere.

Håper dagen din startet fint ? her så har jeg alltid litt egent tid før jeg skal jobbe . Er godt å ikke må starte med et brak, er det . Dagen er også god å starte rolig fordi da har jeg  den indre roen i meg selv. Det merker jeg godt om en dag blir mye stress så blir liksom dagen mer stresset en den burde være.

 

Ved at vi er oss selv også våger å være det så synes jeg det er bedre en at en later som at en er så bra også er det ikke tilfelle . Er du ikke litt enig med meg ? føler det er litt vanskelig å komme inn på disse karakterene så ja da blir det så klart toppers når en er slik en er i stede for å kamuflere seg selv.

Det å være den beste utgaven av seg selv , det mener  jeg at da våger du også å stå for det du er, men samtidig så kan vi også se andre muligheter. Da mener jeg at en selv ikke alltid har rett. Ved å være den er er det også lettest å være ekte .

Merker godt at en ikke alltid kjenner mennesker som en tror en kjenner fordi de har et skall over seg de er en annen virker det som, for en del folk er det lettere tror de å være en annen person. Det å våge å være seg selv er ikke alltid helt lett i samfunnet da en ser at det er veldig mange som ikke tørr være seg selv. Det er trist at en ser  hvordan samfunnet er bygd opp . Det å være flere som er oss selv så håper jeg at vi sammen kan hjelpe de som er etter oss. Så de slipper å ha det vanskelig mer en nødvendig , ved å må late som en er noen andre for å bli godtatt. Det er det indre i oss selv som er viktig ikke hva du har på deg av klær. Eller ditt utseende har heller ingen betydning , det er det indre som speiler det ytre .

 

Får ofte høre via andre at du er så modig du er så tøff det hadde jeg aldri våget å gjøre. Det å være modig i dagens samfunn er jo i grunn også være seg selv den feilvaren en er da en ikke ble som vi hadde håpet på.

Det jeg mener med dette er , vi leter hele tiden etter noe som ikke stemmer ved oss, kroppen , utseende , hva andre har , hva vi mangler , osv.

Listen kommer til å kilometer vis lang om en hadde brukt mer tid på alt vi ikke liker ved oss selv. Det som er interessant her er at absolutt alle andre har det sammen følelsen som vi . Det er alltid noe en ikke er fornøyd med ved oss selv. Det vi burde være fornøyd med er at vi har god helse også er frisk kan gjøre det vi tar som en selvfølge hele tiden . Det å gå , vaske seg selv er jo noe jeg og du tar for gitt, men den dagen vi ligger der for telling hadde vi ønsket å kunne få vaske oss selv ,  men nå da vi kan alt dette så er det uvesentlige ting vi fokuserer på som ikke betyr noe.

Ved å akseptere oss selv så blir vi den beste versjonen av oss selv samtidig så blir vi også et mye bedre forbilde for alle andre, ved å være modig fordi en er seg selv. Det å være naturlig merker jeg er mye mer attraktivt en å være så striglet.

 

Ønsker deg en nydelig dag, kos deg masse med dine mål i dag, klem .

 

 

Kjærlig hilsen 

Elin – Weronika

0 kommentarer

Siste innlegg